När världen sjunker mer och mer för varje sekund

I lördags jobbade jag 13-21, för att sen åka hem till Fille & linnea för en myskväll. Somnade med linnea som sovsällskap. 
Söndagen hamnade vi på motormässan här i Oslo, jag, mathilda, linnea och Felicia. Fick gratisbiljetter och VIP-i restaurangen. Gratis är gott sa den snåla svensken och log. 
Bilarna var totalt ointressanta, jag mest skrattade åt alla fula människor och tog emot gratissaker. 
En lite spänd tågresa och sen film hemma i soffan med Fille och Mathilda. 
En lugn och skön helg. 
Måndag. Kurs med jobbet och Rema skolen. 
Åkte vid 8 och kom hem vid 18. En lång dag. Trevligt och förbaskat hemskt. Lite bådeoch kan man säga att denna dag bjöd på. Jag har iallafall fått ett förbaskat gött gäng jag jobbar med nu iallafall, de är då ett som är säkert. 
Nu: kramkalas hemma hos Fille och Linnea. 







Mellan förtvivlan och lycka

Igår torsdag jobbade jag 7-15 och sen gav mig på ett försök av städning. Handlade en runda mat till några dagar framöver med Tilda också. 

Idag, fredag, jobbade 7-16. En timmes övertid då de va lite kaos på jobbet pga underbemannat och fredagsrush. 
Började morgonen med att spilla hela mjukisbyxorna med kaffe, drack sen alldeles för mycket kaffe under dagens gång, kom hem, fick ett mental breakdown, tog en PW med Fille, drog sen vidare själv till gymmet och har nyss fått en leverans av en ny micro av hyresvärden. Lilla partysvensken har gått i höstvila och kör helg nummer två lugnt och stilla. Så det kan gå. Godnatt. 



Japp, jag är en av dom som tar kort på mig själv på gymmet tydligen. Fast jag gymmar också, och inte bara publicerar de på nätet. Mest för att ha nån bild här på bloggen ju. Mer accepterat då. 
Se så fredagstomt och härligt det är 20.30! 


Från hjärtat

Hej hopp. Onsdag idag. Jobbade 10-18, kanske den längsta dagen ever. Jag och Erlend bara räknade ner våra minuter tillsammans. 
Gymmade sen med Fille efter jobbet, nu ligger jag här i sängen, nyduschad och ska somna till en film. Börjar 07 imorgon. Godnatt! 

På jobb

Imorse var jag svintrött. Vaknade när klockan ringde klockan 13.. Sömnen behövdes. Känner mig fortfarande inte i form. Måste försöka hitta tillbaka till mig själv och vila upp mig ordentligt. Samlade lite krafter hemma, även om jag sov lite, så samlas det lite andra krafter än sömnkrafter. Lite ny energi. 
Nu sitter jag här på jobbet. Jobbar 15-23 idag. Tur man trivs, så man blev glad av att komma till jobbet. Vi hörs! 

Tillbaka

Nu är jag tillbaka i Oslo. Död. Nöjd med helgen. Glad över att vara hemma här igen. Men det gör ont att kramas hejdå. Vi hörs imorgon!

Åka bil

Just nu sitter jag i en bil, skulle hoppat av i Södertälje, men vi missade tåget. Vilket team jag och Peter är! 
Nu kör vi vidare, hoppas på att hitta en tågstation med ett relativt billigt och tidigt tåg mot Oslo... Siktar in oss på Katrineholm. Kul morgon! 





Hemmaplan

I onsdags jobbade jag 10-18, kom hem efter jobbet och tacosen var färdig och där satt mina tjejer. Mathilda, Camilla, Frida, Felicia och Linnea. Mina guldklimpar. 
Torsdag klev jag upp klockan 05. Packade det sista och mötte upp sällskapet för att ta flygbussen till Gardermoen. Flög hem till Arlanda där farfar och pappa mötte upp mig. Ville gråta på tanken av svensk mark. Denna gången har jag verkligen längtat hem. En ta hand om mig själv helg. Kroppen mår inte bra och behöver andas lugn och familj. 
Överraskade mamma på hennes jobb, skrämde Viktor hemma i huset och sen överraskade Gustav mig med hockeybiljetter. Brynäs-Modo och lillebrorstid. Fan grym han! 
Fick även chansen att krama om Malin. Mallan och jag som alltid går om varandra, så jävla kul att få träffa henne! 
Sov sen hos Julia Andersson. Pratade, skrattade åt gott och hade normal-kvalitetstid. Finns ingen som henne. 
Klev upp på morgonen och klockan 9 mötte jag upp Anna för frukostbuffé på stan. Goa 2 timmar med en så jävla bra människa. Härliga, sjuka människa. Vad ja behöver dig. Mötte sen upp Julia Sjölund för en latte på stan. Klokaste, bästa jullan. Fan vilka bra timmar jag haft. Körde ett kompisdygn för jag behöver lite sånt med. Men sen måste jag denna gång prioritera bort en massa kompishets. Man hinner inte med alla. Kroppen orkar inte med alla. Första gången jag verkligen prioriterat familjen. Behöver rehab, kärlek och sömn. 
Hetsade sen vidare med mamma och Peter på ärenden, sen hem till pappa för kvalitetstid där.
Nästa steg blev ankomsten av Ida, Tobias, Emma och Stina. Grät av lycka när jag hade mina 2 prinsessor i mina armar igen. Sen har hela resterande delen av fredagen bestått av mys, bus, tacos och idol. Perfekta fredag. 
Nu, äntligen ligger jag redo för att sova. Måste verkligen sova. Ska somna gott, med en hel helg framför mig. En hemma-helg. Fan va jag behövde detta nu. Godnatt. 

Sweden

På svensk mark. Hemma hos familjen. Efterlängtat! 



Tisdag

Godmorgon! Ensam i lyan, sovmorgon, blåbärssoppa, how i met your mother och soffhäng. Det finns med kvällsvakten på jobbet. 




Om sanningen ska fram

Har lyssnat på kroppen idag, endast legat i soffan och tagit det lugnt. Redigerade lite bröllopsbilder och chillade. 
Vid 19 mötte jag upp min gamla kollega Helene för en kaffe på café con bar och 2,5 timmes snack. Härlig tjej och kul att träffa henne igen! Fanns en hel del att snacka om och diskutera helt enkelt. 
Nu inväntar jag Tilda och kvällshäng, vi hörs! 




I'm gonna love you like I never been hurt before

Lördagen, jobbade 10-18, drog hem. Drack vin med Camilla och hennes kompis Nina. Åkte på svensk-norska unionsfest hos Emelie på Lökka. Man kan även kalla det inflyttningsfest. Riktigt trevligt! Drog sen med Felicia och Linnea till Ish. Dansade, skrattade och grät. Mötte gamla kollegor och kramades. Avslutade med Happy-time pizza med Fille. 

Söndagen och min kropp var helt rubbad. Inte bakis, bara totalt jävla förstörd ändå. Sov en massa och hade filmmys med Camilla. 

Nu: måndag, ledig och fortfarande en helt rubbad kropp. Lyssnar nu på kroppen och har hemmahäng med ansiktsmask och musik i högtalarna. Vi hörs! 







 

Faller du så faller jag

Hejhopp. Sleepover med Frida natten tors-fre. Camilla kom hem igen efter en vecka i Sverige. Svinkul! Nu är hela ligan samlad här i lyan igen. Fixade lite ärenden med henne, sen hade vi vår första middag tillsammans, alla 3 som sambosar. 
Mötte upp Catta en sväng på stan som är på besök i Oslo över helgen. Kul att se henne igen! 
Sen kom Gustavsson förbi, blev fredagsmys med chips, dipp å grönsaker med Camilla, Mathilda och Frida. "Now you see me", fan riktigt bra film faktiskt. Se den! 
Nu: sova. Godnatt. 

Home

Nu har jag bokat biljetter hem till nästa helg. Jag längtar så mycket så jag vill gråta. Fan vad jag ska krama om dom där hemma då!

När föddes tomma ord, när hade vi förlorat allting

Varför älskar vi inte bara Patrik Isaksson mer öppet? Han är ju drömmarnas man. Typ. Okej, ta det med en nypa salt. Men fan, Musiken. Han är ju fantastisk, varför har jag inte upptäckt det tidigare? Svensk musik är fan fantastisk! 
 
 
 
"Vad hade du väntat med livet som varit,
du letade länge utan att se.
Förlåt för min rädsla, förlåt för min godhet,
jag borde satt gränser, det vet jag så väl.
Du får göra som du vill,
men aldrig förråda den,
som lever inpå din själ.
Du får göra som du vill,
men aldrig förråda den,
som bryr sig..."

 
 
" Utan ett ord
Utan en längtan
Står man nu här
Full av förväntan
Vart tog du vägen
Vart tog jag vägen själv
Vi lova ju att alltid älska
Utan ett ord,
Utan en längtan
Vi kunde inte se
Kunde inte ta oss
Tillbaks till ruta ett
Tiderna förändras
Så står man plötsligt här
Och letar efter nån som man kan hålla kär
Tillbaks på ruta ett "


Like if it was a little bit like perfect

Dehär jobbdagen var lång. 10-18. Bara 8 timmar, men den kändes ungefär lika lång som en mensvecka. Alltså riktigt lång.
Gymmade sen med Tilda, storhandlade på gamla jobbet och skypade en timme med Mimmi. Nu är jag trött. Godnatt Oslo. 












I let the bad ones in and the good ones go

Godmorgon onsdag! Du började kasst, let's vända de och bli en bra dag! Jag menar, solen skiner, de är perfekt höstkallt. Varför inte bara fortsätta så? 
Nu: t-banan mot jobbet. Hörs! 




Det är ditt liv som står på spel

Jobbet gick bra, goda nyheter och glada kollegor. 
Ringde mathilda, tvingade med henne till Max där vi hamnade mitt i ett kaos av brandbilar, poliser och ambulans. Maxmål och sambomys denna tisdagskväll/natt. Man behöver sånthär ibland. Fan så gott det var! 
Pratat känslor och hur man beter sig rätt. Finns det ens något som är rätt?
Vad rätt är sitter i betraktarens ögon. Och i dina. Det är där det kan krocka. Godnatt. 




Jag dansar som en idiot

Ett svettigt förmiddagspass på gymmet, nu frulle/lunch och sen ett kvällspass på jobbet 15-23. Välkommen tisdag! 






Måndagsprat

Tog mig ut på en prommenad med Fille. Snackade en jävla massa om livet och dess problem. Goa jävla människa! De är fan inte enkelt hörrni. Dehär som kallas livet. Tog en kaffe vid en parkbänk på stortinget också, perfekt höstväder ute idag! 
Gjorde middag och Skypade med Julia Andersson i 4,5h sen. Fan vad jag saknar denna människa. Få personer förstår mig som hon gör. 
Fan va de dök upp svordomar i detta inlägg. Men vad gör de. Nu ska ja somna framför en serie. Godnatt! 





Resumé

Sist vi hördes ordentligt var helgen v. 38. Nu är de v. 41. Så vad har hänt sedan dess?
 
v. 38, Började på en ny Rema butik och försökte anpassa mig efter lite nya rutiner och kollegor. Verkar vara ett gött ställe, men det tar alltid lite tid innan man känner sig hemma liksom. 
Fredagen blev en tjejkväll Med Felicia, Linnea, Mathilda och Annie. Sleepover med mina stjärnor. 
Lördagen var det jobb och sen körde vi på en utgång. Kajsa och Josheena, två barndomskompisar kom över på en förfest och vi gick sen ut och dansade kvällen lång på Ish. Avsluade med nattkäk och sleepover hos oss. 
Söndagen var det bakishång deluxe. Pannkaksmiddag och film. Perfekt söndag. 
 
 
 
v. 39 fortsatte jobber rulla på. Lite ovan att ha så växlande arbetstider då jag i princip är van vid bara kvällsvakter från förr. Men börjarde känna mig mer och mer bekväm, skapar lite kontakter och blir säkrare på arbetsuppgifterna. Kul. Tror detta blir irktigt, riktigt bra! 
Tränade, umgicks med Josheena och Kajsa i höst-Oslo, tog poweralks och hade "ha de"-fika för Annie! Dock räknar jag med att hon kommer tillbaka, mycket snart. Hoppet ska vara det sista som sviker än. Har upptäckt en ny favoritplats här i form av den botaniska hagen där jag spenderat någon timme och blivit bjuden på massa tårtor och kakor på jobbet. Älskar att Jorunn älskar att baka. Det uppstod en del problem här hemma också. Lite jobbig stämning, men nu vänder allt till det bättre. 
På helgen körde vi ännu en utgång, denna gång med ett helt gäng här hemma. Mathilda, Felicia, Linnea, Kajsa, Josheena, Vanja, Emelie, Jennifer, Jonas, Jacob, Nujen, Lucas och några till av deras vänner. Riktigt kul kväll, som sen avslutades ännu en gång på Ish. Dansade tills benen inte orkade bära och avslutade med nattkäk på donken. Sen blev det sleeopver hos oss igen. Nu med Kajsa, Josheena, Christoffer och Adam, Älskar att våran lya är som en fritidsgård. Alla kommer hit. 
Bakishängde allihopa dagen efter. Städade, skrattade, kollade film och åt gott. Sen fick vi en ny familjemedlem. Camilla flyttade in, och Emma flyttade ut förra veckan. Tänk så det förändras. Jag flyttade hit med 3 gävlebor. Catta, Jonte och Emil. Sen byttes Catta ut mot Mathilda. Axelsson och Emma kom in. Vips så bodde vi 6 st här. Sen flyttade Axelsson. Därefter Emil och Jonte. Och nu Emma. Så kom Camilla. Detta är nästan som ett hostel hörrni. Skämt å sido. Nu ligger lugnet över denna lya. Camilla är verkligen kanon, rådiggar henne! Så nu känns det som om vi äntligen kan leva i ett hem igen. Det har inte skett på ett bra tag. Men så de förändras. Flyttade hit med 3 gävlebor som jag kände sen tidigare. Med en dröm tillsammans. Nu bor jag med en tjej från Kalmar och en från Göteborg, som jag inte ens visste existerade innan denna resa började. Men så bra det kan bli ändå, även fast det inte blir som man tänkt sig. 
 
 
v. 40. FIlmmys hos Fille och Linnea. Umgicks med Camilla, som verkar passa perfekt in hos oss här. Äntligen har vi ett lugnt hem! Blev lite dramatik då Camilla blev sjuk (Krya på dig, vi saknar dig här hemma!) och fick åka hem till Götet ett tag. Jobbade en massa, saknade, grät, älskade min nya klocka. skrattade mådde både bra och dåligt. En jävla berochdalbana i känslorna. Men kommer in mer och mer på jobbet, börjar känna mig hemma där nu. Riktigt goa kollegor har jag fått också. Kul! 
Tog powerwalk med Fille, fredagskosde med shopping och matlagning. Köpte ett par ascoola rymdtights som Tilda tyckte va asfula. De gör de bara ännu roligare att bära dom. Lördagsjobb och en utgång på det. Tog med mig Mathilda och Felicia hem till min gamla kollega Marthe som hade inflyttningsfest. Var så humla kul att träffa henne igen. Riktigt trevlig förfest med en hel drös norrmän. Avslutade sen på Lawo och ett telefonsamtal med Julia. Fan så jag saknar den bruden. Grät mig till sömns i princip. 
Söndagen var bakishäng. Städade lägenheten och mysde med Tilda och Fille. Bra häng. 
 
Se där, där fick vi ihop det. Livet rullar på rätt snabbt här borta i Oslo. Vare sig man vill det eller inte. 
Nu: Måndag. tvättar och städar. Rensat garderoben. Ledig måndag. Ska strax möta upp Fille för en powerwalk. Vi hörs! 
 
 

Låter vinden visa vägen

Okej detta börjar ju balla ur. När jag inte bloggat på ett tag får ja för mig att ja inte kan blogga om dagen förrän de föregående dagarna är nedskrivna. Så då hamnar vi här. I en blogg som inte används. 

Drog ett pass på 8-16 idag, sen mötte jag upp Fille för en runda på stan. En middag hos henne och sen fredagskos hos oss. Nu ligger vi här nedbäddade, jag, Mathilda och Felicia. Imorgon vankas det utgång och inflyttningsfest. Godnatt! 






Fredag

Morgonjobb. Godmorgon. 






RSS 2.0