Never like it was before

Ett nattsamtal med en fin vän igår avslutade min dag. Idag vaknade jag vid 2, äntligen lite friskare, men lite deprimerad när ja vet att alla befinner sig på peace & love just nu! Men men, ja åker iallafall dit imorgon, en aning friskare!
Nu ska ja göra några ärenden, packa klart, hänga med Axelsson för sista gången förrän augusti och tagga inför peace. Vi hörs!


Midsommar

Det har ju trots allt varit midsommar i helgen, även om ja inte känt av de så mycket. Enligt mig borde de vara Sveriges nationaldag. En bild på mig och malin när vi var små. Vi firade alltid midsommar tillsammans. Eller snarare, vad gjorde vi inte tillsammans. Där var då min bästa vän, min andra halva. Tänk va tiderna kan förändras.
Nu ska ja sova, och vakna upp frisk imorgon. För ja ska fan va taggad å iform när ja anländer på peace på tisdag!


Kikar in igen

Mår fortfarande piss och jag saknar Rhodos som en tok!
Idag har ja bara Chillat, blev glatt överraskad av ett besök av Julia, Sanna och Sabah. Fan va jag saknat dom!
Håller ju på att bli tokig nu när ja ligger här på soffan ensam hela tiden när jag har umgåtts med mitt Harry-crew 24/7.
Nu kikar jag och mamma på film och äter glass och melon. Fint de med!
Vad mer? Jo tänkte ta tag i bloggandet efter peace, med bilder och så från den senaste tiden. För fan va jag lever livet alltså!
Imorrnbitti skulle ja dragt till peace, men eftersom kroppen strejkar drar jag, Erika å Malin dit på tisdag istället. Vi hörs!


Hej hej

Jag lever, är assjuk, hade en lugnt midsommar med mamma och Gustav. God mat å filmen en gång i Phuket. Men vet ni, eftersom studentveckan å Rhodos klår allt kan ja acceptera att ja är sjuk.
Men ja saknar Rhodos. Asså verkligen. Sista minuten i augusti låter perfa!

Idag har ja Chillat med en fika ute vid havet i vårvik, bara för att ja håller på att dö av uttråkighet. Ja är ju van att vara med mitt Harry-crew. Då är de ovant å va ensam.

Sen vill ja bara informera mina vänner om att mobilen är paj så de kan va svårt att få tag på mig. Ja är inte död, bara min lilla iPhone. Vi hörs!


Svensk mark. Fan

Hemma på svensk mark igen. Sliten, sjuk som ett as, lycklig för veckan som varit, deppig över att vara hemma igen. Ja jag har haft världens bästa vecka. Jag ryser av känslan!
Kom hem 5 imorse, sov till 7 på kvällen. Sliten tjej. Vi hörs sen!


Arlanda

Vi hänger nu på Arlanda, och Harry är självklart med!
Nu drar jag och 10 tjejer till Rhodos och möter även upp 2 tjejer där!
Än är inte studenten slut, vi har fan en veckas studentresa framför oss!!


Dagen efter studenten

Vi är ingång igen, och denna gång på en iransk tillställning! Härligaste kulturen ju!


Student

Jag är i chock. Vad fan hände?!


Flaket!!!!

Okej på flaket, å de är de sjukaste! Jag vill ta studenten föralltid!!!!


Studentvecka

Alltså denhär veckan är ju den sjukaste, bästa och slitsammaste någonsin! Älskar livet!


It was like a fairytale

Okej fan vad jag inte hinner med här!
Balen var så sjukt bra, jag vill göra om den igen! Började med mingel och snittar hos Anna med klassen, åkte nercabbat till Engeltofta, minglade och blev fotograferad, åt mat (Haha, pulvermos? Seriöst?) drack shots för 35 kr, spårade lagom på alla sätt å vis, dansade med vackra människor och hade de så jävla bra! Perfekt! Dock är jag missnöjd med minglet på Engeltofta, då ja inte hann ta bilder med dom jag ville och missade typ alla gruppbilder, men de är som de är, och resten av kvällen var perfekt!
Efterfest hos Lukas och Max-mat med Axelsson dan efter - i balklänning. Fräscha brudar!
Bakishäng hos Julia med henne, Sanna, Axelsson och Malin. Återberättade balnatten och skrattade! Sen hängde jag, sanna och Julia hos Sanna resten av kvällen/natten med BB, chops&dipp och balbilder.
Nu, söndag, kom jag nyss hem från Martina där ja klippt mig. Strax drar jag hem till Jullan med klassen för häng och övernattning, för imorrn börjar studentveckan! Puss


Prom-day

Och nu hos Catta för sminkning!


Prom-day

Dags för baluppsättning hos finaste Martina!


Högtalaren Harry<3

#ingenfestutanHarry


ÄNTLIGEN

OCH DE BÄSTA AV ALLT, SÅ BRA ATT DE TILL OCH MED FÖRTJÄNAR ETT EGET INLÄGG PÅ BLOGGEN ÄR ATT IGÅR RÖK TANDSTÄLLNINGEN!!!!!!!!

Efter 10 år med detta djävulskap är jag äntligen fri! Känns förbannat bra! Igår, den 30/5-12 kl. 08.00 befann jag mig hos tandläkaren. Fyfan va glad jag var och är! Somnar med ett leende!


Livet rusar förbi

"Jag ska lägga mig tidigt innan balen och få min skönhetssömn". Haha bästa lögnen jag någonsin dragit!
Hur som haver, här ligger jag, kvällen innan balen, efter mitt livs sista skoldag. Livet alltså, vad det gör med en! Imorrn kickar studenten igång på riktigt. Vet inte riktigt hur ja ska reagera. Vill både le och gråta.

Iallafall hamnar bloggen lite åt sidan då det varit fullt upp! Igår gled jag runt på stan med Jullan, Sanna och Malin. Lunchade på nian och shoppade en del. På eftermiddagen blev det powerwalk med Jullan, pyssel- och systuga hos henne där vi bl.a. Blekte jeansshorts. Assnyggt blev de!
En sleepover som gav den bästa starten på den sista skoldagen. I skolan flippade vi med högtalaren (Harry) i både korridor och matsal. Vi sprang runt och in i alla klassrum och skreks sjöng och dansade. Precis som studenter ska göra! För vi har bara festen kvar!!!
Fika på sista lektionen och några ärenden med Fia. Sen hamnade jag på spakväll hos Axelsson, perfekte slutet och starten inför balen!
Nu ska ja sova, alldeles för sent, och alldeles för spänd. Imorgon kommer bli en bra dag!


RSS 2.0