Äntligen framme på Peace! Satte upp tält i...

Äntligen framme på Peace! Satte upp tält igår, sen gled vi runt och hängde på campingeni lyckades hitta sanna, julia och malins tält så där hängde vi en hel del. Spårade lite mot slutet och man tappade bort varann om vartannat. Lyckades glömma sovsäck så frös en aning inatt. Nu hänger vi i våra solstolar och de är helt underbart här!


Fred och kärlek

Vid 5 ska jag vara hemma hos pappa, ta emot tjejerna och sen dra till PEACE & LOVE! Så sjuuuukt taggad så jag vet inte vad! Kommer hem på söndagmorgon, vi hörs då!
Ha en fin vecka, för de ska banne mig jag ha!

Som om allt kommer stå still medan jag lever ett annat liv

Tog en lång ordentlig dusch, brummade iväg till köpois för att fixa gamla mobilen och nu ska ja packa enr det sista, och sen fortsätta på Spanien packningen.

Idag är de full rulle - ikväll drar vi til...

Idag är de full rulle - ikväll drar vi till peace!!!!!


Tårar av kärlek och ilska

Dessa dagar då jag inte synts här har jag firat midsommar i hille med anna, Johanna, Julia och josse. Fina vänner gjorde min kväll plus massa gott att äta. Nattgäst i form av josse, vi va påväg spontant ut på en cykeltur och vara inbjudna på sent finbesök, men jag har även stött på djävulens påhitt denna helg. Lördagen va mörk. Tårarna rann konstant och tankarna var icke ljusa. Gick inte att förklara varför, livet kändes bara totalt upp och ner och helt uppfuckat. Tur man har fina vänners axlar att få gråta mot och växla det med skratt. Erika kom över för några avsnitt av vänner och kvällen avslutades i josses lillhus med henne, Erika och Sofia. Efter hämtmat, spel, fett och några somnade vi gott tillsammans. Vår avskedaträff för denna sommar. Världens bästa tjejer. Idag kramades vi hejdå med tårar. Packat inför peace och Spanien och haft Erika här för vänner-mys. Sista gången ja träffar henne innan skolan börjar igen. Fyfan va ja kommer sakna er, världens bästa människor. Jag har även känt en enorm saknad. Känns som om ja lämnar ett liv med för nycket ouppklarade saker bakom mig från nu och en månad framöver. De är mycket. Samtidigt som de blir skönt att låta tankarna fokusera på annat ett tag. Nu ska ja somna framför vänner, känner mig helt tom, de går inte att förklara, men ändå så full av känslor.

.

Nej, ingen bra dag idag.

Midsommarafton

Somnade inte förrän halv 6, somnade gott framför vänner med ett leende på läpparna. Väcktes 10, skjutsade familjen till tåget, sov nån timme, kört runt och gjort massa ärenden och nu fixar ja de sista. Drar snart ut till Hille för midsommarfirande med fina vänner. Glad midsommar!


Låg kvar i sängen fram till halv 5 framför...

Låg kvar i sängen fram till halv 5 framför vänner. Ryckte upp mig och städade rummet grundligt. Så jävla skönt! Sen sydde ja till några shorts osv inför peace och Spanien. Tog sen emot 3 pinglor, mös med paj och några vänner avsnitt. Där har ni min torsdag. Nu kikar ja CSI med Viktor innan ja somnar. Godnatt!


Påminnelse till mig själv

Att blicka tillbaka, grubbla och känna dig efterklok gör dig inget gott. Försök förbättra det från den utgångspunkt du befinner dig i nu. Då ser du det från den ljusa sidan.

Closer then now

Vaknade runt 12, kika ut och jorå, de regnar. Värdelöst. Ligger kvar i sängen framför ett par avsnitt av vänner och käkar en skål med jordgubbar och mjölk. Lika bra.

Today

Skrev packlista med Linnea med en varsin skål soppa framför oss och Anna på skype. Bilen till ÖB och Rusta. Här inhandlades saker som pressenning, våtservetter, konserver, plåster m.m. En lyxshake på Max med Axelsson, sen sista ärendena på stan. Nu är allt inhandlat inför Peace och Spanien. Däcka på soffan sen bryggan med en saknad Josse 20-00.30. Fick höra Alanya historier eftersom hon kom hem inatt. Fy i helvete va jag längtar! Avslutade kvällen med jordgubbar och glass med äldsta lillebrodern framför HIMYM. Nu: Godnatt.

Vecka 23

Dagarna bara flyger iväg och vecka 23 var det sommarkänslor överallt. Den första delen har ni redan sett, den andra halvan av veckan får ni här i en bildbomb.




På onsdagen gick Viktor ut 9an och Gustav 5an, så det bjöds på jordgubbstårta

Bryggan med Sofia på dan, glass och jordgubbar där med Erika på kvällen, senare anslöt sig även Josse och Sofia. Deärefter ungefär 50 sånnahär camwow bilder på min telefon.

På torsdagen hade vi skolavslutning med fina klassen, där det bjöds på tårta


Vasas student och grattade Linnea Quick


Klassen grillar, myser och festar hos Julia. Världens bästa klass!

Hamnar på slick närmare 12

Mimmi åker moppe medan jag och Fia cyklar hem runt halv 4.





Upp tidigt på fredagen, tåget mot Emelies student. Utspring, middag och jag hakar på de glada studenterna ut. Grattis! Sista bilden hängde jag runt halsen på henne vid utspringet.

På lördagen myser jag med mina favoritungar. Emma hittade den roligaste appen på min mobil, åter igen, albumet fylls med liknande bilder.

Jag åkte tåg hem själv med musik i öronen - en av mina favoritplatser.

Är bilderna inte från mig, är dom av M, S, C eller A.

Inköpslista

Sitter i solstolen och inväntar Axelsson. Vi ska skriva inköpslista med Anna via kype till Peace & Love. Det närmar sig nu. Och idag är äntligen solen framme ordentligt!

Två innan ja somnar

Bara två saker jag vill få sagt innan jag somnar. #1 idag röck jag loss min stortå nagel som hade damp. Nej det är inte snyggt på en fläck. Får nog köra på plåster för att pimpa upp den lite. #2 ett stort jävla grattis till världens finaste Anna som knep körkortet idag! Fan va du är grym! Nu tänker ja somna till nåt avsnitt av vänner.

Jag skulle sakna den där stunden som vi har

Efter en kebabtallrik som var sjukt efterlängtad efter ungefär 0% mat i magen gick vi hem till mig för lite filmmys - No strings attached. Mysig film!

Vet ni att de är nå speciellt med denhär bryggan? Absolut en av mina favoritplatser. Den gör att man mår bra, blir lugn och känslosam. Där brukar jag och Erika sitta under sommrarna och prata om livet. Det är bara Juni och dedär va en av de sista gångerna de hände denhär sommaren. För efter helgen kommer inte jag och Erika kunna ses på HELA sommaren. Fruktansvärt. 

Nu ska ja strax krypa ner, ska bara fixa lite bilder som kommer i ett inlägg imorgon. Godnatt.

Jag gråter bara i regnet

En utsida till synes stark. Stark för att klara av en vardag med ett leende. I hopp om att detta leende bygger upp en annars trasslig insida. Men när omvärlden blundar eller inte ser, blir leendet vagare och sanningen kommer fram. En utsida är alltid en utsida. Man kan inte alltid döma genom den. Den kan visa en ärlig sanning med ett leende, samtidigt som detta leende betyder ärlig lycka och kärlek kan det på samma gång vara en fasad för att dölja ett trasigt inre. Dessa två kan komma ut ur samma uttryck, men samtidigt vara lika ärliga för det, fast med olika mening.
Det finns stunder insidan och utsidan är närmare varandra, nu är en sådan. Jag känner mig vilsen och lite rädd. Samtidigt som livet är fint, det bjuder på så mycket. Känslor i olika former som inte riktigt kan placeras. Känslor som kan. Tankar som inte riktigt kan placeras. Tankar som kan. Vet inte riktigt vart jag vill komma med denna text. Vet nog inte riktigt vart jag har mig själv just nu.

Sitter på bryggan med Erika och en kebabta...

Sitter på bryggan med Erika och en kebabtallrik. Så jävla hungrig, ja har ätit en tekaka till frukost som ja fick kämpa i mig, detta kan va de sämsta beslut ja tagit. Men de vattnas så fruktansvärt i munnen, ja får väl svälja de helt då, för i ska de!


18/6

Interpool i lördags genom min Iphone. Förkrök med Fia och Mimmi hos mig, sen Interpool med ett gäng härliga människor.

Come on out and dance, If you get the chance

Ska skicka iväg mitt personliga brev till Åge snart, det är han vi ska jobba hos nere i Spanien.
Attbero på det, jag hinner inte riktigt greppa tag i tiden just nu. Hinner inte riktigt med livet. På söndag måste jag packa inför en hel månad framöver. En hel månad! Hur man nu gör det. 
På måndag eller tisdag drar vi till Peace & Love, vi kommer hem på söndag morgon och söndag natt drar jag och Linnea till Spanien i 3 veckor. Helt sjukt att denhär karusellen snart börjar, den som hela tiden har känts så sjukt långt bort, men så jävla lockande! Vet inte om jag ska skratta eller gråta just nu. Men missförstå mig inte, jag är sjukt lycklig över det ändå!
Jag behöver ha saker planerade för att få vardagen lite ljusare, men just nu går det nästan för snabbt och jag har hamnat i en liten känsloperiod igen. Och sen, vart tar tiden vägen? Ofattbart. Men fan så kul vi kommer ha!


Lunch och PW igår.

Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå

Gjort några ärenden på förmiddan och nu tar jag det bara lugnt. Njuter av solen som äntligen är framme! Funderar på att käka nåt, är hungrig, men nej juste, ja va hos tandläkarn igår och dom spände tandställningen som aldrig förr inför operationen. Hej svälta i en vecka!

De va nånting i luften den hösten, de va dimman och ljusen och rösterna

Lunchade och pratade packlista inför Spanien med Axelsson på stan. Nu tittade solen fram, så ja är ute på en powerwalk med musik i öronen. Behöver rensa tankarna en stund.

Somliga går med trasiga skor

Ja men kul att alla mina appar på mobilen har lagt av att fungera. Jättekul. Verkligen.

Never say never

Godmorgon! Klockan ringde nyss, men ligger kvar och drar mig lite. Ska ta mig in till stan idag för tandläkarn, möta upp Axelsson en sväng så ska vi fixa de sista inköpen inför Spanien. De är nära nu! Sen lutar de mot en fika med 3 fina tjejer. Nej, nu läre jag hoppa in i duschen, vi hörs!

So there you are, crossing my mind, for most of the time

Somnade sent med varma tankar riktade en bit bort, vaknade, helt slut när Julia kom idag. Efterlängtad kvalitetstid med henne, sen filmmys med Erika och Sofia. Hämtar mamma vid tåget runt 9, så va denna ljuva tid som ensamhemma från tors-sön över ännu en gång. Hängde med Sofia fram tills nyss och nu ligger jag i sängen, redo för att sova. Där har ni min dag. Godnatt.

För de är lördag

Sitter här och dricker vin med Fia och Mimmi, vi drar senare in till interpool och möter upp lite andra härliga människor!

I'm may be bad, but I'm perfectly good at it

Legat i soffan hela dagen, hur skönt som helst! Erika drog nyss och ja städar ihop lite här nu - ikväll drar jag och några tjejer till Interpool. Nu måste jag in i duschen, för snart kommer Fia och Mimmi!

Mimmi, jag och Fia i torsdags

God morgon

Nu sitter jag i soffan med Erika, invirad i mitt täcke och äter macka och dricker oboy framför Eva & Adam. Huuur mysigt som helst, och oboy, de är typ hur stort som helst för mig. Med en mamma som tandläkare fick man aldrig dricka oboy som liten, så igår snodde jag med mig lite hemifrån pappa. Nu ska ja åter fokusera på Eva & Adam!

Fredag

New tork I love you, godis, kladdkaka och en Erika. En fin fredagkväll!

Senaste dygnet

Min altan i solskenet med Fia, Julia, Merima, Salinas och Andres. En fin start på en fin kväll. Mingel & bar's happy hour, shot & cider á 33 kr, Söderhielmska en stund, jag och Fia tillbaka till Mingel. Mötte upp Mimmi och Conne, hänger på Mingels terass med sköna människor och hamnar på Slick strax efter 12. Avslutar i en dubbelsäng med Mimmi och Conne.

Frukost med Mimmi, då Conne dragit till Jobbet, snackar gamla fyllor, tar emot Fia och drar in till Mingel för att luncha med Anna och Fia. Pratar i några timmar. Äter macka och dricker té. Perfekt syssla för dagen. Nu: Inväntar Erika för fredagsmys!


Min altan

Mingels Happy hour

Söderhielmska

Mingel & bar

Den givna cheesen efter 2

Kirra skjuts hem av bror på moppen.

Dagens "dagen efter-outfit"

Lunch + Fias gratis (förmodligen fylle-tillflörtade efterrätt, eller va vet vi)

Nu ska här bakas kladdkaka inför kvällens ...

Nu ska här bakas kladdkaka inför kvällens myskväll med erika. Och ja som hatar att baka! Men va gör man inte för fina vänners skull? Slänger upp ett inlägg med bilder när kladdkakan är i ungnen!


Med mina fina

Nu sitter ja på ett bakishäng på mingel och lunchar med Fia och anna. Och personalen känner igen oss sen igår, så nu fick Fia en gratis efterrätt, undra om flörta med personalen igår eller?

Jorå, vi drog oss in till mingel och bars ...

Jorå, vi drog oss in till mingel och bars happy hour och sen söderhielmska, och sen mingel igen där vi mötte upp Mimmi och conne. Fortsätter på slick där vi skakar loss tills vi är helt slut. Fixar skjuts hem av brorsan på moppen och nu ligger ja i en dubbelsäng med Mimmi och cornelia. Det får avsluta en fin kväll, inte illa!


Chillar på min altan med fina vänner i sol...

Chillar på min altan med fina vänner i solen ned musik och lite alkohol. Alldeles perfekt enligt mig!


Om sanningen ska fram

Skjutsat mamma till tåget, tagit hand om tvättstugan i 3 timmar, gjort världens godaste pastasallad till lunch med ananas, lax, räkor m.m., njutit av solen med ananas och Sofia. Nu ska ja käka nåt och sen invänta några fina tjejer för kvällen!

Stockholm över dagen

Missbedömde vädret och böt om till shorts då solen sken i stora staden. Shoppade, åt gott, drack en is chai latte, skrattade och hade det sjukt bra. Jag diggar pulsen i Stockholm, och ja diggar Linnea ännu mer. Finns praktiskt taget ingen bättre människa! Världsbäst!



I spend trust despite of everything that I've lost

Powerwalkade med en fin vän och tog en en låååång varm dusch med hårinpackning och grejer. Nu ska ja sova gott hade jag tänkt. De låter bra, eller hur?

Däckade som vanligt på soffan, efter att j...

Däckade som vanligt på soffan, efter att ja tog bilen och gjorde några ärenden åt mor min. Känns som om ja skulle kunna sovs i 3 dygn typ.. Nu har de slutat regna iaf, så ja är påväg mot Erika för en power walk!


Jobbet ringde in mig 07.50. Hoppar upp ur ...

Jobbet ringde in mig 07.50. Hoppar upp ur sängen och skyndar dit eftersom vi börjar 8... Skön arbetsdag till strax efter 2, dock missade ja tvättstugetiden ja lovat mamma att ta på förmiddan. Snäll dotter som hon har tänker ja gå ut och kolla om de är ledigt nu. Oj, vuxen poäng till mig i detta inlägg. Cha cha bloggen, missa tvättstugan pga jobbet. Sen ska ja däcka framför en film, för de regnar ändå bara.


Keep you by my side

Jag har haft världens finaste dag, tack vare världens finaste vän!
Buss till Stockholm 8.30, hade avklarat Monki och 26354st HM runt halv 3? Ska man skratta eller gråta? En kinamatsbuffé klämde vi även in. Resan och maten bjöd Linnea på, världens finaste!
Shoppade och fick med mig arbetskläder till Spanien + allt ja planerat att köpa. Riktigt nöjd! Älskar känslan av nya kassar att packa upp! Nu kryper jag ner, så slänger ja ut bilder imorgon. Godnatt. Och till dig Linnea, Tack, jag älskar dig!


Efter en riktigt fin dag är vi åter på bus...

Efter en riktigt fin dag är vi åter på bussen med 4 döda ben och x-antal kassar fler. Fyndade, käkade och njöt! Får se hur länge vi håller oss vakna på bussen nu...


Båda 2 däckade rätt snabbt på bussen och n...

Båda 2 däckade rätt snabbt på bussen och nu när vi kikar ut genom fönstret ser vi att vi missbedömt vädret en aning, så vi tänkte försöka köpa nå nytt att byta om till. Strax hoppar vi av bussen. Ha en fin dag!


Nu sitter vi på bussen påväg mot Stockholm...

Nu sitter vi på bussen påväg mot Stockholm, detta kommer bli en bra dag! Vi hörs senare.


Two minds that once were close, now so many miles apart

Att bygga upp en stark mur på utsidan för att orka bära världen på mina axlar, det är jag bra på.
Men bitarna på insidan faller mer och mer isär. Då även en tyst mun kan såra lika mycket som den som utrycker sig fel. Det är det muren för tillfället skyddar mot. Små sprickor där det tränger igenom finns alltid. Det är dom som gör det möjligt för bitarna att falla isär.
Inte känna den kärlek man förtjänar eller så länge längtat efter, bekräftas om och om igen. Det gör mer ont än vad utsidan visar. För där finns den muren som för tillfället gör dagen lite lättare. Vad gjorde jag utan den muren?

Släppa, få hjärtat å lätta

Däckade på soffan, kroppen är helt slut. Grå, regning slapp dag. Perfekt. Nu:kopplat in högtalarna och satsar på att städa/rensa rummet.
Imorgon tar jag en dagsvisit till Stockholm med Axelsson. Kollar man väder-appen verkar vädret bli blandat sol och lite regn. Vi håller tummarna. Vi hörs!


Like not do anything

Sprang in på hälsocentralen i regnet, nej nageln ser icke bra ut. Lossnar den inte inom ett par dagar måste dom kanske ta bort den. Hejudamej.
Nu fixar ja ihop lite lunch, men tröttnar nog innan det är klart. För laga mat är förmodligen de tråkigaste som finns. Sen kryper ja ner framför en film, eller nä, HIMYM. Jises va jag behövde en sånhär dag! Typ en sånhär:

På häslocentralen! Sitter nu i vän...

På häslocentralen! Sitter nu i väntrrummet, måste undersöka min tånagel som är helt cp och fasttejpad. Kanske vore lika bra att amputera bort hela tån? Ja den som lever får se!


Linnea drog precis till jobbet, efter en l...

Linnea drog precis till jobbet, efter en liten frukost kryper jag ner under mitt varma täcke igen. Att sova ut står på schemat. Hörs!


Chillade hos Erika ett par timmar med popc...

Chillade hos Erika ett par timmar med popcorn, musik och snack. Cyklar hem i shorts, vi stannar upp efter vägen och pratar lite för länge än va vi borde. Precis som vi alltid gör. Vet ni? Då äre sommar! Nu cyklar ja och möter Axelsson för en spontan övernattning hos mig. Perfekt!


All the right moves

Asgod mat, firade Willes student, Grattis!
Förmodligen enda anledningen till att jag åkte dit, även en tyst mun kan såra. Tog cykeln och en påse popcorn hem till Erika, som hon förövrigt poppar just nu!

Här gör jag mitt första mobil-inlägg! ...

Här gör jag mitt första mobil-inlägg! Sitter nu på tåget påväg hem från Ljusdal. Älskar att åka långt, bil som tåg. Med musik i öronen kopplar jag av och får tid att tänka. En av mina favoritplatser! Dock vill jag inte riktigt hem, för Ljusdal får även det mig att koppla av, men nu direkt när ja hoppar av tåget hämtar pappa upp mig så ska vi på kusin Willes studentmottagning. Bra, för jag är hungrig! Nu rullar give me everything i lurarna, dags att njuta! De är en låt som antigen taggar upp mig till partyhumör - eller som nu, får mig känslomässig. Vi hörs!


Häsla till satan, vi hörs!

Kan förövrigt tillägga Ljusdalingar förmodligen är världsmästare på att stampa när dom dansar. Duktiga på att pricka in min uppfuckade nagel som ja tidigare haft både blånagel och nageltrång på. Jo när ja går hem inatt blöder ja som fan, och nu är den helt lös och ja kan ta bort den helt. Fint fastplåstrad så den inte lossnar. Myyys.

For all we know, we might not get tomorrow

Hade en gryyyym dag igår, så jävla kul att få vara med och fira Emelies student! FYFAN VA DU ÄR BRA!
Såg hennes utspring, åt gott med hennes fina släkt och förfestade hos henne när vi gjorde oss iordnng flr kvällen. 
Vi drog ut på Köpingen (Överstättning för oss andra: Köpingen = stan här i Ljusdal. Beror förmodligen på storleken av denna "stad", eller byhåla? eller nåt däremellan. )

Gled in på en random förfest och sen drog vi till Stadt där vi dansade tills svetten bokstavligt talat rann. Så jävla härligt att åka från Gävle, byta miljö och umgånge för ett tag. Sen utgång på ett nytt ställe är ju helt underbart då man inte känner alla eller alla känner en. Då gör de inget om man spårar en aning.

Sov ut och vakna halv 1, möös med lång frukost och en fin vän, nu sitter ja kvar i Emelies lägenhet och väntar på att min kusin ska hämta upp mig. Ikväll ska mysas med henne och mina kusin barn. Härligt!

Studentens lyckliga daaaar!

Ruggit död tjej tog tåget imorse, sov hela vägen typ. Det förtjänade jag. Älskade Emelies student, hon va så fin! Grattis!
Nu ska studenten firas - nu förfestar jag och hon för sedan inta krogen! Och jävlar i min låda va de tar idag - solsting blandat med en 2 dagars - kvällen kommer bli gaaalen! Hööörs!

You spin my head right round, right round

Skolavslutning, Linnea Quicks student och fest med klassen som avslutades på ett smockat Slick. Ja är helt slut, men nu ska jag ta tåget upp till Ljusdal och Emelies studentfirande. Vi hörs!

Time has go in the speed of light

Viktors skolavslutning imorse, jordgubbstårta, bryggan med Sofia, en sväng med bilen in till stan, bryggan med Erika, sen även Josse och Sofia. Min dag i korthet. Nu ska ja strax sova och få skolavslutning imorgon. Okej vänta, vart fan tog denhär våren vägen?

Genom min iphone






Stunder jag berättat om men inte visat i bild, de senaste veckorna - powerwalkat med Axelsson, Kikat GD/GIF med Josse, skrivit packningslista inför Peace med Julia och Lady, sagt hejdå till Erika som åkte till Cypern.

Moments that light up your life are memories being creating

Det har nästan känts som sommarlov redan, speciellt den gångna helgen onsdag-måndag. Extremt fina dagar då jag njutit till tusen. Passar på då den riktiga sommaren inte kommer spenderas speciellt mycket i Gävle eller Sverige. 
        - Ensam hemma, festat, umgåtts med störtsköna människor, spårat, grillat, djupa samtal med älskade vänner, uteserveringar, drinkar, myskvällar och somnat i en fin famn.

 

Onsdag

Torsdag



Fredag


Lördag

Måndag

Mött ledsna ansikten. Mött glada. Känt en saknad känsla. Känt värme. Känt kärlek. Känt känslor åt alla olika håll.
Där var bilder som sammanfattar dessa dagar. Tack för fina stunder.

Here she comes with a master plan, and I'm starting to lose control

Jag har haft en sån jävla bra dag! Världens finaste!
Började dagen i boulongern med klassen, stekande sol och volleyboll. Drog vidare till Adam och hans altan med Sanna, Malin, Lilja, Mimmi, Julia, Martina, Lukas och Adam. Solade, volleyboll, och umgicks med härliga vänner. Hur hääärligt som helst!
Skjutsar minsta brodern på träning och passar på att dra med mig Fia för 1 ½ timme vid stranden under väntan av träningen. Årets första ordentliga dopp, check!
Snäll syster som man är bjuder man lillebror på max, okej jag mutade honom, sen mötte ja upp Axelsson och Amanda för nån timme vid ån.
Älskade underbara vänner, sol och skratt. Dagen har varit perfekt!
Nu ska ja krypa ner framför HIMYM och somna gott. Imorgon är jag ledig.

Boulongern mys

Adams altan

Ladis med Fia

Ån med Amanda och Linnea.

Blandade bilder från mig, L, S och M.

I can't give you a reason to go away

Alltså uuuuuunderbaaaaar dag. Och nu ska ja möta upp Axelsson och Amanda, så ja bloggar senare, hörs!

What are the words

Skjutsat på match, hämtat vid tåg, åkt på match o.s.v. Massa bil idag. Nu är ställningen återställd och ja är inte herre över huset längre, lite synd faktiskt. Hämtade mamma vid tåget och följde sen med på Gustavs match. Mot kvällen mötte jag upp Anna för Cofféhouse uteservering i nån timme. Riktigt härligt, och vädret är ju underbart!

You're like no one else, but I can't tell why

Söndagsmys med Fia, fin tjej dedär! Totalt vänt på dygnet och vaknade nyss, nu ska ja ut i solen innan jag ska skjutsa bror på match och hämta mamma vid tåget. Livet som ensamboende är över...

Längs Hagaströms gator

Jorå, en powerwalk med en saknad Linnea Quick nurå!

It is the distance that makes life a little hard

Tanken var jobb - min älskade käke hindrade mig. Sov ut ordentligt istället med Sofia vid min sida. Jag klagar då inte.

Kör nu på Spotify på högsta och varvar altanhäng med städning. Jag älskar att vara ensam hemma! Fast sen visar de sig att man vart de sen i onsdags också på huset - städning är ett måste nu!
En annan sak är att jag blivit sjuuukt sällskapssjuk den senaste tiden. Förr älskade jag att få mina ensamma stunder ibland, men nu blir jag så sjukt rastlös och vill ha någon annan runt mig typ konsant.


Gårdages lördagsmys - gott, Sofia och Eva&Adam på tvn. Nostalgi!

Ler med dig vid min sida

En kanonkväll igår, käkade gott med fina vänner och dansade loss både på Goya och Slick. Efter sista bussen hem ringde Pontus och ja gick några hus bort för en efterfest på hans altan till halv 6 på morgonen.
Nu kör ja på lördagsmys med en saknad Sofia! Film, jordgubbar och annat gott, vi hörs!

Took my life from negative to positive, And I just want y'all know that, And tonight, let's enjoy life

Hade världens bästa tjejkväll igår! Fan vilka fina tjejer. Tog bilen och hämta hem pizza och kebab, mööös hela natten och somnade gott alla 3 i en dubbelsäng.
Tog vara på lite sol idag, fick spontanbesök av kusin Jörgen och tog oss in för en drink i solen på brända bocken. Vi kom på att vi vill köra på en utgång ikväll, så nu ska ja hoppa in i duchen och ta emot tjejerna - denna gång äre girls night out!

På brända bocken för nån timme sen!

Next to these arms

Jag hade världens finaste onsdag igår! Rejäl håltimme mitt på dan då jag och Julia drog hem till henne för att laga asgod lunch!
Tog emot fint folk på kvällen för en härlig förfest med Anna, Wille, Wille, Christoffer, Julia, Per, Linnea, Salinas, Merima, Cagri. Solen tittade fram så vi satt ute på altanen och grillade och chillade. Sista timmen spenderade vi inne. Dansar loss inne på Goya som var proppfullt, missar sista bussen hem men löser det på ett fint sätt. Vaknar lika fint och hemma till ett hus av kaos vid 12-halv 1. Tar emot Axelsson för en lunch, mys och städning.
Nu känner kroppen av att man lever. Rejält. Men jag är nöjd och glad. Nu inväntar jag 2 fina, för middag, mys och trösta ett brustet hjärta.


Kyckling middag hos Jullan

Forgive him when his tongue lies through his brain

Skolan, tankar hit och dit. Men nu släpper vi allt och satsar på en grym kväll. Först ska jag bara försöka hinna städa, sova, duscha, sminka mig o.s.v. Tar emot ett härligt gäng lite senare, förfest och sen utgång. Hörs!


RSS 2.0