Rehab

Jag lever, men mår inte så bra. 
Har blivit sjukskriven från jobbet och åkt hem till Gävle. Tar hand om mig själv, försöker läka och njuta av att omges av nära och kära. Tänkte inte blogga så mycket under denna perioden, kommer kanske något inlägg då och då. 
Varit hemma 1 vecka nu, och har 2 veckor kvar på min sjukskrivning. Satsar på att bli helt frisk och åka tillbaka till Oslo med nya krafter och ett gladare, smärtfriare jag. 
Långfredag idag, Emma & Stina kommer och tänker njuta till fullo. Så som jag saknat mina prinsessor! 
Glad påsk, vi hörs! 

Måndag

Måndag, ledig. Sjuk. Svag. Tvättat. Gjort ärenden. Ätit thaimat med Fille. Även en frozen yoghurt. Ungefär min dag. En förbannat underlig eftermiddag med läkarbesök, kiropraktor besök och underliga människor. Herregud. Nu ligger jag raklång i soffan. Vill ha svar. Har beslutsångest. Tack för idag. 



True shit




Svag

Fredag, en jävla skitdag. Helt slutkörd och så trött. 
Kom hem efter jobbet, tvingade mig iväg för några ärenden på stan och kom sen hem och spydde. Mmm så fräscht. 
Helt förstörd låg jag som ett hjälplöst barn på golvet resten av kvällen. Ingen mat gick ner, men de mesta kom upp. Har kommit fram till att det var nog av ren utmattning jag spydde. För lite sömn, för dålig mat och för mycket träning och jobb i kombination av detta. Plus ett jävla virus i kroppen som aldrig ger sig. 


Lördag, jobbade 13-21, en av dom värsta jobbdagarna i mitt liv. Helt uttorkad och orkeslös utan nån energi och näring i kroppen. Stressig lördag på det. Bra kombo. Det gjorde så ont att överhuvudtaget le och jag trodde jag skulle ramla ihop så fort jag rörde mig. Sov innan klockan slog 00. Kollade paradise nedbäddad i sängen med vattenmelon först. Glammigare än så blev inte min lördag. 

Idag, söndag. Skypat med bästa, bästa mamma som är hemma från Nepal igen. Nu: raklång i soffan framför paradise. Söndag. Vi hörs. 

Feelings
















Bilder







Några bilder jag stannade till lite extra till den senaste veckan. Och några stunder från mitt liv den senaste veckan. 
Mycket sol
Mycket, mycket yoghurt. Min enda kost den senaste 1-2 veckorna. Helt sjukt, säkert ätit 30st på 2 veckor. 
En sån jävla trött morgon
Dubbel-selfie i hissen med roomien

Life

Fredagen jobbade jag 10-18. Hade en fruktansvärd skitdag och längtade hem till gymmet och sen soffan med en godisskål. Gymmet stängde tidigare så de blev det inget med, men affären hade ju öppet så en skål med godis fick jag allt. Tur va väl det. 
Vid 9 kom Erlend förbi. Snackade bort ett par timmar och åt massa gott. Turkisk yoghurt med sirap och jordgubbar<3


Lördag, jobbade 10-18 och drog sen direkt efter jobbet hem till Fille & Linnea tillsammans med roomiesarna. Fille bjöd på gomiddag och vi snackade bort kvällen. När brudarna skulle på krogen drog jag och Lars hem till mig och köpte med oss en pizza på vägen. De. Va. Så. Jävla. Gott. 


Söndag, solen sken och vårkänslorna var på topp! Erlend kom förbi, så han, jag, Mathilda och Mehedi drog till Lekter'n på Aker brygge och tog en kaffe. Första gången i år. Vattnet glittrade och solen sken. Så jävla fantastiskt! 
Vi vandrade runt vid aker brygge, köpte med en take away-kaffe och gick mot vattnet. Sån jävla bra ledig dag. 
Sen drog jag, erlend & Tilda till operahuset där vi mötte upp Mimmi. Dom sista timmarna sol och härligt häng. 
Blev entrecote och potatisklyftor till middag med mina roomies och Erlend. Film på det. Alltså seriöst, typ världens bästa söndag. 


















Måndag, startade med en PW i solen och sen ett arbetspass 12-20 på jobbet. Typ den dagen. 

Tisdag, startade med gym, sen 13.30-21.30 på jobbet. Typ den dagen med. Roligare än så blir de inte. 



Onsdag, skulle vittna i rätten, men det blev uppskjutet. Personalmöte på kvällen och avslutade kvällen med att laga middag med Lars hemma hos mig. Sweet. 

Torsdag, idag. Började med att vittna, i lagmannsretten, som motsvarar hovrätten i Sverige. Det är alltså samma mål som jag vittnade för i oktober, men som har överklagats och tagits vidare. Där kan man snacka om att känna dig liten. Liten och ynklig, med en försvarsadvokat som var på hugget som försökte trycka ner mig till en liten, liten prick. 
Köpte gofrulle på vägen hem och Skypade med Anna innan jag drog till jobbet 12-20. Dagen flög iväg och sen agerade jag "packa-upp-flyttlådor-hjälp". Louise har flyttat och jag kikade in nya lyan och hjälpte till lite. Så mysigt! 
Vi hörs! 





Vittne

Det är torsdag. Jag har varit och vittnat i rätten igen angående rånmisshandeln jag såg i somras och nu sitter jag här hemma med en smoothiefrukost innan jobbet. Solen skiner också! Vi hörs! 


RSS 2.0