Iväg

Nu drar jag upp till en kompis stuga fram till tisdag. Ska fira sista april och bara njuta av fina vänners sällskap. Ska bli så jäkla härligt! Men förmodligen kan täckningen vara lite sådär där, så vi hörs när vi hörs! Puss


På jobbet

Det är rast på jobbet, där jag förövrigt hat bäddad USAs hockeylags sängar idag. Funderat på att snyta mig i kuddarna så kanske Sverige får en lätt match på tisdag?
Solen skiner iallafall, men de känns lite trist att jag missar dagen med Enma och att få säga hejdå till henne då hon hinner åka innan jag slutar. Vi hörd!


Myshelg

Det har varit en hel Emma-Linnea helg! Hon kom med tåget i fredags och sen dess har vi käkat massa glass, lekt ute, varit i stallet och ridit med Fia och bara myst! Världens goaste tjej!
Nu ligger hon och sover så sött bredvid mig. Och jag är helt slut!
Och de blir en fullspäckad dag imorrn med jobb och en bilresa till Liljas stuga med tjejerna på kvällen. Godnatt!


Nåt annat än dethär

Kom på mig själv i förrgår när jag fick mitt besked om tandställningen, att jag grät flera gånger helt spontant. Men av olika anledningar. Av ren och skär lycka, samtidigt som det är av ilska,trött- och lesshet.
Något som inte omgivningen riktigt kan förstå är hur stort dethär är för mig. Hur pass viktigt det är för mig att få stå där på studenten och le med stolthet - utan tandställning och underbett!
För mig handlar det inte bara om en tandställning, utan om att kunna få bli accepterad av mig själv. Studentdagen ska vara en av de lyckligaste dagarna i mitt liv, då får jag chansen att bli mer accepterad än jag någonsin blivit av den viktigaste människan - mig själv.


Det är inte tandställningen i sig jag egentligen skämms över, utan det grundar sig i nåt större.
I hela operationsprocessen som jag gått igenom och det som faktsitk gjort att jag skämts över mig själv hela mitt liv. Det känns inte som om processen är klar förrän jag själv kan se det färdiga resultatet - det slutgiltiga målet med ett stolt leende och ett ansikte jag kan slippa skämmas över. Jag tror fortfarande att jag måste dölja min profil, att jag måste tänka på hur jag ska skratta, just för att jag inte har nått dit jag vill än. Det är svårt att förklara så folk förstår. Det är svårt för mig att förstå, det sitter liksom så djupt.

You're holding in your hands the two halves of my heart

Jag har helt snöat in mig på Rihanna. Denna 24 åriga tjej från Barbados. Vilken utstrålning, vilken musik. Beundrandsvärd.
Åhh, tänk Peace i sommar, kommer bli helt sjukt!

Princess of China

Ja men det kunde ju inte bli annat än bra. Coldplay + Rihanna. Ett gäng stjärnor med en annan. Fantastiskt.


Bladen på blomman kan ha vissnat, utan att du ser

Efter springturen har jag nu plockat ihop lite smått och gott för att klara mig igenom lite plugg. En jävla blandning, jag vet, men fan så gott allt är!
Förövrigt kan jag inte tänka på annat än att tandställningen faktiskt ryker snart!! Efter 10 år. Dock är datumen hemligt för allmänheten. Yes sir, it's secret.

Ingen av oss drömmer inatt, men jag hoppas dom har fel

Efter pellpers uttalande om att det fruktade matteprovet imorgon blir till ett hemprov (hallelujah) firade jag och Anna med en cheese. Våran klassiker! Nåt ärende på stan och jag är nu påväg hem. Tänkte försöka plugga lite innan min springtur, sen ska Karin komma över för att börja sy min balklänning!


And I hope we meet again, in the same way as before

Svintrött imorse, ni vet då man tror man snoozat i 20 min men sen inser att det är 1 timme?
Så, vad händer nu? Inte speciellt mycket. Ja läser en bok medan conne skriver ett reportage. Och ja är ashungrig. Hoppas på pizza-rester! Vi hörs!


Onsdagshäng

Jordgubbar, ananas och melon framför greys efter en dubbelträning. Kvalitét!


Shine to be happier

Igår drog jag mig hem till Sanna med tjejerna. Tacogratäng, Desperate, BB, chirre & dirre och massa härligt häng. Snacka om världens härligaste tisdag!
Och idag hade vi sovmorgon, tog skolmatspizzan till frukost och enda lektionen varade mellan 12.30-13.00. Man mår bra stunder som dessa!
Nu: Mat, plugg och träning. Fan vad jag har plugg alltså. Och fan vad jag har börjat slappa efter. Hejhej.
Fan vad jag känner kärlek till dessa människor. Det gör ont i hjärtat av lycka och kärlek.

Sista tåget ska snart passera

Har glömt att berätta. Dagen med stort D är bestämd. Dagen då livet blir ljusare. Dagen då jorden blir en bättre plats att leva på. Dagen då min tandställning försvinner. FAAAAAAN VA TAGGAD JAG ÄR!!!!!


Efter 10 års slit så ska jag avbryta min behandling tidigare. Egentligen skulle den behöva pågå till ungefär oktober, men jag kommer avbryta den under våren p.g.a. personliga prioriteringar.
FAN VAD JAG SKA LE, OCH FAN VAD JAG SKA HÅNGLA!

Somebody that I used to know

Med en ledig dag från skolan då jag passade på att fixa lite ärenden inne på köpis och en en skoluppgift i Andersberg med Fia. Vädret suger och det regnar ute, passar då på att krypa ner under täcket och läsa en bok som ska va färdig på torsdag.
Ikväll väntas det mys med tjejerna. Fan va dagarna är härliga just nu!


Mitt i prick

Jävlar vad Columbine och Angelica har varit snygga idag. +++++

Någonting att nå ut till

Den perfekta plugglåten.


Tillägger också att ni bör titta på detta gänget, Pentatonix, hur grymma?!

du är där när jag vänder, du är där när jag ramlar, men inte där för att hjälpa mig

tröttare dag får man leta efter. Orkade alltså inte ens tvätta ELLER ens borsta håret imorse ... då har jag inte gjort det sen i lördags och har alltså festat i denna frippa. Fresch. Jag som brukar vara noga med håret. Whats up lixom?
Inte speciellt produktiv skoldag och roligaste bilresan med Fias partybil idag. jag, Fia, Anna och Mimmi hämtar upp Sören på stan. Vart låter vi han sitta? Bakluckan såklart! Kan även tilläggas att Fias bil är suuuperliten, men söt!


Tog mig an ett medelpass på friskis med Catta efter skolan och nu tänkte jag försöka plugga. Nåt som jag totalt har börjat suga balle på.

Party rockin in the house tonight?

Jag ligger alltså här i sängen, med 6 krogenstämplar på mina armar efter veckans bravader, en söndgskväll, och är fett festsugen! Man har ju blivit skadad av denhär veckan...


Så om jag gråter framför dig, biter det hårdare då?

En mycket bra vecka som jag har bakom mig. Idag har jag bakishängt med Fia med tjejsnack, skilda världar och go-bakis-frukost.
Tog en promenad, städade huset och hämtade hem mamma som varit bortrest sen i tisdags. Jag verkligen älskar att vara ensam hemma!


Lever

Hej jag lever. Jag har bara haft en så sjukt bra vecka så allt bara har rullat på! Idag är en slappsöndag. Bakisseg osv. Hörs senare!


Vore bra

Tycker det vore läge att starta upp den nerkraschade-hemsidan för Brynäs nu. Jag tänkte nämligen hjälpa dom med ekonomin genom att köpa en biljett till matchen på Torsdag. Tänkte nämligen se Brynäs ta sm-guld då. Tack på förhand.

Förövrigt sitter det redan folk vid läckergom, med 11 timmar kvar innan biljetterna släpps, och det väntas snö inatt. Sinnes!


Use your mind

Tog en runda på stan efter skolan med Sanna, sen drog jag med hemåt, städade inför morgondagen och förgyllde denna tisdag med Interpool-häng med 8 sköna brudar. Brynäsmatchen, nachotallrik och härligt sällskap. Perfekt Tisdag!


Kanske, även om det inte var tanken, så finns den där

Tillbaka i skolan, vilket känns lite underligt faktiskt. Var nära på att stanna hemma imorse, kändes som en skitdag. Men vet ni, så fort man möter klassen så mår man bättre. Det är verkligen den sista tiden nu, vilket känns riktigt tråkigt. Lite underligt och vemodigt liksom.
Sista lovet är precis förbi. Påsken som enligt mig är den finaste högtiden. Det är bara glädje, gult, vår, god mat och ingen ångest. En lättsam och fin stund.
Efter skolan hängde jag med Lundahl, vilket var ett tag sen sist. Rätt grym tjej dedär ska ni veta.
Nu är jag dödstrött, dags och sova. Godnatt!

Påsklovet

Tänka sig att livets sista lov har passerat. Så fort det gick. Och så bra det var.

Det var ett lov då jag firade Conne som fyllt 19, firat påsk gick ut och dansade med vänner på påskdagen, åkte upp till Ljusdal och mös med mina ungar, käkade på Helt Enkelt, tog en drink på Interpool, hängde i Josses lillhus, hade Pokerkväll, hejade på Brynäs en hel del och hängt på Engelska gatan ett par gånger.
Ett riktigt bra lov helt enkelt som bestod av det mesta.
image description























Innan sista allvaret

Kör ett litet snabbt inlägg innan jag somnar och säger hejdå till mitt sista lov. Ett lov som har varit riktigt bra. Tänkte slänga ut lite bilder i veckan.
I fredags vaknade jag upp och mådde som ett as, fick tacka nej till Malins 19 årsfirande och fick panikkänslor i hela kroppen när jag insåg att jag inte hade nåt att göra en fredagkväll. Tragiskt men sant. Jag måste alltid ha nåt planerat eller umgås med nån, annars får jag helt enkelt ren panik.
Hamnade iallafall tillslut med en myskväll med Josse, Erika och Sofia.
Lördagen hängde jag med Conne, Sebbe, Erik och Fia. Spelade poker och bara chilla. Soft som tusan.
Idag, söndag, har jag njutit av solen med en promenad med catta och en fika på altan, för att sen se brynäsmatchen med henne och Axelsson, som sen slutade i några timmars prat med Axelsson. Nu är jag astrött och tänker somna gott, för jag har fan haft ett ruggigt bra sista lov. Godnatt!


Kväll

Drog till helt enkelt och käkade med Axelsson, Fia, Hanna och Cajsa. Satans så gott det var! Och trevligt också för den delen.
Avslutade sen för en drink på interpool, där även Conne anslöt sig.
Nu är jag död. Totalt. Tänkte bli helt frisk tills imorrn, så dags å säga godnatt!


Torsdag

Tog igen lite sömn med En powernap och har sen mot eftermiddan har jag varit och köpt tyg till balklänningen. Jag tror det kommer bli asbra!
Nu: bussen in mot stan för att käka med ett gäng tjejer! Bra dag!


Hemmaplan igen

Ja, den förra inlägget skulle självklart upp igår. Hur som haver, kom precis innanför dörrarna här hemma efter ett par härliga dagar med släktingarna uppe i Ljusdal. Emelie hann komma förbi en sväng hon med!
Nu ska jag nog ta igen lite sömn och försöka bli frisk, har varit dunderförkyld hela veckan!
Sen ska jag ner på stan och välja ut tyg till balklänningen. Vi hörs!


Morning

Frukostmyser med mina skitungar!


Lite efter igen

Ja, och bloggen den har jag glömt för att jag har levt ett liv osv. Sist vi hördes drack jag vin med ett gäng härliga tjejer. Vi har alltid så grymt trevligt, och tillslut stod vi där, i trosor och BH. Lyckad kväll som resulterade i några timmars dansande på Goya. Inte mitt ställe egentligen, men fan så kul vi hade!
Avslutade sen lite random med 3 nattgäster(och för er perversa typer, nej inget gruppsex), varav en av dom var dittvingad mitt i natten. Så kan de gå, men jag klagar då inte!
Måndag blev en riktig slappna dag. Så fort Catta, Erik och Filip dragit somnade jag om låg i sängen framför skilda världar hela dan, tills Fia å Sanna gjorde mig sällskap.
Idag, tisdag vaknade jag dunderförkyld, tog med mig minsta brodern på ett tåg upp till Ljusdal och överraskade Kusinbarnen Emma och Stina på dagis. Sen har vi hängt med dom resten av kvällen, samt skådat Brynäs ta hem första finalmatchen.
Bra dagar, nu är jag trött. Vi hörs!


Utgång

Skålar i vin med fina vänner!


Som om det var förutbestämt

Fredagens bravader i Storvik var skitkul! Drog dit tidigare och hjälpte Conne å fixa. Sen kom tjejerna till att börja med. Vin, spel, presentöppning och godsaker. Sen kommer killarna och vi körde lekar och hade det bra!
Sen blev det jag, Conne sebbe och Erik som sov kvar, fyllekäk och somnade sent.
Lördagen städade vi och bara chilla, innan jag och Erik tog tåget hem till stan igen.
Påskmiddag och bigbrother-häng med catta avslutade dagen.
Nu ligger ja fortfarande kvar i sängen, framför skilda världar och försöker kurera mig. Halsont och trött. Snart kommer Axelsson förbi för lite catch-up. Vi hörs!


19 års firande

Här kör vi och firar conne!!


Länge leve längesen

Kvalitétstid med mamma och Peter. Mamma och jag har skrattat och pysslat. Nu avslutar jag med ananas i sängen, framför skilda världar. Där har ni motsatsen till utgång. Godnatt.


Aldrig har väl månen varit så stark som den dagen

Har precis tryckt i mig kinamat framför hockeyn med mamma och Peter.
Får sms från olika vänner som frågar om jag ska med ut, men ikväll var det faktiskt ganska skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Glad skärtorsdag på er!

Och idag skänker jag en extra kram till Sanna<3


Get on the floor

När läraren måste dra på AfterWork, ja då får man sluta tidigare. Helt plötsligt var det påsklov. Nu ska ja powerwalka in till stan, där mamma å Peter sen hämtar upp mig och åker och köper kinamat. Bästa ju!


Som om det finns något där ute

En dejt med Axelsson på waynes var den perfekta uppladdningen inför 2 träningspass. Först dansen sen drog jag och Bea till gymmet. Efter greys anatomy-häng tillsammans med äggmackor ligger jag nu totalt död framför skilda världar. Kroppen är helt slut. Godnatt!


I will never let go

En solig och härlig dag. Efter skolan har jag och Fia finurlat lite på en present till Conne. Agera kock fick Fia också göra, maten som vi sen åt framför skilda världar. Fin dag.
Nu ska jag snart ta mig in mot stan, en dejt med Axelsson och sen träning. Vi hörs!

Om man ska krascha ska man, göra det riktigt snyggt

Riktigt bra tisdag!
forsmark hela dagen, sen tog jag, Mimmi och Fia partybilen genom stan och fixade lite ärenden. Sen drog jag och Mimz oss mot ST Tropez en vända. Yes ni läste rätt. Drog dit, tog en mojito och drog hem igen. Soft. Eller var det endast en tur till solariet. Funkade det med.
Ett medelpass på fjärran, hämtat ut ett paket från HM där allt var perfa och nu sitter jag med mor och Gustav framför Hockeyn, nyduschad och har varma mackor framför mig. Kvalitetstid med familjen. Vi hörs!

Vi dansar med vapen

Sitter i bussen med klassen påväg hem från en dag med studiebesök på Forsmark. Var väl någorlunda intressant, men lite tröttsamt. Närmaste planerna är att sola och träna. Vi hörs!


Helgen

Det har varit en sjukt kul och fullspäckad helg med alldeles för lite sömn.
I fredags drog jag och Catta och simmade efter skolan. Kanske hur skönt som helst! Mot kvällen gjorde jag Cornelia sällskap för att kolla på Sebastians match. Hon skulle leka hängiven (notera ordvalet Conne) flickvän och jag, tragiskt nog hade inga bättre planer en fredagskväll så jag hakade på. Men faktum är att det faktiskt var kul. Funkar ju bra när man har bra sällskap.
Vi mötte sen upp Erik för att käka mat på Buddys. Blev kvar ända till 1 och hade det ruskigt trevligt.


Sämre var det under morgondagen då jag befann mig på högskolan 08.20 endast hade sovit ca. 4,5h och sen gjorde ett högskoleprov fram till 16.20. Inget att rekommendera så att säga. Det kan ha gått hur som helst, och jag hann tillochmed somna under ett av proven. Bra där Linnea.
Kvällens planer var en lugn bowlingkväll. Det började så också. Med Cornelia, Fia, Catta, Saga, Sebastian och Erik. Vi hade så trevligt, så vi fortsatte kvällen med att dra hem till Sebastian för ett par glas vin. Det blev sen ett par timmar på interpol där vi mötte upp fler. Någon drink och shot senare reulterades det i en efterfest hos Fia. Så gick det med den lugna lördagen. Men så kan det gå när man har det trevligt. Det var ju värt det så att säga.


Några av oss slaggade kvarhos Fia och efter ca. 1,5 timmars sömn tog jag mig an ett 8-timmars arbetspass. Inte heller det nåt att rekommendera. Dog rätt snabbt när jag kom hem och imorse när jag vaknade kan jag inte påstå att kroppen mådde så bra. Blev till en sovmorgon. Hela kroppen skakade och det gick knappt att äta.
Cornelia kom över en sväng och tillslut vaknade jag till liv och vi drog oss till skolan. Dock hade jag varit helt fysiskt utmattad hela dagen med ryckningar i hela kroppen och svårt att äta. Så kvällens planer är att plugga lite nu, sen försöka somna i god tid.
Ibland får det kännas att man har levt, för helgen har ju faktiskt varit riktigt bra.

RSS 2.0