Jag blir aldrig samma, från och med du

Jag måste ta tag i det här med bilder jag vet. Det kommer. Men knas dag, inte varit hemma mycket.
Tog mig igenom 5km spåret på idrotten och hade idolmys med mamma. Har huvudvärk och säger godnatt.


We dance to the beat

Jag älskar att dansa. Verkligen. Trots att jag är noll inspirerad när jag kommer dit, blir det alltid lyckat. Plus att det hjälper till att rensa tankarna.
Nu ska jag få in ett tjugotal spanska glosor i huvudet. Min största hobby. Inte.
Och försöka klämma in ett avsnitt av AA innan idolresultatet. Slumrade till en halvtimme idag under en film på religionen, så sen ska jag lyssna på kroppen och krypa ner.

Blev bryggmys i måndags med Jullanpullan. Några tidningar, godis, filt och en underbar vän. Oslagbart.

Opa opa

Kommit in i en total svacka, hatar vardagen, deprimerande, trycker Sverige är total tråkigt och vill inget annat än att åka härifrån, gärna tillbaka.
Väskan står ouppackad, och där får den fortsätta stå. Fixar med lite bilder från Tunisien och i princip dör. Jag ryser. Ger mig an en sväng med plugg och träning. Hörs!

Där mådde jag bra. Där var jag spontan. Där var en milstolpe. Denhär resan kommer jag aldrig glömma. H.

First time

Tog mig igenom lite spanska, nu är det snart dags för lite Idolmys, nå gott att äta och måla naglarna. Kör sen på som vanligt och somnar till Andra Avenyn.
Lägger ut ett löfte om att bilder och mer om resan kommer ut under veckan!

Somebody told me

Jo jag har haft en otroligt fin resa, och nej jag är inte som dom flesta andra som säger borta bra men hemma bäst. Åter till vardag och problem. Och nu först och främst plugga. Jag orkar verkligen inte. Fan.

La bomba

Jag sov bort halva dagen igår och sen kom Julia över, otroligt saknad tjej. Man inser det inte förrän man verkligen är långt ifrån varandra. Pratade ikapp och hade mycket att diskutera. Ibland är livet bra komiskt.
Hon blev nattlig gäst, somnade till Andra Avenyn. Perfekt.
Hemma dag idag eftersom jag totalt vänt på dygnet, akut sväng till tandläkarn och snart kommer Julia tillbaka hit från skolan.
Borde plugga, borde packa upp, borde lägga in bilder på datorn. Jag ska försöka ta tag i alla 3.
Just nu lyssnar jag på låtar från Afrika. Jag ryser. Jag vill tillbaka. Sverige suger och är kallt.

This time for Africa

Hemma efter en underbar vecka i Tunisien. Sjukt trött. Mycket att minnas. Mycket att sakna. Mycket att smälta. Mycket att berätta. Nu tänker jag sova. Godnatt.

Mot varmare breddgrader

Nu åker jag, familjen och Erika från Sverige för en vecka i Tunisien.
CIAAOOOOO!


Gloria


En hejdå-fika på Java med mina fina, Anna, Jasmina och Fia. Mötte upp Josse på stan och införskaffade mig det sista inför resan.
Har nu ikväll gjort ett försök med Josse och Julia att vaxa benen. Men ah, resultatet kan man diskutera.
I princip packat klart och ska snart säga hejdå till Josse och Julia för att sen sova gott i vetskapen om att jag far mot Tunisien imorgon. Känns fruktansvärt bra.

Som vi längtat

Packar, målar naglarna, laddar ner musik och sen kommer Josse och Julia och hjälper mig vaxa benen. Det är mycket inför imorgon nu.

See the sun

Har haft en ganska fin dag. Veckorna rullar på, och nedräkningen har snart nått sitt slut. Om sisådär 38 timmar sitter jag i bilen mot Arlanda och Afrika.
Har börjat plocka fram kläder inför resan, får se hur detta artar sig.
Glor på idol och sen ska jag fortsätta med plugget, sen krypa ner i sängen.

Hittade några härliga bilder från 5/8.

Dum av dig


Har sprungit ända sen barnsben. Från allt jag egentligen var. Sprickor blev hål i fasaden. Någonstans emellan var jag. Masaien, betongen, bastarden. Utan någon egentlig plan. Så en dag. Raserades hela mitt slott. Allt jag var kom till ett stopp


400 slag

Mit liv är som myrornaskrig på tvn denna vecka, det ser likadant ut hela tiden och rätt booring. Pluggar som ett as, långa skoldagar, träningar där emellan och omotiverad till det mesta. Jag kan då glädja mig själv med att påminna mig om att jag åker till Tunisien på lördag. Great!

Nagellack á 10 kr/st på HM. Sånt gör mig glad. Kan tillägga att färgerna inte gör sig rättvisa på bilden.

I do miss you

En skoldag, besök hos tandläkaren, prov och studiebesök på arkiv Gävleborg. Vilket sög. Lyssna på hur politiken och valen gick till förr i Sverige? Nja, inte riktigt top 5 på va jag vill göra en tisdag eftermiddag. Resulterade i att jag halvsov istället.
Nu maxar vi eftermiddagen med plugg & en timmes träning.

En dag i boulongern med mina 2 kusinbarn, maj 2010. Goare ungar finns inte!

With or without you

Försökt styra upp mitt just nu ganska oorganiserade liv. Städat, pluggat och tagit en power walk med E. Pluggar ikapp allt denna vecka som jag kommer missa under Tunisien. Men det är värt det.

Ett + i kanten: Älskade mamma kom hem med denna "dator-bricka" idag. Och det är en kudde under, mjukt och skönt. Tack!

City Gross 99:-

Stormy weather

Behövs små resor bort ibland. Som denna helg, och nästa Tunisien. Förbannad, trots att jag älskar dig. Fick se små minnen, på hur det brukade vara. Tårarna brände för olika orsaker. Men mest denna gång pågrund av dig. Fan.

Body talk

Haft ett förbanant kul dygn i Ljusdal, och vi grattar nu världens bästa Emelie som fyller 18 idag! ♥
Åter igen på hemmaplan och tänkte förgylla kvällen med plugg, andra avenyn och käka grillat.
Nu ska jag återgå till att skriva min packningslista till Tunisien!

I rymden finns inga känslor

Stan och valbo med Josse och Julia, och ett bio besök på kvällen med dessa två plus Sofia, Erika & Erika. I rymden finns inga känslor. Otroligt härlig film, tror aldrig jag garvat så mycket i en biosalong. Definitivt sevärd.
Nu packar jag och fixar mig för en tripp upp till Ljusdal med Julia. Att fira Emelie som fyller 18 står på schemat.
See ya!

In the past

Glömda bilder, skolavslutningen 10/6-10

2 av mina fina + jag//jag, Cagri & Fia//Wille & Anna//3 av de underbara på skolavslutningslunch

// Flash mob //



Flash moben 5/9. Fantastiskt. Denna video får duga tills bättre hittas.

I can't say I'm sorry

Okej, klar är jag inte men snart börjar Idol så jag tar en paus.
Idag hade vi 3½ timmes håltimme där jag och A tog tillfället i akt och tänkte leka hurtbullar. Jo men tjena. Tror ni jag hade packat ner träningsbyxorna eller? Nä precis. Så gymma i jeans? Nja, ni förstår hur de gick.
Blev sen en tripp till rusta för att inhandla lite smått och gott, lite billigt sådär.

Nu tänker jag sätta mig framför idol och se alla lyckade och misslyckade svenskar. Mycket intressant.
För att sen ge mig på matten. Vilket jag förövrigt anser vara ett fruktansvärt ämne. Verkligen fruktansvärt.

Ta det, ett i taget

Jag och spotify pluggar. Ett stort steg och låt inte detta förstöras nu, för jag har mycket. Hörs inte förrän jag är klar.

Lejonhjärta


Vet inte var jag ska börja. Vet inte var jag ska sluta. Jag känner mig rubbad, jag känner mig instabil.
Det har varit mycket nu.
Gick mot någonting jag inte visste vad det var. Med musik i öronen som en sorts terapi. Jag orkar inte mer just nu, ett bevis var idag, då allt bara sprack.

Any other world

Fortfarande huvudvärk, total noll inspiration till allt, sur och irriterad. Ingenting är bra just nu, förutom att jag ska få åka bort och försvinna härifrån för en vecka om sisådär 12 dagar. Ska bli så förbannat jävla skönt.


Nu sa det stopp

Vaknade, kännde mig trött och död, men tänkte klara mig igenom skoldagen. Efter duschen kom migränen och kroppen sa helt enkelt ifrån. Dags att lyssna, och det blev en hemmadag. Sovit nån timme och nu ska jag unna mig nåt avsnitt av Andra Avenyn och nå gott att äta.


Keep on walking

Åh, jag är alldeles glad. Glad i hela kroppen! Flash moben idag var grymt kul. Haft en underbart rolig helg, men nu är jag så sjukt trött coh sliten så jag vet inte vad.
Pluggar lite psykologi och somnar inom kort. Godnatt.

Hela stortorget dansar!


I dag smäller det! Äntligen ska projektet vi har arbetat med tillsammans med Benke ske. Jag är så sjukt taggad!
Stortorget här i Gävle har renoverats och idag är det invigning klockan 12.00-16.00.
Det blir en hel massa dans och även ett uppträdande av Salem Al Fakir. Han börjar spela runt kl.15.00 och vi dansar väl runt 15.20.
Läs mer här.
Och jag räknar med att ni är där!

All that she wants

Okej det har varit mycket nu, men vi kör en snabbgenomgång.
Fredagskvällen var riktigt rolig! Räcker så.
Lördag var jag till Furuvik med Erika och hennes familj. mys. Och sen kinamat hemma hos E. Sjukt gott. På kvällen en 2 timmars träning med Benke & co igen. Så förbannat kul.
 
Kom på mig själv med att åka hem med ett leende på läpparna. Jag älskar verkligen att dansa. Att få göra sånt här. Och Benke. Vilken kille! Ååh, shit jag finner inga ord. Jag har iallafall riktigt kul!

Lördagkväll blev en myskväll med J och E. Fina tjejer.
Söndag/idag, jag är nyss hemkommen från ännu en träning med Benke. Det är i eftermiddag projektet vi har hållt på med äger rum. Det kommer bli GRYMT!

Sjukt trött och sliten. Behöver sömn. Nu. Kroppen är helt utpumpad. Men vafan, nu ska ja snart käka och tagga inför i eftermiddag. Guuud va jag längtar!


Bilder från Furuvik av E

Dancing on my own

Skola, powernap och en bit mat. Nu hoppar jag in i duschen, ska möta upp Julia för att dra vidare. Ha en härlig kväll, för vet ni vad? Det tänker iallafall jag ha!

Yellow


Småfyndar inne på myrornas under gårdagen. 65 rikstaler för en stickad tröja. Somliga må tycka det är äckligt, men min plånka giller det. För ynka 65 rikstaler är det värt att pilla bort alla gräsliga paljetter på skapelsen. Nu saknas en tvätt sen är den redo att hänga med mig ut på äventyr.

Idag: Skola, körkortsteori, en sväng ner på stan med ErikaX2 och övningsköra för första gången med mor. Nu säger jag godnatt tillsammans med AA.

If you meet me half way


Skola, stan och träning. Nu är jag helt slut. Godnatt.

RSS 2.0