Vi far mot högre höjder

Idag - hänt ingenting. Vill vara galen, men ska upp tidigt imorgon.
Nu - är med Erika och fixar musik.
Snart - städa huset & packa. Hatar att packa.
Imorgon - tar mig en tripp till Estocolmo med tjejerna. Hemma igen måndag kväll. Kommer bli kanon!
Vi hörs!

Morgondagen är inte som idag.

När ni inte såg lät jag den falla, i rummet bredvid. Ni frågade och jag höll för min mun. Ibland finns inget som kan förklara.
Allmänt irriterad och besviken, men kan inte sätta fingret på exakt vad. Tog mig ut på en springtur för att få grubbla, sortera tankarna. Det hjälper, det är så jag fungerar. När jag springer tänker jag lika mycket, men själva irritationen försvinner.
Nu ser jag dedär förbannade regnet falla utanför fönstret. Tänker göra mig lite mat och prata med Julia för att se hur vi ska spendera kvällen.


wonderchild

Okej, om gårdagskvällen. Vi gav upp vaxet ganska snabbt eftersom itne allt hår följde med, antingen var det totalt värdelöst elelr är det jag som har hår av stål. Vi använde oss av "Veet warm wax roll-on" och det gjorde inte så ont som jag trodde. Tänker definitivt prova ett annat vax. 
Vi övergick till epilatorn på Erikas ben, och hon skrek av smärta, ganska kul faktiskt. Men enligt mig tar den lite för lång tid. Ett fungerande vax skulle sitta fint.
Sofia anslöt sig senare på kvällen och stannade som nattgäst tillsammans med Josse. Riktigt mys.
Nu tänkte jag käka frukost och njuta av solen som verkar kika fram en stund. Ciao!

Another step

Idag har det hänt absolut ingenting intressant. Degat framför tvn och städat. Ganska skönt.
Nu inväntar jag Josse och Erika och vi ska genomföra ren mänslig tortyr. Vi ska vaxa bort vår mänskliga päls på våra stackars små ben. Inom en kort tid kommer detta vardagsrum, som jag nu befinner mig i, ganska tyst och stilla, med endast spotifys ljuva ljud som förgyller det, förvandlas till ett rum fyllt av skräck. 3 stackars tonåringar som tar ännu ett kliv in i vuxenlivet, och ett gäng förbryllade grannar på vardera sida av husväggarna. Jag återkommer med mer information, och om jag i framtiden kommer hålla mig till rakhyveln eller ej.

Sommartider

Igårkväll blev en fin kväll. Grillade och mös. Kikade film och pratade. Spelade kort och skrattade. Umgicks helt enkelt.
Mot 2 tiden beslöt jag och Erika Lundahl oss spontant för att inta sovläge på mitt tak. Sagt och gjort. Styrde upp la oss där under bar himmel. Gaaalet mysigt.

Idag drog jag mig ut med familjen i kusinernas båt med faster med man, farbror och triss i kusiner. Låg på klipporna, åkte vattenskidor/ring och bara mös. En helt underbar dag. Det är dehär jag kallar sommarlov!
Nu inväntar jag Julia för en myskväll. Perfekt.
Nu ska jag smörja in mitt en aning brända ansikte. Men det är färg iallafall.

Hemma hos mig på grillkvällen med Erika som fotograf



Erika och jag på taket igår kväll runt 3 tiden?


Pretty woman

Fick efterlängtad kvalitetstid med Josse igår och idag. Saknad tjej!
Igår tog vi en slappisdag, (vi skyller på vädret) där vi åt mat hos J, sen drog hem till mig och kikade film, åt grönsaksdipp, gjorde en ansiktsmask och allmänt njöt. Hon blev min nattgäst och idag har vi inte haft mycket mer spring i benen heller. Kilade till konsum och köpte lite gott inför ikväll och den grillkväll med några fina vänner vi har styrt upp.
Nu väntar duschen och en kamp med min ovälkomna finne in the size of Globen som har dykt upp på min haka. Härmed förklarar jag krig. Tack och hej.

Ser ni the beauty i dessa bilder? Inte? Jag tycker dom är lite charmiga iallafall.

Jeansshorts - in progress

Klippte av pappas Levi 501:or. Hoppas det var okej, för jag tyckte jag behövde ett till par shorts. Sydde in dom och sandpapprade dom mer slitna. Kanske ska gnugga lite mer sandpapper? Eller bara låta naturen ha sin gång.

(Jag vet, dom är skitigta, och ska tvättas)

Nån kommer ta dina ungdomsår ifrån dig

Regnet öser ner, tights och en stor, stickad tröja som klär min kropp. Lite skönt och slappt sådär.
En runda på stan och lunch med Anna förgyllde min dag. Nu ska jag sy, och senare knäppa på en film eller städa lite. Kanske en kombination?



Bilder från 5/7 - Brämmen med Julia.
Dessa bilder känns alldeles för långt borta för tillfället.

Eclipse


Filmen igår var UNDERBAR. Enligt mig, den bästa av dom 3 filmerna i Twilight sagan. Den hade allt, spänning, humor, kärlek, drama, allt. Efter New Moon sänktes mina åsikter om Twilight och jag hade inte lika höga förväntningar på Eclipse, men nu är det tillbaka. Jag älskar den!

Ska dra mig in till stan för att luncha med Anna. Saknad tjej.
Nu: En god frukost och Oskar Linnros på spotify.

Something

Jag var så less på den gamla designen, så jag lixom prövade nåt nytt lite sådär huxflux. Lite tillfälligt. Får se hur länge den varar. Nu ska jag fixa mig inför bion, vi hörs!

She moves in her own way

Några filmer, lite gott att äta och underbart sällskap gjorde min fredagkväll. Skönt att bara ta det lungt ett par dagar, de behövde jag. Men nu är jag back on track och sugen på att göra nåt, ta vara på sommarlovet, jag får panik när det är dåligt väder. För jag menar vad hände? Jag tror vädergudarna driver med oss. Ni vet karma. Vi får tillbaka för att alla gick runt och gnällde på hettan. Kikade väderprognosen för kommande vecka och det ser ut att kunna bli lite bättre. Hopaps de, för jag vill ha en dag på stranden, en solig eftermiddag på en balkong/uteservering.

Ikväll tänkte jag tillsammans med några fina vänner dra in och kika bio - Eclipse. Hoppas på en fin kväll!
Nu ska jag snart käka nåt, men vet inte vad. Jag hatar att laga mat - nackdelen med att vara ensam hemma. Hmm, detta får jag klura på.


4 O' clock

En efterlängtad lugn och fin dag. En sån dag när man gör absolut ingenting. Ensam hemma, musik på högsta volym och vädret alldeles för grått för att vara ute i. Jag har passat på att rensat lite bland mina bilder, och nu tänkte jag bjuda på bilderna från mina fynd i Stockholm.
Ikväll ska jag och Erika ha en redig myskväll, och hon blir även nattgäst här. Great!

Byxdress Monki 250 125:- (fram och bak på bilden)

Kjol Monki 150 37,50:-

T-shirt Monki 250 62.50:-

Linne Monki 150 75:-

Linne Hm 99:- ( Djup urrigning under armen)

Skjorta Gina 249 49:-

Tunika Gina 149 49:-


Ack, Sundbyberg

Stockholm måndag - tisdag med J var kanon trots våra misstag. Vi lyckades bl.a. ta fel tunnelbanor och bussar, och jag lyckades tappa bort mobilen. Jag trodde mitt liv var över, men som tur var fick jag tillbaka den av en vakt. 

Vi åkte ner med Peter på måndag morgon och intog stan och rean som skymtade i butikerna. Ett antal härliga fynd fick följa med hem, och mot kvällen åkte vi till Åkersberga och min morbror där vi skulle spendera natten. Kusin kom över en sväng, trevligt! Honom har jag inte träffat på år och dar!
Tisdag förmiddag drog vi in till stan igen och skansen. Traskade runt där i hetta i väntan på att allsången skulle börja. Hade ganska bra platser och allt var kanon! Salem Al Fakir, Thomas Di Leva, Oskar Linnros m.fl. Och Oskar, Oskar Oskar. Vilken kille, vilken röst, vilket scenspråk, vilken musik, vilket utseende. Jag tror jag har blivit frälst!

I solstolen på Sergel, där jag tappade min mobil

Julia i solstolen

Jag

Jag och Julia

Julia

" De 3 muskitörerna" på skansen

Julias älskade lemurer på skansen

I väntat på att klockan skulle bli 8..

Thomas Di Leva på genrepet

Salem Al Fakir

Anders Lundin

Oskar Linnros

Oskar Linnros

Just us

Chips, dipp, Sex and the city och Julia Andersson. Så ser min torsdagskväll ut. Och vi lyckades ladda hem Snabba Cash i bra bra kvalitet, snacka om lycka här hemma. Så tänker vi fortsätta vår kväll, genom att dränka oss i Joel Kinnaman!

För idag är det din dag

Erika kom hit och vi bakade en god, härlig kladdkaka och gick över och överraskade Catta med som en liten födesedagspresent. Kladdkaka och saft och umgås lite med tjejen som de var alltför längesen man träffade. Fick även för första gången träffa Oscar, mycket trevligt.
Ett stort grattis älskade vän, hoppas du haft en toppen dag! Älskar dig.
Nu kommer J för en myskväll. Kanon.


Gästbloggare: Erika


Linnea och Erika.

Hejhej!
Just nu gästbloggar jag Erika litegrann. Är hemma hos Linnea o vi håller på med lite överraskningar! Kommer bli fin fint det. Solen skiner nu efter allt regn. Prima skinka! :) Längtar som en tok tills vi åker till Tunisien, Djerba! Kommer bli så jävla niiiiiice. Men nu orkar jag inte skriva nå mer ska hjälpa Linnea med det vi gör, hihi. Blir säkert bilder senare! Ses väl // Erika

Växande molnighet

Igår sov jag ut för första gången på år och dar kändes det som. Jag vaknade halv 4, nästan så jag skämdes för mig själv. Drog mig ner mot ån med Erika och bara umgicks. Senare på kvällen mötte jag upp Bea, Julia och Andrea för lite mys ute i sommarvärmen. Idag har vi firat mamma, och nu ska jag hoppa in i duchen för en liten överraskning med Erika. Hoppas det går vägen. Vi hörs!


För dig gör jag allt

Grattis mamma! Jag älskar dig.

Genom eld

Det är sånnahär gånger man inser det. Just nu är allt fel, bara fel. Men jag vet inte riktigt varför.

Bad luck is following us

Sitter i Åkersberga med Julia som sipprar kafe bredvid mig. Vi vaknade för ungefär en timme sen och tänker börja göra oss iordning strax för att ta oss in till stan och senare ikväll allsång på skansen.
Gårdagen var fin misslyckad och härlig. Några härliga rea-fynd fick följa med hem. Fel tunnelbana, en borttappad mobil, krångel med skåp, och ja, ska jag fortsätta?
Berättar mer sen. Nu ska jag duscha!

Stora staden

Nu drar jag mot Stockhlm med J. Stannar över natten och kommer hem igen sent på tisdag natt. See ya!

To the moon and back

Min dator är söt. Just nu hatar jag den.


Like sunshine

Slitsam dag och jag är helt slut. Käkat god mat med middagsgäster här hemma och snart väntar en rabarberpaj till efterrätt. Sen ska jag fixa kamera och packa lite för imorgon bär det var mot Estocolmo med Julia. Kommer bli kanon!
Slänger mig in i duschen, och utlovar nog lite bilder senare ikväll. Kan förövrigt tillägga att jag fått photoshop på min dator. Det går bra nu.

This is it

Jag kan nu meddela att jag är fri. Done and done. Mina 3 sommarjobbsveckor är över och det känns förjävla bra.

Seaside

Efter en slitsam arbetsdag sitter jag hos en fin flicka vid namn Erika. Smällt i oss paj har vi också gjort. Nu tänker vi ta ett kvällsdopp i ån. Ciao

Outcast

Grillkväll igår med Julia, Fia, Anna och Johanna på min baksida. En solg, fin, lugn kväll. Perfekt.
Julia blev nattgäst, vi njöt av kladdkaka, sex and the city, sunes sommar och varandras sällskap.
Idag intog vi bryggan i solen. Gud vad jag har saknat detta. Funderar nästan på att riva sönder sommarschemat för jobbet och skit i allt, men okej 3 dagar till. På söndag är jag fri som en fågel!
Och har ni märkt, nu har jag dragit in några inlägg igen! Datorn lockar inte fullt så mycket när solen skiner och man jobbar, så gles uppdatering får duga. Inte speciellt intressanta inlägg ändå, satsar på att jag ska bli en bättre bloggerska efter söndag.
Nu kör vi som vanligt, somnar till sex and the city.

B

Jag lät den falla. En tår. Satt mig ner och kände mig närmare. Vill ha det som förut, men går runt i vetskapen om att det aldrig kommer ske.

Djerba


Åh, läste just detta som Erika länkade. Jag tror jag dör. Jag orkar inte vänta till den 18e september!

Riverside

Min kropp är helt slut. Exhausted. Nu laddar vi om och kör på en grillkväll med några härliga tjejer. Får se vad kvällen kommer innehålla och vad jag orkar med.

Million pieces

Ännu en dag på jobbet. En kokhet sådan, precis som alla andra. Tog mig ett välbehövligt dopp i ån med Erika efter jobbet, och sen i poolen hemma med mina bröder 2. Efter en lugn och stillsam kväll med kladdkaka och en film med min fina vän Erika, och ett kvällsdopp med bror ska jag nu somna framför sex and the city. Godnatt.

suspicious mind

Ååh, jag kände mig duktig och glad. Jag skulle lägga ut en massa fina bilder. Men nej min bärbara bara stängs av och dör. Den vill inte. Så jag ger upp. Hoppas på denna bildbomb imorgon istället. Jag vill så mycket mer med bloggen, hoppas på ett litet wake up call när jobbet är slut efter denna vecka. Och jag är sugen på en ny design. Hmm. Den får vi klura på.
Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng, nyduschad och somna till tvn. En dag med jobb väntar imorgon. Godnatt

Wherever you are

Helgen
I fredags firade vi Julia. En kanonkväll, det räcker så. Sov kvar och lördagen bestod av städning och på kvällen en tripp till Julias stuga. Hem till mig för film och sen somna i soffan. Sol och bad på söndagen, en sväng ner till ån och träffade Erika. Kvällen var det fotbolls VM med några fina tjejer.

Idag
En underbart fin sommardag, vädret var på topp och jag var instängd på jobbet och lallade runt. Tungt. Fia och jag slängde oss i poolen för ett välbehövligt svalkande dopp direkt när vi kom hem. Underbart. Nu tänker jag käka jordgubbar och glass, och bara ta det lungt. Behövs känner jag, när jag vet att en vecka bestående av 6 arbetsdagar väntar. En dusch & tv/dator och jag lovar en drösbilder lovas senare ikväll också.

Dancing on my own

Ensam hemma, spotify på högsta volym, gör mig iordning och taggar inför ikväll. Det ska bli en bra kväll för vi ska fira världens bästa Julia. Grattis, nu köööör vi!

You better make it in time

Yes, I'm back for a short one. Förlåt. Men det ahr verkligen varit fullt upp, jag har jobbat hela veckan och ja, gavlegårdarnas internet är inte att leka med. Orkar inte skriva och berätta om allt viktigt och oviktigt som hänt, lägger ut några bilder som får visa de sen. Jag är ledig från jobb i helgen och idag fick jag sjukanmäla mig p.g.a ryggen. Inte okej. Solen har stekt och det är där jag har legat, på gräsmattan under den. Nu ska jag ini duschen, ciao!

I mitten

En trött och sliten tjej som är ledig imorgon och hoppas på kanonväder och en dag på stranden. Det återstå att se. Godnatt.

Million pieces

Jobbet idag igen. Trodde jag skulle löka sönder, så djävulskt varmt. Tog mig ett dopp i pappas 23gradiga pool när jag kom hem. Sköönt. Nu ska jag käkar jag grillat hos mamma Blir en kväll med Julia, och resten är inte bestämt. Vi får se var vi hamnar!

Naive

En kväll på Hille ip med några kända och nåt okänt ansikte. Spelade lite fotboll och umgicks, drog sen hem till Anna för film och lite gott. Trevligt. Nu ska jag strax sova för imorgon kl 10 vankas jobb, och jag känner hur en förkylning lurar runt hörnet. Icke bra. Tänkte bjuda på några bilder från 2 av denna veckas dagar. Vill även erkänna en nyfunnen kärlek: bandet "The Kooks". Underbara.

Bilder från igår-1/7, tagna av Amanda

Bilder från 29/6, tagna av Bea

wavin flag

Lökig som fan, och seg. Ockelbomarknad med Julia, Lovisa, Bea och Andrea i stekande sol. En fin dag. Fyndade smycken. Älskade smycken. Fina och billiga. Silver, brunt och turkost gör sig bra tillsammans. Åh vad jag längtar till Tunisien. Nu ska jag duscha av mig the lökig-ness och ta mig mot Hille IP för en kväll med fotboll och grillning med härliga människor. Fotboll, hmm, jo men det kanske blir bra.


Waka Waka

Det blev en fin kväll igår. Vi var hemma hos Tobbe med en hel drös gammla hagaströmmare. Grillade och chillade ute på altanen. Myggen fick oss att dra in, men lika trevligt det.
Nu drar jag till tågstationen och ockelbomarknad med ett gäng fina tjejer. Härligt väder och det kommer bli toppen!

Look forward


Nyduschad och ska cykla snabbt till konsum och ta ut pengar. Ikväll går jag över några dörrar till höger till Tobbe för en kväll med ett gäng gamla hagaströmmare. Hoppas på en fin kväll.

blä

Sjukanmälning på jobbet p.g.a en enorma smärtan i munnen. Knappt sovit nåt inatt, går på starka värktabletter och kan inte äta nåt. Just nu suger allt. Och jag säger som Julia, idag spelar hoffmaestro, Melissa Horn, Robyn m.fl. på P&L. Ta oss dit istället.

RSS 2.0