I never had the strength to take it higher

Sista träningen inför uppvisningen. Och nu ska jag ta en dusch, göra mig redo och krypa ner framför Greys. Imorrn ska jag befinna mig på skolan 06.45, så sömn behövs.
Förövrigt kom en lärare fram till mig idag och frågade hur det är med livet egentligen, så jag berättade lite. Och det är så skönt såntdär, när man får stöd, speciellt från folk som inte behöver bry sig egentligen. Sån vetkspa är fint att ha. Att veta att det finns folk man kan vända sig till. Godnatt. 

But I know there's sunshine beyond that rain, I know there's good times behind that pain

Det var riktigt segt fäör mig och Anna att ta oss upp till skolan imorse, med en Fia som låg kvar och sov. Desikerade gris hjärta, lunga, lever osv på NKn. Ja ni fattar. Vidrigt var bara förnamnet. Men det var i princip det roligaste Martin och Lukas hade gjort på riktigt länge.
Sen har dagen rullat på ganska snabbt, en långlunch med Conne och massa grupparbeten. Och ja, en massa planering inför studenten blev det också. Tänkt att det är vår tur till våren. Min och min fina klass tur.
Nu väntar jag in Quickan och Bea för att hinna träna lite innan den riktiga träningen.
Bilder från skolavslutningen 2011.

Tisdagsmys

Drog till stan, handlade danskläder till lördag, tränade med bea och Quickan, sen tacos med Anna och Fia. Nu är det mys framför Desperate med popcorn och godis. Här är det tisdagmys på hög nivå! Dessa 2 blir mina sovkamrater inatt. Perfekt!


When we were young

Varmchoklad och vänner på tvn, hoppas fr hjälper! Somnar bog strax, sen ska jag hinna städa lite och kanske plugga innan ja ska in till stab igen.


I'll be there when you fall

Såg nu att appen lyckad fucka upp de med bilderna igen i de förra inlägget. Men vi överlever, de va ju inte direkt jordens undergång.


If you ever feel it, will you change your mind

Hann med en lektion och en pizzalunch som vi skrattade oss igenom. Jag åkte hem för ett litet tag sen då jag känner mig rätt hängig, ska försöka sova och få i mig lite förkylningspreparat. Startar ett HIMYM avsnitt så somnar jag fint.


Every time I close my eyes I can touch the colors around me

Åh vad en sånhär dag kan göra vardagen så mycket bättre! Breaking dawn med 2 fina vänner som avslutades med en cheese på Donken. Standard ni vet. Filmen var asbra, och när fan blev Jacob snygg? Skäggstubb å allt hade han ju skaffat sig!

Nu känns det som om jag har legat i en snöhög nån timme, för jag är helt genomkall. Eller så har jag helt enkelt förvandlats till en vampyr. Men förmodligen är svaret så enkelt som att de är svinkallt ute och de känns om om jag är påväg att bli förkyld. Fö nu ligger de faktiskt en aning vitt kvar på backen, å det räcker så för mig. Eller okej, backen KAN få vara helt täckt av ett tunnt lager snö, bara för sakens skull, men inte mer än så. Sen kan det få bli ett tjockt lager vitt till julafton och hålla sig till Nyår, sen är jag less. Okej, bra väderguden, har vi en Deal?
Nu ska jag och min vampyr-kropp ta en varmdusch, krypa ner framför nåt bra på tvn och njuta av en liten sovmorgon imorrn. Godnatt.

Breaking dawn

Nu sitter jag i biosalongen med Fia och Anna och reklamen rullar förfullt. Dethär kallar jag vardagslyx!


Måndag

Sprang förbi på arbetsförmedlingen tidigare idag för att kolla ett sommarjobb utomlands på ett hotell, men dock krockade de med studenten. Nu sitter ja här på etik och livsfrågor. Dehär roar jag och Anna oss med!


The way you pretended, how were I supose to know?

Hemma igen och nerbäddad i sängen. En riktigt fin helg som avslutades på absolut bästa sätt - med en av världens absolut bästa människor. Godnatt!


Söndagsmys

Pepparkakor å mys hemma hos Axelsson. Här trivs jag som fisken i vittnet. Nä ännu bättre förresten!


Första advent

Hahahahha, det fattade man ju!!




Förövrigt är det första advent idag, drack mitt första glas julmust och första snön faller mot marken medan Misteltoe spelas på rummet. Nu ska adventsstjärnan upp. Jag försöker iallafall hitta det mysiga i julen idag. Trevlig första advent på er!

Lugnet efter stormen

Såg nu att det senaste inlägget publicerades nyss. Knas. Förövrigt var Emma helt inställd på att jag skulle ha den klänningen, den va tydligen finast i hela butiken. Nu har hela gänget precis åkt hem, lugnet efter stormen så art säga. På tal om storm, totalt värdelöst regnväder ute. Finns inget annat alternativ än att krypa ner framför sista snutten av Eclipse. Vi hörs!


So where do we go from here

Emma har valt en balklänning till mig!


Bröllopsbestyr

Kollar brudklänningar med Ida och Emma. Vad tycks, såhär tycker jag och Emma att hon ska se ut som när hon är brudtärna. Förövrigt är Plura här i samma butik nu. Tufft.


En till

Dom här bilderna skulle också med.
Nu äre dags för frukost!


Morgonmyser!

Tvmys i soffan med Emma och Stina!


This is the way you left me, I'm not pretending

Dagen slutade fint. Ida, Tobias, Emma och Stina är här över helgen och förgyller den till tusen!
Blev barnvakt nån timme, vi tog bilen och hämtade Gustav på träningen, sen lagade vi pommes och korv och käkade en fin fredagsmiddag tillsammans. Mina skitungar dedär!
Nu sover dom och jag får en lugn stund, men vet ni? Jag gillar när det är full fart med dom. Alltid glada leenden och kärlek till tusen. Fan vad jag behövde dehär. Om ett tag kryper jag ner mellan mina skitungar, blir nog väckt relativt tidigt imorrn kan jag tänka mig.


Sen ska jag skänka en puss till Conne som är bäst just nu!

Fredag

Sabbad morgon igen. Klarade inte av det, och sov bort det mesta. Vaknar av ett sms från Fia 10.35. 10.50 befann jag mig i skolan redo för prov! Nu kom precis min kusin med kusinbarn. Dags för bus!


Sent godnatt

Nu ligger jag åter i sängen efter att ha skjutsat hem Catta och Erika. Fastnade pratandes med Erika på parkeringen, nu måste jag sova. Godnatt!


So much fire that it burned my wings

Okej, vi säger såhär. Värdelös dag. Åt helvete. Och jag tycker det är skönt att ventilera ut det över bloggen. Fick en riktigt attack där jag bara stod och skrek och grinade rakt ut. Sånt är skönt ibland, speciellt när man har mycket att få ut.
Jag brukar ofta försöka vara stark, klara av saker, putta undan problem och leva vardagen. Men ibland går det bara inte längre. Idag gick det inte. Det gjorde verkligen fysiskt ont inombords så jag stod och slog och rev i saker.
Men som jag skrev tidigare försökte jag lugna mig & satte jag mig ner framför Eclipse med lite vindruvor som jag sen toppade med ost&kex. Nu ska jag försöka kolla igenom  det till provet imorrn som jag inte ens börjat plugga till. Har inte riktigt varit motiverad till det ikväll om man säger så. Sen somna till sista biten av Eclipse. Klockan ställer jag på strax efter 02.00, här ska ageras fylletaxi!

This is so wrong, I can't go on until you belive

Lugnar ner mig med vindruvor och Eclipse. Måste ladda upp inför Breaking Dawn på bio på måndag, som Lukas bokade åt mig, Anna och Fia på matten idag!


.

Som att ha någonting som gör så fruktansvärt ont inombords så man i ren panik inte vill något hellre än att riva upp bröstet och dra ut det.


Never back down

Äntligen hemma efter en lång dag i skolan. Känsloergochdalbana igen. Jag känner mig verkligen inte på topp, för mycket av livets problem som bara väller ur mig och jag har tårarna brännande bakom ögonlocken hela dagen. Ibland brister de. Jag torkar tårarna och sätter upp en fasad. En tung sådan just nu. Just nu är det svårt att vara på topp helt enkelt.
Nu ska jag ta en powernap framför vänner - ska orka upp och agera fylletaxi inatt!


For a little time ago

Applåder till mig själv. Jag vaknar förvirrad av att Fia ringer kl.9, då jag skulle vara i skolan. Åh love life! Och då har jag 50 min till nästa lektion börjar, men jag mååste duscha eftersom jag är äcklig i håret efter träningen, sen måste jag ju platta de as you know.... ah you get the point, jag hinner inte förrän ännu nästa lektion. Dags att sätta igång!

Run every time

Skola, powernap, plugg, träning, Greys och nu somna till sesita biten av New Moon. Där har ni min dag. Den känns... totalt grå och värdelös. Jag somnar med ungefär samma humör som jag vaknade. Jag är rätt låg.
Från skolan. Den sista är rätt söt tycker jag. Speciellt Sanna.

So we wont go that way

Nej inte en bra dag idag heller. Så har inget att komma med här. Jag går bara runt och vill slå nån hela tiden. Hejdå.


The one that got away

Mitt humör suger, precis som hela dagen. Och jag pluggar på det. Bästa kombinationen. Verkligen. Så dethär var allt för mig idag, ingen idé att blogga idag. Plus att min mobil inte fungerar... Måste in till Telia-butiken nu...

Somewhere in the crowd

Goddag, haft världens sämsta dag. Ända från start. Att bryta ihop och gå in och grina på toan är inte okej. Nyss hemkommen från en föreläsning för vårat PA. Nu ska jag plugga. Så tillsvidare innan det kommer något intressantare här slänger jag upp en grym, ny låt av Rihanna.


.

Att det ständigt ska vara denna kamp, att alltid få börja i motvind i styrkan av en tornado och sluta precis likadant, men med ännu våtare kinder än när jag började.


Where have you been

Vi har de bra här, jag och min te kopp framför "ensam mamma söker" i väntan på att klockan ska bli 9 då jag ska hämta mamma. Och sen, lyckan när ja hittade chai-te, där hade vi en glad Linnea!


Talk that talk

Hyfsat snabb dag i skolan där sista lektionen är etik och livsfrågor, som precis som vanligt för det mesta pratas bort. Nu sitter jag här i en cafeteria i Valbo ishall och tjänar en hundring.


Känslan av att vara där

Nu är det såhär, ja är astrött. Hur löser jag det? Jo kryper ner framför en film. New Moon är det som gäller. Godnatt!


Livet på jobbet

Jobbade 10-17, och nu känner jag mig alldeles uppriven inombords. Jävlar i mig va jag och Fia har haft en jobbigt dag, psykiskt. Frö det första en redigt jävla spya över HELA badrummet så vi fick duscha hela väggarna osv.. Sen städat ett våldtäcksrum, riktigt obehaglig känsla, sen har spökerna varit förjävliga idag. Stängt dörrar, ryckt i handtaget när ja kissade, tröck bort hissen för oss och bankade i väggarna. Ungefär en vanlig dag på jobbet. Sweet. Hade jag inte haft Fia där idag hade jag nog grinat å sprungit hem. Tänk er oss, (Skapa en filmscen i huvudet, vi verkar lite ballare då) 2 skräckslagna 18 åringar, åker i hissen (förmodligen med ett av spökerna, myyyys) sen stannar den, vi båda sakta sticker ut huvudet åt varsit håll och kollar så att kusten är klar. innan vi sliter ut alla saker och skyndar oss.
När vi laddar för hemfärd smäller ja igen järn-dörren bakom mig, samtidigt som Fia faller raklång framåt i brandtrappan då vi försöker, med våra smidiga små kroppar, kämpa oss ut ur detta spökslott. Som sagt, en helt vanlig arbetsdag. Tack för mig.

Break

Fikapaus!


At work

Jag och Fia tog oss en sleepover hos Anna. Pepparkakor, påskmust(ja påsk), godis och ett tänkt twilight maraton som blev tjejsnack fram till 05.30 istället. Nu står Fia och jag här på Scandic. En arbetsdag väntar!


Svårt att avgöra skillnaden när det är lite suddigt kring båda

En suddig kväll på krogen igår och en väldigt stark och verklig dröm inatt. Lades jag in på sjukhus igår och sen festade med Justin Bieber på Slick?


En sånhär lördag igen

Lyckades ladda om efter kvällen med "sex jävla bra pers" och fick en lika lyckad kväll igår! Tack, men vet ni? Eftersom ja hade så kul igår har ja ett å annat blåmärke, en käke som värker och en kropp som en trött. Så nu blir det jag och mina amerikanska vänner som hänger tillsammans med en cola!


Skål!

God afton. Gårkvällen var fruktansvärt kul. Började med vin, skratt och en himla massa prat hemma hos Julia med henne, Malin, Sanna, Alex och Mimmi. Dansade på slick och delade en taxi hem till Julia där alla sov. Tog sovmorgon och har varit fruktansvärt sliten hela dagen. Fick en överraskning i skåpet och har sprungit ner på stan och handlat present. Nu är de dags att börja fixa sig! Ha en fin fredagkväll, ikväll ska vi fira Julia igen! Grattis!


Finns ingen väg tillbaks, för nån som är en looser, ett riktigt jävla as

Efter världens sämsta morgon har nu humöret vänt och jag är riktigt taggad på att få dansa tills skorna är utslutna och benen värker!
Skriva ett nationellt prov när man kommer in i klassrummet med tårar kvar i ögonen, inte skit motiverande om man säger så. Han lyckas igen. Denna människa är en jävel på att sabotera, föddes nog med någon jävla talang. Man jag har slutat förvånas, jag är van vid dethär laget.

Så förlänger man helgen

Fick mig en rejälv powernap från strax innan 1 till halv 5. Nu har jag startat partylistan och har börjat fixa mig lite smått. Ikväll vankas det tradition igen. Klassen går alltid ut torsdagen då någon fyllt 18, och denna gången är det miss Julias tur att firas! Klackarna i taket med andra ord!

This is so wrong, but I can go on

Chicken bits i skolan och en Anna som leker internationell när hon inte ska, och försvenskar de engelska orden. Detta sker alltså omedvetet av henne. Men ack så roligt de är för mig. Nu tänker ja minsann ta en powernap för att orka med kvällen, först nåt vänneravsnitt!


That should be me, making you laugh

Blev precis klar med mitt skriftliga nationella i svenska efter 2,5 timmars skrivande. Nu väntar jag bara på Fia så ska vi gå och käka, sen måste ja springa ner på stan för att köpa en maskara som jag tydligen supit bort? Vi hörs!


Relationen mellan tonerna, kraften och jag, Kommer ändra alla orden till allting blir bra

Drog undan vardagsrumsmöblerna och skapade ett dansgolv med Bea och Quickan. Attans vad det är kaosartat i min stackars hjärna med 6 missade danslektioner, och nu endast 2 kvar till uppvisning. Hur som haver tog vi bilen till träningen, glada över att vi lyckades finna en parkeringsplats och drog av en timmes danspass. Fan va härligt.

Sen som ni redan listat ut har jag varit bänkad framför Greys, och nu ska jag somna till vänner - nu av byte till säsong 8. Imorrn tänkte jag vara pigg, nationella 08.30 står på schemat!
Förövrigt önskar jag att jag hade kunnat slänga ut en bild på mig själv nu och säga: "Såhär såg jag ut idag". Men drömma skadar aldrig.
Agnes Almvärn/Angelica Blick

It should be me, holding your hand

Hej hopp! Gud vad det känns som om jag inte hinner med här, har massa bilder jag ska slänga ut, och fick en kommentar om mina tankar om au pair livet som jag tänkte försöka skriva om, får försöka ta tag i det sen.
En kall skoldag har hunnit passerat där jag lyckades få in en minidejt med en sjuk Axelsson som kom med bilen på lunchrasten. Fint. Lyckades däcka på soffan när jag kom hem, men det kom inte som en chock. Kände mot slutet av skoldagen en molande värk i den opererade delen av käken och en huvudvärk. Nu inväntar jag 2 tjejer, vi ska träna lite innan den riktiga träningen. Hemma sen igen runt 8, vi hörs!

Jag försöker, men jag förlorar varje gång

Förut skulle jag plugga, men somnade på soffan. Förut satt jag på ett 3 timmar långt au-pair möte - väldigt intressant. För en timme sen kollade jag på desperate housewifes. Nyss har jag precis kopplat ihop datorn och mobilen med Icloud - så försvinner allt jag har i kalendern på mobilen! ÅH LIVSGLÄDJE. Dock måste jag slänga in +++++ åt Icloud då du kan ha automatiskt kontakt mellan datorn och mobilen, väldigt smidigt!
Nu ska jag sova. Godnatt.

Alla vill till himmelen

Still going strong här med online-mötet!


online möte

Här sitter jag inloggad på datorn sen 50 minuter tillbaka på ett online-infomöte om arbete som au pair i USA. Dags att åter fokusera där, vi hörs!

Ute

Äääntligen är ja ute på en powerwalk i den friska höstluften. Så jävla härligt!


It could have been somebodys son

Åh de är så härligt, här sitter jag och chillar i soffan och det känns som helg bara för att 2 stora skolarbeten är över. Och det gick ganska bra. Men jag blev nervös på svenska talet (???) va är nu detta? Ja är i chock.
Jag har i princip aldrig i hela mitt liv varit nervös inför ett muntligt framförande förut. Jag stod och tänkte för mig själv: "Vafan Linnea, skärpt dig. Nu äru mesig" medan talet rullade ut ur munnen.
Inget ont om er som brukar bli det, ni är inte fjantiga, bara det att jag personligen blev så chockad. Jaja, hemma nu iallafall, tänkte dra ut på en PW och hinna med lite naturkunskapsplugg innan mitt au pair möte ikväll! Vi hörs!

Med penseldrag, är bläcket kvar, men sidan är tom när jag vänder blad.

Nu kan jag säga att jag känner mig stolt. Faktiskt. Har skrivit ihop två skolarbeten från scratch, som ska framföras muntligt imorgon, nu ikväll. Nu ska jag bara läsa igenom dom en gång, sen sova. Så jag säger godnatt till bloggen nu. Godnatt.


Love the way you lie

Jobbar på mitt svenska nationella-tal. Tror jag varit en aning tidsoptimist vad det gäller kvällens plugg då jag inte ens börjat på filosofin. Jag tar hjälp av Spotify så länge och bjussar på bilder av en riktigt ball brud.

Read all about it

Jag har hittat min plats för resten av kvällen. Precis här framför datorn. 2 muntliga redovisningar imorrn, och har knappt börjat. Fin planering där Linnéa. Ibland blir jag stolt. Men först ska jag värma upp med en pirog.
Förövrigt stötte jag på en gammal vän påvägen hem. Sånt tycker jag är härligt, att stå och skratta med en gammal bästa vän om gamla minnen.

Film

Patrik 1,5 på lektionen!


...

Jag trodde jag inte brydde mig denhär gången. Men vart jag mig än vände mig denhär morgonen möttes jag av det. Världens bästa, ta vara på att han finns där osv. Det verkade som en självklarhet. De är ju så man har det. Men så är det inte för mig. Fan nu börjar jag gråta.


19.25

Nu är rösterna räknade i kampen: sova VS plugga. Efter ett noggrant överläggande har jag kommit fram till att sova vann med hästlängder! Jag är så trött att ja inte ens orkar toka håret efter duschen. Kommer vakna upp med en sensationellt snygg frippa imorrnbitti! Nu säger jag och mina amerikanska Vänner godnatt. Å mamma hade köpt ett nytt schampoo som doftar som himmelen. Mmmmm. Godnatt!


Done

Slutade 16.30 och efter en svinkall cykeltur däckade jag på soffan oavsiktligt på 2 sek, då jag bara skulle sträcka ut ryggen. Nu vaknade jag, och ser ut som 7 svåra år. Rödblommig, svullen och ett hår som står åt ungefär alla väderstreck. Nu ska jag trycka i mig käk, sen får vi se vad som vinner - plugga eller gå och lägga mig för natten?


Rast

Här sitter jag och har rast för mig själv!


Work

Idag hittar ni mig jobbandes på Scandic!


Never say never

Tog mig upp ur sängen och hem till stackars opererade Anna. Hoppades på att få se en hamster, fick se en saknad vän iallafall. Fick ge igen med en Tom&Jerry påse (internt), Catch up och go fika. Perfekt. A byttes sen ut mot Erika, där jag spenderade kvällen med ännu en saknad vän. Vänner avsnitt, chirre&dirre, cola och Never say Never. (börjar gå över styr, jag vet, men ja kan försvara mig med att jag aldrig kollade tidigare idag). Vi fick en liten attack och blev lite kär för kvällen, lite chockad då Bieber icke är my kind of guy. Men just nu äre så. Nej, nu behöver jag min skönhetssömn.


Some of us never see it all

Vaknade för nån timme sen, men har legat i sängen och dragit mig framför reprisen av Idol och druckit saft. Det bästa som finns är att dricka såhär dagen efter, inte äta, dricka ska det va. Det ultimata vore ju Cola, men något sådant fann jag icke, så en kanna med sagt fick duga. Planerar icke att röra mig den närmaste tiden, är så jääävla trött. Kanske logiskt då jag sovit ca. 6 timmar sammanlagt de två tidigare dygnen och festade igår med en dunderförkylning. Då har jag rätt att få ligga här! Dock ett dilemma: inget bra på tvn och jag har sett allt jag har på mitt USB minne. Funderar på att se Never say Never för 3e gången på kort tid eftersom ja inte orkar röra min kropp en trappa ner å slänga in nå nytt på USBt. Livet är hårt. Nu har ja babblat på tillräckligt länge, i brist på annat. Vi hörs senare!


Hejhopp

Vi har det bra hos Amanda!


Ikväll blir vi full, för kärlekens skull

Kände att det förra inlägget råkade publiceras liiiiite efter? Men va för de? De är ju fredag idag! Nu ska jag in i duschen, fräscha till mig en aning sen kleta på lite make up. Spotify är på högsta, ikväll blir det 18-års fest för Amanda, Grattis!!


Welcome to pluggbordet

Hej hopp! Sitter här på över skoltid i cafét å pluggar till prov som vi har om 30 min. Hörs senare!


hej

Hejhej, provet kan ha gått hur som helst. Återstår och se. Nu sitter jag i Cafeterian å väntar på en seg Conne. Snart drar vi ner till stan, här ska köpas present!

Lips that felt just like the inside of a rose

Idag var jag åter i skolan igen. Men frisk var jag då inte, tror dock jag var en aning hög av en stora doseringen nässpray jag akut tog till vid 4 inatt i ett desperat försök att försöka kunna andas igen och få in lite syre i min arma kropp. Tydligen hjälpte det, men enligt anvisningarna stod det max 1 sprut/näsborre. Låt oss säga att jag i ren panik överdoserade en aning och det brännde lite fint i näsan efteråt.

Men det var skönt att vara tillbaka. Tog mig ner till stan med Fia för en cheeseburgare som satt fruktansvärt fint och inhandling av ett linne jag tänkte klä min kropp i imorgon för 50-lappen. Som hittat. Vad har jag mer gjort idag? Roat mig och hållit ständig kontakt med mina vänner via appen voxer där vi konstant uppdaterar varandra med bildbevis på vad vi gör. Typ det. Nu ska jag bli klar med den förbannade litteraturhistorian (just nu önskar jag att jag hade en hund som jag kunde kasta ner boken till så denna av "misstag" kunde äta upp den) och krypa ner framför nåt avsnitt av Vänner. Ha det bra gott folk.


Här får ni en tjuvkik från dagens voxer-händelser!
Jullan, jag & Fia skickade en hälsning till den hemmaliggande, nyopererad Anna från klassrummet. Även en bild på vår lärare Louises rumpa. Allt för att göra henne avis. Hoppas du kryar på dig snabbt<3
Jag förklarade min kärlek till litteraturhistoria för Fia
Och Fia förberett sig ungefär lika bra som jag inför plugget!

Pluggmode!!!!

Jag är utrustad för att överleva. Cola och choklad. Lets go!

04.13

Åh, lycka är när man försökt sova i 5,5h när klockan är 04.13 och man fortfarande är vaken för att man är så snorig så man inte kan andas <3<3<3


One day when the sky is falling, i'll be there for you

Min näsa täppas igen av snor. Vet inte om jag vågar sova eftersom ja inte kan andas. Livet som förkyld är då allt annat än lätt. Känn ironin.


Svenskt rakt igenom

Jag har fått en liten thing för manliga artister som sjunger på svenska. Jag är helt hooked. Varför har jag inte insett detta tidigare? Och Norlie & KKV. Där har ni nåt som går på repeat på Sptify just nu!


När jag går ner



Ingenting står över mig



Pressad av tid (sangria remix)

En helt annan nivå

Blev en hemma dag igen då jag vaknade med huvudvärk, as ont i hals och huvud. Kröp ner och somnade om. Så hur jag jag spenderat denna dag? Ärligt. Jag vet inte. Den sprang förbi. Jo en stund nu på eftermiddagen har jag pratat om framtiden med mamma. Vi kollade balklänningar och pratade om mitt liv efter gymnasiet.

Jag har inte bestämt mig vad jag vill göra, men jag vet att jag ska utomlands och bort härifrån ett tag. Vi kikade lite på kurser och arbeten som reseledare, livet som au pair (Jag har tillochmed beställt broschyrer och bokat in ett info-möte), eller ska jag dra till norge och jobba ett tag? Det är så mycket jag vill. Men faktum är att dom senaste veckorna har jag funderat väldigt mycket på detdär.
Det började då jag en dag för nån vecka sen beställde hem broschyrerna. Fan, jag har ju hela livet framför mig, ett helt okänt liv. Man tror liksom att dethär är livet, det man lever i nu. Man inser inte att det kommer att förändras och hända så himla mycket mer. Och jag är taggad, men lite rädd. Men mest taggad.
Inte helt fel att spendera sin sjuka dag såhär, precis som jag gjorde i Spanien.
En vilostund i skuggan med världens vackraste utsikt, glasshäng i värmen, balkonghäng och film med snacks. Allt detta med min bästa vän. Där har ni en sjuk-dag i världsklass.

Never back down that road

Trots att det bara är 2 dagar jag har varit hemma nu börjar jag få panikkänslor. Det känns som operationsrehab åter igen. Flashback av känslor av en av mitt livs jobbigaste stunder. De är som om någon lever innanför mitt skinn och desperat försöker slita sig ut.


Högt över molnen, flyger fram, landar på månen

Nu, efter Desperate ska jag krypa ner framför nåt avsnitt av vänner och somna så. Vet inte vad det är, noll inspiration hit, noll inspiration till övriga livet just nu. Ta det inte fel, visst vill jag leva. Men det känns som om jag inte riktigt hittar tillbaka dit. Till livet alltså. Vägen tillbaka efter operationen var längre än jag trodde. Vägen som insidan tar. Det känns som om nåt fattas. Som att jag inte plockat ihop alla bitar igen, inte byggt upp mig själv helt än. Allt är skört för att rasa, och jag trivs inte med vardagen som jag gjorde förr. Jag vet inte vart jag har allt, eller vart jag vill ha det. Jag har arbetat hårt för att komma hit där jag är nu. Men denhär platsen är inte som den förra. Varför vet jag inte. Nej, jag vet inte.

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns de gott om ormar

Försöker göra klart så jag kan få bocka av en av plugg-grejerna. Lite att äta gör det alltid lättare. Vad toppar jag det med? Förkylningsmedicin och spotify såklart.


Stuck in the moment

Efter lite slötittande på några vänner-avsnitt ska jag nu försöka bocka av lite plugg. Jätteintressant, I know.

I shot a man down

Vaknar upp idag i hopp om att vara friskare. De blev tvärt om. Idag vaknade jag upp utan röst och ännu mer förkyld. Så ja kryper ner under täcket å somnar om. Inte helt fel om jag ska va ärlig.


Ingenting står över mig

En riktigt god smoothie och samhällsplugg. Där har ni min kväll, som jag om ett tag tänker avsluta med att måla naglarna framför någon bra film.

Faboluous


Home

Vred och vände mig till 4 imorse. Hämtade lite nattkäk för att få något att göra, och jag är en sån som i princip aldrig äter annat än frukt efter middagen. Filmen water for elephants och 7 vänneravsnitt tog de innan jag somnade.
Nu ligger ja nerbäddad i sängen igen efter att ha sjukanmält mig. Känner mig ganska hängig. Dock har jag redan hunnit duscha så en vacker frisyr och en blöt kudde väntar sen!


Painted faces fill the places I can't reach

Jag hade tänkt slänga ut en hel drös med bilder från lovet, men idag var ingen sån dag helt enkelt. Jag känner mig hängig och är rädd att bli sjuk imorrn... Idag har jag känt mig riktigt ensam, tom och besviken. Så nu kryper jag ner framför en film. Godnatt.

Hämtar

Sitter i bilen på station och inväntar mamma. Så var ljuva livet som ensam hemma ons-sön över igen. Jag ä-l-s-k-a-r att vara ensam hemma! Och Gustav är med, och han höjer volymen på fest hos Mange så de hörs ända hem! Men de är tillåtet när han är 12.


I'm number four

Sista dagen på lovet, ska käka frukost framför en film med minsta lillebrorsan. Jävligt grå dag, inga planer och jag börjar bli sjuk. Hej gladare tjej.

Godmorgon

Fick lillebrorsbesök igårkväll. När ja skjutsat hem J & S mös vi med några vänneravsnitt och han Gustav babblade på som aldrig förr när vi skulle sova. Jag har precis vaknat (??!) och känner mig riktigt sliten. Tror jag börjar bli sjuk... Vi hörs!


Lördagsmys!

Handlade mat av Anna på max, så nu blir de lördagsmys med josse å sofia. Max å Never say Never!


Don't stop the music

Piggnade tillslut på mig igår och hade en riktigt bra kväll! Förkrökade här med Julia, Sanna, Alex, Anna, Jessica och Merima. Ölspel, vin, musik, dans och en söndermosad banan. Plussa på ett trasigt badkar och en krossad ljuslykta så har ni början av kvällen. Dansade på slick och tiden fram tills klockan var 2 bara sprang iväg. Jag, Julia, Sanna och Alex käkade nattkäk & somnade i en dubbelsäng och vaknade till ett hus av kaos.
Nu ska jag samla kraft framför en film i soffan. Vi hörs!

Vi drar ihop det lite snabbt

Hej hopp, jag lever men det är nästan så jag är tveksam!
Tänkte bara komma in lite snabbt å säga att kryssningen var bääääst. Och Janne, han var grinig, alltså vår bysschaffis, men det sket vi i och började redan på bussen. Vi var fulla redan efter buffen å fortsatte å dansa till 6 på morgonen. Hela torsdagen var det enda vi pratade om MAX. Och den maxburgare vi fick med oss hem hit, det var seriöst den godaste i mitt liv <3<3 Jag trodde jag gjorde ett besök till himlen och munnen fick sig en riktigt orgasm på samma gång. Sen fortsatte jag, Julia å Axelsson å svulla i oss chirre&dirre och cola för att sen dö som 3 klubbade sälar i mammas dubbelsäng.
Klockan ringde tidigt imorse, jag skjutsade hem Axelsson och åkte själv till Grinden med min PA-grupp för ett besök. Riktigt givande!
Kom hem till en sovande Julia, pratade igen det vi minndes av de senaste dygnet, skrattade och somnade om. Jag vaknade halv 4, och nu ska här städas och fixas, det vankas förfest och utgång!
So long!

24 timmar senare

Jävlar i mig va vi har haft kul dehär dygnet! Dansade till 6 imorse och vaknade som mer död än levande. Nu sitter vi på bussen påväg hem. Hörs sen!


På bussen

Janne är lite grinig här tycker vi, men vi skrattar på å skålar i cider ändå vi!!


På G!!!

Nu sitter vi på bussen påväg ner mot kryssningen. Här ska vi på en 24 timmarskrussning och festa natten lång. Åh med 3 av mina bästa vänner. Jävlar à jag är glad!


Pinsamt Globen, pinsamt.

Nu är klockan strax efter halv 4 på natten och jag har precis kommit hem. Ligger här nöjd och belåten, för jävlar vilken dag jag haft! En fantastisk dag i huvudstaden med shopping å massa skratt. Och Rihanna, snacka om att hon levererade!!!!! Riktigt mäktigt. Dock var Globens tack något att skämmas för. Nu måste ja försöka få några timmars sömn innan morgondagens äventyr. Men tack Fia å Anna & Rihanna för en fruktansvärt bra dag!!!!


På tåget

Nu sitter vi på tåget mot huvudstaden! Några timmar på stan väntar, sen håller vi alla tummar vi har att Rihanna blir frisk tills ikväll!


RSS 2.0