.

En känslokall idiot.

Don't close your eyes, you will miss out on the details

Bloggen i skymundnan just nu, ska slänga ut en rejäl update sen, förmodligen imorgon.
Idag: Ledig från skolan, sov ikapp rejält med missad sömn, drog med mig Sofia till Anna en snabbis, hem till Julia nån timme och sen power walk med Axelsson i Boulongern. Nu: somna till HIMYM - laddat hem säsong 6!

Just go with it

sovit ikapp lite, kollat film, sagt hejdå till Erika som åker till cypern inatt. Nu säger jag godnatt!

Put on your sunday best and fake a smile

Åter igen, en sjukt rolig kväll igår. Nu mår kroppen som den förtjänar efter en 3dagars. Somnade sent och var upp till GD/GIF nu på morgonen. Nu ska ja kika en film, äta en pirog eftersom min fruksot blev et glas jouice och försöka sova en stund innnan nästa GD/GIF sväng.

I'm counting down, so turn around

En riktigt bra kväll igår igen! Härliga tjejer, som firade finaste Anna! Bjöds på asgod middag och efterrätt, spel, skratt, dans och shottar som sen avslutades på Slick. Dansade till svetten rann och tog den sedvanliga cheesburgaren på stan efteråt.
GD/GIF hela dagen, hann med en snabb träff med Emelie också. Skönt att få krama om henne igen.
Powernapat, duschat och taggar nu om för kväll 3 - fira Salinas som blivit 18. Så varför inte köra all in ikväll igen?!

Ikväll är det Annas kväll!

Nu laddar vi om, spotify på högsta och ja ska kleta på lite smink. Sen drar vi hem till Anna som ska firas som nybliven 18-åring. Det kommer bli en toppenkväll nummer 2, det vet jag! GRATTIS HJÄRTAT!

Igår, när vi slog klackarna i taket

Kom hem runt 3 inatt efter en helt underbaaaaar kväll! Den blev riktigt, riktigt härlig! Dedär behövde jag.
Förfestade hos William Axelsson med han, Anna, Wille, Julia, Salinas, Christoffer, Merima, Fia, Christoffer och Cagri. Ute på en altan med härligt folk, spel och alkohol. Drog sen vidare till slick och släppte lös. En riktigt grym kväll!
Skolan 8.30 imorse, så nu - Powernap!
Bilder bjussar ja på sen, här kommer 2 som hamnade på facebook inatt iallafall:

Hit the lights

Fin dag åter igen, körde till max med klassens fina och käkade och nu taggar ja inför ikväll! Drar mig mot Fridhem och förfestar, sen blire Slick! Ikväll har vi all anledning att fira de mesta, två nyblivna 18åringar, en vän som tog körkort idag och för en vecka sen! Ha en fin kväll, för de ska banne mig jag ha!

Adios español

Jag har precis avslutat den sista spanska lektionen i mitt liv. Det känns heeeeeeeeeeeeeeeeeelt underbaaaaaaaaaart!!!!!

Och ett stort jävla grattis till en av de bästa tjejerna på detta jordklot, Anna blir myndig idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÄÄÄÄÄNTLIIIIIIGEEEEEEN

Kanske fick världens bästa paket på posten idag?!!!!

Jag är så jävla stolt!

Turn around

Lämnade in sista uppgiften i 2:an igår. Sjuukt skönt. Skolan idag, skön dag. Fin dag. följde med Anna till Willys, körde med Viktor till köpis då jag fick agera smakråd, fixade och trixade lite med fia, tog en sväng emd Erika. Ett ärende på köpis och ett på posten. Världens bästa besök, ni får se snart vad jag hämtade!
Nu ska jag snart krypa ner, imorgon testar jag nog bilen till skolan. Fett! Godantt.

Deal with it. I did.


Sanna mina ord. Så med det säger jag godnatt.

Stop, take a minute and enjoy


Men asså lyssna på denhär danska snubben! Mads Langer hjälper mig igenom historia-uppsatsen denna kväll iallafall.


I take a step, closer then yesterday

Efter skolan följde jag med Anna till köpis för ett par ärenden, och sen mötte ja upp fia då vi tog bilen för att fixa en 18-års present. Hur skönt är det inte att kunna skriva sådär då? Att vi tog bilen!!!
Iallafall, nu ska ja köppa historia och planerar att bli klar med min sista skoluppgift i 2:an. Dags att sätta igång! Tar en paus senare med en PW med bror. Hörs!

Ajuste, klippte mig igår, här ser ni en smårisig bild så länge:

INNAN

EFTER

PAGE

Anna och jag på köpis, innan den givna cheesen.


Cut off


Nu ryker kalufsen. BRB!

Mötte en blick som så länge varit saknad

Idag är en bra dag, trots att jag började med att försova mig. Prickar av de allra sista i skolan och ja är fortfarande sjukt glad över mitt körkort och iphone! Kan skryta med att ja är stolt över mig själv! Lever typ på det! Nu väntar ja bara på att slippa wannabe körkortet aka papperslappen och få stoppa ner the real stuff i plånkan. Åååh. 
Nej, nu åter till historiainlämningen.

Det rullar på som aldrig förr

Dålig uppdatering denna helg = fullspäckad helg. Ett kort, snabbt sammandrag skulle kunna bestå av:
Torsdag firade körkortet med fina vänner, Max X2, inhandlade Iphone, körde massa bil och somnade mellan 2 fina vänner.
Fredagen körde massa bil, Erika, körde till köpis och avslutade åter igen med sovsällskap.
Lördag jobb 10-17, och sen mys med två fina.
Söndag jobb 10-15. Blev hemskickad för ja mådde piss av käken. Däckade på soffan och nu: plugg!

Kul förövrigt att min historia-lärare mejlade och sa att det var en uppsats han inte fått in, som vi tydligen arbetade med för aslängesen. Noll minne. Antar att ja måste skriva ihop en sån snarast också. Livsglädje.
Pluggkoma nu, sen kommer bildbomb och närmare beskrivning av helgen. Hörs!

Det satt fint, så att säga!

KÖÖÖÖÖÖÖÖRKOOOOOOOOOOOOOOOORT!!!!!!!!!

I'm going back to the corner, where I first saw you

Fick inspiration av Weheartit-lapparna jag publicerade igår, så jag skrev ihop en egen och fotade idag (i förra inlägget).
Nu tänker jag somna framför Big brother, Of the map får ja ladda hem och fokusera på sen. Somna, med tankarna vilandes på de kloka orden. Godnatt.

TrueTrueTrue


The girl who lost sight



Skolan med 2 prov. Gick hyfsat. Möte om feriepraktiken på kvällen - dehär kommer bli så jävla grymt! 3 veckor i Spanien med en av mina absolut bästa vänner! Åh va jag längtar!
Nu njuter jag av jordgubbar med mjölk till Greys. Perfekt.

Jo, men nu passar det att höra av sig? Idiot.

Never regret something that once made you smile

Övningskört och ska plugga. Händelserika dagar nu? Nja.
Ska plugga lite Hinduism - Faktiskt tycker jag det är riktigt intressant allt detdär om Brahman, Atman och Nirvana! Hur dom lever och tror. Sen ska lite spanska in i huvudet till imorgon också. Sen ska jag testa hur min rygg och knä håller på en powerwalk. Hörs!

Jag älskar små lappar. Det är personligt och liksom förmedlar något. Några random från WeHeartIt. Underbar sida förresten. Undebara bilder.

Baby, I was born this way

Nationella i Matte B, blev klar efter 2 av 4 timmar, så nu är jag hemma och chillar. Tänkte plugga lite eftersom det finns gott om det, och jitta nå gott att käka inan jag börjar igen, 13.10.

Fick förresten syn på ett härligt klipp inne på Sannas blogg. Störtskön kille ju han dendär Steve Kardinal!



Passar även på att slänga in typ mitt favoritklipp just nu! Så jävla kul!
 
  

You better do it right before you're lonely

Jag tänkte ifall ni undrar vad jag har för mig ikväll?

Never count on the desteny

Ny vecka, nya tag. En stor plugghög som väntar, men först ska ja ta en timmes powernap för att sen vid 5 hämta ut ett paket från HM. Därefter ska jag ta en fight med plugget. Hörs!

Even the best fall down sometimes. Even the wrong words seems to rhyme

Jobbpass 10-17. seg dag, men lite lättare blir det då man öppnar en rumsdörr och där står en råsnygg göteborgare, runt 20 kanske (som tidigare sprungit runt med håret uppsatt i en knut!! +++++), alldeles nyvaken med ruffsigt hår, kalsonger och en dundersnygg mage och flinar. Snacka om att man dog. 
Nu kombinerar jag plugg om hinduismen med en vitamin well. Tänkte fortsätta så fram till åtta då jag ska krypa ner framför tvn då Sverige är i Vm-final i Hockey. Hörs!

Mysfikat igår på Coffé house med Alanyagänget - jag, Anna, Julia och Salins. Attans va ja längtar!

Lördagskväll

Ska om ett tag dra mig in till stan för att mysa på ett fik med Alanya-tjejerna. Här ska längtas!!

Forgive him when his tongue lies through his brain

Kom hem 4 inatt. Död tjej som drog till jobbet 10-15. Tur att Fia jobbade idag, arbetsdagen blir tusen gånger lättare då! Nu tänker ja ta en tupplur framför HIMYM säsong 6! Min rygg är död.

It's Friday, Friday

En kort skoldag med film på 2 av 2 lektioner. Fikade med Anna och Fia på stan som en sen födelsedagsfika av F. 2 härliga timmar med fint sällskap.
Nu pluggar ja Hinduism och ska sen ta mig vidare för en grillkväll med 4 andra härliga tjejer!
Dock är ja lite sugen på att ut och dansa på krogen. En småsnygg telefonförsäljare på stan försökte nyss få med mig ut ikväll. Jag vill dansa, så lite lockande var det! Fast fjärde helgen dehär året ja inte festar, och de är inte illa att mysa med mina fina heller, har lite behov av det nu känner jag! Ha en fin kväll, för de ska jag ha!


Become a grooveshark

Tänkte slänga in ett litet tips såhär innan jag ska sova. Eftersom Spotify har fått fantt och begränsat sig kan ja tipsa om Grooveshark. Principen är ungefär desamma som spotify var förut. Kanon! Godnatt.

I'm going back to the corner, where I first saw you

Lång skoldag som jag avslutade fint med en sväng ner på stan med Josse. Köpte Jordgubbar och smälte choklad och mös till det lite hemma hos henne. Himmelskt gott! Nu äntligen sammarbetar internet och jag ska göra nåt så kul som att plugga. Hörs!


For all we know we might not get tomorrow

Världens bästa morgon imorse, tänk om alla skolmornar kunde vara så. Skolan i några timmar, spanska muntliga nationella, helvete vad man får hjärnsläpp i sånnna situationer, och ett restprov i psykologi sen september...
 
Tog mig hem till Josse för lite kvalitetstid i en timme, och nu hamnade jag här. Funderar på att plugga gärnet, försöka slite hårt för att få de mesta klart snart. Skulle vara skönt. Så medan ja pluggar kan ni njuta av detta Hoffmaestro klipp från Peace förra året. Jag ryser. Jag längtar!


A morning like this

Hej gott folk! Idag har jag sovit ut, känns skönt! Medan resten av klassen är och orienterar. Jag har det en aning bättre ja.
Nu sitter jag med en nykokt tallrik gröt och läser lite bloggar, strax ska jag ta med musik ut i solen och chilla ett tag. Skolan börjar 12.25, såhär borde varje morgon se ut!

How I met your mother

Och ungefär en vecka senare är jag klar med säsong 5! Godnatt!

Yesterdays Java-häng


Förra helgen hade vi finbesök

Besök av Ida, Tobias, Emma och Stina över helgen och sista april. Mös en hel del med min skitungar. Här har ni helgen i bilder.

Ja visst var det självklart, så som det borde va, när jag kysste dig i bilen

Såhär pluggar jag idag. Och med mig har jag Spotify.

Det är sommar även hos HM


It has never been this easy to try to like the way

Less. Som fan. Funderar på att bomba stället. Typ ingen fattar, never mind. Lägger mig i solen med musik. Hörs

Vi går på rad, sotiga barn, barfotafötter genom hela stan

Att analysera sakprosor är ju kul, eller?

Let the fire be your light

Internet la av och började fungera nu igen. Livskraft. Extrem smärta i käken och huvudet i 4 timmar nu. Inget ovanligt då ja har ont 24 timmar om dygnet. Har vant mig och reagerar mer om jag inte har någon smärta. Men ca. 2-3 ggr om dagen kommer den extrema spänningshuvud- och käkvärken. Hej operation nu tack? 

Mös iallafall som tusan ute på Javas uteservering med Josse och Erika ett par timmar. Inte klagar då jag inte. Övningskörning och ett telefonsamtal med Sofia. Med det säger jag nu godnatt.

Cause an epression never tells it all

Låta ett par våta kinder möta den svalnande hettan ute i kvällsluften, funkar det?

Visst är det vackert

Påväg mot nån mysig uteservering i solen med några fina vänner!


Sunday

Tagit det lugnt, njutit av solen och pluggat lite ute på altanen. Ungefär som en vanlig söndag. Nu ska ja käka en god middag och en Tv-kväll med big brother och förmodligen ett eller annat HIMYM-avsnitt väntar.


Tar en  gammal, charmig bild på mig och Erika från Tunisien eftersom Blogg.se vägrar samarbeta

And I'm gonna make you swallow your pride

Sov ut ordentligt efter en halvkass natt med tanke på sömnen. Vaknat om och om igen, men lyckades vakna sista gången runt halv 2. Legat ute i solen och njutit medan mamma och Peter gör ordning altanen. Hej sommaren är påväg!
Nu ska ja ut igen, tillsammans med en chokladboll och lite musik, hörs!

For something that get you going

En skittrevlig kväll hos Alex med härliga klassisar och annat fint folk. Käkade ute också, hej sommarkänsla!
Tog sista bussen hem med fint sällskap och nu tänker jag somna till ett avsnitt av HIMYM. Oväntat? Nja. Jag är helt fast!

Running through the speed of light

Dansade mig igenom en dansuppvisning på Estraden, nu är min rygg och mitt knä totalt döda. Lätt värt de. Dags för en PN och sen duschen för att göra mig redo för att fira Alex! Hörs!

Känner ni ruset, de är fest i hela huset

Haft en asgrym kväll hos Jasse! Shit va ja älskar dessa tjejer, verkligen hur grymma som helst! Och de är så kul, att vi klassens tjejer har kommit varann så mycket närmare nu, älskar det!
Synd bara att kvällen slutade alldeles för tidigt för min del, nu är resten ute på krogen och dansar loss medan ja sitter här i min säng för mig själv. Nej jag vill inte alls vara full, glad och dansa med som på Slick. Ohnej. Unnar mig en skål med glass och fruktsallad och ett par HIMYM-avsnitt i min ensamhet. Känn ironin i rubriken. Godnatt!

I'm not an island

sov liiiite för länge, nu har ja brottom som satan. Här ska Jasmina firas för att ha blivit myndig, kul att man får sitta nykter på en stol typ hela kvällen. Kanonkul. verkligen.

Satan i gatan

Önskar jag kunde gräva ner mig. Hejdå.

The picture into million pieces

Du sparkar på mig när jag redan ligger ner. Du var till och med en av dom som fick mig att ramla från början.

You take me down, piece by piece

Sitter som ett jävla handikappat offer i soffan med plugg om EU framför mig. Intresset står på noll. Likaså rörelseförmågan. Tar mig inte härifrån och familjen börjar lessna på min rop efter hjälp. Och nu når ja inte mobilen... livet är hårt!
Och nu har vi bokat in en tid hos kiropraktorn imorgon, fyfan va ja längtar efter dom knäckningarna i ryggen. Där har ni himmelriket!


Där har ni ett annat himmelrike


Haha, så oskön så ja dör!

Nu har dom dödat Usama bin Laden. Nu är det bara Usamas mor, Marme laden och de två bröderna, Choko laden och Remou laden kvar... I lördagskväll tillfångatogs även hans syster, Piña co laden. Nu spanar man efter hans kusin Sal laden och även hans senile farfar, Vavardet jag laden.

Om du faller, tar du dig sakta men säkert upp igen

Kroppen har verkligen sagt ifrån domhär dagarna, tror jag behövde dessa dagar ledigt. Fick nån sorts mental-breakdown och känner mig skör och instabil. Brister ut i gråt typ konstant. Sen hur kroppen reagerade i tisdags, plus knä och rygg. Det har varit för mycket nu helt enkelt. Så nej, jag mår inte bra.
Och nej, jag söker ingen medömkan eller nåt sånt, känns bra att skriva av sig, sen är det här som min dagbok ja vill kolla tillbaka i sen.

Efter att ryggen fucka ur igår är ja hemma även idag eftersom ja knappt kan gå eller röra mig. Fint. Och jag älskar tajmingen med knä och rygg - två 18-års fester i helgen och en dansuppvisning. Åhh.
Skulle kunna ge vad som helst för en paus från vardagslivet, eller bara att saker och ting kanske kunde flyta på ett tag?

Tog mig in till skolan iallafall och hämtade lite böcker, ska plugga lite senare tänkte jag, och sy klart mina kläder. Nu unnar jag mig HIMYM (älskar att nörda en serie avsnitt efter asvnitt. Nu: säsong 5) och en påse Gott och blandat. Världens godaste godis!

Right now: bath and HIMYM

Lyckas kämpa mig igenom en dansträning? Jo men tjena! Ryggen passade på att dra ihop sig och var näst intill en låsning 10 min innan jag skulle åka. Så nu har ja extrem smärta i ryggen och kan knappt röra mig. LIVET<3
Försöker göra de bättre genom att mysa ner mig i ett varmt bad med How I met your mother. Ska få avnjuta en massage sen av mami till Grey's. Fint.

Deep inside I hope you feel it too

Kroppen sa ifrån igår. Kände mig svimfärdig, yr, helt utmattad och extrem spänningshuvudvärk. Bröt ihop konstant och kände mig totalt instabil fysiskt och psykiskt. Tog en hemma dag idag, i ett försök att vila upp mig, hitta bättre krafter och positivare tankar.

Tandläkarn 8.30 imorse, sen ett par ärenden på stan. Däckade rätt snabbt på soffan framför HIMYM och vaknade vid 4. Nu tänkte jag försöka sy om lite kläder innan träningen som ja ska försöka utstå med mitt knä, där finner jag iallafall positiv energi, på dansen!

Din dag. Tredje maj.

Det skulle varit din dag idag. Tredje maj. 79. Du borde få finnas kvar med oss, världen borde inte få vara så ond. För vet du, du var verkligen världens finaste människa. Och jag behöver dig!
 
Saknad som gör ont. Fruktansvärt ont. Vi ses igen en dag mormor!

When raindrops put it all down

Tog mig in för ett prov. Pallade inte riktigt med mer och nu är jag hemma igen. Tänkte unna mig ett missat avsnitt av Greys.

wherever i am and whatever i do all i can think of is you

Kallsvettas, yr, spänningshuvudvärk och svimfärdig. Toppade det med att bryta ihop. Instabil. Jo, jag tar en liten sovmorgon. Dör i soffan en sväng, hörs.

Grattis Gustav!

Hur glad blev man inte när man såg att mamma köpt hem årets första jordgubbar? Som förövrigt smakade gudomligt! En liten munorgasm sådär.
Firat minsta brodern Gustav som fyller 12 idag, Grattis, jag älskar dig!♥
Fikade jordgubbstårta och snart ska vi hem till pappa för att käka max-burgare. Gustavs val av mat. Jag klagar då inte. Tänkte klämma in en liten övningskörning där också. Vi hörs!



Lillskiten i Tunisien, fast han är visst inte så liten längre. Och faktiskt kan han va rätt söt ibland. Grattis!♥

Somliga ljus brinner aldrig ut

Jovars, haltade mig igenom en skoldag. Knät är inte att leka med, gör ont som tusan. Känns inte sådär super stabilt att de är dansuppvisning till helgen eller.
Har även insett att spotify inte kommer räcka till på långa vägar, skulle behöva minst 25 konton för att överleva en månad. Inte okej!

Knät består förövrigt av ett fett köttsår med en djup grop in i knät blandat med lite stenar som vägrar lossna. Sen gör det sjukt ont inne i själva knät också. Dumt val att cykla med alkohol i kroppen när gruset inte sopats bort än, eller en hård valborg, välj själv.


Under ytan finns det skratt och gråt

Pluggat klart, skapat ett extra spotify account (eftersom dom börjat begränsa) och knät gör ont som fan. Smidigt med en liten fyllekörning på cykel när gruset inte sopats bort från gatorna än. 
Fick en känsloreaktion igårnatt, försöker sortera lite tankar och spenderar resten av kvällen framför tvn, med sikte på en tidig kväll.

1:a maj

Okej, ännu en helg som passerat. Jag känner mig död. Typ. Slitsam men underbar helg!

Fredag: Besök av Ida, Tobias, Emma & Stina. Mös hela eftermiddagen. Styrde vidare till Fia - fira fira att hon gått och blivit myndig! Grattis i efterskott hjärtat! Förfesta med härliga tjejer och vidare mot Slick.Fasiken, ja hade saknat stället - tusen gånger bättre än Goya! Dansade tills benen inte orkade mer och tog sista bussen hem.


Lördag: Vaknade med tuppen - eller 2 ungar som tyckte att de va dags att kliva upp! Josse gjorde oss sällskap och lekparken blev populärt. Busade och mös hela dagen, tills Sofia kom och vi drog hem till Julia (efter några extra vändor på cykeln) för att fira valborg. Grillade, okej resultatet kan diskuteras, men maten blev sjukt god ändå, dansade loss som om vi inte hade någon morgondag och spelade fyllespel. Efterrätt med kladdkaka och frukt vid 12, sen fortsatte vi dansa tills 2. Med definitionen slutkörde cyklade vi hem runt 3?
Körde på en rejäl vurpa, lyckas skrapa upp hela knät och haltade hem resten av biten. Kom hem 04.30 och livet kändes hopplöst. Duscha och ta hand om såret för att sen däcka slutkörd i sängen. Jag hade en fin valborg.


Söndag: Vaknar okänd tid, åter igen av 2 mysiga ungar. Drar mig ett tag, men tar mig sen haltandes upp. Jises va ont knät gör! Lite rädd för att ja dragit upp min gamla skada igen. Myst med Emma och Stina, och lite för-födelsedagsfirande av minsta brodern. Ljusdalsgänget åkte hem vid 2 och ja dog på soffan direkt.

Nu: Mat, plugg, sen dö framför tvn resten av kvällen. Ja helgen har varit riktigt fin! Fler bilder kommer så småningom. Hörs!

valborg

En fin valborg med fina vänner! Vi kör på som om de inte finns nån morgondag. puss

RSS 2.0