I'm going backwards through time at the speed of light

Helt slut i kroppen. Framförallt armarna. Att skriva på tangentbordet är tungt, så ja, Ki-box passet var sjukt jobbigt! Men vet ni vad? Det va sjukt kul också.
Nu kombinerar jag spårlöst på tvn med min engelska essä och ananas. Sen ska ja somna fint, helt utslagen i sängen med mer glöd inför morgondagen.

Sträcker upp mina händer

Tillbaka i samma spår, dit förhoppningarna tog en genväg. Nu möts vi äntligen. Ställer om mig och tänker i gamla banor. Våga släppa tankarna, våga chansa.

Back in time/28 januari

Kinamat, två helt underbara vänner och en bastu gjorde min fredagkväll.

Debut

Skolan gled förbi ganska snabbt. Nu ska ja laga mat. Nästan historiskt! För att sedan förlora min ki-box oskuld under ett pass på friskis med Anna. Återkommer om min åsikt. Vi hörs!

I gonna be where the sun keeps shining

PW med Josse, slank in till henne vid 8 för solsidan och nu avslutar jag helgen med HIMYM och ananas.

Spin this thing forward

En lång, härlig sovmorgon med HIMYM slötittande. Övningskörde en rejäl sväng, ska ligga i så körkortet kommer snart!
Nu ska ja försöka få ihop min engelska essä som redan är en vecka försenad innan min powerwalk med Josse.
Det blev en lugn och fin helg. Kändes som om ja behövde de efter 4 helger på raken.
NU: Spotify och essä.

Tankarna har förföljt denna stund

En fin kväll med en underbar vän. Skrev ihop vår feriepraktikansökan och mös till det med film. Nu släcker jag för idag. Godnatt.

En helt perfekt present!






Att några svarta bokstäver kan göra en sån skillnad. Fantastiskt.

Några få ord kan ge en så mycket

Julia är en såndär människa jag bara måste ha runt mig. En sån man blir tusen gånger starkare av. En människa jag behöver min dos av då och då. Idag var det alldeles för längesen, men fruktansvärt skönt att få träffa henne.
Plocka ihop rummet, käka en god middag och invänta Linnea Axelsson. Hej lördag.

Please don't stop the music

En helmys kväll igår med mina fina. Underbart välbehövligt. Nu övningskör jag mig in till stan med Julia för ensam tid med henne. Alldeles för längesen nu!

Cut right through the dark

En snabb skoldag, stan med Anna, solade, hem till mig, en powernap och nu ska ja hem till Josse med Erika för kinamat och bastumys! Det blir en fin fredag.


When every sign makes a different

Va på friskis en timme å svettades med Quickan. Nu ska ja klämma i mig god mat och köra på en tv-kväll!
Hej hopp träningsvärk.


Går det lika snabbt att bygga upp en nerriven mur som det tog att förstöra den?

Jäser i soffan med dator och en vetekudde på magen. Ska snart övningsköra mig in till fjärran för ett friskispass. Känner mig lagomt pepp med värsta träningsvärken från igår.  
Förövrigt har dagen varit bra, ballade ur lite på slutet då humöret svängde ganska kraftigt åt alla håll. Kan inte förklara riktigt varför, men med tusen tankar och känslor är det svårt att kontrollera ibland.

I'm going backwards through time at the speed of light

Hemkommen från årets första träning med ny grupp och ny dans. Och det var fruktansvärt kul! En ganska liten grupp, ungefär 12 pers. Lite mer intimt. Provade på att dansa med stolar. Positivt med nåt nytt - en utmaning. Kanon.
Eftersom det var en evighet sen ja såg Quickan hamnade vi på min parkering i en halvtimme för lite catch up. Fint.
Nu ska ja skriva min uppsats om kvinnan i islam och äta min soppa. Vi hörs!


Industructible

Inställd spanksa resulterade i en fika på Coffé house med Sanna, Lilja, Julia & Malin. En mysig fika med massa snack. Kom in på Peace and Love. Fanimig va jag måste lyckas ändra operationsdatum, för nu krockar det. Inte okej. 
Nu laddar jag upp inför årets första dansträning med religionsplugg och spotify. Ska bli så fruktansvärt skänt att få dansa igen. Aspepp.
Kör även på en första åktur med Quickan och hennes körkort när hon hämtar upp mig vid 6.

Helt fast för låten. Alldeles sådär underbar.

Läser av vareviga rörelse

Skolan och sen åter till tandläkarn för att laga tnadställningen. En powerwalk med Erika, ut med aggritioner och bli på bättre humör. Att en prommenad kan göra så mycket. Och framförallt en fin vän.
Övningskörning och nu tv-mys med mamma. Kollar på Sofias änglar. Det är ett sånt program man inte kan hålla tillbaka tårarna till.
Allt för mig ikväll.

.

IDIOT

Det blir vår även hos HM


I pray that just this once, I will get exactly what I want

Efter skolan hamnade ja hos tandläkarn. Återbesök inom en snar framtid eftersom dom lyckats göra fel. Livskraft!
Övningskörde en sväng med mor och haft ett djupt samtal. Hon är fan världens bästa! Ställer alltid upp hundraprocent.

Jag har tappat orken samtidigt som jag är stridslysten. Du arbetar allt du kan mot mig. Du vänder fler på din sida och ni ser inte smärtan ni skapar. Ni river mig fler sår, samtidigt som ni gräver er en djupare grav. 


En tredjedel av den jag var går hem, för en är krossad, en är din


Skulle kunna hugga av mitt högra ben för att få stå där bredvid honom. Typ.
Kolla från P3 guld galan i lördags. Fantastiskt!

Hands up in the air like we don't care

Jo men om internet hade fungerat idag hade det varit lite bättre.
Emelie åkte hem vid 2 tiden och runt 6 blev jag firad hos far med släkt. En fin helg som nu avslutas med Gynnings bok. Godnatt!


Dirty situation

En god pizza och en fin vän. Tog oss in på bi0 sådär runt 9 snåret. Love and other drugs. Den va ganska bra faktiskt, en såndär fin film.
Gårdagen var kalaskul! Mina fina tjejer och mitt första lgaliga krogbesök! Kändes sådär lagom skönt! Tack för en toppenkväll mina fina! Bilder bjussar jag på senare. Som vanligt.
Nu fortsätter jag kvällen med världens bästa Emelie!

Dagen efter

Drog ihop ett 18-årsfirande igår. Fin kväll, återkommer senare.
Nu ska ja å Emelie mysa, det vankas pizza senare!


Wish I could fly

Var på sjukt bra humör i skolan idag. Glad och överenergi. Härligt.
Har styrt upp en massa nu och hunnit med en besvikelse. Nu ska ja få in de sista av psykologin i min skalle och sen somna till Gynnings bok "Ego woman".
Sen hade jag även tänkt bli frisk över natten, ta med mig mitt glada humör över till imorgon och försöka ta mig tillbaka till den situation ja va i förr. Den gillade jag bättre.

Tack hej, fuck dig, jag har fått nog

Du gör mig så fruktansvärt förbannad. Du kan ju återkomma när du hittat ditt sunda förnuft och vill ha den roll du har som plikt.

Fredag 14/1

Fann även denna i utkast. Kör ut den såhär 9 månader i efterhand när det ändå låg där.


En kanonkväll hos Evelina i Trödje med härliga tjejer trots att den inte slutade som vi tänkt. En kortlek, glatt humör, musik, dans och något att dricka. En riktigt härlig kväll om du frågar mig.


All I want now is a white light moment

Känner hur en förkylning ligger och lurar och är frusen. Ska svepa en kopp te och ta mig an psykologiboken strax. Siktar sen på en tidig kväll och vila ut mig ordentligt.
Övrigonödiginformation är att jag är sjukt träninssugen.

I will show you what I'm made of

Övningskörning varvat med psykologiplugg.

Keep this fire burning

Haft en fin födelsedag! Glada miner, fina gratulationer, bra presenter och underbara människor. Tack!
Imorse kom jag på mig själv med att gå till bussen med ett stort leende. Lite sådär pinsamt stort. Men vet ni vad? Det känns fruktansvärt bra att vara 18 och jag har så fina människor runt omkring mig, då får leendet vara lite pinsamt stort.
Några fina vänner kom över på lite tårta och umgicks. Mycket fint. Nu tänker jag somna med ett leende på läpparna, ta mig min skönhetssömn och stiga in i livet som artonåring!

B-DAAAAAY

Så var man 18, bara sådär!
Och det känns FEEEEEEETTTTT MEEEEED NAAAAAAJS!!!!!


Man lever vidare på hoppet

Gick ute, med en grym låt i lurarna och marken glittrade. Alltså verkligen glittrade. Sög in känslan av att jag blir 18 imorgon. Stunden på nåt sätt kändes magiskt. Verkligen magisk. Kan inte förklara hur, men jag blev känslosam tillsammans med ett stort leende.

Life is not the days that pass by, life is the days we remember


Jag målar just nu mina naglar för sista gången som 17-åring. Jag spenderar min sista kväll som minderårig. Jag sitter vid datorn en sista gång som omyndig. Ja, jag tror ni fattar vinken, jag fyller 18 imorgon. Ganska svårt att greppa, men ganska så jävla underbart!

En skoldag och inte så mycket mer. En kort övningskörning och nu tänkte jag ta mig an lite psykologi för att sedan en tv-kväll. Ni vet, den sista som 17-åring!

Always keeping the faith, thats the only way we get through day by day

Söndagkväll. Ännu en passerad helg. Födelsedagsfirande idag i förskott för mig och i efterskott för Emma. Prylar till en framtida flytt hemifrån, perfekt! Och ett startkapital till Alanya resan, perfekt! Tack! 
Och smörgåstårtan satt fint. Älskar smörgåstårta!
Eftermiddagen har bestått av i princip ingenting, och fortsätter ungefär så. Kanske en ansiktsmask i väntan på Erika och Solsidan.

Hockeymatchtittande

Pepparkakshusrivning

Födelsedagsfirande


Söndag

Söndagsmys och nu sitter jag här med minstingen Stina i knät. Söndagen fortsätter med mys, smörgåståtrta och 18-årsfirande i förskott.

Lördag

En lugn mysdag! Eller, det är snarare full rulle med Emma och Stina i farten. Kollade minsta brorsan match och nu är det lördagsmys!

Spending my time watching the days go by

En härlig kväll igår med underbart sällskap. Nu inväntar jag släktingar som ska stanna tills imorgon för att gratta mig i förskott. Återkommer när jag har tid. Hörs!

Rock that body

Tog mig friheten till sovmorgon imorse, blev 35 minuters lektion, lagom ovärt.
Ett spinningpass med A efter skolan mellan 4-5. Nu laddar jag om med en dusch och en fin kväll med fina tjejer!

In the shadow of my dreams

Jorå, nu kryper ja ner framför ett par avsnitt av HIMYM i vetskapen om att ja har en mycket fin sovmorgon imorgon!

Never new what I was in for

En fin skoldag, solen sken och jag var på bra humör. Den gled förbi ganska snabbt och bjöd på några leenden. Fick sluta runt 20 över 1, kom hem och däckade på soffan, vaknade vid 20 i 5. Nu är jag vrålhungrig och till min förtjusning känner jag doften från kinamat. Perfekt!


Time up

I wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time

Right now


Onsdagsmyser med ett varmt bad och Erik Hassle!

And if you do me right, I'm gonna do right by you

Mötte upp Josse och Sofia på stan. Sprang in på banken å fixade ett ärende - nu är första delen av resan betald! Sjukt.
Filmmys med Sofia och lussebulle hos mig. Jag somnade. Social tjej. Beställde nyss en extern hårddisk - här ska försäkras om att bilderna inte försvinner. Nu ska ja packa över från far till mor, sen krypa ner i ett varmt bad!


Sanningen har snart tagit sin tid

Sprang ner på stan med Anna efter skolan. Några småärenden och en snabb sväng in i solariet. Mötte upp mamma, småärenden och en hel del övningskörning. Tänker ligga i hårt nu.
Nu: tvekar på om jag ska packa över till mamma eller stanna här. I-landsproblem. Mitt problem.

När jag drömmer ser jag toppen av ett isberg. När jag vaknar vet jag knappt vad det betyder.


I fredags


Split my personality

På ruta ett igen, första dagen på vårterminen. Jag lyckas försova mig efter mina ynka 2,5 timmars sömn. Jo, då är kroppen fan inte redo för en första dag i skolan då.
Gled igenom och tog mig ett friskispass med Anna direkt efter skolan. Sjukt skönt. Jag har saknat det. Att träna. Bland allt julgodis.
Efter varmamackor här hemma hos far kryper jag nu ner till HIMYM och planerar några fler timmars sömn inatt. Godnatt!

Mitt hjärta det brann och min åtrå var sann

Somnade inte förrän halv 5 igår. Vred och vände mig i timmar. Kom aldrig till ro. Tror jag tänkte förmycket på dig. Därav den extrema sovmorgonen till 4 idag.
Dagens planer är till att göra i princip ingenting. Omotiverad till skolan imorgon, kanske unnar mig en film, klämmer in en övningskörning och plockar ihop lite på rummet? Ja ungefär så kommer min dag se ut.

If the lies don't touch you, the truth will

På hemmaplan igen, efter trevligt släktkalas med god mat. Nu känns sängläge som ett perfekt alternativ efter nån ynka timmes sömn inatt. Vem kunde tro att 4 tjejer i en dubbelsäng kunde orsaka en sömnlös natt?
Förövrigt var gårkvällen grym! Bjöds på tacos hos Axelsson. Fint sällskap i form av henne, Amanda och Anna gjorde min kväll. Vi mellanlanda på en fest i Bomhus och avslutar på krogen och Slick.
Om min kropp får säga sitt skulle den gärna sova några dygn nu, börjar med att somna till HIMYM. Godnatt!


But I want it that way

Hade en grymt rolig kväll igår, återkommer med det senare. Nu ska ja rycka upp mig och åka på släktkalas för att fira en farmor som fyller 70. Grattis!

Fredagsplaner

Laddar upp med ett avsnitt av HIMYM inför kvällen. Hoppar in i duschen, fräschar upp mig och tar mig bort mot Sätra för käk och förfest vilket ska vara början på en härlig utekväll!

Fredag morgon

En nattgäst i form av Julia. Efter en sovmorgon tar vi oss nu in till stan!


Alanya baby!

FÖR DEN 10E AUGUSTI ÄR DET JAG OCH TJEJERNA SOM TAR OSS AN ALANYA!!!!

Standing where you left me

Börjat skriva, suddat, börjat om och suddat igen. Jag vet inte riktigt vad jag vill förmedla eller förklara, samtidigt som jag vill kasta ur mig tusen ord och känslor. Kan nog förklara det med att jag inte riktigt hittat sanningen, men att jag börjar inse mer än jag trodde.
Man uppskattar inte saker tillfullo när man har det, man inser hur mycket det betyder först när man mister det.
True.

En bild säger mer än tusen ord

Efter en slömorgon med HIMYM entrade jag duschen och tänkte ta mig in till stan med Julia för några livsviktiga ärenden. Men hej, då visar det sig vara "söndag" och dom stänger typ nu. Tar istället tillfället iakt och fortsätter mitt HIMYM tittande, så fruktansvärt välbehövligt med sånnahär dagar då och då. Jag behövde verkligen slappna av nu, varit mycket nu. Idag sa min kropp ifrån och valde sängen.
Ikväll ställer vi till med torsdagsmys. En Julia på besök. Även det välbehövligt.

Vem skulle tacka nej till en dag på stranden nu?

That the missing can make you realize

En mysdag med mina favoritungar och kvällståget hem. Hemma bjöds det på ost och kex när jag inledde mitt How I met you mother-maraton eftersom ja snodde hem de 4 boxarna från Ljusdal.
Nu har jag inte riktigt bestämt mig över JVM eller HIMYM. Kryper ner och tar igen några timmars sömn iallafall.


Borta

Tog mig en dejt med Emelie igår. Saknad tjej! En premiärtur med bilen och hennes körkort, blev en musikdunkande catch up, som blev en sväng till hennes kille och hans kompis, som blev en sväng in på pizzerian påväg hem. Pizza och filmmys och somnade med sällskap av en underbar tjej. Välbehövligt!

Idag blev en dag på badhuset med Ida, Tobias, Emma och Stina och en kväll med mys, bus, film och gott. Jo jag har det bra, och så fruktansvärt skönt att bara få komma bort.


På språng

Nu lämnar jag Gävle ett par dagar och tar tåget upp till Ljusdal för att ha det bra!

Torn into million pieces

Arbetspass 10-15.40. Tror jag aldrig varit så totalt genomslut i kroppen. Tror jag inte hunnit repa mgi sen i fredags + jobba på det. Visade sig vara en inte så bra kombo.
Drog hit Josse för en slappiskväll med film och gott. Alldeles perfekt.

.

Jo såhär är det, jag saknar faktiskt dig.

Walking my day dream

Myser till det och laddar inför en arbetsdag imorgon med Patrik 1,5 på tvn och överblivet julgodis.


Första dagen på en 365dagars epok

En dagen efter såhär och första dagen på det nya året. Att ett år kan innehålla så mycket fastän det är så kort, samtidigt som det är hela 365 dagar långt.
Gårkvällen var kanon, middagsgäster från Sundsvall hos mor och tog emot härliga människor att skåla in året med hemma hos far.
Lekar, dans och skratt. Akut-taxi till stan då bussfan inte dök upp. På stan 23.58, hinner precis fira in det nya året med alla glada. Tog oss vidare och dansade det sista på krogen, och avslutade kvällen med Erika och Julia som nattgäster. En kanonkväll med bevis på känslan i kropp och fötter idag. Kryper ner framför en film och längtar efter pizzan som blir dagens kvällsmat.

Högtider som denna är överskattat. Press och förväntningar. Blir bara motsatt effekt. Men jag är nöjd iår, mitt nyår blev bra. Precis som jag anade, fanns du med i tankarna. Hur ska jag tolka det?

RSS 2.0