God jul

Jag har inte sovit såhär hårt och djupt på flera månader. Att få sova i sin egen säng och vakna upp till julfrukost&julstrumpa. De mins vänner, de är en bra morgon det.
Har fått skypa med mina ögonstenar i Ljusdal också, Emma, Stina, Ida & Tobias. Stor saknad.
Jag önskar er alla en god jul!


I mitt sagoland

Det förra inlägget skulle publicerats för ca 15 timmar sen...
Tågresan gick som på räls (där fick jag till det) och utan förseningar. Kom fram till Gävle 15.42 och på perrongen mötte Julia upp mig. Vi båda möttes i tårar. Fan va jobbigt det är att sakna!
Kramades, kikade på hennes nya, fina boende, solade och fick en aaaas fiiin svart kappa i tidig 20-års present. Bästa!!
Mötte upp merima och kramades lite till. Så mycket kärlek idag!

Brast ut i tårar igen när mamma hämtade mig på stan, och lika så när jag kom hem och fick krama om mina 2 bröder.
Åkte hem till Fia och överraskade med kramar och har haft uppesittarkväll med familjen.
Kom hem till ett snötäckt gävle likt ett vinterland, en färdiglagad middag, efterrätt, Bingolotto, julpynt, gran, ljus, värme, familj och kärlek.
Har myst hela kvällen. Suttit med mamma och bröder och bara pratat & ätit gott. Alltså så mycket kärlek så jag gråter av lycka! Vad jag kommer njuta dessa dagar!!


Hela Gävle kändes magisk på något sätt idag. Som ett sagoland. Hela livet var så fint idag. Som om hela världen är min.


Påväg hem

Swedish house mafia var grymt igår! Alltså verkligen fantastiska!! Hela Telenor Arena i Oslo förvandlades till ett gigantiskt dansgolv och dessa fantastiska DJs styrde upp en grym kväll!! Bra jobbat grabbar!

När vi kom hem vid 01.30 var vi helt slut, tryckte i oss donken-käk (en av top 5 godaste gångerna) och sov ca 2,5h timme innan jag sa hejdå till Catta (som åker bil hem) och jag satte mig på Tåget mot Gävle. Jag som älskar att åka tåg njuter faktiskt. 8h och ett snölandskap utanför. Är framme vid 4, med ett byte i Stockholm. Är så glad så det pirrar i magen och jag får tårar i ögonen!!


Ikväll

Sminket är påkletat och fan va grymt de ska bli!!!


Julledigt

Öppnade mer Tina idag på rema. 07.30. Så jävla trött, men så sjukt lugnt på jobbet. Har mest chillat runt å skrattat. Och ätit lunch. Typ min dag.
Men vet ni, nu har jag julledigt. Efter ganska precis 1 månads hårt arbete får jag lov. Så sjukt skönt!
Bra dag på jobbet, jag och catta ska på swedish house mafia ikväll och imorgon åker jag hem. Kan man va annat än taggad på livet nu eller??!
Asså shit, så glad, hejda mig! Typ såhär taggad på livet just nu!!!!
Puss & kram!


Catta och jag, vi är goda vänner

Det har varit en bra dag. Ledig och catta-Linnéa eftermiddag. Grabbarna kom hem vid 23 från jobb. Så vi har hängt bara vi 2 hela eftermiddagen. Har jag nämnt hur grym hon är dendär Catharina eller? Så jävla glad att jag är här med just henne. Så glad att vi fick tillbaka kontakten för ungefär 1 år sen. Så bra tjej!


Dagen

Som ni kanske förstår så skulle de förra inlägget publicerats imorse..

Dagen till ära har jag handlat matsäck till söndag, varit till skatteetaten och skrivit mig här i Norge & fixat med skattekort inför 2013, gett en hel påse med mat & lite pengar till en hemlös, städat, ätit ravioligratäng, färgat håret på catta, packat & haft Fredagsmys med catta framför den traditionella greveholm. Julmust & popcorn. Fina livet!


Fredag

Börjar dagen med en lång dusch, brakfrukost och julkalendern på tvn. Njuter av att för typ första gången få en morgon där jag inte behöver stressa eller smyga, i risk för att väcka någon annan. Att faktiskt få vara ensam för ett tag. Så jävla guld värt!
Sen ska jag göra några ärenden - handla matsäck till på söndag (åker hem över jul) och gå till skatteetaten. Välkommen fredag!


Dagar du lever, dagar du levt

Fortfarande inte frisk, men jag krigar på ändå.
Rema 12-15.30. Deli 16-01.00. Passet på Deli var hemskt idag. Så jävla mycket folk å så jävla mycket att göra. Så står man där själv. Hinner inte ens äta eller andas. Tyckte i mig en kebabrulle från gårdagen, från seveneleven, sittandes på diskbänken. Så lite glamour i mitt liv just nu. Skönt att Adib är störtaskön, en snubbe som jobbar på burger king bredvid mig. Han livar alltid upp humöret!

Äntligen hemma, har ätit en baguette och ska krypa ner. Imorgon är jag ledig. Då blir de 9 dagar sen jag va de sist. Ska bli SÅ skönt.

Juste, har glömt nämna de. Att jag har snackat med min chef på Deli och jag ska inte säga upp mig trots allt. Ska övergå till att vara extraanställd, och kunna bli inringd när de behövs. De känns bra. Godnatt.


Mitt namn är mycket, men jag vill ha mer

Vaknade upp utan röst, övergick sen till en sönderrökt, 80-årig tants halsstrupe i kombination med en 14-årig killes målbrottsröst. Fint.
Har harklat mig och låtit som kråka på jobbet, men jag har varit glad ändå.
Jobbade 14.30-22.30. Stängning med Nicolai och en ny tjej.
Har precis skypat med Anna och Fia. Mina pärlor. Vi är just nu i 3 olika länder. Älskade vänner <3

Hittade en bild som lades ut på Facebook idag, från personalfesten med Rema för 1,5 vecka sen. Såhär ser de ut efter att chefen bjudit på shots! Härliga människor iallafall!


Låt mig få le, genom hela livets väg

Jobbade igår, 08-16 på rema och gick sen en sväng med Catta på stan. Köpte hårfärg osv till henne och inhandlade sista julklappen.

Idag, tisdag vaknade jag upp med halsont. Vet inte vem jag ska skylla på, mig själv, mina roomies som också varit lite krassliga eller Oscar som jag jobbat massa med när han varit sjuk.
Eller så skyller vi på vintern (som förövrigt inte är så kall här. Typ ingen snö och man kan ha skinnjacka).
Jobbade 12-18 på Deli idag och åkte sen hem till en svensk tjej här i Oslo som är frisör. Slängde iväg en förfrågan förra veckan om de va nån som kunde klippa mitt hår i Facebookgruppen "svenskar i Oslo". Hon nappade och jag är skitnöjd med håret! (förra inlägget va alltså ej seriöst) Kul med såntdär random och träffa nya människor!

Chefen, Jessica, på Deli låter mig vara ledig på fredag. Så guld värt eftersom jag egentligen jobbar 47h denna vecka, arbetar 10 dagar i sträck och ska på SHM på lördag. Vilodag på fredag ska bli välbehövligt!

Nu har jag min första ensamma stund här i lägenheten på en evighet. Té, c-vitamin i olika former och webb-tv i soffan. Bra häng.


Ny frippa

Idag har jag klippt mig. " Kan jag få en Oslo-frisyr tack?!".
Sagt och gjort. Framslickat i fram och
Snaggat på sidorna, vad tycks? Jag är skitnöjd iallafall.


Sömnlöst

Dehär med att klockan är 01.50 och jag fortfarande är vaken.. Alldeles för mycket tankar som snurrar runt. Kommer vara död imorgon.


Orden som kommer

Det var som att vi möttes igen, på precis samma punkt där vi en gång var. Dina ord är liksom större än alla andras.
De va ett tag sen, men det värmer fortfarande.


Stand up, so the world can see your smile

Var äntligen pigg idag och jobbade 13.30-20.30 på Rema. Både öppning och stängning. Jobbade med Oscar & Nicolai. Haft en asbra jobbdag, lugnt med kunder och asbra kollegor. +++++
Nu ska jag krypa ner framför julkalendern. Börjar klockan 8 imorgon..
Godnatt!


Together we sing this song

Mitt nya knep för att kunna sova lite längre - knyta ett par tights runt skallen.
Fungerade rätt bra. Vaknat tusen gånger, men jag har iallafall lyckats somna om. Vaknade dock upp med Sveriges fulaste frippa. Men de är smällar man får ta.


Berusade tankar med mig i fokus men i syndens flod växer inte lotus

Hur kul är inte detta då? Twittrade alltså dehär igårkväll när jag jobbade. Och idag retweetar Nrolie&KKV min tweet. Efter det har deras fans börjat favorisera den!
 
Ingen big deal egentligen, men jag tyckte iallafall att det var rätt kul eftersom jag lyssnar rätt mycket på dom! Så nu när man går in på deras twitter ligger min tweet högst upp i deras feed. En bild på lilla mig. Älskade Norlie&KKV. Ballt!
 
 
 
Dessa 2 grabbar har förresten släppt en ny singel igår! OM JAG ÄR GLAD? Dom lyckas då alltid! 

Glaset sjunger en sång när hennes finger stryker längs kanten

Drog igenom ett pass på Deli, 12.30-18.30. Jobbade först med Sophia och sen med Kristina. Tjejerna kommer jag sakna mest på Deli när jag slutar. Speciellt Sophia och Frida, vi har klickat så jäkla bra. Men vi har sagt att vi ska fortsätta umgås, så vi har lite saker planerade. Känns kul!
Julshopping och mycket folk under dagens pass. Och eftersom jag jobbar på Deli i Oslo City, alltså gallerian här, så är det så sjukt mycket folk och alltid mycket att göra. 
 
Sprang in på Rema en sväng nu på kvällen också, köpte med mig lite frukt, så nu sitter jag här, med en ansiktsmask, kaka ifrån Deli och kiwi ifrån Rema, och tänkte försöka kolla på någon film. Detta är mitt lördagsmys kvällen till ära. Skönt med lite avkoppling och egentid. 
 
 
P.S. Idag har snön fallit här i Oslo. Vi har nu ca 1-2 cm på backen, istället för som tidigare, ungefär 1mm. D.S.

Dec. 15, 2012

Ungefär såhär trött är jag nu. Och ungefär såhär gärna vill jag jobba 12.30-18.30: Nada.

Börjar bra med att ställa klockan 1 timme för tidigt. Och att de tydligen va fest här igår medan jag jobbade, så nån jävel har lagt en kaka (läs spya) i duschen som jag nu måste ta bort innan jag kan duscha. Godmorgon.


Så som du ser på det

En sådan livfull blogg just nu..
Blev inringd av rema idag, så hoppade in 14.00-15.45. Tog sen den vanliga promenaden direkt till Deli för ett pass på 16-00.30. Asdrygt pass med asmycket folk.
Fanns mat kvar när jag kom hem <3.
Ni ska jag sova, väntas jobb imorgon igen. Godnatt!


Hungrig

Jag har alltså ätit 2 matmåltider denna vecka. Ikväll kommer det en kock hit och lagar hemmagjorda hamburgare. Och jag jobbar. Jag missar den måltiden. Ska de verkligen vara så??
Så jävla surt.


Trött

Godmorgon!
Någon tid till bloggen fann det inte. Jobbade 12-01 och hade endast 15 min rast då jag bytte om på rema, sprang till Deli och bytte om där. 12-15.45 på rema & 16-01 på Deli.
Och lucia var det också, och min blogg fyllde 3 år. Grattis till dig <3
Catta va bäst och kom och gjorde mig sällskap på slutet igen och när vi kom hem åt vi saffransbollar (de va ju ändå lucia) och börek (asså alla norrmän äter dom, så vi lära också prova. Lite sådär smakade de, ingen höjdare.
Nu: död i sängen. Lyckades inte sova mer än 7h.. Inte gjort de sen ja kom hit, fattar inte... Somnar om i småstötar efteråt. Nu värker hela kroppen och vid 16 börjar nästa jobbpass, precis som igår, på Deli till typ 01 inatt. Vi hörs!


Julklappsjakt

Idag var jag ledig. Den första vardagen sedan jag började jobba som jag var fri. Kändes konstigt, men idag var det verkligen skönt. 
Men sen jag kom hit har jag aldrig riktigt lyckats sova ut. När jag har en liten sovmorgon vaknar jag alltid tidigt. Inatt vaknade jag efter 6 timmars sömn. Förmodligen är det för att vi inte riktigt kan dra för fönstrerna, så de blir så jävla ljus i rummet. 
Hur jag löste de imorse? Stoppade in öronpropparna i öronen och knöt ett par tights runt huvudet och för ögonen. Fick nån timme till sömn iallafall. 
 
Tog de hur lugnt som helst på dan. Duschade, rådfrågade lite på telefonen med min päron och tog sen beslutet att säga upp mig från Deli. Har velat mycket fram och tillbaka där, men tillslut togs beslutet. Och det känns rätt. Men jag jobbar kvar där december ut. Tänker inte gå in så mycket på varför här och nu, men det passade mig inte helt enkelt. För mycket press, oro och stress. Så nu ska jag satsa på att få några fler timmar i veckan på Rema istället. 
 
På kvällen drog jag mig ut på julklappsjakt. Ensam. I Oslo. Eller inte ensam, ungeför 98573489589234678932 norrmän var ute också.
Faktum är att jag tycker det är rätt skönt att gå på stan ensam. Hittade nästan alla klapparna, bara 1 kvar till minsta lillebrorsan. Så nu har jag slagit in alla och känner mig nöjd. Älskar att fixa julklappar. Speciell känsla. 
Och som jag nämnt tidigare, älskar att gallerian har öppet till 22 (Nu i december till 24.00 tillochmed). Hur kul som helst att schoppa på kvällen ju! 
Nu inväntar jag Catta, sen läggdags. Imorgon väntas dubbeljobb! 
 

Jag är hel igen

Guess what. I'm complete again.
Idag kommer catta intraskandes på mitt jobb och i handen hennes dinglar mina nycklar. Dom hade legat i hennes jackficka hela tiden, utan vår vetskap. Och när jag hämtar in posten nu ikväll, vad ligger inte i postfacket om inte mitt körkort!!!! Någon vänlig själ i vår byggnad har hittat det. Allt är tillbaka på sin rätta plats. Mobilbatteri, körkort och nycklar. Amen:


Twitter

Älskar twitter. Så mycket bättre än allt annat. För er som ej har twitter, dessa inlägg ska läsas nedifrån och upp.


Du vet att jag hoppas och vill. Vill bli orsaken till ditt leende

Fick en liten sovmorgon då jag började 12 idag. Fett med skönt. 12-16 på rema och sen vidare till en kurs med Deli fram till 19.30. Säkerhetskurs, där vi fick vara med om ett rån osv. Skittråkigt.
Nu: vrålhungrig eftersom ja ej hunnit äta nåt idag och genomfryssen då jag gått hem.
Så en varm dusch väntas samt en tallrik med havregrynsgröt. Tack&hej.


jobb och personalfest

Det var ett tag sen sist, torsdags va? 
Mitt liv har bestått av jobb mest de senaste dagarna. I fredags jobbade jag 12-15.30 på Rema och sen 16.00-22.30 på Deli. Min första stängning själv och tackar världens bästa Catta som kom och hjälpte mig. Min klippa! 
Hade sen öppning 07.45-14.30, även då klev Catta upp för att hjälpa mig. Alltså hur bra är inte hon då? Så jävla guld värt! Det är så sjukt mycket att göra under en öppning och en stängning, så står man där själv. Och samtidigt har kunde konstant typ. Tycker inte riktigt om det, man har inte ens någon lunchrast eftersom man jobbar själv.. Lär tänka på dehär lite. 
På kvällen vankades de personalfest med Rema. Världens bästa Rema. Tacomiddag hos Knut (chefen). Han bjöd på shots hej villt. Sen kan ni kanske räkna ut resten? på 26,5h hade jag jobbat 3 jobbpass, alltså ungefär strax över 17h, då tål man inte så mycket alkohol. Men fan så kul vi hade, har jag nämt de, att jag älskar Rema-gänget?
Lyckades tappa bort körkortet samt mobilbatteriet... Och nycklarna har jag tappat bort tidigare i veckan, de går bra nu. 
Söndag va en slö-dag. Så jävla trött. Min enda lediga dag den veckan.Åt en grandiosa pizza och gjorde inte många knop. Det första riktiga bråket kom i lilla Oslo-familjen här också, men
de låg liksom i luften. Men nu är de uträtt och de känns bättre. 
 
Idag, måndag. jobbat 8-16 på Rema. Ont i ryggen och lite trött, men hade haft en riktigt bra dag ändå. Och en sjuk sak som hände var att när jag kommer hem är ingen hemma, så jag är utelåst. Beslutar mig då för att gå runt lite här bland lägenheterna, på tredje våningen bestämmer jag mig spontant för att plinga på, chansa att fråga om dom sett mitt leg eller mobilbatteri. 2 svenska killar öppnar och säger att dom inte sett de, men så tittar dom bredvid sin dörr, på en liten hylla. Där ligger det. Asså mobilbatteriet. Hur sjukt? Jag bor alltså på sjätte våningen och de finns typ 20 möjliga dörrar att plinga på, så prickar jag rätt. Smack! 
Nu äre bara hemnyckeln och körkortet som saknas.. 
 
Att beropå ingenting har jag mått skitilla idag och knappt ätit något, känns sådär. Funderar på någon film nu och faktiskt krypa ner och få lite extra sömn. Tror jag behöver de och jag börjar inte förrän 12 imorgon! 
Vi hörs!
 
 
Trött och sliten på Deli
Rema-gänget. Trivs som tusan! 4 svennar och resten norrbaggar.
 
 

Ett snabbt hej

Lite halvdött har det varit här.
Men jobbade 12-18 på Deli igår, så plötsligt kommer Knut, chefen på Rema i springandes och förklarade att han inte hade pengar på telefonen så han kunde ringa mig (haha hur kul att han springer till mitt andra jobb då, på arbetstid?)
De va tydligen någon som blivit sjuk och dom behövde personal. Sagt och gjort -sprang över till rema på dirren när ja slutat på Deli. Jobbade till 21.30.

Idag skulle jag haft min lediga dag, men de ändrades snabbt till jobb på Rema, 14.30-22.30. Fick prova på min första stängning. Och shit va jag trivs på Rema!
Nu: trött och måste sova. Väntas dubbeljobb imorgon. Godnatt.


Frugan is in town

Här sitter jag, i Oslo, och får ett sms från broder min om att dom har besök. ASSÅ FÖRSTÅR NI HUR AVIS JAG BLEV NU ELLER? 
Jag vill också snusa bebis. Pussa lite på frugan aka Wilma. Så gosi. 
Istället ska jag krypa ner och sova, tror jag spyr snart av trötthet. Godantt.
 
P.S. Jag älskar ljuset från en adventljusstake. Hur varmt och skönt ljus liksom? Framförallt när ljusstaken är efter mormor. D.S.
 

Nalle på posten

Någonting som känns ruggigt bra är att det fortfarande icke finns någon snö här på backen, medan jag vet att hela Gävle är täckt. 
Om det är något jag verkligen hatar så är det snö. Eller vintern över huvudtaget. Jag får bara sämre humör, fulare hy, fryser mer och det är mörkare ute. Finns verkligen ingenting positivt förutom att man kan dricka te och ha stickade tröjor utan att frysa.
(Catta och jag skrattade när vi flyttade in här och pacakde upp våra väskor och insåg hur mycket stickat jag faktiskt äger. Och då har jag inte ens allt med mig. Love stickat<3).
Fast julbocken där hemma, den saknar jag faktiskt...
 
Jag klagar på kylan och här är det runt -13... 
Hämtade ut ett paket på posten idag iallafall. Ett litet nalle-paket hemifrån. Sånt värmer i det lilla frusna Linnéa-hjärtat. Älskade familjen. 
 

Får jag hålla din hand och kalla den min?

Hej alla mina fans! 
Idag var det jobb på schemat - 11-16. Har en lite lugnare vecka denna vecka, vilket är ganska skönt. Men samtidigt vill jag verkligen jobba. Jag är ledig på torsdag och har typ redan panik över det, så jag har mejlat en av mina chefer om att jag gärna hoppar in ifall det behövs. 
Trodde det skulle vara svårt att komma in i rutinerna igen, eftersom man inte haft några sen studenten i juni. Men vet ni vad Jag älskar dehär! Trivs så bra och tycker det är kul att gå till jobbet! Så tidiga mornar är inget som har varit tungt hittils iallafall!
 
Måste bara tillägga att vissa människor är SÅ korkade. Shit, att sitta i kassan på Rema gör att du får möta många människor. Bittra som glada. Jisös!
 
Catta jobbar kväll, så det är jag och grabbarna som hänger tonight. Just nu äre hockey, så då tänkte jag passa på att redigera lite bröllopsbilder, rensa bilder och måla naglarna. Men ja ni vet, sånna där livsviktiga ting, innan jag umgås med the boys framför en film. 
Vi hörs!
 
Live from my room in Oslo. Kabooom!

Måndag

Gokväll! Idag jobbade jag 8-16 på Rema. Asså jag älskar det stället! Trivs som tusan!
Sen har vi käkat korvstroganof, varit ner en sväng på stan (älskar att gallerian han öppet till 22.00!!) och svängt förbi en snabbis hos Cornelia. Avslutade med en kvällshandling på Rema. Lilla rema, känner mig hemma där jag :)
Nu: julkalendern och julmust med Catta innan läggdags!


Stöld, känslor och pepparkakor

I fredags kämpade jag mig igenom jobb 8-16 på Rema med feber. Och ca. 3 timmars sömn på det. Toppa det med inflyttningsfest + födelsedagsfirande av Emil här hos oss. Slutkörd Linnea. 
Hade iallafall en kul kväll då mina jobbarkompisar Frida & Sophia kikade över med respektive roomies, några Umeå-tjejer som vi festat med några helger tidigare och Robin. Hände en del knasiga grejer, mycket alklohol och en snodd pizza. Jag menar, vem fan snor en pizza? 
Lördagen slappade vi hela dan och käkade bakismat iform av en baguette i ugnen. På kvällen kom en av mina känslobomber. 
 
Det är någonting jag är van vid. Förstår inte riktigt hur min kropp fungerar, men den får sånadär riktiga känslourladdningar jag får med jämna mellanrum. Jag grinar okontrollerat över allt och det gör verkligen fysiskt ont i hjärtat och hela kroppen. Jag kryper ihop i fosterställning och isande vindar iler genom hela kroppen, med start i hjärtat. 
Men som idag, då mår jag bättre. Vissa av gångerna är det någon händelse som drar igång det hela, fast då kan det ofta leda till en panikångestattack. Men som nu, när ingen speciell händelse skett, då kommer dom såhär. Alltså inte i panikångest, utan mer i en rejäl smäll och chock av känslor i fysisk smärta. 
Minns förra hösten, tror aldrig jag haft så många panikångestattacker som då. Men nu mår jag bättre, på så många plan än vad jag gjorde då. Men ändå finns det så mycket känslor inom mig. Och även dom måste ut. Då i sånnahär urladdningar. Det är bara nåt som kroppen väljer att göra, vare sig jag vill det eller inte. Bättre än så kan jag inte förklara det, även om jag inte riktigt förstår mig på min egna kropp när det sker. 
 
Söndagen har spenderats med solen som skinit över Oslo, medan jag har hört att Gävle täckts med snö. Film, pepparkaksbak och adventspynt. Söndagar ska inte vara mer aktiva än så. Och här i Oslo stängs allt på söndagar. Typ inte en enda mataffär är ens öppet, hela staden somnar in. 
Nu ska jag somna till nåt avsnitt på webbtvn. Godnatt. 
 
Jonte skulle ut med soporna. Passion for fashion. 
 

Andra december

Det kunde bli första advent här i Oslo också. Julmusik, adventsljusstakar, julkalendern, svensk julmust och pepparkaksbak utan kavel. Lite stämning har vi lyckats få till iallafall, Men jag måste avsluta med den traditionella meningen: Hur fan kunde det bli december såhär fort?
 

Förlåt för att jag förstör er jul

 

.

Det värker i hjärtat. Som om en isvind for igenom kroppen. Känslor är inte alltid härligt.


Hjärtat sitter utanpå, slår inte som de brukar slå

Idag är en såndär dag då det känns lite extra i hjärtat, saknaden är större och man tänker lite för mycket. 
 
Jag fick ett samtal från Anna i Australien, både hon och jag började gråta. Jag såg en bild på min bror, jag började gråta. Jag fick ett sms från min morbror, det kändes extra starkt i hjärtat. Jag skypade med mamma, det kändes extra mycket i hjärtat. Jag har kollat på bilder från stunder som gjort mig lycklig, jag började gråta. Jag skypade med Julia, det kändes extra mycket i hjärtat. Jag hörde en låt, som påminde mig om mormor, jag började gråta. Jag insåg att det var första december, jag började gråta. Catta gav mig en extremt bra kram, jag började gråta ännu mer.
Att sakna någon eller något är bland det jobbigaste som finns i livet. Att det kan göra så fysiskt ont i hjärtat att känna saknad. Idag är en sån dag. Då det gör sådär fysiskt ont i hjärtat. Då det är lite skörare än alla andra dagar. Då jag saknar alla jag bryr mig om sådär extra, extra mycket. 
 
 
 
En sån jävla lycklig stund i livet. En bild som idag fick mig att gråta. 
 
Hela sommaren var bara så jävla bra. Livet var snällt och glatt mot mig. Jag var lugn och tillfreds med allt. Problemen som förföljt mig i flera år, dom fanns fortfarande där, men såren var inte lika upprivna som dom annars brukar vara. Det var liksom en lugn period.
Och denna kvällen. Det var augusti. Axelsson, min bästa vän hade kommit hem efter en månad utomlands. Vi firade hennes hemkomst med grymma tjejer. Jag älskade livet. Dansade med mina vänner på Slick. Sommarvädret var på topp. Jag fick somna bredvid honom. Han som fick mig att må så jävla bra. 

Hahahahhahahahahaha


RSS 2.0