Tell me how bad you want it girl

Fick lite panik nu när jag läste på Aftonbladet att Rihanna ställt in kvällens konsert i Malmö p.g.a. sjukdom, och vi ska till Globen imorrn... PEPPAR PEPPAR ATT HON SPELAR. Tror jag ska be en bön ikväll. Amen.
Förövrigt är jag sjuuukt trött och har huvudvärk, tror jag ska somna framför Justin Biebers Never say never, som är riktigt mysig trots att jag inte är något Bieber-fan. Godnatt.

Helgen som gått

Majoriteten av de bloggar jag läst idag har skrivit något i stil med "Jag har haft världens bästa helg". Och samma gäller mig, så jag börjar med:
Jag har haft den bästa helgen på riktigt jävla länge!
Fan va skönt att jag äntligen kan leva någorlunda igen. Och faaaaan va bra helgen har varit.

Började i torsdags med förfest hos Sanna med henne, Alex, Malin, Sabah, Julia, Jasmina, Martina, Vivi, Ida, Cornelia och Sophia. Vi skålade i mitt första chips och dipp (Även Sanna som levt under samma chirre&dirre villkor som mig, tack!). Skålade, skrattade och dansade hemma hos Sanna, vilket vi sen fortsatte på Slick eftersom vi firade in S som äntligen fyllde 18 då!
Skolan på fredagmorgon var tung, och hela fredagen var rätt lugn. Mot kvällen fikade jag med Erika och Sofia på Waynes. Vilka pinglor!
image descriptionimage descriptionimage description
På lördagen vankades de festligheter igen, denna gång vare Sannas 18-års fest!
Förfestade hos Sunkan med han, Felix, Anna, Alex, Wille, Sörebö, Lundvall, Emma och Fluff. Ölspel, partymusik och härligt sällskap. Så startas en utekväll riktigt bra! Fortsatte på Söderhielmska där festen var och där dansade vi ända tills stägning. Helt underbart! Och ännu en gång, Grattis Sanna!
Låt oss säga glada människor, en flykt från Kaviar, en ledsen Linnea för jag trodde jag tappat busskort, leg å hela köret, en å annan hemlighet som kom fram och trötta ben efter all dans. Fan vilken bra kväll!
Tillslut hamnade jag, Julia, Malina, Sanna, Sabah, Martina och Ida hos Sanna för nattkäk å en massa fylleksratt innan vi somnade.
image description
Söndagen hade vi bästa bakishänget, ihopkrupna i Sannas vardagsrum med massa skratt, Så mycket bättre, Glass & varma hallon, chips o.s.v. Helt perfekt och kanske hur mys som helst.
Lika trött var jag vid 4 när jag drog mig hem och somnade på dirren. Men tog mig upp för lite filmmys hos Sfia med henne och Erika.


Bilderna är från mig, Sanna och Jasmina.
Som ni ser, så kan jag tacka för en riiiiiiiktigt bra helg med riktigt underbara människor!

Powerwalk

Ute i bästa vädret för sånthär! Å givetvis är min partylista med mig i lurarna.


You turned out to be the best thing I never had

Nu tänker jag starta lovet precis som jag tycker att ett lov bör startas: jag, några vänneravsnitt och frukost på sängen. Ska försöka njuta av en slapp dag eftersom resten av veckan känns fullspäckad. Efter vänner bör ni hitta mig i duschen, bloggandes om helgen, ute på en pw och i mitt rum som ska städas. Ha en trevlig måndag!


Du är ju mobbad, för de är ju logiskt!

Nu ligger ja hemma i min säng grande vänner för ja är så jävla trött. Men fan va jag har haft de bra! En skittolig kväll igår och vi dansade hela natten, flydde från en kaviar osv. Sen sov vi 7 tjejer hemma hos Sanna inatt. Bästa bakishänget hela dagen fram tills fyra. Vi hörs när ja piggnat till!


Puss

Nu ligger ja, Sabah, Ida, Martina, Julia, Malin å Sanna i Sannas rum. Haha hmmm bäst. Åh ja saknat linnea Axelsson. Puss godnatt


Heeej

Hej vilken bra kväll ja haft! Asså shit. Åh nu ska ja sova hos Sanna. Ännu bättre! Ja bäst. Men ja har lite ångest, bara jullan vet varför . Stannar där. Puss godnatt!


Nu är hos sunkan och förkrökar. Sen ska vi...

Nu är hos sunkan och förkrökar. Sen ska vi till söderhielmska å fira Sanna! Trevlig kväll på er!


Lördag

Somnade till vänner och sov 12timmar. Frukost på sängen och nu tog jag en liten promenad, ska in till stan för ett par ärenden. Vi hörs senare!


Fredag

Mysfika på waynes!


Fredag

Mysfika på waynes!


I Will love you until the end of time

Ja har gått å pratat om cola i nån timme nu, så stiger ja in i hallen här hemma så är de första jag ser en stor Cola. Åh lycka! Åh nu ska ja sova. Fan va ja ska sova!


Grattis!

Här sitter ja med födelsedags-Sanna + Jasse! De satt fint med lite käk så att säga. Nu har vi lov å sen ska ja springa ner på stan å leta present!


Slick

Puss.

Hittade detta opublicerade inlägg från igår.... Hahah!


Hej hej

Hade en förbannat bra kväll igår! Och de va förbannat jobbigt att ta sig upp till skolan till 08.30 imorse. Nu sitter jag här med luvan uppdragen och bloggar mer än vad jag arbetar med svenskan. Lite lagomt sliten, men de är alla andra med, så de är lite kul. Nu orkar ja inte mer, så vi hörs senare!

!!!!

Vi har de bra!!!!


Somebody hit the lights

Åh va ja är taggad! Väntar på bussen nu som tar mig hem till Sanna där vi är ett gäng som ska fira in att hon fyller 18 efter midnatt!


I like to move it

Bra dag i skolan, där jag skrattat riktigt mycket med fina klasskamrater. Akut skjutsade en vän och nu är jag här. Ska fixa mat, hinna plugga, powernapa och duscha, raka mig osv. Förövrigt var det nog sist innan operationen, så jag lär nog ta tillo gräsklipparen om det ska funka...
För ikväll ska jag och en stor del av klassen ut på krogen. FAN VA TAGGAD JAG ÄR! Har partylistan på högsta redan.
Det var sjukt längesen jag gjorde något riktigt kul, alltså innan operationen. Dags å snabba på!

Hej hej

Hej hopp här sitter ja på svenska lektion med Sanna! Fast mycket till svenska är de inte... Fast dehär är mycket roligare!


My love ain't easy, You gon' have to put in some work

Jaha, men annars då? Hur gåre? Jo men tackar som frågar! Hann med film på första lektionen i skolan idag, därefter hade jag studentmössprovning! Helt sjukt egentligen att det är så nära. Sen då? Jo en lunch av Sodexho-mat hann jag med, och sen en sväng till KRIS (Kriminellas revansch i samhället) med min PA-grupp. Riktigt givande, och personligen tycker jag såntdär är fruktansvärt facinerande!

Tack för mig idag. Godnatt.
Shit va jag tycker de är jobbigt med bilder nu. Svullnaden är det enda som hamnar i fokus tycker jag. Men gör allt för att trotsa, och lägger upp bilder ändå, för att kunna minnas sen.

Och jag är beredd och gå i döden för din rätt och döda mig om jag inte har rätt

Update: Jag klarade av att träna!(!!!!!!!!!!) Sen att jag inte hängde med i stegen för 5 öre, de är en annan sak. Men jag kan röra mig ordentligt igen!
Förövrigt sitter jag här i vanlig ordning, lagom uttråkad, försöker fly med bloggar och partylistan på spotify, men inse faktum. Här måste pluggas. Händelserikt liv!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vill bara komma in och säga att från och med idag kan jag röra käken sidleds efter operationen! Tänk som en kamel äter ungefär. När ni flyttar underkäken åt höger eller vänster. Jag är som ett barn på julafton. JAG KAN RÖRA KÄKEN SIDLEDS IGEN! Fast till vilken nytta har jag inte kommit på riktigt än... Men poängen är att jag kan iaf!

I find it very hard to tell you

Äntligen är träningstightsen på och jag är på bussen mot dansstudion. Första träningen efter operationen, wish me luck!


She can't wait

Äntligen är detdär förbannade matte C provet som har legat å irriterat mig som en liten djävul långt bak i huvudet över. Satt efter skoltid eftersom det var ett prov som jag missade under min operationstid.
So, what next? Jo här sitter jag BH-lös (eftersom mamma akut fick för sig att tvätta) och väntar på att mina makaroner ska puttra färdigt inne i köket. Sen ska jag forska lite i Irans historia fram tills träningsdags. Dags och börja med andra ord!
Right now. Utan bh å allt. Exclusive.

Nu

Såhär kul har ja!


Dö matte C. Dö

Hej här sitter ja å skriver matte C prov. Jättekul har jag!


Godnatt

Pluggat klart för kvällen, insåg att jag precis kollat klart på det sista av de HIMYM avsnitt som hittils kommit ut (S07E07). Då går jag över till Vänner säsong 5. Har man ingen man, då behöver man faktiskt en serie!

Att sakna

Cimon Lundberg skrev några fina rader igår. En var starkare än dom andra. "Som jag uppskattar att få sakna, den känslan kommer inte gratis i livet."
Tänkt på den meningen om och om igen, har aldrig vänt ordet sakna på det sättet. Ordet sakna har alltid klingat negativt, men vänt till något positivt först då saknaden försvinner eller då man möter den. Men att se det från Cimons vinkel är så mycket mer sant. Saknar gör du endast för att du älskade fått en älskad stund tidigare, vilket är en gåva.

You know it

Jag är inne på kvällens andra kopp te och klockan är 9. Jag är placerad i soffan framför desperate housewifes!

If you still talk about it, you still care about it

Medan jag tar mig ett andrum i plugget kan jag bjussa på dessa kloka ord. Härifrån.

Jag är nog inte det du drömmer om, men jag är den du ser

Hejhopp! Dansföreställning imorse i aulan, sen en föreläsning om ångest + en lektion sen fick vi sluta. Anna och jag drog hem till mig å fixade lunch - kycklingfilé och crocketter + lite catch up. Skönt att äntligen få en ordentlig stund med tjejen.
Nu sitter jag här, borde plugga men läser bloggar, och jag är hungrig igen? Okej, deal till mig själv - käka lite, sen en stor plugginsats och jag blir fri för kvällen? Deal!


Jag var dum, du var smart, jag var fängslad, men min mun ville ha dina läppar

Vet ni vad jag tänker göra nu? Skita i dethär samhällsplugget som ja ändå inte kommer nånvart i och mysa ner mig framför How I met your mother med en tårtbit. Så avslutas en måndag med stil!

Krossa alla fönster

Tog mig ut på ännu en pw. Underbart i höstkylan.
Det slog mig, att vara hemma idag, det kändes mer som vardag för mig. Kroppen har liksom vant sig och satt sig in i rutinerna av att vara hemma istället för att gå till skolan. Och jag som aldrig klarade av en lugn stund förut har hittat det i kroppen nu, det är som om en fartfylld vardag inte existerar längre. Jag tror jag blivit skadad.
Peace -11

Dreamcatcher

Vaknade med en nyans ljusare hår än igår =solbleknings utväxten är borta. Drog mig i sängen eftersom jag är hemma från skolan då kroppen mådde kasst imorse.
Och hur kommer det sig att man känner sig som smalast när man vaknar hungrig med träningsvärk? (Ja det märks att ja inte rört på mig nåt sen innan operationen då ja har sånhär träningsvärk efter min 1h PW igår). Nu ska jag ägna mig åt en klassisk syssla - plugga.

I know that we can not just let it go.

Nu: lurarna i öronen ute på en powerwalk!


.


No regrets, do you know what that means

Ibland är det härligt att vara tjej. Som nyss. När man bara ligger i sängen rätt uppochner och snackar riktigt tjejsnack med en riktigt fin vän i telefon. Såntdär glatt, härligt tjejsnack om alla våra galna stunder och problem. Kill-bekymmer, stunderna från helgen man inte minns och dom man kanske ibland man önskar man inte minndes. Ja ni vet. Och sånt får gärna avbryta mitt i plugget. Nu hittar jag energi i min partylista medan jag tänker skriva klart min Etik-uppgift. Här har ni låter som peppar mig nu:


Jag glömmer aldrig dina hemligheter, det du är räddast för fast ingen vet det

Slapp morgon, precis som en söndag ska vara. Nu ska jag försöka minska ner min plugghög här, dags att börja!
Födelsedagstårtan igår.

Hur vet man vad som är rätt eller fel?

Middag med Linnea, mamma å Peter, sen åkte jag å L å köpte lite gott, förmodligen årets sista färska jordgubbar å mös till de framför My sisters keeper. Men blev inte mycket till film, precis som de ska va med en riktigt bra vän! För de finns alldeles för mycket att prata om. Sen stod ja där, endast iklädd trosor å redo att sova när telefonen ringer och jag akut läre hoppa i kläderna för att agera taxi. Va gör man inte för sina vänner. Nu ligger ja här igen, å tänker somna framför HIMYM, precis som vanligt. Ingen bild från ikväll, men däremot en från Spanien på oss. Godnatt.


So Never back down until you're finished

Födelsedags firande nummer 2 i eftermiddag, denna gång hos mor. Nu har jag tänt lite ljus å Chillar framför himym i väntan på middag å sen Axelsson för myskväll. Tänkte nästan plugga i brist på annat tills L dyker upp, men insåg att så lågt kan ja inte gå, de är fan lördag-kväll! Jag må ha lagt mitt vanliga liv lite åt sidan, som ja sakta men säkert kliver in i igen, men så lågt kan jag bara inte sjunka. Då är en dos av Barney Stinson och gänget bättre!


Godmorgon

Sov gott inatt, och nu har jag en kamp med min iphone och en updatering, plus internetet i detta hushåll. Det lär bli blodigt.
Pausar med frukost på sängen framför HIMYM. Har förövrigt startat dagen med denna gamla, men ack så fina låten.


Sleep/tight

Med detta säger jag godnatt. Ännu en helg är här, när fan kom den?

Fredagsmys

Åkte och köpte hämtmat i min ensamhet, gick över till pappa för tårta och födelsedagsfirande. Nu: idol, popcorn och Erika!


Crazy

Idag har jag skrattat riktigt mycket, riktigt härligt. Mest för jag har så fina klasskamrater runtomkring mig. 3 lektioner och sen sprang Fia och jag ner på stan för att fixa några ärenden. Ska snart iväg och hämta minsta brodern på träning, sen blir det födelsedagstårta för Viktor som blir 16 idag. Grattis! 

Det bästa med att dra iväg med bilen just nu är min hemmabrända partyskiva på högsta, tror jag börjar få riktiga abstinensbesvär nu, dethär är min sjätte nyktra och lugna helg på raken. Inte likt mig alltså. FAN VA JAG VILL DANSA.
Födelsedagsbrorsan + Stina. Dock 2 år sen, men jag tycker bilden är så fin!

Friday morning

Godmorgon! Startar denna dag med en härlig partylåt, det är ju trotsallt fredag!


Höstfint 2


Kvar i nåt jag lämnat

Hamnade i något som liknade koma och brukar kallas powernap på soffan, tog mig upp och cyklade hem till en ledsen vän i höstkylan och hängde en överraskning på dörren.
Nu kom Peter från Linköping (mammas kille) och med sig hade han en cheeseburgare. Rätt bra han dendär Peter. Ikväll är jag fri från plugg och tänker krypa upp framför några HIMYM avsnitt och en kopp te. Det blev en fin torsdag dethär.

Never ever enough

Efter en skoldag som gick ovanligt fort och kändes bra ligger ja nu i soffan och funderar på vad ja ska äta. För ja är vrålhungrig men alldeles för slö för att resa mig å leta efter nåt. Tur man har skönheten på sin sida iallafall! Förresten är denhär huvtröjan världens skönaste å den är inte min egentligen. Men ingen ägare har visat något intresse, så jag när ja hittade den på mitt rum la jag beslag på den. Inte mer än rätt tycker ja, för den är sköööönast! Vi hörs!


Godmorgon

Godmorgon! Fick en extra sovmorgon eftersom jag hade lite ont i käken imorse och vill klara mig till sena eftermiddan i skolan idag. Älskar sånnahär mornar, ta de lugnt till musik, och veta att jag får sitta på bussen med musik i öronen för mig själv. Underbart.
Nu ska ja kika igenom svenskan en sista gång, dags för ett prov jag känner mig noll förberedd inför. Förövrigt känns det som om hela huset bombas, dom asfalterar vår entré, alltså precis utanför dörren och hela huset skakar. Vi hörs senare!

Överallt på jorden finns människor som vet, att regnet alltid faller i tid och evighet

Tack Melissa, inatt somnar jag gott!!

Jag måste ändra historien jag måste skriva om dom där sista orden

Såg nu att mitt inlägg inte kommit upp ikväll... Nu ska jag iaf plugga svenska på den nya energin jag fick eftersom Melissa va bäst! Hörs en gång till innan jag somnar!

Vi har det bra här på första raden, mitt f...

Vi har det bra här på första raden, mitt framför Melissa!!!!


Jag vill leva för dom och inte låta natten sluka mig

Nu ska ja rå-plugga en timme för att sen ta mig ner mot stan och kvällens planer!
Här får ni några bilder från PA arbetet idag.


Allt går för fort, dom andra drog.

Sitter i skolan för dagens sista lektion - psykologi. Kikar en film om psykiskt störda brottslingar, sånthär är riktigt intressant tycker ja! De är facinerande. Efter dehär har vi bara ett möte om vårt PA sen får ja åka hem. Dehär har inte varit nån bra dag. Å nu har ja så ont i käken. Tur att kvällen blir finare!


Snyggare +++++

18 år och stencool. http://nyheter24.se/modette/myblomquist/

This is what I'm made of

Nånstans melland dagens alla inlägg har jag hunnit med en sväng ut i spöregnet med bilen + Sofia för nån timme på köpis och pannkakor hos pappa. Ni vet nog hur jag avslutar min dag - en halvtimme eller två, eller tre med Barney Stinson och gänget. Så förutsägbart. Kan även hända att det byts ut mot drottningen och jag ikväll, för skolans skull. Återstå att se.

Det ekar över hela staden

Det är tisdag. Klockan är 9. Ni vet var ni har mig! Men denna gång lyxar jag till detta desperate avsnitt med en kopp te. Precis som de ska va!


Jag vill minnas det jag en gång glömde bort

Att lyssna på Melissa Horn samtidigt som jag försöker skriva en skoluppgift om döden, en jobbigt förlust för mig, är inte lätt. Men jag gillar att ha känslosamma stunder för mig själv, fast det kan bli riktigt jobbigt. Mormor, jag saknar dig så det gör ont.

Höstfint


Gift

Hittade en charmig video jag fick av mina vänner på min 17-års dag. Åh herregud, men fina vänner har jag iallafall.

Du är nog den jag borde vara hos

Kom till skolan, 15 minuters lektion. Rätt värdelöst, men tog tillfället i akt att skriva ett prov jag missat eftersom vi slutade strax efter 12. Jag och Viktor fixade nyss lunch (Jo ni läste rätt, JAG lagade mat), nu tänkte jag kolla lite plugg. Finns inte så mycket annat att göra när man missat 4 veckor i skolan.. Vi hörs!
Jag och några fina ifrån klassen, skolavslutning -11

I wait until I'm really shore

Fick sovmorgon och började dagen med ett tandläkarbesök. Positiv och negativt. Nu sitter ja på bussen, har en lektion innan skoldagen är slut.


Jag vill leva för dan och inte låta natten sluka mig nå mer

Stolt över min prestation då jag totalt fokuserade på plugget några timmar. Nu kör jag på en favorit: Somna framför HIMYM. Bäst.
And just so you know, I was there when no one else was.

Not speak as loud as my heart

Etik och livsfrågor som sista lektionen. Jag, Fia och Christoffer Sörebö stannade kvar lite längre än dom flesta andra, men mest för att prata istället för att arbeta. Mycket bättre så. Fick skjuts av Sörebö ner på stan och mötte upp mamma. Broder fyller på fredag, så en present skulle inhandlas.

Har laddat upp med en påse sura bilar inför mitt plugg-race. Tänkte plugga nånstop nån timme å få bort lite. Förövrigt är denna påse med bilar en sensation, jag har i princip aldrig i mitt liv köpt godis såhär utan större anledning. Nu ska jag börja plugga och typ, hitta en lösning till världsfred, ja sånnadär saker som egentligen är viktigare än bloggen.

You are Never alone

Hemma nu efter 2 lektioner i skolan. Svirat om till mina mjukisshorts och ska käka lunch framför tvn. Om ca en timme drar jag tillbaka för en sista lektion.
Sen tänkte ja skänka en enorm tanke till min vän Erika. Jag tänker på dig!


Trying to repair it, in any way I can

God mat, efterrätt, eftermiddagshäng med min fina, massa wordfeud, plugg. Ja, nu avslutar jag med HIMYM. Det är så man avslutar en söndag med stil.
Sen tänkte jag, varför lite söndagsgodis såhär på bloggen?

Wordfeud takes over

Jag har en teori. Den nya mötesplatsen för framtidens alla människor som behöver lite kärlek, är inte det Wordfeud?

Förr fanns det inte speciellt stort urval, ni vet, det var inte så att Eva och Adam kunde välja vem dom skulle öka världsbefolkningen med. Dom som sen levde under Flinta och hans familjs tid kämpade för sin överlevnad ute på jakt efter mat, så dom fick nog nöja sig med den kvinna de fanns tillgänglig. Sen kom böldpesten och utseendet spelade mindre roll än vanligt och skilsmässa var inget alternativ.
Men utseendets betydelse växte, några hundra år framåt blev det prio #1. Raggningen började mest ske ute på stadens krogar, men fick sedan konkurrens då internet kom. Match.com och Facebook var välbesökta av sugna singlar. Men nu, när wordfeud regerar kan utseende fixeringen åter gå tillbaka, nu är det allmänbildningen som betyder något igen och tuttar á la Kisse kan man glömma.

Allt sker via en spelbricka, det är spelbrickan som har ödet i sina händer. Med rätt bokstäver kan du charma din drömprins. Jag menar, skulle inte ni falla pladask för någon som skrev välansad, hunk, ledig eller villig?
Jag tror starkt på Wordfeuds framtågande inom dejting-djungeln!

And i don't want the world to see me

Josef här har hjälp mig med matten. Guldvärt! Nu har vi wordfeud-häng. Perfekt söndagssyssla!


Sunday

Plockade undan på rummet, nu hoppar jag in snabbt i duschen, drar på musiken och inväntar Josse.

Frukost

Frukost på sängen framför how I met your mother. Bra start!


Nightie nightie

Film, Julia och lite gott. Inte mycket mer än så behövs. Vi skrattar som bara vi kan. Nu ska jag krypa ner framför HIMYM och Barney Stinson. Godnatt.

Middag

Blev bjuden på tacos hos fru Julia Andersson! Man tackar, den kör vi vidare mot en myskväll hos mig. Trevlig kväll!


Tea

Somnade, både jag och josse igår, ganska samtidigt mitt i samtalen. Morgonmys med frukost och wordfeud. Sen födelsedagsfika för far med släkten. Nu myser jag med en kopp te framför tvn med en tänd brasa. Jo för de är kallt nu!


Night

Var på intervju hos socialstyrelsen imorse till vårat PA-arbete imorse. Riktigt givande. Haft en myskväll hos Josse, tänkte film, men blev snack. Och det är ju ännu bättre! Nu ligger vi nedbäddad i en dubbelsoffa å snackar vidare. Godernatter!


They call me mr. Worldwide

Kom hem för ett tag sen. Nu hänger jag i sängen med några tidningar i väntan på tacos. Ganska nöjd är jag också. Haffade med mig en stickad tröja på rea (trots mitt köpstopp fram till 1/11. Men som ni just läste. Stickat. Rea. Ja undantag). Och nej den är inte röd, då klarröd är en färg ja inte klarar av. Den är perfekt. Hörs!


Run wild

Chillar på köpis med min vän Erika. Då vet ni var ja befinner mig. Hörs!


I skolan

Hej mina vänner! Här sitter ja i korridoren, precis skrivit psykologiprov och väntar på några klassisar som icke är klar än. Tänkte mest bara komma in och säga hej. Så hej!


Outta control

Tog mig en sovmorgon eftersom käken inte samarbetade imorse och jag ändå gjort klart arbete vi skulle arbeta med på morgonlektionen. Två lektioner och en lunch emellan, sen är jag totalt slut. Susanna, världens bästa biblotikarie räddade mig med en Ipren och jag lyckades ta mig till stan öven en Chai-latte med Axelsson. Där har ni en stor anledning till att sakna det riktiga livet - att leva det med henne!
Varvat psykologiplugg med tv, dator och kika bland gamla foton. Intressantare än så blir det inte idag, så nu ska jag snart krypa ner, godnatt!

Jag slänger ner en nyckel ifrån fönster i köket, jag bor 4 trappor upp och du är välkommen in

Har insett att matteprovet imorgon är ett hopplöst fall. Kopplar av med en timmes Greys Anatomy. Ska läsa igenom psykologin och somna till SATC. Tack hej.

Dansstudion

Hänger i dansstudion och kikar på gruppen som har träning. Tros att ja inte kan va med, mest för att ha nåt att göra och för ja saknar de så förbaskat!


Back on track

Körde på första skoldagen idag. Skumt. Men skönt. Dock lite kämpigt. Gömde
Mig lite bakom en halsduk och kom hem efter 2 lektioner, helt slut å med smärta. Men fan va skönt de va att träffa mina fina klassisar! Dock känns de lite jobbigt att inte kunna vara mig själv, mindre energi och känslan av att vilja gömma mig. Och ja känner att ja inte riktigt kan vårda relationerna i mitt liv som jag vill, men jag antar att just nu är min egna relation till mig själv prio ett. Så får man ta resten sen, men som som är äkta vårdar nog tillbaka den ändå.
Nu ska ja trycka i mig maten framför mig å återhämta mig på soffan. Vi hörs!


Mjukisshorts

Här har ni en skapelse jag och symaskinen skapade igår. Ett par gamla mjukisbyxor återföds på nytt. Klippte av dom och sydde in dom.
Hade en period då alla byxorna skulle va stora, mjukisbyxor, lite baggy-jeans, och ja, dessa va sannerligen stora. Men inte klandrar jag min stil på yngre dar inte. Ingen glömmer väl mina rosa militärbyxor? (Ja, dom var stora). Nej juste, ingen gjorde ju det, eftersom mina kära vänner gärna påminner mig om mina glansdagar i dessa.

Sen är det nog tur att bilden är tagen med webbcamen, för mina ben är hårigare än en riktigt kara-karls! Men så får det va när man varit isolerad i 4 veckor. Godnatt.

Tillsammans blir vi en näktergal och sjunger ut om en bättre dag

vlar va jag saknar dansen, å jag hade saknat mina pärlor! Bea och Linnea visade lite steg jag missat, vi catcha up och mös till det med chokladpudding och glass som Bea hade med sig. Och Linnea tog med sin balklänning. Seriöst världens finaste, och jag som hatar balklänningar. Ryser av bara tanken. Men denhär ger mig mycket mindre rysningar, denhär är en jag kan tänka mig glida fram i. Återstår att se.

Och vet ni, imorgon ska jag entra skolan igen. Efter 4 veckor på hemmaplan. Känns... skumt? Nervöst faktiskt, lite vemodigt, men jag längtar tills att komma tillbaka till vardag. Det har varit 4 långa, plågsamma veckor.
Så nu tänker jag snart krypa ner framför det missade desperate avsnittet på datorn.

Jag saknar dig mindre och mindre, Det kommer annat emellan och det är bra


I just wanna dance, I don't really care

Jag känner mig så jävla, snygg, sexig och fräsch nu så jag kände att det måste dokumenteras på bloggen. Inväntar mina 2 vänner  i världens mysigaste kläder Sett ut ungefär såhär  i 4 veckor (Denna tröja måste tvättas!!!!).  Och nu kom en Paris Hilton låt igång på Spotify. Mitt liv är seriöst just nu.

Jag tar allting så enkelt, har glömt hur det var

Sprack totalt i förmiddags, men vet ni? Jullan kom och räddade min dag, nu sitter jag och spotify och pluggar fram tills Quickan och Bea kikar förbi. Jag har ju en del dans att ta igen också ni vet. Så, tillbaka till matte, psykologi, samhäll och alla andra ämnen. Vi hörs senare!

Call my name

Fan va jag känner mig ensamast i världen. Fan va jag känner mig totalt nedbruten och förstörd. Fan va jag ärligt känner mig lite besviken på några jag trodde jag kunde räkna med. Jag vill bara dra härifrån ett tag.

It will rain

En snabb dusch när jag vaknat, sen hamnade jag vid symaskinen ett tag. Nu är det mesta lagat och insytt osv.
Har en plugghög som väntar, ointressant och noll motivation. Därför ska ja nu roa mig med att bränna nåra skivor jag kan ha i bilen!

Tre innan jag somnar

#1 Peace-armbandet skulle av under operationen, men nu är det back on track. Kan man trolla så kan man.

#2 Me at the moment. Lite svullen, mest fokus över kinder och näsa och mestadels på min högra sida. Även lite bedövning kvar på sina ställen.

#3 Nu: Somna framför sex and the city säsong 6!

Necklace

Tack för jag har så fina vänner. Tack för halsbandet fina, fina Julia.


Det är nu man ser vilka som finns i vått och torrt. Tack till ALLA som har brytt sig. Bara en kort fråga: Hur mår du?. Det betyder världen i en situation som denna. Ett enormt, hjärtligt, innerligt tack. Fan va ni är bra!

Turn me on

Var över till far på grattis och tårta. Nu kikar jag premiären av 2½ men där Ashton Kutcher nu tar över. Spännande.
Trodde jag skulle ta mig till skolan imorrn, men jag känner att det inte kommer gå. Man ska ju ta hälsan i första hand, eller hur? Men onsdag. Då ska jag dit.

Svullnaden har minskat enormt, men även om de bara är lite kvar tär det på en. Enormt. Och med svårigheter att äta, lite smärta och press/stress blir man nedsatt. Och kroppen är inte så bra på att hantera det just nu. Psyket har tagit mer än jag trodde på dethär. När jag gråter konstant, och jag bara känner att det inte går. Då lyssnar jag på kroppen och stannar hemma en sista dag imorrn.

Off and go

Bytte skolböckerna mot symaskinen i nån timme. Nu har ja förflyttat mig och äre ute med Viktor och fixar några ärenden åt honom. Hörs!

Birthday

Trots att det är din dag finns ingen glädje. Bara ångest.

Monday

Låg i sängen vid halv 9 igårkväll, men som vanligt somnar jag inte förrän efter 2. Ställde klockan imorse, tog en snabb dusch och prövade mina vingar genom att ta bussen in till stan och göra nåt snabbt, halvviktigt ärende och bussen hem igen. Bara för att testa mitt psyke. Måste vänja mig att vara bland folk trots att jag är svullen i ansiktet. Skönt att komma iväg i tid, för nu har jag redan hunnit vara hemma ett tag och klockan är bara strax efter 12. Ska Leta fram nåt i stil med lunch, plugga och sy. Har lite kläder som behöver lagas/sys om. Vi hörs!
Hur fruktansvärt vacker är inte Ashley Olsen då?

Learn the difference

Pluggar så gott det går. Lite svårt med koncentrationen trots att jag sitter instängd i min hörlurar eftersom jag är vrålhungrig och väntar på kvällsmat. Tycker texten är rätt sann, hur många gånger har man inte avbrutit ex sin pluggning för att hämta nåt att äta, men egentligen är man inte hungrig?
Kvällen fortsätter med lite plugg ett tag till, sen tänkte ja krypa ner framför en film eller nån serie. Vore bra att somna i tid och vända tillbaka dygnet eftersom jag ska ge mig ett försök på skolan på tisdag. Hallelujah.

Through my Iphone

Kollade tillbaka på bilderna i min Iphone och inser att jag har bilder jag inte lagt upp. Det är fint att minnas att man hade ett liv innan denna isolering. Det känns så långt bort. Det är saker som tillhörde ens vardag som jag inte nu kan göra. Jäklar vad jag saknar livet. Så här är några stunder under denna höst genom min Iphone.

I augusti:
Jag var hundvakt och njöt av att kunna vara ute på en PW. Började skolan och första tiden såg mitt skolmaterial ut ungefär såhär.
Jag kunde fika med fina vänner. Is chailatte, kladdkaka och catch up. Vardagslyx.
Vi förfestade i Fridhem med ett härligt gäng, gick på 18-års fest och avslutade på Slick. Fan va jag längtar efter en sådan stund igen.
Man kunde fortfarande njuta av bryggan med en fin vän.


September:
Jag gick i skolan med otroligt fina klasskamrater, vilket jag nu ska uppskatta mer.
Jag kunde njuta av min cheese på stan med Anna. En standard.
Jag kunde träna. Fan va jag vill dansa igen!
Spenderade en av dom sista måltiderna på länge på Max med Anna, Fia å Chrille.


Oktober:
Fast nu har jag fått njutit av mina vänners kärlek.
Fina Erika kom förbi en dag med milkshake.
Jag har överraskat Julia med ett grattis-firande i efterskott.
Fina Fia kom förbi med kladdkaka, japp och plugghjälp. Guld värt!
Jag har fått fina rosor av fina Anna. Tack!

Bloggrape?

Fann denna fina text bland mina utkast här på bloggen från november 2010. Vet dock inte vem som skrivit den, men tanken var nog att den skulle publiceras som en bloggrape? Någon som känner att dom vågar ge sig till känna?

HEEEEEJ! idag har jag shoppa, jag har shoppat en massa! thihi, det blev rätt så dyrt meeeen..... pappa betalr så det spelar ingen roll! :D:D thihih, jag har så tur... :):) Ikväll ska jag feeeest, jag ska faktiskt fest en massa! meeeeen jag sk ainte bli full. usch,fy,blä det är fult att vara full. bara jag som tycker att man får så fula ögon då? jag menar thihih, man vill du vara snygg framför killarna sen måste jag ju ha så pass bra syn så jag ser att tuttarna ligger utanför BH:n,allså jag menar; det skulle vara pinsamt om ingen såg dom! typ som att jag var värsta blygisen och de tär jag ju inte. jag menar, det är faktiskt 300000 som läser min blogg så jag är inte längre en okänd person. thihi :):) puss bloggen! <3<3

Say something now

Goddag världen. Kom hem från A för dryga timmen sen. Det blev 3 minuters skräckfilm, det avbröts av tjejsnack och en gråtfest. Men det är fint att gråta ut med fina vänner. Så där satt vi, grät, skrattade och pratade ända fram till halv 6 på morgonen. Och jag fick känna mig mer levande för en gångsskull. Älskade vänner.

Lördagkväll

Gör nåt vettigt av denna dag också. Ska hämta upp Fia nu så drar vi oss över till Anna som nattgäster. De största jag gjort på vääääldigt länge.

Fucked up

Tog en längre dusch än vanligt, med högre musik än vanligt. Lät vattendropparna rinna och blanda sig med mina tårar. Idag va en sämre dag än vanligt. Fucked up.  Nu: L Word i väntan på mat.

Enough

Hur rubbad är man inte om man ligger och gråter över att man inte kan gå ut på en promenad? Eller egentligen är det nog inte det som är grunden, utan min fruktansvärt låga självkänsla och totalt rubbade psyke av denna process. Det är fan allt annat än lätt.

When you with me, I make you belive that I got the key

Världens finaste Fia kikade förbi med kladdkaka och mattehjälp! Plugg varvat med lite mer catch-up gjorde min fredageftermiddag. Nu inväntar jag Erika X2 för en myskväll. Och hämtmat ska jag köpa också då familjen farit till Globen. Vi hörs!

Pressad av tid

Kan. Inte. Sluta. Lyssna.

Friday/morning

Godmorgon! Dags för frukost, musik, en dusch och lite plugg innan Fia kikar förbi efter skolan. Vi hörs!


-


The L wor(-l)d

Hahahaha, här sitter jag, har kommit halvvägs in i säsong 2 innan jag inser vad serien verkligen heter. Men vi skyller på tryckfelsnisse i mina inlägg där jag skrivit L world. Så jag rättar nu denna Nisse och berättar att det heter L word.

Höst

Här sitter jag inne och missar hösten, att den har kommit, att den har varit här ett tag. Det ligger ju tillochmed färgade löv på marken. Och den här stunden av hösten jag missat och den som är nu, den är faktiskt härlig.

Tänkte förresten även berätta om en lite småkul app jag hittade här om dan - Water my photo. Dessa bilder är alltså tagna på min baksida, där jag icke har något vatten, men med appen, så vips så har jag det.

Seal it with a kiss

Nu är jag igång. Efter en frukost där jag utmanade mitt öde - checka in, jag fick i mig flingor (!!!), städade badrummet ordentligt så jag får se en glad mamma när hon kommer hem och gjorde en favorit - tog en riiiiiktigt lång dusch med peeling, hårinpackning osv till musiken på högsta. Så nu känner jag mig som en ny människa och ska ta tag i en del av pluggningen. Vi hörs!

Godmorgon

Börjar med att säga godmorgon med tre vackra klipp, alla ur olika vinklar.

Dethär klippet är så fint på något sätt. Berörande och feelgood-känsla.

Och dethär är klippet är bland det vackeraste jag sett. Hon är så vacker. Och det är sensuellt, men inte för mycket, videon riktigt avspeglar hennes skönhet.


Och han är bara så fruktansvärt snygg i dethär klippet. Inte samma heta känsla som i andra klipp, utan tv kameror och tv4, där det är mer fart och intensitet, här är han bara vacker.

Och med detta säger jag godmorgon!

Kvällshäng

Efter ett nedslag mentalt nu i eftermiddag, det går uppochner vilket läkaren varnade mig för i detta skede p.g.a. det kroppen går igenom. Samlade mig, bytte jag blad och såg framåt, tog tag i pluggningen som steg ett. Klar med ännu en grej och påbörjar nästa, i väntan på ännu en säsongspremiär. Ikväll är det Greys Anatomy's tur. Och ja Greys, du är mer än välkommen till mitt vardagsrum ikväll. Saknas bara ananas, det hade varit tipptopp.

Verkligheten

Som jag skrev tidigare är jag kåt på livet. Kåt på att börja leva. Jag vill tillbaka till verkligheten. Men jag upptäckte idag att den skrämmer mig. Extremt. Jag har sjunkit in i det liv jag lever nu och glömt hur det är där ute. Det skrämmer mig att jag ska möta verkligheten med mitt nya jag. Eller egentligen med mitt tillfälliga jag, så som jag ser ut när jag är skadad och nedbruten. Det är hon som är livrädd. Den framtida och hela jag, det är hon som är kåt på livet. Synd bara dom är så långt ifrån varandra.

Fick bort stygnen på sjukhuset iallafall, vilket känns jäkligt skönt och det var det sista återbesöket nu på ett tag, nästa blir om ett år. Mötte upp Fia på skolan, skjutsade Jonas och Danne en bit och skulle ta med Fia till Teliabutiken och laga min telefon som varit halvt paj i 5 dagar. Men så, i bilen påväg dit ordnar den upp sig av sig själv. Magi. Stötte på några klasskamrater utanför skolan och möttes av kramar. Och det gjorde ont. Ont för jag är rädd och känner mig skör. Ont för jag saknar dom så enormt. Ont för jag saknar det liv dom lever.

Återbesök

Kul att ja står utanför sjukhuset för återbesök medan klassen har stdentmössprovning! Jorå, just nu leker livet som Linnea Lundin. Stygnen ryker iallafall nu!


Linnros

This may come as a big chock mina kära läsare. Jag ska avslöja en stor hemlighet. Håll i hatten, men jag tycker det här är en av världens hetaste människor. Pang! I know, suprise right? Åh denhär bilden. Mållös.

Moves like Jagger

Tog mig upp i hyfsad tid, nu sitter jag här och pluggar igen, och ska sen göra mig redo för att åka in till sjukhuset för återbesök. Denhär gången ryker stygnen! Men innan ska ja lämna ett paket, en såld blocket annons och jag är nu 1000kr rikare. Cäätchiiing. De va nog allt för nu, vi hörs senare!

!

Jag är kåt på livet. Jag vill börja leva igen!

True story


Hear you me

Småchillar, försöker hitta motivation till plugget och väntar på att säsongspremiären av Desperate ska dra igång. Efter det ska jag skriva klart mitt arbete om energi. Jag ska. Punkt. Roligare än så blir det faktiskt inte.

Desperate

Paj och desperate. Livet har sina ljusare stunder trots höstmörkret!


Catch up

Julia åkte nyss. Världens finaste människa! Nu ska jag kolla sista avsnittet av Desperate från förra säsongen som jag missade, så jag hänger med ikväll. Ni vet, säsongspremiär!

Suprise

Avbryter pluggandet med ett försenat överraskningsfika för Jullan ute i det fina höstvädret!


It's like you have a spell over me

Plugga VS sova. Jorå, snoozeknappen blev välanvänd, var 9:e minut i över en timme. sen beslutade jag mig för att stänga av dendär irriterande skiten. Tänkte försöka vrida tillbaka dygnet, somar 3 och vaknar 12. Wordfued, tv och brist på trötthet håller mig vaken. Ställde klockan på 9 så jag skulle hinna med massa plugg. Haha roligaste jag hört att jag trodde det skulle funka.
Direkt från sängen in till en lång, varm dusch med musiken på högsta. Det är fan bland det bästa som finns. Jag är mer en duschmänniska än badkar, där blir jag bara rastlös. Go duschen!
Nu ska jag leta fram nåt gott till frukost och sen plugga. Jag ska. Måste.

Sleep tight

Smärta i käken, ska knapra några värktabletter sen säger jag godnatt tillsammans med L world. Godnatt!

Lite efter

Nackdelen med att hittils ha missat 13 skoldagar är att man missar massa skolarbete. Någon som är avis på
Min plugghög jag ska sätta mig in i nu?


Cooking

Gustav kom hem vrålhungrig, så nu äre pannkaksdags!


Måndag

Asså haha ni skulle ha sett mig imorse när jag vaknade. Det såg ut som om jag hade haft en riktigt tuff natt!

Däremot har jag haft jobbiga nätter i 2 veckor, p.g.a. dom starka medicinerna (som jag nu slutat med). Konstant i 2 veckor har jag drömt extremt sjuka mardrömmar, och minst 3 olika drömmar varje natt, som jag kommer ihåg tydligt som fan när jag vaknar. Jag har haft hallunicationer och drömt om smärta och vaknat i samma smärta. Jorå, starka mediciner gör sitt.
Idag har jag jobbat lite mer på mitt scrapbookalbum, dock tog limmet slut, betalat räkningar, ringt samtal o.s.v. Nu ska jag städa. Då är denhär musiken på högsta givet!

Söndagkväll

Still going strong här med mitt pysslande. Har kommit en bra bit nu, och fick en härlig paus när Axelsson kikade förbi en stund. Tittar klart på filmen från igår och pratar om livet. Det är härligt, när man tycker och tänker precis likadant. Nu ska jag göra klart någon till sida i mitt fotoalbum och sen köra på en standard - somna till nåt avsnitt av SATC.


Pyssel

Idag sysselsätter jg mig med scrapboooking. Åh va ja älskar kort!


When I'm sad, I stop being sad and become awsome insted. TRUE STORY.

Har insett hur mycket mina vänner betyder nu när man inte får träffa dom på samma sätt. La undan känslor och spenderade tid med en saknad Linnea! Paj framför Friends with benefits, som vi får se om eftersom vi missade filmen då vi hade allt för mycket att prata om. Men det är så det ska va va? Med en riktigt fin vän. Guld värt.
Tog som sagt kvalitetstid med min broder ikväll framför HIMYM, de 2 sista Harry Potter filmerna och hämtmat. Han börjar bli stor den rackarn. Så stor så man faktiskt kan komunicera med honom. Känns fint med lite kontakt.
Nu ska jag somna i min nybäddade säng framför nåt avsnitt av SATC. Det blir bra. Godnatt.

Lördagsmys

Skjutsade mamma till stationen tidigt imorse, hem å somnade om. Storstäders rummet, varenda liten millimeter av det. Man nästa känner lukten av rent. Axelsson kikade förbi för en film och catch up. Älskade vän. Ikväll är jag och äldsta brorsan ensam hemma. Viktor och jag handlade middagen på pizzerian och ja delade min burgare i små bitar. Gick de med. Nu ska vi kika nån bra film. Vi hörs!


Jag försöker, men jag förlorar varje gång

En fredag är det inte många som visar sig. Alla är ute och roar sig. Jag vill också skratta med dom. Mina vänner. Och skapa fler minnen. Inte vara fast här med smärta och obehag. Börjar lessna totalt samtidigt som jag nu vant mig. Känns som om mitt liv ser ut såhär. Jämt. Tredje helgen jag är fast i min kropp som känns som ett smärre helvete.

Fick hem framkallade bilder idag som jag bara älskar, som får mig att må bra. Mamma lagade god middag och jag väntade mig familjemys. Blev tvärtom. Blev sårad ännu en gång. Denna gång en gång för mycket. Försökte dölja tårarna med några skratt framför ett underbart avsnitt av Breaking News. Filip och Fredrik är grabbarna man kan lita på. Nu när kroppen är totalt nedbruten psykiskt och fysiskt kunde jag inte ta emot smällen lika bra. Med uppdragen luva i en varm hoodtröja känner jag mig totalt kall och stirrar ändlöst framför mig. Tårarna bryter igenom och jag bokstavligt talat skakar. Nu ska jag dölja ännu fler tårar med några skratt framkallat av HIMYM.

All the things I was fighting to keep out

Hela kroppen när den är så skör. När den är så orklös. När mitt psyke inte pallar. Då slår du till. Och du slår hårt.
När jag redan har en lägre självkänsla, en mer mottaglig kropp och själ. Då bevisar du nu en gång för alla, vem du egentligen är.

RSS 2.0