Same, same, but different

"Nätfönstershoppar" och får världens panikkänsla. Jag vill shoppa, vill förändra mig.
Vill klippa mig, färga håret, köpa nytt smink och en helt ny garderob.
Har skrivit upp en lista på allt jag behöver köpa för att överleva denna slaskiga vår, it's all neccesary.

Nu tillbaka till mitt stora dilemma - mitt hår! Det är vår, en förändring snarast - ja tack!
Funderar så starkt på att kapa av mitt långa hårsvall. Jag trivs i det, men så har jag alltid sett ut och är sjukt sugen på en förändring! Klippa av en bra bit och tunna ur det som tusan nertill, hur låter de?
Sugen på brunt, bara de inte hade varit så svårt att få tillbaka den blonda färgen...
Men okej jag kanske kör på ljusbruna slingor då? som ett mellanting.
Kanske jag tar mod till mig under påsklovet? If I turn brave.

Min överlevnadslista

Nu ska jag fortsätta kolla "Anna Anka söker assistent" och få bli lite irriterad. En liten notis bara, en av de sökande sa tidigare i programmet " Anna verkar trevlig och lättsam".
Eh, hallå killen? vilken planet bor du på?


Tuesday night

Notera mitt nyinköpta söta vår-feeling nagellack på bilden, från HM.

Kan ni gissa vad jag drack efter dagens tränig? *Trummvirvel* SMOOTHIE! Nå så djävulskt gott.
Å hör och häpna, snart är bokuppgiften från helvetet avklarad. Och sen tänker jag unna mig lite VeckoRevyn läsning eftersom det inte är någon desperate ikväll. Bitter lycka.

Kan förövrigt tipsa om en lite småkul tävling på Nelly.com där man får designa en bikini och dom sedan drar en vinnare, vars bikini kommer börja säljas. Alla som designar får dessutom 50 kr i presentkort hos Nelly. Tävlingen hittar ni --> här




You're out of my life

Blir ett snabbt inlägg utan bild eller finesser.
Nationella muntliga i engelska imorse, gick väl bra. Efter en helt okej skoldag sitter jag och hyprer skriver min förbannade bokuppgift, eller vem försöker jag lura? Fokuserar mer på min spotifylista. Tusan va mycket klockan va, snart dansträning (som jag längtat), nej nu ska jag hyperskriva - på riktigt!

Håller mig ifrån mitt ena hem, mammas, så mycket jag kan. Tycker bara det är jobbigt att vara där och känna tomheten utan Betsy. Idag ringde dom och sa att Betsys aska hade kommit. Börjar bli nervös inför att bara se den.
Snälla säg mig, hur länge ska tårarna rinna och man ska behöva ha fejk leendet påklistrat?

Where the sunshine is

Nytränad, ny duschad och tryckte nyss i mig en smoothie. Bra vanor jag skaffat mig.
Nu ska jag kika efter lite utlandsresor med pappa på nätet. Gud va jag vill här ifrån, från allt slask till en varm härlig strand.
Kan förövrigt tillägga att jag hade extrem längtan idag som i princip tog över och jag klickade hem denna söta bikini från HMs hemsida. Så senare kommer det anlända ett stort paket från Hm proppat med grejer. Me like.




Du tar över mina tankar

Jag gick med en stor klump i magen och tårarna brinnande bakom ögonen, vill ha min lilleplutt tillbaka. Stod ut dagen med skiftande humör. Ena stunden i min egna bubbla av tankar, andra helt oseriös och totalborta. Skum dag.
Jag har gjort världens upptäckt - det går inte att ha ett lipsyl i närheten utan att total-överanvända det. Så här sitter jag, och i princip äter upp mitt.
Nej nu ska jag, mitt lipsyl och min spotifylista ta och plugga lite. (Undra hur många gånger jag skrivit det de senaste dagarna, men nej de har inte blivit av).
Inväntar Bea & Julia gör vi oxå. Ska träna dans och få ihop stegen i våra skallar.
Later ett friskispass med B. Kanon.


Världens mest perfekta, dig jag aldrig glömmer, dig jag aldrig slutar sörja, dig jag föralltid kommer älska.

I just want one minute more with you



One minute more - Måns Zelmerlöw.
Låten får mig att gråta, den får mig att tänka på dig. Texten träffas mig rakt i hjärtat och mitt i prick.
Ganska precis nu snart är det exakt en vecka sen du somnade in, exakt på klockslaget. En enorm klump i magen, men bara att bita ihop och traska till skolan.
Hur mycket får man sakna? Hur mycket tårar finns det? Jag saknar dig så det gör ont.



Jag älskar dig


Som jag hade dig förut

Ett step pass avklarat på friskis med B. Nu sitter jag och njuter av min smoothie, nyduschad och ska ta mig an plugget.

Change

Jag har suttit här vid datorn i flera timmar nu,
har jag en massa plugg? - Ja de har jag.
Har ja pluggat det minsta? - Nej, inte ett dugg.
Jag suger verkligen på att plugga, har helt tappat det. Och det är ju så djävulskt tråkigt. Jag får försöka pressa mig igenom nån timmes plugg efter träningen, för jag måste verkligen. Annars lär jag ångra mig sen. SKÄRPNING NU LINNEA!
Och nu måste ja lämna datorn, annars lär jag väl få springa till bussen, som vanligt.

Söndagsplaner

Vad är det för påhitt att ställa fram klockan? Helt plötsligt är den en timme mer och alldeles för mycket. 
Med det sagt kan jag fortsätta att berätta om dagens planer: Nu slappt, ett måste på en söndag. Antar att jag ska avbryta det med en aning plugg lite senare och ikväll ska jag träna med Bea på friskis.
Äntligen, vill komma igång igen. Det har varit så mycket stopp och krångel i mitt liv detta år nu, orkar inte.
Nu ska ja hålla mig frisk och pigg, peppar peppar!













Bea och jag - våren 09


Mannen med stort M

Julia lämnade mig nyss och jag sitter i soffan, med datorn i knät och små tittar på tvn.
En lugn lördagkväll, eller som vi väljer att säga det, en återhämtningskväll, med för få hjärnceller, en petflaska och underlig film kom hallucinationerna smygande.
Kan tillägga att vi kollade på filmen Hanna med H. Och påpekar, ännu en gång, hur otroligt het Joel Kinnaman är!

Vi kläckt en idé ikväll, en liten glödlampa dök upp strax ovanför våra huvuden, och vi diskuterade oss fram till det roligaste sättet att prata på- i 3:e person. Pröva, så mycket roligare!
Så nu säger Linnea hejdå och godnatt för ikväll, för hon börjar bli lite trött.

Lördagsmys med en underbar tjej

En lyckad kväll igår, har lagt in bilderna från kameran. Dom var INTE OKEJ, men väljer väl ut ett par som är någorlunda godkända och lägger in sen.
Nu sitter jag här med en påse godis fraför mig och en Julia bredvid. Det vankas lördagsmys!

Tjejen ska firas


Kom precis in och sitter här vid datorn och äter en macka, är vrålhunrig men får inte äta mig mätt inför kvällen, en en mycket svår hårfin balans att hitta dedär.
Äntligen fredag och nu tänker jag släppa alla tankar på allt hemskt och ha riktigt kul ikväll.
Ska fira Fia som fyllt 17 med brudarna.
Startar spotify och hoppar in i duschen, ha en bra kväll, för de tänker iallafall jag ha!

Miss you my baby

Tillbaka till skolan, fick bita ihop ett antal gånger, men det var skönt att vara tillbaka och låta tankarna spinna runt på annat ett tag.
Lunchade på Verona med Anna, Sandra och Agnes - känner hur gymkortet skriker efter att få användas igen!
Sen vidare ner på stan med Julia och Anna för att fixa present till Fia och kolla runt på lite annat.
Införskaffade mig en söt liten jeansjacka från Myrorna för ynka 75:-
En sväng till solariet med J, och nu tänker jag spendera resten av min kväll med plugg, eftersom jag inte gjorde ett dugg under min vecka hemma. Suck, samhällskunskapens paybacktime.

Sov gott älskade vän

Tidigare, jag vet inte exakt hur längesen, men nån månad kanske, tänkte jag skriva och berätta för er hur glad jag har känt mig den senaste tiden, att de va längesen jag kände mig så lycklig.
Men det kan förändras så snabbt, allt kan försvinna på ett ögonblick, och jag råder er, ta vara på det ni har och uppskatta det till fullo. Det ska jag lära mig att göra, och tänka att man bara lever en gång och ta vara på det.
Jag har aldrig uppskattat min hund på samma sätt som jag har gjort denna helg någonsin. Som när man vet att man bara har x antal dagar kvar, då tar man vara på det på ett helt annat sätt.

Att huset kan kännas så tomt, kallt, och på något sätt omöblerat, även fast det är fullt med människor, element på hög värme, och möbler överallt, endast för att du nu inte är fysiskt närvarande. Att du kunde göra så mycket, lysa upp vårat liv så pass som du gjorde. Du var verkligen speciell.
Visst har man tänkt tanken att någon dag skulle du lämna oss, men ändå inte riktigt insett det. Och när jag lite smått tar åt mig skulden känns det bara värre, och det är som att vi släckte ditt liv. För det var ändå vi som körde dig till vetrinären. Men endast för ditt bästa, jag vet det. Svårt att intala sig, för du verkade ändå så pass glad, och man blir sjuk egoistisk i ett sådant läge. Du kommer föralltid vara saknad, och föralltid vara älskad, de ska du veta.


Mad world


Knäpper på kanal 5 och Greys Anatomy och flyr från verkligheten en stund.
Öppnar min iskalla cola, tycker jag förtjänar den, dricker den till Greys och tycker lite synd om mig själv.
Och håll med, visst är Coca Cola som godast på glasflaska?

I need you now

När man kommer hem väntar man sig en stor, söt hund i dörren, viftandes på svansen, lika glad som om de skulle ha gått år sen man såg varandra, men icke. Saknad är vad du är lillevän.
Införskaffade mig ett par skor för 99:- och ett par helt vanliga gråa mjukisbyxor mjukisbyxor för 149:- idag iallafall. Ica Mxi, oväntat va? Men man kan faktiskt göra små fynd där.
Äh, Converse är överskattat, här kör vi på wannabe.
Så nu blir det väl till att slänga de andra skorna, totalt utslitna och man kan knappast kalla dom vita längre, men det tar emot.

 


In my head

Som vanligt fokuseras alla mina tankar på Betsy, och det händer inte speciellt mycket annat i mitt liv för tillfället.
Imorgon ska jag tillbaka till skolan, lite annat innehåll i bloggen kanske, men kom ihåg att dehär är min offentliga dagbok och jag skriver vad som händer och vad jag tänker på, vilket förmodligen kommer vara Betsy en tid framöver.
Jag mår bra av att få skriva av mina känslor här, det är som en del av mitt sätt att bearbeta sorgen.

Men senare idag ska åka in till skolan för att hämta några böcker (nej, de blev aldrig av igår) och följa med mamma på några ärenden. Jag borde nog ta tag i lite plugg oxå, men inte lockar det inte. Kommer hamna efter i skolan nu eftersom dessa dagar har spenderats hemma, plus att jag har dragit på mig en rejäl förkylning.
I övrigt finns inte så mycket att tillägga, dagens vill ha är Betsy, inte helt oväntat.
Men det sjunker liksom aldrig in att hon nu är borta, att ja aldrig mer får träffa henne. Nej nu måste jag sluta, tårarna började rinna och inte vill jag skapa vattenskador på min nyhemkomna dator som nu äntligen är virusfri.


Skänker via tanken

Allt jag vill just nu är att kunna ge dig en godnattpuss som jag brukar

Vill ha dig nära

Förstår att senaste dagarnas inlägg inte har varit speciellt intressanta för er läsare.
Men bloggen är min offentliga dagbok där jag skriver om min tankar, känslor och vad som händer i mitt liv.
Som ni vet har den senaste tiden kretsat kring Betsy, med all rätt. Har inte speciellt mycket annat på tankarna och tiden har spenderats med henne, därmed resultatet av mina inlägg.
När jag läser igenom de jag just skrev inser ja att även detta blev innehållande Betsy. Oh well, that´s how it is. Det är hon som finns i mina tankar fortfarande, men tyvärr inte henne jag spenderar min tid med.

Tomheten är tydlig och jag tycker mig se, höra och känna henne konstant. Sorgearbetet har påbörjats och under dagen har jag inte gjort ett dugg. Inser att klockan är mycket och måste hoppa in i duschen för att dra in till skolan och hämta böcker.

Tårarna representerar dig

Du lyser med din frånvaro


Vi tänder detta ljus för dig ikväll älskade vän.
Huset känns tomt och kallt utan din närvaro, med en underlig känsla i min kropp.
Känner mig tom, samtidigt fylld med sorg och kärlek.
En annan dag, när inspiration finns, skriver jag mer om detta.
Men för allt i världen, sov gott hjärtat ♥

Vila i frid

Idag klockan 09.24 när du somnade in, dog även en bit av mig.

Världens perfektaste vovve

Oförändrat och klumpen i min mage bara växer inför morgondagen.
Att detta är sista kvällen vi har dig här, sista kvällen av ditt sällskap, de är helt sjukt. Det sjunker inte in, för man inte riktigt vill ta åt sig det, endast för man önskar att situationen vore annorlunda och du skulle stanna med oss, frisk och pigg.
Känslan går inte att förklara, men smärtan är obeskrivlig.
Dagen har spenderats på samma sätt som dom andra - liggandes på golvet bredvid Betsy. Verkligen tagit in varje sekund, varje blick du gett, varje rörelse, känsla, och njutit av varje sekund.
Att känslan av att man njuter, känner kärlek och känner hur underbart det är att bara ligga där och titta på dig, samtidigt som det utan tvekan är bland det värsta jag varit med om, vill att nån tar mig därifrån, spolar tillbaka tiden, vad som helst, kan visa sig vid samma stund, vid samma sekund, vid samma nudd av dig - det är helt sjukt. Men känslorna är så pass blandade, endast för du är så älskad och kommer bli så sjukt jävla saknad.
Känner mig helt tom, men samtidigt så fylld med kärlek till denna underbara varelse.
Nu tänker jag krypa ner bredvid min bebisplutt igen, låta tårarna rinna och ta vara på sista kvällen och somna så.
Godnatt

Känslan, känslan, sug in den.

Njuter och suger in allt av ditt sällskap.
Plöjer mig igenom X antal vänner avsnitt liggandes på golvet bredvid bebisplutten min dagarna ut.
Underbaraste jag kan göra för tillfället.
Att bara kunna se dig, ta på dig och känna dina andetag mot mig. Obeskrivligt!

Du          är           perfekt

Det finaste jag vet

Framgångarna vägrar visas sig, och hoppet har sjunkit rejält.


Hold on

Klev upp för att gå till skolan, men kunde inte förmå mig att lämna min bebisplutt.
Vill bara ta i henne, känna henne, vara nära henne och hoppas mina böner blir hörda.
Åker in strax efter 12 istället.
Har suttit framför denna blogg länge, stirrat på skrivfältet, skrivit nåt, suddat och stirrat på skärmen.
Vill skriva nåt, men allt känns tomt, blankt, nada.
Det som kommer upp är lixom redan skrivet, det vet ni redan, vill bara fokusera på Betsy.
Bloggen kommer nu i skymundan, kanske skriver av mina känslor, kanske inte.
Nu ska jag krypa ner bredvid henne och bara njuta.


Jag försöker att strida mot känslan

Jag hade inspiration, det fanns planer på vad jag skulle skriva om, tänkte lägga ut bilder. Göra detta inlägg intressant.
Var med Betsy hos vetrinärn idag och därmed försvann all inspiration till bloggen. Ni får läsa, ni får tycka det är tråkigt, jag väntar på bättre tider.
Borde plugga, orkar inte, måste till skolan imorgon, vill inte. Nu ska jag låta tårarna fortsätta rinna och fortsätta hoppas och be, för de är allt jag kan just nu och klockan 21.00 planerar jag att kolla på Greys Anatomy liggandes bredvid min bebisplutt i ett försök att fly från verkligheten. Positivt tänkande, positivt tänkande. Hon ska klara det här, hon måste!

Underbara älskade

Hon sa 5 dagar, det var den tid hon gav dig.
5 dagar, 120 timmar, 7200 minuter.
Snälla jag ber till allt, jag ber för allt, jag ber om mer tid.
Snälla stanna kvar,
men dessa 5 dagar, dessa 120 timmar, dessa 7200 minuter som kan vara de sista, de ska jag ta vara på.
Du är bland det vackraste jag vet, och nu håller jag verkligen tummarna för en förbättring, annars tar jag och gräver ner mig.
Chansen finns, chansen jag måste tro på, DU MÅSTE BLI BÄTTRE!
Jag älskar dig

There's no halo 'round my head

En ihållande huvudvärk som vägrade ge sig under dagen, men en brun Anna som kom tillbaka gjorde dagen bättre. Kom just på mitt löfte, att jag skulle slå henne om hon kom hem brun från Thailand, passa dig imorgon, för jag är stark!
I övrigt har jag inget speciellt intressant att berätta, kom nyss hem från träning och tänker spendera 40 min med mitt fejs nertryckt i plugg.
Desperate Housewifes och vofflor står på schemat klockan 21.00

Bredvid mig ligger nu min skadade lilla plutte hund. Halkade i söndags och skadade bakbenet rejält. Och inte är hon dum, utnyttjar situationen tillfullo. Kan inte gå och blir skjussad i sin säng, så fort vi lämnar rummet gnäller hon efter sällskap, hon gnäller efter vatten, efter att få bli utburen och bli rastad, att bara ha sällskap, konstant. Tror hon tycker en aning synd om sig själv.Men med all rätt, för jag tycker också synd om na.

Förnyelse, förändring

Har designat om bloggen, den känns lite ljusare, lite vårigare än den gamla.
Små redigerar om headern sen, dehär får duga så länge.


Min bebisplutt

Tårar som rann, en hund i smärta, tanken på att skulden skulle vara min, då fanns där ingen ork till skola.
Betsy, min hund, halkade igår och skadade benet rejält. Som en orolig matte har jag hållit henne sällskap hela dagen.
Knäppte på en film - 2012 - som jag trodde skulle vara bättre än den var, och nu ska jag ta tag i mitt plugg och röja upp på rummet, vilket ser ut ungefär som om en atombomb just skulle ha sprängts i.
20 i 5 sätter jag mig på bussen i sällskap av Julia för att åka in till Köpis en sväng. Ena halvan av mig är shopping sugen, den andra tänker tvärtom. Undra vilken som vinner?

Skenet bedrar


Favorittofflorna är på och jag tänker gå och lägga mig alldeles strax. Är totalt slut och det känns ungefär som om någon skulle ha kört över min rygg.
Dagen skulle kunna beskrivas ungefär:
Kliver in i ett rum, får en chock. Suckar och börjar. Klar och stänger dörren om sig, drar en lättnads suck, öppnar nästa, suckar åter igen, ser dricks, får ett leende, går nu mycket lättare. Stänger dörren om sig, prickar av rummet, börjar på nästa, ännu en suck. Man ser pengarna framför sig, och fortsätter slita.
Nu ska jag sova, godnatt.

Manboy, manboy, you can call me manboy

Work at Scandic Gävle väst idag, äntligen hemma och tänker alldeles strax ta en VÄLBEHÖVLIG dusch.
Var ovanligt motiverad på jobb imorse, vilket ganska snabbt försvann när ja drog en rejäl vurpa på ditvägen och slog i bakhuvudet i en ishög. Yr och huvudvärk, men motivationen var snabbt tillbaka när ja insåg att även Linnea, Karin ochy Britta jobbade idag. Det gjorde dagen ganska mycket bättre.

Ikväll ska jag hem Josse med Erika och Sofia för lite melodifestivalen mys.
Min röst faller på Eric Saade, inte helt oväntat kanske.

En lugn kväll

                 gif maker
Stan med Josse en sväng efter skolan för att köpa skor. Och snacka om beslutsångest, det är inte kul.
Gick efter magkänslan och valde sko nummer 1 och emot vad alla andra tyckte och nu står dessa godingar här bredvid mig. Vet fortfarande inte om ja har valt rätt... eller ja, jo det har jag.
Drog sen till Fjärran och ett jumpapass med Erika. Riktigt skönt att få röra lite på sig igen!
Kvällen kommer inte spenderas på något speciellt sätt, blir bara hemma för en gång skull eftersom jag ska upp och jobba imorgon.

Håller på att fixa en ny, lite vårigare design på bloggen, får se när den blir klar, det visar sig.
Men gud, jag är sjukt rastlös och har spenderat kvällen hemma med familjen ikväll. Bestämde mig för det eftersom jag ska upp och jobba imorgonbitti.
Bara en liten inflikning; Betsy var hos vetrinärn idag och allt var bra, tack gode gud för det.

Breathe slow

Jag håller alla tummar jag har, alla tummar som sitter på mina fingrar och några mer därtill.

Come to papa!

Dagen har varit härlig, mycket skratt, extremt oseriös & lunch på max. Tror att vårkänslorna spelar en stor roll i detta faktiskt. Sjukt underbart.
Och jag har kommit på att jag älskar min klass, verkligen stortrivs. Gymnasiet är tusen gånger bättre än de gamla, än högstadiet!
Drog ner till stan med Sandra och kollade runt efter skolan. Det som skulle vara ett snabbt beslök på KappAhl blev några timmars traskande och jag fyndade ett par underbara örhängen och en skitsöt spetsklänning!

Vila, 179,95 99,95:-

KappAhl 59,90:- 41,50:-

Och sen har jag världens dilemma, beslutsångest, panik, kalla det vad du vill.
Jag har hittat 2 par skor, som jag är helt kär i, men kan inte bestämma mig för vilka jag ska köpa.
Båda är från din sko och kostar 449:-.
Sko nummer 1 eller sko nummer 2. Och här ser ni en bild med skorna på. Vilka tycker ni?

I pray that you would stay

Hemkommen från sofia för ett tag sen och frusen som attan.
får se om de blir en dusch sen, men nu är de Greys anatomy på tvn. Efterlängtat.
Helt sjukt egentligen, hur man kan blå så fäst, så insatt, så beroende av ett tv program. Men det är väl så dagens samhälle ser ut, lite lika som att man vet allt om alla, tack vare facebook och bloggar. Kommentaren " Ja, jag vet, jag såg det på facebook" stämmer verkligen.
Jag skådar en semla i min kyl, inte bra med tanke på nyårslöftet, men äh jag ska träna imorgon.
Det var längesen jag visade någon look of the day, so here it is!

           

Byxor - zara, skjorta - gina, t-shirt - cubus

Foten mot en blöt asfalt

Drar hem till min tös Sofia en sväng, passar på med en prommenad i det underbara vädret. 
Och vet ni, vet ni!? Det är 8 plus grader ute idag och jag sitter här med altan dörren öppen och hör hur vattnet rinner och droppar, wonderful! 

Who painted the sky?

The sky is painted



Efter en rätt okej skoldag drog jag med Sandra ner på stan och solade en sväng.
Eftermiddagen blev det träning som jag var sjukt omotiverad för, men visade sig bli bättre än väntat.
Nyss var det underbara, älskade Desperate och nu tänker jag krypa ner till säng och få min skönhetssomn, härligt vetandes om att jag har en härlig sovmorgon imorgon.

Hold on

Nu vet jag inte om jag börjar inbilla mig, eller om det är verkligheten.
När jag försöker se in i den, inser jag att dessa inbillningar finns där
Vare sig jag vill det eller ej, hur mycket jag än önskar att jag kunde stanna nu och här.

Våren inspirerar och värmer


Lovet är slut och man är tillbaka i verkligheten.
Men en sak är förändrad - solen skiner, det är plus grader och snön smälter! Kanske hur underbart som helst. Kom på mig själv idag med att gå och kolla ner i backen och le, för jag gick med mina tygdojor på asfalt som var upplyst av solen och man kunde höra gruset under skorna. Vårkänslan på topp!
Sprang på Kajsa påvägen hem och det blev en lång trvlig pratstund, gamla minnen dras upp och får mig att le.

Nu har jag kommit in i en period där jag vill förändra mig. Jag blir alltid såhär under våren.
Vill klippa mig, gör något nytt, klippa bort en bra bit kanske? - Eller jag är för feg och trivs bra som jag har det.
Jag vill färga håret brunt - nej det vill ja inte för då får ja aldrig tillbaka den blonda färg jag har nu.
Jag vill bara färga lite mörkare slingor då kanske? - Ja, jo varför inte, de kan väl inte skada?
Jag vill shoppa slut alla pengar på kontot och förnya garderoben complitely - nej, då har ja inte råd med att ändra frisyr.

Nej jag ska banne mig tänka ut något, iaf klippa mig snart och göra nåt. bara jag tar tag i det..

Where you belong


Plånboken åter i trygga händer, och förvånadsvärt så är ALLT kvar i den. Tack tusen gånger om för det.
Nu ska jag ta tag i mina I-landsproblem och ta en dusch, bleka håret, måla naglarna och göra världsunderverk.

Tjejen gjord av guld

Erika Edorsson

Lilla Doris blir storis och fyller hela 17 år idag.
Du är en avd e absolut bästa människorna jag har i mitt liv, och det är jag evigt tacksam för. Du finns där, du stöttar, du glädjer, du är underbar, du är du.
Dig har jag skapat minnen med som jag aldrig vill glömma, dig ska jag skapa fler med.
Tack för att du finns och att du är du. Du betyder mer än du kan ana.
Grattis! Jag älskar dig.

Drar mig nu hem till denna tös för att fira na och käka lite tårta!

Show me love

Julia & jag, förra fredagen.

Har haft en underbar myskväll med Julia Andersson.
Kollat Eva & Adam och tjenare kungen och tryckt i oss godsaker till förbannelse.
Nu ska vi ut med hunden en sväng och sen blir de väl läggdags, eller kanske inte. De vet man aldrig.
Du är bättre än de flesta!

Vankas det vår?

Vet ni? Det droppar från mitt altantak!
Kanske hur härligt som helst att se, i kombination med solen som skiner på. Underbart!
Kom in för en liten stund sen, och tänka sig, jag hittade en hundralapp på gatan. Inte illa!
Ikväll kommer Julia och håller mig sällskap, great.

Tidigare idag fick jag ett samtal från swebuss - och guess what? Jag hade glömt min plånbok på bussen igår kväll!
Tack godegud att någon inte tog den, utan den togs omhand och ja ber en extra bön nu för att allt ska vara kvar i den! Shit.


Som sagt så firade vi Erikas nästanfödelsedag igår kväll, och här ser ni lite bilder. Jag älskar er!








Sunshine

Har verkligen haft en kanon kväll med mina favorit tjejer Josse, Sofia, Catta, Erika och Erika.
Vi firade Erikas nästanfödelsedag, GRATTIS i forskott!.
Först käk på Lam's Terrass och sen vidare på bio - Alice i underlandet, vilket inte var någon höjdare enligt mig.
Sen drog vi vidare hem till mig för en tjejkväll med tårta och en massa mys.
Nu sitter vi här, endast 3 tjejer kvar, jag, Sofia & Josse halft döda i soffan. Det var som om batterierna helt plötsligt dog i oss.
Dom stannar över natten och nu ska ja lämna datorn för mys med dom!
Tack för en underbar kväll tjejer, ni är speciella!

En underbar kväll komma skall

Nu ska jag göra mig iordning för födelsedagsfirande av Erika Edorsson.
Det kommer bli toppen!

För nu finns du här

Det gjorde så ont och det var som att verkligheten kom ikapp
Gör allt för att slå bort tanken, tanken som är oundviklig i framtiden
Den tanken som kommer visa sig som verklighet
Nu när jag ser dig med mina ögon ser jag bland det finaste jag vet
Och jag tänker ta vara på varje stund
För jag älskar dig


To look good

Catta och Jag, sommar 08

Vaknade hyfsat sent, runt 12. Trots lov går man runt och är trött, men förmodligen för man aldrig gör något vettigt.
Catta drog med mig in till stan/Sörby/Andersberg och hämta hennes hår och köpa hårfärg, så de är i princip de jag gjort idag. Underbar tjej.
Just nu sitter jag här och plågar mig igenom detta inlägg med en skrikande mage. Ska skynda mig att steka på en hamburgare innan Julia kommer, vilket är rätt snart.
Det blir kvällsmys med den tösen!

Wonderful

Det blev en helysig eftermiddag med ms Edorsson. En promenad, kladdkakebak och film kikning - Sommaren med Göran - snacka om helskön snubbe.
Det var precis ännu en säsongspremiär, Greys Anatomy är tillbaka. De gillar vi.
Nu tänker jag dunka lite musik och hoppa ner i detta varma bad, visst ser det bra underbart ut?


Take care of what you have

Klickade just hem dessa godbitar från Hm:s hemsida. Änuu mer längtan efter sommaren och tillfällen att få bära dom.

Idag är en dag jag bara tar det lugnt och tar hand om mig själv. Passar på när man är ensam hemma.
Har tagit en varm, härlig dusch, målat naglarna, peelat kroppen, noppat ögonbrynen och bara chillat. Nu ska jag kleta på en ansiktsmask och krypa upp i soffan framför tvn och Life of Ryan. Lovely.
Senare blir det en lång härlig promenad med Erika.
Det här är precis vad jag behöver ibland. Sånna här dagar, då jag bara tar det lugnt och tar hand om mig själv. Otroligt nyttigt.


Desperate is back

Sitter här nu med 2 underbara tjejer bredvid mig, Catta och Erika.
Ikväll blir det Desperate Housewifes, som vi har längtat!
Även lite annat mys och bus.

Try walking in my shoes

Snö, kallt, jobbig vinterjacka, frusna händer och vår/sommar kläder i butikerna. Detta är inte okej. Jag vill ha i princip allt jag ser och drömmer mig bort i outfits och tillfällen då solen skiner och det är varmt. Usch.
Blev några mysiga timmar med Catta och en del fynd iallafall. Jag som lovat mig själv att inte köpa något innan Stockholm i april, men nej det går inte. Jag köper med måtta istället och sparar en hel del dit! Det lät bättre, myket bätre.

Dagens inköp:

Kavaj, HM 199:-

Tröja HM, 99:-

Väska Accent 149:-


City med C

Drar mig in mot City med Catta!

A monday night


Ett litet snabbt inlägg.
Idag har jag ätit kiwi - till förbannelse, i massor. Så otroligt gott!
Ska nu dra hem till mamma där jag inte har varit på flera veckor. Hon ska skjutsa mig till Erika där jag ska hämta den sista skivan av desperate säsong 5. Så ikväll blir det desperate mys med mami, glass och - hör och häpna - Kiwi!

För att bara vara, utan att förklara

Gå och bli sjuk på sportlovet - detta är inte okej. Håller mig hemma och inne hela dagen för att kunna bli frisk och njuta av resten av lovet.
Finns inte så mycket intressant att skriva om idag, snön fortsätter falla och jag längtar efter sommaren.
Nu ska jag kolla på en film - Sex and the city - och dricka en varm kopp te. Cosy.




RSS 2.0