Orange is the New black

Idag har varit en sån jävla bra dag. 
Ledig och när klockan slog 10.30 hade jag redan hunnit gymma, varit hos kiropraktorn och tagit en powerwalk med Mimmi. Det kallar jag effektivt. 
Sen slog jag mig ner i soffan. Jossan kikade förbi innan jobbet och jag lämnade inte soffan på i princip hela dagen. Började kolla på serien orange is the New black och totaldäckade några timmar. 
Detta mina vänner, de va längesen. Att få ligga i soffan hela dagen framför tvn (bakisdagar räknad ej, för de är inte samma känsla). Bäst. 
19-21 var det dock möte på jobbet, förstörde lite av min fina dag, men de gick ann det med. 
Shoppat har jag gjort också. Asos kommer bli min död. Eller min plånboks död snarare. Det finns så sjukt mycket fint där. Materiell lycka hörrni. 
Nä, nu ska jag somna framför OITNB. Tror de är en rätt bra serier. Godnatt!




Flera i en

Nu har jag varit såhär totalt jävla värdelös på att blogga igen. 
Sist vi hördes var de 13 februari. Sen dess har vi haft personalfest (läs julbord) som va riktigt trevligt! Gick ut och åt god mat och drog på krogen. Drinkarna flödade, likaså shotsen. Förbannat bra kväll! 
Söndagshänget blev födelsedagsmiddag för Mimmi på Nighthawk. En förjävla go bluecheese-burgare åt jag. 10 poäng på den!

Veckan efter det var fan tung. Var trött och i obalans. Blev noll träning, massa jobb med övertid osv. 
Tacomiddag med Ida och Mimmi. Plus några glas rödvin. 
Bio - fifty shades of grey. Helt ärligt, jag är inte helt hooked på varken boken eller filmen. Dom är helt ok, men förtjänar ej den hysterin dom fått. 
Lite shopping med Fille innan och sovsällis efter. 
En ledig lördag med en runda på stan med Fille och sen middag och mello-häng med henne å Jossan. Drinkar och melodifestivalen, sen drog Fille och jag ut. Mötte Ida ute, dansade, hade efterfest och en skitbra lördag. 
Söndagen va bäst. Solen sken och de va så jävla mycket vår! 
Jag, Fille, Jossan å Mimmi drog ner på Aker Brygge hela dagen. Drack kaffe och åt middag på Friday's. Sen avslutade med filmhäng hos oss. 

Måndag, snö och slask. 
Men de är fortfarande rätt varm i luften, och snön försvann lika snabbt som den nuddade backen. Tränat, jobbat osv. 
I balans igen. Tack för de, vi hörs!










Personalfest



Sol och vår 


Aker brygge


Morgonpigg

Ibland överträffar man sig själv alltså. Trots ett 10-timmars arbetspass i bagaget, och att jag kom hem halv 12 inatt, så stod jag på gymmet 07 på morgonen. Det handlar fanimej bara om vilja. Nu käkar ja en god frulle (fil, hallon och all-bran är typ de godaste jag vet just nu. Kan äta de till frukost, lunch och middag). 
Ska snart iväg till jobbet, ett till långpass  väntar. 10-20. Och de är fredag, alltså ett slitsamt sådant. Vi hörs!



FourFiveSeconds

Fan, livet har sina utmaningar. Man vill spara pengar, men samtidigt så har Asos.com alltid så jääävla mycket snyggt. You know what I mean? 
Skulle kunna shoppa tills lönen tog slut där. 
Och till något helt annat. Ibland vill jag faktiskt spotta människor i ansiktet. Verkligen spotta. Typ som när kunder tror dom kan bete sig hur som helst. Och dom tycker att vi ska arbeta efter uttrycket "kunden har alltid rätt". Men vet ni vad, de tycker fan inte jag. Och ibland är det rätt svårt att avgöra vad man ska göra, stå upp för sig själv och sätta den uppblåsta jävla kunden på plats, eller bita ihop och ge butiken ett bra ansikte utåt. 
Dom 2 senaste dagarna på jobbet gjorde jag inte det sistnämnda om vi säger så. Men de kändes bra. Allt för mig idag, tack och godnatt. 




Shit, denna kvinnan har nog en av världens coolaste röster. Och utseende. Är det någon på denna jorden som skulle kunna omvandla mig från hetro till gay, då är det hon!

Stora fötter stora skor

Men alltså veckorna går så jävla snabbt? Både i verkliga livet och ur en blogg-aspekt. Torsdag. Helt sjukt. 
Jag har jobbat mån, tis. Tränat båda dagarna med Jossan.
Svängde förbi Fille på måndagskvällen, och på tisdagsförmiddagen var ja å Jossan på ett MRL-pass. Jävlar va jobbigt. Har fortfarande träningsvärk som fan. 
Ledig onsdag. Tog en powerwalk, Skypade med Viktor som är hemma i Sverige igen, shoppade med Fille (jävlar vad jag fyndade!!). Jag har en tendens att undvika ordinarie priser på kläder, vilket faktiskt är fantastiskt bra för plånboken. Man skulle nästan kunna säga att ja är lite småkänd för att handla på rea eller olika erbjudanden. 

Idag är det torsdag som sagt. Skulle träna. Vaknade i tid. Men någonstans mellan att jag skulle kliva upp ur sängen och jag låg och slötittade på Facebook och instagram på mobilen totalslocknade jag och vaknade 12.. 
12.20 lämnade jag hemmet för att gå mot jobbet. Jävlar vilken fart man kan få om man har brottom. Duschade gjorde jag också, klev sen in i mjölkkylen på jobbet med blött hår. Ingen hitt. 
Jobbade 13-23 och nu ska jag krypa ner och läsa. Godnatt! 
Alltså hur snyggt? Så vill jag ha i min framtida villa! 
Och en bild från Aker brygge i lördags, för att de såg så jävla mysigt ut! 

Helghäng

Vecka fil väldigt fort. Jobbade övertid, 11 timmar i onsdags, 10 timmar i torsdags, klämt in massa träning där emellan. Men i fredagsmorse överträffade jag fan mig själv, kom hem 23.45 från jobbet på torsdagskvällen, efter ett 10-timmars pass. 07.00 stod jag sen på gymmet i fredags. En rejäl klapp på axeln. Jobbade sen 10-18, åkte hem till Jossan, lagade middag och hängde. Slaggade kvar och på lördag förmiddag tog vi ett pass med yogalates, och fortsatte sen dagen med en kaffe bailey's i solen på Aker brygge. 
Kvällen blev middag med Erlend hemma hos honom. Rött vin, tacos och skitsnack ända fram till 03 på natten. Sov kvar där med. Tog en sovmorgon till 14.30 (thats what I call a beautysleep!!). Frukost och häng. 
Avslutade helgen med skitsnack på Cafe con bar med Fille och Jossan. Catch up med Fille som varit i Sverige över helgen. Fan vilken bra helg. Lugn och energigivande. Bra vänner är fan livet! 
Nu ska jag avsluta med några avsnitt av solsidan, godnatt! 



Känt en gnutta värme i luften och hoppas våren kommer. 
Kaffe bailey's

Tacos och rödvin med Erlend.
Cafe con bar med tjejerna. 

TBT


Se Vad jag hittade, en långhårig och 17-årig Linnéa. Tänk vad jag älskade mitt hår. Har sagt högt för mig själv, såå många gånger, att jag aldrig ska röra det. Varken klippa av de eller färga. 
Dedär känns som en helt annan person när jag tittar på henne. Innan operationen och ett helt annat liv. Ungefär så känns de. Men hej långhåriga, 17-åriga Linnéa, kul att se en glimt och minnas lite av dig. Godnatt!


Berättar, vem vill du vara i mina ögon

Dagarna passerar väldigt fort. Jobbar på som vanligt, skypat med Julia, Viktor & Emma & Stina, kommit igång ordentligt med träningen, druckit kaffe med Jossan osv. 
Haft födelsedagsfirande för mig här i Oslo har jag också haft. 
En toppenkväll med kära vänner, massa alkohol och ballonger i taket. Hur bra som helst! 
Sovit med Erlend och haft en rejäl bakissöndag. 
Denna veckan är nu inne på sin andra dag. Jobbat, tränat och lunchat med Ida. Nu ska jag snart krypa ner. Godnatt! 







RSS 2.0