Tonight we will be lightning up the sky

Dåligt taggade på studentkryssning nudå! Cider, bullar å musik i lurarna. Nu kör vi!


Gälet

Blev en sväng på köpis igår efter stan å sen en promenad med Erika. Nu är jag mer taggad än nånsin. Studentkryssning!!!!!


I lördags

Ett inlägg lite i efterhand. Tillbringade kvällen hemma hos Sabah med henne, Julia, Lilja, Sanna, Martina och Malin. Mellomys, Big brother och lite Euphoria-dans. Riktigt fin kväll. Slår aldrig fel när jag är mec er.


I started where I came from

Idag står jag på stadigare ben än igår. Men det bränner fortfarande lika mycket på insidan. Dethär med att sätta upp en sorts Sköld, de är jag bra på.
En prommenix med Fia i förmiddags och nu en sväng på stan med Axelsson. Det är vår nu, älskade vår!


Kväll

Åker hem till Axelsson för att må bra ett tag. Perfekt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_191332244.jpg" class="image">


Jag orkar inte bära

Livet är kaos. Det kyler och gör ont inombords. Alltså fysiskt ont. Jag återkommer när jag orkar mer.

.


Ensamma stunder

Ute på en powerwalk för att rensa lite tankar. Älskar att vara själv vid sånnahär stunder. Precis som igår när jag åkte själv till fjärran efter skoln å simmade. Stunder som dessa älskar jag ensamheten. Samtidigt som, om ja sitter ensam hemma en fredagkväll eller vissa andra stunder kryper paniken fram. Konstigt hur man fungerar egentligen. Nej nu ska jag återgå till musiken och den friska luften. Ciao!


Som när solens strålar kittlar en till liv

Legat och dragit mig i sängen ett tag. Älskade känsla! Nybäddade sängkläder, lördag, sovmorgon och lov. Tror aldrig lovet har kommit lägligare. Nu:dags för frukost!


Never let yourself down

Fredagen har passerat. En chill skoldag och vips så hade vi sportlov.
Åt ute på Harrys med mamma och Peter. Ribs, sjukt gott! Sen kom Cornelia över, vi drog in till bion och "En gång i Phuket". Riktigt bra, snacka om min humor! Sen hamnade vi på Interpool nån timme. Nån öl och härligt folk. Älskar spontanare. Tack för denna fina fredag! Godnatt!


Ironi

Haha, direkt när jag såg bilden över Daniels enorma babylycka kände jag att denna pose kommer bli en klassiker i humor sammanhäng. Eller bara redigeras av människor som inte har så mycket bättre för sig. Självklart är jag en av dessa.
Nej, det betvivlar jag inte Daniel. Det krävs en kanon för att skapa en prinsessa. Vickan är lyckligt lottad.

Välkommen lilla prinsessa

Idag hade vi våran sista föreläsning på Stora Sätraskolan om vårat PA. Det gick riktigt bra och det känns skönt nu när allt är slut. Fick mig en liten beundrare där bland åttondeklassarna också. "Du såg bra ut, eller jag mena, det såg bra ut". Kanske borde haffa å satsa på lamkött?


Taggade tjejer inför föreläsningen


Hur som haver så har Victoria och Daniels lilla prinsessa kommit till världen idag. Jag är faktiskt en av dom som tycker om kungafamiljen och tycker det är riktigt kul med en liten ny tronarvinge. Så grattis Daniel och Vickan till den lilla flickan!
Enligt spekulationer (från mig) kan lilla sessan se ut något såhär. Antingen föddes den direkt med kronan på huvudet, eller som en förvuxen jätte-bebis. Hoppas på det första då den andra bilden är aningen läskig.

Onsdag

Helt slut, en träning på det. Livet blir bättre på tv och en smoothie. Det är onsdag och jag säger tack och hej för idag.


.

Nej ibland går det inte längre och allt bara går sönder.


Detgårbranu

Blev en hemma-dag idag.
Och nu, sitter jag här, har tagit mig i kragen och ska skriva en skoluppgift. Har skrivit ihop 4 sidor. Så woops slår teknikens under till och allt är borta. FUCK. FUCK. FUCK. Nu ger jag snart upp.


Detta var vad som skedde här hemma för ca. 10 minuter sedan. Här får ni se hela händelseförloppet!

One in a million

Bra dag idag. Lycka då det fanns ananas i matsalen! Glatt humör och härliga klassisar. När jag, Fia, Julia & Conne traskade till stan, solen sken och det var plusgrader, fan vad det kändes som vår då! Vi skrattade och var glada. Saknade, saknade vår!
Bokade tatueringstid och bojkottade plugget för en kväll med Lunkis istället. Mat, "14 suger" och chill. Bra tisdag som avslutades med älskade big brother. Godnatt!


#Teve-Sverige

Desto mer jag kollar på Filip & Fredrik. Desto mer älskar jag dom. Utan tvekan Sveriges skönaste! Och jag kan inte låta bli, men Fredrik är ju faktiskt lite småsexig på nåt sätt (Det är här ja vill ha er åsikt, som jag aldrig fick i de förra inlägget om hans sexappeal). Lite utan hans vetskap liksom. Inte riktigt på bild, utan mer när han är in action. Naturligt.

Och Big Brother. Man kan inte låta bli att kolla. Man kan inte låta bli att bli fast. Och Hanna Widerstedt (Wider, rätt bra förklaring där). Hon är bortom all förklaring. Herre min skapare. Provoserande och underhållande. Där har ni Big brother.

only a shadow away from where you belong

Just nu skulle jag vilja ha en brunbränd kropp. Jag skulle vilja ha solblekt hår. Jag skulle vilja vara klar med tandställningen och för första gången i mitt liv le på riktigt. Jag skulle vilja ha jättefina naglar. Jag skulle vilja befinna mig i värmen. Men först och främst vill jag ha lov. Bara en vecka kvar. Dags att plugga!

So let this be the chance

En helvetesdag med käkvärk och trötthet. Dendär förbannade käkvärken jag levde med dagligen i ca. 1,5-2 år som försvann efter operationen is back p.g.a några gummisnoddar som är så fint placerade i käften. Jo tack, ja är fruktansvärt less denhär skiten nu. Förövrigt drog jag ner till Friskis för att svettas en timme efter skolan, och nu på bussen påväg hem möter jag min hamla bästa barndomskompis som jag inte sett på flera, flera år. Sjukt kul. Så nu sitter jag här med ett leende på läpparna.
Resten av kvällen ska ja ägna åt dusch,plugg, käk och såklart - Filip & Fredrik!


kväll

Blev söndagsmys med världens bästa ikväll. Eva&Adam, chirre&dirre och en massa snack. Där hade ni min och Axelssons kväll!
Har inte bloggat speciellt mycket om helgen, återkommer med det senare. Nu ska jag krypa ner i sängen framför nåt bra. Godnatt.

Känner vinden, bränner kinden

En powerwalk. Norlie&kkv i öronen. Det är plusgrader. Amen.


Sunday lights in the sky

Inatt var natten då jag sov över 6 timmar för första gången på 1 månad! Hallelujah. Och jag har haft världens bästa dröm. Ni vet, så man inte vill vakna. Dock vaknade jag först efter ca 6 timmars sömn (whats up?) fick panik och ville sova mer och drömma vidare. Jag lyckas, och drömmen fortsätter.
En sen frukost framför de 102 dalmatinerna på tvn. Söndag.


Cheers to the freaking weekend

Har duschat och sitter här med ett glas vin och sminkar mig. Ikväll drar jag och ett härligt gäng hem till Sören och förfestar för att sen avsluta på Slick. Trevlig fredagkväll gott folk!

Börjar tidigt

Dansk musik och vin i matsalen. Där har vi en bra start på fredagen! Denna fredag ska jag icke vara nykter, nu är allt i sin ordning igen. Skål mina vänner!


"Viktor tipsar!"


HAHAHHAHAHAHA, dagens bästa! Dagens dafuq!!! 


Men orginalet är ändå oslagbart. Mange<3

With the strength of a turnin' tide

Fan vad min kropp känns konstig idag. Hela kroppen känns obehaglig på något sätt. Sugen på att haka på mamma och simma nu, men idag har jag bestlutat mig för att bara ta det lugnt. Tror jag behöver det. Försöker hitta motivation till att plugga lite. Sätter på partymusiken på högsta i hopp om att det skulle hjälpa lite. Något det däremot hjälper till är att öka partysuget. Fan vad jag vill ut och dansa med ett gäng härliga vänner!


True shit


Whenever you make me scream

Mår man dåligt, ja då åker man hem helt enkelt. Det hugger i det nedre partiet av magen för varje steg jag tar och värker nå otroligt i käken. Kände direkt när jag vaknade att dagen inte var bra. Efter en lektion åkte jag hem, här sitter jag nu i soffan men en semla och tänker snart sova lite. Vi hörs!


Du andas ut, öppnar ögonen och tittar bort

Känner mig så jävla less på livet. Det är fan inte utan motgångar man tar sig framåt. Och det är inte alltid med ett leende på läpparna. Skalet på utsidan kan dölja mycket.

Födelsedag

Idag tänkte jag säga grattis till min vän Beyonce! Eller äre Mimmi? Eller nä, måste va Beyonce? De är så svårt att hålla koll eftersom dom är så lik! Hur som haver, ett stort grattis kära du!


Never mine, never yours

Det satt fint med en semla såhär på kvällskvisten framför tvn och "livet blir bättre". Det får avsluta min onsdag.


Jag vill känna känslan av att vara där, ingenting kan stoppa mig

Onsdag. snart dags för 2 träningar, men innan ska jag hinna plugga lite. Under dagen har jag och Conne fått avnjuta några ögonkast extra åt vikarien, kikat runt i olika tatueringsstudior för att jämföra priser osv inför min kommande tatuering. En snubbe skulle skissa ner den så jag ska få se den på fredag. LÄNGTAR!
Mer? Jo, min studentklänning har kommit till min varma, trygga famn. Så som jag kämpade för att lyckas få den då den tog slut på hemsidan hela tiden. Men så plötsligt händer det. Det dök upp en retur. En i min storlek. Jag knep den på dirren. Känns skönt att ha det fixat slipper den stressen ligga på. Nu tänker jag kkrypa ner framför tvn. Precis vad jag behöver.
Seak-peak på klänningen från Nelly.

14e februari

Igår kväll samlades vi single-ladies (jag, Axelsson, Sabah, Martina, Fia, Julia, Mimmi, Conne & Alex) + Sanna ett tag hemma hos Jullan. Tacogratäng, chokladtårta, film, tjejmys och en massa snacks. Vi åt som hästar och mådde bra. Fan vad jag trivdes. Somnade gjorde vi nångång när klockan började närma sig 3 och var härligt sega imorse då vi skulle mot skolan. En "Ja må ho leva" sång fick vi till också för vår kära Mimmi som ansluter sig till mig och ligan där vi 19-åringar spelar. 

Alla hjärtans dag. Här sitter jag, singel och mår hur bra som helst över det. Varför gå runt och känna sig forever alone för? Det förstår jag verkligen inte. Ingen har ju sagt att man mår bättre av att ha ett förhållande (Nej, tolka inte fel, jag har inget emot det). Men sen, varför skulle man inte kunna må bra som singel?
Jag har inget agg mot alla hjärtans dag alls, bara det att jag inte riktigt förstår hysterin över det hela. Man är inte kärare den dagen, sexet är inte bättre och chokladen är inte godare. Och alla singlar där ute, hur många statusar såg man inte på FB/Twitter osv där dom beklagade sig över hur ensamma dom var? Jag tycker synd om er. Och man är heller inte mer ensam bara för att det är den 14e februari än vad man är den 13e.
- Nej ett knep för affärerna att tjäna pengar och i samband med det mår så fruktansvärt många dåligt över det. Samma sak är det med mor- och farsdag. Tänk så många som fäller tårar den dagen istället för att känna glädje. Jag är lite emot allt sånt där. Ett bra tillfälle att visa kärlek, men känn inte pressen som så många verkar göra. Egentligen ska man alltid uppskatta dom man älskar.
Dom som vill får gärna ta tillfället i akt att pussa på sin kära lite extra. Men jag tycker kärleken på alla hjärtans dag lika väl kan vara till sig själv, sina vänner, familj eller andra i ens omgivning. Där har vi nåt som många tolkar det fel på, enligt mig.
Så när folk då frågar mig om jag tycker det är jobbigt med alla hjärtans dag? Om det är jobbigt när dom pratar om vad dom ska göra med sin pojkvän? Svaret är ett stort nej. Har aldrig mått dåligt den dagen och förstår inte varför jag skulle. Jag, som singel, kände ingen som helst känsla av ensamhet. Jag fick ha en underbar tjejkväll med tjejer jag verkligen tycker om.
All the single ladies, live, love, laugh. Ni kan det lika mycket som dom kära personerna.

Like stones in the sand

Jag hade en så jäkla härlig kväll hos Jullan igår med världens bästa tjejer. Nu är ja trött. Vår vikarie är snygg. Tack hej.


14e

Idag hade vi 2 föreläsningar på Sofiedahlsskolan med vårat PA om alkohol- och drogmissbruk. Det gick riktigt bra! Efter skolan hamnade jag hos Tandläkarn. Nu kliver jag av bussen för att gå hem till Axelsson. Det blir en härlig kväll ikväll. Vi hörs!


So when we meet again, please tell me you will never do the same again

Test-inläggen igår var för att försöka lösa problemet med att de inte går att kommentera här på bloggen. Ingen framgång...

Dagen har fyllts med skolan, ett träningspass på Friskis, en härlig, lång dusch och nu - gråter framför Sofias änglar. Så himla fint. Senare blir det "30 grader i februari" och till sist "får vi hänga med". Älskade Filip och Fredrik. En riktig tvkväll. Lugnt och skönt. Tack för mig idag.


Test

Test


Test

Test


Test

Test


Får vi följa med?

Åh jag kan inte beskriva min kärlek till Filip&Fredrik. Sveriges skönaste! Trots att jag redan sett första avsnittet av "Får vi följa med" ser jag det gärna igen. Svårt att somna bättre.
"Grattis till dina lätta glasögon". Bäst. Och visst är Fredrik lite sådär smygsexig?


Before I die

Haft en fin söndag. Plusgrader, sol, pw, storstädning av rummet och bio med min fina. Nu tänker jag krypa ner framför nåt bra på tvn. Avslutar här på bloggen för dagen med några härliga saker jag hoppas jag gör innan jag dör. Godnatt.

I Will keep you safe

Självklart missade vi bussen precis! Den vanliga oturen. Hur som haver, vi får ju hänga på donken en halvtimme istället. Förstår att ni blir avis!
Filmen Descendants var ingen 10 poängare, men helt okej. Väldigt, lugn, fin, djup och rörande. Jag grät som vanligt medan Fia fick ta över min roll som Viking där i hångelsofforna! Nu: wordfeud mot Fia över ett bord på donken.


Chillar ba

Här sitter ja å Fia i hångelsofforna å har de bra!


Descendants

Bio med Fia såhär på söndagskvällen. Härlig kvalitetstid. Tack jobbet för biobiljetterna i julklapp!


Ute

2 plusgrader och sol. Det har inte varit såhär skönt att vara ute, på riktigt länge! Musik i lurarna och en powerwalk. Denhär söndagen blir en fin söndag.


Soilders

Hängde med Catta ikväll. Riktigt mysigt då det var riktigt längesen. Kikade mellon och pratade om livet och framtiden. Båda var lite panikslagna. Vi blir fan stor till våren. Jag är astaggad, men rädd. Vet inte riktigt om jag är redo att ta klivet ut.

Förövrigt, mellon, helt rätt som gick vidare! Davids låt kommer spelas på Slick, och Ulrik - han bara älskar jag. Världens sötaste, och bär på en assexig röst! Jag vill bara krama om honom. Förövrigt har hans låt "kill for lies" tagit mig igenom många tårar denna höst. Världens sötaste kille! Nu måste jag verkligen sova. Godnatt!


Friskis & svettis

Har precis kommit hem från ett medelpass på Friskis och solning. Hur skönt som helst! Nu ska jag inta duschen med musiken på högsta. Åh va underbart!


Fredagsmys

Ananas, popcorn och jag är nöjd! Nu: ligger i Erikas säng med henne å kikar bridesmades! Samtidigt får jag fylle bilder/ljudinspelningar/sms från mina kära alkis-vänner!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188774151.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188774151.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188774151.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188774151.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188774155.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188774155.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188774155.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188774155.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188774282.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188774282.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188774371.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188774371.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188774504.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188774520.jpg" class="image">


5 saker

5 saker jag sitter och tänker på ganska mycket nu ikväll:

Party is not rockin' in the house tonight

Vad händer egentligen? Det är fredagkväll, mina vänner ska strax börja förfesta och här sitter jag. Spiknykter. Den bittra sanningen.
Vad kommer härnäst? Ska jag börja dricka mjölk varje fredagkväll och spela kort? Någon som vill börja samla på frimärken med mig??
Nej, så farligt är det faktiskt inte. Ska ha ännu en lugn helg, filmmys står på schemat med Erika. Andra helgen på rad jag inte går ut, och det osar rekord. Har inte varit nykter 2 helger i rad på över ett år (Om man bortser operationen). Nej, jag påpekar inget. Mest bara klargör för mig själv över mina alkoholkonsumtionsvanor. Men, vi är unga och jag är en partypingla! Så let's bring fram chipsen och Colan!! Ha en fin fredagskväll!

Tell yourself to push ahead, pushing more than buggin forth

Håltimme innan ett religionsseminarium. Hänger bod datorerna och vi håller oss ovanligt lugna faktiskt. Men bakom oss i datasalen spelas partymusik - det märks att det är fredag!
Efter skolan ska vi redigera klart våran film. Ska bli skönt att ha den klar. Vi hörs!


Lets hit this friday

Åh vad jag älskar sovmorgon. Välkommen fredag!


En gång i tiden var ett tag sen nu

Åt världens godaste räk och kräftstjärtssallad till middag! Sanna och Fia kilade förbi en sväng och sen har jag plockat och donat i mitt rum. Jag tycker faktiskt sånt är kul. Att städa, rensa i lådor och byta plats på tavlor osv. Jag må hata att laga mat och bära klänningar, men jag kan erkänna att jag tycker städa kan vara rätt kul. Så lite kvinna finns de allt i mig!
Nu ska jag krypa ner, i vetskapen om att vi har sovmorgon imorrn. Godnatt!


Dagen var vår, tills du tog luften ifrån den

En stickad herr-tröja från myrorna för 85 kr och skinnvästen jag länge letat efter - 299 kr på HM. Hänger fint i min garderob.

Cause I'm a true viking


Erkänn, vinterjackan, är inte det djävulens påhitt?

Jag kan nog inte beskriva mitt hat över denna skapelse med ord. Glamourös är det sista man blir i detta fanskap. Mysigt är det inte heller eftersom det innebär att det är kallt och vinter. Inget jag föredrar. EN mysig halsduk är ofta svårt att matcha till detta vidriga ting också. Och hallå, vad är bättre än en halsduk när man fryser? Och snyggt är ju det också, till skillnad mot vinterjacka!
Sen, passformen? Hallå? Man känner sig som en Michelin-gubbe. Inte smickrande, inte smickrande alls. Och för att inte tala om håret. Statiskt är bara förnamnet. En frisyr á la Albert Einstein blir standard såhär års. Jag menar, inget är väl smickrande med detta?
Så för att sammanfatta mitt hat - vinterjacka du är gräslig! Tur jag är en viking då och överlever i min skinnjacka och enorma halsduk. Mmmmmm!

WHY ME?

Dagens största I-lands problem har nog drabbat mig idag. Jag nämnde förra veckan att jag funnit 2 stundentklänningar jag skulle beställa hem, så i söndags när jag skulle ta tummen ur röven och väl beställa dom. Då är BÅDA slut. Saaaay whaaat? Tänkte hela Sverige ha samma studentklänning som mig?
Så idag, händer det ofattbara. BÅDA klänningarna kommer in igen, bara i min storlek. Men så gick det inte att logga in på mitt Nelly-konto. Givet.
Jag ringer i extas till mor min som lovar att fixa det på jobbet. MEN nu när hon kommer hem förklarar hon lugnt att det inte gick från deras datorer. Jag skriker lite i panik. (Hur kan hon fortfarande hålla sig lugn? Hello Houston, we got a problem lixom!!). Så nu ska jag låna min mors konto och beställa hemma. Då är en av dom slut. WHHYY GOOOOD, WHY ME??!!


Jag förstår att ni nu tycker synd om mig. Det gör jag med.  Jag som icke är någon klänningsmänniska var liksom i extas över att ha funnit nån jag ville ha. Två dessutom. Nu måste jag nog gå naken på studenten. Kan bli spännande det med.

Länge leve längesen

Gled ner på stan efter skolan med Jullan. Gjorde bankärende och köpte skinnvästen. Älskade, snygga skinnväst. Följde sen med minsta brodern och klippte sig. Nu: jag och bror anslöt oss till mor och Peter på bishop!


When you know that there is a reason

Sprang ner på stan med Fia & Conne, fyndade en härlig stickad tröja på myrorna för 85 riksdaler och fann äntligen en skinnväst - på HM! Livet har sina ljusare stunder.
En timmes dansträning och drog direkt till gymet efter med Bea. Godnatt och välkommen träningsvärk!


Pineapple

För alla er som har suttit och grubblat över hur jag nu ska trösta mig själv kommer här svaret
- jag äter en burk ananas såklart!


Hemma igen

Nu har jag duschat av den nedre delen av min kropp så blodet är borta och grubblat över varför vintern finns för överhuvudtaget och hur jag kan vara så jäkla klumpig. Men vet ni, lite skönt var det att krypa upp under filten i soffan, tänkte hitta nån god lunch också.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188373019.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188373019.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188373021.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188373021.jpg" class="image">


Känsliga läsare varnas

Kul att man flyger omkull precis bakom bussen när man klivit av påväg till skolan! River upp tightsen å blöder lite här å var på benet. Bra start! Nu sitter jag på busshållplatsen hem igen, min höft gör ont! Den bilden på höften lägger ja inte upp, för den är för äcklig. Haha Jag orkar inte med mig själv!


Do it like a dude

Nytränad, nyduschad sitter jag här framför HIMYM med en smoothie och macka. Livets goda sida.


Dina lakan är konfetti, nu ska himlen bli vit

Har upptäckt att det icke går att kommentera mobil-inläggen... Ett stort problem alltså eftersom det blir ganska ensamt här på bloggen.
Hur som haver - har precis kommit hem efter ett jumpa-pass på friskis med Anna och hennes mamma. Det var verkligen huuur skönt som helst, men jobbigt. Nu njuter jag av känslan av att vara ensam hemma och ha musiken på högsta volym. Ska hoppa in i duschen och sen hitta nåt gott att äta!
Tänkte även slänga ut en länk till dagens GD där dom skrev om mina vänners välgörenhetsevent om prostitution igår. Här.
A&jag - uteservering Juni-11

Bussen

Har ni tänkt på det, att ibland kan man nästan få höra en hel livshistoria av folk som pratar högt på bussen? Det är nästan så man lär känna dom.

Just nu sitter 3 tjejer och snackar om sprit och fester då en av dom uttrycker sig: "asså de är ju nästan som att festa nykter nu ju. Fatta, skulle man ha 3 vodkaflaskor-då skulle man ha fett kul! Asså ja är så van att ja knappt känner av när jag dricker en hel vodkaflaska."

Nää, men stackars liten. Gud va du är häftig nu!


Friskis&svettis

Var precis och köpte mig detta!
*Making high five with Rhodos-12*


Morgonpigga tjejer

Medan resten av klassen har sovmorgon sitter vi här med Emil på media och redigerar film från 08.30!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210361.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210361.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210361.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210361.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210361.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210361.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210361.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210361.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210361.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210361.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210361.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210361.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210361.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210361.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210361.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210361.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210365.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210365.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210365.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210365.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210365.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210365.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210365.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210365.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210365.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210365.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210365.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210365.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210365.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210365.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210365.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210365.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210460.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210460.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210463.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210463.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_188210673.jpg" class="image">


In town

Och dom var ju i Gävle! Älskade Filip&Fredrik. Får jag bli era bästisar?


"Får vi följa med?"

Känner mig lite väl vuxen och kulturell. Måste bryta detta och Återfå min vanliga balans i livet genom att somna till Filip&Fredrik. Typ världens bästa duo. Nytt program också - upp till bevis!


Måndag

En lång skoldag med massa flängande. 08.30-21.30.
Nångång på förmiddagen smet Fias häst, så vi fick akut kasta oss in i min bil å dra ut till stallet för att få in den igen. Traumatisk upplevelse må jag säga. Kanske inte så extremt, men lite hetsigt blev det allt.
ÖB och en chokladbit med Fia då vi hade långlunch. Hem i hets en lektion senare, fixa mat å mig, Fia å Conne, 25 minuter senare drog vi in till stan igen och mina vänners välgörenhetsevent om sexhandeln i Sverige, som är deras PA-arbete. Live musik av otroligt duktiga Hanna, livsberättelse av Elise och ett proffsigt event av Julia, Malin och Hedda.
Sen fyllde vi bilen och drog till Gävle teater för en teater om apatiska barn. Den var rätt bra faktiskt, dock lite utdragen på slutet. Nu kanske ni tänker, gud vilken kulturell kväll hon haft ikväll. Både teater och välgörenhet. Ja ungefär så tänker jag med. Nu är jag helt slut efter en bra måndag. Tack och godnatt!


Hej hej

Hej från naturkunskapen!


Ja, vi börjar om igen

Åkte in till O'Learys och blev bjuden på födelsedagsmiddag av Julia. En saknad otroligt vän. 4,5 timmar catchade vi upp i och jag åt en asgod sweetchili pasta med kyckling. Söndagslyx på hög nivå! Godnatt!


Ingen vet var man kan finna det

Inatt fick jag mig en uppenbarelse! Hallelujah! Kors i taket! Amen!
Eller okej, kanske inte så storslaget.. men nåt i den stilen. Plötsligt när jag vaknade visste jag hur jag ville ha min balklänning. Nu måste jag bara hitta en som matchar den bilden.
Det blir alltså inte min sågspånsklänning, tyvärr.. För den var ju hemskt fin!


Sidan blir tom när jag vänder blad

Sovit rätt dåligt då jag vaknade efter endast 7 timmars sömn. Jag som verkligen ville sova ut.
Har legat och dragit mig i sängen i nån timme. Fan va skönt det har varit med en lugn helg! Nu hänger jag i sängen, med skidorna på tvn i bakgrunden och lite musik från spotten. Nu ska jag skriva klart min vetenskapliga rapport innan kvällens planer. Ha en fin söndag!


Euphoria

Hur het var inte Loreen ikväll på melodifestivalen då? Och bra låt. Kan offra min högra arm på att låten kommer höras på slick inom en snar framtid.


Allt som inte kan köpas för pengar

Haft en riktigt härlig kväll! Käkade Max med Fia, dock på en parkering framför ett gym ( I väntan på Viktor). Kände oss en aning tragiska. Men vet ni? Det var gott som fan! Livets goda stunder.

Sen drog vi hem till Erika Lundahl. Mello-mys med henne, Fia, Anna och Lina. Loreen va lätt bäst, sen kan man inte annat än gilla Sean Banan. Lite tragiskt, men sant.
Sen anslöt sig Jesper, Macke och Daniel och vi körde på en spelkväll. Lite partyalias och massa skratt! Fan vilken härlig kväll!


Nej en god vän går först, som finns där när sommar blir höst

Hej! Vet ni? Idag är en såndär riktigt bra dag! Jag mår bra idag.
Vaknade upp, var pigg eftersom man inte varit ut kvällen innan, åt en riktigt god frukost framför skidorna på tvn, precis som förr. Sprang över till pappa och kom därifrån med ett leende på läpparna. Och solen skiner. Och ikväll ska jag umgås med fina vänner. Idag älskar jag livet. Fan vad man behöver älska livet ibland för att få tillbaka orken.
Trots att jag just nu pluggar gör jag det med ett leende på läpparna. Norlie & KKV på högsta volym och livets alla problem känns plötsligt lösta för en stund. Vi hörs senare!

Man väljer att vandra sin väg

Idag älskar vi livet!

Godmorgon

Godmorgon! Älskar att ligga å dra mig k sängen, när man vet att man kan och solen kikar in igen fönstret. Nu ska jag äta en god frukost, vi hörs lite senare!


Mums igen

Kul att jag skrev mums-inlägget och glömde bifoga fil. Tur att jag kan lägga upp den nudå!

Snacka om övertrött tjej, vi hörs imorrn, godnatt!


Ta inte vinden ifrån mig

En sak jag alltid undrat över är hur se känns för en kille att bli sparkad i skrevet! Erkänn att ni grubblar på samma sak?! Det gör vi alla.

Förövrigt är de lite synd att man somnar ensam här då sängen inte varit så skön på länge och jag är på ett EXTREMT mys-humör....


Mums

Snacka om att man mår bra när man kikar in på mobilen!!!!
#snyyyyyygggggg


So, when you took my words and said them wrong

Tog mig hem till Hjelte för lite Fredagsmys och catch-up! Skönt med en lugn helg framför mig, det behöver jag. Och sovmorgon imorrn, guld värt! Tror aldrig en Skolverket har varit så lång som denna. Godnatt kära ni.


Den där blicken du ger mig är gammal nu

Matteprovet imorse var nog det svåraste provet i mitt liv. Matte C <3 satt kvar ett par timmar ända fram till 5 inne på media och redigerade vår film till vårat PA med Emil. Tror detta kommer bli grymt! Nu har jag hunnit med en pn, sjuuuuukt behövlig. Nu känner jag hur det doftar mat nere, jag är vrålhungrig!
Bjussar på lite fredags-godis också!


You got that super bass

Efter några timmars matte och massa timmars snack, balklänningsletande, dans och youtubeklipp med Fia är jag helt slut. Bra grym dendär tjejen förresten.
Nu tänkte jag somna och vakna upp som ett matteproffs, så ser planen ut. Då går kanske provet vägen imorrnbitti. Tack för mig, godnatt!


Hårihåri, hårihåri

Jag har haft en riktig skitdag. Ni vet en sån dag man bara vill dra täcket över huvudet å somna om? Fan va ja och Fia har svurit. Men så har vi skrattat, vi å Conne, för allt blir bara för mycket. Spårat som fan. Minns ni låten "fittan sticker fram" från idol? De gör vi! Och fan så den har fastnat på hjärnan. Nu ligger jag i Fias säng, skrattar vidare och har tjejsnack, så som bara tjejer kan. Godsaker har vi köpt också, allt för att överleva matteplugget som vi nu ska börja med!


Pop them booty bitch

Älskar oss!


No room for doubt

Skinnväst, hur fantastiskt fint är inte det?!
Ändå sen jag var i Stockholm i december har jag tänkt på det. Då tog jag i en, men hängde tillbaka. Det ångrar jag nu. Tänk er till en stickad tröja eller en grå hood? Jag dör en aning. Var kan jag finna en såda, någon som vet?

I can see the black holes collide

Dansträningen var bäst! Dock sa min rygg ifrån en aning. Älskade rygg. Älskade kotor som ligger fel<3

Nu spanar jag på lite student- och balklänningar istället för att plugga. Jag har hittat 2 studentklänningar som jag bara älskar!! Funderar på att klicka hem dom, men balklänningar däremot är det lite svårare med. Jag tycker ärligt att det är fult. Själva plagget, principen balklänning. Nej inte min grej!
Men jag hittade en riktigt fin, vad tycker ni, passar jag i den? Tror jag skulle kunna bli balens drottning i denna. Glamour säger jag bara!
Klänningen har jag designat själv, med sågspån som jag samlat ihop när grannen hyvlade häromdan. Miljövänligt må jag säga!

So when do we stand there togheter?

Cha cha bloggen! Här sitter jag i soffan hemma och roar mig med kameran. Jag gör allt för att slippa plugga. Dåligt humör och helt slut i huvudet. Så, don't mess with me just nu. Det är iallafall träning senare ikväll, hoppas på en humörsvägning!


Tröjan du hatar

Skön morgon med musik där jag dansade mig pigg med min hårtårk. Lite Carola "fångad av en stormvind" - känsla ni vet. En vacker syn!
Nu ska jag kolla ige de sista inför provet som är större än jorden själv. Tjing!

RSS 2.0