När alla våra lögner är slut

Igår var jag tillbaka på träningen igen efter 1veckas uppehåll och sjukdom. Kroppen är inte helt återställd, men på god väg. Ett arbetspass på 13-23 igår och gymmet 07.00 nu på morgonen. Så förbannat skönt. Påväg hem från gymmet, nu väntar frukost och sen jobbet klockan 10. 
Ikväll när klockan slår 18, då ska jag hem och inte göra ett skit. Slå mig ner och gotta in mig i någon av mina serier. Vi hörs! 



På benen

Förra veckan var väl mest kantat av sjukdom. Var hemmaliggandes ons-sön. Fick besök av vänner, åt hämtmat och började kolla på en ny serie -suits. Fan, helt hooked. 
I söndags var första dagen jag ordentligt stog på benen igen. 
Åkte med Mimmi, Jossan och Josef ut till Lilleström och en mässa. Kikade runt, åt gratis mat och håvade in gratisprylar. Gratis är gott sa den snåla svensken och log. Tog en kaffe på Egon och avslutade dagen med att jag, Mimmi och Sofia agerade flyttgubbar åt Ida och Cathrine. Så fint dom får det! 
När vi var färdiga firade vi med rödvin, thaimat och pizza. 





Stadigare

Jag är på benen igen och ska tillbaka till jobbet imorgon. Varit ledig ons-sön. Eller ja, ledig och ledig. Sjuk har jag varit. 
Men idag stod man på benen igen och en härlig söndag med fullrulle! 
Vet ni, imorgon tänkte jag blogga ikapp igen. Vi hörs då. Nu ska jag krypa ner och läsa. Godnatt! 



Bomb

Hej livet har attackerat mig och kroppen igen med virus. Återkommer när det är mer liv i den. 


Ta mig upp

På stränga order har jag nu fått höra att ja är för dålig på att blogga. Jahapp. Fast det va inte så svårt att ta, eftersom ja ändå insett detta själv. 
Så här slänger jag upp ett inlägg, under hot. Stor press. Eller bara med ren vilja. 

Dom senaste dagarna har kantats av massa jobb, massa träning (låter klyschigt, men fan va jag älskar att vara tillbaka i dom rutinerna!). 
Städat, druckit öl i vårväder, packat upp väskan från Gävle-trippen och börjat leva i ett kaos. Lägenheten ska byta innehåll, Mathilda ska flytta ut. Efter 2 år tillsammans har man skapat en del. Hela lägenheten ska rensas och delas upp. Kommer bli ett litet flyttkaos här den närmaste tiden. Lite småmysigt nästan. 
Skypat med Julia i 3 timmar har jag också gjort nu ikväll (ni kan ju gissa var hoten kom ifrån. Nämner inga namn). Fan den tjejen alltså. Henne önskar jag att alla fick ha som bästa vän. Eller nä förresten, ja är rätt nöjd att ni inte har de, så får ja mer av henne. Finns fanimej ingen som förstår mig så som hon. Tack för det. Skrattade tills jag grät ikväll. Godnatt. Klockan är ställd på att befinna sig på gymmet 06.30 imorgon, eller ah, snart. Godnatt! 






The early bird catches the worm

Morgonstund har fan guld i munn. Bara för att jag kan, så ska ja ligga här halva dagen. Amen. 



Hard time

Hej hej och godmorgon Linnéa. Jo man tackar. 
Här ligger jag i sängen, har ingen vidare lust att lämna den heller. En ordentlig sovmorgon och ledig söndag satt jävligt fint nu måste jag säga. 
I torsdags anlände jag i Oslo igen efter en veckas påskeferie. Det har varit några intensiva och jävligt bra veckor, som ja tänkte berätta om sen. 
Sen jag kom tillbaka till vardagen här har jag jobbat. Och jobbat, och jobbat lite till med övertid 2 dagar på det. Väskan ligger i hallen, uppvikt och med ett innehåll som liknar ett kaos. 
Och här ligger jag, i sängen och har noll lust att ta tag i dagen. Vårvädret har anländ med besked. Bastuvärmen i vår lägenhet är ett faktum å just i denna stund står fönstret på vid gavel här vid sängen och det doftar fan vår. 

Igår va jag och Jossan på konsert på rockefefeller. Seinabo Sey. Fan vilken powerwoman. Fan vilken röst! Jävla bra live och en sjukt bra artist. Har ni missat henne - börja lyssna. 
Vi var helt saliga efteråt. Hamnade sen hemma i min soffa med henne, Mimmi och Josef. Drack öl och skrattade. 
Och nu är det söndag. Tror fan jag ska dra och träna. Tack för mig, vi hörs! 



Juste, färgat om håret har jag också gjort. Och fan så nöjd jag är! 

RSS 2.0