I'm the man

Tänka sig att mitt tidsschema höll idag. 08.00 läkaren, 09.30 blodbanken, 12.00 kiropraktor och 15.00 jobb fram till 23. 
Fullspäckad dag, trött till en början, men ack så bra den blev ändå. Ordnat massa viktigt och haft ett fint jobbpass. 
Nu: soffhäng med Gustavsson & Mathilda. 
Tänkte dra ett avsnitt av one tree Hill också. säsong 5 nu, jag är helt hooked. Jag lever :o deras värld på dagarna. Längtar hem till nästa avsnitt. Tror inte det är så hälsosamt. 
Godnatt! 
 

Coastline

Så, en vecka har passerat sen sist. Det har varit mycket som pågått in min skalle. Världsproblem av olika slag. Eller bara personliga funderingar. Hjärnan går på högvarv. Försökt avskärma av lite sociala medier, få lite distans. 
Förra veckan var riktigt tuff, extrem ryggsmärta och 2 kiropraktorbesök. Sov hos Felicia 2 nätter också. Jobbade mån-fredag på det. 
Men hel del one tree Hill på det, inte illa. 
I onsdagss slutade jag 15, då passade jag och Felicia på att svira ihop lite tacos och gött. Och en eftermiddag i soffan. Baam. 
Helgen, den har spenderats med mamma och Peter på besök. En sån jäkla fin och bra helg! 
 
 
 
Så, denna veckan. Måndag och tisdag har passerat. Jobbat 12-20 i måndags och 13.30-23 igår. 
Idag var min lediga dag, som snabbt omvandlades till en arbetsdag på 15-23. 
Det blir en lång dag idag, klockan är nu 09.04. Jag har redan besökt läkaren (angående sjukdomen under sjukskrivningen i våras) och har ett besök på blodbanken nu 09.30, efter det en kiropraktortid klockan 12. Snacka om effektiv dag! Vi hörs! 
 

Give me a chance to miss you

Japp, dedär förra inlägget skulle publicerats tidigare idag.. 
Så, ryggen, hur tyckte du det gick idag? Förutom att jag gömde mig på
mjölkkylen och grät av smärta? Förutom att jag gick värre än en enbent, stelopererad kärring? Jorå, annars gick det bra. 
Ligger nu raklång i soffan framför OTH. Bättre än såhär har jag definitivt inte haft det idag. Tack och godnatt! 

Mojito-helg

I torsdags jobbade jag 10-18, kom hem och hade en planerad skypedate som ej blev av. Hamnade i soffan framför OTH istället. Fint det med! 
Fredag, jobb 10-18 och en till dejt som försvann. Men fan, just nu njuter jag så mycket av ensamhet så en kväll i soffan med en pizza och OTH klagade jag inte över. Och fan så blödig jag är just nu. Cried like a baby i flera timmar. Det behövde inte ens vara sorligt i serien, jag grät ändå. 
När Tilda kom hem åt vi sushi (som jag försöker lära mig äta) innan vi la oss. 
 
Bilder från mina 2 OTH-mys och hiss-selfies påväg till jobbet. 
 
Lördag, jobbade 10-18 och direkt när jag slutade svirade jag om och drog hem till Fille där hon och Erlend var Drink-night. Hemmagjorda mojitos och bra vänner. Fan svårslagen kväll! 
Dansade oss in på Ballroom och sen vidare på Elsker. En riktigt kul kväll! 
 
 
Söndagen, vaknade 15 (???!!!) och låg i soffan framför OTH i princip hela eftermiddagen. Tog mig hem till Fille mot kvällen där jag blev nattgäst.
 
Nu, måndag. Ryggen har bestämt sig för att spåra ur  totalt och är påvåg att låsa sig. Great. Blir en bra dag på jobbet... 

Fri

Tjollahopp tjollahej! En ledig dag som startade på gymmet. Och mamma vilken jävla träningsvärk från igår alltså.. Snacka om otränad. Men jag körde på och fortsatte sen med frulle med Tilda här hemma. Drog sen till Majorstuen och strosade runt i flera timmar. Gjorde ärenden och shoppade. Älskar fan att gå på stan själv och shoppa. Så skönt! 
 
 
Sen kom Fille, vi fixad ett sista viktigt ärende innan vi drog till Ikea. Käkade och handlade viktiga saker blandat med lite mindre viktiga. Det bästa av allt - en rullgardin! Äntligen, efter 1 år och 9 månader ska jag få det mörkt I rummet. Längtar<3
 
Lite problematiskt att få det mörkt då hela väggen är täckt av fönster, och gardinerna är halvtransparanta. Så nu ska jag byta ut tightsen jag knyter runt skallen mot min nya rullgardin för att få det mörkt. De va på tiden! 
Nu: sovdags! 

Night

Känner hur träningsvärken kommer krypandes.. Jobbet gick fint och nu ligger jag nedkrupen i sängen framför OTH. Tack för idag, godnatt. 
 
 

Puster vi fortsatt

Idag jobbar jag sent, 13.30-21.30. Startade då dagen med en sväng på gymmet. Insåg att det var så längesen jag var där, så jag tappat bort gymkortet. Kan inte säga att jag är imponerad av dagens insats, men en mjukstart är bättre än inget. Insåg även hur mycket jag saknar gymet. 
Nu: grötfrukost och musik. Snart dags för jobb. Vi hörs! 
 

Thinking out loud

Nu var det ett par dagar sen igen, sedan sist har jag dragit en 6-dagars arbersvecka och under fritiden har jag tagit en PW hem från jobbet mer Felicia i onsdags,
 
tagit en runda på stan i fredags med Fille för att vi sen mötte upp Erlend för middag och ost&kex hos mig. 
Roomiesarna hade dragit på äventyr till Malmö så jag var home alone hela helgen, så som jag njöt! När man bor 3 uppskattar man den ensamtiden man får. 
Brann gjorde det på våran gata också. När jag såg en brandman började jag gråta, för jag tänkte på vilket otroligt fint jobb dom gör. Snacka om blödig tjej med ett humör och psyke som gått upp och ner nu den senaste tiden. 
 
Fille gjorde mig nattsällskap och på lördagen vaknades det jobb 13-21. 
Kom hem och kroppen värkte av utmattning. Slog mig ner i soffan med nötter, Kesam lime + blåbär (mitt nya beroende) och en film. All alone. Så jävla perfekt och så jävla vad jag behövde det. Så party var min lördag, men ack så fint de var de med. 
Söndahen kikade Erlene och Fille förbi. Soffhäng med film och thaimat till middag. Bra söndag. 
 
 
Nu: måndag, ny vecka. Jobbade 12-20, sen släpade jag och Fille hem en varsin träpall från mitt jobb. Inredningsprojekt p G. Nu: sängliggandes framför One tree Hill. Godnatt. 

Down

Fixat ärenden och sagt hejdå till Mina. Nej, rättning, jag har sagt "på återseende" till henne. Fina mina, kommer sakna henne och längta tills hon kommer tillbaka. 
Jobbat 13.30-21.30 och haft en pissdag. 
Nu ligger jag i sängen framför One Tree Hill och kvällsfika. Ska nog gråta mig till söms också. Inte för att livet är ett brinnande helvete, utan för att ibland måste hjärtat lättas för att morgondagen ska bli ljusare. Toppar och dalar. Ikväll saknar jag min familj. Godnatt. 
 
 

Kung över ängarna

En helg har passerat, och likaså en måndag. 
Lördagen spenderades på jobbet 10-18, den svirade man om och hamnade på takterrassen med tjejerna + Erlend för att fira mina som fyllt 20! Drack vin och hade de allmänt gött. Vi drog sen in mot Lawo och dansade tills stängning och avslutade med en fet maxburgare. 
 
Söndagen sov jag mest bort. Sov bort en dejt mer Erlend också. Woops. 
Avslutade med film (when a man loves a woman - såå fin) och bakisgott med roomiesarna + Mina. 
 
Idag, måndag. Regn & åska. Jobb 12-20 och en kvällsprommis med Mina. Hon flyttar hem till Sverige imorgon, fan vad jag kommer sakna henne. 
Nu: sovdags. Godnatt. 

Safe

Kickade igång dagen med en pw runt 7-snåret imorse och fortsatte med jobb 10-18. 
Mötte sen upp Erlene och Felicia som va hjältar som ville hjälpa mig att bära min nya säng genom halva Oslo. (skaffat mig en större säng, finally!) Så där spatserade vi genom stan, släpandes på en säng.
Firade att vi var så duktiga med en tacokväll efter det. Fina grejer! 
Nu: dags att sova, i min nya säng, godnatt. 
 

RSS 2.0