Think twice

En helg har passerat. En lugn sådan. Slutade vid 18 i fredags, sen drog jag till gymmet, tränade, mötte upp Fille & Jossan och bastade. Hur gött som helst! 
Drog sen hem till Jossan å hängde. Fille körde sen en sleepover hos mig. 
Lång sovmorgon och en tur till rusta. Sen en hemmakväll. Min kropp behövde komma i balans igen, så en lugn helg var helt perfekt. 
Söndagen rensade jag rummet totalt. Rev ut allt och sorterade. Fille & Jossan gjorde sällskap under tiden också. Avslutade med tända ljus och en bok. Ett av mina nyårslöften är att läsa mer böcker. Jag har börjat bra. 


Nu, måndagen har passerat, jobbat 12-20 och sen skypat med Emma. Nu ska ja krypa ner, läsa och sova. Godnatt! 

The quiz

Nämen tjenare! 
Arbetade med fetaste träningsvärken i låren. Inte det lättaste vid ett aktivt arbete. 
Har sen lagat mat, å kollat HIMYM. Mixat ihop ett nytt vatten också. 
Jag hatar vårat kranvatten, de smakar fan. Så jag har alltid en tillbringare med citronvatten redo som jag istället dricker. Men idag vidgade jag mina vyer - en kanna vatten med färskpressad lime och frysta hallon. Jävlar va gott de va! 
Nu tänkte jag försöka med steg ett av att styra upp mitt rum igen, där jag bokstavligt talat har vänt upp och ner på väskan från julferien och lämnat allt på golvet. Vi hörs! 



En resumé

Kom tillbaka efter julledigheten, jobbade, firade nyår, jobbat, haft spel och vinkväll, massa filmmys och sleepover hos Fille, kört en spontan ölkväll en måndag med Jossan å Mimmi, druckit bubbel för att fira att Jossan fick ett fint resultat på jobbet, och firat födelsedag i Göteborg. Ungefär så plus en massa annat, har jag spenderat de senaste veckorna. Inte har jag packat upp väskan sen julledigheten ordentligt heller. Så det kan gå. Och juste, färgar håret har jag ju gjort också!! En Ombre-färgning. Ingen är mer förvånad än jag, då jag alltid varit stensäker på att aldrig färga mitt hår. Men fan så jag är nöjd och trivs. Detta känns mer som mig. 

Återförening och julklappsbyte + tapasmiddag med Fille. 











Firade nyår med jävligt go buffé hos oss, raketer på Aker brygge, fest hos min kollega Simens vän, efterfest här. Och världens finaste gott nytt år-hälsningar från världens finaste kusinbarn. 
Druckit rödvin




Haft sleepover-helg med Fille, ätit gomiddag å filmhäng. 
Bio med Fille å Jossan - taken 3. Sååå bra!!!! 
Firat med bubbel
Smakat den nya smaken. Å den är så jävla god! 


Färgat håret, varit livrädd och blivit asnöjd. 









Åkt till Göteborg på fredagen för en fantastisk helg. Tog med mig Erlend och Fille, checkade in på spa på Arken. Mådde som gudar och mös hela dagen. Åt trerätters middag på kvällen och drack drinkar. Fortsatte med bubbel och rödvin på hotellrummet. En natt "av jag har aldrig" och en massa skratt.
En lördagen fullspäckad där vi 3 hade kaffe dejt med filles Göteborgsvänner, lunchdejt med mina Gävlevänner Anna & Julia.
Förfest, ost och kex med Erlend, Fille, Annie, Bea, Julia och Anna. Där var jag lycklig, en bunt bästa vänner. Klockan slog 00.00 och jag fyllde 22. 
Åkte in på krogen, dansade in födelsedagen på Excet ända till 05 på morgonen. Somnar skrattandes och lycklig hos Annie med mina älskade vänner. Fan hörrni, livet är så jävla fint ibland! 
Bakis och brunch med hela gänget på söndagen, innan bussen rullade tillbaka till Oslo. Världens finaste födelsedagshelg, så förbannat rolig. Och så jävla fin. Vänner från Oslo, Gävle och Götet. Alla samlad på en plats, lyckligare Linnéa var svårt att finna. Tack, tack för en fin helg fylld av kärlek. 
Dom finaste grattishälsningarna kom självklart från världens finaste ungar! Vad jag saknar dom! 

As usual, long time no see

Ja tydligen har jag tappar förmågan att blogga? Den försvann någonstans i samma veva som dagsljuset i detta nordiska klimat. 
Denna veckan har jag klivit in i som 22-åring. På något sätt låter det faktiskt väldigt mycket vuxnare med 22 än 21. De är liksom ett större kliv än 20-21. 
Igår jobbade jag med en helt utpumpad kropp, idag med en lite piggare. 
Tränat har jag gjort också. På gymmet, för första gången sen typ november. 
Känner att jag saknat den delen av livet, så nu ska jag komma igång igen. Räknar med träningsvärk och känner hur mina darriga ben får slita på jobbet imorgon. 

Nu sitter jag i soffan, käkar apelsin och kikar "the big Bang theory". Fantastiskt. Ska snart krypa ner framför solsidan. Kikat om alla avsnitt där, och fan, de förtjänas att sägas igen - hur fantastiskt genialisk är inte den serien? 
Godnatt! 


På något sätt känns det som att ögonblicket då man ser 4 människor promenera genom gallerian inne i Oslo centrum, iklädda full skidmundering, med längdskidorna under armarna, bara summerar upp hela den bilden man någonsin haft av norrmännen. Northug är deras kung. 

RSS 2.0