Jag vill vara din soldat

Vem mår inte bra av att starta dagen med denna utsikt? 


Jag tog mig upp på en powerwalk klockan 8 på morgonen på min lediga dag. Och 7 imorse. De är fan storslaget för en sån sovmorgonlover som mig. Har alltid tagit sovmorgnar som en helig ritual, men har helt plötsligt börjat uppskatta en powerwalk i solen aningen mer. Tror jag har slagit i huvudet. 

Hur som haver, nu väntas frukost och en solig, ledig dag. Kristihimmelsfärd och de blir söndag här i Oslo - alltså alla butiker är stängda och jag är ledig. Flyttat hem har jag gjort också, så idag ska jag och mina sambosar städa inför finbesök av Tildas familj. Och försöka klämma in en lunch i parken. Dags att starta, vi hörs! 

Morgonstund

Klockan är 7 på morgonen och jag är ute på en powerwalk. Solen skiner. Detta ska bli en bättre dag än dom tidigare dagarna denna veckan. Tack. 
Dagen fortsätter sen med jobb 10-18. Vi hörs! 



Senaste

Den senaste veckan har jag bott hos Fille. Vi har haft massa härliga kvällar på balkongen med gotta och ibland ett glas rosé. Jag har jobbat en massa. Varit sjuk. Haft en fantastiskt rolig utgång för att fira Fille i lördags med henne, klara och Erlend. Sen en rejäl bakissöndag med 4 filmer och massa bakiskäk. De har fan varit en bra vecka som passerat. En trött sådan dock, med feber osv. 

Nu är de ny vecka, Gustavsson kom hem från New york igår (!!!) och idag har jag betalar räkningar och en flygbiljett hem. Plus en liten pw. Snart dags för frulle och dusch - jobb 13.30-21.30 väntar. Vi hörs! 











Return

Jag har ju kommit tillbaka till Oslo och börjat reparera mig till en hel människa igen. Så tänkte blåsa liv i denna lilla jävel igen, den såkallade bloggen. 

Kan ju starta här och nu, med en gårdag som började med hejdåkramar till mina älskade vänner som varit på besök över helgen, fortsatte med jobb och avslutades med födelsedagsmiddag för Felicia, hos henne som jag och Erlend knåpade ihop. De va en fin dag. Tack för en fin helg Sanna och Julia. Så mycket kärlek de finns till er. 
Och tack för en ruggigt fin middag. Tacos och goda vänner. Även där så mycket kärlek. 



Gustavsson har flugit iväg till New york, så då passade jag på att erövra hennes rum och bli Filles sambo ett tag. Så nu ligger jag här, i Gustavssons säng och har de hur fint som helst. 
Dock har ett hårt 17e maj firande tagit ut sin rätt och jag vaknade med en dunderförkylning, så jag är hemma från jobbet. Bättre lycka nästa gång. Nu ska ja gå ner till affären och köpa mig lite frulle, vi hörs! 





There's no place like home

Jag saknar Gävle. Jag saknar hemma. Jag saknar dom jag älskar. Jag saknar dom som älskar mig tillbaka. Det gör jag. 

Punkt

http://www.kristianstadsbladet.se/kronikor/article2153190/Vi-lamnade-grottan-och-negerbollen.html


Läs denna krönika via länken ovan bilden. Kunde inte ha sagt det bättre själv. 


RSS 2.0