Talande fågel

Sjukaste papegojan!
 
 

Syskonkärlek

Fick besök av ena halvan av familjen igår. Pappa, minsta lillebrodern och pappas tjej. Vi gick ut och åt på Friday's och tog sen en tripp till Operahuset. Det var ungefär de jag orkarde med. Fin guide jag är. Avslutade iallafall med film i soffan. 
Just nu öser regnet ner utanför, så vi hänger mest i soffan. Får se vad dagen bjuder på, vi hörs!
 
 

Jag låter inte dig glida ur mitt grepp, jag håller dig tätt så tätt

Alltså ni ska bara veta vilket spännande liv jag lever! Vad mycket jag har gjort det senaste dygnet. Fan sjukt alltså! 
Jag har legat i soffan. Knarkat Ipren. Ätit äggröra. Kollar på film. WOOOOW tänker ni nu. Livin' on the edge. Jorå, satte. Ni skulle bara veta. Inte en sekund går till spillo!
 
Eller så kryper ja på väggarna snart av uttråkning och gårdagens höjdpunkt var när Annie & Bea kom förbi på kvällen, för film med mig, Axelsson och Emma. 
Nu ska jag baka en tårta eftersom Emma fyller år imorgon. Pappa, Gustav och Kenny kommer snart också. Lite besök i helgen. Vet dock inte hur jag ska lyckas visa upp Oslo på kryckor? 
 
 

Mvh Kryckmongot

Måndagen spenderades mest i soffan. Annie kom och gjorde mig sällskap också, så en tur till jobbet för att handla klarade vi av. Det är sjukt irriterande att ha kryckor, man kan ju inte ens bära nåt själv? Bryter fan hellre en arm. 
Åt glass och jordgubbar och mös på. Bra tjej dendär Annie ska ni veta. Min personliga assistent just nu. 
Tisdagen började med att jag och Annie tog oss till polishuset för att få vittna till misshandeln vi såg på natten mellan söndagen och måndagen. 
En tur in på Rema påvägen hem för att lämna in viktiga papper ang. sjukskrivningen. 
Jag blev förövrigt sjukskriven i 3 veckor, varav jag skrek rakt ut och sköterskan gav mig tid för ett återbesök en vecka senare, så ska vi se om jag kan vara tillbaka på jobbet, men med andra uppgifter. Klarar inte av att vara hemma i 3 veckor. Det kryper redan efter 3,5 dag i hela kroppen.
Väl hemma snurrar det till i skallen, är påväg att svimma och sitter redo med en spyhink innan jag totaldäckar ett par timmar i soffan. Tror inte min kropp är redo för ansträgning än..
Avslutar med en lugn middag på T.G.I. Fridays för att fira Linnea som fyller 20. Grattis!   
Onsdagen sov jag länge, men dåigt på natten. Precis som alla andra dagar. Vaknar konstant. Annie och Bea gled sen förbi, lagade mat och hängde med mig i soffan. Och Bea kommer sen tillbaka för lite filmhäng innan sängen kallade. 
Nudå, torsdag, liknar alla andra dagar denna veckan. Sover pissdåligt, vaknar sent, ligger i soffan. Har hunnit skypa med Mathilda också, min kära sambo som är i Sverige. Saknar henne fan! 
Nu: Webb-tv med Filip & Fredrik i rutan. Bra underhållning iallafall. Men fan så jag är rastlös. Klarar inte av detta längre. Men smtidigt vägrar några värktabletter att ta, så foten dunkar värre än nånsin... Snart kommer Emma hem iallafall, så ska vi laga lite mat. 
Men fan så jag saknar att inte känna mig som en jävla heffaklump. Fan så jag klagar, men man ska fan uppskatta att man är frisk i vanliga fall. Att man slipper ha det såhär jämt. Blir bara så jävla rastlös, vill göra för mycket under mina dagar. Lider med dom som har något handikapp på heltid. Beundrar er, jag har blivit galen på mindre än en vecka. 
 

midsommar á la Göran

I torsdagskväll, en vecka sedan, kom jag hem från jobbet runt 23.45. Tacosen stod färdiglagad på bordet framför Annie, Felicia och Mathilda. tacomys och sleepover innan bussen gick 07.40 på fredagsmorgonen. Midsommar i Halmstad med Göran on tour. 
Linnea, som bor där nere, mötte upp oss och vi tog oss hem till henne. Vi tog en cider på en uteservering och mot kvällen överraskade vi Charlotte som hade fest i sin stuga i Melbystrand. Den minen. Riktigt kul! 
Körde snappsvisoroch åt grillat med alla hennes markaryd-vänner. Riktigt kul kväll. Vi avslutade med tivoli och kebab inne i melby strand. Dock blev det nog en eller annan shot för mycket för min del, men kvällen var grym. Dock försvann min mobil nånstans där inne på pizzerian, och vi är 100000% säkra på att hon i kassan tog den. Jävla kärring. 
 
Lördagen var det deghäng i Linneas stuga för att sen åka tillbaka till henne i Halmstad. Laddade om för kväll nummer 2. Lite bitter över telefonen satsade vi på en bra kväll ändå. Började med en drink på en uteservering och åkte sen till Tylösand. Men bara synen på kön fick oss att vända och åka in till Halmstad igen. Gick på Moon och dansade och hade förbannat kul. Dock blev jag nedknuffad från en trapp under mitten av kvällen och tyvärr gick min fot av där i fallet. Resten av kvällen är lite kaos. Jag hoppar runt på 1 ben, och resten bara kaosar. Men skrattade gott ändå. 
 
Söndagen insåg vi att min fot inte riktigt såg ut som den skulle...Planerna på Ullared fick vi skippa och åkte istället in till Halmstad sjukhus för att röntga foten. Dock hann vi inte vänta på beskedet av vad bilderna sa innan vår buss gick så vi fick skippa de. Efter 6h bussresa får vi istället gå in på legevakten här i Norge för att åter sitta i kö och röntgas. Åter igen ser man bevis på dålig service inom sjukvården. Fan, att sitta på akuten på natten kan vara de väsrta.. Tur jag hade Annie vid min sida, för klockan hann bli 03.30 innan jag var gipsad och klar. När vi är påväg ut från legevakten blir vi vittne till en misshandel och får tillkalla väktare. Sån jävla kaos. Så jävla trötta. 
Men vet ni, midsommar är alltid midsommar. Bästa svenska högtiden/traditionen. Bara glädje. Om man utesluter en bruten fot och en stulen mobil. Men det kan vi skratta åt i efterhand. 
 
 

Kryckmongot

Hahahaha, hej livet. Halmstad ägde och sög. Linnea Lundin var kvinnan som lyckades med det mesta där nere. En borttappad Iphone och en spricka i foten. Men annars hade jag svinkul. Göran on tour startade bra så att säga!
Vad hände inte där nere? Kaos, men galet kul. Har jag nämnt de, att mina tjejer är bäst?
 
Känner mig nu som en mongolid heffaklump som är fången i mitt eget hem. Aldrig känt mig så osmidig, och nu sitter jag här, sjukskriven från jobbet och hemma själv. Ni som känner mig vet att jag blir galet rastlös så jävla snabbt.
Ingen kan skypa heller, eftersom alla tydligen lever ett liv?
Vad ska ja roa mig med liksom? Precis tagit den osmidigaste duschen i mitt liv. Funderar på att traska ner till jobbet. Endast för att ha nåt att göra. Bara få prata med någon. 
Och hur skadad är man inte när man har panik över sin iphone? Abstinensbesvär. 
Nu ska ja hoppa fram till köket för att finna något ätbart. Tack och hej. 

Ingenting kan få mig att falla, vad jag har i min garderob de vet alla om

I tisdags kom jag hem från jobbet runt 12 på natten, och kastade mig direkt i säng. Världens sämsta sömn och var på jobbet igen klockan 07.00. När jag vet om att jag ska upp tidigt och har få timmar med sömn framför mig vaknar jag alltid flera gånger i timmen, av panik i tron av att jag försovit mig.
Men vid 15 var passet slut och väl hemma var det bara jag och Mathilda hemma. Sjukt tomt men skönt. Grabbarna har semester i Sverige och de andra tjejerna jobbade.
Städade och lagade mat, bjöd sen över Felicia och Annie på kladdkaka och biljettbokning. Midsommar i Sverige it is!
Fille, mathilda och jag tog sen en runda på stan. Slutade i några fler påsar är tänkt.
Nu: packa, tvätta och gymma innan jobbet.


Hon är ensam, känner en längtan

Startade dagen med ett 3,5h långt skypesamtal med Jullan. Fan alltså, älskade vän. Avstånd är det värsta.
Nu är jag nyduschad och ska snart traska iväg på jobb. Några dagar kvar bara till ledighet och en midsommar i Sverige. De blir gött!

Skänker några extra tankar till Sophia också. Var stark<3


Helg

Lördagen startade med jobb 07.30-15.30, sen vare bara att svira om till partyblåsan och ta sig upp till Rema 1000 Rosenhoff. Började med öl på deras uteplats tillsammans med mina kollegor och dom på rosenhoff. Gick sedan vidare där den stora Rema-festen för alla Rema 1000 i Oslo hölls. Fri bar, tapas-buffé, liveunderhållning, prisutdelning och lite senare, när alkoholen fanns i kroppen och inte i glasen, så blev det en dansgolv där vi öste på. En fruktansvärt kul kväll med härlig stämning!

Avslutade med att gå i regnet till happy time med Oscar och somnade sen gott hos honom.
Söndagen var så fruktansvärt slitsam. Tror aldrig jag har sovit så mycket dagen efter. Låg i sängen till 1, gick sen ut till soffan där grabbarna var för att kolla film. Slocknar rätt snabbt där igen. Vid 4 när jag gick hem ville jag inget annat än att sova, men tvingade mig själv att vara vaken tills kvällshänget hos Fille och Linnéa med dom + Mathilda och Axelsson. Massa gott och bara allmänt häng. Avslutade med nån timmes natthäng på operahuset fram till 01 med Mathilda och Linnéa. Pratade om livet och bara njöt. Fan vilken bra bakisdag, den innehöll de mesta man behöver.


Sanna mina ord

I torsdags efter jobbet hände inget mer än allmänt roomie-häng. Paradisefinalen bockades av också, och besök av Felicia och Linnéa.
Somnade på soffan med Tilda framför p.s I love you.
Ledig fredag med en runda på stan med Mathilda. Såg bygdegutten och brände lite mer pengar än planerat. Materiell lycka är även de lycka. En liten del iallafall.
Fredagskvällen blev kvällshäng med Bea och Linnéa. Tacopaj och en jävla massa tjejsnack. Riktigt go fredagskväll. Godnatt.


Mr and mrs kisslowski

Mötte upp O efter hans jobb och fick somna med världens finaste kille. Var rätt så trögt att dra sig iväg på jobb idag, men ett pass mellan 12-20 överlevde jag ändå. Kvällshänget blev pannkaksmiddag med de kvinnliga roomiesarna, plus Felicia och Linnéa. Addera lite Eva&Adam på det. Bra kväll ju! Godnatt.


När solen gått ner börjar gamarna cirkulera

Det förra inlägget skulle publicerats imorse.. Jobbade 12-20 idag och kubbplanerna gick åt pipan, då då drog jag mig till Kaikola med Ida och Cathrine för en öl istället. Bra häng.
Nu: soffhäng med Mathilda.


Vi kan aldrig åka dit, döljer inte någonting

I lördags mötte jag upp Felicia & Ellen på Café con bar för middag och en öl på uteserveringen. Gött häng som fan!
Sen styrde vi en förfest på takterrassen. Jag, Axelsson, Mathilda, Emma, Felicia, Ellen, Ninni, Fabbe, Juan och Lucas. Takterran är fan de ultimata stället!
Drog sen till fugazi och dansade in på småtimmarna. Avslutade med en kebabtallrik hos Fille. Riktigt bra lördag.


Söndagen sov vi i princip bort. Ända fram till 5 då vi lämnade av Ellen på bussterminalen.
Då kirrade jag och Felicia pannkakor, glass och Eva & Adam på tvn. Bra bakishäng! (Även fast de egentligen var Mathilda som pannkaksansvaret låg hos). Toppade detta sen med en skitnatt. Känslor och förbannad.

Måndag: knas dag som fan. Tjafs på jobbet. En kollega slutar. Jag och Oscar blir befordrade. Slutade ju bra iallafall, känns kul som fan. Kör 1 timme på gymmet på kvällen och avslutar med vattenmelon och Paradise-häng med Tilda och Axelsson.

Nu: tisdag. Trött. Men tror det kommer bli en bra dag ändå. Ska fan hänga med tjejerna ikväll. Vi hörs!


Känner vinden, bränner kinden

Efter jobbet igår, runt 12 på natten tog jag och Mathilda en powerwalk hem till Jens & Co. På Majorstuen. Vid 03 promenerade vi hem igen. Skön natt-träning. Och vet ni? Världen är väl aldrig så fin som under tidig morgon? När mörker bli till ljus.

Lördag. Ledig. Sov till 12 och har precis tagit en powerwalk. Fick en liten känsloattack imorse och startade dagen med tårar. bästa sättet att rensa sånna tankar är i duschen eller ute med musik i lurarna. Tänkte köra lite styrka här hemma också, i väntan på att tvättmaskinen ska bli klar.
Så jäkla skönt med en ensam dag här hemma! Fan vad jag behövde det.

Förresten, idag är det exakt ett år sedan jag tog studenten. 365 dagar. Hur fan gick de till?

https://cdn2.cdnme.se/1585965/7-3/pic_51b326cae087c346c0d5e6e6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1585965/7-3/pic_51b326cf9606ee49e0e9e0ce.jpg" class="image">


Klarblått

Gymmet vs terrassen. Vilken tror ni vann?


Get ready for it, I came to win

Ett fruktansvärt långt inlägg nyss, jag vet, men kände att jag ville ha även dessa minnen sparade på bloggen.

Men tillbaka till nutid igen, det är torsdagen den 6e juni. Men Sveriges nationaldag är ju ändå inget vi firar. Lite tråkigt kan jag tycka, i jämförelse med 17e maj. Man blir nästan mer firad som svensk i Norge, än som svensk i Sverige. "Gratulerer med dagen". Jo man tackar.
Och snacka om att there is much love to give on Rema 1000 just nu. Från alla håll och kanter delas det ut blommor, presenter och kärleksförklaringar. Börjar gå lite över styr.

Väl hemma blev det soffhäng, som vanligt. Eva&Adam + paradise hotel. Gött.

Fick förövrigt en liten dust av hemlängtan ikväll också, när detta sms ramlade ner i inkorgen. Vissa saker saknar man faktiskt. Just nu skulle jag vilja ha en kväll med familjen. Bara vara. En stund av Gävle.


Hela livet på en gång

Long time, no see. 
Det är ungefär 3 veckor av mitt liv som jag inte bloggade om, 3 händelserika veckor. För min egen skull tänkte jag köra ett blogginlägg i efterhand om dom dagarna. Det var april, det var lördag, det var utgång, "drink hos mig", mat på aker brygge och livet lekte. Bakishängde hos Annie & Bea, hade matkrig och skrattade hela kvällen. 
Tisdagen var det sista april. Vi drog ihop ett gäng, förfestade här. Tyvärr tog aldrig alkoholen riktigt, men en trevlig kväll blev. Gick all in med fuldansen och skrattade hela kvällen. Avslutade med Donkenkäk med Fille. 


 
 
 
1a maj var det tatueringsdax. Känns asbra, mer om den betydelsen senare. 
Sen hängdes det med Mathilda och Frida. 
 
2a maj, torsdag, jobbade 12-20, sen kom dagen med stort D. Efter 194 dagar isär mötte jag upp världens bästa vän Linnea Axelsson på tågstationen. Kramkalas och tårar, det var påriktigt som taget ur en film. Fan va jag längtat efter den dagen alltså. Att inte ha fått delat livet med den människan den senaste tiden har varit sjukt jobbigt. Vi har liksom inte ens kunnat skypa för internetet har krånglat mellan oss. Men äntligen! Den känslan. Kunde fan inte sluta le. Min andra halva. 
 
 
Fredagen 
Jobbade 12-20 och åkte sen med Axelsson till Friday's på Aker Brygge där vi mötte upp hennes brorsa + tjej. Asgod mat och trevligt sällskap. Bra fredag. 
 
Lördagen drog vi hem till Oscar på fest. Hattfest rättare sagt. Vi tog med oss pizzakartonger som hattar - pizza-hut. Kul ju!
Jag tog med mig Axelsson, Mathilda och Felicia. Blev en härlig kväll och det slutades med dans på Ish. Och somnade väldigt sent då alla i lyan stannade upp och snackade i flera timmar efter krogen. 

 
Söndagen - Solen sken och takterrassen var given. Jag, Axelsson, Mathilda, Catta, Felicia, Annie, Bea. Vitnamesisk mat och grymt bakishäng. Bra skit. 
 
 
Måndag, kaffe ute i solen med Axelsson och 8h jobb på det. Att försöka catcha upp 6 månader isär är inget man gör över en kaffe. Vi kommer nog aldrig lyckas berätta klart om våra liv.
 
Tisdag 7 maj, flyttkaos hemma och jobb. Mest det de kretsade kring i livet just då. 
Axelsson åkte hem igen. Men eftersom hon flyttade hit igen en vecka senare blev det inget jobbigt hejdå. Men fan så skönt det varit att få dela livet med denna kvinnan igen. Nu kändes det liksom som om vi aldrig varit ifrån varandra. Även om det är en lucka på ca ett halvår som vi typ inte vet nåt om varandra. Jo, det ytliga, men inte det personliga. Men det kommer så småningom.  
 
Onsdag 8 maj - flyttlådor överallt och dagen då familjen splittrades. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig och saker och ting måste ändras. För allas bästa togs beslutet att Catta skulle flytta ut från oss här i lyan. Tråkigt att det ska behöva gå till en sån punkt, men i detta läge var det nog det bästa. Men det har varit en fin tid tillsammans, har mycket att tacka min roomie för. Men ibland visar det sig att man kanske bara ska vara kompisar och helt enkelt inte klarar av att bo med varandra. 
Men det var trots allt med Catta jag åkte hit, började mitt äventyr. Vi klarade oss igenom den första tiden tillsammans, tack. Men nu bor vi på varsit håll, men det kommer alltid vara en vän som finns i hjärtat. 
 
 
Torsdag 9 maj tatuerade sig Mathilda, samt så kom Ida, Tobias, Gustav, Emma och Stina. Så himla skönt att få krama om dom alla igen. Gustav såg jag sist i påskas, och Ljusdalsgänget såg jag senast i september. Mina skitungar. Grät några tårar även denna gången på stationen. 
 
Fredag spenderades ute på stan. Visade upp Oslo och busade med mina prinsessor. Gav Emma en present där hon fick välja vad hon ville i en butik, finare tjej får man ju leta efter!
 
 
Lördagen gick vi till aker brygge, men vädret svek så det blev en glass inne på Donken innan jag lära kila iväg på jobb. Kvällen blev det kvalitetstid med minsta brodern. Han valde film och snacks. Sånt som man värdesätter när man bor 9 timmar ifrån varandra. Älskade grabb! 
 
Söndagen stod reptilparken på schemat. Ormar runt halsen, ödlor, apor och sniglar i bur. Älskar sånt! Man blir som barn igen när man springer runt där med småtjejerna och tittar på djuren. På kvällen bakade vi muffins och tittade på film. Hitta Nemo - finns de en goare film eller? 
 
Måndag - De 5 besökarna for hem tidigt på morgonen och lyan blev tom igen. Jobbade 12-20 och på kvällen flyttade mina 3 nya roomisar in!! Mathilda, Emma och Axelsson, välkomna!
Detta känns verkligen asbra. 3 favoriter och stämningen är fan på topp. Roomielivet är fan charmigt ändå!
 
Tisdag & Onsdag jobbades det och planerades om hur vi skulle ha det i lyan. Det blir lite kaos när 3 personer flyttar in samtidigt. En sväng på stan med Annie & Bea hanns det också med. Men huvudet gick på högvarv och jag kände mig rätt ostabil. Det var även här som King Bratwurst föddes till liv. 
 
Torsdag, dagen före 17e maj. Jobbade 12-30, sen drog jag och Mathilda hem till Felicia & Carlotte på svenska föreningen. Förfestade och skippade sen utgång och körde på bakiskäk istället efter en massa krångel. 
 
17-maj: Är fortfarande full när man vaknar, var nog lika bra för att orka hålla igång. Champangefrukost hos Annie & Bea med tjejerna. Paraden inne i stan var sen givet. Fan va folk det var! Snacka om skillnad mellan den svenska nationaldagen. Folk i alla åldrar bar folkdräkter. Killar som tjejer. Flaggor överallt. Glädje. Snacka om att norrmännen firar! 
Annie, Bea, jag och Mathilda drog sen till Lekter'n på Aker Brygge. Köpte drinkar och njöt av livet. Norrmännen visste hur man köpte skumpa under denna dagen iallafall! 
Donken-lunch och en stunds vila hemma i soffan innan Ida kikar förbi. Mest bara för att säga hej, goa människa! 
Sen kom det en hel drös med människor hit och vi drog upp på takterrassen. Riktigt varmt, glada människor, musik och gött sommarhäng ni vet. Det kändes nästan som om det var studenten igen. Hela stämningen under dagen liksom. 
Vi drog sen ut till Ish. Fruktansvärt varmt, så jag var mer ute än inne på dansgolvet. 
 
Lördag: Jobbade 10-18. Slitsamt att leva. Sen var det bara att ladda om. Fille fyllde 20 och det skulle firas! Svenska föreningens innergård blev platsen. Riktigt gött häng. Dock välter hela bordet över mig, mathilda och Emil. Kaos. Mina hemnycklar försvann även i samma veva. Sen kom det 2 snubbar med gitarr och det sjöngs allsång för fulla muggar. Avslutade sen med 1 timme på Ish, för att fira Fille ordentligt. 
Jag, Annie och Mathilda köpte sen Happy-Time pizza och konkade upp en miljon madrasser, kuddar och täcken på takterrassen. Där somnade vi rätt gott. Och började sen söndagsmorgonen direkt med takterrasshäng i vårat kuddhav. Fan va livet lekte!
 

Lighters

Igår förmiddags kom Ida och Mimmi förbi. En kaffe och allmänt häng. Goa tjejer. Jobbade 15-23 och var allmänt less när jag kom hem. Vissa människor suger ur en enormt med energi, minst sagt. Paradise hotel-häng med Tilda innan vi somnade. Nu: soffhäng, strax jobb. Intressantare än så blir det inte. 
Peace -12

Så jag kan börja bry mig när mitt hjärta slutat slå

När man bor 6 personer på 56kvm har man inte mycket till privatliv. Mitt rum delar jag med 3 andra. Säng delar jag med 1. Privatliv vet jag knappt vad det är längre.
Vill man ha en stund för sig själv, eller bara ett telefonsamtal i fred, då får man gå ut eller låsa in sig på toan i princip.
En favorit har blivit solstolen utanför dörren, där sker dom flesta telefonsamtalen nuförtiden. Det är förövrigt platsen Mathilda slaggade på i lördags. Fortfarande lika kul att tänka på!

Tisdag, drog till med några ärenden på stan och en timme på gymmet innan jobbet. 15-23 och hann fan både va förbannad och skratta av gråt. Hej humörsvängningar. Plus få en bukett med rosor. Va fan en bra tisdag ändå. Avslutade med film i soffan - Sune i Grekland. Inte desamma utan riktiga Håkan, men en mysig film ändå. Tack för mig, godnatt.


När solen går ner

Lördags.


Välkommen hem

Solen skiner och startade dagen med 2,5 h på takterrassen med Mathilda. Nu: dusch sen jobb 15-23


Sommaren med Göran

Igår drog vi till med takterrassfest. Vädret va kanon och stämningen på topp! Vi började i lägenheten, jag, Mathilda, Axelsson, Felicia, Annie, Mimmi, Fabbe, Josse och tillsist Emma. Sittplatserna var upptagna, så filtar och en högtalare blev vår rekvisita. Men så mycket mer behövs det ju faktiskt inte!

Allt eftersom trillade det in fler folk. Oscar plus hans kompisar, Nujen & Juan, Jens & hans kompisar, Frida & Sophia plus några fler. Vi blev en hel del och struntade i utgång. Skittrevligt, en ultimat sommarkväll ni vet!
Avslutade med pizza hemma hos Oscar och gick sen hem med Axelsson. Somnade lite för hårt här hemma och missade att Mathilda kom hem senare och ville in. Så hon fick sova på en solstol utanför dörren :):):) sorry.

Personalmöte mellan 14-18 idag och butik var översvämmad av vatten. Stabilt läge osv.
Har sen bakishängt med Mathilda, Axelsson, Felicia, Annie & Mimmi.
Nu: sex and the city, helt utslagen i soffan. Här avslutas en bra helg. Sommaren med Göran har officiellt börjat. Godnatt.


Söndag

Godmorgon från bakissängen!


Mirrors

Var fan helt mosad imorse, kände mig helt överkörd. Jobbade 12-20 och mötte sen upp Felicia och Annie för lite handling på Rema. Gick upp på takterrassen och fick sällskap av Axelsson, Mimmi & Fabbe också. Lite vin, frukt, chips och godis. Go fredagskväll med andra ord!


RSS 2.0