För du gör mig mer hel

Åter igen en dag utan måsten och plugg. Befriande. Och äntligen fick jag träffa Axelsson!
Linnea och jag tog en riktigt, riktigt lång PW på över 2 timmar, och ärligt så känns de i benen. Men de var så jävla skönt!
Och de va riktigt skönt att få spendera lite tid med min fina. Mår så jäkla bra då! Oslagbart!
Efter lite kortspel med minsta brodern tänker jag nu somna framför Skilda världar. Blivit standard. Godnatt.


När vindarna viskar mitt namn

Jag började dagen med en sovmorgon och Fia kom över för lite skilda världar-häng innan skolan. Nu, trött efter träningen avslutar jag med ännu mer skilda världar. Såhär blir det jämt, jag blir helt fast i en serie och kan då inte sluta kolla. Godnatt!

Bilder på mig och min älskade Axelsson. Saknar henne. Snart vore de dags å få skratta å ha kul med tjejen.


Fia bjuder på fest

Finns det sprit? Fia bjuder!
Köpa häst? Fia bjuder!
Äre Fest? Fia bjuder!

Gåvan från ovan, den är som skänkt från himlen

Idag har varit en sån jäkla bra dag! 2 lektioner i skolan, sen hade vi en eftermiddag då man inte hade några måsten eller plugg. Hur underbart? Jag, Fia och Conne tog partybilen till Willys och köpte med oss ananas, vindruvor, kiwi och popcorn. Sen bänkade vi oss i min säng framför Skilda världar.

Och ikväll blev första träningen på ungefär 3 veckor. Så fuktansvärt skönt att jag kan träna igen!! Och nu? Smoothie och Greys varvat med Brynäsmatchen. Här har vi en bra dag.


Klänningar

Jag brukar inte vara någon klänningstjej, men det finns alltid undantag. Och är det sommar, då kan jag faktiskt tänka mig att springa runt i någon av dessa från Asos.


Ryan Gosling / Ögongodis


It isn't over until it's over

Dendär powernapen var guld värd! Tog mig sen ut på en promenad. Eftersom jag inte ska träna så blir ja så sjukt rastlös så jag måste röra på mig på nåt sätt.
Nu tänkte jag ta tag i pluggandet av naturkunskapen som inte blivit av än. Inte alls. Fan, jag är värdelös på att plugga. Framförhållning är inte min grej.

Förövrigt då? Vill bli frisk, ha en eftermiddag på en solig altan eller uteservering, önskar jag kunde vara bättre på att hålla rummet städat, längtar till soffhänget framför Desperate med en kopp Te ikväll, tigiare idag blev jag glad då jag fann en bortglömd virkad g´klänning i garderoben och längtade lite extra till sommaren och hoppas provet går vägen imorrn. Allt för mig.
Saknade pärla

I'm gonna live my life, no mather what they say

Slutade vid halv 12 efter en chill skoldag. Tog en lunch med super-Conne och har nu lagt mig i sängen för en powernap och nåt avsnitt av Skilda världar.


Ryktet har gått och dom borde berätta

Dog på soffan direkt när jag kom hem ungefär. En powernap kan vara så guld värt!
Nu tänkte jag försöka kolla igen en del plugg innan kvällens tv-häng börjar. Det är ju trots att säsongsavslutning av Får vi följa med.
Förövrigt är jag enormt frustrerad över att min kropp går emot mig hela tiden. Jag är så sjuuuuukt träningssugen. Tror jag bryter ihop snart. Låt mig bli hel och frisk tack.
Kvällens aktivitet: Norlie & KKV + naturkunskapsplugg.
Jag och min bonkis <3 En helt vanlig, ointressant naturkunskapslektion.

Vad sägs som en dubbelmacka?

Fan så vi har skrattat och pratat om helgen idag. Allt känns helt vrickat inne i huvet! Men nu efter lunch tog all energi slut. Passar på med en vilostund, i fåtöljerna längst in i bibblan för att orka med studiebesöket på sjukhuset vid 3.


It reminds me of you

Alltså jag har haft en sån jävla bra helg! Galet bra alltså!
Finns inget bättre än att vara ensam hemma! Det har varit full rulle hela tiden, och det känns tråkigt nu när jag plötsligt blev ensam. Tänk om det vore helg lite oftare. Och några som denhär. Tänkte köra en återblick av helgen imorrn, med bilder. Avslutade iallafall söndagen med, promenad, Big brother och Catta. Nu toppar jag det med nåt avsnitt av den gamla serien Skilda världar. Tack för mig.
Juste, beställde precis en Peace and Love biljett också. De kan inte bli annat än bra!!

So, even if we didn't, maybe I want to

Idag har varit en bra dag! Jag kan inte beskriva känslorna som kommer i kroppen så fort det blir vår i luften. Jag totalt älskar det. Catta har beviset på mitt lyckorus tidigare idag!
Efter skolan hamnade jag och några tjejer på Donken för nån cheese. Det var ju ett tag sen nu så att säga. Sen jobbmässan på polhem, men den sög. Så jag, Catta och Sanna drog ner på stan. Där fyndade jag ett par svarta jeans för 99kr. Klappat och klart. Var på tiden. Sist jag köpte ett par nya var i 9:an. Det börjar synas att dom levt så att säga.
Sen fortsatte Catta och jag hem till mig. Chill, snack om livets viktiga och oviktiga ting, fika och Bog brother. Diggar den bruden ja!
Nu har jag precis skickat in min slutrapport till projektarbetet. Där var det klart. Pang. Nu ska jag sova, för jag är helt slut. Godnatt!


I brist på bilder från dagen bjuder jag på denna störtsköna video.

I'm no angel, but I Will love you endlessly

Idag har jag älskat vädret, ätit goda kanor som praktikant-Patrik bjöd på <3, varit lycklig över att få prova min studentmössa och missat bussen till träningen. Godnatt


Pw

Tänkte ta vara på det underbara vädret med en power walk innan jag sätter igång med plugget och projektet att hitta nåt att äta. Som sagt, matlagning är icke mitt område.


Det närmar sig

Idag var jag tillbaka i skolan, dock inte helt frisk och på topp än. Men en lektion där det bjöds på kakor, studentmössor som kommit och sol & riktig vårvärme. Då var det lätt värt att åka till skolan. Tänk att det faktiskt är min tur att ta studenten i år!

and there's no guarantee, that this will be easy

Sprang ner till affärn och unnade mig lite extra gott ikväll. Frusna jordgubbar, ananas, vindruvor och nektariner framför desperate och BB. Härlig tisdagskväll.
Nu tänkte jag somna framför några avsnitt av The big bang theory. Godnatt.

t.A.T.u

Minns ni den ryska duon t.A.T.u? Hittade dom nyss på spotify. Älskar gamla låtar man minns, här som exempelvis Gomenasaii och All about us.
Genast när jag började lyssna på All about us började jag gråta. Utan ordentlig förklaring. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är jag förknippar med den eller vilka minnen som dras upp. Lite obehagligt faktiskt.



I'm not perfect, but I swear I'm perfect for you

Var hemma idag igen eftersom jag inte är frisk än. Och jag blir så sjukt rastlös. Så igår städade jag en massa, idag har jag sytt. Har alltid älskat att vara kreativ och pysslat, men det finns sällan tid till det. Förr gjorde jag tillexempel alltid alla julklappar själv. Gelé-ljus, tvålar, sydde saker, gjorde spel, ja you name it.
Så idag, när tiden fanns, tog jag fram den sidan igen och sydde ihop nåt lite kul. Dock ett hemligt ptojekt som ni inte får se här än.
Nu tänkte jag snart kila till affärn och köpa lite god frukt till desperate ikväll, men innan det måste jag ta tag i lite plugg.

Wings aren't what you need

Deppigt här på bloggen just nu, men det avspeglar mig och där befinner jag mig . Men det betyder inte att jag är mottaglig för glädje, så snart kommer det nog upp lite gladare humör här igen. Så funkar jag. Jag vänder tvärt med humöret. Jag kan vara krossad på insidan, men älskar då mer än nånsin att få skratta med människor jag älskar. Gråter gör jag när jag är för mig själv, men får jag då chansen att få göra nåt som får mig att må bra, då stänger jag av det och är glad. Är jag ledsen, då tillåter jag mig mer än nånsin att få må bra.

Just nu längtar jag efter kvällens avsnitt av Filip och Fredrik. Det sprider glädje!

I know theres sunshine beyond that rain. I know there is good times behind that pain.

Trött på all besvikelse, oro, hemligheter, rädsla och paniker. Kroppen har sagt ifrån som aldrig förr.
Jag känner mig inte hel. Jag känner mig inte som mig själv. Tusen bitar. Jag orkar inte. Det är bara för mycket just nu.
Sen att hela tiden hålla allt ihop och dölja. Fan vad det tär på en.


little lions that tears you apart

Sjukt rastlös idag, men kroppen mår inte bra. Sjuk, psykisk utmattad och splittrad. Jag orkar inte vara här igen. Sjuk och eländig. Städade en massa tidigare idag. Det är nåt i det som är som nån sorts terapi för mig. Nu blir det inte mycket intressantare, plugg och tv-kväll. BB, Sofias änglar och Får vi följa med. Älskar måndagskvällar.
Lite så känns de nu. Vill gömma mig. Dock önskar jag att jag samtidigt vore lika snygg som hon på bilden. Härliga smycken, shorts och sommar.

Hemma

En hemma-dag. Jag kryper ner i sängen igen, tänkte sova nån timme.


Här igen

En tandläkartid 07.30 är fanimej allt annat än kul.


Put on your sunday best and fake a smile

Jag har inte varit i form för så mycket bloggning idag. Varit i någon form av bubbla. Varit ute och gått, duschat länge, städat rummet och låtit tårarna rinna. Allt tillsammans med hög musik. Precis som jag alltid gör när jag inte är på topp.

Förövrigt var det utgång i fredags. Min stora Idol Conne vann VIP för henne och en till. Hon skulle bjuda med mig. Kunde inte annat än rå-gilla läget. Rå-gillar henne med! Började med att fira Lilja med en hel bunt härliga tjejer och några killar. Dansade som vi alltid gör! Sen sög 100-dagars så jag och några till till Slick istället och mötte upp Lundvall, Sören och Co. Blev en riktigt rolig kväll!
Lördagen degades bort och avslutades med lördagshäng med Julia. Och dagen drog jag ju där uppe. Avslutade just med té och BB. Tack för mig, godnatt.


The past let you know who you really are

Trasig.


En torsdag

Efter en lång skoldag drog jag ner på stan med några tjejer och fixade några ärenden. Nu har jag rejält med torsdagsmys! Kladdkaka och en Axelsson. Fina torsdag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1585965/images/2012/pic_194079004.jpg" class="image">


Den sitter där nu

Jag har alltid tyckt att det har varit fint med tatueringar och jag har själv länge velat ha en. Men jag har velat ha en med riktig betydelse. Något som verkligen sitter i hjärtat. Det gör denhär.

Jag tatuerade mig på Redrum här i Gävle av en jätteduktig tjej.
Ärligt talat så var jag inte så nervös, jag höll mig rätt lugn innan. Och jag trodde verkligen att det skulle göra mycket mer ont än vad det faktiskt gjorde. Ja, det kändes, men jag kunde ligga ner avslappnat och prata hela tiden, så det var inte så farligt faktiskt. Punktvis kändes det lite mer, och några grimarser dök upp i ansiktet, exempelvis vid ryggraden. Men det gjorde som sagt mycket mindre ont än vad jag trodde!
Jag byggde hela tiden upp det psykiskt i mina tankar "Klarade jag operationssmärtan så är väl dehär en baggis". Och "Har jag klarat av att ha en smärta i mina käkar 24 timmar om dygnet i 1,5 år, då ska jag bannde mig klara av dehär på under en timme".
Eftersom jag har blivit så pass van vid smärta, tror jag min smärtgräns har stigit och jag brukar i vanliga fall vara livrädd inför sånahär saker. Men nu, lyckades jag bygga bort det mentalt. Och samtidigt är dethär ett viktigt steg för mig. Ett bevis för att jag klarat mig igenom vissa saker i livet, vilket nog sporrade mig ännu mer.
Hur som haver så är jag sjukt nöjd med den!

I will take every second, every single time

En snabb powernap övergick rätt snabbt till 2,5 timmars sömn på soffan. Så kan det gå så att säga.
Nu försöker jag rycka upp mig ur det sleepmode som rätt snabbt drabbar hjärnan, trots att man vaknat igen. 2 skoluppgifter ska vara klara tills imorrn, bara att sätta igång.
Här slänger jag ut en liten sneakpeak på tatueringen också. Ska ta en bättre inom en snar framtid och berätta mer om den. NU:plugg! vi hörs!

Jag har himlen runt hörnet

En kort skoldag med en lektion. Helt underbart. Jag är glad och solen skiner! Och jag känner mig så himla glad och nöjd över min tatuering! Sprang ner för några ärenden på stan med Fia och nu ska jag unna mig lite gott: toast och en smoothie! Vi hörs!


Tattoo

Nu var den på plats!


Here we go

Lets go! Nu drar jag och Fia in till stan och gör en sak som jag länge längtat efter!


hej hej

Hej hej från skolan!


Again

Några är brutala, jag är medveten om det. Men jag kan inte tycka att dom är lite klockrena ändå.


Ingenting står över mig

Körde ett träningspass på Friskis och efter det en riktigt lång dusch. Nu är jag helt slut och ligger faktiskt i sängen i hopp om att få sova för en gångsskull. Har varit ont om det den senaste månaden då jag sover fruktansvärt dåligt om nätterna. Tänkte nu försöka ta igen nån timme iallafall, hoppas på det! Godnatt.


U know it aint love

Glider hem i bilen med Fia efter en riktigt bra dag med musiken på högsta. Solen skiner och humöret är på topp! snart ska ja tillbaka till stan för lite träning. Härliga måndag!


Söndag

En sjukt härlig kväll igår. Schlagertema, vin, pizza och mina fina tjejer de verkade ha spårat mer än vi trodde märker vi nu i efterhand. Hur som haver avslutade vi på slick och dansade. Jag och 6 tjejer till somnade hos Malin å hade bakishäng i hennes säng med tjejmys, snack och BB-live.
Väl hemma säckade jag rätt snabbt så fort jag fått i mig lite cola. Sov längre än planerat å missade plugget. Men lyckan då mamma säger att det blir Max till middag. Jag hade längtat sen jag vaknade.
Nu: fortfarande lika trött och kollar på BB. Planerat att sova så snart som möjligt.


You and I, we are soilders

Hänger i ishallen å jobbar ett par timmar. Äter pannkaka och snackar bort mina timmar med Matilda. För de är totalt dött här!
Längtar till ikväll, då blir det shlagerkväll och lite vin med mina tjejer!


Vi reser oss upp igen, starkare tillsammans

Har haft en asmysig kväll med mina tjejer. Erika, Fia, Conne, massa skratt och gott att äta. Kan inte bli annat ön bra ju!


Trots allt, så är vi samma barn

En fredag i skolan och en lång, lång lunch med tjejerna, råkade plötsligt hamna på en vegetariskprov-meny. Ganska random. Sen har jag haft världens skönaste eftermiddag med Conne. Drog till fjärran å simmade. Efter träningspasset bubblade, bastade och solade vi. Härliga fredag, välkommen!


In the morninglights

Godmorgon! Här är jag i skolan, trött som ett as. Men vad gör det, de är ju ändå fredag! Och vi slutar redan vid 12! Dehär blir en bra dag. Vi hörs!


The fun part of coocking

Ännu en skoldag har passerat. Och fan vad jag skrattade sista lektionen. Love is in the air så att säga. Hur som haver så har jag en del plugg framför mig just nu. Nej, för er som undrade så är jag inte ett dugg motiverad. Försöker göra allt annat för att slippa. När jag tänker efter så är ju rummet lite stökigt? Roa mig med iPhone-bilder funkar de med!


What goes around comes around

Soffhäng efter en stenhård träning. Så jäkla skönt att vara tillbaka. Nu är jag utsträckt i soffan, like a boss, å njuter (gråter) av premiären av Greys. Bäst ju! Dagens dilemma uppstår dock om ca 20 min, de är ju dubbelavsnitt av greys. Så greys eller BB vid 10? Tough call.


KONY 2012

Har sett att denhär videon har spridit sig som en löpeld över facebook och youtube. Jag menar, den har 1 854 831 visningar på 2 dagar. Värt att titta på iallafall. Fina, starka människor.






So even if you golf on to something, it can be easy

Blev hemma idag igen. Axelsson kom över och gjorde mig sällskap över en sen och lång frukost. Där har vi en människa som får en att må bra! Därför fortsätter ja i samma spår nu: en powerwalk i vårsolen! Hörs senare.


Its like, when did we met?

Jag känner mig helt slut. Kikat desperate som åter är tillbaka. Tisdagarna är åter balanserade och som förut igen. Nu: Tänker krypa ner och kika Big brother. Nu är jag lite less. Trött och less. Och ont i min stela käke har jag också. Less på denhär hela processen. Tack för mig idag. Godnatt.

So long, of everything you didn't know

Aldrig kunde jag tro att jag operationen skulle ta på mig så mycket psykiskt som den faktiskt gjorde. Läkarna har förklarat i omgångar, jag har nickat och trott mig förstå. Men aldrig i världen kunde jag förstå. Jag fick höra om en kille nyligen, som genomgått samma operation som mig. Han hade gråtit konstant i en månad och saknade sitt gamla jag. Jag förstår honom. Jag har gjort samma sak. Fast gråtit inombors. Precis på samma sätt.
Missförstå mig inte, mitt livs lyckligaste ögonblick är samtidigt operationen. Men det är på ett sätt som aldrig går att förklara för en person som inte genomgått samma sak.
Man känner sig totalt nedbryten, liten, ynklig och genomskinlig. Jag har aldrig varit så rädd för omvärlden som nu. Eller speciellt som då när jag skulle tillbaka till vardagen efter operationstiden.
Jag är fortfarande inte helt återuppbygd. Det är med ett nytt ansikte man möter världen. Ett man inte känner själv. Jag har fortfarande inte lärt mig hantera käkarna och musklerna. Jag har inte lärt mig hur jag ska le. För ingenting fungerar som förut. Dom är liksom placerade på ett annat sätt an vad jag är van vid. Och först nu har nerverna kommit igång ordentligt i tungan, alltså 5 månader efter operationen. Stelheten sitter fortfarande kvar, och lite ansträngt är det att prata. Men sen, att man inte känner igen sin egen kropp, men ska spela den som om det är jag inför alla andra. Det är sjukt påfrestande.
Jag blir fortfarande lika förvånad varje gång jag ser ett kort på mig själv, för jag inte vant mig vid att dehär är jag. Men hur väl jag än försöker, så går det verkligen inte att förklara. Hur det känns eller hur det tär på en. Hur man ska lära upp sig själv att det här är jag nu. Lära upp sig själv att såhär ska jag använda mina käkar. Lära sig acceptera att den gamla jag inte finns längre.
Något jag länge längtat efter, men som är så extremt jobbigt. Krocken bland mellan dessa känslor sätter kroppen och psyket i obalans. Allt jag vill just nu är att få vara bekväm. Hitta mig själv. Få le. Få le och känna mig avslappnad. Det är det jag drömt om sen jag var liten.

Studentkryssning

I tisdags var det ju som sagt studentkryssning. Kan inte säga annat än GALET!
Delade hytt med min kära vapendragare Linnea Axelsson. Perfekthyttkamrat!
På bussresan härifrån började hon å jag att peppa med cider, bullar och partymusik i lurarna.
Middagsbuffe på båten med Axelsson, Erika, Chrille, Mimmi, Jasmina, Lilja & Conne. Drack vin och började tagga till!
Resterande delar av kvällen behöver jag inte berätta allt om, låt oss säga att jag inte minns allt heller. Men fan så kul vi hade det. Totalt flippat. Så fruktansvärt kul!

Dan efter var det bara att börja om, vinet gled ner ganska snabbt och vi dansade vidare. Skrattade, dansade och hade det ruskigt bra. Efterfesten hölls på Goya, men innan hade jag och ett gäng tjejer en för-efterfest hos Jullan med tacos, vin och omtaggning! Dansade vidare på Goya. Även där, en fruktansvärt kul kväll. Här trodde man folk skulle vara slitna, men det blev en av dom bättre krogenkvällarna.
Slaggade sen hos Julia med ett gäng brudar och hade härligt bakishäng dagen efter då vi åkte och köpte pizza och catchade upp allt. Kan inte säga det ofta nog, kryssningen var sjukt flippad och sjukt kul! Sammanfattning:Galet!

It's your turn now

Idag befann jag mig åter i skolan. Men fa-an så tungt det var imorse. Men så fort man kommer till skolan blir man glad. Fina människor som förgyller dagen.
Sista lektionen hade vi studiebesök på krematoriet. Ja, där man kremerar döda människor.
Lite obehagligt var det faktiskt. Fick gå in i kylrummet med alla kistor och in till ugnen där dom kremeras. Och till sist, vi fick öppna ugnen och se en kremering. Jag har alltså sett en människa kremeras. Brinna upp. Man såg hela skallen, bröstkorgen å allt brinna. Där blev det rätt obehagligt faktiskt. Kan inte riktigt sätta fingret på såntdär. Allt känns så ofattbart på nåt sätt, på ett underligt sätt.

Nu sitter jag och längtar ut, ser solen skina. Jag vill befinna mig på en solig uteservering eller altan. Den varmare delen av våren, snälla kom!

Förresten, idag tillkännagav Peace att Rihanna kommer i sommar. Fan så taggad man blev dårå! Världens coolaste brud.
Här ifrån Rihannas konsert i Globen den 1/11-11 med Anna och Fia

Labb-tjejer

Hej hej från naturkunskapen!


Precis där

Ja alla undrar vi hur detta äckliga blåmärke (som nu skiftar färg som en kameleont ungefär) dök upp på studentkryssningen. Likaså fläskläppen. Och blåmärket på bröstkorgen. Och den ömma höften. Och axeln... Ja kryssningen var galen och fan så kul! Tänkte göra ett inlägg om de sen när tiden faller sig in.


Yellow diamonds in the light

Haha, medan ja pluggar slänger ja upp domhär. Störtsköna ju!


Ville vara hög på livet, men gjorde självmål

Nu har jag förflyttat mig till en solig altan. Har lindat in mig i en filt och njuter av solen tillsammans med the voice i högtalarna. Förbannat skönt!
Försöker få lite D-vitaminer så ja finner ork att plugga.


Hemma

Kom inte längre än till duschen. Känner att jag måste vara hemma och kurera mig idag. Får försöka passa på att laga mig själv också, för jag känner mig rätt trasig.


Here we go again

Bra start efter lovet - försova sig och känna sig hängig. Då fanns inte ens orken till att försöka komma i tid. Hejdå.


Tradera

Idag tog jag tummen ur röven och lade upp lite saker på Tradera. Har tänkt på det länge, och nu tänkte jag testa lyckan där. Och det skadar ju inte att göra lite extra reklam här, eller hur? Så är ni shopping-sugna kan ni ju kika in bland mina grejer här.
Tyvärr kommer jag inte komma med någon rea eller rabattcheckar, men däremot kanske det dyker upp lite nya plagg i vårkollektionen. Håll utkik!

Livet med Kinnaman

Ni som har hängt med här ett tag och har varit uppmärksamma vet att jag har en svag punkt och faller pladask för Joel Kinnaman och allt han gör. Han är gudomlig. Det har varit rätt tufft för mig inom detta, då jag ofta känt mig ensam om mina känslor och utstött av mina vänner. Men så plötsligt, så dyker hon upp som en uppenbarelse och förklarar sin kärlek för mig över Joel. Sanna Lindblad. Hon och jag delar alltså samma kärlek. Och så var jag inte lika ensam längre.

Här är några bilder på oss från den senaste tiden, alltså jag, Sanna och Joel då. Vi är lite som de 3 vännerna och Jerry. Ja, fast utan Jerry dårå.


På röda mattan för några veckor sen. Sanna vill stjäla uppmärksamheten genom att posa lite extra, eftersom hon är lite avundsjuk då jag och Joel håller varandra i handen. Man kan ju inte klandra henne.
Här är MQ-reklamen vi gjorde för ett tag sen. Ett minne för livet.
Här får vi följa med honom till inspelning en dag. Snabba Cash. Rå-häftigt!

so whenever you got it, I have to follow?

Igår pimplade jag vin med 2 härliga tjejer. Jag, Fia och Sanna i fias källare. Kortspel och skratt. Fin lördag.
Åkte sen in till Interpool ett tag, lite halv dött där, men trevligt hade vi ändå.
Livet kaosar ibland och jag blev en panikslagen nattgäst hos Fia, min lika nöjd är jag för det. Nattkäk och deghäng idag med toast och andra avenyn.
Resterande delen av dagen har jag bara tagit det lugnt, tankar har florerat och jag har rensat lite på datorn osv.

Förövrigt, hur härligt är inte vårvädret som har kommit då? Jag njuter! Imorrn ska vi åter ta oss back on track, hur i helvete kan lovet redan vara slut?

If i take you away

Befinner mig just nu i Fias partybil å ska hämta upp Sanna! Ikväll ska pimplas vin med fina tjejer!


Get your game on

En slapp dag och lite av en känslobergochdalbana. Har sovit skitkasst, precis som alla andra nätter den senaste tiden. Vaknar blöt av svett eller i panik. Och sällskap av spöken har jag också, alltså utan att ljuga. Mmm, jättemysigt!
Hur som haver, lite ärenden med Fia, powerwalk i vårsolen och kortspel med bror. Nu: duschen!


Badet

Tar mig ett varmt bad efter en lugn kväll hemma. Brukar inte vara min grej dehär med att ta mig ett varmt bad, så jag försöker underhålla mig med nåt avsnitt av vänner på datorn.
Har förövrigt tagit mig en premiärtur med Fia som chaufför ikväll (stort grattis till körkortet!!). Varvade köpis med stan och fick hem lite nya kläder. Följde sen med henne till stallet. Jag gillar lugnet där på nåt sätt. Nu: åter till vänner!


Samma gamla skiva spelad

Har äntligen varit hos kiropraktorn och knäckt till ryggen. Nu lever ryggen och jag åter i symbios igen!


Krilleeeeee

Är totalt D.Ö.D.
En totalt galen studentkryssning och en efterfest på Goya på onsdagen. Så galet jävla kul, men fan va sliten ja är. Bakishäng hos Jullan hela dagen med henne, Martina, Axelsson, Sabah och Malin. Pizza och soffhäng. Ännumer soffhäng med Lundahl å Catta nu på kvällen. Tack för mig för idag, nu vill ja sova i en vecka. Återkommer när ja lever igen.


RSS 2.0