GOTT NYTT ÅR

Tänkte passa på att önska gott nytt år!
Jag har hunnit måla naglarna, duschat osv. Vid halv 4 åker jag och Axelsson mot Moa för att börja fixa middag osv. Jag tror dethär kommer bli en riktigt bra kväll!
Jag går mot strömmen och kör en "vågavägranyårsklänning" trots att resten av världen har klänning på denna afton. Shorts och linne, det är mer min melodi. Klackskor ska jag också ha. Not my thing så att säga. Kanske var förra nyår jag hade klackar sist. På ett ungefär. Och lockat håret har jag gjort. Och jag som HATAR lockigt hår. Hur ska detta sluta? Vad har flugit i mig?
Hur som haver, ha en fin kväll och GOTT NYTT ÅR!
Inget med nyår att göra, men det är ju åtminstone feeezt. Å sen tycker jag Lunkis är så fin där till vänster så den fick komma upp här idag.

" I'm gonna marry Justin bieber. We will be, husband and wife! "

Hämtade upp Mimmi vid 6, handlade inför kvällen och vi åkte hem till mig och började med maten. Sen ramlade resten in, Julia, Malin, Ida, Martina och Sanna. Tacos, tjejsnack och Never say never. Där har ni en riktigt bra fredagkväll. Vi avslutade kvällen, alla 7, som Beliebers, som Jullan så fint uttryckte sig.
Nu ska jag somna framför JVM. Behöver min skönhetssömn inför morgondagen. Godnatt.


Never like you want it

1,5 timmes powerwalk nu på förmiddagen med Fia. Saknad vän och perfekt, friskt väder. Nu är jag på bussen påväg in till stan, tänkte sola osv. Vi hörs!


You can try but never stop me

Tacos med Lunkis, glass, fruktsallad och världens kanske mest klappkassa film -ligg med mig med Lunkis, Erika och Sofia. Vi skrattade oss igenom hela filmen. Norge kan iallafall dedär med att leverera.
Och ikväll har jag skrattat med fina vänner. Sånt älskar ja. Godnatt.


You set up stupid game rules, just for yourself

Åkte in till stan för några ärenden tidigare idag med Axelsson. Nu sitter ja på Lundahls parkering och väntar på henne. Hon å ja ska käka tacos och sen ta emot två till tjejer för lite torsdagsmys sådär. Fin torsdag med andra ord.


I would trade away the stars and moon

Har känt att med julledighet har jag även tagit lite bloggledighet. Inte riktigt hittat formen till att bloggat.
Hur som haver sov jag ut imorse, bara tagit det lugnt hela dagen, satt upp en spegel på rummet jag fick i julklapp och haft en liten mini-julafton nummer två nu när Peter (mammas kille) är här. Lugn och skön dag.
Nu tänkte jag kika lite på JVM matchen då Sverige spelar och sen sova. Vi hörs!


Sen vill jag bara säga att det är jättekul när folk som jag inte känner skriver till mig, kommenterar och frågar om min operation! Ni är runt 5 stycken nu, och ni ska veta, jag svarar mer än gärna på era frågor!


Och nu under julhelgen fick jag bland de första kommentarerna då någon ärligt säger att jag har blivit fin efter operationen. Fan vad det kändes skönt. För annars är det bara prat om att svullnaden har lagt sig osv. Men när någon kommer fram till mig och talar ärligt om för mig att han tyckte det blivit jättefint, då hoppade jag några glädjehopp inom mig.

I'm titanium

Har haft en helt fantastisk dag i huvudstaden med min fina, fina Erika! Fyndade, fikade, drack cola och slet totalt ut våra kroppar. Kom hem 23.30 och nu ska jag dö i min säng. En riktig kanondag. Återkommer imorgon. Men först ska jag sova ut. Fyfan va skönt!

Julhälsning

Fick en riktigt härlig julhälsning från Mimmi på julafton. Det roligaste jag har sett på riktigt länge! Tack kära mimmi!
Klicka er in på videon här, eller på bilden.
Stjärnorna bakom denna julhälsning är jag, Mimmi, Cornelia, Jasmina och Lilja. Från oss alla, till er alla - en riktigt god jul!

Annandagen

Nu är det såhär, att jag har en icke så fungerande mobil och inväntar ett nytt sim-kort som ska dimpa ner i brevlådan vilken dag som helst och inte haft tid för någon dator.
Förövrigt har jag firat jul uppe i Ljusdal med släkten och åkte hem på juldagen då jag gjorde som resten av Gävle - besökte krogen. Förfrstade hos Axelsson med henne, Hedda, Evelina, Moa och Cajsa. Jag gick emot mina vanliga instinkter och hamnade på Goya och hade sjukt kul.
Dagen har bestått av släktmiddag hos farmor och farfar och bio nu på kvällen med Sanna, Julia, Malin, Martina, Mimmi, Jasmina och Ida. New years eve - och alla vi stod med ett stort leende på läpparna efter filmen. En riktig good-feeling film som man blev alldeles glad av io hela kroppen. Nu ska jag sova, ska med tåget 07.20 imorgon mot Stockholm. Vi hörs!
Kan som förövrigt nummer 2 tillägga att Ashton Kutcher är grymt snygg, vilken roll han än har, och Zac Efron har blivit stor, manlig och råhet till motsats då han förut såg för ung och "perfekt-snygg"ut. I'm out. godnatt.

Julafton

Snart är julafton över, tänkte bara kika in och säga god jul åter igen, och hoppas att alla har haft en fin jul, för de har jag. Puss


Christmas eve

Tänkte kika in och önska er alla en riktigt god jul!

Snart julafton

Jag vet att klockan redan slagit julafton, men jag räknar det ändå inte som det. Trots att jag må hata julen och bara känner en enorm ångest ska jag försöka göra det bästa av det. Och tro mig, en gång i tiden älskade jag denhär tiden. Årets finaste tid. Men alla har vi olika förutsättningar och för mig har julen förvandlats till en enormt jobbig tid, som plågar mig mer och mer för varje dag som är en dag närmare den 24. Den 22 och idag 23e blev lite smått kaotiska, precis som väntat. Av olika anledningar. Men ikväll har vi gjort de vi kunnat här hemma för att skapa en fin och fridfull jul. Känner dock att min sjukdom faktiskt bromsar till det ännu mer. Tanken var att vi skulle ta oss upp till släkten i Ljusdal idag, men vi blev hemma eftersom ja inte är frisk. Vi satsar på att ta oss iväg imorrnbitti istället. Och vet ni, jag ska verkligen försöka se det fina i julen iår, göra det bästa av det. Lyckas inte jag finna de sanna julkänslorba, då får jag iallafall få omges av människor som älskar mig och som jag älskar lika mycket tillbaka. Nu ska jag sova. Godnatt.


Dan före dan

Tänkte att de va min tur att vinna ikväll så att säga


Uppesittarkväll

Mini-julafton igår hos far, missade julbordet, men julklapparna fick jag iallafall. Jag må vara en hemsk människa men jag älskar känslan av att få. Julklappar är underbart. Alla säger att känslan av att ge är bättre. Men jag tror bara dom spelar goda människor. Alla är vi nog hemska och älskar att få.
Idag mår jag bättre, men ändå långt ifrån bra. Måsta komma utanför dessa 4 väggar och följde med mamma å handlade lite. Min fina Axelsson kikade förbi nån timme och nu är det uppesittarkväll med familjen. Nej, fortfarande noll julkänslor. Ha en fin kväll gott folk!


Larger than life

Fruktansvärt lång dag. Fortfarande långt ifrån frisk. Älskar mitt liv! Och jag hade hela denhär veckan inplanerad med fina stunder, idag missade jag att luncha med 3 tjejer. Och ikväll är det lilla-julafton hos far som jag kanske missar.
Och nu är det verkligen inte bra. Fysiskt eller psykiskt. Hela hösten har varit en stor jävla kamp, och självklart skulle jag få avsluta året precis lika. Mer vill jag inte säga nu, vi hörs när vi hörs.

When you don't mention the details, you feel so alone, even by the ones you know stand by you

En helvetesdag rent ut sagt.
Åh behövande hjälp från annat håll, men man känner sig rätt otillräcklig från soffan.
Sen ska vi inte tala om min dåliga tajming då jag missade knytkalaset med julbord och julklapps bytet ikväll med mina vänner. Blev ganska avis på dom om man säger så! Tur ja har världens finaste mamma som ställer upp till tusen nu, å köpte hem nå gott från bageriet så jag slapp vara lika avis. Nu ska jag somna till en film, precis som vanligt. Är nästan ett måste då ja sover typ hela dagarna å inte riktigt somnar på nätterna. Nu: Runaway bride.


Good morning

Godmorgon! Ännu mindre feber, men ändå en kamp.
Nu ska jag göra som vanligt, hitta nåt fint att titta på. Ska nog fortsätta där jag slutade på I hennes skor inatt.

Monki

Tidigare under hösten har jag inte riktigt hittat nåt när jag kikat igenom Monkis hemsida, till min besvikelse och till ovanlighetens skull. Men nu är dom back on track och faller mig åter i smaken. Här är några gobitar!

Mr.Perfect does not exist, but Mr.right is available

Is Karma a bitch? And is she getting us all sometimes?
Hur som haver äre det ett antal tanker som snurrar runt, blandas med skratt och gråt. Men jag måste nog säga ändå, jag hanterar det rätt bra. Men samtidigt känner jag, varför just jag, varför just nu? Känns som om jag redan fått kämpa en del denna höst. Vilket jag tycker jag kan säga utan för mycket självömkan. Har allt sin mening?
Iallafall, man ska då aldrig säga aldrig. Never say never. Even about less good things in life. För allt gott med sig någonting ont?
Men här är jag, och vet ni? Smärta går faktiskt över.

Klappar

Julklapparna är nu inslagna! Tur jag hann handla alla innan jag blev sjuk... Nu ska jag krypa ner framför en till film. I'm livin' on the edge, I know.


Jag står precis på gränsen

Okej, trologtvis inge körtelfeber, men jag mår fan allt annat än bra. Lagomt tajmat innan jul osv. Förövrigt kollade jag nyss på filmen The proposal. Älskar den!! En av dom bästa filmerna, lätt.
Så, vad ska jag nu hitta på för spännande då tänker ni? Jorå, nu ska jag slå in julklappar och sen se ännu en film. I know. Chockerande. Och jag förstår att ni är avundsjuka på mitt impulsiva liv!

Just my luck

Fuck.

You said it would never happen to you

Här sitter jag med mitt te. Åh de är så händelserika dagar när man är sjuk. Tror ja ska knäppa på nån mysig film.


Länge leve de sjuka!

Mamma misstänker körtelfeber. Myyyys!


Tisdag

Idag har febern gått ner som tur är! Jag börjar se hopp!


Love life

Kollat på ännu en film. Love actually. Hur fin är inte den filmen då? Åååh! Och blödig har jag varit idag, grinat till båda filmerna, vänner, Christine OCH biggest loser som ja såg typ 5 min av (eftersom ja hatar programmet).
Nu tänkte jag byta ut soffan mot sängen och ännu en film - the holiday. Förövrigt mår ja piss. Sluppit mega frossorna idag iallafall. Men nu har jag skumma blåsor i hela käften också så ja knappt kan äta plus utslagen och obehag på hela kroppen. Mysigt!! Livet leker!


Tycker synd om mig själv

Soppa för en sjukling framför abduction. Men jag mår allt annat än bra. Hög feber, en totalt igensvullen hals, ömmande skumma utslag å sår lite här å var. Nej kroppen är inte på topp.


.


Never say never

Granen är uppsatt, dock inte pyntad, och här ligger jag i soffan, precis som hela dagen. Nu med tända ljus och Never say Never på tvn.
Skönt att jag hade en febrfrossa som höll i 1,5 timmar tidigare. Superskönt. Verkligen.


Oh you great day

Känslan när man vaknar med hettande feber, och ett helt huvud som håller på att sprängas av huvud-hals-och öronvärk, så man måste skrika efter tablett i ren panik. Perfekt start på dagen.


Rewind

Jag har haft det skitbra de senaste dygnet med en asrolig utgång, efterfest och en slappdag med Axelsson där vi låg halvdöda i min säng mest hela dagen. Nu på eftermiddagen har ja däckat i 39 graders feber. Känns ju inte skitbra.


Fredag

"alla killar kommer, de vet vi" /Alex!

Jo tack vi har de bra!


I wanna take you away, let's escape into the music DJ let it play

Kikade på talangjakten som min kära klasskamrat Jonas vann! Han var huuuur grym som helst när han sjöng the scientist av Coldplay. GRATTIS!
Haha sen blev det världens risigaste med bussarna när jag och Conne skulle ta oss från gasklockorna till stan. Tänk att vi står där och väntar på bussen som är aaasförsenad, så kommer bussen som tar oss åt andra hållet (alltså inte in till stan) så vi springer över gatan för att ta den istället och byta till 1:an lite längre bort. Men så när vi klivit på bussen kommer den sena bussen som åker mot stan, så vi plingar så att dörrarna öppnas, jag springer ut och ropar på Conne att skynda sig och springa över gatan så vi inte missar den rätta bussen. Men så när jag vänder mig om ser jag ingen Conne. Nej hon står kvar i bussen då dörrarna stängdes efter mig och hon åker iväg. Och tänk er en filmscen, för det blev verkligen så, med två blickar som möts, två riktigt förvånade miner och sen två gapskratt. Och det roliga är att detta verkligen inte är inne i stan, nummer 14 är ingen "normal buss". Fan va jag skratta.
Men även denna saga har ett lyckligt slut och vi återförenades sen igen inne å stan.
Fick med oss de sista julklapparna, sen har jag hunnit tagit en powernap och nu ska sminket kletas på. Ikväll ska jag dansa tills fötterna blöder, fan vad jag har saknat det!
Drar mig upp till söder för förfest hos Saga och Magnus. Så de blir fest hos Mange, därför bjussar jag på denna!



You hit me like the sky fell on me

Klev upp i tid, tog en dusch, en stund i soffan framför tvn och en lugn frukost. Min vän Sanna säger, de senaste timmarna har jag levt i harmoni.
Nu ska jag ta bussen in till stan, möta upp Conne på stan för att kika på talangjakten och sen leta upp de sista julklapparna. Vi hörs!

På en parkering

Hamnade spontant ute på min parkering i Axelssons bil i två timmar istället för att sova. Så mycket bättre. Delade med oss av våra livsäventyr. Hon är rätt bra hon dendär Axelsson alltså.


It is a chance, not a risk

Det var asskönt att simma! Några tjejer som sjöng julsånger stod de där också, plus att dom hade öppnat badtunna där som vi fick använda! Asmysigt!
Nu sitter jag här, med ett glas loka å njuter av att jag är ledig imorrn. Blir så jävla skönt! Vi hörs!

Snälla ge mig 2 sekunder innan du ger upp

Vi lyckades fjäska till oss en ledig dag imorgon. Hur bra?! Asbra!
Hämtade ut en julklapp som kommit som jag beställde på nätet och nu tänkte jag plugga lite innan jag ska med mamma och Peter och simma på fjärran. Det är kandelaber sim idag, alltså dom tänder ljus runt bassängen, asmysigt!

True story

Hahaha, bilden, så sant så sant!

Och kul att jag försökte att inte sova förut tidigare idag när ja va dödstrött, men nu har ja legat här i 1,5h utan att ens varit i närheten av att somna. Älskar det!


Somewhere in the crowd

Somnade efter halva filmen, så nu ska jag krypa ner, läsa lite i svenska boken och sen se klart andra halvan. Jag är helt slut. Godnatt.

One day

Idag hade vi delredovisning av vårat PA-arbete och ett NKprov.. haha ja, jag hade pluggat för lite till det. Drog tiöll solariumet med Cornelia efter skolan och nu är ja hemma, ska släppa tankarna på skolan ett tag, äta smörgåstårta och kolla på filmen one day. Perfekt!

The tide is high but I'm holding on, I'm gonna be your number one

Är inte låten totalt överbesprudlad med nostalgi? Helt underbar. Där ett smakprov av vad som spelades av mig och Conne i kafeterian idag när vi hade vår skrattfest.
Förövrigt har dagen varit full av små sammanträffanden, men fan va jag och Cornelia har fått skratta åt det. Klockrent.

Nu har jag skjutit upp på naturkunskapsplugget lite för länge. Men sen så äre ju typ världens tråkigaste ämne också. Vi hörs!

They got scared when the lights went low

Alla har vi våra ups and downs. Stunder då tankarna rensas och stunder då man bara njuter av nuet. Jag för tillfället är väldigt växlande mellan dessa. När jag inser att tiden går fortare än mig, då kryper paniken på. Precis som nu. Nu går det alldeles för fort och jag vill allt annat än ha jul. Det är för mig för ångestfyllt. Och jag är inte riktigt där än, så jag känner att jag har hittat den kraften. Varför ska man behöva tycka precis som alla andra, när ingen är som dom där "alla andra". Alla står vi på olika grund med olika förutsättningar.

På filosofin fick vi avgöra själva om vi människor är fria eller styrs av något annat. För mig är vi människor fria. Vi har alltid ett val, som vi själva bestämmer. Om vi så ska bryta lagar, fine, det är vårat val och vi får göra det, men konsekvenserna efteråt får man även räkna in. Men valet är fritt. Och så fungerar hela livet. Allt påverkas av dina val, för alla val har en konsekvens, positiv som negativ.
Vi kan själva styra över våra liv, och då jag känner att mitt på något sätt är i slutet av en del, men precis på språngbrädan till en annan, så varför inte våga chansa och prioritera sig själv lite mer?
Den senaste tiden har jag börjat omvärdera sakerna i mitt liv, vågat släppa taget lite mer om saker som egentligen inte finns där riktigt lika mycket som förr eftersom saker och ting, och framförallt du själv, förändras.
Många stunder funderar jag på vilka som man verkligen kan räkna med här i livet. Vilka som får mig att må bra, och vilka som jag får tillbaka av när jag ger.
Många gånger den senaste tiden har besvikelsen dykt upp, då dom jag trodde jag kunde räkna med som starkast inte riktigt sträkte ut sin hand. Inte riktigt sträckte ut den då jag behövde det.
Då blir det som om du sträcker ut din hand till dom nästa gång i motvind. Och det känns inte riktigt lika bra då. Man ska ge och ta.
Och allt som tiden går har jag börjat omvärdera saker och ting i livet, för vet ni? Det blir aldrig riktigt som man tänkt sig, och mycket kan förändras för några sagda ord, ett enkelt litet beslut av dig eller någon annan, och vågar man inte chansa, då vet man aldrig vad man egentligen kan gå miste om.
Att släppa taget om det som inte händer i nuet, kan vara riktigt svårt. Man ska aldrig glömma, men ibland kan släppa taget vara bra.
Så min vänner, ger någon något mot er, ge tillbaka. För dom små saker som en klapp på axeln den dagen du är nere, den klappen kan ge någon styrkan till att le senare. Så kände jag häromveckan då jag verkligen var ett vrak nere på botten och det gjorde fysiskt ont i hjärtat. Dom som stärckte ut sig till mig då, de är dom som hjälper en tillbaka. Sånt är kärlek.
En känsloutladdning i text kan kännas som att släppa på en tung sten. Dethär var en sådan. Och är det något som tanken inte kan släppa, släpp den inte heller. Våga upptäcka den.

13 december

Är det inte sjukt? Att det är 13 december egentligen, det är plusgrader ute om dagarna och ingen snö? Snart har den näst sista terminen passerat av gymnasiet.
Tittade igenom lite gamla lucia-bilder. Den första är på mig och min dåvarande bästa kompis Malin. Sen de restewrande är från 2005 då jag gick i 6:an och fick vara Lucia. Tiden går faktiskt riktigt fort.

.


The tide is high

Tack för det otroligt fina inlägget tidigare Mimmi. Så eftersom hon så desperat vill ha fler läsare, börja läsa hennes fabulösa blogg!
Förövrigt kom jag nyss hem efter att ha stannat 2 timmar med Conne i kafeterian för att plugga. Men det blev mer av en skrattfest, vadslagning och sång till N'Sync osv. Härlig tjej dedär!
Nu: lasagne framför vänner!


Gästblogg

Tja tja bloggen , Mimmi här ni vet hon den coola som Linnea stalkar , ja har lite roligt :) mimmisofiaandersson.blogg.se höhö


Sleep

Pepparkakorna är klara och jag tänker krypa ner, för naturkunskapsplugget vill jag bränna upp.
Säger godnatt med en hysteriskt kul bild som min vän Cornelia bjöd på på sin blogg nyss. Godnatt.

Julbak

Julmust och peoparkaksbak med minsta av bröderna!


A drop in the ocean

Ganska mycket skvaller hit och dit idag efter helgens bravader. Men sånt gillar ju vi tjejer!
Prov sista lektionen som jag tror gick hyfsat bra, sen en cheese på stan med Anna och Fia. Standard. Hemma somnade jag med mobilen i högsta hugg medan jag kollade igenom facebook. Snacka om slut. Nu ska jag plugga lite, ta en varm kopp te och läsa min bok och invänta bror så ska jag hjälpa honom med pepparkaksbakning. Vi hörs!

I know there's good times behind that pain

Gårdagen var sådär fruktansvärt bra. Hann med ganska mycket och på sätt är den ganska ultimat.
Började vid 5 tiden hemma hos Sanna med vin, fläskfile, potatisgratäng, massa skratt och prat med henne, Axelsson, Lilja, Julia, Martina, Malin och Jasmina.
Runt 7 tog vi bussen in till konserthuset, sjöng och laddade upp inför Maggan gjorde vi hela vägen. Och fan va grym hon är! Inte lika perfekt som på peace, men hon hade ju trots allt lägre förutsättningar nu. Men fan så den kvinnan kan leverera!
Direkt efter tog jag och Axelsson oss till Erika Lundahls 18-års firande där det redan var en hel bunt med brudar. Champangen sprutade och alla var glada, stort grattis älskade vän! Eftersom Slick hade 24 och Goya suger hamnade vi på Interpool fram tills 2. Riktigt trevligt. Blev kanske lite för mycket av de goda ett tag då minnet sviker.
Sen tröstade jag en kär vän och avslutade ganska bra då jag somnade varmt och fint.
Skålade i vin och skrattade med fina vänner hos Sanna.
Det lämnades kärleksförklaringar på busshållplatsen med pussmunnar.
En högljudd bussfärd
En Veronica som levererade med stil!
Anna och jag uttryckte vår kärlek till varann då vi satt på helt olika platser
Grattade min nyblivna 18-åring och sprutade champange!


Middag, konsert, 18 årsfest och Interpool. Snacka om bra kväll. Jo förresten, har hunnit med en vända till engelska gatan också. Riktigt bra kväll med andra ord.

konserthuset

Nu kör vi Maggan!


På bussen

Börjar med vin & fläskfilé, mellanlandar på konsert med Maggan å avslutar på 18årsfest. Toppa dethär med fina vänner. Här har vi en bra kväll.


Och fast jag bara vill glömma, handlar alla min låtar om dig.

Sovmorgon och frukost på sängen framför vänner. Började sen tagga med en lång dusch och musiken på högsta. Nu är jag färdigsminkad och ska snart hem till Sanna för käk med ett gäng härliga tjejer. Ikväll ska vi se Veronica Maggio och fira Lundahl som fyllt 18. Efter några lugna helger är jag taggad till tusen - let's go!
Och Veronica, du satte ribban högst sist på peace, nu har vi höga förväntingar!

La Fondell

Hängde kvällen till ära i Sätra hos Axelsson. Min fina fina vän. Pratade som vanligt och såg idol finalen. Konstaterade att Agnes är en superstjärna och att La Fondell är en värdig vinnare, en tjej som gör musiken till en riktig konst och är en färdig artist. Men Robin får vi inte glömma, bra du med grabben, grym tillochmed. Och ja, jag tyckte faktiskt synd om honom.
Nu ska jag sova, jag har längtat efter den kommande sovmorgonen så inåtahelvete. Godnatt.


For all that you ever wanted

Anna kom över igårkväll för lite mysteriet på greveholm, Sunes jul (Håkan<3) och skitsnack. Vår morgon bestod av lite häng framför Vakna med the voice. Nu ska vi filma på Grinden med vårat PA.


"Linnéa - makes people love"

Då det blev en enorm succé väldigt snabbt med dessa kontaktannonser funderar jag på att satsa helhjärtat på detta och göra det till ett extrajobbvid sidan av mina studier. Det skulle även kunna bli en internationell succé. Funderar på att byta bloggens namn till "Linnéa - makes people love", eller va tycker ni?
Synd bara att Läkerol ska härma min affärsidé med slogan. Fast å andra sidan är det ju inte heeelt lika, så jag tänkte ha överseende med detta och skippa att anmäla det det RO (Reklamombudsmannen).


Ganska lika min slogan. Vad hände med att vara idéerik och komma på något eget där Läkerol?

Favorit i repris

Då den förra kontaktannonsen blev en riktig hit och Sofias mobil ringer konstant fick jag ytteligare en förfrågan från en vän som behöver lite spänning. Klart man ställer upp!

Här behövs inte någon närmare beskrivning, det framgår ganska tydligt i texten.
Är ni intresserade att träffa den rätta? Jag har verktygen! Hör gärna av er så får er annons publiceras här mot en anständig summa. Gott resultat är en garanti.

Kontaktannons

Hon tycker det känns onödigt att hålla på som förr i tiden med en massa larv om " Jag gillar långa strandpromenablablablabla...". Och visst tycker vi preceis likadant egentligen?
Lika bra att vara rak på sak då vi alla egentligen vill samma sak, men skriver det i lite mer välvalda ord. Så tydligt och bra, här har ni nu en pudding att haffa!

Looking for someone who can please me, love me all night long

Kan börja med en bild på min snyga vän Conne, för de var ungefär såhär min dag började också. Men humöret har både varit på topp och ganska lågt, då man påverkas av alla dessa tragiska händelser som har hänt de 2 senaste dagarna då två personer har gått bort. Även om jag inte personligen kände någon av dom, gjorde folk i min omgivning det och alla påverkas. Fruktansvärt, må dom vila i frid.
Sen eftermiddagen blev en skrattfest. En datasal med endast mig, Anna och Fia som blev lite mer sång osv än skolarbete. Sen är jag så lycklig att mor och far skapade mig till en sådan fruktansvärt rolig person. Men jag tror de är mindre roligt för Fia som blev rätt utsatt. Skrattat har jag gjort i flera timmar iallafall, sånt är härligt! Dels för min medfödda rolighet, och för att jag är lite övertrött.
Jag hoppas du tycker om mig ändå min vän.

BFF

Me and My wingman Barney in school!


Reality or dream

Svävade iväg ganska långt idag på geografilektionen med Julia. Och där fick jag en som förstod mig. Hon började öppna sig om hennes natts dröm. En sådan jag fått flera gånger tidigare. Dom drömmarna som man minns så fruktansvärt starkt och som känns i hela kroppen när man vaknar. Dom som får en att känna "Fuck my life", precis som Julia uttryckte sig imorse, när man vaknar.
Kändisen som man plötsligt tror man känner efter en natts dröm, kan vara rätt otippad. Men efter nattens paradis tror man nästintill ärligt att man träffat personen i fråga, att den vet att jag existerar, och allt är perfekt. Nej mer än perfekt.  Så perfekt i jämförelse att all ananas i världen inte skulle kunna klå den (Ni som känner mig vet min stora passion för ananas, så då är drömmen bra!). Känn en gnutta ironi där.
Personligen har en återkommande figur varit Justin Bieber den senaste tiden, och jag är fortfarande stensäker på att vi känner varandra, att vi festade tillsammans på Slick och att jag ett tag agerat hans livvakt/flickvän/psykologiska-rådgivare-åt-hans-sjuka-fans.
Drömmen blir starkare än verkligheten helt plötsligt. I may be wierd, men vet ni, nu vet jag åtminstone att Julia är precis likadan.

Something that is left of us

En hyfsat kort dag i skolan som jag började med att komma försent till. Anledning? Jo, jag klev upp för sent helt enkelt. Tog en vända på stan med Conne och Fia. Köpte en topp till nyår osv. Mötte sen upp Sofia för en cheese. Nu: hemma å trycker i mig lite käk, ska snart in till stan igen.


I can only imagine

Nu kan jag snabbt dra igenom gårdagen då jag inte hade kraften till det igår. Skolan gled förbi, jag gav Fia en present som tack för att hon hjälpt mig så otroligt med plugget tillbaka efter operationen, plågades i mitt andra hem (tandläkarn) en halvtimme och sprang ner själv på stan för att byta in en klänning. Jag tycker faktiskt det kan vara rätt skönt att gå runt en stund själv på stan ibalnd. Forever alone. Thats me.
Lyckades med ett riktigt kap, bytte in en klänning från maj (?) som gått sönder, vad fick jag i ersättning? Jo ett linne jag pillat på i månader som legat liiiite över min prisklass på sin saftiga summa på 300 riksdaler, vad fick jag ge? Jo 1 kr då det var rea och kostade 100kr. Värt eftersom jag tänkt slänga klänningen.

Så, idag då? Två lektioner och sen stan igen, denna gång med sällskap, jag gillar inte alltid att vara foever alone. Handlade med mig 3 julklappar, ett par skinnshorts (som jag letat!!!!) till mig själv, fikade pån Java - cheesecake och massa skitsnack med mina fina F & A. 
Sen mötte jag min kärlek också. Föll pladask för ett ungt, ståtligt, dock icke så välbygt linne och ett görsnyggt halsband. Så nu sitter jag här, med värsta I-landsproblemet (Jag vet, jag tycker precis som ni, väldigt synd om mig själv). Hjärta eller hjärna? Köpa eller inte? Tror inte jag kan motstå dess dragningskraft... Ni vet, det sa bara klick. Men vad säger plånboken? Jo den ekar. Ja då förstår ni mitt problem. Bra.
Fia med present
1kronorslinnet
Dagens fika.

Respons

Nu tycker jag dethär var fruktansvärt fint, som ett svar på videon jag la ut för någon dag sen. Och so what, jag orkar inte spekulera i om det är fejk eller inte, det som Jonah la ut. För sånt här händer faktiskt runt omkring oss. Hela tiden. Och det är trgaiskt nog att det ska behövas en video på nätet för att folk ska förstå att blickar och ord kan såra. Såra riktigt djupt. So what om det nu inte skulle vara äkta? Vi bör ändå lära oss att ta hand om varandra.


Sen, min teori till att det är äkta:
* Jag tycker inte Jonah och den "såkalladeJonah" liknar varandra, det kan omöjligt vara samma kille.
* Dom har inte samma ögonfärg
* Det är två helt olika användare som lagt ut videon.
Avgör själva.
Orginalvideon vs Den som påstår att orginalet var fejk.

In the lighters

Julklappshandling och fika på Java med Anna och Fia!


This is what I'm made of

Du gör illa mig så det gör fysiskt ont inombords, samtidigt som jag saknar dig så de gör lika ont.
Tänker nu sova efter en ännu en hysterisk kväll. Du är bra på dedär, att sabba alltså.


.

People don't cry cause they are weak, they cry because they have been strong for to long


Har tänkt på dig länge, verkligen tänkt Hur jag skall få dig att förstå hur det känns

Lyckades plugga klart det jag skulle, och tänker strax krypa ner framför någon serie. Denhär veckan har varit riktigt bra. Inte en såndär vanlig vecka, det behövdes efter den förra som var en gråtfest och otroligt känslosam. Men Vardagarna lyxade jag till det ordentligt med bio på en måndag, nattsällskap av Fia och Anna på tisdan, Saco-mässan på torsdan och nattsällskap av Axelsson. Så gör man vardagarna lite enklare. Säger godnatt med denna video, som precis fick mig att gråta. Det gör så fruktansvärt ont att se. Fan vad man ska uppsaktta sina vänner. För man klarar sig faktiskt inte utan.


Just a fraction of your love fills the air

Såhär gör jag för att orka plugga denna söndagskväll!


You never know what to expect

Vaknade 14.30 och såg ut som 7 svåra år ungefär. Tuff natt och vaknade upp alldeles stressad. Kanske därför jag känner mig ganska uppriven inombords nu. Kurrade upp mig i sängen med frukost och vänner på en gång, och där hittar ni mig fortfarande. Senare byter jag ut sängen mot en lång dusch med musik, lite hårinpackning osv, städning av rummet och min to do list jag skrev igår. Men först - nåt avsnitt till!


På gatan där jag bor

Körde på ett lördagsmys med Erika, Sofia, och Hjelte. Tänk att vi 4 inte träffats tillsammans sen juni!
"Ikväll ska vi ta en gruppbild!"
Eftersom jag inte slänger upp någon här kan vi ganska snabbt dra slutsatsen att vi fortfarande i princip inte finns en enda bild på oss tillsammans.
Men en massa gott blev det iallafall framför Sunes Jul. Total världsklass! Och Håkan, ja han tänker jag adoptera.

You're used to going out you're way to impress these Mr. Wrongs

Kirrade tacos, fruktsallad och filmmys med Lunkan och Soffi igår tills vi mådde illa. Men sånt är fint det med. Sofia blev nattgäst och vi tog oss iväg till min dansavslutning vid 12 idag. Känner mig lite stolt som fick ihop stegen trots att jag missat ungefär halva terminen p.g.a. operationen.
Sen hakade Hjelte och Sofia på mig hem för taco-lunch, framtiden snack, catch up och slappande i soffan framför vänner. Hämtade nyss mamma och Peter på stationen, så nu är har husefriden med mig som ensamboende rasat samman. Eller så kanskie det blir lite ordning här, man kan ju se det på olika sätt.
Nu väntas mat, lagad av mamma, äntligen! Dedär med att laga mat, nja inte min grej. Jag ska nog aldrig flytta hemifrån. HAHA.
Så, vad händer nu? Jo jag myser med min spotify, läser bloggar och tänkte skriva en liten to do list för mig själv inför kommande vecka. Sen ska ja ta mig hem till Sofia för lite lördagsmys! vi hörs!
Fruktmarknad, Spanien -11

Dinner

Tacomys med Erika och Sofia!! Lunkan är förövrigt övertaggad på guacemolen.


So when do we grow up?

Handlar skor med min 16-åriga lillebror åt honom, att han inte bara kan lyssna på mina smakråd på en gång. Han borde veta att äldst vet bäst!


Gårdagen

Tänkte jag skulle dra ihop en sammanfattning av gårdagen nu när jag har en stund över på bussen. Saco-mässan igår var riktigt intressant. Tror man behöver sånt, trots att man i princip vet vad man ska göra. Iallafall så sprang vi runt på massa olika föreläsningar om olika universitet och olika valmöjligheter kring resande efter studenten. Jag ha inte riktigt klurat ut vad jag vill, men ut och resa ska jag definitivt, helst försöka kombinera det med att jobba, sen tänker jag mycket på att åka ett år till USA som Au pair. Och igår blev jag tillochmed lite peppad till att plugga vidare, vilket jag absolut inte varit tidigare. Just nu går tankarna åt Lunds universitet, men detta skulle ske efter några år utomlands, kanske som reseledare efter jag varit Au Pair? Ja tankarna är många. Och igår började jag och några vänner spåna om vad vi ska göra nu direkt efter studenten, där fokus för mig är att jobba. Men vi har börjat spåna på båt bra dör med.
Sen drog jag och Axelsson till köpis, kollade runt och köpte med oss Max hem. Mös med 2 filmer, mat å chirre&dirre. Somnade gott bredvid min fina, fina vän.


What if all the dreams turné into lies in real life?

Efter en lektion i skolan och en powernap hemma drar sig nu en mycket trött Linnea in till stan för ett möte med kompassen med min PA grupp.


I wanna scream until the words dry out

Right now, en trött Linnea med en sovandes Linnea bredvid mig på bussen påväg hem! Va en riktigt intressant dag faktiskt! Sen ska ja å Axelsson köpa hem hämtmat å ha torsdagsmys!


Det ekar över alla taken

05.15 klev jag upp imorse, och nu sitter jag här i bussen halvsovandes bredvid en lika halvsovandes Axelsson i bussen ner mot Saco-mässan i Stockholm! Vi hörs senare!


RSS 2.0