Hard work work

Trött och sliten, ryggen värker och käften värker ännu mer. Jag tror jag smäller av. Jobbade å sen direkt till tandläkarn, somnade på soffan hemma, väckt av Erika som drar med mig och spelar tennis och nu ligger jag här, redo att sova i en nybäddad säng. Tänkte bjuda på några härliga bilder, men internet suger. Iband känns livet tungt. Godnatt.

Tisdag kväll

Blev lagom glad när jag kom hem från jobbet och mamma hade köpt med sig världens godaste sallad hem. Nu har jag duschat och sadlar om för en tjejkväll hos Julia! Ciao.

My sisters keeper

Det spelar ingen roll om det är första eller andra gången jag ser den. Tårarna rinner ändå. Jag snackar inte en liten tår i ögat här inte, utan dom rinner. Så fin, så känslofylld. My sisters keeper.
Nu måste jag sova, och ska försöka hinna se det sista av SATC. Godnatt.

Dagen. bild #1, pizza på ballen med E.  Bild #2 & #3 från S, brända tjejer .

remember me

Känner att tiden inte riktigt räcker till just nu, inte till bloggen iaf. Var ute på valbobadet med Josse, Erika Och Sofia idag. Fint väder och härliga tjejer gjorde min dag. Träffade på alla möjliga ansikten, så det blev en liten släktträff där ute oxå.
Nu ska jag duscha, snabbstäda och hem till Erika för pizza och film. Och imorgon påbörjar jag min 3 veckorssommarjobbsperiod. Ha en fin kväll!

Summernight

En perfekt sommarkväll på en balkong med en perfekt tjej. Nu ska vi kika några avsnitt av vänner.

Är det läckert eller? Jajamen!

Long time no see! Men nu har jag landtat på hemmaplan igen, eller ah nästan. Glassar på Erikas balkong för tillfället och har inte mer än lämnat väskan innanför dörren hemma. Tidigare idag la vi oss vid ån och jäste. Kvällens planer blir balkongen ett tag till och sen kanske en film?

Sofias stuga över midsommar var underbart! Bara mös, åt mat, i mängder, njöt av solen och åkte ring. Läckert.  Ja, havet var en aning kallt. Midsommaraftonskvällen var vi till midsommarstågnen i Gåsholma, där det var dansbana och band.  Igår kväll fungerade ingenting, alla tekniskaprylar la av och vi hade sönder allt vi rörde.  Jajamen! Bilderna får vi ta tag i senare som sagt. Go du är Sofia, så jävla bra!


It catch you right back

Bryggan med Catta. Slappt och underbart. Jag lyckades tillochmed somna, att kliva upp tidigt är inte riktigt min melodi. Nu ska jag packa, få i mig nåt i magen och sen dra med Sofias familj till deras stuga i Gåsholma över midsommarhelgen. torsdag-söndag. Trevlig midsommar & HASTA LA VISTA BABY!

Eenie meenie miney mo

Uppe med tuppen och halv 8 låg man i poolen på fjärran. Mor lurade med mig och motionssimma. Men jag msåte erkänna att et var ganska skönt. Dags förfrukost, rakning av benen och packning för att sen möta upp Catta för en dag med henne.

Seize the day

Sommarrea överralt. Äffärer med skyltar som trycks upp i ansiktet, där det står hur billigt det är. Man blir så frestad. Och jag föll pladask idag igen. Men notera att allt var billigt. Allt var på rean. En svart kort kavaj, ett linne och en jumpsuit (kort byxdress). Jag och Josse (dagsens sällskap) ingick en pakt att vi inte ska köpa nå mer förrän v.29 Med undantag underkläder och ett vääääldigt bra superduperklipp. Låter som en bra deal. Bara jag håller den.
Nu är det dags för en lugn och fin kväll framför dubbelavsnitt av sex and the city. Låter alldeles perfekt för tillfället enligt mig.


#1 Bikbok 50:-   #2 Gina Tricot 174,50:-   #3 bikbok 125:-

I wanna be with you, but instead I have someone unreliable

Städat ut husvagnen och legat ute och solat. Lite senare i eftermiddag åker jag, Josse och Sofia in till stan. Har hört det ryktats om rea. Nu ska jag ut i solen igen, och jag kommer inte in igen förrän jag är brun!

Gaaaalet underbart mysigt

Jag ligger i en husvagn med Fia och Jasmina och har det gaaalet underbart mysigt. Precis sådär tjejigt mysigt med prat och något att äta. Ni vet sådär som killar aldrig får uppleva? Precis så gaaaalet underbart mysigt har vi. Men nu ska vi sova. Godnatt!

Save tonight

Cykeln rullade mot fjärran 10.45 imorsre, gassande sol och en lovande dag. Mötte upp trevligt folk och jäste i solen, fortsatte inne när den försvann. Nu ska jag duscha av mig och ladda om för en natt med Jasmina och Fia. Det kommer bli en fin natt.


Vi finns på samma jord

Levde det glassiga livet av att ha sommarlov med Julia idag. Köpte diverse ting på konsum och la oss på min baksida. Mot eftermiddan gick vi ner till gavleån och gav badandet ett försök, men icke sa nicke.
Nu tänker jag fortsätta njuta av den svenska sommaren, sätta mig i en solstol med Solo i min hand, på vår eftermiddagssoltäckta altan.

Fall out into the night

Jag äter en god frukost, har satt på mig min bikini och inväntar Julia. Vi tänker bara ta dagen som den kommer och ligga och bättra på brännan. Ha somamrlov helt enkelt.
Bjuder på några fler bilder från i fredags oxå.

Från och med du

Det blir en film och myskväll med S och J. Det blir bra. Jag drar mig hem till S om en stund och bakar nå smaskigt. Kanon.


En sen morgon

Vaknade 4 idag, helt sjukt. Tror gårdagens bröllopsfest tog hårt på mig. Dagens, eller ah kvällens planer är inte helt spikade. Jag återkommer, nu håller jag på att dö av hunger.

Kronprinsparet

Lovar du mig, kära läsare, att ta detta inlägg på fullaste allvar? Om inte, sluta omedelbart att kolla och tack för besöket.
Klockan 03.30, natten mellan lördagen den 19 och söndagen den 20e maj, inträffade denna vigsel mellan Victoria Alice kronprinsessan Dessire Bernadotte och Daniel Olof bondtölp Westling.

03.30 Ärkebiskopen förklarar dom man och hustru och välsignar ringarna
 
03.34 De båda sa ja och ringarna är dittryckta

03.36 De är nu lyckligt gifta och fick åka i sin eka genom tegelbruket som styrdes av HB 

03.37 Har dom inte äktenskapstycke dessa två?

03.40 Kronprinsparet vinkar åt Hagaströmsbefolkning

03.45 Riddarna som ska leda kortegen anländer

03.47 Kortegen rullar

Inne i slottet serveras mycket mycket fin champange

03.51 En 3527 ton tung tårta äts

03.54 I den kungliga salen dansas nu rysk polka

03.57 De lyckliga tu skuttar iväg mot bröllopssviten

Denna vigsel hade inte kunnat gå att genomföra utan ärkebiskop Heliga Birgitta den store

i faderns, sonens, och den heliga andens namn, er ärkebiskop HB

We are family

Släktträff med ungefär 40 personer tror jag. Släkt från schweiz var tillochmed där. Från 13.00-23-00 satt man där, log och var trevlig. Men det var faktiskt ganska trevligt. Lite lekar och godmat. En fin dag.
Julia och Josse kom hem till mig direkt när jag kom hem. Skratt, prat och slappt. Ja, lagom urspårat runt 03.30.
Kikat lite kronprinsessbröllop. Det riktigta. Jag grät en skvätt, tyckte det faktiskt var ganska fint och stort. Grattis till de lyckliga tu. Nu är jag rejält trött. Godnatt. Men först, ta nästkommande inlägg på största allvar! övertröttheten tog över och det slutade i ett kungabröllop.

away

Drar på släktträff nu och möter släkt ja typ inte ens vet existerar. Jo men det kanske blir trevligt, vem vet.

The sweetness of you

Har haft en askalas kväll med fina tjejer. Käk på Bali Garden och bio - Killers. Den va en aning overklig, lite smått oberäkenlig sådär, men ganska bra.
Vandrade en bit med min kära vän Erika Lundahl, regnet började ösa ner, och nu sitter jag här, lite småfrussen och tänker sova. Imorgon ska jag vara pigg och fin på en fet jävla släktträff. Åh herregud. Fler bilder kommer kanske när Sofia har skickat. God natt!





Och jag är hemskt ledsen, ah fast nää. Men jag bara älskar bilden, och se det som liten hämd för alla de icke så smickrande bilderna ni har lagt up på mig. Då är det okej.

Be my lover

Nu måste jag jump in to the shower och göra mig tiptop för ikväll ska vi fira Sofia ( för 2473e gången? ) haha. Men ikväll är det iaf dags för hennes present - middag och bio! Ha én fin fredagkväll. För vet ni vad, det tänker iaf jag ha!

Stockholm serenad

Hade en alldeles underbar dag i Stockholm stad igår med Linnea Axelsson. Vi tog bussen ner vid halv 8 på morgonen och strosade runt på stan. Jag hamnade i himmelriket - Monkis rea. Hade kunnat haffa åt mig hur mycket som helst, men några plagg fick följa med hem iaf. Vädret var underbart och vi bara njöt. Gick ner mot vattnet och slottet och lekte äkta turister. Vid 2-3 tiden traskade vi ner mot sveavägen och en skejtpark där vi mötte upp Alexander och hans kompisar. Hängde med dom resten av kvällen, käkade på kungshallen och gick till Kungsträdgården och kollade på Mix megapols möhippa. Dagen var verkligen perfekt. Inte någon stress, underbart sällskap i en underbar stad. Tack.

Bilder på mina inköp får duga så länge, jag tar just i detta nu emot bilderna från Linnea. Dom slänger jag upp senare.


halsduk Monki 150 75:-

tights monki 250 125:-

stickad tröja monki 300 150 kr

väska monki 120 30:-

linne monki 100 50:-

shorts hm 49,50:-

Bollan

Jordgubbar, sol och mysiga tjejer i bollan. Nu har jag tryckt i mig lite mat och ska snart dra iväg till gymmet. Ni får njuta av lite vackra bilder sålänge.
Och jag vet, jag suger. Jag vill få ut en hel drös bilder så snart som möjligt, men tiden räcker inte till. dagarna är för korta helt enkelt.

Solen skiner på oss frusna själar

Första dagen på sommarlovet med rikigt fint väder. Jag, sofia, catta och Erika far till boulongern och myser. Kanske bättrar på brännan en aning.

Tisdag eftermiddag

Tjejerna for nyss hem, tältning igår som var kanon. Somnade runt 5? Kikat film idag och bara myst. Nu ska jag dra mig in mot stan för att möta upp 3 nya tjejer för en fika, Bea, Julia & Lovisa. Dags att hoppa in i duschen, nu har jag brottom!


In the middle of the tält

Jag har det ganska bra och myser för fullt. Är i ett tält, med 2 galna men underbara tjejer. Vi har nyss proppat i oss chokladpudding, glass, grädde och jordgubbar. Och vi har godis, bullar och läsk som ligger och väntar på oss. Jag känner på mig att detta kommer bli en kanon natt!

Crazy

Jag såg just att det är rea på Monki. Jag dog lite.
Jag hittade 2 asbilliga sistaminuten resor, en till Fuerteventura och en till Tunisien. Jag dog lite åter igen. Jag blir galen!

La bamba

Mycket ledsen, blev inga bilder idag igen. Blev fullt upp. Har satt upp tältet och styrt upp, ska snart dra på träning och sen inatt blir det tältning. Förmodligen lite sömn och mycket onyttigheter. Detta plus 2 underbara tjejer - ja det kommer förgylla min kväll/natt!

Pretty Woman

Ensam hemma - så jag och mitt spotify på högsta volym tänker göra oss en aning lite fräschare,, för att sedan bygga ihop ett tält med Erika och Sofia. Även traska till konsum och köpa lite gott och blandat. The mys-mode is on!
Hittade just en ny kärlek i Roxette. Jag säger då de, gammal musik är bra!

Look back

Bror min väckte mig och vädret totalsuger. Nu väntas en film, nerkrypen i soffan under en filt och ett stycke frukost.
Skådar dig på hyllan. Vill inte att det ska vara såhär.

En utav dom bästa

Just nu är bloggen dötråkig, jag vet. Om vädret suger imorgon lika som det gjort idag ska jag försöka ta mig tid att styra upp detta!
På eftermiddan gick jag in med Julia till sätra för att hämta min cykel som har stått parkerad hos en klasskompis ett par dagar, vi fortsatte sen till sätra centrum för att köpa lite smått och gott att fylla våra tomma magar med. Datorn, prat och skratt förgyllde min kväll. Du är så jävla bra tjejen!


sunday morning?

Blev en myskväll med S & E ist igår, gick lika bra det. Vi pratade hela kvällen lång, en mycket trevlig stund.
Jag vaknade för en halvtimme sen efter 13 timmars sömn! 13 TIMMAR! Ibland förvånar jag mig själv.
Hinner inte tillfredsställa dig någe mer just nu kära blogg, för jag och mor ska ut och simma. En bit frukost nu skulle inte sitta helt fel?

En början på något

Nu har det varit mycket att göra och lite tid för datorn. Men en liten kortis här igen för att senare slänga in bilder från dagarna.
Skolavslutning i torsdags, fika och mys med mina tjejer på stan och senare klassmys i boulongern, och sen vidare till Julia med en del av klassen medan andra drog hem.
fredagsmorgon for vi upp till Sundsvall och Davids student. Trevligt var det, och ett stort grattis til dig David!
Vidare till Ljusdal på kvällen för att sova där, och idag mys med mina favoritungar. För tillfället sitter jag hos moster min och fikar. Åker hem till Gävle igen lite senare och kvällens planer är myskväll med J och E.
Vi hörs senare.


A short one

En snabbis nudå. Kort skoldag, jurgubsmys i boulongern med Josse, hem till mig för jordgubstårta, vidare till Sofia för mer fika, nu har jag fräschat upp mig på diverse håll och kanter för skolavslutning imorgon.
Och Grys Anatomy är inte bra för min hälsa längre. Godnatt

The way you make me feel

Bror och jag åkte ut till köpis och kollade skolavslutngs tröja till honom, och jag passade på att kolla gladiatorskor eftersom att mina är puts väck. Helskumt. Och jag hade tänkt ha det på mig på torsdag/fredag. Hittade ett par jag ska köpa men nu upptäcker jag att min kära vän Erika har köpt ett par exakt likadana idag. Haha skrattretande.

Det är korta och slappa skoldagar nu, och tomt eftersom 3:orna har sin studentvecka. Det kliar i hela min kropp när jag tänker på det. Hejudamej. Och att 1:an har gått så hiskligt fort, det är något som går utanför min vetskap.
Nu ska jag kika lite tv och sen färga ögonbrynen/ögonfransarna och typ göra världen till en bättre plats att leva på. Det låter väl bra?


Gamla godingar

De härliga gamla godingarna jag fann i mammas garderob. Bra och billigt "shoppingsätt".


Nytt i min garderob




Linne HM 49,50:-, Armband Ur&Penn 59 29,50:-, Midjehöga shorts Gina 199:-


Will there be music

Tog mig en ledig dag, då jag och min vän Julia trampade in till Boulongern och kollade på alla fulla 3:or som hade brännboll. Studentglada och utklädda - snacka om att man blev avis.
Tog oss en runda inne i city och jag införskaffade mig ett linne på HM för en femtiolapp, och två armband för halva priset inne på Ur&Penn.
Nu tänkte ja slå ihjäl lite tid genom att trycka i mig lite paj och kika på en film. Hörs senare!

I am a highwayman

Jag ligger och försöker sova. Jag har en mygg som surrar runt mig, alldeles, alldeles för nära. Inte okej.
En ledig dag imorgon. Känns helt okej. Godnatt.

Du gamla du fria

I min alldelesegna zoon, i mitt kryp in, i mitt rum, ja där ser det just nu ut såhär.
En horisontell garderob. A mess. Så har jag levt denna vecka, slitit på mornarna för att hitta ett skrynkligt klädesplagg.
Min mammas killes bror kommer snart på besök för första gången och även Erika för lite filmtittande. Detta är inte hållbart. Jag måste städa och det är nu!

I pull a sunshine story in the pouring rain

Jag är fryssen, blöt, har krulligt hår och luktar häst. Plus en aning smärta i ryggen.
Min faster och kusin tog med mig på en 2 timmars ridtur med islandshästar ute i Mackmyra. Jag som har i princip noll hästvana. Den relation jag och hästar har är ungefär MC Donalds. Nä men skämt å sido, att jag suttit på en hästrygg när jag var liten typ en gång med en ledare som ledde hästen ett par meter. Och idag har jag tillochmed galloperat. Jag fick den äldsta, tröttaste - men det passade mig perfekt. Och det var faktiskt riktigt mysigt!
Nu väntas duschen och jag är sugen på att krypa ner framför en film. Det låter kanon.

Första doppet 2010 - check!

bilder från doppet igår.

You make my mind go on a trip

Grillat mig själv hela dagen ute på altanen - och tro det eller ej, men jag med min bleka svennebanan hud, har fått lite färg, jag har fått en liten bränna! Jag är stolt.
Tvingade med mig Erika ut på en cykeltur in till stan för att uträtta ett litet ärende. Satte oss med en varsin mjukglass i handen. Underbart. Cyklade runt i staden Gävle och bara pratade. Nu är det dags för att trycka i mig lite mat i magen och sen möta upp Julia för årets första dopp i ån. Sommarfeelings.

Enligt mig.



Sex and the city 2
igår var kanon på alla sätt och vis. Jag går emot alla kritiker som har gett filmen dåliga recensioner - jag tycker den var super!
Både rolig och intressant, och Samantha var galnare än någonsin. Riktigt sevärd. Och trots sin långa längd på ca. 2 timmar och 20 minuter blev den inte långtråkig en enda stund, jag hade lätt kunnat suttit i biostolen ett bra tag till.
Man vill vara som dom, ha den relationen till varandra och leva livet till fullo. Så ska jag vara när jag blir stor!
Och jag blir extremt sugen på att besöka the big apple - New York.
Så till alla er SATC fans därute  som inte har sett den - skit i recensionerna ni läst, se den!

4 ½ av 5.

SATC2

Ikväll kör vi på en myskväll med Erika, min egna lilla Doris. En tripp till biografen och Sex and the city 2 väntas. Great.

Stereo love

En ledig fredag. Var uppe med tuppen, råkade ställa klockan 3 timmar för tidigt! Vaknade 6, men lyckades somna om. Vaknade 09.15, åkte och knäckte ryggen. Så otroligt skönt. Klämde i mig en underbart god lunch på en solig altan - räk och kräft sallad. Ligger i en solstol på altanen. Ibland är livet bra!

Alorse on danse gånger tusen

En mysig kväll med Beatrice och Julia. År och dar sen sist. Minst.
J och jag mötte upp Bea och Andrea, införskaffade oss en lilla menyn på donken och tog oss mot en bro i boulongern. Ett stort gäng hurtiga friskis knoddar sprangförbi. Vi kände oss patetiska. A drog, vi traskade vidare. Mötte ett fotbollslag med bulgarier. Mycket roligt. Angel - hur fint är inte det namnet på en kille?
Bulgarier, äckliga myggbett, 3 hjärndöda sommarglada tjejer och en hamburgemeny. Det gjorde min kväll. Plus att jag är ledig imorgon. Sweet.

Abracadabra

Har ni märkt det? JAG ÄR BACK IN BUISNESS! Tog mig hem och har legat och lapat i solen, i kombination med moln och Julia i luren. Nu inväntar jag henne så ska vi ta våra feta arslen och trampa in till bolunongern och möta upp Bea för lite mys.
Bilder har jag i massor men internet till min bärbara, ja ni kan resten. Jag gör ett försök ikväll.
Nu hoppas vi på en solig, härlig kväll.

Bulle med saft

Här sitter jag med Karin inne på Sara-Lottas dator. Jag har slutat men solen försvann så jag har betydligt roligare här!
Sara gör prov och vi beslagtog hennes dator, hon har nu en mycket fin bakgrundsbild på sin dator, jag menar kolla in denna?!

You're the voice

Jag springer runt i mina shorts med högmidja, letar i mammas garderober efter gamla godingar och lyssnar på låtar från förr. Jag har fått en liten thing för gamla saker.

I wanna be a billionaire

Okej, det lovade inlägget är här. I eget hög person. Läs och njut.
En trevlig tripp in till staden efter en stunds solande ute på altanen blev det iallafall. Införskaffade mig en bh och ett par midjehöga shorts från Gina. Hade tänkt lägga ut bilder, men internet på min bärbara vill inte samarbeta så jag gör ett nytt försök imorgon.
Att få ensamtid med Josse igen var underbart. Tjejen är grym! Och vädret! Åh vad jag älskar det. Jag körde på shorts idag, i kombination med solbrillor och cykeltrampande ben. Det är sommar det.
Erika svischade förbi en sväng, även där en fin flicka. Nu ska jag och min smärtande rygg gå och lägga oss. Känns som om det snart är dags för en knäckning?

En onsdag förmiddag

Förlåt bloggen, förlåt åter igen för att jag lämnar dig ensam.
Förlåt, men nu ska jag skärpa mig. Jag ska inte misshandla dig på detta sätt nå mer.


Sitter i datasalen med Anna. Har haft en ordentlig sovmorgon och nu en svenska lektion. Tänkte möta upp min fina vän Josefine lite senare för en tripp inne i staden, jag kör en updatering senare.
Och jag har tusen bilder att lägga ut, tror jag kör på en bildexplosion i någon senare inlägg som kompensation för den dåliga updateringen den senaste tiden, är det okej?

RSS 2.0