Valborgsmässoafton

Efter en powernap är jag på G.
Dags att börja styra upp, för ikväll kör vi!


All the right moves

Gjorde staden osäker och övningskörde till Forsby och hem idag. Körningen börjar arta sig och jag börjar känna att mina medtrafikanter inte behöver sitta med 112 inknappat på mobilen redo att ringa längre.
Hemma låg ett paket och väntade på mig - en tröja/tunika från HM som Marie skickat från Sundsvall - superdupertack!
Skitsöt och härlig lite festligare tunika från HM, 149:-. Den ska bäras imorgon. Matcha med blåa naglar, tights, enkla örhängen och mina ringar. Det kan bli bra.
Tagit tag i min horisontella garderob och börjat röja på rummet - fint skare ju va anser mamma. För vi får ju gäster imorgon.
Nästa sak på schemat är friskis och svettis med A, dags att trycka i sig lite mat kanske?


In my eyes, you're perfect

Spatsera i staden med min superhjälte idag. Helmys. Tagga beach-10 och käka donken. Rejält och redigt skare va.
Sen möta upp Julia och fara till köpis där jag gjorde veckans största konstaterande: Jag går som nån wannabe Charlie Chaplin, fast en aning värre. Detta får bli mitt nästa projekt/mål: Att ändra gångstil!
Och för att inte överraska er allt för mycket har jag även shoppat idag. Denna vår kommer nog överlevas ändå.




Tunika Gina 49, tights Gina 79, Halsduk Gina 129, Nagellack#1 HM 29, Nagellack#2 HM 39 (Är mörkare irl),

I'm a blond bimbo doll

I skolans kafeteria, precis klar med engelska nationella. Och pusta ut. För jag tror det gick ganska bra.
En skoldag framför mig och sedan möta upp min kära vän Josefine för en runda på stan. Mer information om mitt intressanta liv kommer väl senare, nu ska jag vidare mot facebook.

SPS intog i Stockholm

SPS resa till Stockholm med 1orna och 2orna. Vi besökte Forum för levande historia på förmiddagen, sen lunch med mina tjejer på ett fik i gamlastan. Snacka om härlig känsla att gå runt där på de smala kullerstensgatorna, i solsken, med 3 kanon tjejer. Efter en timmes lunch var vi på studiebesök på riksdagen.
Hjärnan slog av ibland p.g.a av intresset helt enkelt dog, men överlag har det varit en mysig dag. Bjuder på lite underbara bilder på SPS1 från dagen. Se och njut.




Notera fransmännen på bild 3. Coola killar dedär.


Hey, soul sister

Solen sken åter över Gävles gator och en 2 timmarslunchrast som spenderades med Jasmina på stan.
Inspireras av vårkläder och pratar planer. Det kommer bli bra.
Pressade mig igenom ett träningspass med Bea, där jag kände mig som en proppmätt elefant. Tunga ben och håll, ingen super kombination på ett friskis och svettispass.
Mamma hade köpt kräm när jag kom hem. Snacka om nostalgi! Det var så sjukt gott, och smaklökarna tog en tripp tillbaka i tiden och jag fick flashbacks från när jag var liten och var hemma hos mormor, där jag alltid åt kräm.
Nu tänker jag sova och vara pigg i Stockholm imorgon. Yes tillbaka till stora staden, denna gång med klassen. Godnatt!

Överlevnadslistan börjar arta sig

In my wardrobe

Shoppat i Stockholm, nu inslängt i garderoben.


Monki, 250 125:-


Monki 200:-

Feetfirst/skohuset 129:-

HM 99:-

HM 99:-

Weekday 450 225:-

En solig söndag


Sov ut och har ont i ben och fötter efter gårdagen. Shopping och livet i Stockholm är slitsamt.
Fick med mig Erika ut på en prommenad i det underbara vädret. Vandrade runt och pratade om allt mellan himmel och jord. Då känner man att det är vår! En vilopaus med godis på min altan. Lovely.
En tvkväll med underbara gossipgirl och klockrena Ballar av stål. Älskar det, underbar humor!
Klämde även in lite plugg. En helt vanlig söndag de vill säga.
Nej, nu ska jag sova. Godnatt!


En resa till Stockholm

Stockholmsresan var underbar! Tack mamma, för en kanon julklapp, jag älskar dig.

Tog ett morgontåg ner mot staden med mor, som givetvis var försenat, men lyckades komma med på ett tidigare tåg.
Strosade runt och mötte sen upp Ida och Ingmari (Kusin och moster). Blev shopping och senare möta upp min morbror och hans tjej för kinabuffe. Finns det nå godare?
Tog sen tunnelbanan till Globen och Bounce som började kl.8. Det var helt outstanding! Det gå inte att förklara, men dom är helt enkelt grymma! (Mer om det i ett annat inlägg senare).
Efter en föreställning på 2½ timme åkte vi åter tillbaka till hotellet (Scandic sergel plaza). En kvällsdrink och sen däcka i sängen. Stockholmslivet tar hårt på en.

På lördagen sken vårsolen för det mesta och jag såg tillochmed folk i shorts och korta kjolar med bara ben under. Stockholmare slutar aldrig att förvåna. En efterängtad hotellfrukost i magen och jag mötte upp Josse på stationen som kom ner för att göra mis sällskap. (Måste erkänna att jag kände mig som en stockholmare, när jag gick där ensam mot stationen för att möta upp någon. Gillade känslan). Införskaffade mig en del i klädesväg som jag lägger in bilder på senare.
Hemma i Gävle (runt 8) anslöt sig Sofia för en filmkväll hos Josse.
Helgen i Stockholm var extremtvälbehövlig och underbar, tack! Och jag älskar hela staden i sig, pulsen, stämningen. Men jag tror man uppskattar det mer om man inte är upp i det konstant.
Och snacka om arbetsskadad - när jag kommer in i hotell rummet kollar jag genast hur dom städat och vad dom missat. Haha, jag är hopplös.


Ingmari, mamma och Ida utanför resturang Pong

Ida och jag i globen - Jag vet att du älskar mig nu.

Oslagbara, Übercoola Bounce

I loungen på Scandig sergel plaza kvällstid

Drink

Ida och Ingmari

Josse och jag

Josse och jag


Teori

Kör in ett snabbt inlägg och lovar update senare ikväll från min underbara Stockholmshelg. Men nu först på schemat: Plugga till teoriprovet i idrott imorgon. Jag skriver det här, så tar jag det mer seriöst och tar förhoppningsvis tag i det. Nu när jag lovat hela internetvärlden det.

Estocolmo.

Estocolmo baby, so long suckers!

Åker till Stockholm nu med mor, kusin och moster. Shopping i stora staden, Bounce i globen ikväll, hotellnatt och shopping hela dagen imorgon då även Josse kommer ner. Det kommer bli kanon!


Sorgen, den vi bearbetar

Dagen har varit hemsk. Awful. Tankarna har spunnit på B och jag har haft tårarna pressandes precis bakom ögonen hela dagen. Känndes som om jag kunde spruta ut hela Gavleån om jag bara släppte spärren.
Det var först på eftermiddan som jag fick tankarna på annat och fick prata av mig med Erika när jag tog en runda med henne på stan. Den nya väskan fick hänga på axeln och leva livet på stan á la Linnea. Höll i plånkan hårt och shoppade inte något eftersom Stor staden vankas imorgon bitti. Gonna be Great!
Kan förövrig berätta att hela jordens vädersystem slagit slint och det ligger typ 1 dm snö här utanför. Vad har vi gjort för att förtjäna detta?

Väskan jag fyndade i farmors garderob igår, älskar den!

Gammalt, begagnat, vintage, så otroligt snyggt.

Nu i form av en stark stjärna på himelen

Jag måste bara få skriva av mig med mina känslor och tankar, och berätt hur det hela gick till.

För er som inte har, eller har haft en hund kan inte förstå hur det är. Visst, ni tror er kunna föreställa sig hur de kan vara, men ni är inte ens i närheten av känslan. Ni är långt ifrån.
För er utomstående ser ni det som om jag bara har förlorat ett husdjur, en hund. Men verkligheten är den att jag har förlorat en underbar familjemedlem, en ljusglimt i vardagen. En alltid trogen familjemedlem som gjorde sitt bästa för att trösta när man var ledesn, alltid lyssnade, lös upp vardagen, fick en att känns sig trygg, med sin alldeles egna personlighet.
Uttrycket att hunden är människans bästa vän kan jag verkligen instämma på. Hon är som en lillasyster för mig, min lilla bebisplutt.

De är de sista timmarna med henne, hennes blick, hennes beteende, allt, exakt allt har fastat så väl i minnet. Specifikt de allra sista sekunderna. Jag och mamma var med till vetrinären och Betsy fick ligga i sin säng på golvet, bredvid mig, med huvudet tätt intill mitt, i mina händer, i min famn. Sekunden då hon somnar in, den känslan, när jag känner att det är över, när huvudet inte håller upp sig själv längre utan faller ner i mina händer, den kalla nosen trycks mot min handflata, de glömmer jag aldrig. Jag blev som frusen, kunde inte röra mig, kunde inte förmå mig flytta mina händer och efter det kom paniken. Tårarna bara spruta och jag reser mig, skriker och vill bara ut, därifrån. Det ilar av en känsla i min vänstra arm när jag tänker på det. Och lukten, den lukten där inne. Tillochmed den har fastnat. 
Det finns inte ord som kan förklara känslan då de sekunderna, de sista timmarna, de sista dagarna, eller alla de år som jag haft henne vid mig. Obeskrivligt, men på helt olika sätt.

Den stora skadan, det som tillslut orsakade det hela, var söndagen den 14e mars, då hon halkar här utanför dörren och gör illa det vänstra bakbenet. Inte kunde jag då förstå vad det skulle leda till. Och jag tar åt mig skulden, vad ni än säger och hur mycket jag än vet att jag inte ska, så tar jag åt mig den. Det var jag som inte stängde dörren riktigt, det var jag som sen trissade upp henne ute, på den hala marken. Ja, jag tar åt mig skulden. Hon kämpade i början och hoppade på 3 ben, men tillslut fungerade det itne längre, hennes nästan 14åriga kropp orkade det inte helt enkelt och hon slutade använda båda bakbena mellan onsdag och torsdag någongång. Det var så synd om henne, men man blir så sjukt egoistisk och ville bara inte släcka det underbara livet. Det är ändå vi som tar beslutet, vi som tar henne dit, dit där det tog slut.

Men nu, efter 1 månad. 1 månad av sorg, saknad och tomhet. 1 månad som varit fruktansvärd.
Jag finner inga ord, inga alls. För det finns inte ord värdefulla nog för att kunna förklara hur mycket du var, hur mycket du betydde. Det finns ingen annan som kan förstå, verkligen förstå. Du var det finaste jag visste.
Du var absolut världens bästa vovve, min bebis, min ängel, min bästa vän. Jag saknar dig så det gör ont.
Jag älskar dig Betsy ♥

30/4 1996- 22/3 2010 

Sovgott hjärtat, så ses vi så småningom ♥






B, my baby

1 månad idag. Sorgen, känslan, åt helvete med allt. Ge mig min B tillbaka.

Give me

Sitter och drömmer mig bort och försvinner i monkis hemsida, hemsidan med de förtrollade kläderna.
Ge mig en värld där pengar inte har någon betydelse, där allt vore enkelt.
Ge mig fredag och Stockholm.

Jag skulle kunna införskaffa mig allt dedär, och min sommargarderob skulle vara fulländad. I princip.

kör mot projektet

Döläge på bloggen.
Hos far en snabbis och kan därmed dra in ett inlägg. Min största kärlek just nu är gavlegårdarnas internet.
Jag ska övningsköra hem till farmor och farfar strax, där farmor ska hjälpa mig med mitt projekt: att sy om en skjort-tunika. Hope for the best. Visar er resultat sen, promise.
Och riktiga updateringar med bilder, även det kommer, så fort Gavlegårdarna tar tag i sitt internetproblem..
Men nu ska jag ut och tuta & köra, se upp!

A little update

Dålig updatering på bloggen, jag vet. Men gavlegårdarna och deras internet har valt att krångla. Updatering såfort internet väljer att samarbeta igen.
Kan förövrigt meddela att det snöar här utanför klassrumsfönstret i detta nu. Det här är inte okej!


Hard work work

Jobbet åter igen, hela dagen. Kroppen är helt slut, känns som om jag skulle ha legat i en tvättmaskin och snurrat runt ett tag. Nu ska jag ta min skönhetssömn. Klockan är halv 9, och jag kommer däcka på 2 röda. Godnatt.

Friday plus saturday


Bild snodd av Julia.

Firade Linnea Quick aka Quickan igår. Partajade hemma hos henne med massa trevligt folk. Kanon.
18 plusarna drog in till krogen efter 12, då drog vi minderåriga (ja, 17 är en ålder mittemellan. Värdelös) vidare på efterfest i strömsbro. En kanonkväll med andra ord.

Mer bilder kommer senare, har inte kamerasladden här just nu. Insåg precis att ja lovat bilder från x-antal tillfällen, de får ja ta tag i och lägga ut inom en snar framtid.
Hemma strax innan 3 inatt och upp och jobba imorse. Inte lika mysigt. Men faktum är att de gick helt okej, bättre än väntat. Betydligt bättre. En powernap när ja slutade och nu ska ja hoppa in i duschen och invänta Julia för lördagsmys! Lovely.

Try to beat it

Måste bara berätta att den svenska filmen Snabba Cash har köpts av ett amerikanskt filmbolag, och gissa vem som ska göra huvudrollen?
Wait for it....
Zac Efron! Snacka om att bli förvånad. Inte dierkt de forum man trodde sig få se honom i.
Men att överträffa Joel Kinnamans insats som JW blir svårslaget. Mycket svåslaget.
Läs mer här.


Och jag svär på att jag hörde Betsy alldeles nyss. Tror jag börjar bli paranoid..

HAPPY B-DAY

Ikväll ska den nyblivna 18-åringen Linnea Quick firas! Ha en bra kväll, för de tänker då iallafall jag ha!
Men dock lär jag inte vara lika pigg på att kliva upp till jobbet imorgonbitti - men det är sånt man får ta. Man lever bara en gång.
Grattis i efterskott sötis!

Minds off

Drog mig ner mot stan efter skolan med Anna, Fia och Mimmi. Lämnade senare dessa och mötte upp Julia. Kikade runt, skulle köpa present till L, men hjärndöda som vi är kommer vi hem utan, totalt glömt bort varför vi var på stan i första taget.
Kom hem med 2 nya plagg (vet att ja inte skulle röra kontot, men är det rea kan jag inte låta bli).
Och idag har jag överträffat mig själv. Jag rensade garderoben och styrde upp den till ett acceptabelt skick och pluggade matte inför provet imorgon. Känner mig duktig. Nu ska jag banne mig sova och ta igen för missad sömn, men först läsa min Vecko Revyn som anlände igår. Lovely.


Spetsklänning, HM 249 150:- som förövrigt inte gör sig rättvisa på bilden. Mycket sötare irl.

Jeans, HM 399 OTROLIGA 100:-


Sleepyhead

Hej hopp, lyckade tjejer! Jag och Fia sitter i skolan för vi missade en av de heliga sovmornarna. INTE OKEJ. Snacka om surt och jag som slog ihop min engelskabok 00.45 inatt. Denna sovmorgon hade jag behövt! Suck.

Give me fire


Tröja Hm, Jeans Cheep Monday, och ringar Hm & Gina. Alltid mina ringar.

Kände mig givmild så jag delar med mig av en dagens.
Lämnade skolbäckerna för en timme av Greys. Nu är det strax slut och jag åter mot plugget.
En låååång kväll väntas.

Falla fritt


Klickade fram bloggen för att skriva. Fastnade helt stilla och gloendes framför skärmen. Vad har tankarna spunnit på idag? Vad har jag gjort idag? Nej ingenting, ingen inspiration till bloggen alls. Zip, zap nada!. Försvinner iväg i andra tankar då och då. Ser urnan stående fint på sin plats i hyllan. Försvinner åter igen.
Och så mycket mer intressant än såhär blir det inte heller, för det jag tänker ägna min eftermiddag/kväll åt är plugg. Ska ta mig en dejt med spanska bäckerna och hoppas få in något i skallen.

Medan jag pluggar, kan jag tipsa om en sak ni kan roa er med här. Bli medlem så hjälper ni både mig och er själva att få spotifypremium gratis! Inte helt fel, eller hur?


My angel is home


Stolt över mig själv som pluggade idag. I solen på altanen dessutom. Det blir så mycket lättare då.
Kom nyss hem från dansträningen. Hämtade Betsys urna påvägen. Finner inga ord. jag tänker gräva ner mig, vill inte längre. Orkar inte. Hejdå.
Bit ihop nu, för jag ska cykla och möta J strax.

Min ängel är hemma igen

Gammla ansikten

Vårkänslorna sprudlar. Jag kunde tillochmed ta av mig skinnjackan idag på stan! Can't belive it.
En perfekt, lugn och skön början i skolan med en teater på konserthuset och sen endast 1 lektion efter lunch.
Sovmorgon till 10, och gissa om jag var hos tandläkran då, 2 timmar tidigare. Givet. Räls i nederkäken. No comments. Lever på flytande vätska. Yummi.
Tillbaka till teatern, "Don't forget to kiss your mother goodbye" som faktiskt, mot mina förväntningar var bra. Det var ett gäng ungdomar som hamnat på sniskan med droger och liknande, som samlats i en grupp på Gotland och spelar upp en pjäs, om verkliga händelser om deras liv, hur det var förut. Som sagt, faktiskt bra, med en humor, speglandes i det allvarliga budskapet. Och för allt i världen, Don't do drugs!
Stötte på Kajsa här i eftermiddag. Vi tog en prommenad och bara babblade på. Pontus anslöt sig även han till vårt babbel. 1½ timme var vi ute. Mycket trevligt.

Kör på en dagens också

leggings:Gina, T-shirt:Bik Bok, nyinvigd väst:HM



Gamla goa gänget 9N!

Maybe just sad

16.42 och jag sitter ute på altanen just i detta nu och skriver detta inlägg. Underbart. Solen har stekt hela dagen och på altanen, ja där har jag spenderat de flesta timmar. Tog mig ut på långprommenad med mamma och Peter också.
Imorgon är påskolvet slut och egentligen borde jag plugga, men motivationen ligger på ungefär minus 20. Jag tror den har gått och grävt sig ner till Kina, för jag kan verkligen inte hitta den. Kanske lika bra det.

19.08, jag är fastklistrad framför kanal 5 och Gossip Girl. Eyecandy.

För övrig kom min käre mor hem från stor staden Stockholm igår och hade med sig denna svart/transperanta skjorta från HM för 199:-. Dena kommer jag använda flitigt nu i vår/sommar. Kombinera med jeans, tights och jeansshorts kanske? Lovely.

Tillsammans med två E

En lördagkväll med Erika gånger två. Först en middag hemma hos pappa med gäster. Sitta fint och vara trevlig. Äta upp allt på tallriken. Sen får jag ansluta mig till de båda E:na.
Passar på att bjuda på en bild av min nya frilla, sådär efter duschen och hårinpackningen.

Allt och inget, för ingenting


Härligt misslyckad kväll igår. Okej, sällskapet var kanon, Julia, Catta och Erika, men våra bussturer var alltförgäves.
Nattliga gäster i form av C och E, och dagen har jag inte tagit vara på ett dugg. Den känns totalt värdelös.
Lovat er en bild på håret, men då behöver jag hoppa in i duschen, för som jag ser ut nu är ingenting att visa övriga världen. Tror jag lyxar till det med en hårinpackning.

.

Bowling con me familia.

Shopping

Senaste dagarnas shopping - och nu ska inte kontot röras förrän Sthlm 23/4!
Inköp 1: Vero Moda 79,95 39,50:-
Inköp 2: Hm, barn, 179:-
Inköp 3: BrandWorld, 65:- (samma kepa som på bilden i förra inlägget)




A new shape

For hem från Ljusdal idag runt 12 tiden. Har haft 4 underbara dagar där. Så skönt att bara få slappna av och sluta bry sig. Tack.
Tillbaka i Gävle gick jag med nervösa steg mot frissan. Känndes som om ja gick mot en tortyrkammare. Jag hatar att klippa mig för jag blir aldrig nöjd och frisörerna förstår aldrig hur jag vill ha det. Men hör och häpna, tjejen som aldrig blir nöjd sitter här nu med ett leende på läpparna och är skitnöjd!
Jag trodde aldrig jag skulle våga ta mig modet att klippa av mig mitt långa hårsvall, men nu är det borta, avklippt, far away and it feels good. Precis vad jag behövde - en förändring! Har köpt hårfärg idag med, vidare utveckling får ni se och läsa om sen.

Mötte upp Anna en sväng idag med, införskaffade mig lite nytt smink, en snabbis till tandläkarn, laga tandställningen, och catchade upp sen sist med A. Jag är helt slutkörd efter tidiga mornar och busande med barn så jag ska krypa till sängs nu strax.

Denna bild får duga så länge, kommer en bättre inom snar framtid. Jag var alltför risig för bild ikväll.

Så vare klippt

Hemkommen från frissan - jag känner mig naken, rädd, exposed!

Onsdag

Ännu en helmysig och skön dag här uppe i Ljusdal. Det är så skönt, att bara få slippa tänka på allt man gör därhemma, att bara få vara.
Vi tog en prommenad runt sjön idag ute i friska luften, härligt. Sen drog jag och Ida oss ut på en springtur.
Kvällen fortsatte med bus och mys med Emma och Stina.
Imorgon åker jag hem och ska in till stan för att klippa mig - wish me luck. Jag hatar att klippa mig, resultat får ni se sen.

Vi intog Sundsvall för en dag

Jag, tillsammans med familjen Von Wachenfeldt/Jonsson tog vårt pick och pack, hoppade in i bilen tidigt imorse och styrde upp mot Sundsvall och Birsta.
Shopping och strosande med 2 skitungar, med sina egna viljor. Ganska underhållande.
Personligen införskaffade jag mig 1 keps och en jeansväst - 2 av mina överlevnadsredskap på listan. Check, check! Jag lägger ut bilder när jag kommit hem.
Efterlängtade, underbara desperate var åter tillbaka i rutan och jag satt bänkad med kusin. Nu börjar jag bli trött, tidiga mornar är inte min grej. Men ska nog hålla ut en liten stund till.


Johan Falk

Framme till min slutdestination Ljusdal och har spenderat dagen med mina skitungar. Helmys.
Nu sitter jag och kusin framför tvn, Johan Falk är framzappat, med en påse godis framför oss.
Imorgonbitti far vi till Sundsvall för lite shopping. Great. Ingen vila, ingen ro här inte.

Leaving

Kl. 14.10 sätter jag mig på tåget mot Ljusdal och lämnar Gävle. Ska bli så himla skönt. Få kunna tänka på annat och vara ifrån tomheten här hemma efter Betsy. Bor hos kusin med familj, därav mina 2 favorit ungar Emma och Stina. Ska klämma in en träff med Emelie oxå hade jag tänkt.
En 2 timmars tågresa väntar - inte super exalterad.

Bilder från förra påsken uppe i Ljusdal


Våren anländer



Åter igen brast min fasad

Torkar bort mina tårar och försöker få tankarna på annat. Ibland bara brister det, man klarar helt enkelt inte av att hålla det inne.
Sensate dagarna har varit extra jobbiga. Jag försvinner in i mina egna tankar, tankarna som riktas mot dig. Jag har tagit din död hårdade än vad jag kunnat tro och jag har lyckats bygga upp en större fasad för ustidan än vad jag trodde jag kunde. Jag visade mig vara starkare, och mer sårbar, på samma gång.
Utåt sett verkar allt okej och som vanligt, men på insidan är jag totalt förstörd, omskakad. Jag orkar inte, jag vill inte, allt jag vill är att ha dig nära. 
Folk frågar inte hur man mår på samma sätt, om en hund har somnat in än om en människa. För er andra ses det som vilket djur som helst, men för oss är det en familjemedlem. En otroligt saknad sådan.
Vill se dig, vill ta på dig, vill känna dig. Jag vill ha dig tillbaka.

Miss Julia von Andersson

Miss Julia Von Andersson håller mig sällskap för kvällen. Tänker glo på "Män som hatar kvinnor" och trycka i oss lite gott.

påskdagen

Avskärmade mig från övriga planeten jorden idag och sov till halv 3. Nästan så jag skrattar åt mig själv.
Fick en hurtighetsattack - kanske en ångest över den långa sömnen? - Och drog mig ut på en springtur.
Vidare planer för kvällen är inte helt spikade. Sugen på lite filmmys, borde städa, duscha och packa. Lämnar staden Gävle imorgon, ska bli så himla skönt.


GLAD PÅSK

Glad påsk alla fina! (och fula)
Vädret var underbart och jag åt min första frukost på altanen för iår - välkommen efterlängtade vår!
Kraschade i en solstol hela dagen och sen vidare hem till mamma för ännu en påskmiddag. Trycker i mig mat till en mängd så jag tror jag skulle kunna vara en av deltagarna i biggest loser, och drar mig sen vidare hem till min far med tjejerna för en myskväll med ännu mer att stoppa i magen. Sofias äckliga kaka, no offense, och en hel kväll proppad spel och skratt. Dock en Catta som tyvärr var frånvarande. Erika, Erika, Josse och Sofia, ni är guld värda.
Nu ska jag stänga igen mina ögonlock för några timmar.



Långfredag

Kusin Andrea idag, 9år

Vände om på dygnets timmar med tjejerna igår och dagen har kännts vrickad. En trevlig påskmiddag med släkten, andra middagen på raken man ska vara fin och trevlig. Börjar bli lite too much, men högtider ska väl ändå firas.
kvällsmys med med älskade J. Grönsaker, dip, x-antal vänneravsnitt med en underbar tjej - kan det bli så mycket bättre?

Fick en extrem längtan efter Betsy och få borra ner mit huvud i hennes päls och bara höra hennes andetag.
Nu ska jag lägga mig och plöja igen några till Vänneravsnitt & ägna mina tankar åt bebisplutten. Godnatt.

All the right moves


Som sagt, Kennys barn kom på middag igår kväll, trevligt.
Erika och Jessica kom förbi och lämnade ett påskägg - super sweet, tack! 
Kan för övrigt berätta att det om kryckorna igår var ett aprilskämt som jag drog till på mot Erika och lära förstärka det genom att skriva det på bloggen - och jag lyckades!
Drog mig sen hem till Josse med Sofia och hade en supermysig kväll/natt. Wonderful. Ni är oslagbara.
Hemma igen, gör mig iordning för nästa middag - med släkten hos farmor och farfar.
Och ikväll blir det J igen. Nu måste jag föna håret.

Skärtorsdag


Dagens: tröja Hm, jeans Cheep Monday/Blå

Sluta tidigare, tackar tackar. Några timmar kortare till lovet, till friheten.
Totalt onödig dag, kollade film första lektionen, på spanskan hade vi en vikarie som jag nästan börjar tro va ett aprilskämt. Åh herregud. Körde på en klassiker - vrida fram klockan - och hon gick på det. Slutade 30 minuter tidigare. Soft
Fick bli utan den planerade gymningen, regnet öste ner och jag hoppar åter på kryckor. En klasskamrat fällde mig i korridoren och jag slog i Samma smalben som förutKänns inte sådär super great.
Sitter här, ska städa, åka till jobbet å lämna ett papper, packa över till mamma, packa till josse där ja sover ikväll, och fixa mig inför middag med pappas tjejs 3 barn för första gången. Lite smått nervöst.
Nu måste jag lämna dig köra dator om något om dessa ovanstående ting ska hinnas göras i tid.

RSS 2.0