Mot Sverige

Veckan rulla på fort med jobb, häng utanför dörren, i våran lounge med roomiesarna (värmen har äntligen kommit!!).
Onsdag var jag ledig. Och för en bra ledig dag de blev! 
Hängde själv med P3-dokumentär i lurarna på takterrassen där solen stekte, sen blev det thaimat och rosé med Ida och Mimmi mot kvällen där uppe. 
Avslutningsvis tog jag, Mimmi, Jossan å Josef ett kvällsdopp ute vid Katten. Äntligen fick jag bada. Som jag tjatat. För en jävla bra sommardag hörrni! 





En powerwalk och ensam stund vid hamnen fick jag också till. Snacka om harmoni! 


Nu: efter att ha stäng på igår på jobbet, sovit 2,5h, sen öppnat. Överlevt dagen på extraenergi och lyckorus, nu sitter jag på bussen påväg mot Götet och en helg med goa vänner!



How deep is your love

Och så, över en natt var det som om jag fick en ny hals. Typ. Vaknade i betydligt bättre form iallafall. 
Jobbat och hängt med Mimmi & Jossan. Börjat packa ur semesterväskan också. En vecka senare. Skyller på sjuk hals. Och kanske lite att när ja väl packar upp så inser ja att sommarens semester är över. Och snart sommaren. Lite vemodigt. Tog mig inte hela vägen, därför sparar ja resten till imorgon. Nu ska ja somna till HIMYM. Natta. 




Hur nära kanten kan du gå

Ojdå, dehär va längesen. Som vanligt kom livet ivägen. Lite synd egentligen, eftersom de är här ja ska arkivera livets alla stunder. 
Hur som haver, 2 semestrar har passerat och fan så bra jag haft det. Förbannat kul. Mer om de sen. Tänker att ja drar ett eller förmodligen flera inlägg med massa bilder och lite text för att summera höjdpunkterna. Men de blir inte nu. 

Nu är ja tillbaka, jobbat i 1 vecka och varit sjuk alla av dom dagarna. Halsen drog på sig en rejäl jävel. Haft så ont så jag knappt kan svälja nu i 7 dagar. Knappt kunnat prata. Varit svullen så det synts på utsidan. Gick till läkaren, tog massa prover. Alla negativa. Dom hittade inget. Fick medicin och kämpat på. Igår hostade jag upp var ur halsen. Likaså idag. Men nu mina vänner, kan jag andas och prata igen. Så de går mot rätt håll. Sovit i princip hela denna söndag också. Helt död. Med undantag för lite How I mer your mother, Max-middag med mimmi och Erlend, och filmen Skin på tvn. Nu ska jag sova, igen. Eller ja, somna till HIMYM. Godnatt. 





RSS 2.0