Vänner

Onsdag, startade dagen med en PW. Jobbade 12-20 och kom hem till en massa vinglas, mina roomiesar och Lars. 
Jag la mig på rummet och Skypade med Anna i 3,5 timme. Saknade vän. Herregud! Avstånd, hatar det! 

Torsdag, startade även denna dag med en PW. En klapp på axeln till mig själv, för att jag kommit igång ordentligt och faktiskt kommer upp ur sängen på morgonen för att träna. Mår så mulet bättre av det. 
Jobbat 12-20 idag med, och nu har jag skypat med Julia i 4 timmar. Bästa människan. Nu somnar jag gott. Godnatt! 




Hur dom än försöker ta oss ner på jorden

Inatt när jag inte kunde somna roade jag mig istället med att nätshoppa. Hallå, var är självdisciplinen liksom? Men de va ju så billigt. Och så snyggt. Och jag har ju inte kläder så det räcker. Nej precis, då måste jag ju köpa. Sagt och gjort. Nu längtar jag efter leveransen. 

Imorse startade jag dagen med en ordentlig PW i vårsolen. Snacka om underbart väder! Log fan hela vägen. Och med F&Fs podcast i öronen. Bättre start finns knappt. 
Jobbade 13.30-21.30 och dagen har varit bra, glad och snabb. Vi hörs! 





När solen går ner finns det bara känslor av svaghet

I fredags lagade jag en förjävla god middag till Tilda och mig. Kors i taket, jag som hatar och har noll kunskap kring att laga mat. Men ibland har jag mina ljusare stunder. Entrecote och klyftpotatis samt efterrätt av frukttallrik & milkshake. 
Vi mös framför en film och somnade av matkoman.
Lördag, jobbade 10-18 och kom sen hem till tjejhäng. Mathilda, Ninni och Louise förgyllde lördagskvällen. Louise, Tilda och jag drog ut på krogen, för mig dock en nykter sådan. Dansade och hade kul, dock inser man verkligen hur dryga människor är när dom är fulla och glider runt på krogen. Sen blir man ännu mer äcklad när man inser att man själv är likadan när man är full. 
Avslutades med en jävla massa kaos och jag totaldäckade i sängen, helt slutkörd runt 06 snåret. 

Söndag, redigt trött. Gustavsson kom förbi och hängde med mig och Tilda. Sen kom Erlend förbi, vi lagade tacos och mös framför en film. Lars kikade förbi han med. Och tillslut kom Mimmi hem efter sin Gävle-helg. Lyan va komplett och helgen var över. 

Måndag. Solen sken, men jag var trött. Sov länge och drog till gymmet mot eftermiddagen. Avslutade måndagen med en fruktskål och brorsan i Skype. Bra avslut. Godnatt! 



Spin my head right round

Jobbade 8-16 och dagen var bra trots trött. Glada kollegor och sol gjorde dagen piggare. 
Gled ner på stan efter jobbet och öppnade plånboken. Tanken var ett par nya converse. Resultatet blev ett par nya converse. Plus ett par Vans. Och 2 tröjor. Vårglädjen och fredagskänslan satte sprätt i mig, då slutar det lätt sådär. Fast äh, materiell lycka är fan riktig lycka det med. 
Nu ska jag starta musik på högsta volym och städa lyan i väntan på att Tilda ska kolla hem från jobbet. Vi hörs! 



Sol

Det blir en aning enklare att ta sig upp på morgonen när man ser solen skina. Våren, jag älskar dig! 



When you see those butterflies again

Igår onsdag jobbade jag 12-20 sen hade jag och Tilda sambomys. Vi 2 får väldigt sällan kvällar ensamma, så de uppskattades. Vi gjorde mat och mös framför en film. Så bra häng! (Uppskattar myset med dig också Mimmi, men jag har fler sånna med dig ju) 

Torsdag- redan? Var tog veckan vägen? Drog med mig Tilda till gymmet imorse och körde ett pass. Sen jobbade jag 12-23. Övertid och kvällen räddades lite extra då Armin va bäst och skjutsade mig hem! Tänk om man ändå hade en bil hörrni.. 
Nu är det snart dags att krypa ner, börjar 08 imorgon. Godnatt! 

En mamma på resande fot

Just nu är morsan och glider runt i Nepal! 
Hon är där med sin tandläkarkollega och ska jobba med gatubarnen och barnen på ett barnhem där nere. 
Det är på en lokal tandläkarklinik som dom ska få hjälpa till och ta hand om barnens tänder. Vilken fantastisk grej, snacka om att jag är avis! 
Mamma och Siv bloggar iallafall om sin resa där nere, tycker ni ska kika in och läsa här:  http://sivogitti.wordpress.com






Go again

Släpper inte gårdagen. "En skam" var så bra! 
Öl och stand up, en förjävla bra måndag. 
Imorse drog jag mig till gymmet och körde ett svettigt pass. Blev imponerad av min egen energi och en gnutta stolt. Kom upp i tid också, så jag slapp stressa. Kors i taket. Solen började skina påväg till jobbet också. Hör ni? Fan dagen är på min sida! 
Nu: lunchrast, jobbar 13.30-21.30. Vi hörs! 





Backstreet boys

I söndags förra veckan levde jag och mina 2 roomiesar oss tillbaka i tiden. Vi blev små flickor igen och gick på konsert med Backstreet boys. Alltså fattar ni? BACKSTREET FUCKING BOYS! 
De är fan stort. Och grym var dom. Vi dansade och sjöng som aldrig förr! Fan va dom va grymma. Och lite töntig blir man. Men jag har varit nära backstreet boys. Alltså riktigt backstreet boys. Blir en liten flicka igen. Så fruktansvärt bra kväll! 
Drack öl, och dansade sen oss vidare till Blå på Lökka. Men vi var för inne i BSB så inget var bra i jämförelse med de! 















En skam för Sverige

Idag jobbade jag 10-17.30 och drog sen till Stand up-klubben Latter här i Oslo med Mimmi. 
ÄNTLIGEN, efter sån jävla lång längtar fick jag se "En skam för Sverige" med Soran Ismail & Magnus Betnér. 
Jag har har varit så sur för att jag inte fått chansen att se dom. Skulle gå in och se när dom hade sin föreställning i Gävle, så ser jag att dom kommer till Oslo dagen efter. Bokade biljetter igårkväll och har skrattat hela kvällen. Fan vilka genier. Vilka hjältar! Genialiskt! Tack grabbar! 



Tills döden skiljer oss åt

I tisdags Skypade jag med Axelsson. En saknad vän och en saknad vänskap. 
Onsdag, startade med en powerwalk i solskenet och jobbade sen 12-20. En bra dag hörrni! 
Tors, jobbade 12-20 och Skypade med Julia Andersson efter jobbet. Bästa bästa Julia. 
Fre, jobbade 12-20, sen kom Louise till jobbet och vi kånkade hem 8 banankartonger på tunnelbanan. 

Smidigt. Körde sen en myskväll med massa snack henne hos henne, innan jag slocknade med Mimmi i soffan här hemma. 

Lör, jobbade 10-21 slet på en lång dag på jobbet. När jag kom hem var det förfest här, men jag, Lars & Louise körde motsatt-hemmalagad pizza, godis och Oscarsgalan på tvn. Precis en sån lördag jag ville ha just nu. 

Söndag, mina känslovåger sköljer in när jag minst anar det. Och detta var en av de dagarna då den kom. Spelar ingen till hur bra jag mår annars, bara sådär plötsligt kommer en våg. Då vill jag bara stänga av huvudet. Ibland funderar jag på om jag tänker för mycket. För mycket för huvudets egen hälsa. 
Förövrigt städade jag, körde ett hårt gympass, tog en prommenad med Mina & milkshake här hemma med henne & Mimmi. 
Avslutade med filmen "the book theif". SE DEN! Så bra! 

Beautiful

Jag bryr mig inte om jag gifter mig eller inte, aldrig varit min dröm. Men ska jag gifta mig, då är de fan såhär:




Solsken

Idag är vädret super igen och som alla andra Norden-bor blir jag helt i exstas!
Började dagen med ett hårt gumpass, och nu sitter jag här. På lunchrasten på jobbet. 13.30-21.30 och sen väntas ett efterlängtat skypesamtal. Vi hörs!




Kapten Morgan: welcome to my crib

Ledig måndag och en fantastisk helg bakom oss! 
Solen har skinit, jag och Mimmi har gjort lite ärenden och renoverat och byggt om inne i morgans akvarium. Lite extreme home makeover. Så fint han fick det! 




For all that love

En bild från sambomys i soffan för några dagar sen. Visste ni det? Att jag älskar mina roomiesar? 

Och en bild från min kära vän Erlend på jobbet häromdan. 
2 bilder, utan någon egentlig mening att lägga ut. Mest fyllda av kärlek. Utlagda för att minnas. 

Familjemys

Förra helgen var mamma och Gustav på besök. Fan va jag behövde det! 
Dom kom på torsdagskvällen, vi umgicks här med Mimmi och Tilda, jag fick presenter och vi skrattade. Älskade, älskade familj. 
På fredagen hängde Gustav med mig till jobbet och jobbade 10-18 med mig. Så kul att ha lillebror med. 
På kvällen käkade vi gott, drack vin, Lars kom över han med och vi bara mös och skrattade hela kvällen. Fan va man mådde bra då hörrni! 
Lördag, vädret sög, men vi drog oss ut för ett försök till lite statskultur och sightseeing. Av mig. Gick till slottet, kom precis mitt i vaktbytet och fortsatte ner mot aker brygge. Där gav vi upp. Det regnade och blåste, så vi hamnade på fridays med en nachotallrik istället. 
Sen åkte vi till mitt jobb för att inhandla lite kvällsgotta. 
Kvällsmaten käkade vi på en italiensk restaurang på Lökka. Alltså SÅ god mat och SÅ god service, mamma och jag var helt till oss av förtjusning. 
Helt slutkörda däckade vi på soffan framför melodifestivalen. Där låg jag och tänkte, fan va jag är nöjd med livet just nu. Två av dom mest älskade personerna i mitt liv, i samma soffa som mig. Framför svensk underhållning. Där somnade man gott hörrni. 
Söndag, en riktigt slappardag. Mamma och jag tog oss ut på en PW, och den kvinnan är den klokaste jag vet. Hon vet hur man ger styrka och goda råd. Världens bästa. Filmkväll i form av "hur många kramar finns det i världen" och "hur många lingon finns det i världen".

Måndag, tog det bara lungt och mot kvällen åkte dom hem. Tårar som vanligt, dessa hejdån blir då fanimej aldrig lättare med tiden. Avstånd är det värsta som finns. 
En perfekt helg passerade alldeles för snabbt. Vi gjorde inte så mycket, men de behövdes inte. Sällskapet gjorde allt. Fan va jag hade saknat dom. Och gör det nu. Världens bästa familj. 

























Come on and let it burn

Tors jobbade 12-20, bra dag och kom hem till en tacokväll med roomiesarna plus Lars. En bra torsdag alltså. 


Fre, började dagen med ett skypesamtal med mina skitungar hemma i svergie. Vad jag saknar Emma och Stina. Mina prinsessor! Jobbade sen 12-20 och kom denna gången hem till lyan för en tjejkväll med Mimmi, Gustavsson och Louise. Pratade bort ett par timmar på någon öl ute på Memphis, en pub på Lökka. En riktigt bra kväll med goa vänner. Tog en tur förbi the E-street också. 


Lördag, solen sken och ett stängningspass på jobbet, 13-21 väntades. Flöt på bra och de va en fin dag. Avslutade med soffhäng och godsaker i soffan med roomiesarna plus Gustavsson. Dagarna flyter på och är bra just nu hörrni. 


Där regnbågen tar slut

Söndag. Det är vår i luften. Jag är ledig. Jag startar dagen på gymmet. Ikväll ska jag på konsert. Fan grym söndag! 



Workiworki

Drog ett mesigt gympass med Tilda imorse och nu sitter jag här på jobbet. 12-20. En tung dag idag. Tur jag har godaste juicen. Denna dryck är fan livets dryck. Nästan. Mmmm med fruktkjött! 
Nu: back to work





Andas ut

Haha denna dagen kan ju ge sig själv en käftsmäll. Nu checkar jag ut, godnatt! 





Mina idoler

Onsdag jobbade jag 12-20, kom hem och drog en PW på strax under milen. Ruggigt skönt, speciellt med Filip och Fredriks podcast i öronen. Kan inte säga de nog, älskar dom. Vill gifta mig med dom. Leva med dom. Vara bästa vänner med dom. Dela en pizza med dom. Göra allt med dom. Så mycket älskar jag dom. Typ. Mycket bättre än dom typiska tjej-poddarna, såsom Michaela och Dashas. Där fångas inte jag, för mycket typiska tjejtankar. Gillar mer F&Fs enkelhet. 
Allt dom rör vid blir till guld i mina ögon. Tack & hej! 




Sambomys

Onsdagen förra veckan körde vi på rejält sambomys! 
Mimmi lagade lasagne på älgkött (sååå jävla gott), vi drack vin och körde spakväll. Så fint sambomys. 
Provade en fotmask också, en sån där huden dör efter ett par dagar, så ska man få lena fötter. Just nu har jag så äckliga, flagnande fötter. Mmmm mys. 








Familyfirst

Familjehelg här i Oslo. Bäst. 





RSS 2.0