So when did we get this far?

En sån extrem pack-hets. Eller bara extremt mycket i skallen. Springer från ställe till ställe. Mellan mamma och pappa. Mellan kompis till kompis. Mellan kram till kram. Huvudet är rätt överfyllt.
Pausade hjärnan ett tag å drog hem till Fia. Sanna gled över hon med. Härligt tjejsnack, precis som vi alltid har! Lite ostkrokar på det. (it's true, jag har börjat äta ostkrokar. Crazy)
Nu äre bara jag och Fia, tjejhäng med en bästa vän. Vi hörs imorgon, för nu ska rikta fokus på Fia. Godnatt.


What am I supposed to say?

Julia kom över efter ca 1,5h snooze. Trött morgon. Hon gjorde mig sällskap under packningen och allt slutade i ett kramkalas med massa tårar. När tar det slut?
Åkte sen in till stan och bjöd brorsorna på lunch. Ett litet sista häng innan jag flyttar.
Lunchade på nian och shoppade lite nya kläder åt dom.
Köpte precis nytt spotify-premium. Så nu avnjuter jag lite musik i mitt rum, bland alla flyttkartonger. Vi hörs!


Jag ser dom springa runt med kniv i hand

 
 
Tänkte prova ett nytt sätt att dela musik här på bloggen, via Spotify. Dehär är en av dom som spelas ofta i min lista just nu!

Be the change you wanna see in the world

Vet ni att jag är rädd för förändringar? Rädd för nya stora kliv?
Och att jag alltid har så nära till känslor. Till tårar. När som helst. Jag grinar när jag ser att någon annan är lycklig. Jag grinar när jag vet att jag kommer sakna någon. Jag grinar när jag saknar någon. Jag grinar när någon annan är ledsen. Jag grinar flera gånger i veckan. Men det är skönt. Känslor är skönt. Men stort. Och smärtsamt.
Just nu är det mycket känslor. Och en stor förändring som ska ske. Därför mår jag dåligt av det och grinar mycket. Det är så jag fungerar.
Men samtidigt har jag alltid varit rädd för att vara den som inte tar stora kliv i livet. Inte vågar chansa. Inte tar chansen. För mitt liv ska ha många historier. Det ska finnas mycket att prata om. Så då krävs det förändringar. Men dom är jobbiga.


Mamma

Mamma har hjälp mig att packa ner en hel massa nu. På torsdag flyttar jag. Det slutade i ett gråtkalas för henne och mig också.
Min mamma. Världens starkaste. Världens mest omtänksamma. Tillsammans är vi starka. Faktiskt. Hon och jag har kämpat oss igenom mycket. Med hjälpen av varandra, så står vi på 4 stadiga ben. Med mina två småbrorsor under våra vingar.
Nu ska vi flyga med våra vingar i olika länder, men minst lika starka. Och med minst lika mycket kärlek. Älskar henne!

Här är hon någonstans i samma ålder som jag är i nu. Ser ni någon likhet?


Mor och dotter

Hänger med morsan framför ensam mamma söker och varma mackor. Bra häng. Världens bästa. Henne kommer jag sakna tills jag spricker när jag flyttar...


If you live inside of my brain

Är man i olika världsdelar över jul, ja då får man mysa med pepparkakor och julmust lite tidigare. Idag hängde jag en sista gång med Anna och Fia. De tre musketörerna. Vi fann varandra på gymnasiet och dom är bland mina absolut närmaste vänner. Bra häng och en inflyttningspresent av dom. Hur bra tjejer?
Gråtfest och kramkalas när vi skiljdes åt. Alla dessa "vi ses snart igen" tar snart kål på mig.
Norge-möte på Java och sen hem till far någon timme.
Nu: under en filt i soffan. Snart: packa.


Vitt är fult

Trotsar snön idag. MVH skinnjackelover <3


Dramatiskt

Insåg att gårdagens inlägg, där det stod att vi fick motorstopp var underdrivet. Det var ett bilbatteri som slutade fungera. Dramatiskt ute i kylan. Ärrad för livet.
En annan dramatisk upplevelse jag just upplevt var nattens mardröm. Efter boten vi fick på spårvagnen i Oslo drömmer jag nu mardrömmar om hur kontrollanterna jagar mig i halva Oslo. Som sagt, dramatiskt.


So shine bright

Catta med mamma och syrra kom över igår. Norgesnack och depositionsetalning. En jävla massa pengar..
Lördagskvällen spenderades med 19-årsfirande av Sanna. En kväll med ups and downs. Dansade på slick och släppte loss. Sista kvällen på älskade Slicken på ett bra tag. En kväll med lapdance & persisk dans. Älskar våra tjejförfester! Vännerna, dom kommer bli saknade när jag flyttar.
Slapp sova ensam och vaknade av ett sms från Lundahl där de står att hon bjussar på lunch och paj. Hur bra tjej? På tal om pajen. Familjen Lundahls pajer är något utöver de vanliga!
Innan denna mat-dejt med min fina vän drog mor med mig till rusta, ÖB osv. Handlade Norgeprylar. Ofta ja ens ska flytta på torsdag? Hänger inte med livet just nu.
Kvällshängde blev med Julia A då hon bjöd på bio. Hur bra vän där med? Bitchkram iallafall och den var helt okej. Slutade med en cheese och motorstopp i Valbo.
Nu: skriver packlista. Godnatt!


Endast kärlek

Hur ska jag ens kunna beskriva min kärlek till alla mina Gävletjejer? Känslorna just nu alltså. Så mycket kärlek!


Saker jag kommer sakna när jag flyttar

När jag kom hem från Oslo kommer minsta brorsan och frågar om han kan sova inne hos mig. Det är en grej han och jag brukar göra. Så kollar vi tv halva natten. Syskonkärlek! <3


Oslo dag 3

Fredag och vi fick ett samtal. Vi hade fått lägenheten vi helst ville ha! Ni vet den vi skulle få besked om på söndag/måndag? Dom valde oss istället!
Kontraktskrivande över en kopp kaffe. Addera 4 nervösa 19-åringar på det. Jag som inte ens gillar kaffe, vad hände denna förmiddag??
Nu har vi en lägenhet inne i Oslo iallafall. Känns helt sjukt. Spännande och nervöst. Den 1a november får vi nyckeln. Jises.
Sen har resterande delar av dagen bestått av ca 8 timmars bilåkande.
Nu: äntligen hemma i min säng. Har X antal timmar att ta igen. Men vet ni? Man kommer få magrutor med mina blivande roomies! Dehär kommer bli bra! Godnatt!


Oslo dag 2

Det förra inlägget skulle publicerats i onsdags... Hur som.

Torsdagen inleddes med Uppstigning och ännu en visning. Irrar runt i Oslo men hittar tillslut dit. Vi föll pladask och fick lite extra kärlek till den. Vid 1 hade vi ännu en, samt vid 6. Mesta delen av tiden spenderades åt letandes.
Skräckfilm och häng hos Conne & Sabah på kvällen. Lite beslutsångest kring hur vi skulle göra med lägenheterna. Den vi helst ville ha skulle höra av sig på söndag/måndag. Vågar vi vänta så länge? Då kanske dom andra försvinner?
Jag, Catta, Emil och Jonte sov i samma rum. Liten försmak av hur de blir när vi blir roomies. Skrattad en massa. Ja tror dehär kommer bli skitbra!

Fann förövrigt en Statos-godis. Ni som förstår förstår. Sjukt kul iallafall!


Oslo dag 1

Klev upp tidigt och började vår färd mot Oslo. Lite varvande av sovande, skratt, sång och mat efter vägen. Megakebab i Torsby och strax där efter fick vi igång musiken. Alltså efter 5 timmars åkande..
Sover hos Sabah och Cornelia här i Oslo (Sanna och Martinas place också egentligen, men dom är i Svealand just nu). Kul att se dom igen!
2 lägenhetsvisningar idag, men ingen av dom nappade vi på. Ungefär de har vi hunnit med. Plus irrat runt i Oslo. Och ätit en pizza här i lägenheten.
Byggkaoset efter vägen till Oslo. Många vändor och tvärnitningar. Kaos.
Nu är vi helt slut, ska nog snart krypa ner. Har 4 till visningar imorgon! Godnatt ifrån Oslo!


Mot de norska fjordarna

Har väl sovit ca 2,5 timme inatt. Skön.....T. Nu är vi påväg iallafall! Mot Oslo och 6 st lägenhetsvisningar! Emil fick ta körpass nummer 1, så jag tänkte passa på att sova lite. Kommer nog hem på fredag igen!

Här ser ni hela gänget, i bilen mot de norska fjordarna! Roadtrip!


Yabba labba yolo

Har minsann haft en riktigt bra dag idag! Uträttade några ärenden på stan. Banken osv. Hängde sen med Fia och Sanna. Sängäng och tjejsnack.

Bytte sen ut dom mot Anna. Lite taggar utåt och massa skitsnack innan det blev middag på All star med henne, Fia, lilja, Alex, Jasmina, Malin och Mimmi som för upp senare. Bra tjejer och go mat.

Kvällshängde hos Anna med henne, Wille, Oscar och Jocke. Nu är jag trött och känner mig lite oklok. Har nu cirkus 3h sömn framför mig. Skönt. Godnatt!


Nej fia

Ligger å tjejsnackar med Fia å Sanna. Så snackar vi om en kille å Fia ba: "Han kommer härifrån. Eller ah, Sandviken".

Hahahahaha nej Fia, Sandviken är inne samma som Valbo, beblanda inte de tack!


Studentbalen

Vad jag gjorde under stunden då alla gruppbilderna togs under vår studentbal är det nog aldrig någon som kommer finna ett svar till. 
Men en sak jag alltid undrat över är vem är bruden till höger? Ett gruppfoto på tjejerna i klassen. Med henne?? Vem är hon? Vem känner henne? Vad vill hon? VARFÖR HAR HON TAGIT MIN PLATS??!
 
Men jag ordnade upp det rätt fint tycker jag ändå. Sådär ja. Ett helt vanligt gruppfoto på¨mig och tjejerna.
 

Yalla kompis

Fia mådde inge bra. Så inget sova hos henne. = ledsen Linnéa. Vad nu göra? Hitta nåt att äta å kika på lite webbtv? Ah, så får de bli.


Om du funnits här, en minut tidigare, så hade vi sett på det med andra ögon

Vaknade upp med Julia A och åkte sen hem till Amanda med Catta och blev bjuden på lunch & ananas+nutella. Bra häng.
Tog mig sen ut på en promenad med Emma runt här i kära Haga. Ska jag verkligen flytta härifrån snart? Mitt lilla Haga...
Riktigt skön promenad med en skön tjej. Bra tjej hon dendär Emma Sjöberg ska ni veta!
På kvällen gled Catta, Jonte å Emil över för lite planering. På onsdag-morgon drar vi över till Oslo för lägenhetsvisningar. Känns spännande!
Har även bombat Fia med sms och tvingat henne sova med mig. Så nu väntar jag på klartecken att få glida över dit. Vi hörs!


Bror 17

Pratade med Sanna långt in på småtimmarna inatt. Åkte hem mitt på den för firande nummer 1 hos far av Viktor som fyller 17. Gratulerar!
Innan firande nummer 2 hos mor, hann jag hämta upp Julia och akut-köpa en tårta. Fika och presentöppning. Kände mig som en snäll syrra som gav han ett presentkort på en tatuering.
Söndagshelg med Julia, Sanna och Fia. Bra häng. Nu har jag en sovande Julia bredvid mig. Vi hörs!


Lördag

Det var en bra gårdag, interpool och vin. Mer om det i ett annat inlägg.
Idag har jag sagt hejdå till en bästa vän som just i skrivande stund sitter på ett flygplan påväg till Australien. Ofattbart. Det blev många tårar idag.
Åkte hem till Anna för lite sällskap vid en ledsam stund. Blev mer känslosam och har haft en riktig pratdag med många tårar. Hur ska man klara sig utan sina vänner tillhands nu när alla skiljs åt?
Middag hos Anna och chaufför-agerande till brorsan.
Kvällshäng hos Sanna med Catta. Nu äre bara jag och Sanna kvar. Tänkte agera nattgäst här. Blir bra det. Vi hörs!


Där lugnet infinner sig

Känner mig alltid lite extra hemma här i Ljusdal. Det är något obeskrivligt lugn som infaller i min kropp när jag kliver av tåget på Ljusdals station.
Har under hela min uppväxt haft i princip hela mammas släkt boendes här uppe och har därför spenderat många tillfällen här. Jular, lov och helger. Avkoppling, skratt, släkt, vänner, bortgångar, betydelsefulla personer. Många känslomässiga band hit. Mitt andra hem.

Har hängt med mins kusinbarn hela dagen. Bakat chokladbollar, ritat, fikat och skrattat.
Nu: the big Bang i soffan. Vi hörs!


Fått känna den där värmen av sann romans

Nu har jag dendär perfekta stunden i livet då man sitter själv på ett tåg med musik i lurarna. Då känner man att man lever.


Onsdag.

Började dagen med en chailatte på Java med Catta, Jonte och Emil. Alltså mina blivande roomies i Norge. Snackade planer osv.
På kvällen hade jag min sista bonde-onsdag med Linnet. Eller även de sista hänget med min vän. Åtminstone på en väldigt lång tid. Bjöds på laxmiddag och te+fika. Mysigaste onsdagstraditionen vi börjat med.
Känns underligt dedär. Att man har kommit till den punkten i livet. Att vi ska ut på olika äventyr. Hon drar till Australien på lördag och jag till Norge snart.
En bra kväll med min bästa. Slutade med att jag grinade. Inte helt oväntat. Försökte hålla mig och grät krokodiltårar i bilen påväg hem istället. Hur fan ska ja klara mig utan en sån bra vän bara någon minut bort? De går ju inte. Är de ens livet då? Utan ens bästa kompis? Fan, nu blev jag känslosam igen. Ska försöka sova. Vill bara säga att fan vad jag kommer sakna dig Linnéa. Jordens bästa. Massa kärlek till dig. Godnatt!


Bonde-onsdag

Har just nu min sista bonde-onsdag med Axlesson. När gick livet såhär fort?


Årskontroll

Tänkte meddela att årskontrollen av käken gick bra. 1,5 timme inbokad blev endast ett 40 minuters besök. "denna mun är ju en tandläkares dröm". Så uttryckte sig min kära käkkirurg. De känns bra. Och att dom inte ens behövde göra det som var planerat, endast för de såg så bra ut. Skönt. Jag som haft mardrömmar kring denna kontroll. Ännu en operation osv. Plus att jag hade fått för mig att käken börjat bli sned igen. Det satt nog bara psykiskt.
Det känns bra iallafall. Den gamla Linnéa är som bortblåst. Och munnen alla tandläkare tydligen dårå drömmer om, den ser ni nu exklusivt här på bloggen. TADAAA!


Life is not what you think. Its what you make

Skulle lämna datorn hos grannen då han skulle laga den. Slutade med att jag pratade med hans fru i 1,5 h om livet och framtiden. Samt en massa resor och livshistorier hon hade att berätta. Det var verkligen hur kul som helst! Hon hade mycket att berätta och många drömmar. Hon både har och vill se världen. Det var kul att få utbyta sina åsikter med en så härlig, vuxen människa!
Överraskade sen en hårt arbetade Fia med hennes favoritcheesecake. Tyckte hon var värd det idag.
Nu ska jag somna till himym. Godnatt!


Barncancerfonden

Bidrog just till en god sak. Gör det du med!
http://www.barncancerfonden.se/15365


Måndagen

Igår upplevde jag, Malin och Jasmina lite gamla minnen på vår gymnasieskola brogis. Älskade lilla borgis. Man saknar faktiskt skolan. Lyssna på mig nu små barn. Man gör faktiskt det.
Åt lunch i matsalen och hängde med lärarna över en kopp te i lärarrummet. Det var som om vi bara haft ett jävligt långt sommarlov, så var det skolstart igår. Bytte en massa skvaller och skratt med lärarna. Dom saknar man en massa också. Ååh.
De sjukaste var nog när en av lärarna berättade skvaller OM mig. TILL mig. Haha, världen är så liten.

Ett till nostalgitillfälle igår var när hagatjejerna träffades. Jag, Lundahl, catta, Edor, Hjelte och Sofia. Var längesen, men som sagt. Tiderna förändras. Det var skönt att få träffa dom nu innan man drar ut på egna äventyr.

Ett långt och sent FaceTime-samtal med Fia resulterade i att jag lite spontant tog bilen hem till henne som nattgäst. Vad ska jag göra utan henne ett stenkast bort?

Och nu sitter jag här, i väntrummet på sjukhuset.


Årskontroll

Dags för årskontroll här på sjukhuset. Tänka sig att de va över ett år sen jag faktiskt opererade mig. 1 år.


The true story


If we both stand tall, we can make it together

Vaknade av att jag faktiskt kunde andas. Bra tecken. Mitt ihärdiga kurerande och snytande verkade ge resultat igår!
Drog mig hem till Anna vid 1 för att ge lilla opererade henne lite sällskap. Tog med mig glass & bär och hon bjöd på nybakat. Perfekt häng!
Blev bjuden på tacogratäng och mot kvällen kom Jasmina, Catta och Sanna L förbi. Så ja har haft en alldeles förträfflig fredag. Ni vet, en riktigt bra tjejkväll med goa människor! Godnatt!

Rip Annas sugrör <3


Friendship

Jag sitter här och bokstavligen gråter av känslor. Bara av ren kärlek till dom jag har runtomkring mig. Fan vilka fina människor de är.
Hur kan de vara så att de flesta säger att dom har världens bästa kompisar? När de är jag som har det. Bara ren kärlek.


We fell in love in a hopeless place

En helt igensnorad näsa och jag hänger i sängen. Bra sällskap där!
Ska kika någon amerikansk kärleksrulle. På nåt sätt lyckas dom alltid fin löööv domdär ameriknerna. Åtminstone i slutet.

Nya roomies har vi skaffat till Norge också. Kommer sakna Jullan&Mallan, men vet ni? Dehär känns ruggigt bra dehär med!
Nu ska ja å mitt snor kolla vidare på filmen. Hörs!

Här nedan ser ni min och cattas reaktion på roomie-bytet. Fört chockade och lite besvikna. Sen hittade vi nya och blev glada igen. ;) ;)


Diamonds - Rihanna

 
Vet att videon inte är den rätta, men jag vill mest bara förmedla låten. För hon gör det igen. Den kvinnan farcinerar mig. Det sägs negativa saker i media. Det snackas om droger. För mig spelar det ingen roll. Hon sätter de mitt i prick. Klår alla andra såsom Lady Gaga och Beyonce med hästlängder. 
Rihanna, tack för ännu en öronorgasm. 
 
 
 

We're beautiful like diamonds in the sky

Man har liksom kommit till en plats i livet då allt känns så ostabilt. Hela livet är framför, men hela livet känns lämnat. Alla vill så mycket, ingen vet vad de egentligen vill.
Live efter studenten blev en totalvändning och mycket hände för psyket. Mycket hände i livet på samma gång. Just nu vet jag inte vem man kan lita på, om man ens kan lita på sig själv?
Jag känner lite att jag tappat bort vem jag är mitt i allt dehär. Jag har tappat bort mig. Jag som ska vara den viktigaste personen och som alltid känner mig stark utåt och för andra. När försvann jag?

Mitt i hjärtat

Jag kommer att stå bakom dig, även om du inte behöver mig. 
Jag kommer vilja sträcka mig din hand och torka dina tårar om det behövs.
För du visste vägen rakt in till den varmaste platsen. Du hittade precis rakt in.

Det du springer ifrån hinner alltid ikapp

Hade en bra kväll med fina Axelsson. Onsdagshäng har blivit vår grej. Lite Bond söker fru osv.
Vaknade totalt igentäppt i näsan idag, åt god frulle och drog mig hem till Catta där det vankades Norge-möte. Eftersom planerna har blivit ändrade med rumskamrater osv så hade vi idag en sconesfika med 2 nya, potentiella rumskamrater. Dehär kan blir bra.
Nu har jag krupit upp i min säng framför lite himym och en kopp te. Dags att kurera sig!


Shine bright like a diamond

Började dagen med en promenad runt Haga med en saknad Conne. Catchade upp om livet.
Lunch med Fia och sen stan/köpis en sväng. Födelsedagsfirande med tårta för far och middag hos Axelsson. En kopp te & muffins i Axelssons sällskap. Bra dag. Nu ska hon å jag sova, godnatt.

Skänker en puss till nyopererade Anna<3


The most painful goodbyes are the ones who are never said and never explained.

I've said it before and I will say it again. KILL THEM WITH KINDNESS.
In that way you will keep your own back clean and be on the good side.
Eventually they will melt down and see that you were right.


Don't worry, I will be your soldier

Vaknade tydligen 1 idag?? Fattade nada och de är ungefär så mycket jag gjort idag också. Alltså nada.
På kvällen drog jag och catta till ÖB (50% på allt<3). Kirrade farsgubbens present. Smack!
Senare kom Malin och Julia över en sväng också. Ett bakslag i våra norgeplaner och catta och jag står just nu ensamma. Synd att mista 2 fina roomies, men jag och catta försöker köra vidare ändå! Godnatt!


Everything is gonna be okay

Det förra inlägget skulle publiceras vid 19.30. Älskar när sånt händer<333
Slumrade till och vaknade i ett studs vid 9, då det var dags för kvällspromenad med Fia i höstkylan. Bra skit.
Nu njuter jag framför Hamilton igen, med ännu en kopp te och hårdbrömacka (med saltgurka på. Enda som fattas är ägget) <3333


Ortens favoriter

Blev inget häng med catta då båda var rätt slut. En kopp te, tända ljus och film. Lite egentid. Fan va jag kommer sakna mitt rum när jag flyttar.


Don't you worry child

Lite ärenden inne i city. Ni vet det vanliga, polisen, secondhand-fyndat och hämtat ut ppiller på Apoteket. Ja, de vanliga. Typ.
Rådfrågade lite inne hos polisen om diverse ting och tjatade om god mat typ hela vistelsen på stan. Bra sällskap av Catta också.
Nu ligger jag här med en blodsockernivå på noll och inväntar mat. Sen ska här sökas lägenheter med catta!


Boom

För er som ligger sömnlösa och grubblar över vad jag gör, right at this point. Smack!
Kollar på HIMYM säsong 8, avsnitt 2, i en dator som icke fungerar utan hörlurar.
Så, nu kan ni sova lugnt.


Live your life

Har inte gjort många knop idag inte. Tagit emot mamma & Peter som kom hem efter en vecka på Rhodos. Bruna och fula va dom. Och äckligt bra hade dom haft det också... Och visade bilder från typ grabbarna grus och de hotellet vi bodde på i somras. Dåliga minen som dyker upp dårå!
Kvällshäng med Catta och solsidan (precis som alla andra svennar).
Nu ska ja somna lite framför HIMYM.

Förresten så blev de inget med lägenheten i Stavanger. Vi, med våra superkrafter, lyckades överlista idioten som visade sig vara en bedragare som ville åt våra cash. Trist. Bara att leta vidare!


Baby you're a firework

Igår va ja så sjuuukt sliten, och jag är fan mer sliten idag. Hur nu de går till??
Igår gjorde jag inte nå händelserikt under dagen. Hängde med catta & Axelsson på kvällisen. När axel ville sova agerade jag och catta lite taxi till våra alkisvänner. Mötte sen upp Amanda för allmänt häng. Haha skrattar åt oss.
Fick sen en kommentar av minsta brodern att jag såg sjukt sliten ut. Typ död. Jag va tydligen svart under ögonen. Ja, jag va trött.
Ännu tröttare idag. Är för upptagen för att blogga mer, måste ligga i soffan och halvsova. He.he.


Gårdagen

Bra kväll igår. Vi blev några färre än planerat, men jag tycker dom små, mysiga förfesterna har sin egna charm dom med. Lite vin, lekar och skönsång. Och såklart Annas sjuka, nästintill psyk-varningstankar.
Kvällen spårade med ganska många sjukt roliga händelser. Goodiebags hemlevererade till dörren, kirrade skjuts av Coamos och Dennis (??!), glömmer leget, visar studentbilder för vakten och kommer in på så sätt efter många skratt, spetsad fyllekäk, taxi hem till Mallan med Amed som chaffis. Charmar till oss fint pris och skrattar tills vi somnar. Sjukt kul kväll bjöds de på!
Skrattar hela morgonen åt gårdagen, käkar tacofrulle och får sällskap av Jullan S.
Nu är ja på hemmaplan igen, några samtal med kaosade vänner och letade nyss igenom hela köket efter nåt drickbart. Kom sen på att goodiebagen innehöll pepsi. Saved my day.
Nu: död i soffan innan ja ska städa huset. Kaos.


Seasons

Startat dagen med en promenad med Catta. Bra start.
Nu ska här städas, duschas och rakas ben. Vankas förfest här ikväll!


Spelar ingen roll vad ni tror

Hade en riktigt tjejkväll med Axelsson igår. Goda onyttigheter, lite xfactor & bonde söker fru. Några timmar av skratt och lättnad på det. Där har ni en bra kväll. Somnade med en klump mindre i magen. Bra känsla.
Mötte upp Emelie och hämtade Gustav för lite shopping åt lillponken.
En kväll med Julia Andersson på det. Kladdkaka och catch up. Bra kväll där med.
Nu: godnatt!


Axel och jag

Axel och jag, vi är goda vänner. Fastän mycket olika. 
De är fan bara kärlek till denna tjejen alltså!
 
 

I fina vänners lag

Startade dagen med en powerwalk med Jullan s. Bra start. Sen kom catta och Mallan också över. Norgeplanering (vi flyttar ju kanske nästa vecka??!) och lunch. Bra häng.
Fikade hos farmor & farfar och middag med Anna och Fia sen. Tjejhäng hela kvällen. Fan grymma brudar dedär!
Nu: häng med Anna. Nattens sovsällis. Bra där!


Psyket säger sitt

I och med lägenheten fick kroppen lite panik. Jag flyttar alltså hemifrån. Hemifrån? Är jag så stor? Är jag redo art flytta? Ska jag lämna Gävle? Vänner, trygghet? Vardag? Kaos.

De liksom kom som en känslobomb när jag insåg allt. Sån stor förändring. Så lite tid. Så mycket känslor. Så mycket som inte känns färdigt. Men jag vill åka. Men ändå inte. Men jag vill.
Har grinat nu hela kvällen sen jag blev själv. Pratat med Fia. Grinat i telefon. Kommer jag exempelvis inte ha henne ett telefonsamtal eller 1,5km bort längre? Hur hanterar man detta? Någon som har någon handbok?


Lägenhet

Vi har fått lägenhet i Stavanger!!! Snart blir jag, catta, Julia och Malin roomies. Sinnessjukt ju!


Vart tog kärleken vägen, vart e den, vart är den?

I lördags hade jag en sista utgång med stora delar av tjejerna. Åtminstone en sista på väldigt, väldigt länge. Folk börjar flytta. Dehär är sjukt.
En riktigt kul kväll iallafall. Förfestade hos Julia och dansade vidare på slick. Träffade sen äntligen på ett saknat ansikte. En lite stund samtal. Kvällens haff blev Catta, rätt bra haff där!
Söndagen vaknade jag med den extremaste bakisångesten jag någonsin varit med om. Fruktansvärd. Spår 2.0 kvällen innan från alla mina vänners håll. Spruckna mobiler, hotell och känslofulla möten.
Hängde med Lundahl när catta drog hem en vända. Unnade mig Max. Amen. Catta kom tillbaka och spenderade natten med mig. Pratade oss till söms mot 3-tiden. Ångestdag. Känslodag. Kaos.
Sov länge, hängde, catta åkte hem. Jag tog en promenad för att sortera lite tankar och sen kom catta och Amanda förbi nu på kvällen. Lite popcorn och tvhäng. Bra kväll.


.

Där känslorna får låta hur högt de vill.


RSS 2.0