You break me up

Godmorgon lediga tisdag! Solen skiner och höstkylan är perfekt för denna pw! 







Lördag

Jag ba chillar järnet på jobbet ja! Eller så pustar jag ut mellan lördags-ruscherna... 







Första dagen

Hej alla goa och glada. Och ni andra. Första jobbdagen avklarad och det gick galant, trots ett tungt huvud och febern lurandes i bakhuvudet. 
Det var kul att få överbevisa dom andra på jobbet lite. Få visa vad man går för. Jag menar, själva jobbet kan jag ju eftersom det är inom samma företag jag jobbar. Så någon speciell upplärning behövdes inte. Skönt det. Jag kunde liksom mer än dom trodde. Skön starat! (You go girl till mig själv) 
Och kollegorna verkar bra. Men jag måste erkänna en smula att jag saknar alla borta på de gamla Rema:t. Men detta kan nog bli bra det med! De verkar vara ett gött gäng! 




Efter smoothie och idol, sitter jag här, hängig som ett par bröst på en 80-åring och fryssen. Ska krypa ner framför en film med Tilda. Förövrigt gärningsmannen bakom min förkylning. Godnatt. 

Day one

Vaken, dags för första jobbdagen och jag har svinont i halsen. Bra läge att bli sjuk Linnéa. Smart drag. 




Burgare

Hemmagjorda hamburgare och film. Bättre tisdag! 




Förövrigt har jag min första arbetsdag på mitt nya jobb imorgon. Det har hänt väldigt mycket och pga diverse omständigheter beslutade jag mig för att säga upp mig på mitt Rema 1000 jag arbetade på tidigare. Sökte sen jobb på ett nytt Rema, var på intervju förra veckan, fick jobbet och börjar imorgon! Känns spännande och kul! Och lite vemodigt faktiskt. Men, nu kör vi och gör de bra! 

Today

Detta är ett bra kuvert! 




Helgen som gått

I lördags blev det fick jag ett väldigt bra besked och tog sen en PW. De va typ dagen. 
Mot kvällen gled först Fabbe och Nujen förbi. Spelade lite kortspel och skrattade, sen drog dog och istället kom Frida, Fredrik och Joel. Så de va vi plus Mathilda. Spelade mer spel och drack vin och shottar. En riktigt kul kväll faktiskt. Gick sen hem till Frida för lite mer vin. Tog det till en annan nivå och sen drog jag och Tilda till krogen. Kombinerade Døttera och Lawo. Hade förbannat kul och skrattade kvällen lång. Tilda och jag somnade sen gott i vardagsrummet, med varsitt donken-mål. 
 
















Söndagen blev bakishäng hos Fille & Linnéa i deras fina, nya lägenhet. Regnig och mysig söndag helt enkelt. 





Colors

Just chillin and hanging och inväntar att Matildas hårfärg ska få tvättas ur. Vänta er en chock världen. En chock!





Never give up on something you can't go a day without thinking about

Måndag. Filmhäng med sjuklingen, en kaffe på café con bar med Annie som äntligen är tillbaka. Fina, fina Annie! 
Och sen ett gympass, för att avsluta nyduschad och trött i hela kroppen framför film med sjuklingen igen. Måndag, hörrni. Vi hörs! 






Regn på en måndag

Idag har jag en sjukling till sambo och regnet har smattrat hela dagen. Vad är bästa lösningen på det? Filmmys i soffan! Goaste sambon by the way! 




Ovan molnen

När jag kom hit kändes det som jag påriktigt hittade mig själv. Hamnade i ett liv jag stormtrivdes i. På alla sätt och vis. Men nångång nu under sommaren har jag totalt tappat mig själv igen. Förlorat den jag känner att jag är.
Men nu börjar jag om. Hitta mig själv står som prio 1. Med start idag. För idag är en bra dag. 






Fredagskos

Det blev kortspel och ett glas vin, sen obestämde vi oss och körde på en klassisk svennebanan-fredag istället. Idol och mjukisbyxor. De är för tusan inte illa de heller! 





Fredag

Fredag, kortspel och vin. Sen blir det en fredagspils ute. Ha en fin kväll! 





Som stormen

En powerwalk i september Oslo. Det är sjukt va lite sol och frisk luft kan göra med humöret. Nu ska ja höja musiken lite till, hörs! 



Jag sa, livet blir bättre, när man vet var man ska

Nu drar vi en såndär senaste dagarna-genomgång igen. 
Förra onsdagskvällen körde vi på onsdagspils på Grüner-baren på Lökka, jag och Ida. Riktigt trevligt! 
Torsdag och jag är äntligen en iphone-ägare igen. Det blev en femma och jag är svinnöjd över att äntligen vara kontaktbar på en annan nivå igen. Hallelujah. Fille kom sen förbi för sleepover och tjejmys. Gött!
 
Fredagen var fullspäckad. Ärenden på stan, tårtbak och sen möta upp Mimmi. Vi tog sen hit Fabbe och firande honom med tårta och presenter. Fortsatte sen firandet med paintball och utgång. Paintballen var svinkul, men fan så de gjorde ont. Fina märken på kroppen så att säga. Förfestade sen här hos oss och drog ut på Nivou. Hade verkligen en svinkul utgång. En såndär som utmärker sig. Dansade och skrattade hela kvällen med goa vänner! 
Sen körde vi en massleepover hos oss då Mimmi, Fabbe, Nujen och Alex också slaggade här.
 
 
 
Bakishänget på lördagen blev kebab i Sofienbergparken med Mimmi, Fabbe och Nujen. Dom timmarna var fan riktigt goa. Vi slirade sen om och körde en utgång till. Åkte till gamlebyn för fest hos Erika och Sara, och fan så lyan blev smockad med folk. Tillochmed en vandrande botoxspruta var där! Så många skratt jag och Mathilda hade åt honom. Söt kille. 
 
 
Bakissöndagen blev raklång på madrasserna i vardagsrummet med Tilda och Linnea. Film och sömn. Var helt slutkörd. Som en slaktad ko. Mot kvällen drog vi oss till Cafe con Bar för en iskaffe och gött kvällssnack med Fille, Mimmi och Fabbe. 
Avslutade sen med en sleepover av Linnea, där vi blev helt hooked up av dokumentärserien Svenska Maffian. Så jävla intressant! 
 
 
 
 
Måndag, Mådde allmänt dåligt psykiskt och hamnade i nån jävla svacka. Ordentligt. Åkte med Fille till Ikea iallafall och planerade deras nya lya! På kvällen blev det 2,5h på skype med Julia Andersson. Skönt med en vän som vet en utan och innan. 
 
 
 
Tisdag, Bröt ihop totalt. Mental breakdown deluxe och jag grät mest bort hela dagen. Med pepptalk från vänner och en Fille som kom och räddade mig med en massa gott och bra sällskap tog jag mig igenom dagen. 
 
Onsdag,Vaknade sjukt instabil, fastnade vid en dokumentärserie på 6 timmar om world trade center. Riktigt fängslande! Tog sen en ordentlig powerwalk på 1,5h. Bättre rehab finns nog inte. Hjälpte sen Fille flytta några kartonger mellan lägenheterna.
 
 
Nu: Fredag, ska strax ut på en powerwalk. Vi hörs!

Nu måste vi dra

Dagen har varit fullspäckad! Var på ett viktigt möte imorse, sen blev det en tripp till Ikea med Fille. Hon ringer och skriker att lönen kommit och hon behövde en ny säng. 
Sagt och gjort, jag lånade till mig en bil så fixade vi de. En del pusslandes innan vi fick in sängen i biljäveln, eller nja, med bakluckan öppen. Förövrigt var de premiär för bilkörning i Oslo. Alltid något. 
Mötte upp Tilda, köpte mat och bar upp sängen. Nu: kvalitetstid med min fina sambo! 



Pausen mitt i livet

Tror inte det finna någon bättre rehab än en riktig powerwalk. Sitter just nu i den botaniska hagen här i Oslo och bara andas, som en paus. Såhär blir jag när jag inte mår bra. Ena sekunden måste ja ha nån vid mig, andra, så vill jag inte höra någon. Har sovit i eget rum och haft musik i öronen de senaste 2 dagarna. Samtidigt som jag måste växla med en kram ibland.  Strax ska ja fortsätta PW:n med högsta volym i lurarna. Hörs. 


För evigt.

Livet ut är du den viktigaste människan i ditt eget liv. 



Lördag

Inläggen kommer i lite fel tid. Hur som så hade ja en riktigt jävla kul kväll igår och nu ligger jag raklång i soffan och laddar upp inför kvällen.
Hoppas på en lika bra kväll ikväll. Tvådagars och allt. Ha en fin lördag!


Fredag

Det är fredag och jag har finbesök! Skålar i vin.


Hjärta

När hjärta och hjärna inte riktigt synkar slår det ojämna och hårda slag. Jag vill sova. Låt mig sova. Låt kroppen få vila en stund. Tillåt mig kunna njuta fullt ut av denna vardag igen.


Ibaby

Och vi tackar gudarna för att Stelios gav mig en iPhone idag! Så som jag längtat efter dig baby!!
Har återupptäck vine, snap, Twitter, instagram och allt!
Nu ska vi ha sleepover här på vardagarumsgolvet, hörs!


Dessa händer är desamma, dessa händer är min gard. Som har släpat, älskat, famlat. Ömma klappar, hårda slag

Dethär med att jag har en sån jävla träningsvärk i ljumskarna så jag inte vet hur man går som en normal människa. Eller överhuvudtaget kunna vända mig om i sängen när jag vaknade. Blir en bra dag dethär hörrni!
Ska starta med en frulle framför tvn, sen är tanken att försöka ta mig till gymmet, blir dock en ruggig utmaning så den är rätt tveksam. Sen ska ja hinna städa här upp här hemma och dra ut på några ärenden innan förmiddagen/dagen är förbi. Vi hörs!
 
Förresten, zebror, är inte det typ ett av världens vackraste djur? 
 

Klappar och slag

Halli hallå! 
Hade verkligen en skitdag igår. Känner mig rätt ojämn i humöret och har konstant en orosklump i magen över allt. Vaknar och somnar med ett obehag. Så mycket som spelar in liksom, så psyket blir så instabilt. 
Men idag var jag gladare än igår. Började med en mysfrulle ute med Tilda och Frida. Sen fyllde jag i min tatuering på vänsterarmen och är nu skitnöjd! Beställde en ny telefon gjorde jag också. Ba Dum Tss!
Nu på kvällen agerade jag och Tilda flytthjälp till Fille och Linnea. Dom kommer få de så fint! En middag på en thairestaurang fick fira den insatsen vi gjorde idag. Tycker faktiskt de är lite kul med sånt där. Hjälpa till vid en flytt, skruva lite möbler osv. Leka lite handyman liksom. 
Det är förresten svårt att vara ledsen och nere en längre stund på denna plats, när man har så fina själar runt omkring sig. Fan va jag har hittat rätt! Tur dom kan stabilisera mig lite iallafall, för just nu är psyket rätt skört. 
 
Tänkte avsluta kvällen med Idol och sambomys. Klockrent. 
 
 

Never give up on something you can't go a day without thinking about.

Alltså hur fan fungerar denna människokropp? Hur fungerar dessa människor på denna planet? Jag blir då fan inte klok.
Att man känner sig så himla liten, mitt bland alla andra. Mitt bland idioter. Det kan göra att du vänds om, och känner dig större än någonsin. 
 
 

Från och med du

Stressade runt som en yr höna på Deli i lördags. Mycket folk och ensam. Tur man är grym. Typ. Kom hem, helt uppe i varv, och tog en chillkväll med sambon Tilda. Förresten så har jag typ världens bästa sambo, må låta klyschigt, men det är sant. 
Söndagen gick åt till att storstäda hela lägenheten. Från golv till tak. Från fönsterlist till toalettsits. Och fan va vi hittade saker. En del skumma från tidigare hyresgäster. Lite smått och gott sådär. 
På kvällen bjöd vi över Fille och Linnea för hemmagjord pizza och film. Fille stannade sen för en sleepover. Blev en bra söndag. 
 
Idag, måndag. Började med frukost på sängen och one tree hill med Tilda, sen har jag hängt med Frida och smidit lite planer för vintern. 
Kom nyss hem från gymmet, och nu tänkte jag lyssan på Filip & Fredriks podcast, samtidigt som jag tar tag i en massa viktiga saker jag skjutit på. I'm on fire tonight. Tror det kan skapas underverk. Eller bara mindre problem. Hörs!
 
 

RSS 2.0