När hjärtat slår några extra slag för livet

I torsdags tog jag och Mathilda bussen till Götet. En heldag på Liseberg där vi mötte upp Mathildas familj och Felicia. Älskar att åka karuseller, så de blev en toppen dag helt enkelt. 
Fredagen stekte solen och takterrassen var given. Fast vid två ballade jag ur, pallade inte solen mer. Tog en powernap och städade lite osv. Sen mötte jag upp Linnea Gustavsson för middag hos henne och vin hemma hos mig. Blev en lugn kväll på Alfreds Hage med grymt sällskap.
Lördagen var det äntligen moln, då passade jag och Linnea på att ligga raklånga i soffan framför Eva & Adam. Gjorde inte så många knop så att säga. Sen mot kvällen fixade jag middagen tills Mathilda och Emma slutade så åt vi 4 innan vi svirade om till partykläderna. Förfest på takterran då även Vanja, Emelie, Fabbe, Nujen och Lukas kom. Senare mot kvällen dök det upp ungefär 7 grabbar till som bor i den andra lägenheten som hade sett att de var fest på taket. Vi blev ett riktigt gött gäng som sen drog vidare till dötteratt hage (?) (Minns ej namnet). Hade sjukt kul iallafall och avslutade kvällen med donken och sovsällis med Linnea. Bra kväll. 
Söndagsbakishänget var givet. Mathilda stod för pannkakorna och Linnea, Fabbe och Nujen kom förbi. Riktigt gött bakishäng! 
Nu: Just grinat till filmen my sisters keeper, har en obehagsklump i magen och det är dags att packa. Imorgon rullar tåget mot Gävle. Ska bli fruktansvärt skönt att komma hem ett litet tag. Hörs!
 
 

Låt oss vara nära, höra dina andetag i takt med mina

Hamnade på Linnea Gustgavssons innergård med henne, emma och Mathilda där det bjöds på iskaffe, vattenmelon och nagelfix. Onsdagen har passerat och avslutar nu i soffan framför satc. Imorgon väntas Göteborg och Liseberg. Hörs!
 

Kalmar

Ett par dagar i Kalmar med Mathilda har passerat. Runt 11 på torsdagsförmiddagen hämtade bilen upp oss, med 3 andra okända personer i. Efter 8 timmars bilresa var vi framme. Middagen var serverad av Mathildas familj och fan så gott det var med en ordentlig grillad middag!
Fredagen tog vi en runda på stan, kikade på en mini-konsert av Dani M och hängde på Olearys resten av kvällen med Mathildas bror Stoffe och hans polare. Öl och gött sällskap. 
 
Solen sken på lördagen och vi drog oss till stranden med Stoffe och Tildas vän Martina. Slitna, men solen gör dagen lättare. Förfestade sen hos Tina och åkte till Borgholm slottsruin för Full moon party. Var riktigt, riktigt kul, dock ballade foten ur mot slutet, men vad gör de om 100 år?
Då Tilda drog vidare på andra äventyr åkte jag hem och slocknade rätt snabbt. Vaknade upp till ett helt tomt hus. Solen sken och jag satte mig på altanen med frukost i handen och badade i poolen. Var längesen jag njöt så¨rejält av ensamheten. Tror jag inte varit så ensam och avslappnad sen i november då jag flyttade till Norge. Grön gräsmatta, pool och tystnad. Fan så jag njöt! 
När Tilda kom hem käkade vi pizza och badade ännu mer. Sen åkte vi in till Borgholm igen för att köra en utekväll på Strand. Förfestade på gräsmattan med glada människor innan vi intog en helkväll inne på strand. Riktigt kul, dock slutade kvällen i ilska, men de är en annan historia. 
 
Måndagen slappades det bara vid poolen, innan bilen rullade hem igen, med samma personer. Var inte hemma i läggan förrän runt 1 på natten. Nöjda efter en riktigt fin helg i Kalmar. 
 
Tisdagen började med en sovmorgon och fortsatte med ett samtal om att komma till akuten. Åkte dit för att göra Oscar sällskap, som hade lyckats skada sig. Den fortsatta delen av dagen var mest att städa och göra om lite här. En av oss 6 som bott här har flyttat ut, så nu är vi endast 5. Passade då på att göra om i garderober osv. Frida var på besök, hängde en sväng med Oscar och kollade film med dom 2 roomiesar som just nu är hemma. En lugn och bra dag. 
 
Onsdag och hittils har det inte hänt ett skit. Tänkte hoppa in i duschen och ta tag i dagen. Eller ja, eftermiddagen. Hörs!
 
 
 

Sommarsol

Hej hej, halloj! Idag var ju planen stranden, men den tanken slopade vi rätt snabbt när vi kikade ut genom fönstret... Dock kom solen lite senare, så det blev terrasshäng med Mathilda, Frida, Julia och Mimmi. Kaffe och sol. Finfint.
Kvällen bjöd på lite parkhäng med Julia, Mathilda, Mimmi och Fabbe sen. Sommar och sol. Räcker liksom så. Blev donken-middag på parkfilten också. Hade fan längtat hela dagen efter en burgare. 
Nu: Färdigpackat inför en helg i Kalmar och Mr Bieber spelas i högtalarna. Trivsam kväll. Ska bli så fruktansvärt skönt med en liten semester. Behöver verkligen komma bort ett tag. Kalmar med Tilda blir perfekt. Tack och Godnatt. 
 
 

Gamla blåljus slocknar aldrig

Det var ett tag sen vi hördes sist. Så, vad har livet innehållit då?
I onsdags sken solen och stranden var givet för mig, Mathilda och Frida. Årets första dopp och solen värmde fint. 
På kvällen kom Linnea G förbi och vi drig till Ikea alla 4. Älskar fan det stället!
Torsdagen var lika solig och fin, så vi 3 drog till stranden igen, plus Annie. Ida dök upp även hon. Hur gött som helst! 
Kvällsmiddag på lekter'n med Mathilda, Linnea, Linnea, Annie och Bea. Öl och god mat, inget slår liksom fel. 
Fredagen blev det takterrassen med Frida, Mathilda och Ninni, sen flyttstädade vi åt Frida och blev bjudna på middag hos Linnea. Avslutade med en fredagsöl eller 5 på Lekter'n med Mathilda, Frida och Annie. Jag och Mathilda höll oss kvar till stägning och hade skitkul. Donken käket efter var givet. 
Lördagen gjorde vi absolut ingenting, fram tills kvällen då vi drog ihop till en förfest här hos oss. Takterrassen med Mathilda, Axelsson, Frida, Jessika, Mimmi, Lukas, Juan och Fabbe. Jag gjorde min första ordentliga utgång med foten, och hade förövrigt min första dag utan kryckor dagen innan, på fredagen. Gick ju finfint. Avslutade på Ish. Bra helg. 
Söndagen spenderades i soffan med happy time-pizza och sen vattenpipa på takterrassen med Mathilda och Linnea G. Prat om livet och döden. Några tårar på det också. Fina vänner jag har hörrni! 
Mådagen kom Julia Andersson. Saknade kvinna! Gjorde knappt ett skit på dan, men mot kvällen mötte jag, Julia och Mathilda upp Mimmi, Lukas, Juan, Fabbe, Axelsson och Linnea G i Sofienbergparken för grill, kubb och parkhäng. Fina sommarkväll. Åter igen avslutade vi med vattenpipa på takterrassen och somnade inte förrän runt halv 4 på natten. 
Idag, tisdag. Degat framför en film och sen tagit några öl på Lawo terrassen med Julia, Mathilda och Linnea G. Riktigt mysig kväll. Nu checkar jag ut. Godnatt, vi hörs!
 
 
 

Bara döda fiskar går med strömmen

Solen stekte på takterrassen i lördags när jag och Frida la oss där. Gött häng! Men hade ändå ingen bra dag. Formen kändes inte som den skulle. Jobbade 16-20 och mycke riktigt blev det en total, jävla skitdag. 
Hemma var det förfest för vissa, medan jag höll mig hemma. Natten blev ett helvete då de ena efter det andra dök upp och panik-ångestattackerna var ett faktum. En ren helvetesnatt helt enkelt. Söndagen startade inte bättre heller. Tårar, sen bara en grå och hemsk dag. 
Är dock evigt tacksam för vänner i stunder som dessa. Som faktiskt sitter vid ens sida, och visar sitt stöd. Så mycket kärlek. 
Skypade även med Julia och ett långt samtal med O, om livet och allt som hänt det senaste dygnet. Så jävla tacksam för alla fina själar i mitt liv. Priceless. 
Men tänk så fort livet vänder. Så fort en olycka är framme. På ett blinkning kan hela livet falla samman. 
Lite som Kapten Röd redan sagt så bra, "Nio månader tar livet att bli till, men blott en tiondel sekund slocknar de på"
Det ända positiva med helgen var nog att Mathilda är tillbaka. My partner in crime. Välkommen hem!
 
Måndagen startade med ett möte och slutade med tacomiddag och sen en öl på Olearys uteservering med Mathilda, Linnea och Frida. Bra med vänner som uppehåller en med fina stunder när humöret inte är på topp. En öl i sommarsolen slår liksom aldrig fel. Frida sov över sen, med madrass på golvet. Kändes som en klassisk sleepover man hade när man var fjorton. Då man sov över hos sina kompisar om helgerna. 
 
Idag tisdag. Tröstshopping och sen pannkaksmiddag framför allsången med Axelsson, Emma, Mathilda, Frida och Annie. Bra tisdag. Tror vi ska avrunda kvällen snart med en film och somna i soffan. Sömn behöver jag iallafall, de är ett som är säkert. Vi hörs!
 
 

Solsken

Fick jobba 16-20 igår, och blir likadant idag. Bara föra att foten inte pallade med ett 8-timmarspass. 
Innan jobbet igår kom Ida förbi med en kebabtallrik som vi åt på takterrassen. Go tjej dedär ska ni veta!
Kvällshänget blev i soffan med Axelsson, Emma plus Malin och Amanda som kom föbi. Kul med gamla ansikten från Gävle. Blev ett riktigt gött häng. Sen kilade jag över till Linnea och hennes innergård där de va en massa annat gött folk. Älskar fan den innergården, iallafall på kvällen. Världsmysig! 
Nu: Solen skiner och Frida, Linnea och hennes Halmstad-kompis är påväg hit för takterrasshäng innan mitt jobb! Sweet!
 
 

Hold me one more time

Igårkväll blev de ett telefon samtal med en fin och filmen the Notebook i soffan innan läggdags. En riktigt fin klassiker. 
Kämpade mig igenom en pissdag på jobbet och fick gå hem 1,5h tidigare då kroppen sa ifrån. Foten var inte riktigt redo för heltid på jobbet. Kvällsnöjet blev skype med Mathilda och med Erika. Mathilda, kom heeeem. Vi börjar ooom, igeeen. Lämna sveariket, jag saknar ju dig. 
Nu: Totalt död i soffan. 
Saknar min iphone också. En stor förlust. Tack fö rmig, ikväll ska jag somna framför HIMYM. Hörs. 
 
 

onsdagskväll

Igårkväll kom Annie, Felicia och Linnea över för lite pastasallad och allsång på skansen. Klassisk svensk sommar. Älskar fan allsången. Sjöng och var glada, speciellt över att få se Oskar i rutan. Herr Linnros levererar fan alltid. 
Avslutade med Eva&Adam, plus lite chirre&dirre. Snacka om bra tisdagskväll. 
Idag var jag tillbaka på jobbet, efter nästan 2 veckor. Dock på kryckor, men jag var iallafall där. Dock i kassan i 8 timmar. Men jag var iallafall där. 
Foten smärtar lite, annars ligger ja i soffan och käkar nötter. Kollar film med roomiesarna gör jag också. Och typ förändrar världen, ja, sånnadär saker man alltid gör på en onsdagskväll ni vet. typ. Och önskar att jag var hemma på Allstar i Gävle ikväll för att kolla på DeVetDu. De vore nåt de hörrni. Vi hörs!
 
 
 

familjehelg

På lördagskvällen firade vi först Emma som fyllde 21 med tårta och sång. Grattos! Sen stapplade jag och familjen oss ner på Karl Johan. Mest bara för att kika runt och visa upp Oslo för familjen. 
Vi tog det i hastigheten "kryckor". Stannade till på Oleary's uteservering och tog en öl. Bara för att njuta av sällskap av familjen och sommarvädret. Som kvällsmat köpte vi en Happy Time-pizza och baksmällan 3 på tvn. Fin dag. 
Söndagen tog vi med oss Axelsson och åkte sen upp till Holmenkollen. Turista lite och kolla på utsikten. Bara lugnt och skönt. 
Måndagen började med återbesök på sjukhuset. Dom tog bort gipset och satte dit en skena istället. Känns mycket lättare och luftigare, men inte lika stabilt så den är mer öm nu. Sen åkte jag, pappa, Gustav och kusin Wille in till Tusenfryd, nöjesfältet här i Oslo. Jag hade inte så mycket hopp om att kunna åka nåt, men jag är så less på att sitta i denna soffa så jag tog mig fan på att jag skulle med. Lyckades åka 2 st attraktioner iallafall, sen nötte jag mest bänk. Men en sak värd att notera var att jag iallafall fick nöta bänk bredvid Ken Ring. Ba dum tss. 
 
Nu: Tisdag och jag har haft så jävla ont i foten inatt. Det slutar i dålig sömn och en trött Linnea. Familjen åkte hem imorse också. Har faktiskt varit riktigt fint att ha dom här på besök. Hejdån är alltid jobbiga, likaså denna gången. Så nu är det tomt här i läggan igen, bara jag, Axelsson och Emma som är hemma.
 
Tänkte nöta soffa idag, för att sen laga middag med mina tjejer. Innan dess lockar en dusch, ansiktsmask osv. Vi hörs!
 
 
 

RSS 2.0