Bit för bit, steg för steg

Skolan, direkt på återträff med feriepraktiken, träck i mig middag i form av en 5kronors baguette nånstans där emellan. Vidare direkt till träningen, hem till duschen och nu tänker ja somna framför en film. Förresten fick jag besked om operationen idag. Ett bra sådant. Godnatt!

Let me keep it

Ord kan ge värme och glädje lika mycket som dom kan såra. Med ett leende möter jag ord som åter kommer tillbaka. Det är fint. Och med dina egna ord kan du göra din verklighet bättre.

You bring me back again

En 2 timmars lång powerwalk med Fia gjorde min kväll. Eller som min kära vän Erika skulle sagt: en talkwalk! Nu ska ja somna framför breaking news, och jag tänker somna gott!

A bit closer then yesterday

Hann med en lektion idag, köpte en macka för ja skakade av hunger och tog en powernap när ja kom hem. Nu har ja gråtit under ett samtal med mamma om operationen. Jag gråter av rädsla och av lycka. Konstig kombo för kroppen att hantera. Nu ska ja plugga naturkunskap med musik. Jag gör nästan allt med musik, har ni märkt de? Allt känns så mycket mer meningsfullt och lättare då. Vi hörs!

Efter ett 2 timmar långt möte om min käkop...

Efter ett 2 timmar långt möte om min käkoperation sitter jag nu i väntrummet för att få ta blodprov. Berättar mer vad dom sagt senare! Ett plus i kanten på att jag är vrålhungrig och nu missar skollunchen....


Nu sitter jag skitnervös på sjukhuset... Å...

Nu sitter jag skitnervös på sjukhuset... Åh va ja hatar sånt här!


Oh god, I have missed those eyes


En bra dag idag! Fina klasskamrater gör skolan bra, ett fint humör gör en hel dag bra! En cheese på stan med Anna, nåt snabbt ärende med Lundahl, hem och vände, en fika på tågstation med Emelie som väntade på tågbyte i en timme. En fin dag helt enkelt. Börjar äntligen landa i vardagen, komma till ro och tagit igen lite sömn. Gick med härlig musik i öronen och tyckte det var skönt med sval, fin höst. Detta må jag ångra att jag sa om några veckor. Amen.


Nu: Naturkunskap, tv och vindruvor.

When a moment tells it all

Sitter på bussen, med en grym låt i öronen och ett leende på läpparna. En riktigt härlig känsla efter att ja träffat en mycket saknad vän över en fika. Ni vet en fika på en timme, men som kändes som 15 minuter. För en timme är för lite med en riktigt bra vän. Förstår ni känslan och leendet på mina läppar då?

Sanna mina ord

Tagit igen lite sömn, städat rummet grundligt, hittat pengar, vart ute på en powerwalk med musik i öronen, haft en kamp med internet, tagit en låååång varm dusch, skriver just nu en rapport om Spanien-resan. Nu avslutar jag denna dag genom att låta en nyduschad kropp somna i en nybäddad säng. Vardagslyx. Godnatt.

Alanya, aug-11


Åååh, lyckan när man hittar pengar i en vä...

Åååh, lyckan när man hittar pengar i en väska man inte rört på länge!!


Lördag/Söndag

Tänka sig, det trådlösa internetet fungerar hemma hos fam. Lundin! Vilken sensation! Vad kommer härnäst? Världsfred? Hallelujah.
Förövrigt spenderade jag kvällen och natten med en väldigt saknad Linnea Axelsson! Berättade och visade bilder från våra resor. Finare vän är svårt att finna! Somnade sent inatt och vaknade när hon skulle till jobbet. Somnade om hemma och vaknade 3. Resterande delen av dagen ska jag ta en pw, en lååång dusch, städa rummet, fixa med bilder o.s.v. Dags att sätta igång!


Jag och Linnea, Spanien 2011

The sun goes down, the stars come out

En eftermiddag på världens bästa plats - bryggan. En fin vän och 2 dopp. Nä, de är inte höst riktigt än! Pizza med Viktor och Julia och nu sitter jag på bussen påväg hem till Linnea. Buss med musik i öronen är inte helt fel de heller.

God morgon

Började med förfest på William Axelssons altan med Anna, Wille. Wille, Christoffer, Christoffer, Sanna, Martina, Adam, Cagri och 3 till tjejer. Det var huur trevligt som helst, vi ville liksom aldrig dra där ifrån. 18 års fest på söderhielmska för Emma och Linda, sen drog jag Sabah, Sörebö och Felix till Slick och dansade fram tills stägning och somnade vid 4. En fin kväll alltså. Vaknade för en liten stund sen ( otroligt att jag lyckats sova fram tills nu, jag som förstört min kropp med för lite sömn denhär sommarn och inte lyckats sova ut alls när jag haft chansen ). Nu: frukost sen dopp i ån med Julia!

Mitt liv som hund

Det är fredag eftermiddag och här sitter jag och chillar runt som Pongo. Allt i sin ordning helt enkelt. Jo jo. Spexfoto i skolan, precis som alla andra 3or. Hur kul som helst, dom som var med från klassen gick all in och va hur fina som helst! Nu ska jag tvätta av mig fläckarna och svira om till festkläder, ikväll är det 18-års fest på Söderhielmska som gäller. Vi hörs!

If I were a boy

Första matte C lektionen, funderar ungefär på var i klassrummet de är bäst att hänga sig? Okej, kanske inte så illa, men de kommer bli min död. Fixade några ärenden på stan med Jasse, tog mig ut på en springtur med bror, åt paj till middag och fajtades med dator/internet. Nu ska jag somna framför Filip och Fredriks Breaking news. Godnatt!


Kikade på massa Alanya-bilder idag igen, å...

Kikade på massa Alanya-bilder idag igen, åh va jag vill tillbaka! Börjar inse att skolan och verkligheten är tillbaka, är jag dum om ja säger att de är lite skönt med vardag igen? Okej, om några veckor kommer ja tycka att ja är riktigt dum. Men jag har haft världens bästa sommar! Spenderat den med fina människor på härliga platser. Helt otroligt bra! Och idag kom världens bästa hem från sin semester. Fan va jag saknat Axelsson! Nu: sovdags, godnatt!


Until the end of time

Världens gulligaste nyblivna 3-åring!
Powernap på 2 timmar efter skolan. Hej sliten tjej som inte återhämtat sig efter sommarlovet. Cyklade in till säsongens första dansträning. Jävlar va härligt de va! Nu har jag fajtats med internet en timme och ger upp, bilder får komma sen! Nu ska jag sova, godnatt!

Älskar att inte ha internet på datorn. Ver...

Älskar att inte ha internet på datorn. Verkligen! Tandläkarn imorse, mitt andra hem. Mös nån timma på Java efter skolan under en fika med anna och Fia. Fick med mig lite påfyllning av höstgarderoben också. Kanon. Nu tänker ja somna tidigt. Förövrigt fyller världens gulligaste kusinbarn 3 år idag, grattis! Godnatt!


I'm in love with Judas


La gente esta muy loca

FYFAAN VA VI HAR GARVAT! kollat igenom massa Alanya-bilder, åh de syns iallafall att vi hade kul! Nu vill vi bort från Sverige och tillbaka tack!
Och ja vet att ni är avis, för snart ska ja sova med en Julia, den ni!

Come take my hand, I wouln't let you go

Hallå! Här sitter jag i min ensamhet och chillar framför datorn. Leker lite snygg framför webben gör jag också. Lite lagom seriös sådär. Skämt å sido. Skolan va chill och jag älskar min klass! Så jävla bra. Hann med en runda på stan med Josse efter också där jag haffade åt mig ett å annat höstfynd. Glad tjej. Nu inväntar jag Julia, som får titeln kvällens nattgäst. Ännu gladare tjej!

Kvällens tanke 1: Vill lägga ut bilder och...

Kvällens tanke 1: Vill lägga ut bilder och visa min fina sommar. Tanke 2: De gör ont i mig när jag vet att en nära vän mår dåligt. Tanke 3: Fan va sommaren gick fort! Tanke 4: Jag måste shoppa höstkläder! Tanke 5: Nu ska jag sova och tänka på tanke 6 & 7. Godnatt.


Njutit av Bäckis sällskap, härlig prommena...

Njutit av Bäckis sällskap, härlig prommenad, städat rummet och bara tagit det lugnt för en gångsskull. Jisös va jag behövde de. Nu tänker ja krypa ner framför nåt vänneravsnitt. Standard!


Ikea med josse, svängde förbi Julia för en...

Ikea med josse, svängde förbi Julia för en kram, filmkväll med josse och Sofia. Nu äter ja mackor och varm choklad framför tvn. Snart ska jag ner och mysa med Beckis som vi är hundvakt åt. Fan va jag saknar att ha hund!


Champagne showers

Hemma från en myskväll hos Erika. Fan va jag behövde det! Sov efter skolan 3-7, och var lika trött hos Erika ändå. Mös med film, choklad och cola, sen somnade vi gott i hennes dubbelsäng. Känner att jag inte riktigt hänger med nånstans just nu, fan skolan har ju tillochmed börjat? Och jag har så mycket bilder och saker att berätta här som jag inte hunnit. Okej, börjar med att försöka kämpa i mig en frukost med denna smärta efter tandläkarbesöket. Hörs!
Bjuder på en fruktansvärt vacker bild på mig och min saknade från Spanien

Sov gott världens finaste Lady! <3

Sov gott världens finaste Lady! <3


Bakishäng i sängen framför några avsnitt a...

Bakishäng i sängen framför några avsnitt av vänner med en cola och choklad. Hörs när ja är människa igen.


Slitet imorse, men riktigt härligt att se ...

Slitet imorse, men riktigt härligt att se alla klasskamrater igen! Lunchade med tjejerna i klassen som ja sen bytte ut mot hagatjejerna (riktigt längesen alla var samlade). Många saknade, en fin dag helt enkelt. Hängde med Lundahl och Edorsson en sväng på eftermiddagen och nu har ja druckit ett glas vin, väntar på busshållplatsen för att ta mig till lilja med några fina klasskamrater. De är utgång som gäller. Dedär med att ta de lugnt, inte riktigt min grej de inte! Vi hörs!


Hemma


Så en vecka senare var man hemma. En riktigt, riktigt bra sådan. Nu ska jag sova. Skolan imorgon. Jag är död.

I Sverige igen, helt slut sitter vi nu på ...

I Sverige igen, helt slut sitter vi nu på Max i Uppsala. Hörs sen!


Nu sitter vi och väntar på att kliva ombor...

Nu sitter vi och väntar på att kliva ombord på planet. Jävlar va vi är taggade!!!!!!


Nu rullar vi!

I bilen mot Arlanda med 3 taggade tjejer och Julias mamma!

Packar

Packar för fullt, inatt 02.10 drar vi mot Arlanda och 07.05 lyfter flyget. Helvete va vi har längtat efter dethär! Nej nu måste jag fortsätta med packningen och sen skrubba kroppen, måla naglarna osv. Tänk, imorgon är jag i värmen igen!

Spanien, Juli -11

Annas stuga över ett dygn

Måndag till tisdag spenderade jag i Annas stuga i Ockelbo med Anna och Alex. en regnig eftermiddag med grillning, bastu, nattdopp, jazzy, uno och mys. En soligare tisdag med bryggan, bad, korvgrillning, jazzy och chill. Ett bra dygn helt enkelt.


Nu ligger vi på taket med lagervis av kläd...

Nu ligger vi på taket med lagervis av kläder, musik och massa gott under bar himmel. Tänk er de, en sommarkväll med fina vänner. Stunder som denna, då är livet bra!


I bilen påväg hem från Annas stuga nu. Jag...

I bilen påväg hem från Annas stuga nu. Jag somnar nog när som helst. Men nej juste, sova får man inte. Ikväll tar jag emot 3 tjejer för en natt på taket, och ja juste, ja har inte ens börjat packa till Alanya som jag drar till imorgon natt. Men äh, de löser sig!


Frukost på sängen, lång dusch med musik, h...

Frukost på sängen, lång dusch med musik, hårinpackning & peeling. Nu är jag, Anna & Alex i Annas stuga i Ockelbo, så här ska vi mysa hela kvällen och dan imorrn. Hörs sen!


Dalarna över dagen

Igår drog jag och Josse till Dalarna vid halv 5 på eftermiddagen. Hon och jag i en bil med gamla, härliga nostalgilåtar från våran danspartner-period. Hennes föräldrar åkte en egen bil, som vi mötte upp i Tellberg där vi åt en macka och sen agerade jag chaufför vidare till Dalhalla. Jag fick vara stand-in till Jacob, Josses lillebror som icke ville följa med. Man tackar och bockar. Ett regnigt Dalhalla bjöd på en fantastisk konsert med Salem Al Fakir och gästartisterna Oskar Linnros och September. Behöver nog inte ens nämna att Oskar gjorde mig extra nöjd. En fantastisk och mäktig konsert. Och Salem, hur söt är inte han?! Snacka om att bjuda på sig själv i mellansnacket och samt att han är ett musikaliskt geni. September är genialisk och Oskar är bara fantastisk på alla sätt och vis. En riktigt fin kväll med familjen Hjelte helt enkelt.
Konserten slutade runt 11 då vi drog oss tillbaka till Tellberg för att lämna av Laila och Roland, för att sedan åter bege oss mot Gävle, samma sak nu, med nostalgilåtar i högtalarna. Vi sjöng och njöt, trots mörkret och regnet. Sen somnade vi gott i mammas dubbelsäng.

När du strippar och klär av dig är det samma grej

Förutom att vakna upp med josse och starta dagen med ett par vänneravsnitt och filmmys nu med mamma har dagen varit fruktansvärd. Nej nu kopplar vi av och fortsätter med filmen och lite godis.

Roadtrip

Nu är jag och josse hemma från vår roadtrip genom Dalarna! Berättar mer imorgon, godnatt!

Some will win, some will loose, some were born to sing the blues

Spel, cider och vin ute på min altan med merima, salinas, alex, anna och josse. Cyklade in till interpool en kort stund som sedan blev donken och vidare till lite strosande på stan. Första delen av kvällen var iallafall fin. Cyklade hem vid 2 och kände mig ensammare än någonsin. Men de är smällar man får ta, och framtiden, den vet man aldrig något om. Nu sitter ja i väntrummet hos kiropraktorn och ska äntligen få knäcka ryggen, då bör jag överleva Alanya också.

Torsdag

Anna drog och jag och Linnea fixade ihop en lunch av nudlar och tacoskal-pizza. Funkade fint. Nu är det duschen som gäller, sen blir det spelkväll och vidare till Söderhielmska för en drink med fina vänner. Perfekt!


Äger nu alla bilder från Spanien, varav här är en av dom.

We don't waste no precious time

Kvällen igår var huuuur mys som helst. Satt ute på min altan med Anna, Linnea, Julia, Josse och Sofia med tacos, tända ljus och prat långt in på natten. Somnade sen i en dubbelsäng med A och L, som jag nu ligger på playa del Duro med. Dehär är äkta sommarlov!

Sommaronsdag

Långklänningen är på och jag inväntar 5 tjejer. På menyn står tacos ute på altan med tända ljus. Trevlig onsdagkväll på er!

Stranden

Mot brämmen med Julia!

Dina svarta ord i kontrasten mot en vit bakgrund

Somnade sent men gott igår, även denna gång framför vänner. Nåra tårar imorse, ån med Julia, vidare till Köpis sen städa rummet. Nu är jag trött och tänker åter igen somna till några vänneravsnitt. Godnatt.

Give me a piece of you

Grillat hos pappa, sen vänner + cheesecake med Gustav innan vi hämtade mamma på station 23.50. Godnatt. BTW, check it out, första bilden på, en evighet här på bloggen? Gruppbild i Spanien utanför Casa Vital sista kvällen.


Måndag

Somnade framför nåt vänneravsnitt och för nån timme sen bytte jag ut soffan mot pappas soliga baksida och pool. Där befinner ja mig fortfarande - på en dyna på gräsmattan. Lyckades nyss haffa en klänning på HM i Linköping eftrrsom den är slut i hela gävle, jävlar vilken tur att mamma är där hos peter nu! Nu ska ja göra nåt jag gör allt för sällan - läsa en bok! Åh sommarlov!

Memories create who you are

Efter 1 månad på resande fot med miljoner nya intryck och för lite sömn känns det i kroppen. Efter min vecka hemma ar jag fortfarande inte landat. Har inte fått en lugn stund att koppla av på och inse vad jag har upplevt under denna månad. Startade med jobb direkt och sen har jag konstant gjort något eller haft någon kompis runt mig. Jag behöver koppla av och inse att jag är hemma i vardagen igen och minnas tillbaka allt fint ja upplevt. jag känner mig känslotom. Jag behöver sova. Så, godnatt någon timme. Sen när ja vaknat har jag en lång to do list att bocka av. Hörs!

Somebody once told me that life should be easy

Jobbet igår var en pest för ryggen. Grinade av smärta, men tog mig igenom arbetsdagen som den viking jag är. Eller? Mötte upp Alex direkt efter jobbet och tog bilen ut till Ladis för nån timme på bryggan och nåt dopp. Hur mysigt som helst. Sen va jag bara hem och vände innan ja hämtade upp 2 fina för en myskväll hos mig. Cheesecake, frukt, muffins m.m. tillsammans med ett par vänneravsnitt. Perfekt. Fick nattsällskap av Sofia och nu sitter ja hos tandläkarn för en akuttid då tandsrällningen har gått sönder... Nej men ja tycker de är ganska mys med köttsår i munnen. Förövrigt känner ja mig helt överkörd. Har inte haft en chans att koppla av. De skulle ja behöva nu.

RSS 2.0