Kontraster

Igår gick man med uppvikta jeans och vita converse. Idag detta.



In time

Här har det gått några dagar som har spenderats med middag med Fille och Jossan, en Harry-tur till Sverige med Fille, Jossan, Josef och Johannes. Köra bilen fick jag också. Så jävla glad! 
Köpte på oss allt sånt som är dyrt här, strosade runt och hade en förbannat trevlig dag. Kvällen blev en utgång med förfest här hos oss med en hel bunt med folk. Jag, Fille, Mimmi, Ida, Idas 2 vänner, Lundvall, Martin, roshan, Adele. Sjukt trevligt. Fortsatte ute på krogen - Johns. En bakissöndag hos Fille med henne å Jossan. Skrattade åt klockor och e-street. 
Jobbat och tränat, nu har jag nyss kommit hem från ett arbetspass på 13.30-23.00. Nu ska jag krypa ner, godnatt!







Louder than a lion

Slog på stort imorse och dubbeltränade. En powerwalk och gym på det. I nya pjuks också. Så skönt, dom förra sjöng verkligen på sista refrängen. 
Jobbat 13-22 har jag också. Och sen ätit middag med Fille. Som förövrigt ligger här bredvid mig i sängen. Sleepover. Godnatt! 


Hade med mig en mugg Gevalia on the go till jobbet idag. 

Do you walk the line?

Godkväll. Drar ett snabbt inlägg här innan mina ögon säger godnatt. 
Har kommit igång lite smått med träning igen, men de går trögt. Kroppen drog på sig en ordentlig jävla förkylning, som fortfarande sänker ner kroppen. Men imorgon är tanken att ja ska komma igång for real! 

Jobbar en massa som vanligt, hade finmiddag hos Fille i fredags med musselsoppa och vin. Inte illa de eller! 
Sov kvar och hade sen jobblördag. 
Kvällen spenderades med lønningspils med Erlend, Linn-Erika och Marius från jobbet. En grymt trevlig kväll! 
Den blev lång, då Mimmi å Fille kom hem å drog igång en efterfest. 06.30 la vi oss. Det hade tillochmed blivit ljust! Då är det vår!! 
Söndagen var seg. Mimmi och jag totaldäckade och sov på soffan nästan hela dagen, innan Erlend och Fille kom för baniskismiddag och film. 







Denna veckan har bestått av jobb, måndagsöl på en uteservering med Christoffer och Mimmi, träning och ikväll taco-middag med Mimmi. Och en hel del Orange is the New black. Fan helt fast i serien nu. 
Trött är jag också. Så godnatt! 



.

Jag måste sluta vara rädd nu. Måste verkligen det. Och börja leva istället. 

Younger

Okej, vad har hänt sen sist då. 
På torsdagen för 2 veckor sen fick jag ett hemskt sms om att Felicia trodde hon var allvarligt sjuk och hamnat på akuten. Jag möter upp henne och spenderar hela dagen där i princip. Hon lever och mår bra nu iallafall, tur det. 
Den helgen hade jag och Erlend spa och myskväll. Melodifestivalen, middag å mys. Fin kväll. 
Söndagen spenderades på gymmet och på WB Samson med Fille och Jossan. 



Veckan efter tränade jag en himla massa och jobbade som vanligt. 
Till helgen kom mamma och Peter, och på fredagskvällen slog jag till stort: jag bjöd på middag. 
Bjöd över Fille också, så de va vi, mamma, Peter och Mimmi. Jag bjöd på miniburgare gjorda av pulled beef med coleslaw och blue cheese. Fett gott faktiskt. 
Resten av helgen umgicks jag med mamma och Peter. Vi strosade runt på stan, åt räkor, drack vin, åt på tapasrestaurang, kollade melodifestivalen (eller ah, jag gjorde. Dom andra 2 totaldäckade i soffan). Drog på mig en helvetesförkylning gjorde jag också. 
Men det var en förbannat fin helg. Jag blir så glad av att ha familjen här! 



Torsdagshej

Vi börjar här. Denna veckan har präglats av en rejäl jävla förkylning. Jobbat måndag-tisdag trots detta, men var ledig igår. En jävla tur. Det behövde kroppen. 
Tittat på dokumentärer har vi gjort här hemma också. Igår en om Joseph Fritzl. Den va ju bara för vidrig för att ens analysera. 
Och en om Astrid Lindgren. Vi har sett 2 av 3 delar av den. Helt underbar. Och vilken kvinna sen! Se den hörrni! 
Orange is the New black har jag grävt ner mig i också. 
Idag är de torsdag, solen skiner, våren har kommit med sol och 11 grader till Oslo. Dags att kvliva upp, jobbet kallar. Förkylningen känns brutalt mycket bättre idag. Tur de, för nu hade jag tänkt bli frisk igen. Träningsabstinens så det bara skriker om det.
Dom 2 veckorna som gått sen sist vi hördes, ja de tar vi ikväll. Vi hörs! 

Utökat samlingen av gynnings vinglas under helgen. 






Fått upp lite väggdekorationer på rummet har jag också fått. 
Älskar huvudet mamma köpte i Nepal. Och tavlan över Gävle jag fick i julklapp. Och den viktigaste inredningen just nu: 
Förkylningsdelen bredvid sängen.

RSS 2.0