Gamla blåljus slocknar aldrig

Startade dagen med en kaffe på Café con bar med Catta. Försökte reda upp lite ouppklarade saker och slutade i tårar. Känslor och beslut.
Jobbade 12-20, sen hade vi lite hejdå-häng på takterrassen för Charlotte som flyttar hem imorgon. Känns riktigt, riktigt tråkigt, men she will be back till hösten. Så en ses snart-kram avslutade vi kvällen med.
Gött sällskap och riktigt varmt, en bättre torsdag helt enkelt. Gick inte ner förrän vid närmare 01. Nu: ikväll har jag sängen för mig själv. Dags att breda ut sig! Godnatt!


White walls

En ledig dag. Började med ett besök hos Charlotte på salongen igen. Tog liite mer på längden, så nu är kan nöjd!

Emma var också ledig, så vi storstädade lägenheten. Försöker fortfarande komma iordning efter inflyttningen av mina 3 nya roomiesar. S
Mötte sen upp Annie för en runda på stan + mat på Max med henne, Emma och Axelsson.
Nu: dags att sova, på madrassen på golvet här på majorstuen. The hills på tvn och kvalitetstid med Annie. Bra onsdag.


Det är inte synd om dig

Mitt musikhjärta slår ett extraslag just nu. Oskar Linnros släppte ett nytt album. Klappar och slag. Han gör de igen helt enkelt. Den mannen kan inte misslyckas.


I mina ögon så kommer du att falla

Vad är det med mig och alltid vara en sån jävla tidsoptimist? Jag är fullt medveten om det, men hjärnan arbetar ändå konstant emot den vetskapen. Tiden vs Linnéa 1-0.

Hur som, jobbade 12-20 idag och drog direkt till gymmet med Tilda efter. Fan känner hur träningsvärken i ben och mage kryper sig på...
Kvällshäng i soffan med roomiesarna, go stämning och livet är bara bra. Hamnade i en skrattattack med Mathilda för en stund sen. Ni vet då man är för trött för sig själv och kan inte sluta skratta. Denna gång var det över att vi fan inte är bra på nåt som vi skrattade åt. Tragiskt men sant.

Här ligger vi nu, delar säng, utan lakan eller nåt och oduschade efter träningen. Nån som vill dela säng med oss?


Knepigt

Bästa ikväll var nog när Mathilda överlycklig ska logga in och kolla sin återbäring hos Coop. "Shit, nu ska vi se när kosingen rullar in".
En minut senare, kommer en besviken röst och suckar fram "bara 31kr ju..."
Jadu Mathilda, livet som fattig partysvensk i Norge är lite kämpigt ibland!


New diet?


Like the birds sing in the sunlight

Jobbade 12-20 idag och drog direkt till gymmet efter jobbet. Svettades och körde på.
Blev tortilini-middag med Mathilda och Skype med äldsta brorsan ute i solstolen utanför dörren. Fan saknar mina bröder. Mina 2 bästa delar av mig.
Så kul när Viktor blivit stor och vi kan snacka som kompisar!
Avslutade kvällen med 1,5h häng ute på en bänk med Oscar, som svängde förbi efter jobbet. Sommarvärmen och bra sällskap, perfekt! Godnatt.


If we work it out, we could be a family

I torsdags jobbade jag 15-23, intressantare än så blev det inte.
Fredagen började med att jag mötte upp Charlotte och åkte till hennes salong för att klippa mig. Var behövligt, plus att kvinnan fan är asgrym på de hon gör!
Jobbade sen 15-23 och avslutade kvällen hemma hos O. Fick somna i världens absolut finaste famn och sov riktigt gott. Han började inte förrän 12 och jag vid 14, så vi låg och drog oss länge innan vi klev upp.
Jobbade sen 14-22 och kom hem till nylagad mat av Axelsson, sen kom även Emma och en fylleglad Mathilda som var världens lyckligaste efter att ha sett Pink. Charlotte och Linnéa, även dom lika fylleglada gled förbi en sväng innan krogen. Däckade sen rätt snabbt och vaknade idag av att rummet är en bastu.
Takterrassen var ett givet val för mig, Mathilda, Axelsson. Bjöd över lite vänner och i omgångar kom dom. Charlotte, Linnéa, Ida, Ninni, Josse, Evelina, och mot kvällen även Emma som jobbade under dagen.
Happy time-pizza, stekande sol, musik, tjejsnack och powernaps. Ända fram till klockan 22.00 satt vi där, solen stekte och värmen var på topp. Likaså humöret! Fan va livet är harmoniskt just nu.
Avslutade kvällen med lite gott framför tvn och några avsnitt av sex and the city. Grabbarna kom tillbaka från Sverige och familjen var åter samlad. Älskar min lya, stämningen är på topp och jag lever fan med ett konstant leende på läpparna. Livet är fan bra fint alltså!

Förstår inte hur jag lyckats hitta så rätt här. Alla människor runt omkring mig. Älskar sambosarna, alltså mer än typ allt annat, och alla andra människor jag omges av. Har fan mött världens bästa människor här borta. Livet är så gött just nu!


Onsdag

Jag, Mathilda och Axelsson lyckades dra oss iväg till gymmet imorse. Fan så skönt det var! Jobbade sen 15-22 där jag fått agera dagisfröken har det känts som, till korkade människor. Väl hemma hängde jag framför paradiset med Mathilda innan jag nu placerat mig i sängen.

Vill förövrigt tillägga att jag saknar Mimmi, var fan kul att ha henne här på lite egentid! (Vet ju att du läser nu;);) ) ses snart igen!

Godnatt.


Godmorgon onsdag!

Godmorgon onsdag!
I måndags gjorde vi om lite här i lyan. Vi bor numera 6 personer här, så vi gjorde en storstädning samt rensade garderober och gjorde om lite i förvaringsväg. Köpt ny byrå osv, så nu ska vi nog få plats ska ni se! Det är grymma roomiesar jag fått iallafall, stämningen är på topp!
De 6 medlemmarna i familjen är nu jag, Emil, Jonte och de nyvärvade Mathilda, Axelsson & Emma!

Måndagskvällen mötte jag upp Mimmi på stationen, haft henne på besök här fram tills imorse. Hon är då en kvinna jag saknat hemifrån!
Hamnade sen ute på svenska föreningens uteplats med Mathilda för ett litet hej med Felicia och Linnéa, gött häng!
Tisdag och jag & Mimmi startade dagen med en catch-up kaffe på Café con bar innan mitt jobb. Jobbade 15-23 och mötte sen upp Mimmi, Fabbe & Ida för en öl på Kaikola. 4 gävlebor över en öl i Oslo, kan ju inte bli bättre!
Nu: onsdag, lite sömn, astrött och ska snart dra iväg och träna. Vi hörs!


Vem är jag, hur betraktar dom mig. Men frågorna jag ställer säger mer om mig

I fredags jobbade jag 15.00-22.00. Fick ha uppläring på min kusinsflickvän som fått jobb på ett nyöppnat Rema, superkul ju! 
På kvällen kikade Mathilda förbi. Lite häng i soffan och prat om framtida förändringar, kommer nämna mer om detta senare. Det blev en fredag som inte riktigt kändes som en fredag. Men det liksom gjorde inget. 
 
Lördagen jobbade jag 12-20. Ville bara grina från sekund ett jag slog upp ögonen. Sjätte dagen med jobb på en vecka då min kropp hade livsenergi noll. Men bet ihop och Mathilda mötte upp mig lagom till att jag slutade. Inhandlade en jäkla massa gott, lagade middag, kladdkaka och smoothie (uttalas numera smoofie). Fick sällskap i soffan av jonte, Emil & Robin. Kollade tjejfilmer - Bridget Jones dagbok & mean girls 2. Somnade sen på soffan, hur gött myshäng? Fan bäst. 
 
 
Solen sken i kapp med söndagen. Kroppen var glad igen och energin på topp! Det har öppnat en Lime-butik (matbutik) precis under oss så jag och Mathilda köpte med oss färska baguetter,tog med lite smoothie och åt frulle på takterrassen. Fan vad livet leker. Mot eftermiddagen kom Annie, vi grillade och tog ett glas vin. 
Mötte sen upp Bea på stationen, då hon kommit hem igen från en utlandsresa (Fixade ett fantastiskt färdmedel till hennes resväska). Kramades och drog hem till mig för filmhäng i soffan. 
Fan livet alltså. Ni anar inte, gick runt med ett leende på läpparna hela dagen. Har fan grymma vänner, solen skiner och jag mår så bra just nu. Så mycket kärlek. 
 
 (Detta är ett inlägg från helgen 21 april, men måste bara få ut det)
 


När livet kommer först

I'm alive, bara lite upptagen med livet. Just nu ägnar jag mina dagar åt detta! Och tusen andra saker innan. Händer så himla mycket just nu, drar ett inlägg om de sen. Just nu har jag fredagsmys med yngsta brorsan. Guld värt när man bor 9h ifrån varandra. Älskade bror!


RSS 2.0