Festivalsommar

Har just bokat en festivalbiljett till i sommar, så taggad! 
Vi firar med en bild på mig och min hund Charlie, för x antal år sedan. 



Julefrid

Dagarna flyger förbi. 
Sen vi hördes sist har jag varit på basketmatch borta i Ammerud och avslutat den lördagen med en ordentlig myskväll med asiatisk-mat.
Bjudit norrmännen på jobbet på lite svensk julmust, shoppat ett par klackskor (inte den vanligaste shoppingvanan i mitt liv så att säga). 
Firat Ida som fyllt 22, druckit drinkar och en supergod spritbowl. 
Varit på en tur till rusta (älskar svenskt) med Erlis, varit på kygo-konsert med Mimmi och Mathilda (fett). 
Varit jultomte på ett dagis. Haft nisseparty och varit utklädd till lucia. 
Haft ett par kaosdagar i julstressen på jobbet, åkt bil hem och firat jul. 
En sån fin jul med familjen. Så kul att träffa all igen. Och alla vänner. Så tacksam över alla nära och kära jag har. 
Tog flyget tillbaka med Jossan, och nu sitter jag här. Efter första arbetsdagen. Lite omotiverad. Lite trött. Men de går fint ändå! 


































Some people are Worth melting for

Onsdag, redan. Jisös. 
Jobbat 10-18, sen tog jag och Fille en PW hem från jobbet, lagade tacopaj och sen har jag suttit fastklistrad vid datorn och redigerade bilder. Förutom när jag tog en paus och drack glögg och åt skumtomtar med Mimmi. Nu jävlar har jag redigerat färdigt bilderna och ordnar allt. Så skönt, och så spännande med resultatet! 

Juste, idag firade jag löning med en lite tidig julklapp till mig själv - beställde hem en Daniel Wellington klocka jag suktat efter ett tag. Sååå glad för det! 


Denna julklapp skulle jag vilja ha också.. 

Ta ett extra andetag

Idag klev jag upp tidigare för att redigera bilder, och nu sitter jag här, efter jobbet och redigerar idag. Äter granatäpple gör jag också. 
2 negativa besked idag. Ganska mycket luft och energi gick ur mig då. Varför kan det aldrig vara enkelt? 
Nu ska jag redigera vidare, vi hörs! 
En hisselfie och dagens julklapp vi fick av en kund, för att dom va nöjd med vårat arbete. Det var iallafall något positivt! 



Återseende

Hej igen! Fruktansvärt dåligt aktiv här just nu. 
Ska vi gå igenom vad som hänt sen sist? Har jobbat väldigt mycket, varit väldigt trött, inte orkar träna, varit bitter över det nordiska klimatet över vinterhalvåret, stressat över julklappar osv. 
 
För att vara lite mer positiv så har jag även haft en riktig myshelg med Fille. maraton av serien Bron (Förövrigt så fruktansvärt bra, har ni inte sett den, gör de!!) och bara ätit gott. Vi låg helt serilst på en luftmadrass en hel dag. Rörde oss då vi handlade mat. Gjorde egna vårrullar gjorde vi också, så kul! 
 
Har även hunnit med en personalfest då det var middag hemma hos chefen. Ruskigt trevligt, vissa av oss, därav jag, den trogna partysvensken tog oss vidare på krogen och kvällen slutade väldigt sent. Eller tidigt. Kul var det iallafall! Jobbade sen på söndagen på inventering. Ingen var väl i toppform om man säger så. 
 
Bockat av en afterwork med Ida, Cathrine, Benedicte och deras vän. Öl på glöd, gött häng! 
Några sleepover hos fille, Något pilates-pass, Några skypesamtal och en klippning av frippan har det också blivit. Och nu senast i helgen drog jag till Göteborg. Anlände på fredagsnatten då Anniue mötte upp mig. Världens goaste Annie vad jag saknat henne.
Vi har myst, varit uppe alldeles för länge, ända in till morgnarna, druckit Cava med Linn, shoppat, trängts på systemet vid stägningstid, haft middag hemma hos Linn med henne och Bea, kört på en förbannat kul utgång på Excet där även Andrea hakade på, somnat tillsammans, lite för fulla och lite för sent. Ätit en fruktansvärt god brunch på Incontro (Bakiskäk-deluxe) med Linn, babblat bort flera timmar, skrattat, myst och njutit. Fan vilken fin helg jag hade. Den gick alldeles för snabbt bara. Jag kom hem inatt, och denna måndag har varit trött. 
Nu ska jag somna till musikhjälpen som äntligen är igång. Godnatt!
 
Juste, pimpat mitt rum med lite ljusslingor har jag gjort också. Är även i ett projekt med en tavla och lite bilder. Kul att pimpa det lilla man kan. 
 

RSS 2.0