Godnatt

Med dessa bilder, från någon vecka sen, säger jag godnatt. Imorgon väntas en dag av flyttstädning åt en vän och jobb. Natta

Från balkongen

Inväntar Mimmi och har laddat ner filmen frozen. Lite käk ska vi äta också. Hahah vi har levt som 2 riktiga ungkarlar de senaste dagarna alltså. (Blunda mamma) Förutom att vi storstädade och tvättade en massa idag. 
Så de är dags för ett mål mat. Medans ligger jag i soffan, med Morgan bakom mig och läser. Myssockorna är på också. Passion for fashion! 

Fick hem världens finaste brev idag också, tack världens finaste Annie! 





När allt faller

Lördagen jobbade jag 10-18 och svirade sen om till finkläder och drog på personalfest. 
Ut till en stuga mitt i skogen, riktigt mysigt. God mat, öppen bar och bra kollegor. Bra kväll med kanske liite mycket alkohol för en trött Linnéa. Men så kan de gå.











Söndag, bakishäng. Fille & Linnéa kom förbi, sen Erlend och mina också. Tacokväll med Mimmi, Erlend och mina. Fan bra söndag hörrni! 


Måndag, drog på mig en förkylning och mådde skit hela dagen. 


Drog till jobbet på tisdagen och kände mig inte pigg nånstans. 
När jag kom till jobbet på onsdagen skickade dom hem mig, lika bra de för jag mådde skit. 
Köpte med mig maxmat och kikade film med Mimmi resten av dagen. 


Idag, torsdag. Mår halvdant, städat och tagit emot en fisk. Kapten Morgan heter han och tillhör Ida, men nu ska vi vara fiskvakt fram till sommaren. Haha ärligt så är jag astaggad! 





Att älska

Någonting jag lärt mig genom dessa 21 år jag nu levt är att man var så jävla naiv och korkad när man var yngre. Inte för att jag menar att jag är mogen och klok nu, inte på långa vägar. Men jag menar bara att man blir klokare och visare med åren. Eftersom man lär sig av sina misstag osv. Jag vill se mig själv som en stark människa, som står för mina åsikter och vill säga ifrån om något är fel, i den mån det är värt det. 
För ibland får man värdera vänskap mer än att få sin röst och åsikter/vilja fram. Man får helt enkelt backa ett steg, gå åt sidan med sina egna åsikter och ge fram positivitet för sen andra. För att man älskar den för mycket för att riskera något annat. 

No love allowed

I tisdags började jag med en förmiddag på gymmet och ett kvällspass på jobbet på de. 
Onsdag, jobbade 10-18 och tog en powerwalk hem på de. Med podcast i öronen. Bland de mest rofyllda som finns. Tack Filip & Fredrik! Skypade sen med Fia och fick äntligen bolla tankar med min fina vän där hemma i Gävle. Så jävla värdefull tjej! 
Torsdag, ledig och Mina kom förbi på förmiddagen. Hängde och smakade skit. Jävlar vad man uppskattar fina vänner! 
Drog mig till gymmet och körde ett ordentligt svettigt jävla pass, för att sen ta med mig middag och dra hem till Fille för häng. 
Idag fredag, hade planer på kaffe-dejt med Gustavsson, men de blev ändrat. Nu funderar jag på att dra till gymmet istället, innan Mimmi kommer hem och de blir kvällshäng med henne & Lars. 

Fan, livet är bra fint. Men denna vecka har varit lite tyngre. Saknar så jäkla många fina i mitt liv och har haft en riktigt känslosam vecka. Sånt där kommer & går för mig. Ibland funderar jag på om de verkligen är hälsosamt att tänka så mycket som jag gör. Hur alla tankar får plats. De är ett under. Tack & hej. 



Haha så jävla kul, Sandra Bull-lock!! Så min humor! 

Kärlek

Varför gör kärlek, i alla dess former, så jäkla ont ibland för. Så jävla onödigt.

I'm alive

Jag har haft en sjukt bra födelsedagshelg i Götet, men de tar vi sen. 
Idag va det ledighet här i lyan, både från min och mimmis sida. 
Frostar av frysen och gjort en riktig gomiddag i form av pasta, lax, räkor och scampi. Ibland kan man lyxa till de vettni. 
Provade mig på en powerwalk med podcast i öronen också, men gav upp rätt snabbt då norrmännen inte vet hur man plogar trottoarerna. För fem öre. 
Rätta mig om jag har fel, men visst är dom plogade och fina hemma i Gävle? Här kan man ju inte ens ta sig fram, så jag gav upp efter 20 min..




Nu: paradise-häng med sambon i soffan

Födelsedagsbarn

21 år och somnar lycklig inatt. Just nu  bara njuter jag. Tack livet. 



Little lion man

I tisdags drog jag en massa ärenden innan jobb, och drog sen ett arbetspass på 14-22. 
Paradise-häng med Mimmi i soffan på kvällen. 

Tisdag, jobb 10-18 sen tog jag en powerwalk hem i snöovädret (okej vintern, varför i hela friden komma nu om du inte synts till på hela december?) 
Gick raka vägen hem till Fille som skämde bort mig rejält och bjöd till på finmiddag och skitsnack. Sov kvar där och drog hem i morse. 



Vid halv elva-tiden kom Mina förbi. Då var jag i full färd med att baka (?). Japp, ni läste rätt. Jag, Linnéa Lundin bakade. Hejsanhoppsan tänker ni. Ah jag med faktiskt. Kollade på snabba cash 3 med Mina och när hon drog körde jag på ett träningspass hemma. Zumba och styrka. 
När Fille slutat drog vi ner på stan och shoppade lite, Mimmi anslöt sig hon med. Födelsedagsoutfiten är klar och likaså är väskan. Färdigpackad och klar. 
Imorgon drar jag och tjejerna till Göteborg över helgen för att bo på spahotell och gotta oss. Snacka om att man kommer ha en go födelsedag! 



Nu: paradisehäng med Mimmi. Älskar sån ytlig tv. Min annars så intellektuella vardag får liksom en liten paus. Skämt å sido, tyvärr kan man inte annat än älska sån ytlig tv. Sån är jag. Tack för Idag, godnatt! 


Sitter på en dröm

I lördags jobbade jag 11-19. Ett bra pass. Sen kom mina, Mimmi och Felicia in på jobbet, så drog vi hem till mina på gomiddag och vin. Frida och Amanda, Minas vänner vänner var också med.
Fick oss ett par riktigt goa skratt! 
Dansade sen oss in mot Tempest. Tänkte att de vore kul å prova ett nytt ställe och fan så kul vi hade! Grym musik och dansade hela jävla kvällen! 
Förbannat kul!
Sen somnade vi alla 4 här i vårat vardagsrum. 








Söndag. Vintern hade kommit, med minusgrader och snö. Men även sol. Så de va gött, gjorde typ min dag. Drog med mig Mimmi till kiropraktorn och kiropraktorn him self kände igen mig från jobbet, då var han tydligen en kund där. Världen är så jävla liten! 
Resten av dagen städade vi och åt tacopaj framför gamla säsonger av paradise. 






Idag, måndag & ledig. Gjort ärenden på stan med Felicia hela dagen. Seriöst så har vi stått i kö från 13-18.50. I princip. Kö här och kö där. 
Städade vidare i lyan med Mimmi och skypat med Julia Andersson där hemma. Så behövligt. Bäst är hon. 
Tack för idag. Godnatt. 


Precis min humor











Bonfire heart

Drog ett pass på gymmet med Mimmi & Felicia och tog oss an bastun efter. Så riktigt jävla gött! 
Sen mötte vi upp Lars, nu sitter vi här, proppmätta efter att köpt hem thaimat! 
Äckligt mätta, men man känner sig ändå sådär göttigt fräsch. 
Nu: filmhäng! 




Kärlek vid sista ögonkastet

Fick faktiskt en hel den ärenden gjorda igår. Och lite shopping. Drog till på en par nya träningsdojjor (blåa?! Färgbomb hos den annars färglösa Linnéa. Smällde även till på ett par Vans och ett par converse (fan 50% på båda) så jag gick crazy å köpte 3 par skor igår. Mina Vans är jag helt kär i! Fantastiska! 



Mötte upp Fille & Linnéa för ett gympass och sen tacokväll med Erlend & Mimmi. Goa vänner, tacos & Harry Potter. Bra kväll! 
Lars kikade förbi han med, så riktigt gött häng här hemma igårkväll! 

Idag är både jag och Mimmi lediga. Inte gjort många knop. Men skypat 1,5h med Emma och Stina har jag gjort. Lilla Emma som blev hela 8 år igår! Hjärtat. 
Nu ska jag och Mimmi möta upp Fille på gymmet. Träning och bastu, ska bli såå gött! 
Hade! 



I see fire, burning thoose bridges

Jobbade 10-18 igår och började upplärningen av mitt ansvarsområde. Och fler bomber släpps. Fan va de händer saker på jobbet nu! Detta ska bli asspännande, men nervöst också. Pressen riktas mot mig rätt rejält. Men kul att få belöning för allt sitt slit. 
Tog en powerwalk hem från jobbet, bästa avslutet. Den hängde Felicia här med mig, Mimmi & Tilda. Ett litet hejdå-häng för Tilla som drog till thailand imorse. Vi sov på golvet, utfläkade på madrasserna. Precis som när man var yngre och hade sleepovers med sina vänner. 

Tidigt imorse följde vi henne till stationen. Vinkade och grät. Sen ringer hon och har gått vilse på Gardermoen och jag blir som en orolig morsa över henne. Kommer inte vara lugn och andas normalt förräns hon är hemma igen. Typ. 

Ledig idag och har miljoner ärenden att göra. Men valde sovmorgon. Måste ta tag i skiten snart. God morgon! 

Kommer sakna ihjäl mig nu när min soulmate drar till Thailand. Tur de bara är en månad. 

Det viktigaste i mathildas packning var: 
Iallafall enligt mig. Visst är den snygg? 


I see fire

Idag, tisdag. Jobbade 14-22, men var på möte med chefen innan. Man tackar och bockar för befodran man fick. Ni läser nu bloggen till Rema 1000 Ryens nya melkeansvarig. Fick en fast heltidstjänst och ansvaret över mejeriavdelningen! Känns superkul! En jävla skön revansch för tidigare missöden osv. 
Här hemma har det varit vanliga tisdagsrutiner: paradise hotel med roomiesarna. 
Tack och godnatt för denna dag! 




Med stängda ögon så ser jag klart

Drog ett gympass med Tilda på morgonen och sen en laxlunch på de! 
Nu är jag fit for fight, med 2 dagars ledighet i ryggen kickar jag igång denna arbetsvecka. 16-23 står på schemat, vi hörs! 




Senaste helgen

När jag ler mot livet, och livet ler tillbaka. 
 
 

När 2013 blir till 2014

Nyår. 2013 blir till 2014. Jobbade 8-16, var svingod stämning på jobbet och jag hade en bra dag. 
När jag kom hem serverades det 3-rätters, fina vänner, lekar, musikquiz, beerpong och en massa skålande! Klänning hade jag på mig kvällen till ära också. Det hörrni, de händer inte alltför ofta. Annie hade kommit på besök från Sverige, likaså Jossan! Sen var det jag, Mathilda, Mimmi, Felicia, Linnea, mina och Lars på middagen. 
Eftersom ramlade det in lite fler. En jävla massa beerpong blev det iallafall!
Tog taxi ner på Aker Brygge till 12-slaget för att se på fyrverkerier och kramas med vänner. 
Fortsätter sen festen hemma, där jag somnar fint strax efter 1 nångång, men tydligen ramlade det in massa folk osv. Kul för dom. 
Ett riktigt bra nyår. Men nåt jag tycker är att nyår är fan överskattat. Inte som någon annan festkväll egentligen, bara en massa förväntningar. Men jag hade en fruktansvärt fin kväll med några av dom som ligger mig allra närmast hjärtat! 












Ovanför molnen

Hej hopp, nu är vi tillbaka i nutid! 
Körde på en svinkul utgång igår! Förfestade här med ost, kex och spel, sen drog vi vidare till först ish, men ändrade oss snabbt och drog på gay-klubb istället. Elsker var fullproppat och fan va vi dansade! Träffade Daniel från jobbet också, svinkul! Grym musik! 
Mimmi & jag köpte sen med oss donken och somnade nöjda i vardagsrummet.
Idag har vi bakishängt, jag, Mimmi, Felicia och Linnéa. Maxmat och tv, sen drog vi till O'Learys jag, Mimmi, Mathilda och mina och kollade in JVM-finalen mellan Sverige och Finland. Tyvärr blev det ju förlust. Lite stolt blir man över att vara svensk när man sitter i Oslo, och ser på finalen. Lite får man skryta då som svensk. Gotta sig lite. Hemskt men sant. Men något vackert ändå, hur man plötsligt enas med alla andra och skriker tillsammans. Inte rasistiskt heller. 
Men nu tänkte vi somna framför Harry Potter, jag och mina roomies! Godnatt! 
















I efterhand

Let's skriva om några helger, såhär i jätteefterhand. 
V.47 lördag och det jobbades, för att sen ha personalfest hemma hos Marco borta på aker brygge. 
Chefen bjussa på öl, vi hängde, skrattade och körde bh-uppknäppartävling. Bra förfest helt enkelt. Slutar med att dom flesta blir lite för fulla, så drar jag, Stine, Lars och Christian på efterfest hos oss. Mathilda och Johan kom förbi också. 
Hängde och somnade riktigt sent, eller tidigt på morgonen snarare. 
Söndagen var det rejält bakishäng med Max-mat och tjejsnack. 
En sväng till E-street hann jag med också. 















V. 48 var det dags för personalfest igen. Jobbade lördag och sen var det dags, denna gången hos mariella. Hon bjöd på hemlagad mat. Något asiatiskt och svingott! Sen bjöds de på öl, från jobbet igen. Vi skrattade, skvallrade och drack. 
Vi tänkte dra ut på krogen, men istället köpte vi med oss massa pizza och ställde till med århundradets efterfest. 
Har seriöst aldrig varit med om en sån bra efterfest. Grymma kollegor man har! 
Mathilda, Mimmi, Felicia och Linnéa var med också. Det var full gång med musik & tequila ända in till småtimmarna. 
Sen kom Anton Brynk förbi för lite häng innan klockan närmade sig 06-07 och vi däckade rätt gott här hemma! 
Söndagen var rejält bakishäng, julpyntning och hämtning av bror på tågstationen. 










Helgen v. 49 blev lugn och nykter med bror på besök. Vi jobbade helg som vanligt, men på lördagskvällen drog jag och Gustav med oss Mimmi, Lars, Mathilda & Felicia och spelade laserdome. Så fruktansvärt kul! 
Medans dom andra drog ut, körde jag och Gustav på myskväll med massa gott och "ensam hemma"-filmerna. Så jävla mysigt med Gustav på besök. Man blir lite mer hel för en stund. Grät när jag sa hejdå på måndagsmorgonen.










The light will guide you home

Igår, lördag, jobbade 11-19 och på kvällen kom Erlend hit så åt vi tacos och kollade på dokumentären "Bully". Så jävla fin, men den skar i hjärtat. Go lördagskväll. 
Idag söndag, min första lediga dag på evigheter (förutom jul, men då tog jag de aldrig lugnt). Så tekniskt sett kom bakfyllorna ut ordentligt först idag. Tack för den. Soffan var fin idag. Börjat se en by serie - hearts of dixie. Hoppas den håller sig bra! 




Mina kikade över, vi tog en lång PW och hängde sen i soffan framför en film. Go söndag! 





Och sen. Sen! Då kom mina roomiesar hem!! Äntligen! Jossan va med hon också, hon ska fira nyår här med oss! 
Lars, Felicia och Linnéa kom över också, pannkakor och en jävla massa skratt. Nu känner man sig hemma igen. Godnatt. 
Skulle publicerats förra helgen..

På begäran

Nämen tjenare bloggen! 
Med utskällningar från Mathilda (som kollar min blogg varje gång hon öppnar mobilen, hur stalker?) 
Så ska jag se till att blogga bättre. 
Vi tar nyår och några glömde helger imorgon, pga bilderna ligger på Tillas dator. 
Den andra januari, i torsdags, sov jag 13 timmar (!!!). Tror min kropp behövde sömn och en ordentlig ledig dag. Gjorde inte ett skit. 
Fredag, jobbade 07-15 och fick vara fruktansvarig. Beställning osv. Skoj! 
Kvällshänget bestod av Mimmi, Felicia och tacos. Och Harry Potter & magic Mike på tvn. Go fredag! 
Idag, lördag. Min första lediga lördag sen jag började på jobbet i september. Gööööttt! Ligger just nu på madrasserna på vardagsrumsgolvet efter en gofrukost och Harry Potter-häng. Fast nu äre JVM. Sverige-Ryssland streamas förfullt! 
Utgång ikväll. Taggad som fan! Kan bero på att jag slipper stressa efter något jobb för att dra ut. Bäst! 
Nu: kika vidare på matchen som just nu står 0-0. Hörs! 





RSS 2.0