Make me wanna change my way

Cyklade till skolan i det fina vädret imorse, avverkade dagens 2 lektioner och mötte upp Julia för att handla mat inför morgondagen. Nu inväntar ja min skitungar från Ljusdal, så bloggen hamnar nog lite i andra hand nu.
Senare ikväll ska vi fira Fia som blivit myndig, lite såhär i efterhand. Fest hemma hos henne för att sen avsluta kvällen på krogen. Jag satsar på en sjukt rolig kväll! Vi hörs!

Det handlar om dig


Dröm om morgondagen. Minns gårdagen. Lev idag.

Är vi alla lika?

Igår när jag gick på stan på förmiddagen passerar jag ett gatuhörn, inte speciellt i skymundan och där sitter en man i 30-års ålder. Han har precis hällt upp sitt knark när jag kommer gående, redo att snorta i sig. Jag stannar upp och fångar ögonkontakt med killen, hans ögon förmedlar en känsla av olycklighet, en känsla av "nej jag vill inte alls sitta här egentligen, men jag har helt enkelt gett upp". Ungefär som om han tänkte, ja okej, hon ser mig, men nä, ja orkar inte ens bry mig. 
Jag går vidare, betagen av blicken, betagen av att det finns människor som faktiskt lever detta liv. Och att denna kille gör det, öppet mitt på stan, runt halv 11 en tisdag förmiddag. Det blev mer verklighet. Borde man i ett sånt tillfälle gjort något annt än att bara gått sin väg? Kan en okänd människas ord göra skillnad? Jag vet faktiskt inte, men den blicken, den blicken sitter kvar i mig. Det var som om han bad om hjälp. "Sträck mig en hand och hjälp mig upp från trottoarkanten, för det är faktiskt inte speciellt bekvämt egentligen".
Man kan fundera vad det är som fått honom att hamna där? Är det hans egna misstag, någons annans fötjänst eller föddes han in i en värld av knark? Alla har de sin historia, alla har de sitt öde. Alla har vi vår historia, alla har vi vårt öde. Är kanske vi i Sverige för självupptagna och inkompetenta till att gå till de i en lägre samhällsklass, bara visa något stöd till dom som faktiskt behöver det?
En liten grubblande tanke från min sida. Tack och hej!

Finns det en så finns det flera


Medan ja sitter här på altanen, är hyfsat snygg om ni frågar mig och myser, så kan ni ju få äran att avnjuta ungefär samma musik som jag. Listan ja länkade ut häromdan, och 2 pärlor från den här nedan. Helt underbara är dom!




I want to be near again, I do.

Axelsson livade upp min eftermiddag igår genom att komma förbi och hålla mig sällskap ett tag innan träningen. Den tjejen kan allt få ens humör att tvärvända till det bättre. Hur grym som helst! Pratade som sommarplaner och våran Spainen resa och andra livsviktiga saker.

Idag har tusen tankar snurrat i min skalle och jag har känt mig så sjukt splittrad, som om jag inte riktigt har koll på hela mig, som om bitar av mig är utspridd. Jag har inte riktigt ett fullt grepp om livet just nu, det går så pass upp och ner och inte riktigt som jag vill. Jag skulle behöva en paus från allt. Typ nu. 
Tog en stunds mental-paus med Josse idag iallafall på donken. Även där, typ en av världens bästa människor. Sånt är så sjukt behövligt, trots att man behöver göra andra saker, så behövs en sån paus ibland. Promenerade hem och nu sitter jag på en lite små kylig altan, där jag ser solen gå ner, med musiken på högsta och faktiskt pluggar. Behöver ta tag i ett par rester.
Ett rum behöver också städas, för imorgon får vi finbesök av mina favoritungar! Nej, nu åter till socialkunskapen och rensa ut mina tankar, Later!

För er som känner er extremt intresserade av mitt liv så provade ja den ultimata Ramlösan á la Linnea idag - med smak av ananas. Fullt godkänd!


Put your best in, you never know when you succed

Besviken och spänningshuvudvärk. Kör på högsta på spotify, tar med mig mitt påskägg och placerar mig ute i solen och hoppas det hjälper. Hejdå.

Run like you have someone chasing you

Övningskörde och kom nu precis in från en springtur. Nu ska ja snabbt in i duschen, fräscha upp mig och ta bort lite oönskad hårväxt, ni vet, det är simning på idrotten imorgon. Bäst att skynda sig innan Desperate!

Samma gamla visa men jag vet inte vad det är för låt

Ungefär såhär snygg är man när man lyssnar på musik, och övriga familjen tydligen inte gillar din musiksmak. Synd för dom att ja ändå sjunger högt då! Det är nåt ja gör typ jämt, sjunger högt alltså. Tror det är bra för själen faktiskt. Och jag tycker iallafall mina rosa hörlurar är hyfsat söta!
Nej nu ska ja återgå till att rensa bilder, ja ska finna några som jag kan framkalla. En tuff uppgift framför mig alltså.

En härlig lista ja slängt ihop! KLICK


Oh my god!



Tandläkarn hyfsat länge, tog avtryck o.s.v inför framtida operation, och imorgon ska jag på möte om operationen. Hoppas på lite mindre frågetecken.
Unnade mig en juice-drink när ja sprang förbi stan påväg hem. Den satt fint så att säga.
Nu väntar jag på mat, för att senare ta en springtur. Hoppas på att huvudvärken är all gone tills dess. Vi hörs!

Don't worry 'bout a thing, 'Cause every little thing is gonna be all right

Kul att vakna med en extrem spänningshuvudvärk. Verkligen jättekul. Gav upp och gick och la mig igen eftersom jag ändå inte sovit nåt denhär natten heller. Nu ska ja strax dra mig in mot tandläkarn och mysa ner mig i deras stol. Kanon.

Three little birds

Nu säger en trött Linnea godnatt tillsammans med hennes Solo-tidning. Känslor som väller upp höger och vänster, tankar och reflektioner, drömmar och förhoppningar. Men jag ser tillbaka på ett fint lov. Godnatt.

The inside is where the truth is hiding

Fortsatt med garderobsrensning, och bara tagit det lugnt. Njutit av sista lovdagenhelt enkelt. Nu ska ja kika på finalen av körslaget, och håller tummarna för Emelie och Andreas Johnssons lag!

Let the sun shine

Otippat att man hittar mig ute i solstolen på altanen idag igen?

Det får bära eller brista

Vaken och har sovit lika dåligt som de senaste nätterna. Tryckt i mig en tallrik fil som ska få sjunka ner lite så ska jag ta mig ut på en löprunda. Får se om jag överlever eller typ svimmar i hettan, vi hörs!

The girl who says, hey look, can't we start over?

Påskmiddagen var så fruktansvärt god!
Började på min garderobsrensning och kikade Big brother. Nu snart tänker jag krypa ner och kolla ikapp nåt avsnitt av nån härlig serie jag missat under lov-veckan.

Every day I think about you and I know why

Pluggat teori ute i en stekhet sol, Sofia gjorde mig sällskap att plugga och övningskörde en sväng, där har ni min dag.
Snart är det dags för en till påskmiddag, denna gång hemma hos mor, det kurrar fint i magen nu.
Sen ikväll tänkte jag ta tag i en garderobsrensning, synd att jag inte hann med det tidigare och att tiden inte passade, för klasstjejerna hade klädbytardag tidigare i veckan. Får hålla tummarna för en till senare. Vi hörs!

Ett böljande skratt tömmer alla sorger

Mig hittar ni ute på altanen, i bikini med mitt påskägg och körkortsboken framför mig!

When the things around you effects your state of mind

Påskmiddag hos far, godmat och påskägg. Även en omkång kubb.
Cyklade hem till Sofia där även Josse var. en lugn och fin myskväll framför Emelie på tvn. Hur kul som helst att du är i final!
Nu ska ja sova, för det behövs verkligen. Dehär är typ första natten sen i torsdags förra veckan som jag sover ensam. Bra eller dåligt, det vet jag inte. Godnatt!

Långfredagen

Samlade några härliga tjejer, spelade lite spel och förfestade. In mot stan, hamnade en sväng i en lägenhet med några grabbar sen vidare mot Goya och dansa tills svetten rann, spårade lite fint här och där, precis som det ska va!



Påskafton

Vaknade med en Julia bredvid mig, dock i en annan säng än planerat. Hej nu ska vi ha mys och sova i mammas dubbelsäng, men nej nej. Den lyckas jag ha sönder igårkväll! Hej den rasade ihop, en planka under lossna och halva madrassen föll ner. Så nu har mamma en sne säng när hon kom hem, varsågod.

Vaknade sega efter gårdagen och la oss i solen på först altanen och sen typ världens bästa plats - bryggan. Älskar det. Och nu är mamma back in buisness och hemma igen, jag är inte husets herre längre, tyvärr, för jag verkligen älskar att leva en vecka ensam hemma sådär.
Nu är det påskmiddag, vi hörs senare!

Take me as a fool, take me back

Brb, solen med Julia!

Whip my hair

Solen skiner, spotify på högsta, jag har Julia här och vi ska nu käka kycklingspett och pommes, för att sen fixa oss och invänta fler tjejer. Förfesta här och sen dra vidare, det känns seriöst som sommarlov!
Älskar att vara ensam hemma, lets få en härlig kväll! Ha det fint!

Every day i fitght for, all my future something

Grey's maraton med godis och världens bästa Josse igår. Kom äntligen en bit på vägen.
Legat ute på altanen heeeela dagen, huuur varmt och underbart som helst. Nu tänker jag övningsköra en sväng, ta en löprunda, duscha och invänta Julia så ska vi göra en fin kväll av detta med!

....sa katten när han sket!

Bara stekt och tagit det lugnt idag. Åkte hem till Josse där vi blev bjudna på middag, och nu ikväll kör vi på Grey's maraton!
Korta inlägg, men jag njuter av lovet och livet ensam hemma med min inneboende för tillfället! Hörs!

Rosen i min vas och vinet på min tunga

Myspys kväll igår, spel och gottigott med fina vänner. Nattsällskap av J och S, nu njuter jag av solen med Josse på altanen!

Peace&Love

SÅDÄÄÄÄÄRJAAAA!!!
Bokat och klart, Peace i sommar med härliga tjejer, detta kommer bli så jävla grymt!



Beautiful day

Övningskörde in till dansen, sprang ner lite snabbt till solariet efter och nu inväntar jag fina vänner för en rejäl myskväll!
Grilla marschmallows, kolla Grey's och mysa. Men nu först, duschen lite snabbt!

Vad gjorde man utan kära vänner?

Vaknade bredvid 3 underbara tjejer. Fan va jag älskar er! Myst hela morgonen och handlat gott på konsum inför kvällen.
Nu är ja ensam igen, ska strax ut ch springa, sen klämma in en middag, körkortsteoriplugg och lite städning innan träningen, och tjejerna kommer igen!
Fan va jag älskar att leva ensam hemma, som nu, för en vecka. Det känns nästintill som sommarlov, idag fattas bara solen, för värmen är ju här. Hörs!

Wherever you go, I'll be there

Nu ska jag krypa ner i en dubbelsäng med 3 otroligt fina vänner, hur oslagbart är inte det?

Give me everything

Jag har det mys med mina tjejer jag! Nyss ätit typ världens godaste middag, nu äre det spotify och spel på schemat!

Somewhere, somewhere

Nu kommer strax tjejerna, jag ska hoppa in i duschen och sminka på mig. Sen ska vi laga mat och ha det mys!!
Nu spotify, städa och duschen! Jag älskar livet att vara ensam hemma, detta blir en fin vecka!

Let the light guide you home

Kör iväg mot Ica Maxi för att handla inför kvällens tjejmiddag!


Cause ygirl you're amazing, just the way you are!

Mös med mackor&te och popcorn igår. Hur underbar vän som helst!
Däckade båda 2, totalt döda i min säng igår, och har nu varit vaken ett par timmar.
Slöar framför tvn och webbkameran eftersom molnen skymmer solen. Ja som längtat efter en stund ute på altanen.
Just nu kokar Julia sitt kaffe, medan ja skriver detta inlägg. Tänkte bjuda på några härliga morgonbilder, live från min soffa med min fina vän och jag!


Den sanna känslan hittar du på insidan

Cyklade in till stan och mötte upp en av världens finaste människor. Bjussade på en Ben&Jerry som jag och Anna avnjöt i Boulongern i några timmar. Hur underbart som helst! Pratade om livet stora frågetecken och njöt av solen.
Nu ska ja knyta på mig springskorna för en runda innan Julia kommer och gör mig sällskap för natten. Detta blir en fin dag!


Nytt på fötterna

Förnyade mig i lördags. Gick emot mig själv och slängde iväg mina kära Converse. Okej, dom levde kanske liiiite på övertid. Men vi har haft fina stunder tillsammans dom och jag. Mycket fina. Så det gjorde lite ont.
Nu är det mer "Våga vägra Converse, våga vägra vara som alla andra style" som gäller! Här kör vi på skor från Coop, 99 riksdaler! Som hittat!


Where the sun keeps shining

Var uppe tidigt och drog in till stan med Julia runt 10 för några ärenden. Tog även bussen hem till A för att överraska henne, men då visar det sig att hon jobbar. Lyckat. Bestämde möte med henne i eftermiddag istället.
Nu ska ja njuta av den härliga solen på altanen, tillsammans med körkortsteoriplugg varvat med Solo! Vi hörs!

For all we know we might not get tomorrow

Avslutar söndagskvällen med en sammanfattning av en fullspäckad helg. Fruktansvärt rolig, samtidigt som den var en negativt omvälvande. Nu är jag total slut i kropp och knopp, men det är det värt!
Bilderna är från människor från alla världens hörn. Typ.

Torsdag
förfest i Mimmis kusins lägenhet, vidare till Slick och dansade tills svetten rann. Avslutade med en liten efterfest i lägenheten, och "Vem fan var han?". Somnade helt slut på soffan.


Fredag 1,5 timmes sömn, skolan och sen ladda om. 18 års fest hos Malin med sjukt härliga tjejer. Spelar spel, skrattar, sjunger, dansar och äter gott. Fortsätter på Goya, dansar till svetten rinner igen! Avslutar med fint nattsällskap av Josse!



Lördag Djupt samtal med bästa mami, blir arg på verkligheten och får sen något som känns som en rejäl käftsmäll. Trodde inte jag kunde känna sånt hat och frustration, det verkligen kokade i mig. Gick inte att behärska. Axelsson räddar kvällen och gör mig sällskap över natten. Fint.

Nu känner jag mig överkörd. Överkörd fysiskt och psykist. Godanatt.

Give me everything. Give me at least something

Fullt ös just nu och noll tid till bloggen.
Axelsson kom över på en välbehövliog myskväll igår och jag fick äran att ha henne sovandes i min säng inatt, den ni!
Pratade, skrattade och hade det bra. Jobbet kallade för oss båda imorse och vi gjorde en dag på scandic 10-18.
Bryggan med Erika efter jobbet. Lekte livsfilosofer och njöt av det underbara vädret!
Sjukt fina vänner, behövs när livet är lite uppochner.
Och vet ni, nu är de fanemej både vår och påsklov, ja ska njuta! Börjar med BB, frukt och mamma♥

Världens underbaraste plats, bryggan!

.

Jävlakukfitäckelhora. Din roll är inget man är, de är nåt man gör sig till. Du misslyckades totalt.

Let the light guide you home

Skitkul 18årsfirande med tjejerna hos Malin igår! Åt gott, skrattade, dansade och hade det bra. Drog oss in till Goya mot 12 och fortsatte dansa loss. Avslutar en fin kväll med fint sällskap i form av Josse på bussen och som nattgäst. 
Låg och drog oss i sängen imorse, åt god frukost och kollade Eva & Adam. En fin förmiddag.
Sällskapade mamma in till en snabbis på köpis och nu tänkte jag försöka plocka ihop rummet en aning.
Bilder från helgen kommer sen. Vi hörs!

Shake all of your troubules away, shake lake you never danced before

Efter skitkul kväll ute igår, drog jag mig upp till skolan efter 1,5 timmars sömna och avklarade ett prov. Ner på stan och fixa present, för ikväll ska jag iväg på Malins 18-års fest.
Redigt seg, men vi ska nog lyckas vända på det och få en härlig kväll nummer 2! Vi hörs, här ska spotify och sminket på!

On the floor

Nu ska vi göra nåt av denna torsdagskväll också, välbehövligt efter en tung vecka.
Malin fyllde myndig igår, så henne ska jag och några till härliga människor från klassen ut och fira ikväll!
Vi börjar i en lägenhet på söder sen fortsätter vi mot slick, här ska dansas!!


Med solen i ryggen och vinden i mitt hår

Skolan halv 9 imorse för en halvtimmes spanska nationella (Rest från den jag och A lyckades sova över förra veckan..), drog med mig Anna hem till mig och bjöd över en skadad Josse för lite sällskap. Gjorde mat och umgicks. Började någon timme senare igen och fick en ganska härlig skoldag. Nu ännu fler skoluppgifter att bocka av, och nu pluggar ja de sista inför psykologiprovet imorgon! Nu målar jag naglarna och laddar om inför kvällen!

Million pieces

Instabil. Splittrad. Svårt för omvärlden att se in på djupet, se sanningen.

HM 49:-


All over my head

Solade efter skolan och nu måste ja skippa träningen för ja ska dö i plugg. hejdå.

Spending my time watching the days go by, Feeling so small, I stare at the wall

Skolan & ärenden på stan med Anna. Fick inte byta den blåa bikinin i föregående inlägg, men ja fixade och trixade, så vipps så kunde ja byta den på HM mot en ännu snyggare. I'm good. Nu är denna skönhet här under min, plus en underdel såklart.
Övningskörde med far. Finslipar mina skills och tog en sväng förbi kusinerna. Nu ska ja ut på en springtur och sen plugga gärnet fram till Desperate & Big brother.

Tusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Sjukt skön springtur. Äntligen har snön smält och grusvägarna är framme. Det, pluss lurarna med musik i öronen i perfekt temeratur, jo det ger en fin springtur det! Bra sätt att rensa tankarna och få slappna av en stund. Nu ska här pluggas!

Sommar feeling men ingen bikini? Jag har lösningen!

Någon som är sugen på en skitsnygg, oanvänd bikini i strl: 38 från HM måntro? (Prislappar och HM doften is still there!)
Du får snygga boobies och ett tight ass. Så vad finns där att tveka på?
Sugen på att göra en deal? Släng in en kommentar eller plinga till på luren: 073-0537044

And I thought, maybe we can turn the pages over?

Tandläkarn efter skolan och mellanlandade på nian med Linnea och Amanda en timme för en macka och snack.
Hemma igen väntar ja på att filen ska sjukna så ja kan ta på mig löparskorna!

Emptiness

MITT LJUD PÅ DATAN ÄR BORTA??! GONE. INTE HÄR.
VA SKA JA NU GÖRA? MIN PLUGGNING ÄR SOM DÖDSDÖMD...

Turn everything around. Turn it the right way

Tog premiärturen på cykeln, lagom sliten efter helgens 2-dagars, hem till en blåslagen och hjärnskakad Josse med lite överraskningsfika med Erika och Sofia. Hon såg ut som en blåslagen hjälte! Lill-tossan ♥.
Nu ska ja dyka ner i plugget, tror ja placerar mig på altanen och kör på spotify!

Fler bilder från helgen kommer så småningom, här är en från Sanna.
Mimmi, jag, Sanna, Jasmina.

Som du alltid dyker upp där

Förfestade med bastu, pizza och härliga tjejer hos Anna igår. Fixade oss och drog oss till Conne som fyllt 18!
Dansade och umgicks med härligt folk, så som det ska va!
Nu ska ja ut på en promenad med fina vänner. Vi hörs!

Gotta give what you have. Gotta take what you get

Gårdagen var askalas! Åkte hem till Cornelia för att börja förfesta lite, fick skjuts av Sophias farfar aka Farfarn då vi åkte finskbastu. Typ. Asvarmt i bilen.
Åkte in till Sandviken och en lägenhet med några killar där vi fortsatte förfesten. Härligt.
Började dra oss ner till Livingroom runt 11 kanske? Asmycket folk. Typ helt omöjligt att lyckas se September utan att bli ihopknögglad som ett russin. Inte okej. Så vi gav upp och skakade rumpa en bit bort. Spårade lite fint som vanligt och fick oss en häärlig utekväll.

Bild från lägenheten i Sandviken, från Connes mobil. som förövrigt försvann senare på kvällen. Spår.

Nu ska ja trycka i mig lite frukost för att sen möta upp Anna på stan runt halv 2. Här ska handlas mat inför kvällens härligheter! Nu ska ja hoppa in i dushcen och höja spotify, så ja jag nog klara av en 2dagars. Vi hörs!

Hands up

En lektion i skolan och ner på stan för att köpa presenter efter.
Klämde in en powernap och nu är spotify på högsta och humöret taggas upp. För ikväll ska vi in till sandviken och dansa röven av oss till Septemer! Ha en fin kväll, för vet ni? Det tänker iallafall jag ha!

I want it back, take me back, give me something

Haft en sjukt jobbig dröm inatt, men jag tackar för en riktigt fin sovmorgon. God frukost och nu ska ja kleta på lite smink till Spotify på högsta och ta mig in till skolan till 11.35. Älskar sånahär mornar. Vi hörs!

So let's pull the trigger

Första skoldagen för denna vecka och den gled förbi fint. Mötte upp Julia och sällskapade henne när hon solade, tog mig sen hem och övningskörde en rejäl stund med mamma. Svängde in på ett café och köpte med oss en härlig sallad till middag.
Nu njuter jag och spotify av att ha sovmorgon och en lektion imorgon. Inte illa!

I close my eyes, oh god i think im falling!

Ett hårt och härligt danspass! En aning ont i rumpan sen hästen i morsre, men det är smällar man får ta för det var skitkul.
Nu ska jag onsdagsmysa med lite godis och Greys! Vi hörs!

Stockholmsshoppingen - Linne Weekday (Som jag trånat efter sen Uppsala då jag hängde tillbaka det)

We've gotta make a move, take a chance, while the night is young

Drömmer samma drömmar om igen och låter tankarna flöda när ögonen är öppna. Att se tillbaka gör inget gott. Jag vill vara närmare.

We can work it out

Hamburgarna blev gudomliga och 2 slitna tjejer kände sig sen värda en fin powernap. Lyckat att vi dock svoer så fint att vi sover oss förbi spanska nationella på eftermiddan. Inga kommentarer.
Bussen in och mötte upp Josse och Sofia på stan för en promenad hem i vårsolen, nu väntar dansträning!

Onsdag 6 april

Härlig dag i Stockholm med klassen igår, hemma runt halv 1 efter mycket om och men. Anna som nattgäst och efter några få timmars sömn blev det stallet imorse för en ridlektion på idrotten. Nu är vi nyduschade och ska steka hmaburgare! Hörs!

if the road that we walk upon should turn back and not straight on

Skön känsla av att vara ett steg närmare körkortet. Väntar bara på min kod nu så ska jag snart boka in uppkörningen! Dags att trycka ner näsan i teoriböckerna ordentligt kanske? Hmm. Ja. Jo.

Försöker mig på ett hemprov i historia om kvinnoliv och kvinnokamp. Inget ja rekomenderar såhär en måndagkväll. Kämpar vidare fram till Big brother och siktar på mer sömn inatt så vi orkar med en dag i Stockholm med klassen imorgon!

Hopp är en illusion, att falla är tradition

Så lätt det kan gå att hitta en spricka i fasaden.

Sunshines that says, hey lets make the world a better place

Typ världens skönaste powernap. Solen skiner och jag vill ut och gå/springa. Icke sa nicke. En plugghög upp till taket väntar. Hejdå.

There is nothing wrong of loving who you are

Väckarklockan på 5 imorse efter max 2 timmars sömn inatt. Vridit och vänt mig och tänkt.
Sliten tjej kör upp till söderhamn med pappa, Anna och Wille. Lite nervös innan, men med Anna och mig i bilen på halkbanan kan det inte bli annat än succé! Jag som älskar fart tyckte de va rätt kul! Vi fick även prova att snurra uppochner i en bil - då skrattade jag och Anna så vi grät. Typ.
Körde även hem och svängde in för en hamburgare till lunch. Nu tänker ja ta en pw. Den känns välbehövd!


You bring the fool out my groove

Stockholm-Båstad och ananas. Inte illa avslut på en söndagkväll! Imorgon skippar ja skolan och ska ta mig an halkbanan istället!

Sing a song, a simple melody, Sing out loud or just hum

En lugn och fin söndag. Den första på länge. Behövde nog en söndag utan jobb.
Nu ska ja ta mig ut på en springtur, för att sen duscha och möta upp Julia på köpis. Ha en fin söndag!

Tunisien in pictures part: FIVE

Dagar i bilder. Bilder som ger minnen. Här har ni dag 5, onsdagen den 22/9-10. Ni kan läsa om den här.








Om du vill bli min fru ska jag ta dig här och nu. Men om du inte kan får du ta en annan man!

Live i min säng:


One night of passion

Chillmode i sängen och lökade sönder hela dagen. Dagen efter tjockt och gott och redigerat bilder. Tog en snabb sväng in till stan mot 6 för ett snabbt ärende och nu är det lördagsmys med Erika som står på schemat! Vi ska kika på min fina vän Emelie i körslaget.

Tunisien in pictures part: FOUR

Dagar i bilder. Bilder som ger minnen. Här har ni dag 4, tisdagen den 21/9-10. Ni kan läsa om den här.




Tunisien in pictures part: THREE

Dagar i bilder. Bilder som ger minnen. Här har ni dag 3, måndagen den 20/9-10. Ni kan läsa om den här.








Where memories were created

Under dagen utlovar jag minst ett Tunisien inlägg. Jo jag vet, men bättre sent än aldrig!
Jag sätter igång och redigerar lite bilder nu.

Inside out

Sovit halvbra, vaknat omvartannat och haft sendrag. Vaknade halv 12 och har ätit en god frukost. Drömt fint inatt. Saknad och härlig känsla. Vill trots allt dit igen.
Nu är det sängläge framför dator och tv som gäller, bjussar på 2 charmiga bilder jag hittade på datorn från igår. Hörs!

En sliten brud såhär på kvällskvisten

Förfest i Pers lägenhet. Pizza med Anna, Julia och Salinas. Det satt fint. Sen anslöt sig Wille, Danne och Joel. Det började spåra och vi hamnade tillslut på Goya. Jag lytckas glömma leg, men lagomt härligt att komma in gratis. Jo tack! Dansade och lökade sönder. Nu är ja halvt död som artist och vet egentligen inte vad ja gör vid datorn. Jag ska sova. Godnatt.

Get you off with a touch dancing in the dark

Vi satsar på en fin kväll med härligt folk. Jag och Anna drar oss nu till Pers lägenhet med några tjejer för förfest! Ha en fin kväll!

1:a april

Körlektion som gick riktigt bra på morgonen, lunch på skolan och sen en inställd lektion. Sprang ner på stan för ett par ärenden på banken o.s.v.
Nu: powernap!

RSS 2.0