Som vi minns det

Hemkommen från träning, målar naglarna, kikar på fångarna på fortet och ska somna till Andra Avenyn.
Lägger ut glömda bilder från sommaren då & då, börjar med sommarkväll 7/7 och en random 21/7 med J, B & A. 



It's true

Skoladg där vi fick gå ner till valstugurna på stan ställa frågor till partierna. Faktiskt intressant.
Jag har tidigare varit noll intresserad av allt som har med politik att göra, men nu blir jag lite fundersam i valtider och allt och få höra deras åsikter om en så pass stor fråga som samhället. Kul att ställa frågor och sätta dom lite på prov.
Nu ska jag strax in mot stan och en timmas dansträning. Härligt.


I’m in it for the pride and glory


Åh, har glömt att berätta om i lördags på träningen!
Guess what??! Benke, ja han Fredrik "Benke" Rydman från Bounce, den Benke, kom till min träning.
Vi håller på med ett litet projekt som jag inte kan berätta så mycket mer om just nu, fortfarande lite småhemligt, men det kommer bli grymt! Berättar mer sen.
Han är kanske hur stor som helst för mig. Verkligen. Otroligt häftig kille. Och han. Just han. Kom till min träning, satt i samma sal, och kollade medan jag dansade. Minnesvärt!

Born under a bad sign

Skolan och en snabbvisit till Köpis med J. Nu tar jag tag i spanskaläxan som aldrig blev gjord igår. Åh, det tar emot.
Och gissa vilken jacka jag invigt idag? Jo juste, min Monkiförälskelse. Som jag längtat!

Bumpy ride

Jobb 10-17. Städade illaluktande kattrum varvat med möten i korridoren med fotbollslaget Häckens A-lag. Fina killar dedär. Jag klagar inte.
Kroppen skriker efter sängen och jag är helt slut. Tänkte ta mig an spanskaläxan och sen krypa ner.

Införskaffade i fredags, Åhlens rea.

Lördagkväll

Lite snabbt, en sväng på stan igår med Anna, Jasmina och Fia. Fika på Java med Jasmina. Långt samtal om allt. Härligt.
Jobb idag och träning direkt efter, ingen bra kombo när man typ är sjuk.
Nu: Myskväll med Josse. Snabba cash och grönsaker & dipp. Härligt.

Jag blir aldrig en sån från stan

Resultatet blev bra, och jag är stolt över min dolda talang som nu fick se dagens ljus. Blivande frisör kanske? Eller kanske inte. Kul var det och lite som en dold minidröm jag haft - att pröva klippa någons hår.
Känner mig trött och hängig, unnar mig några bitar frukt avsnitt av Andra Avenyn. Suprise.

Sax

Nu ska jag klippa Julias hår. Hejudamej.

I won't let the sun go down on me

Första riktiga skoldagen, och vi är tillbaka i rutinerna. Gav oss en spanska läxa de första dom gjorde imorse till måndag. Snällt. Verkligen.
+ Fika på stan med tjejerna i håltimmen
- Mår inge bra, känner fortfarande hur en förkylning kryper sig på. Ska vara pigg och fräsch på skolfotot imorgon. Hmm, ja, dedär med skolfoto. Inte riktigt med på min topplista det inte. Äh men jag blir nog snygg, tror ni inte?

Yr? Jag?

Ååh, livsglädje! Sätter mig på bussen mot dansen och inser att jag är en timme för tidig, hoppar av tre busshållplatser senare ( 1 kändes för lite, då kan folk tro att man inte har alla hästar hemma) och tar nästa buss hem. Nu sitter jag här, med AA framför mig i en halvtimme innan det är dags att gå igen.

Autumn at H & M

Klä sig i stickade tröjor, skjortor och halsdukar, medan man sitter på att café med en chai latte i handen. Då vore hösten rädad.

Brooklyn sun

Skolan, stadsvandring med 1orna och en förkylning som smyger sig på. Känner hur magen håller på att vrida sig totalt av hunger. Kör på en andra avenyn+mat. Perfekt! Sen drar jag mig mot danslokalen även denna kväll.

Efterlysning:
Jag söker en beige, stickad tröja från HM damavdelningen. Inte fullt långa armar och ganska vid nertill. Den kostar 249:- Någon som skymtat denna vackra skapelse i någon butik i detta avlånga land kan gärna höra av sig till mig, skulle hoppa av glädje!

Kom tillbaks och gör det fort nu. Här är blött och kallt

Dansen var sjukt jobbig men sjukt rolig. Åh vad ja älskar det! Man släpper allt och bara finns där och då. Underbart!
Nu ska jag köra på lite fångarna på fortet mys med mamma, och ta mig an garderoben en sväng. Sen blir det tidig kväll i form av att somna till andra avenyn. En härlig vana jag dragit på mig.

I see you up in the sky

Guidade runt de stackars vilsna ettorna i skolan, känns lite underligt att se 94orna springa runt i korridorerna istället för 91orna, men man vänjer väl sig.
Och vet ni vad? Jag hatar regn. Det är bortom allt hopp om världen när en dag som denna kommer. Usch. 
Pöllä och jag tröstade oss genom att ta våra svennebananhudar in i solariet. Och snart förflyttar jag mig mot danslokalen för första gången på några månader. Förbannat härligt!

Denna lilla förälskelse från Monki blir min imorgon för femhundra rikstaler. Mums.


För en minut sen var du min

Kikade fotboll på IP, övningskörde med far. Tog mig ut på motorvägen. Läskigt. Satte kroppen i rörelse med en springtur med E. Nu är det dags att sova i rummet där garderoben ligger på golvet. Så typiskt mig att slita ut allt och inte göra klart det. Godnatt.


Hej vardag

1 timme i skolan och det känns inte käpprättåthelvete förjävligt. Helt okej. Kan bero på att det varade 1 timme eller att jag tänker göra denna höst bra! 
Även lite nytt blod i vår lilla SPS2 familj, 4 nya i klassen. Intressant.
Andra Avenyn nyss och nu ska jag och spotify städa/rensa garderoben. Tar jag mig mod och hivar iväg nåt?

Notis för dagen: startskottet på min 25 dagar långa nyttigehtstid, självsvältning, ramadan. Kalla det vad du vill, jag tänker köra stenhårt framtill Tunisien iallafall. Inget onyttigt och träna. Jag tror på mig själv. Lycka till.


Ballad från en loftsäng

Nu avslutar jag sommarlovet med stil, somnar till några avsnitt av Andra Avenyn. Och accepterar morgondagen.


Back to reallity



Okej, nu gör jag som ungefär 17463539356st andra människor redan har gjort på sina bloggar eller facebookstatusar, skriva och berätta för er om att mitt sommarlov nu är inne på sina sista timmar, att skolan kommer igång imorgon och att jag inte alls gillar det. Oväntat va? Nä, men det är så det ligger till.
Sommarlovets sista dag, som förövrigt var solig och fin, spenderades på en brygga med 3 fina vänner och lite smått och gott att äta.
Pratade om vad sommarlovet gett oss och inte gett oss. De soliga och de regniga dagarna. De långa och de korta. De som gav mig skratt och de som gav mig gråt. Vad som levde upp till förväntningarna och inte. Vad vi ångrar eller önskar att vi gjort. Vad vi minns och de dagar som bara paserat. Om stunder vi planerat och de mer spontana. De planer vi hade som aldrig blev av och de som skedde. Vad vi vill ändra på och vad vi föralltid vill minnas.
Mycket handlar om vad vi hade vela göra annorlunda, och ja de är mycket, och ja jag har vissa besvikelser. Men jag tror inte människan är kapabel till att vara helt nöjd. Men jag måste inse det, jag har faktiskt haft ett bra sommarlov ändå.
Men okej, lets face it, nu blir jag åter igen en i mängden och berättar om att jag kommer sakna de fria dagarna, de dagar man mår bra och får göra som man vill, men att komma tillbaka till rutinerna också ska bli ganska skönt. För egentligen är det så. Men några till veckor av detta, det hade inte suttit helt fel.
Men en sak är säker, mina fina, dom har förgyllt dessa månader nå så otroligt.

To do everything a last time, and to do it right

Jag vaknade halv 4 (!!). Helt knas, inte direkt vad jag kallar att man ska vända tillbaka på dygnet inför skolan som börjar imorgon. Men äh, de får vi ta med en klackspark, för hur viktig är första dagen då egentligen? Nä exakt.
Nu är det dags för frukost iallafall, och invänta Julia för en snabbvisit och sen köra en fin avslutning på detta lov med S & E, ett sista dopp och en picknik. Over and out.

Didn't we almost have it all

En kanonkväll hemma hos Anna med underbara människor. Och nu en timme på altanen med pappa och hans tjej som framkallade tårar. Pratade barndomsminnen och saknade stunder.

Jag insåg att jag en gång i tiden hade en enad familj, ett hem och att jag haft en riktigt bra barndom. En fin uppväxt. Jag saknar dessa tider. Nu var det längesen jag såg tillbaka på det. Jag har vant mig vid livet med skilda föräldrar, har vant mig och accepterat det. Men vad jag, och egentligen alla barn och ungdomar vill, är att ha en enad familj. Det är det jag saknar. Och den problemfria tiden, den utan press och förväntningar. Då allt var lättsamt och glatt. Då det stora problemet var att man inte fick en glass, eller leksaken man ville ha. Det var stunder av lycka.
Och fick nu i vårat samtal en tom känsla inom mig, en stor saknad av Betsy. Skulle ge allt för att få somna bredvid min älskade hund inatt. Min bebisplutt. Jag saknar henne så det gör ont. '
Du är en del av mig.

Over and over again

Tog en lugn promenad med Erika och nu är jag ganska stressad. Kastade i mig kinamaten, och nu ska jag fixa mig för en kväll hemma hos Anna!

Ikväll tar vi över stan

Slingorna i Julias hår blev bra. Skönt. Även jag slängde i lite i mitt hår av den överflödiga färgen. Inte speciellt stor skillnad, men det funkar.

Gårdagskvällen var mer än galet bra! Denna kväll kommer bli omtalad, den kommer framkalla leenden på våra läppar. Denna kväll kommer vi minnas! Det var kvällen vi tog oss in på krogen som minderåriga! Jag och J drog in till stan för att möta upp lite sköna människor. Vi intog Slick, och det var 20-års gräns igår. Galet glad och stolt tjej! Resten får vi behålla till våra minnen. En galet skön kväll iallafall!
Pizzan är uppäten och J har dragit hem, nu tänker jag slötitta på the city. Kanon.

Den enda bild, av de få som finns, som är lite okej att visa. Men ja, är jag inte deliscious? Ah fast nä, men någon bild måste få bevisa detta!


Fjädrar och pärlor

Detta fick följa med hem från stan igår. Fjäderörhängen // Ur&Penn, halsband // HM

Little lies

Tog mig in till stan för besök nummer 2 igår eftermiddag med E. Kika runt i lugn och ro och tog en fika på Java. Det är svårslaget det. En lång fika på ett mysigt café eller uteservering med en fin vän.
Filmmys hemma hos mig på kvällen & övernattning hos E.

Idag: Övat mina kunskaper inom bilkörning. Det går framåt och den svenska befolkningen kan andas ut.
Dags för mat och sen hem till Julia för att slinga hennes hår. Inte så haj på sånt jag, men det kanske blir bra ändå.


The thanks I get

En grillkväll med tjejerna igår hos Josse förgyllde min kväll. God mat, spel och skratt.
Emelie tog madrassen på mitt golv och gjorde mig nattligt sällskap. Så jävla bra tjej! Följde henne till tåget idag, sprang in på HM och fick tag på ett höstplagg, en skjorta för 2 hundralappar. Lite stor, lite manlig. Den kommer jag bo i i höst. Tror jag drar på mig den redan nu när ja ska in till stan igen, denna gång med Erika.

autumn at Dinsko

Det här vill jag se svenska befolkningen stoppa sina fryssna fossingar i i höst. Från 399-699:-



Late

Sagt förväl till ett par norrbaggar (Pappas tjejs föräldrar från Norge åkte hem, efter en vecka här), och myste till det ordentligt med god frukost och ett par avsnitt av Laguna Beach i sängen, till ljudet av spöregnet utanför.
Nu är det dags att duscha och kleta på lite smink i ansiktet, för att möta upp Emelie & André på köpis. Saknad tjej!


Okej, förlåt för att jag må ha syndat. Bloggen har legat i döläge igen. Bjuder härmed er, på några korta berättelser om de senaste dagarna.

I måndags mötte jag upp Linnea Axelsson för en runda på stan, och en 3,5 timmars fika på coffe house. Underbar tjej.
På natten tvingade min lillebror mig upp på taket igen, för ett fint avslut på hans sommarlov. Där sussade vi sött, mysigt.
Tisdagen tog jag en snabbvisit till hemlingby köpcentrum med Julia för ett ärende, och sen tillbringa eftermiddagen i farmor och farfars stuga. Trevligt.
Mot kvällen åkte jag och Julia in till stan och McDonalds endast för en paj och milkshake. Desperata fetton.

Stugan

From one to another

Att sova på hustaket var galet mys, dock en aning kallt, men det funkade. Idag drog vi oss, jag, Josse, Erika, Catta & Sofia ner till ån för ett par timmar i solen.
Nu laddar jag om för att snart dra mig ner mot stan för en eftermiddag med Linnea Axelsson. Vi hörs!

Bump in the road

Tar vara på sluttampen av sommarlovet - stranden idag igen, i hopp om att ändra nyans på min svennebananhud. Men denna gång med 2 fina, Erika och Sofia. Lovely.
Kvällens planer är att sova på min pappas tak med 4 underbara tjejer. Detta kallar jag sommarlov.

Erika och jag

Erika, Sofia & jag

Utsikt

Sofia och Erika

Bikini on sale

Bikinin jag köpte igår på HMs rea. Om 34 dagar plaskar den i Tunisiens vågor med mig. Great!

Cry when you get older

Har sett att läsarantalet här på bloggen har ökat kraftigt, vilket känns otroligt roligt och gör mig mer peppad! Samtidigt lite läskigt faktiskt, jag blottar ju mitt liv för x antal personer, och många av er har jag inte en aning om vilka ni är. Men det är det som är charmen med det hela, att jag får skriva av mig, berätta och visa i bilder, för en för mig, hemlig publik. Ganska kul faktiskt. Tack!

Nu åter till verkligheten, och vi lämnar min predikan för denna gång. Tog mitt pick och pack idag och följde med mamma och Peter ut till Hedåsbadet. En dag på stranden med musik och en bok. Avslappnande, och ganska skönt.
Nu ska jag dra mnig iväg mot Julia för mys på bortaplan!

Fredagen den 13:e

Nu blir det många korta och snabba inlägg. Och här är ännu ett!
Stadsvandring med Anna, plus Catta en sväng. Fyndade en bikini på rean - ehövs inför Tunisien.
Käkade lunch inne på sommaryran - Langos. Nå så sketna gott!
Trampandes på cykeln påväg hem möter jag Julia, vänder och följer med henne in till stan för några ärenden.
Och hon följer sen med mig till Ikea. Nu är rummet nästintill klart!
Nu ska jag trycka i mig något i matväg och fixa mig lite, för en kväll på sommaryran.

In the shadows

Ännu en snabbis här. Finns inte mycket tid just nu.
En trevlig dag ute på havet igår. Åt gott och gick runt och mös. Förlängde kvällen med en kvällsprommenad med fröken Erika inatt.
Nu sitter jag här, med frukosten framför mig och ska iväg in till stan och möta upp Anna.
Och har ni tänkt på att det är fredagen den 13:e idag? Ha en bra dag!

A quick one

Bion var helt okej, Ingen jag skulle rekomendera för folk i min ålder, men som i Gustavs kan jag tänka mig att den skulle uppskattas.

Igår (Onsdag) Blev det en dag på stranden med Julia, mamma och Peter. Hur underbart som helst.
På kvällen blev det en uteservering inne i stan med Anna och Fia. Och Jädrans vad jag hade saknat dom!

Nu idag ska jag på en dagskryssning med Viking Line med mamma, Peter och Erika. Vi ska snart åka så nu har jag brottom, dags för frukost!

Bio + käk

En sen present: Bio och resturangmys med den minsta av mina 2 bröder står nu på dagens schema. Karate Kid och Max, märks det att han är 11? Men okej, ärligt, jag klagar inte. Tror detta kommer bli mys. Nu måste jag dra, hörs!

Hang with me

Sängläge ett tag med andra avenyn i rutan på morgonen. Nyduschad nu och ska dra in och spela minigolf med 2 fina vänner. Ikväll blir det bio med lillebror. Vi hörs!


Back to bed

Mammas kille peter kom och hjälpte mig och nu är rummet i princip klart, men ni får inte se det än. Det fattas lite småsaker. Men jag kan avslöja att jag är mycket nöjd över min prestation.
Nu säger jag godnatt för imorgon väntar valbobadet!

Here we go again

Tog ett break - inte för att det varit hektiskt, det bara behövs ändå. Bara vara hemma med familjen och inte göra något vettigt.
Ärenden med mor&bror på banken och en tripp till Ikea. Inredningstankar tar över min skalle efter att ha umgåtts med E (som gör om sitt rum). Planer och idéer. Leker Simon och Tomas. Och Ikea gör allt mycket lättare. Älskar det stället. Jag ser bilder om min framtida lägenhet, lite spännande känsla sådär.
Nu ska jag städa rummet och lyssna på Hassle, för att sedan fixa och trixa. Ni får se resultatet senare!

Cause I would fall out into the night

Jag och Julia trampade iväg in till köpis och Ikea för "frukost". Fyndade även en tröja, ett par örhängen och ett halsband, alltsammans för femtiolappen. Tog mig en myskväll med Ben&Jerrys och film hos miss Edrosson.
Nu är jag tillbaka på hemmaplan, med kinamat i magen och ska leta fram nåt att kika på. Lutar åt andra avenyn.
Trotsar molnen och bär T-shirt (Weekday) och shorts (pappas gamla jeans) för att komma åt känslan av sommar.

Plus älskade läderarmband på bild 1, som jag fick av min söta mor i måndags. Tack!

Ännu ruvar fåglarna fast timmen är sen

En lugn och fin dag med Erika. Tog oss en tripp till Ikea och inte så mycket mer. Kvällen spenderade jag med Julia, varav hos henne jag befiner mig nu. Nyss tryckt i oss mos och köttbullar efter en kväll ute på vift. Gratis taxitur och en tid spenderad på en fest i Brynäs. Nu ska vi sova. Godnatt.

Vart ligger landet där man böjer bananerna?

Kvällens planer stavas: ERIKA. En fin, mysig sleepover in her house. Vi cyklade till Eken och köpte oss en varsin Ben & Jerrys nyss som vi snarrt tänker smälla i oss framför en film. En härlig avslutning efter en dag på valbobadet under den efterlängtade solen. Nu känns det som sommar igen!


Fint besök

Idag har jag hämtat ner min gullfia från Ljusdal! Tog 8 tåget imorse för att möta upp 4 åriga Emma (kusinbarn) på tågstationen och sen ta samma tåg tillbaka till Gävle. Det är första gången hon får åka ner själv och hälsa på, och man såg på henne hur stolt och förväntansfull hon var.
Det har varit mys hela dagen lång. Dagens tråkiga väder leder till inomhusaktiviteter - vi gjorde armband och halsband. Regnet avtog och vi tog oss hem till min pappa en sväng och hon fick provåka Viktors moppe. Snacka om glad tjej. En cykeltur klämde vi in däremellan också.
Nu sover lillfia och jag bjuder på några bilder från dagen. Imorgon hoppas vi på sol och en dag vid vattnet.

Stockholm 1-2/8 part: ONE

Efter 3 timmars sömn för min del tog vi 08.23 tåget ner på söndag morgon. Tog oss med tunnelbanans hjälp, till lägenheten i närheten av Globen, och fixade lunch och lämnade resväskorna. Sen vidare mot Grönalund för en heldag där med massa skratt, skrik och underbara stunder. Trotsade min rädsla för andra gången i mitt liv och åkte fritt fall. Inte bra för hälsan. Inte alls.
Drog oss tillbaka till lägenheten runt 22.30 för lite mys och gott att äta. Somnade gott och belåten efter en kanon dag.
Måndagen spenderades på stan med shopping, shopping, shopping och lite mat. Cattas mamma stod för skjutsen hem till Gävle igen, mycket snällt.
Tack tjejer för en grym resa, ni är guld värda!


Den sisa bilden är förbannat ful, men den förmedlar känslan av jetline på något sätt.

Nytt i garderoben

Fyndat i Stockholm


Linne//Gina Tricot//49:-

T-shirt//Monki//40:-

Spetströja//Bikbok//99:-

Kjol//JC//45:-

T-shirt//Weekday//100:-

Klänning//HM//99:-

Solglasögon//Monki//40:-

Sweet dream, or a beautiful nightmare

Tog mig en lång och välbehövlig sovmorgon till sisådär halv 1. Kändes som jag levde på 1600-talet ett tag då varken internet eller hemtelefon fungerade, och inga pengar på mobilen, men det löste sig tillslut och livet såg åter ljust ut.
Tog mig en tripp till köpis med Julia och mötte sen upp Erika en sväng. Nu tänker jag bjuda på några bilder och köra på det vanliga - somna till SATC, för jag ska upp tidigt imorgon och hämta min gullfia. Godnatt.

Dom bästa upplevelserna har man tillsammans

Okej, jag är så trött så jag tror mitt huvud lossnar vilken sekund som helst. Okej jag är nöjd över att det är Sex and the city på tv.
Okej, min kropp är slut med 2 dygn i Stockholm med Josse, Erika, Erika, Sofia och Catta bakom mig. Okej, jag hade det toppen på min resa. Nu tänker jag krypa ner i sängen framför SATC, sova läääänge imorgon och lägga ut bilder då, låter det okej?


RSS 2.0