Forever

Ja nu var det ett tag sen igen. Så vad har hänt sist. Jobbat en massa som
vanligt. 
Åkte hem till Gävle och överraskade för 1,5 vecka sen också. Flög på lördagsmorgonen och blev upphämtat på Arlanda av Julia. Frukost på donken och härlig kvalitétstid med livets bästa vän. Hon är bäst. 
Överraskade först Emma & Stina, sen överraskade vi resten av familjen då jag hoppade ner i en kartong som Viktor fick öppna. Lyckades och glädjen över att få umgås med familjen en hel helg var total. Behövde verkligen den kärleken. Grunden till hela hemresan var att Viktor nu dragit till Australien, ville säga hejdå till honom. 
Hela helgen spenderades med mys, bus och familjekärlek. 
Fick chansen att krama om min vän i sorg också. Älskade, fina du, vad livet är orättvist. 
Åkte hem igen till Oslo på söndagskvällen, så det var en snabbbvisit på ett dygn. Men det finaste dygnet på riktigt länge. Känsloladdat och intensivt, fan vad jag grät när jag åkte. Av så många olika anledningar. Känslobomb. 
 
 
Sen en har en till vecka passerat. Jobbat, haft vin & spelkväll i fredags, varit på rusta med Fille som öppnat här, gick på pilates i lördags med Fille och drack vin på kvällen. Pilasen älskar jag, men fan så jobbigt det är! Införskaffat mig i en ny parfym jag bara älskar också. Materiell lycka. 
Lördagskvällen var det jag, Fille, rödvin och sangria. Så mysigt med en förfest bara vi 2! 
Gick sen ut, mötte bl.a. Upp Ida & Cathrine på Qadis. Efterfestade och somnade vid 06. 
Riktigt kul då, mindre kul sen när jag befann mig på jobbet 10.00. Varetelling. 
Tror Felicia glömde att det var november.
 
Denna vecka har har endast spenderats åt jobb. Är helt slut i kroppen. Imorgon väntas dag 6 inom loppet av en vecka med övertid. Slitsamt, men blir värt det när lönen kommer. Det absolut bästa är även att här i Norge är det halvskatt i november (bästa dom någonsin kommit på!!), så denna övertid passar riktigt fint. 
Dags att sova, godnatt! 

.

Idag är det sorgens dag. Idag slocknade ett fint liv. 
Idag är det orättvisans dag. Idag togs ett liv ifrån oss.
Idag gör det extra ont i hjärtat, idag tänker jag extra mycket på min älskade vän som sitter mitt i all smärta och mörker. Som har förlorat en av dom viktigaste i hennes liv.
 
Mitt hjärta blöder för att ditt gör det. 
 
Jag önskar jag kunde ta bort all smärta, all orättvisa, all jävla cancer här i världen. Jag önskar jag kunde vara närmare och ge dig en kram. Jag önskar jag kunde ge livet tillbaka. 
Sov gott. Fuck Cancer.

Cut me into pieces

Rivstartade morgonen med dubbelträning! En powerwalk plus gym. Nu är jag redo att gå till jobbet, ett pass på 13-21 väntas. Solen skiner också, Hörs! 
 
Jag blir glad av dessa! 

.

Fuck cancer. 

.

Loving can hurt, loving can hurt sometimes
But it's the only thing that I know
When it gets hard, you know it can get hard sometimes
It's the only thing that makes us feel alive

We keep this love in a photograph
We made these memories for ourselves
Where our eyes are never closing
Our hearts were never broken
And time's forever frozen, stil

- Photograph, Ed Sheeran

Tjuv och polis

Och helgen hörrni, den glömde vi bort! 
Jobbade 13-21 i lördags och efter det var det stress.
Kom hem runt kvart i tio. Duscha, äta, sminka, byta om, dricka osv. Mimmi och jag lyckades nog stöka ner mer här hemma på 1 timme än vad man gör under ett rave-party. Ingen stökar ner mer än en stressad tjej som ska fixa sig.
Shottade lite tequila och gick iväg till Lisas födesedagsmaskerad.
Tjuv och Polis. En kul kväll som avslutades på Mucho Mas och sen med hets-ätande av chips och dipp i soffan av mig och Mimmi. 
Sen en söndag där vi knappt rörde på oss. Åt gott och kollade film i princip hela dagen. 
 
Måndagen svischade förbi rätt snabbt med jobb och sen en kaffe på Cafe con bar med Fille. 
 
 

One day

En kollaps igår, en starkare Linnéa idag. Läskigt dedär hur människokroppen fungerar. Bara helt plötsligt så ligger man där, som en slagpåse för känslor och tankar. En slagpåse för min egen kropp. Och kontrasterna. Idag mår jag bättre. Ett breakdown, en Pw, några telefonsamtal och en middagsdejt senare.
Men det är tur att man faktiskt har vänner som verkligen bryr sig. Fille kom förbi idag med rosor och choklad, så jävla fin vän! Tur jag har henne hörrni! En kram som finns nära tillhands. 
 
En ledig onsdag, tror det kom rätt tajmat. Har tränat, ätit hämtmat och kollat på film med Fille. Skypat med Axelsson också. Nu sitter jag i soffan med musik, tända ljus och tänkte redigera bilder. Vi hörs! 
 
Förresten, fantastiskt dedär hur fina, färska blommor faktiskt är så jävla vackert! Rosor, hur fina är inte rosor? 
 

mental breakdown

När huvudet bryter ihop totalt och kollapsar. Panikångestattack.
Det är som ett krig som utbryter sig inne i huvudet. Ett krig bland alla tankar och känslor jag grubblar på dagligen, som helt plötsligt exploderar. Kriget utbryter och dom vinner. Mitt huvud stänger av och allt blir svart.
Det växlar mellan att vara extremt starka så jag bara vill skrika och gråta till att allt är svart. Det blir tomt där uppe. När jag förlorar, det är då det blir tomt, svart och mörkt. 
Det gör fysiskt ont i hjärtat av smärta. Känslan av att något kryper under ens hud. Hur man knappt kan andas. Bara vilja skrika. Tårarna är fyllda av smärta. Sen blir allt svart.
Men idag mår jag bättre.

Believe me when I say something

De senaste dagarna har bestått av träning och jobb i princip. Sa hejdå till Mina i onsdags som åkte hem till Gävle igen. Fina fina Mina. 
Kollat på sista avsnittet av One Tree Hill har jag också gjort. 9 säsonger avklarade och jag känner mig tom. Vad ska jag nu göra med mitt liv?  Jag saknar Nathan, Haley, Jamie, Brook osv. Känner mig ensam. 
Fredagskvällen spenderades i soffan framför film med en massa götta. En slö fredag efter en hård arbetsdag. 
Nu är det lördag, arbetsdag nummer 6 för denna vecka kickar igång vid 13.00. Innan dessa ska jag träna och skypa. Insåg nyss att jag hade liite förhöja ambitioner med träningen för dagen då jag tänkte gå dit innan gymmet ens öppnat.. 
Så nu ligger jag här under täcket (förbannat varmt och mysigt) och väntar på att klockan ska slå öppning. Godmorgon! 
 
 

RSS 2.0