Back to normal

Har haft en helt fantastisk semester. Alltså verkligen fantastisk. Så fantastisk så jag grät mig tillbaka hit. 
Startade denna torsdag med en powerwalk med Fille 07.00 i morgonsolen. Energibomb!
 
Har rivit av första arbetsdagen på 10-18 och höjdpunkten var att få träffa min älsklings-Erlend. Saknade människa! 
Slog mig ner på Egon med Fille efter jobbet och smaskade i mig en god burgare. Uteservering och skitsnack med en saknad pingla, svårslaget!
 
 
 
Så, vad mer? Packat upp väskan (efter endast 1 dygn, kan vara något slags rekord) och morsan har börjat använda instagram. Äntligen har dagen kommit. Bra jobbat morsan! 
 
 
Kan an ju även slänga en in inte alltför big suprise när jag berättar att bloggandet hamnade lite på sniskan under semestern. Vi kör ett klassiskt "stort, få-med-allt-från-den-senaste-tiden-inlägg" sen. Men de får bli efter helgen. För nu är det fullt upp med sommar-Oslo. Jobb, födelsedagsfirande och tacohäng. Blir nog en bra helg. 
 
 

Öland

Efter att solat hela dagen på västervik har vi bilat vidare ner mot öland. Nu ligger vi i tältet, och laddar batterierna inför en fin dag imorgon! Godnatt! 

Roadtrip

Detta är platsen vi spenderar natten på. Vackert va? Äkta svensk sommar i sitt esse! 
 

Semester

Hela helgen har jag haft besök av min gustav, Emma, Stina, Ida och Tobias. Helgen har varit så bra! Tänkte skriva om det mer när jag har bättre internet osv. 
Just nu: ligger i ett tält i Västervik. 
Igårkväll tog jag och julia bilen ut för en roadtrip längs östkusten i vårat avlånga land. Sov en natt i bakluckan på bilen i Öregrund, tog ett förmiddagsdopp i stockholmsskärgård idag och har under eftermiddagen anlänt hit - till Västervik. Nu ska vi sova på 2 badmadrasser eftersom den "riktiga" madrassen ej var hel. är ändå skönare än bakluckan. Imorgon fortsätter resan, godnatt! 

Ferie

10-18 på jobbet innan jag stämplade ut för semester. Så jävla gött! 
Mötte upp Ida, Tobias, Emma, Stina & Gustav på stationen också. Myshelg står på schemat. Och semester också. Fan så go helG detta kommer att bli! 
 
 

Mosade ben

Ställde klockan för att jag tänkte ta mig ut på en PW även denna morgon. Men fan, efter att ha gått över milen igår och inte riktigt ha tränat på länge så värker fan benen idag. Det gjorde ont när jag ställde mig upp. Herrr. Får ligga och dra mig i sängen lite extra idag då. Och ikväll, då väntas det finbesök från Sverige. Längtar sååå!!

Genom livet

Förra veckan var jag tillbaka efter semestern. Veckan bestod av någon PW i morgonsolen (energikick av att starta dagen med denna utsikt)
 
 
En ledig onsdag då jag njöt av solen
 
och  jag och Mimmi bytte sovrum. Jag sover nu i singelrummet och trivs som firren i vattnet. Nästa steg är att införskaffa en lite större säng. 
I och med rumbytet blev det klädresning. Mina mannekängade sen i mina oönskade kläder. 
 
 
På torsdagen kom bästa vän på besök. Julia tog sig från Gävle till Oslo. hon mötte upp mig på jobbet, så handlade vi mat, hemmagjorD pizza och tjejsnack hela kvällen. 
 
Fredagen en jobbade jag 10-18, den mötte jag upp Erlend, Mina, Julia och Fille för middag och några öl på Fridays. Gött häng! 
 
 
Lördag - Jullans födelsedag och jag & Erlend lurade iväg henne till Tusenfryd. En dag fylld av karuseller, skratt och mat. Plus en skvätt regn. Fan vilken adrenalinkick man får av karuseller! 
Kvällen bestod av ballonger, vin och musik. Jag, jullan, Erlend, Fille, Mathilda & Mimmi drog en utgång och dansade på Exit hela kvällen. Avslutade med efterfest på Frogner. 
 
 
söndag, MaX till frukost och sen drog jag och Julia upp madrassen och kuddarna på takterrassen och spenderade 8 timmar där. Totaldäckade varvat med skrattattacker. Världens bästa vän har jag! 
Avslutade med chirre&dirre och film i min säng. bra helg. Tack! 
 
 
Denna veckan har bestått av jobb, pws, skypesamtal med Emma, och ett jävla kånkande av träpallar. Ett projekt på intågande! 
 
 

Onsdag

Det är onsdag och jag startade dagen med en powerwalk i solen vid 7-snåret imorse. Nu sitter jag här på jobbet under min lunchrast. Slutar 18, kör på en PW hem och sen ska det städas, för imorgon väntas det finbesök! 
 

RSS 2.0