Tar hand om oss

Spakväll hos Axelsson!


I alla dina andetag

Igår måndag hade jag min näst sista skoldag. Fan vad jag kommer sakna dehär!
Drog till köpis och handlade kläder åt Gustav, sen tog jag en powerwalk med Fia. Chillade kvar där nån timme, vilket omvärlden missförstod och trodde jag var försvunnen.


Det blev en enorm uppståndelse, alla mina vänner var helt hysteriska, mamma, pappa och Viktor lika så. Plusa även på att hela mitt bostadsområde är ute och letar, samt att jag anmäls som försvunnen hos på Statoil. Pappa åker runt med en yxa i bilen och letar i hela Hagaström och väcker mina kompisars familjer som även dom är ute och letar.
Jag pratade med mamma vid 09.30 i telefon, berättar att jag är ute på en promenad, och vid 23.30 är jag fortfarande inte tillbaka, det går inte att nå mig på telen samt att det är kolsvart ute. Jag förstår att mamma bryter ihop precis som hon gjorde och att alla blev oroliga.
Grejen är den att jag satt hos Fia, skrattade och pratade, utan täckning. Där var haken. Förlåt för att jag gjorde er oroliga. Men jag somnades gråtandes - av ren kärlek! För fan vad jag insåg att jag har så jäkla fina nära och kära! Kärlek i mängder till er!


Åter till de vanliga, idag tisdag hängde jag plus några i klassen i Bollan eftersom vi inte hade nå lektioner. Chill på gräsmattan, planering av studenten och lite Volleyboll. Sen införskaffade vi oss en högtalare inför Peace & Rhodos. Fan så grymt de kommer bli!
Några ärenden med Sanna för att inhandla lite små nödvändigheter - det blir sjukt många sånna inför juni som är helt fullspäckad av student, Peace och Rhodos. Sen drog vi oss mot Martina för bullkalas och balfrisyrsprovning.
Avslutade med att städa rummet. Nu säger jag godnatt! Puss!


Kul shoppingsällskap igår.
Vinner en tävling med Jullan på NK:n och får en chokladboll <3 i pris.
Hänger i Bollan med några klassisar!

Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt

Godmorgon! Astrött tjej som bloggar från sängen just nu!
Vill bara förtydliga att ingenting hände igår, utan det var ett missförstånd som fick rätt stor uppståndelse, därför jag lära be om ursäkt och lugna alla igår. Jag ska förklara mer senare. Nu ska ja hoppa in i duschen!


I'm alive

Okej kaoset som precis uppstod. Jag lever!!!!
Ni behöver inte vara oroliga. Tack för att ni är världens bästa. Jag säger det alldeles för sällan, men alla ni som brydde er så fruktansvärt ikväll, jag älskar er. Från botten av mitt hjärta! Kärlek! Nu ska ja gråta en skvätt av kärlek till fina nära & kära, samt chocken i kroppen. Puss!


I'm gonna live My life

Firade ju salleballe igår och Loreen vann Eurovision! Galen stämning. Förövrigt blev de sjukaste natten/morgonen efter festen då vi hamnade på efterfest å sen på gävlestrand med Gabbe å Jonte. Ibland bara älskar man livet vid fina, fria, härliga stunder. Kom hem 7 imorse och idag har ja fixat en massa, sovit till 3 å kikat högtalare med tjejerna. Bloggar mer i veckan med bilder och så. Godnatt!


Lördag

Nu vankas det 19-års fest för Salle. Härlig sommarkväll i shorts!


Save the world tonight

Var ut till Engeltofta och kikade på alla fina människor. Känslobomb då jag grinade vid varje vän jag mötte för dom var så otroligt fina! samt med tanken på att jag själv står där om 1 vecka.

Men mina vänner. Vilka otroligt vackra vänner jag har! Martina, Julia, Salinas och Marcus. Så fruktansvärt fina allihop! Hoppas av hela mitt hjärta att ni njöt av kvällen.

Min kväll fortsatte dock inte med champange som deras, utan med käk från pizzerian med Anna, Alex, Sanna, Malin, Sabah och Vivi i Annas uterum. En chillkväll med tända ljus, gott och härliga vänner! Glammigt det med.
Nu är ja så sjukt trött. Godnatt, en dag imorgon med, med GD/GIF och en bal.


Studenttider

En sjukt kul utgång igår och riktigt sommarväder idag! Berättar mer sen, för nu är sommarklänningen på och jag ska ut till Engeltofta med några vänner för att kolla på några andra vänners Studentbal!


Young

Poppar i bilen med Jullan! Fan vilka glädjepiller till vänner jag har!


You can blow My whistle baby

Tog mig ut på en powerwalk vid 7 och nu sitter jag här framför the voice och käkar frulle! Skön morgon, men jag har fan ont i exakt hela kroppen. Skulle behöva sova i en vecka tror jag.

Förövrigt lever jag fortfarande på gårdagens möte och dessa fina tweets!


Det är okej att känna

Okej, de förra inlägget skulle ha publicerats vid 3 idag. Shit the same.

Var funktionär på gd/gif olympiaden för särskolorna idag. Jag, Julia, Anna och Alex fick hänga vid längdhoppet. Och Gud va härliga alla ungarna är! Dom ger så mycket glädje och känslor dom små liven! Det var hur kul som helst!

Sen drog vi till dagens händelse nummer 2. Föreläsningen av Cimon Lundberg och Julia mjornstedt. En föreläsning om livet, mod, ilska, vara sig själv och framförallt att våga känna. Om att få cancer vid 21 och att komma ut som bisexuell. En föreläsning där vi fick dansa, skratta, kramas och få tårar i ögonen tillsammans med dom. Shit vilka människor. Jag beundrar dom nå fruktansvärt. Glädjen spred sig i kroppen när man lämnade salen. Glädje på livet och över att det finns sånna fina människor som dom!

Idag, tack vare att jag har levt på dagens 2 fina händelser kan jag inte annat än älska mänskligheten! Ibland är ni faktiskt fina, ni människor som lever på jorden. Idag älskar jag alla!


Föreläsning!

På föreläsning med Cimon och Julia!


Jag hinner inte med

Hej jag känner mig totalt sönderstressad och har råpanik över allt just nu. Fram till söndagkväll har jag inte en enda sekund att andas. Och sen bara fortsätter det känns det som. Ge mig en paus. Snälla. Jag bryter ihop.
Min utomordentligt snygga nedkastning av kubben i Bollan igår!

För vi har bara festen kvar, festen kvar, festen kvar!

Okej, jag har just skrivit klart mitt allra sista skolarbete! Ett hyllningstal jag ska hålla på måndag. Nu är de fanimej bara festen kvar!!!!

Vi klarar oss till våren

Idag har det varit en fantastisk dag! Eftersom vi inte hade några lektioner drog klassen till Boulongern och hängde med sol, matsäck, kubb och brännboll! Man lär ju öva lite om man ska äga ut alla andra under studentveckan.
Tydligen kommer jag fungera som en rejäl bulldozer/mur för ja stoppar alla bollar! Eller så hamnar dom bara mot mig automatiskt? Nej men en fläskläpp, blåtira, uppsvullen tutte och bruten näsa kan ju va snyggt på balen - huvudsaken är ju att vi vinner brännbollen. Eller nej, de viktigaste är att vi har roligast och är fullast kom vi fram til idag. Kan funka det med!
Gled iväg lite där. Hur som haver, efter bollan skrev ja och Conne klart ett skolarbete och solade lite mer. En powerwalk med catta och en balklänning som har sytts. Lite styrketräning med bror har jag även hunnit med. Nu ska ja skriva på mitt allra sista skolarbete. Skulle ju va rätt fint å bli klar ikväll. Vi hörs!

Senaste dagarna i bilder

Det var långhelg från torsadg-söndag, som jag började med feber. Men fredagen firades Sofia med tacos, vin och ett gäng tjejer som avslutade på Slick. Jag var så övertaggad och spårade, men fan så kul jag hade!
Lördagen grillade jag hos Alex med några fina, för att sen på söndagen ha BB-häng. Min helg i bilder:
Tant måste ha hakklapp

Det är nästan överflödigt att använda rösten

Okej, typ dödstrött imorse. tog mig till tandläkaren vid 7 för mitt livs sista spänning av tandställningen (!!!!!), vände hem igen för att sen dra in till stadshuset vid 10. Dagen gick snabbt och fick reda på att jag klämde ihop ett MVG i etiken. Smack!
Fick skjuts av Lundvall hem och sen har jag sytt balklänning med Karin hela kvällen, nu är den snart klar!!!
Nu ska jag plugga i nån timme, ska banne mig bli klar med både hyllningstalet och en reflektion. Dags å börja!
2 fina på bussen idag.

Starships were ment to fly

Drog hem till Sanna för BB-häng med henne, Martina, Sabah och Alex. Perfekt avslut på helgen. Men nu har ja rå panik å mår asdåligt. Började prata om allt som händer nu, å ja är så sjukt stressad och hamnade i ett riktigt lågt läge. Panik. Men prio ett nu: sömn och tandläkarn 07.15 imorrn. Fokus. Andas. Godnatt.


Now you're just somebody that I used to know

En grillkväll igår hos Alex med henne, lilja, Martina, Sanna, Julia och Anna. Bra sällskap och doppade jordgubbar och ananas i choklad. Fina lördagskväll!
Idag har jag jobbat 10-16.40 och nu tar jag en tupplur på altanen i väntan på mat. De är ju förtusan sommarvärme!


And nothing is ever like yesterday

I'M FEELING GREAT I'M FEELING AESOME!!!
Eller inte. Sjuuukt sliten efter en förbannat bra gårdag! Nu ska ja till köpis för ett snabbt ärende, sen lär ja ta tag i mig själv. Vi hörs!


Jag ser tiden springa förbi

Imorse kikade Conne förbi för nån timme i solstolen och lite skitsnack! Perfekt start ju! Sen mötte ja upp catta å Erika på stan för presenthandling, andra små ärenden å solning. Nu sitter jag här, färdigfixad och ska dra på 18-års fest. Min lilla Sofia har ju fyllt myndig! Och fan va taggad jag är! Vi hörs!


Like nothing has been changed, but as we both know, everything is changed

Goddagens bloggen. Idag mår jag lite bättre, feberfri, men inte bra. Och sjuuukt rastlös har jag varit. Blir tokig av att bara vara hemma såhär. Hur har jag då sysselsatt mig?
Jag drar fram symaskinen! Idag har jag, från 3 plagg ja icke använde p.g.a inte nöjd med deras utseende nu skapat en klänning, ett linne å en skjorta jag vill använda. Perfekt ju! Så lite positivt är de att vara sjuk, jag får tid att vara kreativ på ett sätt ja älskar. Jobbat på min balklänning har jag också gjort, samt sett Sverige åka ur VM.
Juste, dött 100X om framför tvn också då mamma tydligen kände nån i "Fråga Olle-dokumentären". Mitt twitterflöde fick utlopp för detta:


Bilder i efterhand - Långhelg

Lägger upp inlägg i efterhand. En bildbomb. Långhelg från fredag till tisdag. 27/5-1/5. Kändes nästan som ett lov.

På fredagen fick jag finbesök av mitt 6-åriga kusinbarn Emma. Lekte i lekparken, åkte och hälsade på Fia och hennes häst, mös framför tvn och åt god mat.
Lördagen tänkte vi åka och bada, men poolen var avstängd eftersom en unge hade spytt i den. Härlig tajming. Åkte till Sibylla och tog en glass istället och fortsatte ute i finvädret och lekparken. Köpte ännu en glass på konsum med granntjejerna och mot eftermiddagen åkte vi till stallet igen så Emma skulle få rida. Höjdpunkten under hela helgen skulle jag tippa på. Man såg verkligen hur hon njöt att få rida, mata och rykta häset. Lillhjärtat!

Söndagen blev jag tvungen att hoppa in på jobbet då det krisade där. När jag slutat hade Emma hunnit åka hem, och jag hann bara slänga i mig mat och packa ihop mina prylar innan tjejerna hämtade upp mig och vi drog till Liljas stuga över ett par dagar.
Tacos, mys och spel med Lilja, Julia, Malin och Sanna. Somnade gott och vaknade upp med ett härligt tjejgäng. Bara slappade och njöt med musik och härligt sällskap. Mot kvällen styrde vi upp ett sista aprilfirande och tog emot Sabah och Martina. Vin, grillat och altanhäng. Härliga sista april!
Tisdagen bjöd på strålande sol, topless-solande ute på gräsmattan hela dagen med musik och tjejsnack. Då kände man att man levde så att säga. På hemvägen vid 6 på kvällen stannade vi för en glass i Hedesunda. Åh du fina långhelg!

Min andra halva

Slötittar lite på bloggar och glider in på Axelssons. Snacka om att dehär muntrade upp mig nu!
Kika här: Klick.


Fan va du är oslagbar! Min andra halva, min bästa vän! Du ger mig styrka, du ger mig glädje, du ger mig kärlek. Där snackar vi något större än vänslap. Du är fan bäst!
Ingen vänskap utan kärlek, ingen kärlek utan vänslap. Jag älskar dig!

Tradera

Har roat mig med att slänga ut en massa prylar på tradera nu. Jag har alltså typ 4 pappkassar proppade med kläder jag itne använder. Så man kan ju alltid hoppas på att jag får dom jag slängt ut nu sålda. Lite smygreklam skadar ju aldrig, så här är mina auktioner: Klick!

From school

Ja, jag är uttråkad. Thats why.
Några bilder från de senaste dagarna i skolan. Conne med dumstrut och korridoren i skolan som vi pimpade så fint!


Blabla bla

Okej, dehär suger. Jag känner mig extremt stressad över livet och så extremt hjälplös just nu! Fan vilken dålig tajming att bli sjuk! Ja som skulle bli klar med allt skolarbete idag.

Så vad har jag för mig nu för kul tänker ni? Jo jag äter kräm <3 och kikar på the big Bang theory. Känner mig som ett barn igen då jag alltid har ätit kräm när jag är sjuk sen jag var liten!

Sen tänkte jag passa på att slänga ut lite saker på tradera och rensa en massa bilder på datorn. Ni vet, sån skit man aldrig annars hinner med. Nu ska ja snyta mig, vi hörs!


Soff-häng

Åt frukost sen däckade jag i 4 timmar på soffan. Tröttare tjej!
Nu unnar jag mig en glass framför en film på tvn - "I don't know how she does it".


Even lower

Okej, ja mår ännu sämre idag. Vaknat nåra gånger, mår piss och vaknade slutligen vid halv 9 då snickarna kom.. Vi har ja Vattenskada på övervåningen, precis utanför mitt rum. Perfekt!
Nu vågar ja inte gå ner å hämta frukost. För ja ser ut som ett uppsvullet troll, med snorig näsa, otvättat hår och mascara under hela ögonen. Beautiful!


Lower

Okej, en pissdag i skolan. Vaknade upp med feber och ville allt annat än att gå upp och skriva typ mitt livs viktigaste matteprov. Feberyra under provet och de kändes som ja skulle svimma. Men fan så glad jag är, för jag blev godkänd på detta kursprov i MatteC!
Blev tvungen att vara kvar i skolan från 08.30-16.30 för att göra klart de sista skoluppgifterna. För vet ni? Ikväll ska alla rester vara inne och imorgon har jag min sista redovisning, sen är skolarbetet i pricnip klart och 12 års slit är över. Helt sjukt! Efter imorgon kan man äntligen börja njuta av denhär sista tiden!


Känner mig dock lite skeptisk till morgondagen med tanke på att ja mår piss nu, men jag måste göra den sista redovisningen.
Förövrigt har jag åkt till köpis idag för att införskaffa mig 2 bikinisar inför Rhodos. Lära ju passa på när lönen kom!
Nu: Skriva religionsuppgift!

Mattegeni

Nu är jag helt slut och längtar som fan till sängen. Fia och Lukas kikade förbi här på kvällskvisten då vi har varvat matteplugg med skitsnack. Nu ska jag sova och vakna upp som ett matteproffs. Genial plan. Godnatt!


Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt

Plugga heeeela natten (Fest i hela huset-melodin). Typ så känner jag nu. Måste plugga arslet av mig, men vill bara göra ungefär allt annat.
Hade pluggstuga efter skolan hemma hos Sören med han, Anna, Fia och Lukas. Matte C kursprov imorrn. Skjut mig.
Och imorgon ska alla våra rester vara inne, så jag har att göra ikväll känner jag. Måste lämna bloggen nu för att komma igång. Och snart kommer Fia för att nöta lite mer matte. Provet måste gå vägen imorrn. Vi hörs!

Drick den

Dom har gjort det igen. Mange Makers har släppt ännu en hit. För vare sig jag vill de eller ej så är jag lite smygkär i dom. Lite av mina idoler, för dom är ju trots allt fett grymma.


Miss Blick

Jag dör lite av snygghets-döden varje gång jag ser denna kvinna. Angelica Blick är nog en av Sveriges vackraste. Samtidigt som hon har ungefär Sveriges snyggaste stil. Alltid mitt i prick. Smack!

Jag är lungan du är andningen

Igår tog jag igen missad tid med Jullan och pratade om allt som hänt i livet sen sist. Fint.
Idag har jag hängt på altanen i solstolen med en frukosttallrik och musik. Bästa starten. Fortsatte sen med en powerwalk med Axelsson in till stan, solade en sväng (Ni vet, man kan ju i allsindar inte matcha studentklänningen den 8 juni!!!!), hängde på en parkbänk i ett soligt Boulongern och gick hem igen. Riktigt bra dag!
Sen har jag hunnit med en powernap på soffan (<3) och slängt ut lite prylar på tradera i hopp om att tjäna storkovan och kunna köpa dyraste champangen på studenten. Typ.
Plugga tänkte jag göra med, men solen var roligare idag. Så kan det gå.
Nu ska jag nog snart somna till Fråga Olle dokumentären. Sjukare människor får man ju leta efter. Godnatt!
Såhär glada är vi idag för att vi båda har namnsdag. Axelsson som hon så fint heter här på min blogg har faktiskt ett förnamn lika som mitt. Suprise big time!
Bilden tog vi mitt under vår powerwalk. Party everyday!
Så grattis till dig med världens bästa vän!

Tattoo

Kom på att jag inte visat någon bild på min tatuering som är placerad på övre delen av ryggen, mellan skulderbladen ungefär.
Jag är ruggigt nöjd och denhär har stor betydelse för mig. Det är ett bevis på vem jag är och vad jag har gjort för att känna mig bekväm med mig själv. Ett bevis för vad jag klarat av. Och dehär är ett motto jag försöker ha i livet för att göra det enklare och lyckligare att leva.

Jag har hela mitt liv skämts enormt över mitt leende samt hela den nedre delen av mitt ansikte p.g.a underbett osv. Men samtidigt ska jag aldrig ångra det leendet jag förut hade. För trots att jag skämdes så var jag lycklig även de gångerna jag log. Och det är det som har gjort mig till den människan jag är idag. Så jag ska aldrig någonsin ångra något som fått mig att le. Och framförallt inte mitt gamla leende. Det bevisar denhär tatueringen för mig.

Seriösare tjej.


Killarna i köket

Ensam hemma och lagar mat med brorsorna innan vi ska hämta hem mamma. Med lite hot och så så står dom äntligen i köket. Dom vet sin plats så att säga!


Sminkstuga

Här provaminkas det inför balen med Catta och Fia!


Lillebrorsmys

Jobbade på som en bulldozer på jobbet och var klar redan vid 2. Sen har Gustav och jag svirat runt med bilen och gjort massa ärenden. Fika hos farmor & farfar (förmodligen den sista då dom snart ska dom flytta ur huset. Så mycket minnen som lämnad kvar) hann vi också med.

Eftersom mor är bortrest och Gustav sjuk blir jag barnvakt. Missar Jasses 19-års fest vilket känns riktigt surt. (Hoppas ni är kul & grattis Jasse!!). Men de blir en bror och syster kväll istället. Gustav får välja. Vad han har valt? Max-mat och Hockey VM på tvn såklart. Funkar rätt bra de med faktiskt!


True friendship

Tur att jag har normala vänner som att var. Vi har en fin relation. Delar med oss av viktiga och intima saker, såsom när, var och hur vi bajsar. Det är sånt som bygger en fin vänskap!
Dock är personen nu anonym då de kan tolkas fel från omvärlden.


Fredag fredag fredag

Godmorgon fredag!
Idag byter jag ut skola mot jobb. Cash is king som ni vet. Vi hörs!


Men mina vänner säger stopp stopp håll i hatten

En powerwalk i regnet. Funkade fint när man hade sällskap av goda vänner. Vad har hänt mer? Försöker plugga, försöker göra annat. Men ja känner mig så stressad över allt så det blir bara stopp istället. Nu ska jag banne mig sova, för imorgon vankas det jobb och sen tar jag helg! Nu: Godnatt!


I got a feeling och den e så skön

Okej, lång men bra dag i skolan. Får inte riktigt grepp om att det faktiskt är så pass kort tid kvar som det är.
Drog mig ner mot city efter den förbannade mattelektionen. Mötte upp Catta och handlade in lite smått och gott som behövdes - smink och nagellack osv. En massa småsaker man måste införskaffa sig inför bal och student, lika bra att börja i god tid.
Nu ska jag strax ut på en powerwalk med Erika X2. Andra för dagen. I väntan låter jag Norlie&KKV strömma ut ur högtalarna. Deras 4 nya låtar är ju helt fantastiska!

Morgonstund

Efter en powerwalk nu på morgonen med Conne och en jordgubbsfrukost är jag nu fit for fight och tänker hoppa in i duschen. Fan vilken bra morgon!


Sing with me by the river

Efter en kvällspromenad med Conne och en to do list som jag skrev ihop på saker jag måste göra och köpa den närmaste veckan fick jag lite panik över livet. Nu behöver jag sömn. Godnatt.


Tystnaden som uppstår

Tystnaden som uppstår när Fia inte fattar. Den har blivit en standard i mina umgängeskretsar.

Det är så att en mycket kär vän till mig har ett numera väldigt välkänt uttryck hon tar till när hon inte förstår. Jag tror det är för att hon vill förtydliga för oss att hon inte förstår så hon ska få en vidare förklaring. För de må jag då säga, att det uttrycket gör verkligen rätt för sin sak. För man ser tydligt att hon inte förstår. Bra där Fia, att du gör så att vi förstår att du inte förstår. Förstår ni vad jag menar? Om inte, här är minen!
Jag förstår att ni nu funderar om hon inte har alla hästar hemma. Eller att hon är lite bakom flötet. Eller om hon är född i farstun helt enkelt.
MEN nu kan jag härmed berätta för er som sitter och grubblar på detta. SÅ ÄR ICKE FALLET! Hon är en mycket inteligent och fin vän till mig. Smartare än många andra faktiskt. Bara det att hon gillar att roa oss andra då vi får oss ett gott skratt, samt att hon vill visa på ett tydligt sätt hon inte förstår vad vi snackar om. Mycket smart tycker jag, för då slipper man säga VA?! hela tiden och verka dryg.
Under den senaste tiden har jag och mina vänner snappat upp idén om denna geniala min. Här är våra försök till att likna mästaren:
Fia försöker lära mig hur man gör. Hon hälsar även att hon nu på tisdagskvällar tänker börja med kurser hemma hos sig. 450kr/termin.
Sen har hon även en otroligt spektakulär min efter den föregående. Ni vet, den som kommer NÄR hon förstår:

Förtydligande

Okej, rättelse då hela världen chockades och stannade upp för att sen brista ut i ett julbel: Nej, jag har inte tagit ur tandställningen än!
Utan Sanna tänkte köpa blommor när jag tagit ut den, men valde att bjuda mig på biljetten istället, och den släpptes igår.
Nu kan ni åter pusta ut, vänta med era grattis kommentarer och förklara vilket fint leende jag har fått. Allt är i sin ordning igen och denna uppståndelse får vänta ett tag till.

Cause you really heard me

Drog till skolan tidigare med Conne, sen en lektion efter lunch. Och nu har jag och Karin kommit en bra bit på min balklänning. Men med tankar och idéer hitochdit så har vi nu bestämt oss för att ändra den lite. Så det är bara att sprätta upp den igen. Men det känns så himla kul att få vara delaktig och göra min egna balklänning!
Resterande delar av kvällen tänkte jag plugga och fösöka få upp nån annons på tradera. Lite cash vore fint så att säga. Och nu är jag hungrig. Som fan. Tur det luktar man från köket! Vi hörs!

Sanna Khajavi

Idag ägnar jag ett inlägg till Sanna. Bara för att få säga tack och förklara vilken fin människa hon är.

Igår kommer hon, helt oväntat när vi ska köpa en studentbiljett och förklarar att hon vill bjuda mig på den. Varför frågar jag undrandes. Jo, för jag vill egentligen ge dig blommor när du har tagit ur tandställningen, men då är det roligare att få ge dig denhär istället för ett par blommor som ändå vissnar.
Hur fin vän har inte jag? Jag blev så fruktansvärt glad!
Men sen så är det faktsikt så att Sanna är en av de genomsnällaste människor jag någonsin träffat. Brys sig alltid om sina medmänniskor, vill alltid hjälpa andra och känner medkänsla för någon som har det svårt. Generös och kärleksfull till tusen, där har vi Sanna. En sann glädjespridare. Jag blir alldeles sprudlande glad och varm i hjärtat när jag tänker på att jag faktiskt har en så fin vän omkring mig. Kärlek till dig!
Sanna och jag, vid den första studentfesten.
Och ett stort plus är att jag faktiskt får fira studenten med denna fina människa. Tusen tack Sanna!

1 månad

Efter en helt fantastisk förmiddag drog jag mig in till stan och tränade ett pass på Friskis med Catta. Så jävla jobbigt, men fan va skönt pass!
Förövrigt har jag fixat inbjudningar nu till studentmottagningen. Idag är det exakt 1 månad kvar. Sinnes!


Jag vill känna din kropp, kropp, hela natten

Efter att vi förr reda på att dagens enda lektion var inställd powerwalkade jag och Fia hem. Nu sitter jag på altanen och leker livsnjutare. Fan så underbart det är. Hela 37 grader här ute i solen!!
Och 2 studentfestbiljetter har jag införskaffat mig idag. Livets goda stunder!


Klev in i dimman, in i ett annat ljus

Idag har varit en fin dag till en början, som sen växlades om med ett fruktansvärt besked. Att någon så ung och fin ska slitas ifrån vår jord. Det är så obeskrivligt tragiskt. Jag tänker på dig, och hoppas du har det bra där uppe <3
Förövrigt har jag tränat vattengympa med Catta och stans alla tanter. Lite småmysigt ju! Lite catch-up med henne och nu hänger jag framför hockeyn med lite god frukt. Har inte så mycket mer att säga, känner mig lite dyster. Allt känns bara så chockartat och ledsamt.

På en annan plats

I helgen gick en bekant till mig bort. 18 år, med hela livet framför sig. Att världen kan vara så orättvis.

Idag skänker jag alla mina tankar till henne, hennes nära och kära. Livet är allt annat än lätt för er nu.
Och Stina, du var en sån jäkla glad och härlig tjej. Jag hoppas du har det bra där du är nu. Vila i frid.

So I set the world in fire

En powerwalk vid 7 imorse i solskenet och ett köande för ett par studentbiljetter som inte kom. Där har ni min morron, riktigt bra måste jag säga!
Jag är pigg och glad idag. Vi hörs!


what's my name

Efter häng med Anna och Conne i Tobbes lägenhet i stan drog vi till ett 19-årsfirande igår av Alex som slutade i nyktert för min del och nån timmes prat i Jullans bil på min parkering. Var ingen bra kväll för min del och jag behövde få ventilera mig lite.
Idag har jag sytt balklänning med Karin, haft dansavslutning, firat Gustav hos far och nu har jag plugg-häng hos Sabbe med henne, Sanna och Jullan. Blir kvar här hela kvällen. Fina dagar.
Fina Sabbe får stå för bilderna kvällen till ära, eftersom jag är inne på hennes dator.

Med huvudet högt över marken

4 bilder från dagen. Gästbloggning hos Anna och häng i solen med klassisar.

Har kommit en liten bit på balklänningen, och det känns kul att jag får vara med i processen!
Förövrigt har jag käkat jordgubbar+mjölk ikväll och betalat Rhodos-resan. Rätt bra kombo!

Och jag har nu tagit mig an uppdraget som Annas personliga sömmerska då hon behöver ändra om sin studentklänning. Kan bli spännande. Hon kanske står där den 8:e juni och ser förjävlig ut. Återstår att se!

En extra notis: Vad skulle vara det första jag skulle göra om jag fick prova på ett liv som kille? Slå mig själv mellan benen. Ärligt alltså. Har alltid undrat över hur ont det egentligen gör. Tack för mig. Godnatt!


Torsdag

Älskar skolan, och det känns så himla tråkigt att det snart är slut! Känner mig så jävla stressad. Några ärenden på stan med anna och Nu kom Karin, här ska sys igen!


Spring

Ser det ut såhär ute, ja då äre vår!
Nä sombrillorna åker på, killarnas kroppar blir synligare, när tjejerna byter garderob och använder sina finare kläder och när hela världen är gladare. Då äre vår!
Sen äre vår när det bara är 37 dagar till studenten, 42 till peace och 54 till Rhodos. Juni blir galet! Juni blir bäst!!


Onsdag

Idag har det varit en bra dag. Började med att sjunga för Gustav som fyller tonåring idag (Ofattbart!!!!). Tog mig en powerwalk och åkte in till skolan för 2 slappa lektioner och en lunch. Det känns att det närmar sig slutet, schemat börjar liksom suddas ut.
Efter skolan har Karin börjat sy på min balklänning. Det känns så jäkla kul! Och som sagt, kanske min sista dansträning har jag avklarat. Även där ofattbart.
Födelsedagsfika med brynästårta samt Greys, där har ni avslutet på min kväll. Det toppar jag med att nu betala Rhodos-resan!

Innan sista droppen har fallit

Dethär kan alltså vara mitt livs sista dansträning. Dansen som har varit en del av mitt liv i ca 12 år. Sjukt!


Skapande

Nu börjar vi sy balklänningen!!


Live tomorrow

Efter att ha sjungit och firat Gustav på morgonen passar jag nu på att ta en powerwalk innan skolan. Hur skönt som helst!


So I set the world on fire

Jag har verkligen haft en sån jäkla bra valborg! Alltså så grymt härlig! Och dagen har bara spenderats i solen. Jag är så fylld av kärlek till mina vänner just nu!
Nu sitter jag hemma, planerar vad jag måste införskaffa de närmaste veckorna, provar studentoutfiten osv.
Och det är alltså onsdag imorgon? Och skola? Vad hände liksom?

RSS 2.0