När livet vänder

Började denna lediga fredag med en bruch med Ida! Fortsatte sen vidare till hennes jobb. Hon jobbar och jag sitter i baren och dricker kaffe. Fin kombo! Härliga fredag! 







Ingenting kan få mig att falla

Onsdag och svinigt trött. Krigar mig igenom ett pass på 10-18, och har just nu paus. Myser i min nya, långärmade arbetströja gör jag också. Varm och gosig. 
Tilda var in en sväng och sa hej! Kul! Förr hände de jämt, när man bodde på samma gata som jobbet. Nu när jag jobbar en liten bit utanför stan händer de ju inte allt för ofta.. 
2,5h kvar. Kriga! Sen ska ja ut till sandvika köpcenter. Är shoppingsugen. Kan bli farligt. Vi hörs! 




Lego house

Godkväll. En förkylning som tagit om och de tog emot att dra sig till jobbet. Jobbade 14-22 och fick besök på jobbet av norska upplagan av skvallerblaskan "se og hør" och deras tomtar. Dom delade ut en gratis vagn med mat till en kung som köpte tidningen. Med på bild blir jag nog också. Haha. 
Kikade paradise i soffan med roomiesarna. Hamnade i tårar också. Fuck dessa känslor och tankar. Så mycket av dessa i denna lilla skalle. Mer än vad jag just nu orkar hantera. Godnatt. 



Måndag

Det blev en hård och slitsam helg, så idag när jag vaknade gjorde de näst intill ont att leva. 
Fick ta frysbeställningen själv på jobbet idag, kul! Men de va en slitsam dag. Förkyld är jag också. 
Idag kom förresten Mimmi tillbaka efter en helg i Sverige. Mös med henne å Tilda i soffan framför sista twilight-filmen som jag kom på att jag inte sett? Ställ inga frågor på varför, för jag har inget svar. 
Nu gör huvud och kropp ont. Behöver sömn. Godnatt folket. 
Förklarade idag min kärlek och lycka till det överfulla pantrummet på snapchat. Ta de väldigt ironiskt. Skulle kunna ställa in en tickande bomb där inne, så irriterande är det. 

Fredagfredagfredag


Igår var jag bara hemma och tog de lugnt. Städade och satsade på att bli frisk. 
Idag, tog en rejäl frukost med Tilda och mitt i tvhänget ringer jobbet, vips, 20 minuter senare springer man till tbanan. 
15-22 och de gick hyfsat trots sjuk. 
Nu: endast jag & Tilda hemma. Ätit tacos och nu kikar vi film, "känn ingen sorg". Denna fredag. Tack & godnatt! 
Kika in denna klockrena hemsida:
http://www.erefredag.se

Mös till det i torsdags, för de ska man när man är sjuk: 


Fredag: 







Nästan en vecka

Mycket har hänt sen vi hördes sist! 
Fredagen: Mina kom förbi, hängde och svängde. Drog sen hem till Tina för att ha ost, kex & vinkväll med några gamla kollegor från de förra Remat. Jag, Tina, liv, Marthe och Heléne. Jag och norskorna helt enkelt. Men det var riktigt  trevligt! Blev en å annan shot där på slutet också. Riktigt härlig kväll! 



Lördagen var det jobb, 11-19 och sen direkt hem för att svira om. Käkade gott med Mimmi och Mathilda, sen började vi 3, plus Mina dricka vin osv, när vi sen drog ut och dansade natten lång. 
Nattkäk med Mimmi och sen på söndagen var det upp igen. 
Tyckte själv att jag var rolig när jag snappade till mina vänner att jag skulle "leva ikväll". 




Varetelling (inventering) 10-18 på jobbet. De va en slitsam dag, men hade fan kul på jobbet ändå. Högtalaren var med och det bjöds på pizza och Goa kollegor. Fan va ja älskar mina nya kollegor har jag kommit fram till. 
Mötte upp Linnéa Gustavsson för en kaffe på Jacob Aall sen också, blev där till runt 22, sen dog jag rätt rejält här hemma. 



Måndag, jobbade 10-18 och åkte den hem till Fille där det bjöds på middag och rödvin. Skitsnack och sånt. Riktigt bra måndagskväll. 



Tisdag, 12-20 och jag kände hur förkylningen och febern var på ingång. Knarkade Ipren och slet. 
Avslutade kvällen med Sverige-Portugal i fotboll på tvn. 



Onsdag, 10-18 och febern låg bakom hörnet. När ja kom hem hamnade jag i en av mina deppbubblor. Litet mental breakdown och jag stänger in mig. Tog en lång dusch, kollade på paradise och åt fruktsallad med mathilda, Mimmi och Fille. 

Nu: torsdag, ledig och sjuk. Ligger kvar i sängen, men ska snart leta reda på Karin som är borta... Vi hörs! 



I still picture you every minute

Godmorgon lovers! Igår fick jag skjuts av Daniel hem från jobbet - sweet! Då var Fille här som blev vår nattgäst! Hängde med henne, Mimmi å Tilda i soffan ett tag och pratade med Fia en sväng i telen. 
Nu: fredag, ledig och massa planer. Tror jag är ensam i lyan, är knäpptyst här hemma. Rätt ovanligt. Gött!


Torsdag

Efter en lugn förmiddag, med lite dåligt humör osv så drar jag mig nu till jobbet för ett kvällspass. Vi hörs! 





Hej hopp

Onsdag igår och jobb 10-18. Har hamnat i något som liknar sömnsvårigheter och somnar aldrig på nätterna. Sluta upp med de nu Linnéa! 
Gymmade efter jobbet med Fille och kollade sen film med sambosarna i soffan. 
Nu: torsdag. Sovmorgon, med för lite sömn i bagaget. Plus ont i foten. Där jag bröt den i somras. Tror inte de är ett sånt jäkla bra tecken om jag ska vara ärlig. De gör ont när jag går osv. Vafan har jag nu ställt till med... 
Inväntar jobb 15-23 idag. Innan de ska ja slappa och städa. Skänkte just pengar till tyfonens offer i Phillipinerna. Vad är de dom har mot min lilla fotskada liksom? 
Godmorgon. 

När livet vänder för snabbt

Lördagen bestod av jobb 12-20, sen drog jag direkt till Fille & Linnea där det var förfest. Den var redan i full gång när jag kom vid 21, tog en dusch och svirade om. En riktigt trevlig kväll med nya och gamla ansikten. Drog sen till Ish, dansade och hade svinkul. Hann förbi e-gatan en sväng innan kvällen var över, åt donken, drog hem, "efterfestade" hos grannarna. Somnar i en soffa typ. Och kryper sen ner gott i min egen säng. 

Söndagen bestod av Happy-time pizza hos Linnéa & Fille med Gøran-tjejerna och göteborgarna. Filles kompisar, 4 grabbar och 3 tjejer kom över helgen. Riktigt gött bakishäng, slappt & kos på golvet, ätandes pizza och gå på birkekundens loppis. Ett riktigt gött häng med hos människor iallafall. 
Valutade med Johan Falk på tvn. En riktigt jävla bra helg hörrni. 
Måndag - ledig, åt ute med Linnea & Fille och tog sen en kaffe ute på Jacob Aall. Fotbollsgalan med Fille i soffan. Så avslutades måndagen. 





Tisdag, hade även sovit mellan 03.30-04.30 och 07-08. Finns ingen rimlig förklaring, men podcast efter podcast hann jag iallafall beta igenom under natten. En migrän när jag vaknar gör mig sjukanmäld och en ledsen Linnéa kom över för kramar och tröst. Gottade oss i massa godsaker och kollade film hela dagen. Fina, fina, människa. 
Sen kommer resten hem, och vi avslutar med soffhäng med Tilda, Mimmi och Fille. Nu: somnar till Filip & Fredriks podcast. Godnatt. 



Ruta 1

Hejsan svejsan. Jobbade 10-18 idag och det var riktigt segt. Tiden stog stilla och huvudet värkte. Men lite kaffe på det så ordnade det upp sig. 
Tog en PW hem sen, mötte upp Mina på stan (En gävlevän som flyttade hit för 6 dagar sen, så kul!). Lön idag, som slutade i ny vinterjacka och lite annat smått och gott. Har seriöst inte handlar en pryl på över en månad. Knappt mjölk. Så de va skönt att få värma upp kortet lite så att säga. 
Blev donken till kvällsmat och sen häng här hemma. 
Nu: ligger redo att somna till webbtv. Godnatt. 

Men detta. Så magiskt vacker att gå hem till detta. Hela Oslo som sin utsikt. 

Fredag

Solen skiner,  det är fredag. Jag ska möta upp Mina efter jobbet och hänga. Let's kick this friday! 

Oslo by night

Idag var jag ledig. Mot min vilja faktiskt. Tog de rätt lugnt på förmiddagen, städade, kollade ikapp HIMYM, tog en rejäl dusch. 1 timme. Hårinpackning osv. 1000x bättre än badkar ska ni veta! 

Tog mig sen en tur till intersport borta på Ryen. Inhandlade ett par vinter-löpartights och la undan en vinterjacka tills imorgon. Löning baby! 
Gjorde ett jävla klipp också, rea och allt på jackan jag tittat på länge. Pang! 
Svängde förbi och hejade på kollegorna, bytte om på lagret och svirade om till träningskläder. Powerwalkade sen hem. Hur fint är det inte på kvällarna? Fina kvällsoslo. 
Nu: käk och ensam stund i soffan med webbtv. Gött. Vi hörs! 




Ons dag

Hej onsdag. Jobbat 10-18, gymmat, fuckat up foten, ätit kvällsfika och kollat på lejonkungen 3. Där var min onsdag i korta drag. 

Vet ni, nåt som jag har gått runt och tänkt på mycket den senaste tiden är döden. Jo vars, de lät ju kul tänkte ni. Nej svarar jag. 
Hur snabbt kan inte livet slitas ifrån en? Kommer vi nånsin få känna hur det känns att dö? Jag menar, kommer vi ha kvar våra minnen från jordelivet och kunna reflektera över det där på andra sidan? Enligt mig och mina förhoppningar så lever vi ju vidare som andar, efter att vi lämnat livet. 
Jag läser alla dessa nyhetsartiklar om all galenskap som händer i världen. Mord, oskyldiga, naturkatastrofer. Tänk så snabbt en vandrande människa kan falla ihop. Sånt går jag och tänker på. Hur liten man är i världen. Så lite vi själva styr över. Och så lite vi egentligen vet. Framförallt om nästa sekund. Godnatt. 




Heartbeats in the sand

Var lite halvsegt att ta sig upp i morse må jag säga. Jobbade 12-20, insåg att jag bränt sönder mina fingrar inatt när jag skulle göra nattkäk, glömt väskan på puben (suck), blivit glad igen när Ida meddelar att hon tog med sig väskan när hon drog hem och återupptäckt vilket musikaliskt geni Erik Hassle är, när och varför har jag glömt honom? 
Nu: lejonkungen 2 i soffan.



Öl och måndag

Igår hade jag en ledig måndag. Sov länge och sen chillade jag och Mimmi här hemma. Tog tag i en massa viktiga papper och telefonsamtal. Gjorde god middag och kollade på lejonkungen. Vid 7 tog vi tummen ur röven och gymmade med Fille. 
En snabbdusch på de och sen vidare hem till Ida, både jag och Mimmi. 
Det visade sig att Idas roomie fyllde är där vi tolvslaget så det blev en spontanutgång på løkka. Drack drinkar, vin och en jävla massa öl. Började hos Ida, vidare till kaikola och sen till ännu en pub. Jag, Mimmi, Ida, cathrine, Pia och Lisa. Fan så trevligt det blev, spontant när det är som bäst. Slutade med nattkäk här hemma. Blev en härlig måndag. Rätt mycket öl, men rätt mycket bra sällskap också! 





Helgen hemma

Helgen hemma för 2 veckor sedan var så jävla skön och behövlig. 
Lördagen spenderades i lekparken, samlandes på kastanjer. Sen åkte vi in till stan. Stina fick sin present där hon fick handla kläder. Välja vad hon ville. Hon blev en rosa, superfin prinsessa med rosa klänning, rosa halsband, glittriga skor, och glittrig rosa väska. Så fin! 
Sen käkade vi middag på buddys och discobowlade. Mysdag med familjen och släkten. Sånt man behöver. Sånt som värmer i hjärtat. 
På kvällen blev det tårta och firande av Viktor som fyllde 18 sen på måndagen. Presenter, sång och fika. 

Söndag. Tog en prommenad med Ida, samtidigt som Emma & Stina cyklade. Solen sken och hagaström var vackert. Sen hoppade vi hopprep och jag cyklade iväg med småtjejerna och köpte glass. Mina fina prinsessor. 
Dom åkte hem runt 2-tiden. Då kom Fia hem till mig. Catch up med en så jävla saknad vän. Hon är en sån man värdesätter som fan och vill ha vid sin sida. 
Sen blev det födelsedagsfika för Viktor hos pappa med farmor & farfar. Stannade kvar för solsidan och lite tid hos pappa. 
Fortsatte kvällen med packning på natten och ett besök av Mimmi. 
Måndagen blev kaos med missande av tåg, åkte med Peters bil och jagade tåget. Missade igen. Åkte till Linköping, tog buss därifrån. Bussen hamnade i tullen. Nån hade knark. Det blev 14 timmars resande tillslut. Skulle ta 9. Kul dag. Men en ruggigt bra helg. Kärlek. 





































När kroppen inte vill leva i symbios med nutiden

I tisdags var jag ju på en rättegång och vittnade. I somras, när jag var in och gipsade foten på akuten här i Oslo blev jag vittne till en rånmisshandel. Rättegången skedde i tisdags. Var fett nervös, men det gick bra. Fick svära den norska eden och allt. Och han den misshandlade. Så söt! Vill bara krama om honom. 
Hade Mimmi och Linnéa-qualitytime. Grät, pratade, kramades, kollade film och åt tacos. Fin roomie jag har fått. 

Lördagen var det jobb 11-19. Lördagsrusch på jobbet, men en bra arbetsdag. Hemma var det full förfest, men jag höll mig lugn och hemma. Det kom fler och fler folk, men där satt jag i hoodie och längtade tills alla skulle gå ut. Våra nya grannar gled förbi också. Ett gäng sköna grabbar. Kul! 
När alla drog la jag mig nöjd i sängen, åt godis och tittade serier. 3e helgen nyktert. Vart är partysvensken? 

Denna söndag har vi mest bara degat här hemma. Det jag älskar med söndagar här. Allt är stängt. Alla här hemma ledig. Jag fick passa på att vila lite efter 6 dagars jobb och dubbelpass. Hej söndag. 






Sovande brudar i soffan denna söndag. Ljusslingan jag satt upp utanför dörren.  Förfestade tjejer. 

Fredag

Denhär veckan har ju bara rusat förbi! 
Tisdagen bestod av jobb 15-23, sen när jag kom hem befann sig Mimmi hemma hos oss. Hon ska bli vår nya roomie, en i familjen. När Camilla flyttar ut i december så blir det jag, Tilda och Mimmi. Hur bra?! 
Onsdagen jobbade jag 10-18, sen mös vi med film hemma i soffan. Alla 4. Safe haven och glass. 
Torsdagen bestod endast av jobb. Dubbelpass. 7-15 & 16-22 så när jag kom hem däckade jag rätt snabbt. Slitsamt, men fan så kollegorna är viktiga i ett sånt läge. Jag har verkligen börjat trivas här nu. Som fan. Hittat tryggheten och vänskap. Bra gäng! 
Nu: jobb 8-16. Sliten, men jag lever. Ikväll ska jag mysa med Mimmi! 

RSS 2.0