I sing the song the body wants

En paus för en powerwalk. Behöver lite luft känner jag. Så jag passar på att möta upp Erika för en pratstund på samma gång. Perfekt.


Nothing will be as hard as this

Här sitter jag och twittar med Cimon Lundberg istället för att plugga. Ni då?


I will fight til forever

Få lektioner i skolan, men vi har hunnit skratta en del ändå. Jag älskar mina klassisar. Cornelia och jag körde ett stol-race som ni såg i det tidigare inlägget. Tillochmed en lärare stod och garva åt oss.
Har hunnit med en PN, brytit ihop för allt blir för mycket just nu. Stressad is kolan och för många klumpar i magen över andra delar av livet. Jag har en lite grå period nu min vänner.

Sen grät jag glädjetårar istället. Tänka sig vilka kontraster det finns. Den känslan är underbar. Men att det ens ska behöva bli så, den gången då man blir behandlad som man bör, då gråter jag av glädje för ovanlighetensskull. Då jag egentligen vet att jag är värd det bemötandet varje gång.
Nej, nu måste jag plugga. Som fan. Hejdå livsglädje.


Åh du vackra skapelse

PN

Skaffar mig lite skönhetssömn. Hej powernap!


I used to have a little now I have a lot

En paus behövs alltid från ett uppsatsskrivande. Denna gång med stol-race med Cornelia i kafeterian. Nej, vi är inte normala.


You got that super bass

Allt känns meningslöst på något sätt, känner mig less på livet. Som om allt är ett tvång och jag bara gör saker för att jag måste, utan att ens tänka att jag gör det. Jag hinner inte stanna upp och njuta av livet. Det sker på ren automatik. Finner inte glädjen i det jag gör.
Sen är jag fett less på pluggandet. Det har man sagt förr. Men så illa som det är nu, tror jag nog det aldrig varit. Hej studenten, var är du?


Sen tänkte jag påminna er om att Oskar fortfarande är sjuuuukt snygg och att vi ska gifta oss när vi blir stora. Jag och Oskar<3

Let the music hit your body

Tänkte tipsa om en fantastisk låt. Ni vet den gamla godingen från nåt år sedan, Alrose on danse? Nu med Erik Hassle. Åh jag älskar dig Erik, jag hade bara glömt det en liten period.


Jag vill ha mer än en körlektion

Sov liiiite för länge. till 19.40 istället för 18.00. Men nu ska jag plugga nånstop i nån timme. Jag ska. Inge men. Hejdå.

Shutup

I. Have. To. Sleep.


Time is precious

En fruktansvärt lång skoldag. Slumrade till på sista lektionen och gjorde mig ett par toast när jag kom hem. Nu ska jag ta en välbehövlig powernap!


Mina dagar

Jag har haft ett par jävligt bra dagar och bloggen har kommit åt sidan. I onsdags var det årets första träning följt med fejkkakor, snack och nattsällskap av Lundahl. Torsdag klippte jag mig hos fina Martina och hade trosdagsmys med Axelsson. Fredagen bjöd jag till med 19-års firande och vi var 24 tjejer hos mig som dansade, skrattade och hade det bäst helt enkelt. Fan vad jag älskar er, och tusen tack för allt!
Axelsson blev mitt 5 i två ragg och vi däckade fint efter en pizza och fyllesnack. Städade upp efter festen och åt lite goda rester. Erika och Catta blev lördagens sällskap, med gladiatorerna och tjejsnack. Idag klev jag upp för jobb medans dom låg kvar och sov. En helvetesdag och min rygg är totalt död. Älskade rygg. Tur man har Fia på jobbet!
Nu ska jag hämta mamma på stationen - slut på husefriden!

Earlier today, at work

"livet som dvärg är allt annat än lätt"
Ett citat av den hårt arbetande Fia "dvärgen" Lindström på jobbet, tidigare idag!


My body don't lie, I'm out of my mind

Tänkte kika in lite snabbt och säga hej. HEJ!
igår klippte jag mig hos Martina! Är super nöjd!! Snacka om fin tjej! Sen sov Axelsson hos mig och nu är jag hemma efter dagens skoldag som bestod av filmning på Kris. Nu har jag fullt upp - ikväll ska jag firas. Och fan va dethär kommer bli en bra kväll!! Nu kör vi!
Vi hörs!

Live the life as a teenager

Hade årets första dansträning idag. Fantastiskt. Iår ska vi dansa med paraplyn! Dock har Quickan slutat då hon flyttat till Uppsala. Det börjar märkas att man börjar bli stor. Lite sorgligt på något sätt.
Blev bjuden på mat hos familjen Lundahl och nu hänger jag och Erika framför tvn med hennes kakburk. Hon blir min nattgäst för natten. Godnatt.


There is a sign for you that I never knew

Hemma från skolan för dagen. Arbetat PA, lämnat in boten på thorén (!!!!) och haft möte med PA-handledaren för att bolla lite idéer. Och nu, hör och häpna står jag och lagar mat. I know, suprise! Dom som känner mig vet att det brukat vara ungefär de sista jag väljer att göra (singel tjej söker en kock till man!). Fast nu kokat de över, typiskt.


Godnatt

Dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag.


Dansa med vapen

En ganska kort skoldag, men inget att klaga på. Känner mig ganska oispirerad till det mesta just nu då vardagen bara känns som en svart-vit era som inte utvecklas. Jag vill att nåt ska hända. Allt känns ganska meningslöst på något sätt. Jag vet inte riktigt vad som är ut eller in på något sätt.
Sen känner jag mig ganska stressad just nu, stressad över livet. Då blir jag tvärt emot, att jag bara lägger ner allt. Vad gör jag då? Inte det jag borde iallafall. Jag blir helt anti och släpper allt. Roade mig med att handla inför fredag och mublera om Viktors rum med honom.
En klump som har släppt är dendär förbannade boten - Thorén betalar den åt oss! Med alla rätt. Tack!

Sen då? Käken har känts rätt stel idag, sådär 4 månader efter operationen. Det är inte helt läkt än. Jag har fortfarande nervkänningar som gör att det ilar och vibrerar i nerver i ansiktet. Inte helt bekvämt.


Hahahahha, roligaste liknelsen måste nog varit Beyonce och Mimmi idag. Slående lika, tycker ni inte?
Kan förövrigt tillägga att min 16-årig broder blev lik en tjej. Han blev inte så glad.
Nu: plugg/bloggar och te&macka!

Det har gått flera veckor baby, sen vi låg där hos dig och du frågade mig, om vi ska göra nåt äckligt baby

Gud vad jag inte behandlar bloggen väl just nu. Men jag orkar inte. Kör ut en mega-inlägg med bilder osv sen tror jag. Var hemma från skolan idag p.g.a ryggsmärtor. Nu pluggar jag lite. Roligare än så blir det inte. Vi hörs!
Från min överraskningsfest i lördags. Så jävla bäst!

Jag dör

Det börjar spåra på jobbet!!! 2 övertrötta tjejer som ligger ch asgarvar i korridoren för vi gjort bort oss. Jag orkar inte oss!! Haha


Jobbet

Det förra inlägget skulle publicerats igår... Hur som haver, efter världens bästa kväll igår står jag är på jobbet, lagom sliten. Kanonkul.


Worlds greatest

Alltså jag bara få måste få skryta över att jag har världens bästa vänner!!! Fan vad jag älskar er allihopa, tack ni är världens bästa!!!!


Never forget whats left of you

Lättroad tjej!


Uppochner

Haha vad hände här?


Never do we break even

Jag var som en klubbad säl hela dagen igår! Dog direkt i sängen efter skolan och hittade en cola så jag kunde bli människa igen.
Tog mig hem till Fia där vi bara låg i hennes säng, snackade, kilade film å åt en massa gott. En riktigt bakisdag. Men jag är ungefär lila död idag känna de som. Men nu måste jag upp - födelsedags fika för mig hos far står på schemat. Hallelujah.


Slitna tjejer

Slitna och härliga väntar vi nu på bussen efter en fruktansvärt rolig kväll. Älskar min klass, vi flippar jämt!


Ska vi göra nåt äckligt baby

Ganska kul dag i skolan. Skrattar oss igenom dagarna. Nu är jag och Conne hos mig, ska fixa oss osv. Sen ska vi mot Sanna för pizza och förfest med klassen! Ikväll är det den första studentfesten!!


Min dag idag

Vill bara säga tusen, tusen tack för alla fina gratulationer och alla fina som finns runtomkring mig. Jag har haft en riktigt fin födelsedag, känt glädje hela dagen! Ni är helt klart bäst!

Tack till fina vänner som dök upp på fika. När jag inte har någon släkt som kommer över, då gjorde ni det ännu bättre!
Till er alla, från mig, en stor, fet puss!

19 FUCKING ÅR

Grattis till dig själv Linnéa!
Idag är det min dag. Och jag tänker faktiskt njuta. För jag älskar att fylla år. Jag ska unna mig en känsla av att älska allt med det, även om man inte är liten längre.

Såhär såg det ut min förra födelsedag, alltså när jag fyllde 18! En fantastisk dag. Eller är det något år tidigare? 2011 eller 2005, inte så stor skillnad. Hundtårta och allt. Här har man det bra!

En del av mitt hjärta

Ibland gråter man av smärta, ibland av lycka. Den lyckan man riktigt kan gråta ut, den känns så bra. Så djupt in i själen och hjärtat på något sätt. Jag älskar att känna. Det får mig att bli mer levande.
Just nu vill jag gråta av lycka. Lyckan att omges av så fina vänner. Vänner som får den mörkaste stunden att bli den ljusaste. Jag har fan världens finaste vänner! Tack!

And there you were

Dagen började ju bra och så. Skrev ett prov, gick hyfsat. Pratstund med Jullan och vid lunch drog vi till Thorén Buissnes school för att filma en intervju till vårat PA-arbete. Måste ta bilen p.g.a. all mediautrustning med krav från lärare. VAD FÅR MAN? JO 500KR I P-böter på thoréns parkering. Smack. Där försvann livsgnistan för denna dag.
Ledsnade, tog en powernap och nu ska jag ta en dusch så jag får tillbaka energi till att plugga nån timme.

Bildbevis

Genom att läsa Sannas blogg då hon pratade om att ta fler bilder tänkte jag säga detsamma. Ett nyårslöfte jag borde ha är att ta fler bilder, framförallt i skolan nu när det är den sista tiden! Det är ett bra nyårslöfte för bilder är typ det bästa som finns! Börjar med att slänga ut en bild från Malin förra veckan på mig och några tjejer i klassen.

Why don't we go an fuck each others minds?

Haha. Vet inte var jag ska börja. Mini-släktfika hos farmor. Tragiskt. Någon vettig/icke känslokall släkt som vill adoptera mig, snälla?
Förövrigt har jag inte så mycket mer att uttrycka mig om. Somnade senare än jag trodde och kollade aldrig på film igår. Skrev och härjade med härliga människor istället. Nu är jag helt slut i huvudet efter allt kaos eftermidagen bjudit på. Tur man har världens bästa mamma iallafall. Nu måste jag plugga. Tack kära naturkunskapslärar-Ann för att du glömde lämna in provet till omprovsläraren i fredags så jag måste skippa sovmorgonen imorrn och göra det då istället. Tack, det värmer.

Veckans babe!!

Dethär gjorde min måndag vill jag lova! Hur söt är inte Mimmi här då?


Klicka på bilden för att komma till inlägget!

Sober

Såhär kan de gå när Conne har en nykter helg...


So when do we create worldpeace?

Efter en riktigt slitsam arbetsdag passade Fias mini-spa perfekt! Nu tänker jag krypa ner framför nån film. Helt slut. När min kropp är fysiskt slut, då får jag ryckningar så fort jag slappar av. Det har jag nu, så godnatt!


Work

Idag hänger jag på jobbet med Fia. Lyckan när man finner dricks i första rummet!


Wordfeud<3

Minns ni vad jag en dag i oktober sa? Inte? Klicka här. Minns var ni hörde det först bara.

Hela artikeln här.

Lighters up

Firade in att Josse fyllt 18 igår hemma hos henne med ett gäng härliga tjejer. Spel, skratt och "lighters up-dansen". Fortsatte till Slick där Josses slick-oskuld togs. Dansade tills jag var helt slut och efter den obligatoriska cheeseburgaren drog Fia och jag hem till mig. Kanske lite för fulla ringer vi Conne, härjar om bonka, rensar hela mitt kök och tar med allt upp till min säng där vi somnar mätta och lite småfulla några timmar senare.
Låg och drog oss i flera timmar innan vi tar emot Conne för en frulle och catch-up om gårdagen. Vart jag befunnit mig resten av dagen? Helt orörlig i soffan. Däckade nån timme och är fortfarande helt slut så det gör ont i kroppen. Missar en spelkväll hos Julia, men kroppen samarbetar bara inte. Så kan det gå när man hade riktigt kul kvällen innan.
Nu ska jag tillbaka till soffan, vi hörs!

Powernap

En uttänkt powernap blev 1,5 timmes häng med Conne istället. Ganska mycket bättre ja. Nu tänkte ja dock sova en halvtimme. Det behövs.


So there you are, like a beautiful light in my mind

Hemma igen, efter 1 lektion och omprov. Kul dårå att ena läraren glömt att lämna in provet jag skulle göra och gått hem... Det andra provet gick lite sådär tror jag, återstår att se.
Nu ska jag banne mig ta en powernap då min extraenergi sen imorse börjar gå ur och ja känner mig lite trött. Jag ska ju palla med kvällen också. Vi hörs!
Förresten blåser det utav bara helvete idag. Om det är nåt som kan få mig att tappa humöret och svära högt för mig själv så är det väder. Snö, regn och blåst. Det värsta som finns. Där blir jag arg. En sanning om mig.

Godmorgon

Mamma  är galen och jag hakade på, likaså Peter. Skippade sovmorgonen och klev upp 06.15 och befann mig i Fjärrans bassäng 06.40 för att simma 1000m. Hur skönt som helst. När jag sen är påväg till bussen ser jag att lektionen är inställd, so what now? Jag är aspigg och på G!
Ska passa på att vara lite produktiv, musiken på högsta, kika igenom de 2 prov jag har senare idag och städa rummet, vi hörs!

Early

Haha jag är förvånad på mig själv. Men den största frågan är hur mamma lyckades få mig att byta ut en sovmorgon mot att kliva upp kvart över 6 för att träna...


You can go far away, but when its wrong, you find back

Lika som igår, så har jag skrattat hela dagen! Bonka har tagit över våra tankar och Conne spårade genom att skriva ut bilder kopplade till mig och sen sprida ut dom lite överallt. Tack va du är snäll! Sen hat klassen varit övertaggad på studenten och planerat i massor och Mimmi och Conne började sälja biljetterna till den första studentfesten som börjar om en vecka (!!!) Tänk att det är vår tur iår! Och fan va glad jag är över att få göra det med min fina fina klass!
Nu ligger jag i sängen, redo för att sova. Jag ska upp tidigt imorgon, trots sovmorgon. Godnatt!


Kvällshumor

Känner att jag har hittat ett flow och bjuder på ännu mer kvällshumor!




HAHAHAHAAHA


Tattoo

Mamma ville ge eller göra något för mig nu efter operationen då hon tyckte jag har fått gå igenom så mycket. Vad jag ska välja? En tatuering såklart. Mamma tyckte det var lite fel att utså ännu mer smärta då jag ska fira att jag slipper den förra. Men för mig är det perfekt. Tanken är att den ska vara på plats någongång i mars då alla efterkomplikationer osv är över. Vad det blir får ni se då.


Bonkans ursprung

Tänkte kika in en sista gång här idag. Pluggar för fullt, mittemellan allt BonkaBonka ståhej. Ska även slänga in en betalning av studentmössan nu ikväll (!!!!) och en första betalning av Rhodosresan (!!!!). Känns fantastiskt bra, känslan asså, Inte siffrorna på kontot efteråt. Men det betyder ändå att det börjar närma sig. Jag menar, första studentfesten börjar ju redan nästa vecka(????!!!!). Allt går för furt nu tycker jag!
Nu ska jag njuta vidare av mitt pluggande, vi hörs!
Älskar att jag och Conne alltid skriver med små rebusar!!
Fia och Conne undersökte idag, åter igen, hur djup han var nu igen. Det var nog här, den 12 december det började spåra och grunden till allt Bonka-bonka började. "Åh, va djup han va". Tyvärr för er oförstående läsare är det lite internt, men ack så roligt!
Sen var det igårkväll det började spåra på Facebook, och nu kretsar ungefär hela mitt vakna liv kring detta. Mycket underhållande.
Godkväll mina läsare.

#Bonka

Haha dethär med BONKABONKA börjar ju spåra ur... Och kineserna, våra älskade kineser!


BONKA-BONKA


Girl look at that body, I'm sexy and I know it

Hej! Endast två lektioner iag - skön...T.
Chillade i matan och arbetade lite PA efter det. Och fan i mej vad jag har skrattat idag! Magrutor, utan tvekan! Historier ifrån helgens bravader och skrattattacker om vartannat. Jag, Mimmi, Fia och Cornelia körde lite Bonka-Bonka och drog en slutSATS på att i sam håller vi ihop Sam ett Lag. Spårade totalt och skrattade åt våra interskämt. En spårad paint-bild om detta kommer i nästkommande inlägg. Nu ska jag plugga och invänta mamma och en middag. Vi hörs!
Två lite mindre charmiga bilder från dagens matsalsstund snodda av Sanna.

I don't want to run away but I can't take it, I don't understand

Ja, idag hatar jag det mesta. Ibland får det vara så helt enkelt. Man måste få skrika, slå och gråta tills det gör ont ibland. Åtminstone jag. Annars känner jag aldrig att jag blir riktigt hel igen.

.

Allt bara går åt helvete och idag hatar jag ungefär hela världen. Fuck it.


Pw

Powerwalk med fia!


Like so many times before

Efter en powernap hoppas jag på att vara superman men superkraften att plugga. Haha tänk om de vore så enkelt.


.

Vet ni hur svårt det är att försöka leva, när man konstant har en person som motarbetar och nedvärderar en i exakt allt man gör?
Nu brast det totalt igen och just nu har jag tappat orken och lusten att ens försöka längre.

.

Med tiden sviker även dom du trodde skulle stå vid din sida.


I like the way you swing your hips around me

Märks det att jag är lite less? Underligt. Hur som haver, så försvann den lilla luft och ork som inte ens fanns i mig från början, ur när jag insåg att halva dokumentet var som bortblåst. FML. (Favorit ord idag, japp). Sen då? Jo skolan imorgon och dessa dokument skulle vara inne innan lovet. Känner mig opeppad och skulle vilja gå i ide ett par dagar. Det skulle vara skönt faktiskt.
Har hört att teorin att rå-glo på ett tomt word-dokument ska funka, så vips är det färdigskrivet till imorgon bitti och inskickad. MEDAN MAN SOVER!!. Grymt va? Den kör jag på.

Ett bra jobb skulle också vara rätt bra. Och en ananas. Det är alltid bra. Sen om jag kanske kunde hitta en balklänning som var det minsta fin. Tufft liv, I know. Men vet ni en sak som är bra? I torsdags bokade jag och 8 andra tjejer en studentresa till Rhodos ett par dagar efter studenten. Det kommer bli riktigt bra! Tjolahopp.

......fml....fml..

Känslan som uppstår när man inser att skolarbetet som ska lämnas in är borta. Det skolarbetet som man faktiskt lagt ner tid på. L.Y.C.K.A!!!!!!

Memories you can live on like forever, then you know you did the right thing

Avbröt mitt "pluggande" för nåt ärende på stan med Fia och sen hem till henne för solning och middag. Nu promenerar jag hem och har precis haft ett grattis samtal med världens bästa 6-åring Emma!
Vad väntar hemma? Plugg! Lovely.


FML

Jag suger på att plugga. Alltså verkligen suger. Djävulens påhitt. Why God, whyyy??

Måndag

Ligger och drar mig i sängen. Vill. Inte. Kliva. Upp. Hej plugg, fml.


Söndagkväll

Chirre&dirre och mys med Fia och Sanna!


Hemma

Kikar in lite snabbt och meddelar att efter 4 timmars tågresa idag är vi nu åter i Gävle. Linköping va bäst. Jag mår bra!
Nu ska jag snart möta upp två tjejer för lite catch-up.Trevlig söndag på er!


Lördag

De förra inlägget skulle publiceras igår. Hur som haver, Peters pappa kom över på fika igår egtermiddag och sen pallade varken ja eller Axelsson trycket mer så vi powernapade en sväng och började sen vina framför the voice med familjen. Hamnade sen på en förfest med Oliver och hans 6 kompisar, där vi förövrigt inte kände nån egentligen. Inte ens Oliver. Ett skönt gäng och vi hade riktigt kul. Sen drog vi vidare till Platå, trots lite folk hade vi det riktigt kul. Man spårat alltid en aning hur som helst. En sväng förbi engelska gatan hanns med också. Efter att ha spårat ännu med där på kvällskvisten och ett antal skratt somnade vi på ett kick.
Nu sitter vi på tåget in till stan, har förövrigt ögonkontakt med Johan Palm titt som tätt. Vi hörs sen!


This is what I'm made of

Åt en asgod middag igår, fläskfilé, potatisgratäng mm. Kikade på the voice och spelade julklappsspelet. Jag vann åtminstone en Trisslott, dock nit. Tack.
Jag och Linnea sov nån timme och klev sen upp för nån timme av en JVM final.
Idag tog vi bilen och Peters egenritade karta och drog till Ikano-huset här i Linköping.
Nu: häng i sängen med godis.


Never let it go

Förövrigt hittade jag körkortet, eller det var mamma som lånat det... så allt är åter i sin ordning.
Idag har jag korsat Sveriges vägar och befinner mig nu i Linköping med mamma, Viktor, Gustav och Axelsson hos Peter och Elias. Nu äre dags för julklappsspel. Vi hörs!

Paniken som uppstår när man inser att sitt körkort är borta

Älskar att mitt körkort är borta. Som bortblåst. All gone. Utom synvinkel. Ni fattar vinken, jag har tappat bort mitt körkort!!!!!!!

You can try but never stop me

Sov ut (såååå skööönt) och åkte in till stan med Erika Lundahl. Handlade julklappar till julklappsbytet (Jo, jag vet att det är 4e januari) och gled runt. Sen tog vi oss en rejälprommenad efter att ha lämnat tillbaka Fias bil och hejat en sväng på henne. Vid 11 (Hur fan kunde tiden springa iväg så fort???!!!). Förmodligen för att spenderade tiden med en fin fin vän! och nu ska jag packa inför imorrn. Vi hörs!

I don't want to move a thing, it might change my memory

Igår efter jobbet åkte jag med Sanna och Fia till tempo, handlade hem lite gott och drog hem till mig och bastade i flera timmar. Ansiktsmask, musik och härligt tjejsnack. Fortsatte sen med skräckfilm och en till film för att lugna våra nerver. Sen låg Fia och jag vakna till ungefär 8 på morgonen och skrattade, höjde volymen och stod och hysteriskt dansade/hoppade. Ni vet, precis som en tjejkväll ska vara.

Frukost med Sanna vid 1 och sen in till stan för att möta upp ett gäng tjejer på Resia. Lite huxflux har vi nu preliminärbokat en studentresa till Rhodos. Just nu är vi jag, Sanna, Alex, Malin, Conne, Mimmi, Martina, Julia och Ida. Hur bra kommer inte dethär bli då? Så fruktansvärt taggad!

Vi hamnade sen glada på waynes för några timmarsfika. Sen fortsatte jag, Alex, Sanna, Julia och Martina hem till Alex för lite grönsaker&dipp och en film.
Så jag bara myser runt och njuter av lovet just nu. Vi hörs!

2 januari

Inte varit sådär jätteaktiv här. Men lite snabbt: ett grymt nyår, sov till 15.30 dan efter, bakishäng med Sofia å Erika. Sov 3timmar, sen idag var det jobb 08.00-15.10. Var nyss till Moa å hämtade hem mina grejer sen nyår. Nu:powernap innan det vankas bastumys med 2 brudar.


RSS 2.0