Kan någon ge mig ett vittne

Jobbat 13.30-21.30. Nu tänker jag faktiskt somna framför norska paradise. Dehär kommer bli en sån jävla bra vecka. 
Idag har tankarna gått hem till nära och kära i Sverige. Hållt alla tummar som går. Skönt med bra besked, bara att hålla tummarna vidare. 
Godnatt. 
Sån jävla kul bild btw, jämför kungafamiljens miner med de 2 olika partiledarna. Hahahahha

Klappar och slag

Fredag, jobbade 8-16 och hade en svinbra dag på jobbet. Glädje. 
Förfestade med Mina här hemma, vin och prat. Drog sen på konsert med Dj broiler. Partysvensk var de ja. Grymt!
Min kropp pallade inte en fortsättning med krogen, så jag drog hem och la mig. Jag trodde jag var tillräckligt i form, men icke. Mått ganska dåligt dom senaste veckorna av olika anledningar, men denna veckan mådde jag bättre, så trodde kroppen repat sig. Men då fortsätter vi med rehab, en bra fortsättning blir familjen som kommer på besök på torsdag! 





Lördag: bakishänget själv och drog sen mot kvällen hem till Mina. Handlade en sväng på mitt jobb, köpte med en pizza också och hade mellomys! 



Söndag: jobbade, varetelling (inventering) 10-16. Älskar varetellingar, butiken är stängd, civilkläder och musik med goa kollegor. Drog sen sambomys med Tilda. Mat, film och somna på soffan. 





Måndag, försov mig och fick en kass start på dagen. Jobbade 09-16 (08-16) och slet mig igen hela passet. 
Drog av mig den sista energin på en gympass och avslutade kvällen med paradise med sambosarna. 


1 second

Dehär med att jag är inne i en period i livet igen där jag tror att näst intill alla, för mig okända människor ska skjuta mig. Eller köra på mig. 
Får sånna perioder ibland, jag tänker att bilen jag går bredvid nu, kan på 1 sek få en blackout och köra över mig. Eller människan där framför mig, kan vilken sekund som helst vända sig om och skjuta mig. Tror inte min skalle mår så bra.

Where is the love

Rivstartade morgonen med en powerwalk, nu duschen och sen ett arbetspass på 12-20. Let's kick this thursdays butt! 



Snön föll igår igen, men ser ni så vackert de är? Världens härligaste sätt att starta en dag på! 

Kriga

 
Nu: morgongym innan jobbet. Kriga dig upp ur sängen Linnéa, kriga! 
Fridays, från i lördags


One more night

I lördags jobbade jag 10-18. En riktigt bra lördag på jobbet. På kvällen svirade vi om och drog ut till fridays för att fira Mimmi! Jag, Mathilda, mina, Felicia, Louise, Linnea och Lars. Åt gott och fortsatte sen ner till baren. Jag var nykter, men dom andra skålade på och jag myste med kära vänner. 






Söndag, tig det lugnt, Skype med både Julia Andersson och Julia Sjölund, 2 riktigt fina vänner, alldeles för långt bort. Kloka ord i en sårbar stund. En tung söndag som sen Mina kom och muntrade upp med sitt sällskap, en film och en promenad. 

Måndag, jobbade 12-20 och sen inte så mycket mer. Jo förresten, sol och vårjacka! Värt att nämna. 

Tisdag, ännu mer sol och vårskorna har fått invigas. Det enda jag saknar (förutom den riktiga våren med mer sol och mer plusgrader) är grusade vägar. Här saltar dom överallt, och jag som älskar vårkänslan när snön smält och dom inte sopat bort gruset än, så de liksom knastrar under skorna. DÄR har vi vår-feeling-deluxe. 
Jobbade 13.30-21.30 och de va en såndär dag då allt flöt på. Glada miner och allt gick bara galant! Fick ta beställningen helt själv också, resultatet kommer på leveransen imorgon.. 
Tvingade med mig Mimmi på 1 timmes powerwalk genom nattOslo efter jobbet också. Sånt jävla skönt sätt att avsluta en bra dag på - PW i friska luften, i ett vackert och mörkt Oslo med en bra vän. Kikade in slottet och förundrades över vilket märkligt jobb högvakten har. Godnatt. 





Fjortondefebruari

Har ni tänkt på att det heter ALLA HJÄRTANS dag, inte alla kära hjärtans dag. 
Ni med smärtande och brustna hjärtan, hjärtan med mörker och smärta, det är lika mycket er dag som dom med en partner och är kär. Fira alla hjärtan. Fira att ni har ett, att det slår, vare sig de är brustet eller helt.

Eller bara skippa de, mig spelar de ingen roll. Tycker de blir för mycket hets. Fint med kärlek, men på så många punkter går det till överdrift. De blir till ett kommersiellt jippo och skapar ångest hos så många. De är en vanlig fredag. 
Varför må dåligt just idag för att ni är singel? Du är lika mycket singel imorgon och igår, alla par var lika kära runtomkring dig igår som idag. 
Misstolka ej, kärlek är otroligt vackert, aldrig fel att ge och få. Men varför denna hets kring denna dag? Godnatt. 





Date

Mina kollegor är så roliga, detta möttes jag av i skåpet på jobbet idag :))))) 



Ut & in

Onsdag, jobbade 12-20 och drog sen hem till mina för en PW ute i haglet. Uppfriskande men kallt. Längtade efter en varm dusch, men när man kommer hem fungerar inte varmvattnet. Börjar inte funka förrän fredag morgon. Ingen dusch, ingen värme i elementen, kunde inte diska. Inget. Livet sög. Typ. Shit, hur lever man ens utan varmvatten? 

Torsdag, 12-20 och en riktigt bra arbetsdag. Mötte sen upp Erlend på mataffären och handlade tacos. 
Tacomys med honom å Mimmi, framför danska paradise. Bra torsdag hörrni. 



Fredag, jobb 10-18. Trött, lång dag, bra dag, men börjar bli sjuk. Tog en powernap och mötte sen upp Gustavsson på Jacob Aall där hon bjöd på alla hjärtansdag-drink. Fantastiska människa. 

Fan vad jag är instabil just nu. Kroppshälsan och mentalt, de lever som om de vore en såndär maskin på sjukhuset, där man ser att en människa lever. Så är min vardag just nu. Men livet är vackert, men smärtsamt. Men vackert. Men svårt. Men vackert. Godnatt. 



Mycket

Dagen började bra och slutade skit. 
Steg upp i tid med Tilda, drog ett pass på gymmet och jobbade sen 13.30-21.30. Bra dag på jobbet. 
Sen kom ett tyngre besked. Nu orkar jag inget mer. Godnatt. 

Håller alla tummar och tår, dehär kommer gå bra. Det måste det. Kärlek och styrka. 

Tar igen

Förra fredagen drog jag hem till Ida för att hjälpa till med flyttstädning och drog sen direkt till ett kvällspass på jobbet, 15-23. 
När jag kommer hem, tar jag med mig Lars och de är full förfest här hemma. Vi joinar över en öl och kvällsmacka. Sen skickade jag ut dom och la mig.
Började 07 på lördagen och slet mig igenom ett fruktansvärt jobbigt och stressigt arbetspass. Dessa norrmän som ska ha sin stora helghandling hörrni. På de var de för mycket ansvar på mig, så jag va helt slut nät ja slutade vid 15. 
 
Kvällsunderhållningen var en biltur genom Oslo med mina, kvällsmiddag på donken och gled runt och upptäckte nya delar. Köpte med oss massa gott och kollade melodifestivalen hemma hos henne. Fick träffa hennes urgulliga värdfamilj med barn också. 


Söndag, sov 13 timmar och drog sen med Mimmi till Idas jobb, där dagens drink var iskaffe i vinglas. Fancy! 
Sen hjälpte vi Ida med de sista flyttstädningen. Hon och Pia flyttade in här under samma helg. 
Avslutade med tacos med Lars, Ida och Mimmi. 



Måndag, dag 1 som mejeriansvarig. 12-20 och mycket nytt i huvudet, samtidigt som jag hade ansvar för frys och beställning av den. Kul med nya utmaningar! 
 
Tisdag, 14-22, mycket att göra men en bra dag. Mycket för huvudet med nytt ansvar och grejer.
 
Onsdag, 12-21, en timmes övertid och massa att göra. 
När jag kom hem va Tilda hemma från Thailand igen. Grät av lycka och blev hel igen. Som jag saknat henne, min andra halva. Mös med henne, Mimmi och Fille. Fick somna bredvid henne igen, äntligen kan jag sova lugnt. Helt sjukt, har sovit så oroligt när hon varit borta. Dock luktade hon inte som sig själv :/ luktade thai om hela Tilda... 
 
Torsdag, 12-20 och en riktigt bra jobbdag. Men kroppen börjar säga ifrån. 
Tog ett par öl på café con bar med Tilda, för att få lite ensamtid och catch up! Älskade vän, äntligen hemma igen! 


 Fredag, 8-17.30, ännu mer övertid och en så sliten Linnéa som bara skrek efter sömn. Inte ögonen, men kroppen. Massa fysisk energi och psykisk som tärt på mig den senaste tiden, med sjukdomar och allergiattacker på de. Hade en lugn fredagskväll med mina roomies och sov 12 timmar till lördagen sen. 
 
Lördag, städade och fixade hela dagen, födelsedagsfirande för mig och Mimmi stod på schemat. 
Folk började droppa in och de blev en hel kväll med alkohol, beerpong, jellyshots, hela havet stormar och glädje med människor jag älskar. 
Vi drog sen och dansade på Elsker, tills jag och mina drog vidare till en annan bar för att sen avsluta med nattkäk på Max. 

Jellyshots i jordgubbar, såå gott! 






Mimmi och han har lika kavaj, hahahah! 


 



Söndag, låg död i soffan framför os och filmer hela dagen. På kvällen kom Lars och vi köpte hem kinamat och bara mös framför tvn han, jag och Mimmi. Vi såg "the Help" se den! Så bra! 

 
Ledig måndag och jag utnyttjar allt jag kan för att få min kropp att läka. How i met your mother och städning. Vinkat av Ida vid tåget också. Herregud, 4 månader på vift. Där kan man snacka om att sakna. Och äntligen var jag och mina 2 sambos reunited! Mys med filmen frost i soffan! 





RSS 2.0