Finbesök

Vaknade upp och hängde med mina skitungar. Tog tåget med Stina hem till Gävle. Där var det inte en lugn stund. Snacka om pladdermaja! Och sällskap av en pratglad gubbe också. På gott och ont.
Badhuset på eftermiddagen med Julia och Gustav uppskattades stort av Stina. Paketöppning och fika avslutade dagen innan hon somnade, helt slutkörd i min säng. Nu är jag lika trött, ska kika klart på breaking news, sen ska nog även jag sova. Gissar på en tidig morgon!


Från och med du

Tjabba, tjena, hallå!
Idag har jag glidit genom Sverige på ett tåg och filosoferat om livet (bästaa, med musik i öronen), anlänt till Ljusdal och släkten, avnjutit en tacomiddag hos familjen Von Wachenfeldt, hängt med 2 skitungar, spenderat en timme framför Breaking news med Ida & Tobias och nyas höll jag på att avsluta dagen med att applicera kortisonsalva på tandborsten - precis som så många kvällar förr. Ändrar riktning och avslutar kvällen med lite twitter/insta/fejjan-stalkande. Ni vet, sånt som vi tjejer är rent ut sagt proffs på. Japp. Godnatt.


Jag letar inte problem, problemen letar upp mig.

Julia A följde med hem till mig igår som sovsällskap. Kan verkligen inte vara själv. Jag har ju blivit skadad. Tur man har fina vänner som vill umgås med mig då :) :) :)
Idag blev det ett snabbt möte på arbetsförmedlingen och nu sitter jag på tåget med Emelie. Jag ska hem till mina små skitungar över natten. Underbart!


Follows me in my mind. Every second of the day.

Promenaden med Lundahl slutade ståendes i spöregn ute på en grusväg. Funkade det med. Typ. Bra vän med bra samtal.
Svirade sen om till torra kläder och drog mig till Julia A för tacos och en sen natt. Bra kväll med bra vän. Bra dag.
Få timmars sömn och tandläkaren imorse. Bra besked och nästa besök är inte förrän i maj (!!!!). Skönt att allt flyter på bra efter operationen (som snart är ett år sen!!!)
Deghäng, en glass på donken, snedparkering och en ny jacka införskaffad. Toppa det med popcorn och Sunes sommar. Där är min
Måndag i sällskap av Julia. Bra skit! Vi hörs!


Flera dagar igen

Bra bio med snabba cash i torsdags med Catta och Julia. Sexiga, sexiga Joel Kinnaman.
Sov sen hos Julia S och hade en tjejnatt med tårar och känslovågor. Livet består av vissa svårare beslut. Fan.
Fredag var slappis. Hämtade upp Viktor på stan för nåt ärende, sen införskaffade jag mig äntligen i ett par nya träningsskor.
Förfest med pizza och fyllespel i Annas brorsas lägenhet. Jag, Julia, Julia, Anna, salinas, Mimmi, Alex, Vendela, Martina och Jasmina. Där hade ni gänget. Smockfullt på slick och avslutade med tacos hos Jullan. Tacofredag hos familjen Sjölund. Standard.
Lördag: fruktansvärt sliten, men var hundvakt. Så tog mig hem för en promenad osv. Hängde med Emelie som bott här senaste veckan. Julia A kom över. Mer bra häng.
Vid 10 drog jag mig in mot Interpool för hejdå-öl för Christoffer Lundvall som flyttar med ett stort, härligt gäng.
Hejade på många fina ansikten, gamla bekanta och nya, bekanta, saknade.
Hamnade på 4an hem, med Lundahl och 3 andra galna, stupfulla människor. Promenad efter halva vägen. Somnade vid halv 5 efter skrattkaos och fyllekaos från deras del.
Nu, söndag. Segdag. Panikmorgon. Saknad.
Dags för promenad med Lundahl!


Snabba cash ||

Ikväll är det du och jag Kinnaman!


We could be homeless, we could be broke.

Idag har jag vaknat tidigt för att skjutsa Emelie till högskolan och Gustav till skolan, sen tog jag nån timmes till sömn innan skolbarnen kom hem igen och jag lagade lunch. (ja ni läste rätt, JAG lagade mat).
Tog emot Axelsson för en dejt i nån timme. Saknad vän där. Skjutsade sen in Emelie igen på eftermiddagen och tog mig själv en power walk. Älskar att promenera själv med musik i öronen. Bra ensamtid som jag inte får panik över. (har hamnat i en dålig period där jag absolut inte klarar av att vara själv...). Rensa lite tankar osv.
Drog mig sen till Fia för kvalitetstid, popcorn och kladdkakssmet. Lätt kvällens bästa. Och självklart lite tjejsnack, skvaller och känslor.
Nu ska jag somna till breaking news på datorn. Imorgon börjar skolan för alla andra. Lite ångestladdat att inte jag börjar faktiskt. Mina dagar i Stockholm tar jag i ett inlägg imorgon. Godnatt.
Avslutar med några kloka ord.


Helgen

Denna helg har varit himla bra!
I fredags körde vi på en kräftskiva hos far med norrmän, bekanta och släkt. Synd bara att jag inte vågar ta i dom äckliga små krabaterna. Men goda är dom. Dålig kombo.
Fortsatte sen med förfest hos Sanna med henne, Malin, catta, Amanda, Sabah, Martina, Cornelia och Alex. Dansade på slick och avslutade med tacos hos jullan.
Slöhäng hela dan, innan vi sadlade om och drog till furuvik och reggaefestivalen och mötte upp Malin. Alltså den stämningen. <3. Skönaste människorna, gratis mat och öl, bästa musiken och gladaste humöret. Vi blev frälst och kär i reggaen. Timbuktu levererade även denna gång, 3e gången gillt för mig. Men Shaggy. Där har vi nåt utöver det vanliga. Där var det stämning, eufori, gung och skön sång. 10 av 10. En grym känsla. Jag har blivit frälst. Tack Shaggy.
Öltältet kryllade av folk i alla åldrar som bands samman via musiken. Barfota som ung som gammal som dreads som halvnaken.
Jullan slaggade hos mig och söndagen har endast bestått av film. Project X och When Harry met Sally. Bra helg som sagt.


Allt du brände ner, låt de regna ner.

Dedär förra inlägget skulle ha publicerats i fredag..

Hur som helst ligger jag i mitt rum, nersläckt, och har en liten känslourladdning. Gråter, känner, längtar, får ångest och känner mig förvirrad. Över alldeles för många saker.
Kombinerar detta med Oskar Linnros i högtalarna. Ljuv musik. Livet känns på olika sätt ibland. Just nu via känslomässigt kaos.


Sommardag

Ännu mer jordgubbar, fast denna gång på bryggan med catta. Sommar<3


Hon vill vara du

Precis som den Sanna svennebanan jag är blir jag helt lyrisk över att se solen skina. Nu käkar jag en jordgubbsfrukost ute på altanen efter en natt med dålig sömn. Vi hörs senare!


I wanna follow you

Vem är du utav oss? Du pressas av tid
Försöker men kan aldrig komma dit
Innan lyckan tar fart och springer bredvid
Måste du skynda och hinna förbi.


Ingenting står över mig

Njöt av sommaren med Julia på stranden igår! Sen styrde vi om och gjorde middag för tre hos Mallan. Tjejsnack och framtidsplaner. Flyttade sen över till hennes lounge och jacuzzi utomhus med en flaska bubbel, jordgubbar, choklad och ost&kex. Så jävla bra kväll.
Somnade gott i mallans säng alla 3.
Idag, torsdag, har jag varit så trött. Malin drog till jobbet och jag och Julia hem till Julia istället. Kikade en film där jag somnar tvärt och sover hela filmen igenom.
Runt 2 mötte jag upp catta för lite brygghäng (obeskrivlig kärlek till denna brygga, 150m från huset. Lätt bästa platsen).
Solen sken och vi njöt! Vi två drog sen hem till Anna för spelkväll tillsammans med Hanna. En bra dag idag. Nu ska jag somna, dessvärre själv. Godnatt.


Jag vill bara känna på din kropp, kropp, hela natten. Men min vänner säger stopp, stopp, håll i hatten.

Äntligen lite sommar!!! Hänger på stranden med jullan hela dagen. Bäääst!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_502bbd949606ee242d00000f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_502bbd949606ee242d00000f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_502bbd949606ee242d00000f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_502bbd949606ee242d00000f.jpg" class="image">


Du får tro vad du vill, men jag tror du vill in i mitt liv. Välkommen till mitt liv.

Traskade runt på stan med Julia A idag och ba gick totally crazy med kontokortet, så vips hade vi handlat en hel del. Men de tyckte vi att vi var värda. Anledning? Inte en jävla aning.
En hamburgare på torget (från en korvmoj, hur gott??<3) och hängde i dagens få sekunder av sol.
Kvällshängde sen med Lundahl. Pratade om våra problem här i livet och annat härligt skvaller.
Nu ska jag köra på en standard. Några avsnitt av paradise hotel Danmark innan jag somnar. Godnatt!


Likt en våg genom hela kroppen

Slutet av handbollsfinalen kikades hos Malin med henne och Julia. Mötte sen upp 4 till tjejer på stan för en kort Norge-fika.
Hängde sen med catta, för att på natten åka hem till Julia och va hennes sovsällskap. Visade sig att jag fick spendera hennes sista natt i sitt rum, då vi i princip vaknar av att hennes syrra Hanna river ur rummet. Allmänt seg-häng och rumsbyte. Där är måndagen. Runt 8 på kvällen drog jag till Martina där några tjejer var och hade klädbyte.
Nu: tisdag och vaknade i någon sorts panik. Tusen tankar.
Snart: möta upp Julia A på stan. Vi hörs!


Ett par dagar

En massa snack om livet samt kinamat var torsdagshänget hos Axelsson.
Vid 19.30 bestämde jag mig rätt spontant att haka på Sanna, Sabah, Natta, Sam och Fabbe en utgång. Förkrökade hos fröken Khajavi och dansade på slicken. En känslomässig men ändå fin natt med tankar som far åt alla håll. Somnade i en fin famn och drog hem från G runt 4 dagen efter.
Mötte pappa som bjöd på hämtmat och cola ( som en uppenbarelse och total lycka uppstod. Typ.)
Hängde hos Fia där vi skrattade och grät åt livet. Fin vän dedär! Fick sovsällis av henne i hennes säng, sen på lördagen mötte jag upp catta för nåt ärende på stan och sen glass och jordgubbar hos henne.
Kvällsaktiviteten blev förfest hos mig med Merima, Sanna, Fia, Anna, Catta, Julia A, Cornelia, Salinas och Andres. Vin på min inglasade altan och dans på Slick. Ett hejdå till Merima som flyttar på måndag, känns förjävligt. Att jag ens befinner mig i detta skede av livet? Gav henne den finaste inflyttningspresenten iallafall!
Donkenkäk med catta och en bussfärden hem innan jag somnade, helt slutkörd.
Nu: söndag. Säng-häng och paradiset hotel. Snart handbollsfinal. Vi hörs!


Why should we stop, just because we're afraid?

Hängde på köpis mig Julia A igår. Båda två Fyndade några riktiga pärlor. En klänning, en topp och en stickad tröja fick följa med hem. Materiell-lycka!
Nu ligger jag och drar mig i sängen, ska käka lite frukost osv för att sen vid halv 3 dra mig mot Axelsson där det bjuds på kinamat! Hur bra?


Gamenight

Igår drog jag och Julia aka tacogangstern ihop en liten reunion. I Öregrund blev vi ett litet team mes min bror samt hans kompis björn. Där nere spelade vi spel i massor, så igår kirrade vi en liten spelkväll! Massa skratt, poker, tecken, björnskratt och en liten Ernst samt big cheese. Härlig kväll, trots de udda umgänget av två 95-pojkar. Skrattkalas hade vi!


No, i just can't let it go

Jises vad jag behövde denna dag. Just nu håller jag på att redigera lite bröllopsbilder, hur kul som helst! 
Jag älskar att pyssla med bilder, men tarmig aldrig tid. Med lite musik i bakgrunden blev dehär en perfekt slappis-dag. 
Nu tänkte jag kika på ett till avsnitt av paradise-hotel danmark, innan jag ska rycka upp mig för denna dag!

Bilder att minnas

Bilder från v. 31. 
 
Torsdagen 2/8. Förfestade med tjejerna plus 94:a killarna. Förluva hos Jullan, promenad till Slick och avslutade kvällen med mat, film och en varm famn. 
 
Lördag 4/8. Min kära Axelsson är äntligen hemma. Fick krama henne och fira det med hennes vänner. Tacos, vin och en utgång på det. Även denna natt avslutade jag i samma fina famn. 
 
 
Söndag 5/8 firades min vän Sabah. lekar, vin, korv, Söderhielmska och Goya. Tacos och Julia som sovsällskap. 
 
Det har varit ett par riktiga partydagar. Härliga vänner, bra sällskap, fina, värmande ord, glada miner, mycket vin, firande och bakishäng. Bra dagar. 
 
 

You make me go deeper then no one else

Kräftskiva igår. Dock inte så mycket till kräftskiva för min del, jag har ett litet I-landsproblem. Jag tycker om kräftor, men jag kan verkligen inte ta i dom! Tycker det är så jävla läskigt. Så jag nöjde mig med en skalad kräfta av Anna samt lite paj. Hur som haver hade jag fint sällskap i form av Julia, Malin, Anna, Ida, Martina, Jasmina och Sanna.
Jag hängde kvar ända till 2 på natten. En fin kväll.
Nu har jag säng-häng med mig själv. Vädret suger och jag är helt slut. Tänkte slänga upp lite bilder från olika stunder från sommaren.


Seasons - Rome

Det är tomt med bilder här, mestadels för att det krånglar för mig att ladda upp här på blogg.se... 
För lite liv och färg, här komemr en dunderskön låt! 
 

Flera dagar åt gången

I torsdags hängde jag vid ån med Julia A. Badade och solade de få minuter solen faktiskt var framme.
Mot kvällen drog jag mig hem till Julia S. Förfest med henne, Jasmina, Malin, Ida, Martina, Anna, Gabbe, Albin, Jonte, Danne och Simon.
Drack vin på Julias altan och hade härligt häng.
Traskade sen till krogen, eftersom vi missade bussen. En snabb vända in på Old Saints (Till Annas stora glädje) och sen var det Slicks dansgolv som gällde resten av kvällen. Det var inte så mycket folk, men verkligen askul!
Hängde med grabbarna i väntan på taxi och fick sen sovsällskap och somnade gott i G:s fina famn.
Drog mig inte hemmåt förrän runt 6 tiden på kvällen dan efter. Hämtmat och sen häng hos Fia. Då fia blev för trött bytte jag ut henne mot Julia S, där jag sen spenderade natten pratandes om livet, de mesta det lyckliga och fina i det just nu.
Tog mig hem tidigt på lördagsmorgonen, somnade om hemma och hängde sen i solen på min baksida med Jullan.
Sen var det bara att ladda om, Axelsson hade äntligen kommit hem från en månad som au pair i Spanien och de skulle vi självklart fira! Fick äntligen krama om min vän och dricka lite vin med henne och alla andra av hennes vänner. Lite otippade saker skedde, men kvällen blev riktigt bra ändå. G mötte upp mig och jag somnade sen fint där.
De va riktigt trögt att kliva upp på söndagen. Men hade bestämt bakishäng med Julia och Mallan, så det var bara att ta sig till Jullans place. Bra häng innan jag sen åkte hem, fixade mig och sen drog vidare till Sabahs födelsedagsfirande. En kul kväll (Stort grattis Sabbesabbelitooo) som sen fortsatte på Söderhielmska och tillsist Goya. Julia och jag avslutade kvällen runt 1 då jag helt enkelt inte orkade mer. Efter natt-tacosen hos Julia somnade vi direkt.
Nu, ligger jag hemma i min säng, tror inte jag varit här hemma sen i typ onsdags? Max nån timme då jag bara packat om i princip. Därför uppskattar jag sängen just nu. Helt slutkörd.
Paradise-hotel-häng för mig själv, men snart måste jag ladda om igen, kräftskiva med tjejerna är kvällens plan. Vi hörs!

I wanna meet you like the same again

Igår grillade jag hos Anna och hängde där hela kvällen med henne, Julia och Malin. Riktigt bra häng! Grillmaestro och dansmaestro! Jag sov kvar hos Anna och åkte hem vid 2. Sen kom Julia över och hängde nån timme, innan jag sen tog en pw/löptur. Nu ska jag somna till the big bang. Godnatt!


RSS 2.0