Everything goes around

Konstiga tankar, konstiga känslor, konstiga jag. Ett regnigt GD/GIF.
Nu ska jag hoppa in i duschen, låta känslorna rinna av mig och ha en trevlig kväll med födelsedagsfirande av Sofia Lindqvist med ett gäng fina tjejer.

Home sweet home

Nyss hemkommen för ungefär en kvart sen  från en toppen vecka uppe i Ljusdal. Skittrött och opepp, men nu packar vi om och gör oss redo för grillning och kubb i Boulongern med klassen! 

Precis som alla andra

Mötte upp världens bästa Emelie igår efter apu:n. Kikade på hennes & några andra esteters rep och traskade sen ner på Köpingen och käkade. Vidare mot Tallåsen och lägga oss på en brygga nere vid vattnet och bara prata.
Dock blev det svinkallt och vi åkte hem till Emelie, kröp under en varsin filt och kikade film - föräldrar fällan. Gammal mysig film. Mysig tjej. Mysig dag.

Har nu i princip klarat av min andra apu-dag här på hantverkargården/Julias. Imorse hade dom teater som var hur underbar och rolig som helst. Det gjorde dom riktigt bra! På eftermiddagen har vi inte gjort något speciellt nämnvärt och nu sitter jag här så snällt vid datorn medan alla andra är på möte. Vid 4 åker jag och Ida hem för en lugn eftermiddag med mina 2 favoritskitungar och en släng av de desperata hammafruarna.
Vi hörs så fort jag får tillgång till dator igen!

apu

Efter en ovanligt långsam tågresa igår kom jag fram. Mös med mina skitungar och kollade på Avatar med ida och Tobias.
Nu är jag framme på min aup plats - Julias. Ett ställe för utvecklingsstörda, ska faktiskt bli riktigt spännande.
Mer updatering sen när jag har mer att berätta. Snart kommer alla, så jag bör nog logga ut.

där

JAG HITTADE KAMERAN!!!
jag får överleva, snacka om glad tjej när hon fann den. Förbannade sak att bara gömma sig sådär huxflux.


Klänningen

Monki 350:-

Som kompensation över dålig updatering kommer det bilder på klänningen. Hinner inge mer nu, måste duscha och packa, åker mot Ljusdal med 4 tåget. Ha det bra här hemma, hörs!

Söndag

Inspirationen till bloggen har varit borta den senaste veckan, förlåt bloggen.
Igår hade jag en supertrevlig kväll med mina hagabrudar, känns som minst en evighet sen alla var samlade. Det var hur trevligt som helst. Sofia bjöd på födelsedagsfika och en massa mys, sen vidare till Josse för ännu mer mys (dock utan Sofia) och grillning. Ute på altanen hela kvällen/natten och bara mös. Underbar lördag.
Dock fortfarande lite underlig emellan åt. Vet inte varför, men jag lixom försvinner in i mig själv.

tvåmånader. tvåmånaderjagvelatspenderameddig.

Idag är jag fortfarande inte mig själv. Allting känns jobbigt, piss. Och jag har tappt bort familjens systemkamera. Ååh, mamma kommer död mig. Ja kommer döda mig själv om ja inte hittar den. Damp.
Senare drar jag mot Ljusdal och en veckas prao. ska försöka updatera och berätta.
 
Nu kom mina kusiner, jag som tänkte lägga ut bilder. Får se om jag hinner sen.

Lördag

Legat ute i stekande sol hela dagen, i hopp om att få lite färg på min bleka svennehud, Jo färg kom det, lite rött och fint sådär.
Nu ska jag hem till Sofia för lite födelsedagsfika och sen vidare till Josse med tjejerna för grillning och bad i Gavleån. En myskväll helt enkelt.

Den tjejen

Jag har varit underlig, annorlunda de 2 senaste dagarna. Dagen idag passade inte in i ramarna. Tankspridd och konstig helt enkelt.
Mattenationella som gick hyfsat. Kroppen och hjärnan sa ifrån resten och jag kom hem nångång strax efter 11. Fick med mig pappa ut och övningskörde, och sen kom min pärla Sofia förbi en sväng, snackade ikapp sen sist, hon kom ju hem från Mallis igår. Fortsatte vidare hem till henne för en stund där och sen en powerwalk hem. Precis vad jag behövde när jag känt mig lite nere idag. Det regnade och hörlurarna i öronen. Så otroligt härligt. Melissa Horn löser det mesta.
Nu väntar jag på Erika som kommer hit för en myskväll. Kanske oxå något jag behöver. Men gud, jag måste städa först ser jag. Bjuder på 2 bilder på mig och Sofia i väntan på allt annat jag ska lägga ut.

Ett stort jävla grattis i efterskott och välkommen hem Soffi. Du är underbar, tack!

Bad bad

Fölåt för dålig update idag. Förlåt, men jag kom nyss hem, klockan är 11 och jag måste sova. Så det kommer imorgon. Undrar hur många gånger jag lovat ut sånt. Jag måste bli bättre på att hålla det. Men det kommer. Nu är jag trött, godnatt.

It found me

Tro det eller ej. Men den kom. Tillslut bara var den där. Som en uppenbarelse. Som en dröm. The one. Levereras förmodligen imorgon. Special leverans från Linköping. Nu fattas bara bruna ben. Jo, jag har hittat klänningen!

Mor min ringde och kollade med monki om spetsklänningen fanns någonstans i vårt avlånga land, ni vet den ja la ut bild på i förrgår. Nej, totalt slutsåld, men dom hade gjort en ny modell nu i maj, en kortärmad, som fanns kvar i Linköping, där mammas kille bor, som kommer upp imorgon. You see where this is going? Så nu är den undanlagd och Peter tar med den imorgon. Inte illa! Hoppas den passar. Kolla in den här.


Tröja Cubus, Jeans/ring/nagellack HM, halsduk/Ring Gina

Vilse i skogen vandrar han omkring

Hejsan hoppsan träningsvärk, välkommen att beslagta min kropp!
Hemlingby hela eftermiddagen med orientering. Jag och Anna skulle skälvklart leka råcoola och tog oss an mvg banan vilket vi klarade prickfritt. Nästan. Efter 2 timmar ute i vildmarken.
Hemma och vrålhungrig, så nu ligger jag här på studsmattan i mina otroligt sexiga löpartights, målar naglarna och läser lite VR i väntan på att far ska fixa något att fylla min mage med.
Funderar på att leta febrilt på internet efter en spetsklänning of my dreams, även en timme av de desperata hemmafruarna väntas ikväll. Super.

Och nej nageln är inte klar. Så resultatet på bilden var inte speciellt smickrande.

Who says

En halvdag i hemlingby med orientering imorgon. Skjut mig.
Jag och historiaböckerna deppar ett tag till tillsammans. 1900-tals prov imorgon. Inte okej.

¡ATTENTION!

Spenderade pengar på köpis, självklart endast på nödvändigheter. Som alltid.
Fann även en spetsklänning/tunika inne på bikbok som passade mina tankegångar perfekt. Den skulle vara perfekt för examen/student, men som inte fanns i rätt storlek. Damn. Jag har letat efter en vit spetsklänning som liknar monki's. En lössittande som jag vill kombinera med min kavaj, svarta klackar/gladiatorsandaler och bara ben som ska bli en aning brunare så vi inte ska skada synen på det svenska folket. Skulle inte det vara kanske hur snyggt som helst? De är to die for!

Monki
En liknande spetstunika/klänning eftersökes desperat! Vet du var det finns en liknande eller har någon som ni vill skänka stackars mig, hojta till!

Dagens fynd:

Cubus 149 75:-

Underkläder HM

Ett underbart halsband från Cubus 79 59:-. Love it!

Alors on danse

Jag och Fia tog oss en powerwalk hem från skolan. Så otroligt skönt. Unnade mig VecoRevyn läsning med smoothie, för jag ska vara nyttig på obestämd tid framöver. Jag ska. Lovar. Okej, nyttigare iallafall. Beach -10 ni vet.
Laddade om och la mig i solen framför plugget. Ska återgå till det, i väntan på att mamma ska ringa så ska vi fara till köpis. Musiken dunkar, solen skiner, läxböckerna utslängda på gräsmattan. Jag lägger mig bredvid.

Sleep tight

Har varit dölöge på bloggen, men jo tack, ja lever, men det är knappt.
Helgen har varit fullspäckad och dagen har fyllts med jobb. 10-18. Nu är min kropp helt död och jag tänker sova. Uppdatering med bilder och sånt skoj om helgen kommer. Godnatt.


Siblings


I väntan på bättre tider, sitter jag och bror och roar oss med webcamen. Tur att vi är snygga. Jag har namnsdag.
Jag börjar bli hunrig igen, trots att jag nyss åt. Trycker i mig nåt mer sen ringer J, och kollar om hon är vaken.
En myskväll med henne väntas!

Det var såhär.


Blev ingen tid för bloggen igår. Grillade hemma hos far, och hans tjejs dotter var på besök.
Sen drog jag, Julia och Henrietta ut på en 2 timmars promenad. Prata om allt, och inget, och gick ner till gavleån och började drömma.
Arbetet kallade imorse, ingen vila ingen ro. En röst som inte finns, en näsa som är täppt, men en kort och härlig dag som slutade strax innan 2.
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen möta upp Julia.

Förlåt, skulden ligger hos mig. Allt jag vill är att ha dig nära.

OH MY GOD


Great

Hej, haft mattenationella som gick, ja hur ska jag uttrycka mig? Käpprättåthelvete!
Räknade helt fel formel, och jag har ingen praoplats, och jag är förskyld och täppt i hela skallen, Hejdå.

You're the voice

Jobbade över i skolan idag igen. Jädra samhällskunskapsuppgift.
Innanför dörren hemma ligger ett paket. Ett paket med Hm:s logga. Ett paket innehållande min beställda varor. Gissa om jag blev glad! Dock var ringen restad, ännu längre.
Har inte gjort så mycket annat nämnvärt idag, laddar upp inför mina älskade desperata hemmafruar med en smoothie och gillar läget.

I paketet låg det:
* Ett par jeansshorts 99:-
* Solbrillor 49:-
* Bikini 129:-/del



Denna outfit, skinande sol och X antal nyanser brunare kropp så jag inte behöver blända hela befolkningen, då är dagen som gjord. Ett litet tag tills dess, så nu hängs dom in, shortsen alltså, fint och prydligt i garderoben.

Sängläge

Inte lyckades jag se klart på filmen inte. Däckade efter typ 20 min och vaknade 10 över 2 av att Julia ringde, lagom borta i skallen. Åter mot skolan för grupparbete och kom hem nu, halv 6!! Är inte livet bra underbart ibland?!
Känner mig lagom däckad, kör på sängläge och ett nytt försök med filmen - Did you hear about the morgans?.

Sickness, ilness, disease

Linnea trodde hon skulle klara av skolan idag, så gör hon inte de ;PppPp

Notera den horisontella garderoben på sista bilden. Mycket svårt att finna saker i röran, mycket lite intresse till att göra något åt det.

Pallrade mig upp till skolan, tvungen p.g.a ett nationella i spanska som gick sådär. Pallade inte trycket och åkte hem, känner mig lagom rotten, och tänker däcka framför en film nu med ett glas oboy och knapra ipren.
Måste tillbaka till skolan sen, för att inte svika min familj i samhällskunskapen. Suck.
Tyck synd om mig nu.

Dancing queen

Efter en härlig kväll med underbara flickor igår, som det förövrigt känns som en evighet sen jag träffade, pallrade jag mig upp till Estraden och dansuppvisning 11.15. Godkänt faktiskt.
Tog mig ut en sväng på Gävles vägar med far, och sen har jag legat däckad resten av dagen. En förbannad förkylning som dyker upp, helt oväntat, helt ovälkommen.
Unnade mig en film - Dear John - som var hur bra som helst! Tycker lite synd om mig själv, vill bli frisk, och tänker faktiskt snart gå och lägga mig. Känner mig helt däckad. Men kan bjuda på något rofyllt för era ögon först. Jag vet, jag är snäll ibland.

Men innan ni kollar får ni gå in på denna blogg och rösta på min kära vän Erikas bild, nummer 1!

Grillning

Dans

Jasminas fest






De blev en halvklassfest där en stund

Bilder från J, S och J

Grillning next!

En mycket trevlig kväll igår, och Fia kom förbi på en fika idag (Haha, det låter som om vi skulle vara 65+ elelr nåt).
Nu ska jag hem mot Josses place med en massa snygga tjejer för en härlig grillkväll, så bilder har ja inte tid med just nu.
Ladda om och göra mig iordning, nu har jag brottom!

Jasmina Mandana Aziz

Grattis Jasmina!
Sitter här med Fia, vi inväntar Anna, för att sen dra vidare och fira Jasmina! Nu ska jag föna håret och göra mig duglig.
NU KÖÖR VI ! !

Att klä kroppen med

Gårdagens fynd. Ingen mer ork till att lägga ner energi på bättre bilder.
Okej, jag är egentligen ingen kjolmänniska. Men tänkte att jag kanske kunde ge det ett försök för 48:-

Gina Tricot: Kjol#1 249 19,    kjol#2 199 29

Vero Moda 99.

My body in a movie

För idag åt ja årets första jordgubbe!

Ett historiaprov som tog musten ur mig totalt, i 3 timmar satt jag och skrev, varav 2 av dom var över skoltid. Plus spanska nationella på det, som vekligen gick käpprätt åt helvete.

Åkte med Bea och Sofia in till köpis för att filma på Beas filmprojekt via skolan. Och ja, ingen blivande hollywoodstjärna här inte. Så nu har ja skämt ut mig inför hela skohuset och alla elever på mediaprogrammet typ. Kanon. Men det var faktiskt kul.
Nu ska jag fixa lite med Js present, sen krypa ner och kolla på lite tv. För jag ska vara pigg imorgon oxå. Otroligt skönt.

Behind the scenes

For me, you do it all wrong

Drog oss in mot staden jag och mina fina vänner Julia, Anna och William för att införskaffa en present till J som fyller på fredag. Eftermiddagen styrde jag och Julia upp en massa, och nu tänkte jag försöka ta tag en aning i plugget i historia. Vi har kursprov imorgon, vilket kommer gå käpprätt åt helvete.
Fyndade även 2 kjolar för 19 respektive 29 kr på Gina, och 2 armband på Vila. Jag orkar verkligen fixa med bild nu, för jag tänker krypa ner i sängen. Jag vill vakna pigg imorgon oxå.

In bed

Och sedär, jag överträffade mig själv och ligger nerbäddad i sängen framför desperata hemmafruarna. Plus att jag börjar 20 i 11 imorgon. Sweet drams.

Man must dance

Nationella i engelska som gick, hmm, jo men visst, helt okej, men inte mer än så känns det som.
Sista träningen på dansen för säsongen, ganska trist. Har inte så mycket mer att berätta, ska göra mig en milkshake nu och kolla på älskade Desperate Housewives. Och jag SKA ligga i sängen för att sova när det är slut. Knappt så jag tror mig själv, men jo visst, jag SKA.

Det skulle vara din dag.



En helt vanlig måndag, inga speciella känslor eller händelser. En ganska glad och fin måndag. Kanske inte så vanlig ändå.
Tog en powernap, firade bror hemma hos far med tårta och annat gott, drog iväg en sväng och övningskörde och nu ska jag hoppa in i duschen för att göra mig redo för simning på idrotten imorgon. Göra mig fräsch, raka bort oönskad hårväxt och peela bort död hud. Min kropp ska bli mjuk och härlig. Undrar om jag kommer somna inatt med tanke på min PN? Som tur är håller min VeckoRevyn mig sällskap i nattens mörker. Tur det.

Idag skulle det vara din dag, och jag skänker extra många tankar mot dig.
Jag saknar dig så det gör ont mormor.

Lite sådär i efterhand

Nu en sammanfattning av valborgsmässoafton.
Förfest med några fina tjejer hemma hos mig, sen fara vidare till kasen inne vid högskolan, därifrån drog vi vidare in till stan. Det blev iallafall en kanonkväll!
Och här känner jag att jag kan bjuda på lite andra bilder än på facebook, dom där som hade det lilla extra!

Ett födelsedagsbarn

Grattis älskade lillebror!



Tog mig en 3 timmars prommenad med underbara tjejen Linnea Axelsson. Pratade om allt mellan himmel och jord. Underbart.
Firade lillebror Gustav idag som fyller 11. Han börjar faktiskt bli stor, men för mig är han alltid min lilla lillebror.
Smällt i mig godsaker i min egen vikt idag skulle jag tro. Tårta och dylika födelsedagsting och sen maxburgare. Sväller nu i soffan framför humorgalan med datorn på magen. Och attberopå humorgalan på 4:an. Jag blir så sjukt rörd! Det får mig att vilja förändra världen. Någongång ska jag göra under. Någongång i framtiden.

Godnatt.

5:e inlägget för dagen, okej, kollar vi på klockan blir det de första. Men eftersom internet har valt att hänga sig själv kom det inte in några bilder idag (läs lördag) heller. Men imorgon, då jag är piggare och har mer tålamod, då kommer dom, jag lovar!
Nu ska jag sova, för jag känner mig halvt som en nerdrogad igelkott. Godnatt.

Polka


Hemma från statoil, en aning fattigare, en aning mer nöjdare och en aning mer i extas. För vet ni vad, vi såg typ världens snyggaste kille på Staoil!
Vi tog risken, vi var vågade- och provade en ny marabou smak - POLKA. Asgod.
Nu ska vi kolla på sommarbilder och drömma oss iväg.

Lördagsmys

Kör på lite lördagsmyyyyyyyys med miss Erika Edorsson idag. Vi är slitna och tänker gå till statoil och kolla vad vi hittar. Kan sluta lite hur som helst.


Movietime



Kuddarna uppuffade bakom ryggen och halvsittandes i sängen framför en film. Bröllopsfotografen. En rykande tekopp och ett par skorpor bredvid. Ganska skönt faktiskt. Nu ska jag börja fixa med gårdagens bilder.

Första maj

Efter en skithärlig valborg, sitter jag här, hör regnet smattra utanför, en aning sliten och magen kurrar, men mår ändå ganska bra.
Borde plocka ihop lite efter igår, borde fräscha upp mig lite mer, men jag vet inte om jag orkar. En film lockar mer.
Sen ska jag hem till mamma och äta middag, där ja ska träffa hennes killes son för första gången.
Tror jag dra dit nu, och trycker på en film. Ja det gör jag. Slänger in bilder och en updatering från gårdagen då.

RSS 2.0