Fredag

Jag lever och så. Ska blogga om livet snart, de är fint och rullar på.
Efter jobbet drog Mimmi och jag till gymmet, tränade, bastade osv. Nu gottar vi oss här. Detta, plus Valbiff till middag. Snacka om fredag! Hörs! 





Aw och grejer

Igår va man knappt människa. Kom hem 16.30, däckade i soffan 18. Sov några timmar, vaknade igen och somnade igen. Helt slut. Kroppen bara skriker nej. 
Vaknade idag, hade missat samtal från chefen om övertid. Helt väck. Hade missat andra samtal. Jobbade och slet fram till 20, sen avslutade jag kvällen med en förjävla go afterwork. Öl, Lundvall, Marcus, Jossan & Josef. Bra ju. 
Nu ska jag sova, godnatt. 


Testat min kamera jag köpt också. Kalla mig efter, men jag är helt facinerad över att man kan koppla den till mobilen, ha själva avtryckarknappen på mobilen medans kameran tar bilden, ock sen skicka den direkt från kameran till telefonen. Helt genialiskt ju! 

Brokeback mountain

Kom tillbaka till Götet i söndagskväll efter en fantastisk helg. 
Kastades tillbaka till verkligheten och jobb 12-23, sen 13-22.15 på tisdagen. 
Idag var det onsdag. Ledig. Förkylning som slagit till. Förra lediga onsdagen var jag också nedslagen av sjukdom. Idag var det iof dåligt väder, så det gjorde inte så mycket. Fick sova ut (efter att han vaknat svintidigt av byggarbetarna utanför, finns de ingen lag för när deras arbetsdag får börja??? Att det smäller innan 08 på morgonen är inte ens i närheten av okej) 
Tog en liten kort runda då jag strosade upp på løkkas små butiker och fyndade 2 så jävla fina saker! 
Nu är det dags att sova. Har kollat på brokeback mountain ikväll för första gången också. Hur detta har gått till, att ja aldrig sett den tidigare menar ja, de är ett stort frågetecken. För fan va fin den va. Eller hemsk. Ja bådeoch. Mycket babbel nu, godnatt. 

Landat i Götet

I onsdags blev det inte mycket till slapparkväll som jag tänkt. Jobbade övertid och kom hem sent. 
Torsdagen blev övertid det med. Gustav, minsta av bröderna kom till Oslo vid 21, men fick åka direkt till mitt jobb, hoppa i Rematröjan och hjälpa till. Vi jobbade till 23 och avslutade kvällen med pizza i soffan hos mig. 

Fredagsmorgonen tog vi bussen till Götet. Igår gick vi på bio (child 44, sjukt hemsk men fan så bra!!) strosade runt, ät på restaurang och kollade hockey-VM på tvn. Eller jag kollade, han däckade i soffan innan 1a perioden va slut. 
Idag lördag har vi varit på Liseberg, sjukt kul! Solen har skinit också. 
Så nu är vi här, i annies lägenhet som vi lånar över helgen medan hon är i USA och roadtripar. 
Dags att laga middag och kika en film. Kvalitetshelg med brorsan som fyller år idag också. 16-barre. Grattis! 





RSS 2.0