See the sunlight, we ain't stopping

Skola, sen cheese på stan med Josse. Den satt fint. Hem, härligt telefonsamtal med Julia och sen ut på en Power walk/springtur. Sisådär 50/50. Ruggigt skönt. Börjar ladda inför vårruset då vi är ett lag på 6 tjejer som ska ställa upp. 6 Andra tjejer från klassen har antagit utmaningen och är våra motståndare. Vi ska krossa dom!
Nu ska ja avnjuta typ världens godaste vindruvor och invänta Big Brother. Hörs!

All by the glimpse of an eye

Skolan med nationella som gick fint. En spänningshuvudverk från helvetet som suttit i sen runt 12. Jo men vi tar en ipren så släpper det. Bullshit. Tack min fina käke som fixat denna huvudvärk 5 gånger på en vecka. Och denna huvudvärk är inte att leka med. Som sagt, från helvetet.
En pn när ja kom hem för att sova bort smärtan och en timmes dansträning på det. Nu tänker ja klämma i mig ytteligare en ipren och rota fram nåt gott att äta och kika på Stockholm-Båstad i väntan på Greys. Hörs!

We say goodbye in the pouring rain, And I break down as you walk away, Stay, stay

Powernapa - check
Övningsköra - check
Kolla ny mobil - check
Städa rummet -
Plugga -
Sy in lite kläder -
Desperate mys -

Nu vet ni va jag har för mig denna tisdag eftermiddag.

Jo men hej, så snöar det idag? Varför inte ge oss sommar nu på momangen?!


KRIS

En praktikdag på KRIS här i Gävle med Mimmi, Cornelia och Lukas. 
Det står för Kriminellas Revanch I Samhället och jag blir så sjukt inspirerad och facinerad av dessa människor. Jag var lika betagen efter föreläsningen jag var på för någon vecka sen som jag är nu. Och grabbarna som hänger där är hur härliga människor som helst! Jag skulle utan tvekan kunna vara där och umgås och ta del av deras erfarenheter. 
Man har sånna fördomar om människor som dom, som egentligen är som du och jag. En kille där hade varit frigiven i 4 veckor. Hade jag mött han på stan och han berättat det hade jag nog gått därifrån, lite smått rädd. Men där inne i lokalen, får man se en helt annan bild. Han var hur trevlig och härlig som helst, med hopp om att livet äntligen har vänt, tack vare hjälpen från KRIS. Människorna där vill verkligen förändras och är hur godhjärtade som helst! Jag skulle utan tvekan vilja komma i kontakt med dom igen på något sätt. Dom visar att det finns en chans att faktiskt förändras och deras positiva anda därinne går inte att sätta ord på!
Innan visste jag egentligen inte speciellt mycket om KRIS och deras arbete, men nu är jag riktigt imponerad. Jag tycker alla borde få veta mer om dom och deras arbete. Jag lovar, ni kommer bli facinerad!

Vi kom dit till halv 10 och hängde nere i deras källarlokal. Pratade och umgicks, fick se en och annan film om deras arbete. Tyvärr skulle dom flesta iväg på olika ärenden och vi fick sluta ganska tidigt. Både jag och mina kompanjoner hade hellre stannat kvar. Då kanske ni förstår hur härliga dessa människor va och hur berörd man blir av deras livshistorier?
Lunchade på Polhem och tänker nu powernapa på soffan framför svensson svensson. Vi hörs!


Klicka på bilden för att komma till deras hemsida.


Does anybody know what we are looking for?

När vi kom ner till hamnen, där de flesta av Alanya’s nöjesetablissemang ligger, var det en mycket ”överväldigande” syn som mötte oss. Där var en hel gata med bara barer och diskotek! Stämningen var fantastisk och musiken strömmade ut ur högtalarna. Hela bargatan var full av glada människor, med humöret på topp!

Sökte runt lite om Alanya och drömde mig framåt. Fann detta citat från en kille som varit där. Med dessa fina ord säger jag godnatt och tänker somna till big brother och ladda inför en praktikdag på KRIS imorgon!

If I were a boy

Kastar mig iväg på en PW med E efter en övningskörning.

För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Längesen jag var såhär lätt att ha sönder. Känslan av att alla rycker i en, men sen bara ger dig en käftsmäll. Anledningarna är många, men inget jag tänker gå in speciellt djupt på här. Låt oss säga - det är mer än vad jag klarar av just nu. Livet har sina toppar och dalar.


Me and my drum

Jorå, ja vaknade när jobbet börja. Som att någon hade berättat för mig att man skulle ställa fram klockan? Nä exakt. Vaknade och såg x antal sms och missade samtal från en orolig Evelina. Härjar upp och tar mig till jobbet iallafall. Slitsam dag till 17.50.
Nu har jag en engelskauppgift framför mig som ska vara klar imorgon, sen ska ja dö i sängen av total utmattning. En fullproppad härlig helg med för lite sömn tar ut sin rätt. Vi hörs!


Solsken för med sig leenden

Uppsala med fint väder, fin shopping och en mycket fin vän. En fin dag helt enkelt. Nu ligger jag och Erika, halft däckade i min soffa. Kryper snart ner och laddar för en arbetsdag.

Uppsala calling!

Jag och Erika sätter oss på tåget och tar oss an Uppsala för en dag!

Will there be music

Gårdagskvällen blev en härlig kväll! Jag, Erika, Wille och Linnea började hemma hos mig. Drog oss sen in till stan, mötte upp Cagri och träffade på lite mer härligt folk. Dött på slick till en början då vi var ganska tidiga, men sen fylldes det på. En sjukt härlig kväll med härligt sällskap. Dansade och hade det bra! Lite små spår här och var, men det är ungefär som vanligt.
Tackar så mycket för fylletaxin av Julia och Per som fick hem mig och Erika till mig där vi sen somnade gott och vaknade lagomt slitna för att ta oss till skolan, efter 3 timmars sömn.

Kort skoldag och en sväng till solariumet med Jasmina, för att sen däcka nån timme på soffan. Nu inväntas mamma och Peter, med hämtmat från en grekisk restaurang. Perfekt!
Kvällens planer är promenad med Julia. Saknad kvaletetstid!


Spontanfika med Axelsson igår.

Mer bilder än sådär från gårkvällen bjuds de inte på. Inte okej så att säga. Okej, den sista bilden är inte heller speciellt okej, men lite småcharmig sådär. Där inne, på slick-toan, där skaffar erika sig en Josse iaf!

Take over control

Skoldagen avbröts av en körlektion som gick fint. Fikade och pratade om livet med Axelsson på coffé lounge och nu är jag nyduschad och taggar på en utgång. Lika bra att göra nåt av denna torsdag också, sen har ju trots allt Wille och Cagri fyllt. Det måste vi ju fira på nåt sätt. Vi hörs!

Wonderchild

Skolan gled förbi hyfsat snabbt och jag tog en prommenad hem med Hjelte. Härligt. Hon byttes ut efter halva vägen mot Erika, som hängde på hem till mig för ett par toasts innan min träning. Vardagshärligheter.
Nu ökar ja volymen på spotify och ska plocka ihop lite på rummet. Insåg idag att det verkligen är kaos! Dags att sätta igång innan Greys!

En ängel

Vi tänder ett ljus för dig ikväll, hoppas du sover gott där uppe ♥

Maniac

Gårdagens Ben&Jerry med E.
* Nu ska ja, plugga, tvätta, städa och äta innan ja sjunker ner i soffan framför de desperata hemmafruarna och kanske klämmer i mig de sista av glassen. Underbart.


You say goodbye in the pouring rain, and I break down as you walk away

En pw med hög musik. En känsloladdad pw. Gick, satt, stod och grät. Livet känns helt upp och ner just nu.
Och att det är årsdagen gör det inte lättare.

Forever united here somehow

I princip hela klassen tog sig friheten till att vara "lediga" idag. Inklusive jag. Solen skiner och det är ganska varmt. Välkommen härliga vår!
Tänkte ta tillfället i akt och njuta av solen på altanen, men tji fick jag. När jag sitter där, fridfullt och fint bestämmer sig all snö från taket att inte ligga kvar längre. Kul. Snön vann och nu sitter jag inne. Avnjuter lite vindruvor och chilinötter i väntan på att musiken ska bli nedladdad så ja kan ta med mig hörlurarna på en promenad. Försöka fokusera positiva tankar, idag riktas tankarna mot dig♥

Saknaden i en smärtsam skepnad



365 dagar. Ofattbart. Evig saknad.
Jag älskar dig.

You work all your life, for that moment in time, It could come or pass you by

Kycklingrulle-lunch igår med A och min måndagmorgon var fulländad. Några värdelösa lektioner i skolan och sen ner på stan för en körlektion. Gick hyfsat. Dock gillade ja inte riktigt läraren, personkemin klickade inte riktigt.
Trött och nedstämd lalla jag runt på stan för mig själv och gled in på friskis för att överraska Erika, köpte med oss Ben & Jerrys och hade måndagsmys. Tur man har människor runtomkring en som lyser upp ens vardag!

Driving one of your cars

Tog mig friheten till sovmorgon och skippade första lektionen p.g.a. alldeles för lite sömn inatt. Springandes mot bussen ringer Anna och säger att andra lektionen är inställd. Vände och gick hem igen och nu inväntar ja Anna så ska ja bjuda henne på lunch. Såhär borde varje måndagmorgon vara!

Playing with fire

En arbetsdag 10-17.30. Nu är jag trött och less. Många anledningar spelar in. Lika bra att säga godnatt.

It takes a fool to remain sain

Jag känner mig inte riktigt hel. Jag känner mig trasig. Det är bara för mycket just nu och jag orkar inte riktigt. 

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen jag faller

Så sjukt glad för Emelies skull! Där vet jag att hon stormtrivs. Jag är en mycket stolt vän!
Min första hemmakväll ensam med familjen på riktigt, riktigt länge. Behövs sånt här ibland också, samtidigt som de känns lite långtråkigt. Men denhär gången vägde det andra upp, och det var precis vad jag behövde.
Tänker strax krypa ner framför ett par avsnitt av svensson svensson och ladda inför en arbetsdag imorgon!

Gammal bild på Emelie och mig, 08 någongång.

En lördag som andas lugn

Helgen känns så sjukt mycket längre när man gjorde helg av en torsdag. En riktigt skön känsla.
Vi slog till på en utgång då jag, Lilja och Lukas drog in till stan och hem till Jacke på förfest där mer härligt folk var. Runt 12 hamnade vi på slick och gjorde en riktigt härlig kväll. Dansade tills svetten rann och fötterna värkte.
Avslutade hos Lilja som sen drog upp mig till första lektionen på fredan. Den va fruktansvärd så att säga.

Frukost på donken och hem för att sova en timme. Tillbaka till stan för att fixa present och sen hem till Anna för att ladda om. Liljas 18-årsfest. Bjöds på god mat, skratt och härliga människor. Tyvärr avbröts det av typ 7 poliser runt 12, då drog ja, Cornelia och Madde ner till stan istället. Jag och Conne hamnade på Interpool och hängde med härligt folk den sista timmen.

Idag har en 2 dagars tagit ut sin rätt och ja har fruktansvärt ont i fötter och ben. Lite lagomt sliten. Men vet ni? De är ganska härligt, man känner att man haft kul!
Blev biomys med la familia på "Hur många lingon finns det i världen?". Filmen med Glada hudik teatern. Sjukt mysig film. Känsloframkallande och ja grät. Sen va huvudrollsinnehavaren ruskigt snygg. Sverrir Gudnason.
Tacomys och ja bestämde mig för en hemmakväll. Välbehövligt. Nu kikar ja körslaget och spanar in min kära vän Emelie i Andreas Johnsons kör.

Förövrigt fick ja träffa Anna för första gången på 3 veckor i torsdags. Mötte henne med en riktigt stor kram och tårar av saknad.

En spårad toabild från fredagen från Conne! Madde, jag och Julia. Strax efter detta bankar poliserna på taodörren och förstör festen. Inte Okej.
 
Trevlig lördag på er!

Somebody told me

En 2 dagars har tagit ut sin rätt. Hade en riktigt kul kväll och nu ska ja snart iväg på bio med mor och mina 2 bröder. Vi hörs!

De är okej att fucka ur!

En riktigt rolig kväll igår. Ruskigt sliten idag, men va gör de? Nu är jag hemma hos Anna och laddar om, för ikväll är det fest och Lilja ska firas igen! Nu köööör vi!

Dresses for success

Skolan idag, knappt några lektioner kändes det som. Solade efter socialkunskapen och klämde en cheese och en liten dejt med axelsson. Mötte en social spanjor på bussen och powernapade hemma. Nu sminkar ja mig tillsammans med spotify för att sen dra in till stan. Ikväll kör ja på en utgång, Lilja ska firas! Lets do this thursday! Jag är astagg!


Godnatt

En timmes telefonsamtal med Axelsson gjorde susen. Sjukt underbar människa. Som sagt. lycka till i livet.
Greys är varmt välkommet. Underbart det med. Nu kryper jag ner, nyduschad i en nybäddad säng och ger Off the map en chans. Dags för skola imorgon! Godnatt!

Every winter needs a snowfall, every summer wants a June

Film och körkortsteori. Där har ni min dag. Händelsefattigt att vara sjuk.
Nu ska jag strax ringa Axelsson för ett samtal om våra världshotande problem. Eller nåt liknande.
Sen försöka småplocka ihop lite på rummet och kanske knäppa på en till film i väntan på säsongspremiären av Greys!

Sängliggandes och snuvig längtar jag mer än nånsin till den riktiga våren är här, eller nä förresten, sommaren!

FabulouS

Dom sätter det mitt i prick dom där Olsen tvillingarna. Så fruktansvärt snygga!

Mary-Kate Olsen


Ashley Olsen


I can't get enough

Sov ut idag, men fortfarande sjuk. Feberfri med förkyld som ett as. Nu ska ja käka frukost, säta mig framför tvn och grubbla på livet. Vi hörs!

Back

Äntligen gör de desperata hemmafruarna mig sällskap på tisdagskvällarna igen!


En ängel uppe i det blå

Det slog mig just, att precis denna tid för ett år sedan levde jag i en fruktansvärd ovisshet & oro , men i hoppet om att allt skulle bli bra. Igår för ett år sedan känner jag fortfarande skuld för. Snart har det gått 365 dagar av saknad.

Grattis min vän!

Jag ber om ursäkt för en försening, men bättre sent än aldrig kommer en gratulation till min älskade vän Erika Edrosson som blev myndig 7/3-11.

18 år och ett kliv in i vuxenlivet. GRATTIS!
Erika är en av mina absolut närmaste vänner och en sådan man inte vill släppa taget om. En sådan man inte kan släppa taget om, för det vore en alldeles för stor förlust. Hon är en människa som får mig att må bra. En människa jag kan dela glädje, sorg, galenskap, hemligheter och tystnad med. Så som en vän ska vara!
Henne har jag delat upplevelser med jag aldrig vill glömma. Upplevelser och minnen som fått mig att må bra. Och det är hon som förgyllt dom minnena till dom dom är. Då kanske ni förstår hur underbar denna människa är?

Vilket humör jag än är på, passar hon in i min närhet. Det behövs ingen ansträgning när vi umgås, det räcker med sällskapet av varandra så kan vi roa oss i timmar. Helt perfekt.

Vi har gått på samma skola i princip hela våra liv, men vi började inte umgås förrän på högstadiet. Det ökade och ökade med tiden och hösten i 9:an ingick hon i det tjejgäng jag umgicks allra mest med. Men våran privata, mer våran personliga relation, bygdes upp mer nu under gymnasiet. Vi går olika linjer och på olika skolor, men trots detta har vi lyckas bygga upp en riktigt fin kompisrelation. Under 1:an på gymnasiet kom vi varann närmare och nu är hon en av dom som står mig varmast om hjärtat.
Nu under hösten var hon med mig och min familj till Tunisien, ett av dom minnen hon förgyllt. Men det är även alla dessa små stunder som lyser upp ens vardag. Hon är bra på sånt den här Erika.

Jag skulle kunna fortsätta att berätta om minnen vi har, minnen jag vill skapa, hur underbar  och vilken fin människa hon är, men jag hoppas att det räcker med dessa ord:
Erika, ett stort jävla grattis i efterskott. Jag älskar dig så jävla mycket, dig släpper jag aldrig!♥

Några fina stunder, några fina minnen!

Uppsala 28/12-10

Besökte mysiga Uppsala under jullovet med Erika. Shopping, fika och en älskad vän. En mycket fin dag.


Till öronen

Jag tänker sommar!

Ur&Penn

Higher of the ground

I semelförpackningen jag köpte igår fanns det 2. Tur var väl det, för nu tänker ja trycka i mig den andra tillsammans med en film. Just nu kretsar mitt liv kring mat och film. Händelserikt liv.

Strawberry swing

Vaken tidigt och hungrig som en varg. Skramlade ihop en hyfsat god frukost som ja tänker äta uppkrupen i soffan till en härlig komediserie på tvn.
Mindre feber idag, men inte känner jag mig piggare för det. Och om internet till den andra datorn väljer att samarbeta tänkte jag lägga upp lite bilder i efterhand på fina händelser. Det återstår att se. Vi hörs!

Lady stardust

Kila ner på stan för ett snabbt ärende när ja va påväg hem och stötte på farmor som bjöd på en fika. Inte träffat henne på 2 månader så de va ganska trevligt. Införskaffa en tycka-synd-om-mig-själv-semla som ja tog med hem och tröck ner till en film. Däckad på soffan hela dan. 39 graders feber är inte att leka med!

What goes around comes around

Ett samhällsseminarium om Jemen på morgonen och smack så ligger jag däckad och sjuk hemma på soffan.


Du gräver din egen grav

Tacka gud för att fina tjejer jobbade idag. Har nog aldrig skrattat så mycket på arbetstid förut! Underlättade en annars fruktansvärt tung dag. Tog fina vimmelbilder och hittade till kakfrysen under rasten. Sånt underlättar också. Och halsont och hes blev jag också. Fint.

Nu ska jag plåga mig igenom en kväll med plugg. Förmodligen lär jag ta till ananas och glass för att överleva!

At work

Befinner mig på Scandic för att tjäna lite pengar!

Saturday

Lördagsmys med Julia!!

Klickat

Jag gillar rea på HM ja!


Fredag i en fin nyans


Kvällen igår var verkligen underbar. En lugn och fin kväll med Josse, Erika och Sofia. Skratt, god mat, musik, en massa prat och mina fina. Man mår bra när man har fina vänner runt sig.

En rejäl sovmorgon till halv 3 (!?) idag. Känner mig riktigt utvilad och ska ta tag i en massa jävla plugg. Kul lördagssyssla. Nja. Förövrigt vill jag också vara påväg mot en studentkryssning nu. Eller nä, plugga är roligare.


I wish I was a punk rocker

Helvete. Gått i hoppet om att min operation skulle lyckas flyttas lite tidigare, istället för som nu, den 17e juni då min läkningstid krockar med min feriepraktik. Besked idag. Nej. 17 Juni och ingen feriepraktik eller i september. Okej lätt val, operation i september och feriepraktik i sommar. Men det tar emot. Enormt. Tror ingen förstår hur sjukt påfrestande för mitt psyke, självförtroende och ork dehär är. Kunde jag aldrig själv tro heller. Ont i käken 24 timmar om dygnet. Smärtan ökar och ökar med tiden och jag skäms mer och mer. Helvete. Helvete. Helvete. Siktet var inställt på en sommar utan underbett. En sommar utan smärta. En sommar där jag skulle känna mig som en helt annan människa. Den nya människan kommer till hösten. I september. Fan.
Och något som gör ont. Gör mig förbannad, är när folk frågar mig om det verkligen är värt det överhuvudtaget, dehär med operationen. Klart som fan det är! Ska mina 10 år av tandställning vara förgäves? Ska ja gå runt med konstant smärta i käkarna för resten av mitt liv? Ska ja föralltid skämmas och aldrig kunna le med stolthet? Tror ni fick erat svar ganska tydligt.
Jag hade verkligen hoppats och trott. Jag är sjukt besviken. Jag är sjukt less dehär nu. En oändlig behandling. Tack och hej.

Maybe the safe way are to deny?

En kort skoldag till 12.40. Gled ner på stan med Sofia och hann med ett snabbt möte med Emelie som var på dagsbesök. Härligt. Fortsatte till Willys och inhandlade kvällens mat. Middag med tjejerna står för fredagsunderhållningen. Låter perfekt!


Det är någonting ikväll som får mig att tro, att vi kan gå igenom eld


I'm diving in and this time i'm gonna dive deep.


En sjukt lång skoldag, och socialkunskapen var långsammare än nånsin. Efter en överlevd dag gled jag och Josse ner på stan en sväng. Fick bla. med mig en sommarklänning hem och vi halka in på centralbageriet och unnade oss en varsin semla. Semelmys hos Josse och bussen hem. Just nu: Paj och 2½ men. Älskar att vara ensam hemma! 

Du bygger dina egna broar

Började dagen med idrottslektion, då ja glömde mina vanliga tights hemma som ombyte, fick glida hem i idrottskläder lite snabbt och byta om. Kul.
Efter skolan hade vi möte om feriepraktiken - jag är sjukt pepp. Nu är det dags för träning. Även här sjukt pepp. Hörs!


Fettisdagen

Himla trött idag, utan egentlig anledning. Men en slapp skoldag och fick sluta 2 timmar tidigare. Hyfsat chill.
Gjorde ett försök i att byta nyans på min svennebananhud med Axelsson i solariet efter skolan, och gled sen vidare för en lång-lunch på Max. Deep-talk med en av världens bästa människor. Helt perfekt en tisdag eftermiddag. Fortsatte hem till henne och hemma igen klämde ja nyss i mig en semla. Satt inte helt fel så att säga.
Snart tänker ja faktiskt krypa ner, framför tvn i hopp om att vara utvilad imorgon. Jobba på att hamna mer där jag vill.

Lång-lunchen på max!

Min fina Erika blev myndig, och jag gled förbi och gratta henne!

Mina "för-presenter", den riktiga är fortfarande under produktion så att säga.

En tisdag morgon

Körlektionen gick kanon igår och kvällen spenderade jag firandes hemma hos en nybliven 18 åring. Grattis Erika!♥
Nu är ja i skolan, dödstrött och ska skriva om Jemen. Tack och hej!

Give me your time

Hej ovärd skoldag. Hann med en halv lektion, sen tandläkarn. En skollunch och sen får vi reda på att de återstående lektionerna är inställda. Slutade 13.00 helt okej.
Nu ska ja leta upp nå gott att äta och förbereda mig för min första körlektion vid 4. Vi hörs!

Spin my head right round

Tänker somna framför tvn och Wallander. Ny skolvecka efter ledigheten. Bara att ta nya tag.
Ja tänker somna till reflektionerna av det fina. Till reflektionerna av mina egna känslor och tankar kring det, och inte vad alla andra tycker. Vägens fortsatta bit är än så länge osynlig, men den gånga biten har fått mig att må bra. Jag trivs iallafall, vid det varma mot det kalla. Godnatt.

Klassfest

En klassfest hos Lukas 27/2-2011. Konstigt nog faktiskt den första, men vet ni vad? Vi hade det ganska kul! Här är några glimtar ur en kväll i sann SPS2 anda!

Lyssna till ditt hjärta

Kom hem och tog igen missad sömn. Promenad med E och S. Blixthalt. Tog en springtur på hemvägen. Övningskörning och solsidan med mor. Min söndag.
Lämnar nu ett omvälvande lov bakom mig. Men ett bra sådant.

All I want now is a white light moment, Come with me tonight

Mys med mina småungar fredag-lördag. Han heja på delar av släkten och träffa Emelie en sväng. En skön mini-resa helt enkelt.
Jag agerade chaufför för de 18 milen hem, och det gick riktigt bra! Hemma runt 9 och en slappkväll med Josse och Sofia bjöd kvällen på. Avslutade spontant med rejält med mys på bortaplan.

Under ytan

Åker bort, bort från allt här. Ska bli sjukt underbart. Bara mysa med mina små!

Sättet du öppnade dig på fick mig att tänka till. Ja, jag ler iallafall.

A smile, there you were and I was gone

Church Street var galet gott. Riktigt trevligt med fina tjejer. Julia, Linnea och Hanna. Kvällen ändrade riktning och en spontanutgång till Slick planerades. Hem till mig för en spontan-mini-förfest och vidare mot Slick. Jag hade en fruktansvärt bra torsdag. Mötte ett bekant ansikte och kvällen avslutades fint.

Med frukost i magen ska vi snart bege oss mot släkten Ljusdal. Tanken va att jag skulle köra. Får nog bli hemvägen om man säger så. Vi hörs!

Hungry eyes

En gratisrunda på stan och ikväll blir det middag på Church Street med Julia, Axelsson och Hanna. Konstigt nog blir detta min premiärmiddag där. Nästan skamligt. Nu är åter kameran i mina händer efter klassfesten, så bilder kommer så småningom!

Torsdag

Ett humörshöjande morgonsamtal med Axelsson och en god frukost. Mitt humör är på topp idag! Några frågetecken blev utredda och solen skiner. Snart ska jag in till stan med Julia! Ha en fin dag!

Dit vingarna bär finns en framtid

Tog en promenad i solskenet med Erika. Plusgrader gav oss vårkänslor. Underbart.
Städade rummet, vilket var äckligt behövligt och tog emot Julia nån timme. For iväg och fick något ord sagt. Lättade en aning.
Förövrigt fick jag och Axelsson besked om feriepraktiken idag. Jo, och mellan den 4-25 juli kommer vi jobba på en restaurang i Alicante, Spanien!!! Hur fett är inte det?? Åh nu kommer jag somna glad!

Från olika vinklar ser utsikten olika ut

Gott, mys och massa presenter. En fin kväll. Kom hem för en liten stund sen, och nu ska ja och minsta brodern som ja inte sett på typ över en vecka mysa ner oss med en fim. Han påstod sig ha saknat mig. Ibland kan han faktiskt vara lite söt! Godnatt!

Tisdagsöverraskning

Fick mig en stund med min andra halva, Julia. Saknad tjej.
Tog mig hem och började styra upp, nu ska vi överraska två 17 åringar, en aning sent, med mys och presenter och grejer. Så här sitter jag "gömd".

Split my personality

Sov ut ordentligt, 12 timars somn. Katchiiiing. Ensam hemma, tar mig en lugn och skön frukost som efterföljs av en dusch. Sen tar jag mig hem till Per där Julia befinner sig och gör henne sällskap. Hörs.

Svart, vitt och allt där i mellan

Gårdagen började med tjejerna från klassen på American Pizza place innan vi tog oss hem till Lukas för klassfest.
En kul kväll med skratt, spel och härliga klasskamrater. Hamnade i en deep conversation och fick mig en tankeställare. Kameran glömde jag kvar, så bilder kommer så fort den är på hemmaplan igen. Avslutade söndagskvällen och började måndag morgon med Mimmi, Julia och chips. Sådär härligt mysigt. Och ja, det funkade att ha klassfest även på en söndag!

Härjade runt sliten och trött på stan idag och däckade hemma på soffan. Måndagsmys hemma hos Axelsson med chips&dipp och djupa samtal. Helt underbar människa och fruktansvärt välbehövligt, för det är kaos nu. Godnatt.

RSS 2.0