Tutte

Haha min tutte ser mosad ut i de förra inlägget. De är den inte. Lovar, den har samma fasta form fortfarande ;) ;) ;)


Taggar p-p-p-artyyyy

Här sitter jag i en bil. Hej hej. Poppar musik gör jag också. Taggar fezt ikväll. Woop woop, ses vi i dimman eller? Klackarna i taket ba! Ja, så min hälsning är sup å svälj, nu äre helg!

Hehehehehehe känn ironin flöda.


Jag svär jag saknar dig

Regnig dag då jag hjälpte mamma med tvättstugan och några ärenden på köpis. Vi hade stockholmsplaner på rhodosreunion och så, men det blev inte av då förfesten slopades och vädret va så tråkigt. Vilka partyprinsessor va?
Bio och interpool med catta och Fia blev bra fredagsunderhållning det med. Hamilton-inte om de gäller min dotter. Vilken fruktansvärt bra film! 10 av 10.
Mötte en massa fulla gamla kompisar under kvällen, alltid lika kul!
Sov hos Fia och nu hänger jag hemma och fixar lite. Vi hörs!


Bara för att

Bara för att jag fortfarande är vaken så kan jag bjussa på en fin bild :) :) :)


How i met your mother

Äntligeeeeeeen!!! Säsong 8, välkommen till mitt liv!!!!!


Being with you is like being in paradise

Började dagen med en orörlig rygg och en mattläggare. Så de va jag och mattläggarn idag, mmmm.
Man börjar bli dåligt less på dessa män som kryllar här hela tiden. Ockuperar mitt hem gör dom också.
Dagen bästa va lätt kiropraktorn. Man ba: "yeah, värsta party för ryggen!"
Som en rörlig människa tog jag mig sen hem till catta där ja hängt fram till typ nyss.
Nu tänkte ja avrunda kvällen med en kopp te (överkonsumerar denna dryck för tillfället) och nå bra på tvn.

Visst va catta söt som pojke i sitt förra liv? <3


Tribulations

Ibland funderar jag på varför livet är så olika för alla människor. Och vad det är som gör att just jag tilldelades detta livet.


Jag och min bästis ryggen

Ja men ryggen, jag tycker också de är jätteskönt att bara kunna ligga på rygg och sova. Samt inte kunna vrida mig alls åt nåt håll. Bra att vi tycker lika. Kul.


Jag är inte lika ung längre, men precis lika dum


Onsdagskvällen

Axelsson hade med sig en ananas när hon kom. Gissa om ja tycker att hon är bra?! Lite bonde söker fru, ananas, te, kex & Philadelphiaost. Bra kväll.

Förutom att min rygg balla ur. Visste att det var pågång och idag sa de bara pang så är den påväg att låsa sig. Gillar inte dig nu ja eller ryggen. Vi liksom lever icke i symbios nu. Problemas grande.


Du kan säga vad du vill, men mina tankar lämnar du ändå inte

Mycket ångestfyllda stunder just nu. Ouppklarade problem, saknade personer, osäker framtid, stora förändringar och kaos i livet som jag lämnar. Det är mycket som spelar ens hjärna ett spratt just nu. Brister ut i gråt då och då och inatt hade jag världens ångest-natt igen. 
Allt känns så sjukt, att man är i en del av livet då allt ska förändras. Samt att jag känner att jag har så mycket saker som jag inte känner mig färdig med, så mycket känslor. Och sen har jag en liten problemfylld del av mitt liv som jag lämnar kvar. Att jag inte kan finnas kvar och ta hand om det gör att flytten till Norge känns så jävla jobbig. 
 
Låt oss tänka på annat nu. Städat ordentligt idag. Byggdamm överallt. Och nu sitter jag här, nyduschad och väntar på Axelsson som dyker upp om typ en timme.

I wanna scream til the words dry out

Hos catta bjöds det på scones + te tillsammans med Erika Edorsson. Bra häng. Gjorde några ärenden på stan gjorde vi också. Införskaffade oss lite nödvändigheter inför vår norgeresa. Typ saker som matlådor, schampo osv.
Avrundade kvällen med kvällshäng hos Anna med henne, Martina, Sanna, Sabah och Alex. Stannade kvar till sist så jag fick lite egentid med Anna. Dehär är ju trots allt den sista tiden vi har att spendera tillsammans på väldigt, väldigt länge!
Känns rätt konstigt faktiskt. Vi pratade en del om det idag. Att snart splittras vi alla. Vi ska till olika delar av världen. Rätt sjukt. Går inte riktigt att greppa det.
Nu ska jag försöka sova, godnatt!


Jag kan se det på sättet du ser på mig när vi kysser varandra

I söndags var en jävla skitdag. Allt var bara hum i duvve. Gråtvågorna sköljde över varvat med ångesten, ilskan och undran. Fuck.
Fia drog med mig på en prommenad mot kvällen. Bra vän. Diskuterade livets problem och grät i sällskap av vänskapen.
Senare kom catta över, fin vän där med. Pratade bort kvällen och gjorde mig sovsällskap.
Måndagen gick vi på ett möte om att jobba utomlands och införskaffade den lite nödvändigheter inför Norge. Käkade lunch och sen gick jag hem nån timme där jag däckade rätt rejält på soffan nån timme innan catta kom över för lite filmhäng. Hungergames. Hade faktiskt högre förväntningar på den, men den dög väl.
Nu: tisdag och jag ska fixa med lite grejer innan ja springer över till catta! Vi hörs!


??!!!

MEN ASSÅ VAAAA???!! VÄRLDEN ÄR FAN HELT UPPÅNERVÄND!


Sunday

Idag lämnar jag inte sängen. Inte de närmaste timmarna iallafall.


Låt smärtan du skapar få göra mig starkare.

Tårar är för en människa vad vattendropparna är för en växt. Det gör så att vi växer oss starkare.


Marty-party

Martina firades. Här är kvällen från min iPhone.


True story

Älskade lilla Gunilla....


From right to left, all I see is the shadows of you

Hann med en pw plus kinamat igår. Bra start innan Martinas 20-årsfirande!
Småplock, bål och tjejer hos henne först. Fortsättning på Söderhielmska där hon hyrt övervåningen fram tills 2-snåret. En massa dans och gangnam-style. Bra kväll! Tack marty!
Spårade med Fia i en skrattattack hemma hos henne samtidigt som vi gjorde våra egna cheeseburgare. Godaste! Nu bakishänger vi i hennes säng framför desperate. Sköna livet.


Jag kommer att ändra alla orden så att allting blir bra

Imorse drog jag Sveriges största skämt för mig själv. Ställde klockan på 08.45 och trodde jag skulle kunna kliva upp.
Förklaringar till att det icke gick:

1: hantverkare överallt som ska få slippa se min morronfrilla

2: hantverkarna ska byta dörrar i hela huset, så min dörr kunde vilket sekund som helst plockas bort. Tänk er då scenariot där en trött Linnéa står iförd endast trosor och letar efter träningskläderna. Bättre att gömma sig under täcket.

3: min säng var varmare än luften ute

4: jag var trött.

Nån timme senare sitter jag nu här, på busshållplatsen påväg in till stan för att möta catta. Vi hörs!


Right to you

I'm no dramaqueen. So I will kill them with kindness as long as possible. For what its worth.


Sticks and stones may brake my bones

Har hjälpt Viktor inreda sitt rum hos både pappa (där han nu tagit över mitt och jag fått Gustavs. Där har alla 3 switchat) och hos mamma. Köpte lite inredning på Ikea osv. Intressesmurfarna dansar tango.

Nu inatt ska jag sova ensam och det innebär panik för lilla Linnet här. Känns inte ok på nåt hörn. Men de ska nog gå det med. Lite big bang på tvn så ska ni nog se att de funkar tillslut.

Ja liksom agerade lite DJ i lördags ja. Eller lekte DJ. Tur man e cool


Jag skrattar i dag, kanske gråter jag sen. Jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen

Finner ingen riktig ro i kroppen och sover inte ordentligt. Vaknar i tårar. Men låter inte det förstöra min dag. 
Spenderade natten hos min kära vän Linnéa Axelsson. Har käkat en god frukost (Älskar frukost på andra ställen än hemma<3). Sen kan jag ju icke befinna mig på hemmaplan då hela huset invaderas av hantverkare 24/7. Hela huset liksom kryllar av testosteron.
Så nu då? Axelsson är ute på en powerwalk medan jag sitter här hemma och väntar på henne. Min kropp är så känslig för håll, så jag klarade inte av att gå än. Så jag tänkte ta min pw lite senare. Vi hörs!

Ett år. 365 dagar.

Insåg precis att det var 1år och 4 dagar sen jag opererade mig. Då jag bytte ut den gamla Linnéa som aldrig riktigt tillhörde mig, till den jag är idag.


Så bara finns alla andra där

Norgeplanering och nybakta scones hos Jullan igår med henne, Catta och Mallan.
Senare mot kvällen hämtade Axelsson upp mig och vi drog till Alex med Anna för tjejsnack, smoothie och vindruvor. Avslutade sen med att agera sovsällis hos Axelsson. Bra kväll!
Började onsdagen med arbetsförmedlingen och sen kirrade jag och Axelsson lite Spanienlunch! Bolognese plus Fanta lemon. Fina grejer de. Toppa de med en kladdkaka och lite filmhäng. Perfa liksom!


Där palmerna bor

Gårdagens höjdpunkt var mötet med Erika Lundahl och en sväng på köpis. Sen tvingade jag mig på henne hela kvällen. Ja är en snel kåmpis.
Idag har jag gråtit, ätit frukost, skrikit och nu ligger jag här nyduachad. Ska snart dra mig hem till Julia S. Vi hörs!


Ljusdalshelg

Blev en utgång i fredags med förfest hos kalle med kalle, Malin, Sanna, Linnéa, Sabah, Alex, Alex, Boman, David, Johan och Olle. Som vanligt var tidsoptimisten nummer 1: Me myself and I, fett oklar inför förfesten och fick härja som tusan. Sånt är ja bra på.
Hysteriskt lyckorus då rätt person rätt person visade sig kika runt på rätt ställe, lite potatisätartävling och åter igen ställa upp som en bro.
Tillslut: krogen. Sen: 1,5 timmes samtal med en föredetta bästa vän ute på gatan.
Lördag: packa och åka på roadtrip mes Julia, catta, Anna och Fia till Ljusdal.
Emelie hade 20 års-fest med underhållning, tacobuffe och en massa dans och galenskap. Sjukt bra kväll som dock avslutades i kaos. Men fan vilken kul kväll!
Bakishäng hos Emelie hela dagen. Plus att jag lyckades klämma in lite barnmys och 30-årsfika för Ida då vi, plus Enma ch Stina hälsade på hos kusin Jörgen och Jannike och den nyfödda lilla tjejen som internt nu får bli kallad frugan. Hur söt som helst!!
Biltur hem igen med sång och hög musik hela vägen. Hemma vid 10 och däckade helt slutkörd. Bra helg. Riktigt bra helg.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_5056fa2dddf2b3702c003e76.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_5056fa30ddf2b3708f003cb0.jpg" class="image">


Everyone wants happiness

Jullan och jag fick sällskap av hantverkare imorse. Standard. Hade ju varit lite kul om dom kunde vara lite unga och snygga åtminstone?
Drog sen till med en powerwalk med musiken på högsta. Behöver space att få tänka. Är lite instabil och skulle kunna lägga mig i en buske och gråta vilken sekund som helst.
Mötte upp catta på stan en sväng och nu tror jag min kropp snart bryter ihop av hunger. Tur mamma precis smsa om att maten var klar. Fin tajming!


Bonde söker fru

Nu ikväll kikade Julia A förbi och tänkte agera mitt sovsällskap och med sig har hon lite gott (festis<3<3). Nu sitter vi här och hänger framför bonde söker fru på TV4 play! Bra kväll!


Sep. 13, 2012

HAHAHAHAHAHHAHA. Ni ska bara veta hur kul jag har just nu!
Här rensas det bilder på datorn. Och Gud, varför, VARFÖR kunde ingen berätta för mig att jag var ful som stryk förut?!?!?! Och en liten wannabe smygfjortis var jag också. Tur den tiden är historia.
Ungefär såhär ser jag ut nu, när jag tänker och funderar på varför ingen var en vänlig själ och bara kunde ha berättar för mig att jag icke var så söt, typ 2008-9 i 8an/9an.
// MVH en funderande Linnéa


Jag vill att du lovar mig att allt kommer lösa sig tillslut

Efter en tur på stan med Anna och catta vid 11 på förmiddagen har jag nu min första lugna stund för mig själv på en evighet. Mamma satte mig på tvättstugan mellan 12-15, så där har jag hängt idag. Schysst morsa ba.


Jag har förhandlat med mig själv. Nu är det din tur att göra ditt drag.

Nu var det ett tag sen igen. Lördagen jobbade jag i kafeterian i Valbo ishall. Trött efter ca. 4 timmars sömn, men cash is king.
Powernapade när jag kom hem och drog till Axelsson för förfest med henne, Moa, Sara, Alex, Cajsa och Emelie. Efter gårdagens fiasko då jag ej kom till krogen var jag mer taggad till att dansa än nånsin!
Men tror ni ja fick en krogenkväll eller? Icke sa Nicke! Denna gång blev en vän tagen av polisen, så en massa samtal och häng utanför polishuset blev min natt.
Jag, conne och Axelsson sov hos Axelsson och på morgonen mötte vi upp hen som satt i fyllecell. Fan va jag har känt mig som en äkta bro denna helg. Eller en morsa.
Bakishäng hos Axelsson med kebab och Moa.
Sen kom Catta och Julia A över för en film och kvällshäng. Julia och jag sov kvar.
Måndagen då föddes mitt lilla kusinbarn! (Jörgen fick sitt första barn, en liten flicka vi nu kallar frugan). Sötaste ungen!
Sen gled jag, Julia och Axelsson runt på köpis. Djuraffärer och inredning. Härlig dag. Först häng med catta, sen
Kvällshäng hos Fia med henne och Catta. Stannade även som nattgäster.
Tisdag: städade rummet och gled in på stan en sväng med Julia A. Fyndade höstskor för en billig peng.
Kvällshäng hos Axelsson.
Onsdag: vaknade upp hos Axelsson. Hängde hela dagen. Fixade lite med tradera osv. Skön dag. Sen hem till Julia S med Malin för att planera Norge. De blir spännande dehär!
Nattgäster hos mig blev catta och Julia.

Som ni märker klarar jag knappt av att vara ensam en sekund, och ännu mindre sova ensam. Jag hoppar fram och tillbaka och är knappt hemma. Dels för att det är ett byggprojekt här i hela huset med hantverkare överallt, och sen för att jag verkligen inte klarar av att vara själv. Får panik. Vet delvis varför, men inte helt. Jag känner mig så kluven och känslosam. Livet är lite kaos just nu. Känslomässig kaos. Det går inte alltid som man vill och tajming är tydligen viktig här i livet.


Gårdagen

Tog en runda på stan med Catta och hängde sen med Julia. Sen hölls förfesten hos Sanna! Det bjöds på musik ur Harrys högtalare. Ni vet, #ingenfestutanharry .
Det bjöds även på chips, bra häng och härligt sällskap av Catta, Erika, Sanna, Martina, Alex, Sabah, Julia, Kalle, Boman, David, Fabbe, Kevin och Sam.
Dessvärre kom jag aldrig in på krogen då jag tog hand om min fina vän istället. Åkte hem med hen, tillbaka till stan för att möta upp Erika då hon inte villa åka buss själv. Kände mig som en riktig bro.
Sen slocknade jag i sängen.
Sista bilden är tillägnad Sabbis. Lite internt.


Undrar precis vad du tänker

Däckade i sängen när jag jobbat klart. Knäppte upp BHn. Livets godare stunder. Nu vaknade jag, en aning stressad. Men klarar verkligen inte av att gå upp. Livets svårare stunder. Kontraster.


Feel what I feel. The feeling of hope

Bra kväll igår. Tidig morgon med 4 timmar sömn bakom mig. Det resulterar I en trött Linnéa. Plus det som jobbar jag i en kafeteria. Handskas med pengar, svettiga hockeypojkar och kaffesugna föräldrar. Min lördag. Jag är trött.


Let you know what I'm thinking

Som ni säkert redan listat ut skulle det förra inlägget publiceras lite tidigare idag..
Hur som haver, väl hemma svirade jag om, käkade på 2sek (okrydd alltså) och drog hem till Alex med henne, Sanna, Sabah, Jasmina, lilja och Martina.
Dom förfestade och jag hängde med för sällskapet som nykter. Holy crap tänker ni nu. Ah, jag med. Men kände mig nöjd så.
Överraskning för Fabbe på interpool. Vi mötte han och hans crew med Mimmi i spetsen med "ja må han leva" och en födelsedagsdrink. Bra skit.
Eftersom slick var gratis hakade jag på ut och hade en trevlig kväll som nykter. Fel kväll att avstå alkohol då Kevin bjöd på skotbricka och en jävla massa champange. Det skålades och det dansades. Bra kväll.
Bästa var nog komplimangen en random kille ger mig på slutet. Och det kan jag faktiskt få påpeka här på bloggen. Hemskt osvenskt, men vet ni? En liten egoboost skadar aldrig! Precis vad jag behövde!
Godnatt hälsar en hemskt vacker Linnéa ( ;) )


Som bladen på ett grönskande träd. Inte längre lika gröna.

Jorå, igår var det ju Axelssons tur att firas, eftersom hon nu levt 19 hela jordsnurr. Kinamat, present del 1, i form av ett Spanien-kit med saker som vi förknippar med vår resa 2011.
En jävla massa bästis-snack ute på hennes altan innan film med glass fick avrunda kvällen. Bra dag. Grym tjej. Grattis!

Slaggade kvar och idag har vi besökt Pelle Svanslös hemstad. Ni vet Uppsala. God lunch och traskat runt på stan ett tag. Bra sätt att roa sig, en helt vanlig torsdag. Så kan de gå när man inte har någon skola att gå till.
Nu hänger vi på ett fullproppat tåg. Vi hörs!


Som bladen på ett grönskande träd. Inte längre lika gröna.

Jorå, igår var det ju Axelssons tur att firas, eftersom hon nu levt 19 hela jordsnurr. Kinamat, present del 1, i form av ett Spanien-kit med saker som vi förknippar med vår resa 2011.
En jävla massa bästis-snack ute på hennes altan innan film med glass fick avrunda kvällen. Bra dag. Grym tjej. Grattis!

Slaggade kvar och idag har vi besökt Pelle Svanslös hemstad. Ni vet Uppsala. God lunch och traskat runt på stan ett tag. Bra sätt att roa sig, en helt vanlig torsdag. Så kan de gå när man inte har någon skola att gå till.
Nu hänger vi på ett fullproppat tåg. Vi hörs!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_5048b5e3ddf2b3448c000085.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_5048b5e3ddf2b3448c000085.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_5048b5e3ddf2b3448c000085.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_5048b5e3ddf2b3448c000085.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_5049401dddf2b335a3000093.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_5049401de087c352a2772b98.jpg" class="image">


så som vi ville från början

Var ett tag sen nu... kör en snabbgenomgång av de senaste dagarna!
Torsdag 30/8 hängde vi i några lekparker jag och Stina. Åt pannkakslunch och åkte sparkcykel. Tåget upp vid 4, och jag tog sen samma tåg hem 6 igen. Hemma i Gäv
le kl.20.00. Skyndade mig, drog på förfest hos Martina med henne, Anna, Fia, Sabah, Julia och Petra. Lite folk på slick, men fan va kul vi hade! Det är då man håller ihop med tjejkompisarna och bara släpper loss på dansgolvet. Obligatorisk cheese vid 2, en lillamenyn hamnade i fel händer och jag och fia fick nattkäk i hennes säng. 
 
Fredag, degade hos Fia. Hängde i stallet. Svirade om och drack vin hos henne med Sabah och Julia. Började på Interpool, men sen hamnade jag och Sabbis på slick tillslut.. obligatorisk cheese och slaggade hos Sabah. 
 
Lördag: Viktor hämtade mig på moppe (bra med småbröder ibland). Dagens största händelse är kvällshänget med Lundahl. Tsatsiki, morsan & polisen. Och första natten jag sov ensam på evigheter. Jag är fan skadad.
 
Söndag: Hjälpte mamma med loppis, somnade någon timme på dagen och hjälpte viktor att mublera om rummet. Blir alltid så entusiastisk när det gäller sånt! Kvällsmys hos Fia med henne, Anna och Julia. Tjejpladder och massa gott. Plus övernattning hos Fia.
 
Måndag: Köpis med viktor först, sen bytte jag ut honom mot Fia, och sen en tredje runda med Julia. Kvällshäng hos Sanna med henne och Fia.
 
Tisdag: började dagen med en powerwalk med Catta. Filmhäng hos henne innan jag drog mig hemåt. Juste, bytte rum hos pappa också. Med tanke på att jag aldrig bor där så tog jag äver Gustavs mini-rum. 
 
Idag, onsdag. Hängt med malin och Julia. Sen hälsade jag på Julia A på jobbet. Bra dag. Nu ska jag snart iväg och fira axelsson som fyller år idag!
 
 
vi hörs!

RSS 2.0