Inte lika fin idag

Fan, lika kul igår som alltid! Nu längtats jag till bakishänget. Fan älskade Göran!


Solsken

Dagen har varit helt fantastisk! Vaknande till strålande sol, mötte upp tjejerna på Aker brygge. Käk och öl ute på Lekter'n. Havsutsikt och sol. Goa livet!
Nu sträcker jag ut mig på soffan och laddar inför ikväll a "drink hos mig", denna gången hos Annie & Bea. Är så jävla taggad!


Let us all be friends

I onsdags hade jag och Mathilda en ledig dag tillsammans. det bokades det tatueringstid, vandrades runt på Ikea och köptes en loftsäng. Asskön dag!
Avslutades med en spontanutgång med Mathildas grannar. Så spontan så jag var ute ofixad i mössa och tjocktröja. Men fan så kul vi hade!
Torsdagen var en fittdag. På dåligt humör och var en riktig bitterfitta på jobbet. Jobbade 11-20, då jag tog Oscars sista timme eftersom han mådde ännu sämre än mig.

Blev sen käk och bygg av en loftsäng, en riktigt bred och go jävel, fan tror de kommer bli riktigt mysigt på rummet.
Sov hos Frida & Mathilda, och körde en go-frukost på fredagsmorgonen. Jobbade 15-23 och hängde sen med Catta och Mathilda.
Fick sen ett oväntat samtal från en riktigt betydelsefull person. Det värmde nå fruktansvärt, men fan så det fuckar med ens hjärna. Men det var så skönt att faktiskt få höra rösten, det var ett tag sen sist. Och då var det fruktansvärt mycket känslor inblandade.
Nu: vaken, med en sovandes Mathilda bredvid. Solen skiner och vi har en fantastisk dag framför oss!


Hantverkare

Tusen plankor, lika många skruvar. Kycklingmiddag och grönsaker&dipp på det, här ska det byggas ihop en loftsäng!


Förmiddagskaffe

En förmiddagskaffe med Ida på kaffebränneriet. Grym start på en ledig dag!


Love me or hate me

Jag tror att om man har en jävla massa love to handle, så är det självklart att man har livehandles. De ska fan va gött och leva.


Det taget du greppat, håll kvar lika hårt. Hjärtat gillar det.

Såklart skulle de förra inlägget publicerats igår. Hur som, vaknade av mig själv idag, ligger nu och drar mig och tänkte invänta en fullspäckad dag. Och solen skiner också! God morgon!


Lager-pizza

Träningsvärken gnodde på bra idag. Jobbade ett pass 11-19, men blev kvar på jobbet ändå till typ kvart över 8. Vid sju bjöd Aqeel på pizza, så då kosade vi oss inne på lagret, sen var klockan ändå så mycket, så då väntade jag på Oscar när han slutade och vi tog sällskap hem.
Spenderat kvällen framför Skype med först Julia sen Fia. Två fina hemifrån. Avslutade sen med Mathilda på besök. Pratade en massa praktiskt och allt är nu bestämt.

Om några veckor kommer Catta att flytta ut och Mathilda tar istället hennes plats här i mitt rum. Känns tråkigt som fan åt ena hållet, men kul och spännande åt andra. Ett kapitel som stängs och ett nytt som börjar. Mer om det senare, nu ska jag sova. Godnatt!


If you can't love me now, don't love me later

Förra veckan var en bra veckan, men ändå en svacka i livslusten på nåt sätt. Men vet ni, nu känner jag mig hel igen och fit for fight. 
Måndag och jag var ledig. Kickade
igång med 1,5h på gymmet med Mathilda. Tvättade & städade. Mötte sen upp Annie på Aker Brygge för en kaffe. Solen försvann när vi kom dit, så det blev under en filt och infravärme. Hur gött som heöst ju! 
Nu har jag placerat mig i soffan och inväntar några skype-samtal. Hörs!
 

Lost myself in you

Inte som att jag lyckats somna om. Kikat webbtv och lyssnat på känslosam musik. Dengär veckan har de känts som att jag skitit i allt. De bara är en sån vecka.
Ligger nu i sängen, lyssnar på känslomusik och sorterar tankarna. Finns så mycket inom mig just nu. Behöver sånnahär stunder ibland.
Nu är det fredag iallafall, dock vankas det jobb till 10. Men de känns rätt bra faktiskt. Har dock 1 timmes sänghäg kvar, gött!


Sleepyhead

Älskar felstavningen jag fick till i förra inlägget.. Trött tjej.

Hur som, ställde diagnosen sömnproblem på mig själv igår. När jag för engångsskull tog en kväll då jag sa nej till planer och tänkte ta de lugnt. Händer inte alltför ofta. La mig liksom 21.30 efter att ha däckat i soffan vid 21.. Varför inte dra till på 4,5h takstirrande dårå? Jo men visst de gör vi! Somnade inte förrän vid 01.30. Mycket tankar och blev aldrig lugn förrän catta kommit hem vid 01. Jag låg vaken som en orolig morsa. Försökte tillochmed med "en Pippi" och bytte håll i sängen... Funkade hyfsat faktiskt.
Sovit asdåligt sen dess och nu blev jag väckt av att bli inringd på jobb. Måste försöka sova lite till innan dess, ciao!


Nattinatti

Hej idag har jag jobbat. Det gick bra. Sen däckat på soffan, så nu checkar jag ut. More dead then alive. Natti.


True

Är det någonting som tjejer är bra på, så är de väl att stalka?


Rehab

Gymmet i måndags var väl ingen hit. Ville lägga mig ner och grina redan när jag klev ur sängen, pga totalt slutkörd. Jobbade 15-20 och sen kom Mathilda förbi för kvällshäng och tjejsnack.

Tisdag, ville ja grina ännu mer. Noll ork i kroppen, men jobbade 11-19, hängde sen kvar på jobbet 1 timme med bra sällskap, innan ja mötte upp Annie på stan. Middag, shopping och övernattning hos henne. Dålig tisdag? Nej inte direkt.

När ja åkte hem runt 11.30 idag såg ja fram emot en helt ledig dag. Köpte med mig donken-mat, chirre&dirre+cola. Ja ni vet, de va en sån dag. Somnar 4h på soffan (fått ihop ca 12h sömn detta dygn, välbehövligt) sen vaknar jag av att ja blir inringd på jobb.. 17.30-23.30.

Nu: hela kroppen skriker efter vila. Skulle behöva en veckas rehab. Har känt såhär sen måndagsmorgonen. Och de symptom min kropp får när den är för slutkörd, dom visar sig också. De tar på kroppen att försöka ligga på topp och alltid ha kul. Nu ska jag somna till lite webbtv. Godnatt.


Workout

Det förra inlägget skulle såklart ha publicerats inatt...
Nu: störttrött, men mot gymmet för första gången på flera veckor!


Never say never

Men alltså hur bra bakisdag har inte jag haft då?!
Vaknar upp på en sån bra plats, soffhäng med Annie. En jävla massa tjejsnack och gotta innan vi möter upp Mathilda och köper kebab. Fortsätter hänget i min soffan, men ännu mer tjejsnack. Avslutat med Justin Biebers film med Mathilda. Goaste bakissöndagen ju. Släpper de inte, jag omges av så jäkla fina människor här!
Dock kommer livet här att förändras inom sin framtid då olika beslut har tagits. En del komplikationer vi försöker lösa, men mer om de senare. Godnatt.


När livet ler mot en

Tja fan, nu var det ett tag sen sist igen! Blir lätt så när livet leker!
I tisdags jobbade jag 11-19, blev överraskad av Mathilda på jobbet och mötte sen upp Ida på Kaikola. En planerad tisdagskaffe blev en massa öl och prat. Sen korkade vi upp en vinflaska och pladdrade på om livet. Mötte upp Oscar för att få min nyckel och somnade lite för sent.

Onsdagen började jag klockan 7, slutade 3 och mötte upp Annie, Bea & Catta på majorstuen för kinamat. Hur gott som helst ju!
Hängde sen hemma hos Mathilda & Frida fram till ja skulle möta upp O igen, för byte av nyckel.

Torsdagen va jag lika trött, fick jobba över 2 timmar och slutade vid 17. Powernapade och bjöd sen över Mathilda som fyllde år + Annie på vin och chirre&dirre. 4 norska killar från Mathildas jobb kom sen förbi och vi fortsatte festa hemma hos dom. Sov kvar och åkte hem på förmiddagen. En trött men rolig kväll!

Fredagen jobbade jag 14-20. När jag kom hem hade catta fixat pizza och efterrätt. Guld ju! Addera en film med Joel kinnaman på det. Precis en sån fredag som ja behövde!

Lördagen var fullspäckad. Handla present, vin, outfit för kvällen. Mötte upp Marthe & Tina från jobbet för en öl på Café con bar, åkte sen hem till Annie för att käka kött, pommes & tsatsiki. Började förfesta med att sminka oss och dricka vin. Perfekt tjejigt och gött!
Gick sen hem till Jens där Frida, Mathilda och en massa norrmän var. Fullt hus och en kanonkväll!
Tog sen taxi in till Ish. Mötte upp Oscar och hela kvällen var bara så fruktansvärt rolig. Dansade, shotade och slutade med att jag och O köpte pizza på happytime. Somnade sen i världens finaste famn.
Alltså hela dagen var bara så jävla bra. Sån fruktansvärt rolig utgång! Sån ultimat utgång, öl på en oub, tjejmiddag och förfest på 2, stor förfest, utgång, nattkäk och somna fint.

Nu ligger jag här hemma, i en tom lägenhet, O lära jobba så där blev man dissad. Nu har jag ringt typ alla jag känner för att få ur mig lin bakisenergi och tvingat hit ett par stycken. Annie kommer snart med lite gott. Bäst!

Fan visste ni de, att livet leker?


På besök i Sverige

Landade 18.00 på Arlanda. Smidigt att flyga, men fan så ensamt. En ensam kaffe på Gardemoen. Shoppade ensam i taxfreen. Så ensamt. 
På Arlanda blir jag uppmött av Pappa, Kenny och farfar. Max-mat i Uppsala och sen förfest hos mig med Sanna, Jasmina, Emma, Natta, Sabah och Martina. Efter vin och prat på min altan blev det All star där Labyrint spelade. Grymt band, mycket folk och slagsmål. 
Somnade full och glad hos pappa. Glad över att vara hemma. Äntligen en veckas semester!
Fredag - frukost ute på altanen i solen med Pappa & Kenny. Sen Fjärran med Fia, Sanna, Anna och Jasmina. Hängde mest bubbelpoolen och bastun. Så fruktansvärt härligt att, men ännu härligare att se dessa ansikten igen. Och Anna som jag inte sett sen vi grät på hennes trapp i oktober. Tänk vad man kan sakna. Älskade vänner. 
Jasmina, Anna och jag styrde sen vidare och käkade kebab, och sen häng hos Anna. Äntligen fick jag ett samtal, face to face med älskade Anna. Fan att man ska bo så långt ifrån varandra. Styrde sen vidare mot Julia Andersson. Bakade kladdkaka och pladdrade bort hela natten. Älskade vän. Sov kvar i hennes nya lägenhet och tog sen en runda på stan på lördagsförmiddagen. Invigde systemet (!!!) och handlade lite annat smått & gott. 
Mot eftermiddagen var det typ första gången jag fick träffa familjen under dessa dagar. Peter & Elias hade även dom kommit. Tog en lugn kväll, åt påskmiddag och bara mös. Lilla, kära familjen. 
 
Söndagen startade med skinande sol. Mamma och jag tog oss ut till Hemlingby för några kilometer i spåret och sen lunch i hemlingbystugan. Räkmacka, soppa och kaffe. Världens bästa mamma. 
På kvällen firade vi Fia som fyllt 20. Drack bål, åt snittar, yelloshots och fick äntligen krama om Fia igen. Dansade på Slick, kära lilla slick. Man känner sig som hemma. Avrundade sen natten hos Wille med honom, Anna och Christoffer Lundvall. Många skratt innan vi tillslut somnade. 
 
Måndag, seg start, som sig bör. Sen var det dags för middag hos pappa med familjen där, plus farmor och farfar. Så. Jävla. Gott! 
Styrde sen vidare mot Julia Sjölund, för ännu mer kramar och prat med en saknad vän. När klockan började bli mycket insåg vi att vi inte fått tid nog. Hon följde med hem till mig, hjälpte mig packa, och sen snackade vi på hela natten. Ett snabbt skypesamtal med Malin som befann sig i Miami hann vi med också. Ca 45 min sömn, sen satt jag på tåget 06.05 tillbaka mot Oslo. 
 
Det blir så himla intensivt när man väl är hemma. Så mycket man vill hinna med, men så lite tid. Det var några ansikten jag aldrig hann krama om. Det gör lite ont i hjärtat. Och jag önskar jag skulle hunnit få mer slötid bara hemma. Men vet ni, visst känner man sig trygg och hemma i Gävle. Men det kändes ändå konstigt. Gävle är verkligen inte platsen för mig just nu. Vi klickar inte med varandra. Kommer alltid älska Gävle. Men det känns för instängt för mig. Iallafall just nu. 
Men hur mycket jag än skriver att jag älskar Oslo och alla nya vänner här, så har alltid Gävle en speciell del i hjärtat. Och framförallt familjen och vännerna. Jag älskar och saknar er. Tack för dessa dagar, vi ses snart igen.
 
Men gävle, du har gett mig så mycket minnen. Så mycket ångest. Så mycket hjärtesorg. Men även glädje. Kärlek och skratt. Men dendär negativa delen, den är så skön att slippa just nu. Så därför Gävle, efter allt du gjort mot mig, håller jag mig borta en litet tag just nu. 
 
 

Things that stop you dreaming

Tänkte bara skriva ihop lite från de veckor jag missade. Från 22/3. Fredagen då, alltså all alone här i läggan eftersom alla roomiesarna åkt hem till Sverige. Jobbade kvällspass och städade lägenheten. Lördagen var det öppning med Oscar. Både lite kaos och flyt. Bra sällskap iallafall.
Annie & Felicia mötte sen upp mig på jobbet för handling. Sen styrde vi ihop en tacomiddag och en ordentlig drinkkväll hos mig med oss, Frida, Bea och Linnea. Det blandades drinkar hejvilt och gled sen iväg till Ish. Dansade till stängning och fan vilken kväll. Kan inte anant än skratta åt vilken ordentlig dunderdrunk vi alla drog på oss. Dagen efter låg vi och skrev i en gemensam fb-konversation. Fan va jag garvade. De ena galna efter de andra. Den ena bilden efter den andra. Totalt urspårad, men ack så rolig kväll!
 
Dock mindre kul att möta nya chefen på söndagsförmiddagen. Personalmöte och han skakar hand med mig och säger " Jaha, och du va ut igår ser ja". Bra första intryck. 
Bakishäng deluxe med Bea. Pizza, godis, chirre&dirre. Hon slaggade kvar och jag blir sen inringd på jobb på måndagsmorgonen kl. 06.45, när jag egentligen skulle börjat 14.30. Drar mig upp, springer till jobbet utan dusch eller frukost i magen och hjälper Oscar öppna butiken. 
Kvällshänget blev Frida & Mathilda som gled över för lite skitsnack. 
Jobbar även tisdag och tar sen trikken hem till Bea för kvällshäng, pannkakor och övernattning. Jobb även onsdag och på torsdagen packade jag mina väskor och tog flyget hem till Sverige över påsken!
 
Man uppskattar dessa stunder man får själv i lägenheten, även om jag inte tillbringat så mycket tid själv kanske. Men en sak är då säker, jag skulle aldrig kunna bo själv. Alldeles för sällskapsjuk för det. Tacka vet jag mänsklig kontakt. 
 

Two worlds

Hej igen! Har varit lite frånvarande, mest för att huvud och kropp haft annat att tänka på. 
I lördags slutade jag på jobbet 23.00, men stägningarna tar mycket längre tid nu, så kom inte därifrån förrän vid 23.45. 
För att liva upp lördagskvällen en aning gick jag och Oscar ut och tog en öl på en närliggande pub. Pladdrade snabbt bort 1,5h innan ögonlocken blev riktigt tunga. Det blev ju en riktigt bra lördagskväll tillslut. Riktigt bra kille dedär. Trött och förskyld i hopp om att få sova kommer jag hem till lägenheten där grabbarna tydligen hade fest. Charmen med roomielivet. Ett fyllesamtal från Erik och Lundvall hemma i Gävle fick mig att skratta lite också. Sen somnade jag gott. 
 
Söndagen var det jag och sängen. Äntligen. Efter att ha jobbat med feber i typ 2 dagar och dunderförkyld resten kände jag mig värd det. Lite webbtv med Catta osv. Sen tog jag t-banan till Majorstuen, mötte upp Annie & Bea och inhandlade tacos och annat gott. Blev en riktigt bra södagskväll med 2 saknade vänner. Tacokväll som urartade i matkrig och en massa skratt!
Jag har ställt in mig så rejält på livet här, så när jag åkte hem ett par dagar till Gävle så saknade jag faktskt personerna och livet här i Oslo. Tur jag har funnit så jäkla bra människor i mitt liv här borta!
 
Sjukt dehär. Hur man anpassar sig ändå. Sist när jag åkte hem till Gävle över jul kändes det verkligen som om jag kom hem. Men denna gången var det som om jag var på semester och sen när jag kom tillbaka hit till Oslo, då kom jag hem. Och roomielivet, att leva lite simpelt, tättinpå 3 andra personer. Jag gillar det, även om det ibland är krävande.
 
Hur som, sov kvar hos dom och tog mig hem på morgonen. Sjukanmälde mig idag. Kände att jag behövde det. Slet på förra veckan, men måste låta kroppen få chansen att bli frisk. La en ansiktsmask, fotbad, kollade webbtv och städade lägenheten. Skön dag, men snacka om att jag blir rastlös. 
Film med lilla Oslo-familjen och nu läggdags. Godnatt.
 

Trampar i samma fotspår

Sen jag kom tillbaka hit i Oslo från min påskferie i Sverige har jag dragit på mig feber och en rejäl förkylning. Jobbat ons,tors, fre och ska även idag jobba. 15-23.40. Inte de bästa alternativet med feber, men what to do. Vi har ju ny chef och allt, så att sjukanmäla sig de första man gör känns inte som de mest optimala.
Nu ska jag kika lite webbtv, innan jag ska ladda upp för jobb. Kul lördag.


Long time no see

Jag lever!
Haft en vecka ensam här i Oslo och sen en påskhelg i Sverige. Fullt upp, updaterar mer sen.
Nu är jag tillbaka hemma i Oslo, de känns skönt. Kroppen säger nu ifrån, börjar bli sjuk. Varit mycket, livet har kört på hårt. Vi hörs!


RSS 2.0