Fast

Klev upp och tränade innan jobbet, jobbade 13-21 och tog sen en PW hem med Tilda. Träning X2 idag. Fint. Ungefär så dagen har passerat. Nu ska jag somna till one tree hill. Godnatt. 

.

 
 
 

All i need is a little love in my life

Igår gled det förbi en dag som startade på gymmet, fortsatte på jobbet 13.30-21.30 och avslutades gråtandes framför one tree Hill i soffan. Vad ska jag göra när jag är färdig med serien? 
Fick sen en känslofylld natt med massa olika känslor. Sov inte så bra. Men så fort jag får en sån, liten mini-känslo-attack då jag gråter och det liksom isar i kroppen vaknar jag upp lite renare och klokare kring mina känslor. 
 
En en ledig onsdag. Städat och tvättat. Hängt med Ida och gjort en super-smoothie á la henne. Och super var den! Fan, en ny grej i mitt liv garanterat. 
Avslutade med tacos och mys hemma hos Fille. Den jäveln drar iväg på en veckas semester, kommer sakna henne. 
 
Nu ligger jag nedkrupen i sängen framför one tree Hill. Med täcke i påslakanet för första gången. Då är det höst. Och nybäddad säng. Sweet. Godnatt! 

Like a dragon tonight

I fredags, jobbade 10-18, en helvetesdag, men med gott humör. Vi skrattade bara åt eländet. 
Men när jag knappade ut mig efter det passet åkte jag ner på stan och tröst-shoppade. Eller unnade mig en del snyggt för att jag tyckte att jag var värd det. Man mår fan bra av sånt. 
Vid 21 åkte jag hem till Ida. Äntligen. Sist vi umgicks var i februari innan hon reste. Det va såå skönt att få träffa henne igen. Fina fina Ida. 
En bild på oss 2 för 2 somrar sedan.
 
Lördag, startade dagen med att skypa med Emma. Saknade vän. Herregud.
Sen jobbade jag13-21, ett sjukt glatt och bra arbetspass. Kom hem, glömde väskan på bussen, drog en löptur och sprang ikapp den efter att den vänt och vaksam var kvar. Tack du fina människa som lämnade in den. 
Kom sen hem till en färdig middag. Entrecote, potatisgratäng och efterrätt. Bra sambomys! 
 
Söndag, skulle plocka kantareller. Som jag hade längtat. Men Tilda blev sjuk, så det blev en slappardag istället. Fortfarande lite småtjurig över kantarellerna dock.. 
Tilda och jag firade Linnéa. Hemmagjordpizza, ballonger & ost & kex. Och film på det. Bra söndag. 
 
 
Idag, måndag. Tog en PW på morgonen och jobbade sen 12-20. 
Sen har jag spenderat kvällen i Skype. 4h och 45 minuter med Julia. Som jag saknat henne med. Herre min skapare. Älskar den människan. 
Tack och godnatt! 
2 selfies i hissen, bara för ännu mer bilder i vardagen. Plus att min kofta är så hårig och mysig. Och en bild på mig och Julia i somras. Älskar den människan så mycket. 

Spring fortare än du kan

I tisdags startade jag och Tilda dagen med ett kiropraktobesök för mig och sen en powerwalk och go-frulle! 
Jobbade 13.30-23, fick jobba över pga kaos. hade den tur och fick skjuts hem från jobbet av fin kollega! Sweet! 
Onsdagen rullade på rätt snabbt. Jobbade 10-18 och drog till gymmet med Fille efter jobbet. Gymmade och bastade. Avslutade kvällen i soffan framför OTH med Tilda. 
Nu, torsdag. Dagens största kamp blir att ta sig upp ut sängen och gå med dessa ben. Träningsvärken är inte att leka med. Blir en utmaning på jobbet.. 
 
Gårdagens hiss-selfie, för att få med lite bilder i vardagen. 

Livet

 
Så, vad har fröken Lundin fyllt sitt liv med sedan i onsdags då? Jo, här ska ni få höra! 
I torsdags efter jobbet så hade Christoffer tagit dig ända från Gävle hit, så jag mötte upp honom på en kaffe på Egon. Gott catch-up och fint umgänge. Styrde sedan tåget vidare hem till Felicia där även Erlend va. Tacos och big brother. 
Fredag, jobbade 10-18 och mötte sen upp Fille för en aw. Pasta med skaldjur och en öl. Inte illa. 
Sen en öl till på en pub med filles vän och hans 2 polare. Avslutade kvällen som ett känslovrak. 
 
 
 
Lördag, jobbade 10-18 och hamnade sen rätt i soffan. Ett glas vin med Mathilda och Linnéa innan dom drog ut. Jag satt kvar. Bästa beslutet jag tagit på riktigt länge. OTH i soffan och choklad. Det behövde jag. 
 
Igår söndag. Ledig. Sovit massa och en massa OTH på det. 
Mot kvällen bjöd Erlend mig på en dansföreställning på dansens hus. "Rotating Nora". Kul med något nytt och fint sällskap och söndagsnöje. Bra vän<3 
Söndagskvällen har sen givetsvis spenderats i soffan. Middag och valvaka. Fick med mig Erlend att bli lite intresserad av svensk politik också. Grattis Sossarna. Och besvikelsen Sverige. SD som 3:e största parti och inget FI i riksdagen. Jag trodde vi 2014 skulle jobba för jämställd Sverige, som respekterar allas lila värde. Se så fel man kan ha. 
 
Idag, måndag. Startade dagen med ett gympass med Tilda. Nu ska vi tillbaka till träningsrutinerna! Jobbade 12-20 och hade ett riktigt bra arbetspass. Glada miner och goa människor. 
Har avslutat kvällen med smoothie, OTH och Tilda i soffan. Bra avslut. Känner förövrigt hur låren börjar skaka av utmattning. Gissar på träningsvärk imorgon. Godnatt

Last time you looked into my eyes

I söndags fortsatte familjehelgen. Åt glass på Aler brygge, lagade middag hemma och besökte vigelandsparken. Fin dag. 
 
 
Måndag, ny arbetsvecka. 12-20 och hem för one tree Hill i soffan med roomiesarna. 
 
Tisdag, jobb 13.30-21.30 och hängde med Erlend på kvällen. Blev sen en rätt sömnlös natt med one tree till på datorn. 
 
Idag pnsdag. Ledig. En morgon med one tree Hill (är verkligen helt besatt), städade lägenheten och mötte upp Erlend på Løkka. Kaffe i solen och sen en tur på stan då vi mötte upp Fille. 
Peronalmöte 19-21.30 och nu: sängläge med nattgott och OTH på datorn. 
Imorgonbitti är det dags fär träning igen efter någon veckas uppehåll pga rygg och sjukdom. Godnatt! 
 
 
 

Familjehelg

Åkte in till jobbet febrig och härlig i fredags. Tog min beställning och åkte hem. Mina kollegor skrattade. Och hälsade krya på dig. Men skrattade. Jag såg allt annat än pigg ut. 
Familjen anlände. Pappa, Gustav och farmor. Vi åt tacos och umgicks. 
Nu är det redan söndag. Snart är den lediga helgen slut, men vi har redan hunnit turistat som tusan. Varit vid regeringskvartalet, spatserar längs Karl Johan, besökt operahuset, akershusfestning, aker brygge, Tjuvholmen och en middag på en uteservering på Aler Brygge. 
Nu: frukost och uppladdning för en ny dag! 
 
 

Besegrad

Lyckades aldrig råda bot på förkylningen jag snackade om i tisdags. 
Jobbade 10-18 i onsdags, knaprade värktabletter och trodde de gick hyfsat. Till jag satt på trikken påväg hem. Då började det snurra och jag kände att jag hade ganska hög feber. 
Åkte hem till Fille och hjälpte henne med en middag. Halta-Lotta. Somnade rätt tidigt i hennes soffa. Stannade kvar över natten i brist på ork att röra mig hemåt. 
Så på torsdagen var det sjukstuga för hela slanten. Blev sjukanmäld och låg i soffan framför desperate typ hela dagen. 
Rörde mig hemåt och fick in 3 skypesamtal. Ett med christoffer, ett med viktor och ett med Anna. Fan vad jag saknar er där hemma! Bra kväll med kärlek från människor jag saknar! 
 
Nu: fredag och trodde jag skulle kunna kriga igenom en arbetsdag. Tji fick jag. Här ligger jag, 07.14, sjukanmäld. Sämsta tajmingen. Familjen är nämligen påväg.. Ska somna om och samla kraft. Godnatt! 

Now i can fly

Så hur har jag spenderat mina senaste dagar? 
Helgen började jobb och fortsatte med fredagshäng med Fille och Erlend. Hemmagjord pizza, ett brandlarm och goa vänner. Oslagbar fredag. Fille blev nattgäst.
 
 
Lördagen jobbade jag, 10-18 sen drog jag och Fille oss till Majorstuen. En öl ute på en pub, tjejsnack och sen bio. "let's be cops". Riktigt mysig lördag och bra film. Köpte med oss käk hem och slaggade hos Fille! 
Söndag. Slappt. Gött. Agerade hantverkare och fixade och trixande med våra träpallar. Målade och herjade. Så nu har vi en ny bänk och Fille en sängkant. Körde ordentligt söndagsmys med gotta och film också. 
 
Måndag. Jobb 12-20, och en planerad lugn hemmakväll omvandlas rätt snabbt då Fille ringer gråtandes. Hon är fast längs gatan någonstans i Oslo, då hennes fot pajat mitt i löprundan. Jag hetsar, hämtar upp henne och vi tar en taxi till akuten. Där blir vi kvar fram tills 00.00, och därifrån går Fille med kryckor. Tossen<3
Vi tar taxi till Max och köper med oss mat. Sånt man ska göra när det är synd om någon. Slaggade kvar hos henne.
 
 
Idag, besökt kiropraktorn och svenska ambassaden för att rösta, samt ijobbat 13.30-21.30 och känner en förkylning kryper sig på. Ska nu krypa ner. Godnatt! 

Tack

Idag har jag utnyttjat det privilegium jag får genom att vara medborgare i ett land med demokrati. Gjort min plikt för att hylla vårat fantastiska Sverige. 
 

RSS 2.0