Just come on, and come on and raise your glass

Vad gör det att de är söndag? Nu kör vi på klassfest!!

Jag var din soldat. Jag var så ung och så lojal

En skön sovmorgon och en riktig långdusch. Fräschar upp mig rejält och bara tar det lugnt tillsammans med spotify. Det är söndag.
Nu drar jag mig iväg för en övningskörning!

One in a million

Lördagsmys med Erika. Dagens händelse.

Adams-Ray




Blind för stunden och klok i efterhand

Daniel är helt underbar! Fart på scen, närvaro, rösten, liten och söt. Dock tråkig publik. Var tyvärr tvungen att gå på den tidigare konserten för de under 18 eftersom sällskapet mitt inte är myndig än. Den senare med 18 plusare hade varit fint. Men ja är inte bitter, en härlig kväll iallafall.
Och nu inväntar ja Erika för fredagsmys. Orkar inte mycket mer, så det låter perfekt!
Dock har ja typ panik, sjukt sällskapssjuk. Hoppas hon kommer snart!

Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

Ikväll är det du och jag. Du och jag Daniel Adams-Ray!

I want you to want me

Föreläsning av Kris imorse (Kriminellas revanch i samhället). Jag blir så sjukt berörd och imponerad av sådana människor. Fastnar i tankarna på det hela dan och är sjukt facinerad.
Kort skoldag och härjade runt på stan med några ärenden innan jag och Julia tog oss till mig för mat. Nu ska jag snart bege mig mot kvällens bravader. Konsert på Maxim med Alex. Underbart!

In a bubbelbath of therapy.

Tjejerna fick ställa sexfrågor till killarna, och killarna till tjejerna på livskunskapen. Som respektvie grupp sedan svarade på, alltså generella svar gällande killar och tjejer. En intressant stund så att säga. Lite klassmys sådär.
Överraskade en opererad Fia efter skolan med fika och prat. Snäll kompis man kan vara då. Mycket trevligt.
Precis nu: I badet, med Julia i luren. En lugn torsdag.

Tell me what it takes

Riskettan halv 9 imorse med Lilja. Långtråkigt och ganska självklara saker. Det var en så fruktansvärt dryg kille med i gruppen. Det riktigt kliade i hela kroppen för ja ville slå honom. Söt pojk. Skönt att ha det avklarat iallafall. Plus att ja bokade in en körlektion. Snart ska ja ha dedär förbannade körkortet!
Vi lunchade på Donken eftersom vi missade skollunchen och hann med ungefär 1 lektion. Är konstant trött, så slog till på en powernap och snart drar jag iväg på en timmes dansträning. Underbart.

En skev bild av verkligheten, en stund i drömmarnas värld

Visste ni att det är tusen gånger mer underhållande att läsa bloggar än att plugga?

I kept my fingers crossed

En tung dag. Tung morgon. Uppsatsskrivning på 3 timmar. Låtanalysredovisning. Däckade på soffan.
Nu ser ja spanska böckerna liksom bara ligger och stirrar på mig här. Obehagligt. Tar mig an en match med dom efter min övningskörning med far. Den första på riktigt länge. Skum känsla.

Fram och tillbaka, varmt och kallt

Försenad till första lektionen, en extra lektion bestående av skridskor. Inte direkt min stund på dagen att få glänsa om man säger så.
En skoldag senare tog jag mig en fika på Java med Axelsson. Mycket att prata om och reflektera över. Bra tjej.
Däckade på soffan och städade rummet. Nu tänker ja strax krypa ner, för jag är helt slut.

.

Hej ångest!

Come sunshine

En frusen själ som fick tina. Jag blickar tillbaka och ler.

Söndag

En myskväll igår med wii, tv och snack. Mys.
En död kropp klev upp imorse för en arbetsdag mellan 10-17.50. En ännu dödare kropp sitter här nu. Nyduschad tänker ja däcka framför tvn. Låter underbart.
När internet på min dator äntligen fungerar, hittar ja inte kamera sladden. Hej bildfattig blogg.


Thats the only way we get through, day by day

Ett arbetspass 10-17.30. Nyduschad och siktar snart in mig mot Lexe för en kväll med saknade fina.

Couldn't know, that you was trouble

Live från fredagsmyset hos Julia. Okej, hur ligger läget till? Jo, Julia är totaldäckad i soffan. Jag sitter vid datorn. Mycket intressant. Hon är förmodligen helt slutkörd efter alla våra funderingar och diskussioner ikväll om livets stora gåtor? Eller? Delade med oss av våra sjuka livshistorier är ett annat sätt att uttrycka sig.
Drar mig snart hemåt och tänker somna gott. Imorgon kallar jobbet.

Wind of change

Hade en hur rolig gårdag som helst! Mötte upp Mimmi på tågstationen och förfestade med med resterande tjejer. Drog oss mot Slick runt 12 och skakade rumpa resten av kvällen!
Hamnade på Brynäs på en såkallad efterfest. Eftersom Gävles bussar är så roliga och inte åker efter typ 11 anlitade ja en privatchaufför. Sen avslutade jag kvällen på ett mycket fint sätt.

Skolan idag efter 3 timmars sömn. Inget att rekomendera. Fin huvudvärk. Nu blir det fredagsmys hos Julia. Vi hörs!

Lets do this thurseday

Hoppar in i dushcen och fräschar till mig en aning, för ikväll inviger vi krogen-torsdag för min del då vi firar Mimmi!

Monki style

Skulle sitta fint med lite vår-shopping.


So hold your head up girl and you'll go far

Kom nyss på att jag har träning idag. Som en blixt. Så jävla härligt! Och mitt friskiskort har gått i graven, känner sorgen. Måste skaffa nytt!
Avklarade 2 prov idag och firade det med max till lunch med Mimmi, Julia, Jasmina, Lilja, Malin, Lukas och Adam. Det satt fint så att säga. Förövrigt har jag ett lysande humör idag. Hittade rätt stämning.
Här ska ett tal skrivas, kanske pressa in en powernap och lite käk innan träningen. Vi hörs!

Success is when you achieve something you've hungerd for

En glad skoldag idag. Föreläsning av Manne Forssberg, författaren bakom "kukbruk" och guidade runt små blivande borgis 95or.
Efter skolan laddade jag och Julia upp med godsaker från sibylla och stannade kvar i skolan nån timme extra. Ambitiöst.
Sen hamnade vi hemma hos mig, plugg blandat med prat. Mycket trevligt. Ungefär så har min dag sett ut. Nu är jag dödstrött. Godnatt.

Bara dårar rusar in

Jag trodde inte från en början att historians innehåll skulle vara detta. Att det skulle innehålla en sådan glädje, en sådan längtan, en sådan tunghet. En historia blir inte klar förrän den är färdigskriven av författaren eller huvudpersonerna spelat klart sina sista kort. Det blir vad man gör det till.

Valentine

Egentligen tycker jag dagar som denhär är lite lame. Överskattade sådär. Okej, jag är singel, och nej jag tror inte det påverkar, för jag deppar inte dagar som denna p.g.a. det. Folk känner sig ensamma och skapar hets, och kärlek ska man väl kunna visa varje dag? Okej, lite fin kan dagen vara, så ni som har någon, mys med gott samvete. Bara min mening.

Skolan gled förbi snabbt, övningskörde och tog emot Julia på alla hjärtansdags fika. Har inte jag världens bästa vän som överraskar mig med denna?♥

Leta upp gamla spår och skapar nya stunder

Bygger broar för framtida stunder

Julia drog nyss, jag sitter i ett nystädat hus, som snart inte blir min egna boyta längre, med ansiktsmask och nyblonderat hår. Lite surt att la familia kommer tillbaka snart, jag älskar att vara ensam hemma!
Nu är det dags för solsidan!

Dom kallar oss artister

Söndagsunderhållning med en fin man. Klick.

Det finns tydliga skillnader

Blir bara korta, snabba inlägg nu. Tar mig mer tid ikväll.
En fin gårdag som slutade lite spontant i Sätra. Ett bra avslut. Bussen hem, skådar nu ett hus som är i behov av städning, men tänkte klämma in ett soffhäng innan. Vi hörs senare!

Det är våra viljor som tar oss dit vi ska.

Saturday night

Vin, spel och fina vänner. Min lördagkväll.

I know all the wrongs and rights, but my mind is moving slower

God mat med fina vänner. Dansar och spårar. Underbart. Tog oss mot en fest på Bomhus, vidare till donken och avslutade natten med 3 vänner i en dubbelsäng.
Nu ska vi ladda upp inför kvällen med en film. Hörs!

If it takes all night

Det vankas middag med fina vänner. Nu satsar vi på en toppenkväll!

With every heartbeat

Tog mig en sovmorgon. Spotify och en Julia. En fin morgon. Snart drar jag mig in för en lektion, sedan vidare till stan för ärenden tills ikväll!

And if you keep it tight, I'm gonna confide in you

En fin kväll med Josse, kom iväg till skolan en aning trött. Powernapade på socialkunskapen, fortsatte powernapen hemma efter ett par toast. Nu väntas utbyte av inneboende, och Julia kommer alldelesstrax. Great!


In your eyes

En total pissmorgon. Vände dagen tackvare fina vänner. Tog en runda på stan med Julia och Anna, för att sen direkt dra på träning. Nu har jag tagit emot en inneboende iform av Josse. Lagade nyss middag och nu myser vi till det med semla, grönsaker&dipp och film. En fin onsdagkväll alltså.

.

Du är fanemig hjärndöd. Jo men visst, allt är frid och fröjd. Tack för att du bryr dig.

Tisdag

Idag var en skoldag som kan liknas med noll. Typ så känns det. Negativ redan från att klockan ringde. Äcklig skollunch. Hungrig.
Besök av Julia och nu kilar jag iväg på ett puls/medel pass med Quickan.

I want a world in motion

Långlunch betydde lunch på stan med Anna, Malin, Sanna, Julia, Cagri och Adam. Delade på en pizza med Anna. Den satt fint kan man säga.
Tandläkarn och lagade tandställningen åter igen, fixade några ärenden och småfyndade på HM. Sånt gillar jag.
Kollade även ett presentkort på HM med okänt belopp, och vipps så hade ja 500kr till att handla för. Inte illa!
Tog mig an en rejäl övningskörning och kör på en kväll med frukt och spårlöst med sovmorgon imorrn!

Klänning 75kr

Halvtransperant linne i guld/blått 50 kr

Magkort t-shirt 149 kr


Like i'm indestructible

Kliver upp tidigare och skippar en sovmorgon för ett Al-Qaida arbete med Anna. Kommer till skolan, men jo tack hon försov sig! Livskraften flödar.

You light up my fire

Catchade upp med Sofia under en PW. En lång, varm dusch och nu film - I rymden finns inga känslor - underbar film. En typisk söndag.


Away

Time to powerwalk efter en lång morgon i sängläge framför HIMYM!

Ljusglimtar gör en dag ljusare

Middagsbjudning borta på Brynäs igårkväll när Jasmina agerade kock för en kväll. Jag började hos Anna där vi fixade oss tillsammans, för att sedan ansluta oss med Fia, Jasmina, Sabah, Anna och en toppenkväll. Mös med god mat, massa snacks och gott sällskap. En fin lördagkväll.
  


To take all this time to prepare

Hade en grymt kul kväll igår, då en planerad myskväll blev en kväll då vi hamnade på fest hos Sabah. Impuls förfest med vin, spotify och Julia hos mig. Lite spår hit och dit, men det är så det ska va.
Startar nu upp lördagen med lite tv-häng, för att sedan mellanlanda hos Anna och avsluta kvällen med en middag hos Jasmina med härliga tjejer!


Friday night

Nu drar jag, Jullan och Linnea Axelsson ut på galej!

Jag och jullan, typ 30 sek innan vi sprang till bussen. Hejhopp tidsoptimist.

Precis som det bergstoppar och dalar

Efter en kort skoldag hamnade jag och Anna hemma hos Wille. Hoppade det inbokade spinningpasset och jag övningskörde istället. Efter god mat inväntar jag besök av några fina vänner!

Reach for you, there is no other way

Skoldagen gled förbi snabbt, dock plaskade ja runt exakt hela dagen. Blond som jag är tar jag converse med hål i, kan tillägga att det är slask till tusen ute. Bra kombination.
En powernap och va sjukt sugen på utgång, men så blev inte fallet. Nu ska ja bädda rent i sängen och knäppa på nån avsnitt av HIMYM. Låter ganska bra.

Jo men en dag som denna vill jag ha!


Onsdag

Försov mig förbi den första lektionen och resten av dagen har varit bra. Lämnade in feripreaktikansökan och håller tummarna. Traskade hem från skolan med Josse, hann med en PN och nu är det dags för en timmes dansträning! En onsdag som gled förbi ganska snabbt.

Var jag än vänder är du där

Mys-tisdag. Blev bjuden på bion. Fin vän. Tack.
The tourist - den va faktiskt riktigt bra. Härlig stämning genom hela filmen på nåt sätt. Nu ska ja krypa ner. Godnatt.

What you make it to

Låtsas att det är lill-lördag och njuter av lite vardagslyx. Strax är julia här för chips och dipp mys och vid 9 ska ja befinna mig på bion med Erika. Det kallar jag att förgylla en tråkig tisdag!


RSS 2.0